|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Lolita nie popadajmy w paranoję, myślę że 0,5 - 1 kg na miesiąc
![]() Sagapao mi też wypadają włosy bardzo bardzo. Przesilenie wiosenne, chociaż na dworze na WIOSENNE nie wygląda ![]() U mnie śnieg pada i zafajdał mi okna umyte ![]() topnienie śniegu? ![]() ja spadam, mam dziś sprzątanie i będę muffinki do koszyczka piekła i jeszcze parę innych rzeczy. have a nice day ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro na święconke pojedziemy sankami bo u mnie teraz już nie pruszy..... tylko sypie ![]()
![]() |
#1803 |
Zadomowienie
|
Dobry!
![]() Z tego co tu widzę, to nie tylko u mnie sypnęło śniegiem ![]() Sagapao mnie też wypadały włosy kiedyś całymi garściami, może to ze względu na przesilenie wiosenne, tak jak napisała Monia? Mnie bardzo wypadały pomiędzy jesienią a zimą. nadalka ja miałam kiedyś podobny sen, tylko że się najadłam się w nim czekolady ![]() Wiecie co mówili w TV? Że podobno ma nie być już wiosny i jesieni bo klimat się zmienia i teraz będzie przechodzić od razu zima w lato i lato w zime ![]() ![]()
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Lolita wczoraj zrobilam:
20min steper polzeacy 20min ruchome schody 40min rower na stojaco 20 min steper stojacy I 20min bieznia ![]() No i pas masujacy ![]() Ale u mnie sniezyca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Widzisz ogolnie ja miałam racje że nas razem klasyfikuje - bo też mam w diecie lepsze i gorsze fazy ... I (niestety) choć przedświateczna mobilizacja sprawiła że udało mi się załapać wymarzony wynik poniżej 75 i faktycznie ładnie sie trzymałam - to wczoraj w nocy miałam napad i bynajmniej nie we śnie
![]() ![]() Mówi sie trudno - poczułam się zbyt pewnie i to chyba dlatego... Na szczęście dziś m. przyjeżdza a ja przy nim lepiej sie trzymam ![]() Śnieg mnie dobił - jest go pełno ...Trzeba było na święta na Kanary jechac....Albo gdzieś ... ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Anulciak Ależ ładny spadek ![]() ogolnie dobrzse piszesz że lepiej wolniej chudnac - tylko mnie czasem cierpliwosci nie starcza ![]() ![]() nadalko pewnie że Was doceniam i pewnie troche zazdroszcze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | ||
Zadomowienie
|
Joasiu ja swoje przyjaciolke tez namowilam na diete i Ewe. Dziewczyna stara sie jesc 5 posilkow, w miare zbilansowanych, ale je wszystko np. na posilek je zupe czy placki ziemniaczane. I chudnie! Z czego sie ogromnie ciesze!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja juz po sniadanku i po wizycie w wc. Moja metoda z woda sie sprawdza - polecam na zaparcia. Wczoraj i dzis mam takie rewelacje po tej fasolce, ze trudno to opisac. No ale... jesli moge ja jesc od czasu do czasu, to czemu mam jej odmawiac, a z drugiej strony przechodzi takie brzuszne rewelacje nie jest fajnie. U mnie tez sniegu napadalo, najsmieszniejsze jest to, ze mamy swiatelka od Bozego Nardzoenia na choince i chyba je sobie wlaczymy na swieta ![]() Biore sie zaraz za sprzatanie, nie chce mi sie. Ale jest jedna zasada: im wiecej bede myslala jak to mi sie nie chce, tym bedzie mi sie dluzyc bardziej. Czyli lenistwo jest wprost proporcjonalne do czasu wykonywanej pracy :P Dobra czas zaczac taniec z miotla ![]() ![]()
![]() |
#1808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wstałam zjadłam śledzika w occie :jem , pojechałam na solarium opalić swoje tłuszcze i aż się lepiej czuje ![]() ![]() dodałam ZDJĘCIE SWOICH TŁUSZCZY ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Jej jak ja bym chciała do 30. sierpnia ważyć 65kg
![]() ![]() Przez ten sen o słodyczach, byłam 3 razy w wc. Na porządnym posiedzeniu ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Dziwicie się że taka pogoda, w tamtym roku w maju padał śnieg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() Jak to jest, że w dzień postu ścisłego ma się ochotę na wszystko tylko nie na post? ![]() Dzięki dziewczyny za miłe słowa, ale nie uważam swojej diety za wielki bohaterski wyczyn ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
Witam z powrotem
dlugo mnie tutaj nie było i należą się Wam przeprosiny ale doby mi brakuje ostatnio. Ale teraz będzie tylko lepiej. Romans z Greyem skończyłam także już mi nie zajmuje czasu, remont u rodziców skończony także też już mniej teraz jeszcze tylko u siebie musze zrobic generalne porządki. Wczoraj machnęłam okna i dobrze, ze sie zmobilizowałam bo dziś śnieżyca u mnie jest... Masakra jednym słowem. Śmiejemy się z mężem, że jutro do święcenia z dzieckiem na sankach pojedziemy ![]() ![]() Z wagą wkońcu coś ruszyło i mam 77,6 także prawie 1 kg na minusie mam nadzieje, że ta tendencja spadkowa się utrzyma. Dla Was też brawa za wszystkie spadki bo pięknie lecicie. Kwiatuszku na zdjęciu Cię absolutnie nie poznałam. Jakby nie podpis użytkownika który wkleił zdjęcie to nie wiedziałabym autentycznie kto to jest. Wielkie Gratulacje. Baby w Swięta uważać na żarcie żeby nie zaprzepaścić tego wszystkiego co osiągnęłyście!!!
