![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
ezzo mam "dziennik wychowania"
https://itunes.apple.com/jp/app/yu-e...448044153?mt=8 Tylko app cala po japonsku. Sprawdzalam, czy jest mozliwosc przelaczenia chociazby na angielski, ale niestety. A szkoda, bo bardzo jestem z niej zadowolona. szklanko ciesze sie, ze moglam pomoc i oby dalej cwiczenia skuteczne sie okazaly. lady tez jestesmy atrakcja, gdzie sie nie pojawie z Yae. Juz mnie to powoli meczy: albo zagaduja, albo sie gapia natretnie. Tak jak tych pierwszych akceptuje, tak druga grupa jest nieznosna. A przeciez w tym kraju nikt na nikogo nie patrzy specjalnie, zawsze jakos tak umiejetnie wzrok potrafia odwrocic i bardzo mi to odpowiadalo. Najgorsza jest babcia mieszkajaca vis a vis sluzbowego mieszkania. Jest na parterze, z oknem balkonowym od frontu a w nim brak firanek - na 2 miesiace przywozic nam sie nie chcialo, to pewnie nas traktuje jak nowy serial... No i ta babcia, kiedy by nie spojrzec, wpatruje sie w nasze okno jak ciele w malowane wrota. Wczoraj tz chcialb z nia pogadac na ten temat, to uciekla do swojego domu, az sie za nia kurzylo. Odkad jestem z tz, ludzie wykazuja nami zainteresowanie, ale to co sie teraz wyprawia przechodzi ludzkie pojecie... Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-04-14 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() |
#1803 |
Konto usunięte
|
Meneq, a czy w japońskim są takie... trudne zdania? jak w pl. np. szedł Sasza suchą szosą? bo dzisiaj z mężem się bawilismy w powtarzanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Konto usunięte
|
Taaak
![]() ![]() ![]() A mąż dzisiaj wyłożył się na "to cóż, że ze Szwacji" ![]() ![]() Po angielsku genialne jest: Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch? |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj dziwna noc, Mała.usnela bez problemu o 20 o obudziła się o 12 na karmienie, potem o 4, a potem już o 6 i normalnie już co 2 godziny. Fajnie jest jak mama jest bo mogę taki oddech złapać. Dzisiaj byliśmy na zakupach z Tz i w kinie na Martwe zło, strasznie krwawy i masakryczny, ale my lubimy horrory.
![]() |
#1807 |
Konto usunięte
|
Meneq, to ja mam jeszcze pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szacun ![]()
![]() |
#1809 |
Rozeznanie
|
Krzychu śpi od 20, ja sobie oglądnęłam must be the music noi tak troszkę poczytałam na forum, bo ostatnio nie miałam kiedy czytać tej mega dużej produkcji postów
![]() Co do karmienia znaczy rozszerzania diety ja chyba będę próbować po 5 miesiącu rozszerza dietę, choć przyznam, że póki co nie mam o tym zielonego pojęcia ![]()
#1810 |
Zakorzenienie
|
Lenova,kochana co z tą Twoją nową fryzurką ?
![]() ![]()
#1811 |
Zakorzenienie
|
Ja będę rozszerzać po 5 miesiącu no no do pracy będę we wrześniu.wracać więc muszę.
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co z wisienką?ona miała jakieś problemy z mama no nie?...dawno sienie odzywała
![]() |
#1813 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja poki co uzywam breastfeeding stopwatch, ale szukam jakiejś bardziej rozbudowanej tak jak dziewczyny mają na androidzie baby esp, chyba, tak, żebym mogła z ciekawości posprawdzac np. ile to moje szczęście faktycznie sypia na dobę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Raczkowanie
|
Ezzo, ja uzywam total baby I jestem bardzo zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40310134]Meneq, to ja mam jeszcze pytanie
![]() Znow mamy twierdzaca odpowiedz. Czy w innych miejscach, to nie powiem, bo nie widzialam. Czesto jestem swiadkiem, ze szydelkuja w pociagach. Zreszta w pociagach sie robi wszystko, bo duzo czasu sie w nich spedza i szkoda go trwonic na nic-nie-robienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Szaaaajaaaa! STO LAT!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Rozeznanie
|
Wow nie wierzę w końcu Was nadrobiłam.
