Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-14, 15:02   #1771
meduzza
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Może zależy od włosów albo od fryzjerki. Ja bym chciała rozjaśnić na jakiś jasny brąz albo karmelowy bo już mam prawie czarne i strasznie mi się nie podobają
Ojjj rozumiem Cię, ja też zrobiłam na czarno kupe czasu temu i teraz nie moge zejść... A w słońcu straszne odrosty.

My po spacerku, było cudownie Kawka z psiapsiółą w kawiarnianym ogródku, zakupy kosmetyczne w biedrze i człowiek szcześliwy Troszkę tylko za gorąco Małej było.....TŻ wybył na motory-powiedział, że długo nie będzie co oznacza dokładnie tyle, że będzie w nocy
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 15:07   #1772
evelizarda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
a co do Grey'a... Przeczytałam pierwszą część i złapałam za drugą.I.. Generalnie da się czytać, natomiast tylko dla jakiejś tam jeszcze fabuły i z ciekawości czy on się zmieni. Natomiast wątki seksualne już nie porywają, wręcz już to trochę nudne, niekiedy niesmaczne. Reguła że pierwsza część najlepsza się sprawdza
nie polecam też 3 części - szkoda czasu, pierwsza zdecydowanie najlepsza
Stary 2013-04-14, 15:41   #1773
mitabe
Rozeznanie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
rajstopki tylko

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

ja jak chce np na zakupy jechac ( tez nie wyjezdzam na dłużej niż 2 h) to zostawiam herbatke koperkowa, zasysa butelke łądnie wiec z przejsceim na mm chyba probelmów wiekszych u mnie nei bedzie.

a kidy bedziecie diete rozszerzac przy kp? po 4 czy 6 miesiacu?
Mam w książeczce wpisane że w 5 a najpóźniej w 6 powinnam, więc pomału w 5 chchcemy, jeszcE za tydzień z doktor rozmawiać będziemy na ten temat.

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
U nas bodziak z długim, kurteczka z polarkiem w środku taka wiosenna, lub polar, a na dupkę rajstopki i dresik, plus bamboszki. przykryty lekko śpiworkiem lub nie, zależy czy wieje mocno.
Nie zamierzam przechodzić na mm. U mnie też tak było, wisiał co godzinę półtorej, ale od paru dni dłuższe przerwy zaczął robić, nawet 3,5 godziny więc super.

Po 6 miesiącu, po co wcześniej, niech układ pokarmowy dojrzeje porządnie

Ja tylko jedną paczkę wypiłam

Może mojemu też się zmieni. Najgorsze że ją laltatorem dam radę sciagnac max 30 ml mam dziwne cycki.

Wysłane z aplikacji mobil nej Wizaz Forum.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 15:44   #1774
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ojjj rozumiem Cię, ja też zrobiłam na czarno kupe czasu temu i teraz nie moge zejść... A w słońcu straszne odrosty.

My po spacerku, było cudownie Kawka z psiapsiółą w kawiarnianym ogródku, zakupy kosmetyczne w biedrze i człowiek szcześliwy Troszkę tylko za gorąco Małej było.....TŻ wybył na motory-powiedział, że długo nie będzie co oznacza dokładnie tyle, że będzie w nocy
Przeczytałam, że zrobiłaś czarną kupę i nie mogłaś z niej zejść i się zastanawiałam o co chodzi Dopiero jak doczytałam do końca zajarzyłam, że piszesz o włosach

Ja przyszłam do rodziców z małą, czyli miałam spacer ok 40 min i niedługo trzeba będzie iść w drugą stronę. Mam nadzieję, że przez te spacery może schudnę, bo zostały mi jeszcze 3 kg

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 15:58   #1775
treselle0
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Może mojemu też się zmieni. Najgorsze że ją laltatorem dam radę sciagnac max 30 ml mam dziwne cycki.

Wysłane z aplikacji mobil nej Wizaz Forum.
Ja tyle samo, pocieszam się, że może laktator lichy

Delicjanko, a skąd u Was były śluzowe kupki?