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() W domu co chwila wodzona jestem na pokuszenie- a to mama przynosi dwie paczki cukierków, a to na późną kolację robią nuggetsy (obu się oparłam, oni jedli nugettsy, ja ćwierć grapefruita) Chciałabym się podzielić wczorajszym jadłospisem 1 śniadanie- owsianka z wiórkami kokosowymi, otrębami i cynamonem 2 śniadanie- serek wiejski z rzodkiewką i grahamka obiad- 2 ziemniaki i kotlet mielony (siostra robiła, nie wypadało odmówić, chociaż jak jestem poza domem nie jem ani jednego, ani drugiego) podwieczorko-kolacja- wieśniak z 5 pomidorkami cherry ostatni posiłek- ćwierć grapefruita Co o tym sądzicie? Kusi mnie waga w domu, ale nie chcę włazić, mam nadzieję, że wytrzymam ![]()
#1813 |
Wtajemniczenie
|
Jak możesz Monia
![]() ![]() ![]()
#1814 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Nie odzywałam się długo ale zaglądałam do Was codziennie ![]() ![]() Wczoraj wrócilam do rodziców i teraz trzese gaciami żeby nie przytyć ![]() ![]() Zaraz się zabieram za sprzątanie łazienki ![]() ![]() Co do Waszych przysiadów to chyba podejmuję wyzwanie, lubie takie rzeczy, moje kolanko trochę mniej ale stabilizator zakładam. Musze popracować nad moim tyłkiem koniecznie ![]() Bede robic sobie w ramach swiatecznego ciasta dietetyczny sernik na zimno zeby mnie te 'normalne' ciasto nie kusilo ![]() Jeśli chodzi o F&F to podobaja mi się tam jedne spodnie, 49 zł ![]() ![]() ![]() Kinia, chyba to już pisałam ale nie wyglądasz na swoją wagę absolutnie ![]() ![]() Beata, też o tym słyszałam w radiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Rozeznanie
|
co tu taka cisza?
![]() ![]() ja dzisiaj kolejny dzień sprzania ,a do tego popsuła nam się zmywarka ![]() ![]() kasiunia dobrze cię widzieć ![]() ![]() chciała bym mieć już zrobioną tę łazienkę , bo dostaje cofki jak tam wchodzę ![]() monia ja myślę że ty nam jeszcze pokażesz jak się lansuje ![]() ![]() ![]()
#1816 |
Wtajemniczenie
|
Kinia Super że sytuacja w pracy się wyjaśniła
![]() Anulciak Wymiatasz z tymi ćwiczeniami nic dziwnego że waga spada ![]() Kasiu Nareszcie wróciłaś do nas ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Kasiu Z każdym zdjęciem wyglądasz coraz lepiej ![]() ![]() Kinia Wstaw zdjęcie z głową bo nie wierzę że to Twoje ciałko ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Monia Wszystko się może zdarzyć ![]() Furry Mówisz że z SB koniec? Nie przejmuj się ![]() ![]() Do juterka dziewczynki ![]()
#1817 |
Rozeznanie
|
no kasiu- karolina na rację super wyglądasz w tej marynarce.