![]() Jestem psychicznie wykończona :/ chyba jakiś baby blues mi się załącza... A najgorsze jest to że mały jest super, raczej grzeczniutki i kocham go strasznie, wszystko byłoby ok gdyby nie moja rodzina ![]() ![]() Black współczuję, wiem jak to boli kiedy najbliższa rodzina robi przykrości, zaraz jeszcze doczytam w klubie dokładnie, bo tylko tak pobieżnie widziałam... Z tych miłych rzeczy, byliśmy w piątek na pierwszym chustospacerze ![]() ![]() Która to taka mądra była, i wspomniała coś o pepco? ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro ma być mega ciepło, w końcu idę na rolki ![]() ![]() Właśnie, apropos rolek: czy któraś z Was ma zamiar jeździć na rolkach/biegać z wózkiem? Ja byłam temu przeciwna, ale stwierdziłam po zgłębieniu nieco tematu że zachowując rozsądek będzie ok, ja na rolkach jeżdżę naprawdę dobrze, więc tego się nie obawiam, ale mam wątpliwość co do wózka: widziałam że takich dedykowanych do sportu jest naprawdę niewiele, przypadł mi do gustu Schwinn Free Runner, generalnie innych nie widzę, jakoś Xlandery nie wydają mi się bezpieczne... No i od kiedy mogłabym maluszka brać na takie wyprawy? W tym Schwinnie spacerówka rozkładana jest do leżenia, ale jest przodem do kierunku jazdy, nie wiem, czy zacząć około 6 miesiąca, czy można troszkę wcześniej? Moim marzeniem stały się wózki Chariot, ale one oscylują w granicach 5 tysięcy także tego.. ![]() Dobra kochane, spadam do klubu i spać, wizaż to obsesja, cały ten czas jak nie miałam chwili żeby wejść na neta myślałam o Was i o tym kiedy w końcu tu zajrzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
#1819 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Szaja, czyzbysmy dzis otwieraly Piccolo dla Ciebie?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zadomowienie
|
O dzięki, poprobuje ta aplikacje
![]() Magdusz historie Meneq znam, a Ty nasza kolejna egzotyczna mamusko,długo juz w krainie kangurow mieszkasz? ---------- Dopisano o 04:59 ---------- Poprzedni post napisano o 04:58 ---------- Najlepszego Szaja! |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Dokladnie tak! Sto lat Szaja! Uśmiechu i radości z dzieciaczków!
#1822 |
Zakorzenienie
|
szaja Najlepszego!!
Dziewczyny teraz na mnie kolej i doluje. Wysluchacie mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Szaja stóweczki!
meneq jasne że wysłuchamy! Jeśli wszystkie nasze moce będą tak wyglądały to ja padnę z wykończenia ![]() Mała Zasnela o 21 i o 1 pobudka i do teraz spala tylko godzinę. Teraz się kręci i chyba nie zamierza spać. Oczy mam na zapałki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Szajus sto lat sto lat sto lat!!!!!!!!!
![]() Meneq zal sie ![]() ![]() ![]() Fewciu biedna ![]() ![]() Za to jak rano poszla kupa to ledwo pieluszka wytrzymala ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-04-15 o 06:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Biedny Pietraszko
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
My tez juz na chodzie. Maly boss zarzadzil:p
Szaja-wszystkiego o czym zamarzysz ![]() Meneq a gdzie indziej sie wyzalisz niz tu? Dawaj ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Fewcia pamietaj, ze Blanka jest najmlodsza. Na pewno tak wiecznie nie bedzie. Mojej z dnia na dzien sie przestawilo i zamiast 2h spi ciagiem 5-7. Ale teraz faktycznie musisz byc wykonczona.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Witam Was mamusie bo długiej przerwie
![]() ![]() ![]() ja po weekendzie u teściów nadal dochodzę do siebie :/ w zasadzie ja to nie byłam tam w ogóle potrzebna jedynie potrzebne były moje cycki. Ale jestem wdzięczna, że nie muszę z nimi mieszkać, to mogłoby zbyt bardzo nadszarpnąć moją psychikę ![]() aha my po usg bioderek i jest oki ![]() ![]() pędzę Was nadrabiać ![]() a dla naszej szajowatej szajki STO LAT i mnóstwa uśmiechów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Szaja sto lat
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Zuzia zasnęła o 20, potem pobudka o 3.30, o 6 się kręciła oczy otwarte ale jakoś się podnieść nie mogłam a ona zasnęła i spała do 7 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-04-15 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1830 |
Zadomowienie
|
Cała sobota i niedziela u teściowej............ jak ja mogłam się na to zgodzić, ale cóż było mineło przeżyłam i Bartuś co najważniejsze też. Tylko teraz muszę was nadrabić.
Szaja sto lat ![]() ![]() Jutro w końcu idziemy na usg bioderek, tylko jak nie dojdzie bluzo kurtka zamówiona na allegro to w przechodzi uznaja mnie za wariatke jak zobacza dziecko w kombinezonie przy 20 stopniach ciepłą. Dostałam wczoraj od kuzynki mm AR bo jej już nie będzie potrzebne i powiedziała że jak chce to mogę spróbować bo mój też bardzo ulewa, tylko że ona powiedziała że jej lekarz zalecił podawać normalnie te mm które podała tylko jedną miarkę mniej a zamiast niej jedna miarki mm AR. Czy któraś z was dająca AR też tak robiła albo o tym słyszał. P.S. dostałam okresu ![]()
26.02.2013 ![]() 18.11.2014 ![]() Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-04-15 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.