W ogóle dziewczyny, przez to, że podczytywałam poprzedni wątek i ten, zanim się odezwałam to Was całkiem dobrze kojarzę, i żałuję, że się nie odezwałam wcześniej, może nie czułabym się teraz jak taki 'przybysz'
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 15:58   #1776
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Przeczytałam, że zrobiłaś czarną kupę i nie mogłaś z niej zejść i się zastanawiałam o co chodzi Dopiero jak doczytałam do końca zajarzyłam, że piszesz o włosach

Ja przyszłam do rodziców z małą, czyli miałam spacer ok 40 min i niedługo trzeba będzie iść w drugą stronę. Mam nadzieję, że przez te spacery może schudnę, bo zostały mi jeszcze 3 kg
O jezuu prawie spadłam z krzesła
Stary 2013-04-14, 16:04   #1777
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
Ja tyle samo, pocieszam się, że może laktator lichy

Delicjanko, a skąd u Was były śluzowe kupki?

W ogóle dziewczyny, przez to, że podczytywałam poprzedni wątek i ten, zanim się odezwałam to Was całkiem dobrze kojarzę, i żałuję, że się nie odezwałam wcześniej, może nie czułabym się teraz jak taki 'przybysz'
trzeba było się odzywać, a nie czytać po cichu a czemu w sumie się nie odezwałaś?

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 16:25   #1778
BlackSanctum
Zakorzenienie

Napisałam coś jeszcze w klubie. Żal.pl i nic więcej. Nie wytrzymam z tą rodziną normalnie. I ona ma być moją świadkową, eh. Jej mąż też za☠☠☠isty - te ich komentarze, moim zdaniem, obrażają niektórych ludzi. :/
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 16:33   #1779
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
My wczoraj usypialiśmy 2h. Jakie te nasze dzieci podobne Ciekawe jak nasza towarzyszka niedoli - nancy?
Fewcia, Nawijka Nancy oficjalnie zglaszam sie do klubu towarzyszek niedoli
Moj dziec daje nam ostatnio tak popalic, ze wczoraj wieczorem majaczyłam ze zmeczenia, sama tego nie kojarze, opowiadal tz ...
u nas wieczorne zasypianie wczoraj trwało 3,5 godziny, poza tym mały wybudza sie ok. 1 i potrafi nie spac do 5 rano, wymiekam, a pamietam, jescze jakis tydzien temu chwalilam sie, ze zasnął sam w łóżku...istny diabełek w niego wstąpił

Meneq kojarzę z wcześniejszych wypowiedzi, ze używasz iphona, jaką masz dzieciową aplikację ?

od kiedy ten mój synuś sie taki wymagający zrobił nie mogę nadążyć za Wami i cały czas masa stron do nadrabiania, to wszystko zbiegło się jeszcze z tym, że w za kulka dni odbieramy klucze do naszego mieszkanka a za miesiąc wchodzi ekipa remontowa, wiec w kazdej wolnej chwili śledze teraz różne fora o wykańczaniu wnętrz a po południu jezdzimy z tż i maluszkiem i próbujemy wybierać płytki, podłogi i takie tam
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 16:57   #1780
s i l v e r
Zakorzenienie

Deli- czemu nie byłaś zadowolona z dekoloryzacji włosów??
Stary 2013-04-14, 17:00   #1781
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tak samo przeczytałam
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 17:14   #1782
Debrah
Zakorzenienie

Nadrobiłam, ale nie będę cytować, bo musiałabym przeglądać raz jeszcze - czytałam na telefonie.

Co do kp - ja nie zamierzam przechodzić na mm - po 6 miesiącu będziemy dietę rozszerzać i powoli schodzić z ilości karmień, ale bez ciśnienia, zobaczymy jak Małej będzie jedzenie szło, dam jej czas

Nie widzę sensu w przechodzenie na mm jeśli nie ma problemu z kp.

Zaraz nadrobię klub i wam poodpisuję, bo czytałam pobeżnie i sporo się tam działo..

W weekend cały na uczelni siedziałam, więc mam zaległości.