wiecie co ja ostatnio też zachowalam na jakąś fajną marynarkę. chciała bym kupić taką elegancką ale na codzień - nie garniturową ( mam wymagania co? ![]()
#1818 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zanim ja zobaczę 7 z przodu to zajdzie mnie lato 2014
![]() Wiecie co? Chciałam walnąć elaborat znowu, ale mam totalną pustkę w głowie...Ostatnio mam tyle myśli i żadnych nie potrafię przekazać ![]() Mam kryzys i to niemały...I dlatego się niewiele tu odzywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
ufff posprzatalam laxienke i kuchnie i upieklam serniczek;-)
Carla wrzuce z glowa w nastepnym tyg jak pojade na solarium bo tam jest podluzne lustro ;-) ale gwarantuje Ci ze to moje tluszcze ! ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zadomowienie
|
Ja sie nie odzywam, bo caly dzien sprzatalam i pomagalam... polozylam sie na godzine, ale wstalam na posilek. Zjadlam wlasnie 3 lyzki fasolki + pol grahamki + kromka z salatka. Wiem niezbyt przykladowo ale sie opanowalam
![]()
#1821 |
Zadomowienie
|
Carlaw moim priv albumie są zdjęciach tym razem od góry do pasa bo mam male lustro w łazience
![]() ![]() Wiki zasnęła oby już jej na choroba przeszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Tak smutno, nikt nie pisze
![]() monika a do jakich adminów pisałaś o zamknięcie pierwszego wątku? Ja nie wiem czemu nie chcą go zamknąć. A wiecie, że odkąd z Wami jestem schudłam już 11 kg? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zadomowienie
|
pewnie każda zajęta przygotowaniem do Wielkanocy
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- jakie sałatki robicie na Wielkanoc ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Ja nie robię ale mogę Ci jakąś podać jak chcesz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zadomowienie
|
podaj proszę na sałatkę z tuńczykiem , kurczakiem i z szynka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Raczkowanie
|
Carla i Kwiatuszek dzięki bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() Ale ostatnio zaczełam sobie zdawać sprawę z tego jak wyglądam bo jak byłam u rodziców to postanowiłam przymierzyć moją sukienkę studniówkową przy której ważyłam 72kg i nie uwierzycie ale weszłam w nią bez problemu. Opięta troche jest norma ale bez jakichś większych zgrzytów. W mega szoku byłam ![]() Kwiatuszek ja też szukałam jakiejś marynarki eleganckiej i znalazłam tylko taką. Nie jest to ideał jaki chciałam ale ta też jest spoko. Kinia_Sw ja robię sałatkę z selera ze słoika z szynką, ananasem, jajkiem, porem, ogórkiem, majonezem i chyba tyle. Oczywiście nie jest ona przeznaczona dla mnie ![]() ![]() ![]()
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
z kurczakiem na dwa sposoby , obydwie z gotowaną piersią. A więc. 2 woreczki ryżu, pierś z kurczaka, puszka ananasa, czerwona papryka, kukurydza. Ryż ugotować ostudzić, wsypać do miski. Papryke w kostkę, ananasa wzdłuż kółeczka, kukurydzę wsypać, pierś w kostkę. Majonez pieprz sól. Na drugi sposób to łatwiejszy, kurczak w kostkę, kukurydza, ananas. Majonez, jogurt, pieprz sól.
---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Z tuńczyka to mały śmietnik - ogórek, pomidor, papryka w kostkę, czerwona fasola, kukurydza, można ją zrobić z vinegrettem bądź z majonezem i jogurtem. ---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Aha no i na tuńczyka można na wierzch położyć ćwiartki jajek. Z szynki to ok 10-15 plasterków szynki - wędliny. Puszka groszku, cebula, ogórek konserwowy. Majonez jogurt pieprz sól. To jest moja ulubiona sałatka. Tak w ogóle u mnie znowu spadek. Ale co się dziwić jak wczoraj byłam w wc 4 razy i już dzisiaj zaliczyłam. Nie długo majtki to będą mi przy kolanach wisieć:p a i co najważniejsze, teraz odchudzam się z czystą kartą, straciłam właśnie kg ciążowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam test. Negatywny na szczescie ![]() nadalka, zaszlas w ciaze z waga 86? Ja tez ze wzgledu na wage nie chciałabym teraz ciazy i wazyc znowu 96kg ;(( nigdy bym sobie nie pozwolila juz, tyle prztyc w ciazy... pamietam jak byłam takim słoniem toczącym sie ;/ Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-03-30 o 06:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.