Zadam pytanie zanim popędzę do klubu : Czy widzicie zmianę w zachowaniu dziecia jak wracacie po nieobecności dłuższej??
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 17:14   #1783
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Ja tak samo przeczytałam
I ja również dołączam do grona tych które widzą co chcą widzieć no kupe jak nic tam widziałam

Mąż poszedł rano grzebać w garażu przyszedł na obiad i dalej poszedł. Tak rzadko mamy czas tylko dla siebie bo w weekendy chodzi do szkoły. Dziś miał dzień wolny. Wiem że cały czas pracuje i każda chwilę chce wykorzystać na zrobienie czegoś co musi odkładać przez pracę ale czuje się samotna w takich momentach. Siedzę właśnie z synkiem na rękach i tak patrzę na niego z radością -mam jego. Jest ze mną w każdej chwili i nie jestem sama dzięki niemu

Black- nie bierz tego do siebie. Ta sytuacja z siostrą i szwagrem jest chora i to oni mają ze sobą jakiś problem. Zazdroszczą wam? I słusznie bo tworzycie super rodzinę-a ty bądź z tego dumna i lej na ich głupie gadanie gorącym sikiem. O!
Pytałam wcześniej,doszły dane na priv?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 17:24   #1784
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Pobijamy dzisiaj rekord w nie-spaniu. Od 10 rano moja szanowna córka spala szalone 10min! Nie mam już siły. Marudzi,płacze,jęczy. Ja już nie mam na Nią pomysłu. Ale mogę ją pochwalić że coraz wyżej podnosi główkę leżąc na brzuszku i tak się kiwa jakby chciała się Przekrecic.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 17:32   #1785
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Kochana jesteś, że pytasz Robią się nadal. Przedwczoraj mi się zrobił, ale wczoraj zniknął. A jak u Ciebie? No i jak żołądkówka - lepiej już?
A dziękuję, dochodzę do siebie w końcu Tylko mi przez te dwa dni postu 5kg znikło
Dobrze, że zator zniknął, a dalej masz tą oksytocynę?
I nie wiem czy miałaś coś takiego co mi się zrobiło w środę 3 zatory, 2 w lewej piersi, 1 w prawej, ten w prawej dużo bardziej bolesny, ale te w lewej już były od trzech dni zadomowione I nic nie pomagało, żadne okłady, laktator, Ewcia mocno piła i aż się wnerwiała bo źle leciało, a widziałam, że bardzo mocno się stara. I wieczorem przy prysznicu zauważyłam na sutkach takie 3 malutkie białe kropeczki. Na zasadzie korka, twarde jak diabli i bolało jak próbowałam to wydłubać, ale w końcu wydłubałam Normalnie to co było potem to masakra jakaś Ten z prawej jak wyleciał to mleko trysnęło spokojnie na metr, potem siła osłabła, ale leciało bardzo mocno, jak z fontanny spokojnie przez minutę I cały zator znikł, sam z siebie, to samo z tymi w lewej piersi. W życiu czegoś takiego nie widziałam Teraz sobie co chwilę sprawdzam czy się znowu coś takiego nie robi, to bardzo słabo widać i wg mnie nie było szans, żeby mi to dziecko wyssało. Poza tym ćwiczę trochę (Meneq ) i od tego czasu mam spokój

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
I ja również dołączam do grona tych które widzą co chcą widzieć no kupe jak nic tam widziałam
To jestem czwarta
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 17:54   #1786
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam, że zrobiłaś czarną kupę:
ja też
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 18:02   #1787
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
ja też
Ja też :p
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 18:09   #1788
mala_19kw
Zakorzenienie

Meduza-jaką popularność zyskałaś dzięki czarnej kupie
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-04-14, 18:15   #1789
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
A dziękuję, dochodzę do siebie w końcu Tylko mi przez te dwa dni postu 5kg znikło
I nie wiem czy miałaś coś takiego co mi się zrobiło w środę 3 zatory, 2 w lewej piersi, 1 w prawej, ten w prawej dużo bardziej bolesny, ale te w lewej już były od trzech dni zadomowione I nic nie pomagało, żadne okłady, laktator, Ewcia mocno piła i aż się wnerwiała bo źle leciało, a widziałam, że bardzo mocno się stara. I wieczorem przy prysznicu zauważyłam na sutkach takie 3 malutkie białe kropeczki. Na zasadzie korka, twarde jak diabli i bolało jak próbowałam to wydłubać, ale w końcu wydłubałam Normalnie to co było potem to masakra jakaś Ten z prawej jak wyleciał to mleko trysnęło spokojnie na metr, potem siła osłabła, ale leciało bardzo mocno, jak z fontanny spokojnie przez minutę I cały zator znikł, sam z siebie, to samo z tymi w lewej piersi. W życiu czegoś takiego nie widziałam Teraz sobie co chwilę sprawdzam czy się znowu coś takiego nie robi, to bardzo słabo widać i wg mnie nie było szans, żeby mi to dziecko wyssało. Poza tym ćwiczę trochę (Meneq ) i od tego czasu mam spokój

To jestem czwarta
Ojojoj ja też to przechodziłam w zeszłym tyg- też kilka kg na minusie.
Wariatki z tą kupą

Black Twoja siostra się bardzo niemiło odnosi Nieważne kto ma racje, tak nie powinno się mówić do młodszej siostry....
Akurat moja starsza siostra to anioł-nieba by nam uchyliła, to mi się poszczęściło.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 18:16   #1790
BlackSanctum
Zakorzenienie

Mała, nie, nic nie dostałam od mojej ostatniej wiadomości.
Stary 2013-04-14, 18:17   #1791
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Meduza-jaką popularność zyskałaś dzięki czarnej kupie
No. Mądre rzeczy nie przechodzą to przynajmniej to
Stary 2013-04-14, 18:22   #1792
BlackSanctum
Zakorzenienie

Meduzza, ja też przeczytałam, że czarna kupa, hahaha. A co do mojej siostry, no to cóż...

Ja nawet tego bloga wspólnego makijażowego to specjalnie dla niej założyłam... :/ Bo ja wolę na własną rękę pracować...
Stary 2013-04-14, 18:36   #1793
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Mała, nie, nic nie dostałam od mojej ostatniej wiadomości.
O ja głupia cipa nie dopilnowałam- odpisałam Ci praktycznie od razu
Zaraz puszczę to jeszcze raz.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-04-14, 19:21   #1794
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:

Mąż poszedł rano grzebać w garażu przyszedł na obiad i dalej poszedł. Tak rzadko mamy czas tylko dla siebie bo w weekendy chodzi do szkoły. Dziś miał dzień wolny. Wiem że cały czas pracuje i każda chwilę chce wykorzystać na zrobienie czegoś co musi odkładać przez pracę ale czuje się samotna w takich momentach. Siedzę właśnie z synkiem na rękach i tak patrzę na niego z radością -mam jego. Jest ze mną w każdej chwili i nie jestem sama dzięki niemu

Black- nie bierz tego do siebie. Ta sytuacja z siostrą i szwagrem jest chora i to oni mają ze sobą jakiś problem. Zazdroszczą wam? I słusznie bo tworzycie super rodzinę-a ty bądź z tego dumna i lej na ich głupie gadanie gorącym sikiem. O!
Pytałam wcześniej,doszły dane na priv?
podpisuję się rękami i nogami

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

To jestem czwarta
o kurka, aż tak?!

Silver, ja też miałam dekoloryzację i koszmar, nie polecam moje włosy zrobiły się pomarańczowe wręcz, gumowate, ciągliwe, rany, jak sobie przypomnę co ja z nimi przeżyłam to koszmaaaaar! przez miesiąc chodziłam wszędzie z chustą na głowie dopóki nie farbnęłam na blond i nie rozgumowałam ich bardziej dlatego jak chciałam zejść z ciemnego koloru po ślubie to zapuszczałam i miałam odrosty na kilometr, ale przetrzymałam i teraz będę robić lekki blond

Byliśmy na chustospacerze znowu, ale było cudownie! znowu byliśmy atrakcją wieczoru, ale już naprawdę mam to gdzieś mąż jaki dumny z nami chodził co prawda dalej średnio zainteresowany zachustowaniem siebie, ale chyba bym mu teraz chusty nie oddała za chwilę fotencje w klubie

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 19:41   #1795
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Zadam pytanie zanim popędzę do klubu : Czy widzicie zmianę w zachowaniu dziecia jak wracacie po nieobecności dłuższej??
Ja nic takiego nie zauważyłam.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Akurat moja starsza siostra to anioł-nieba by nam uchyliła, to mi się poszczęściło.
Mogę to samo powiedzieć o mojej starszej siostrze
Stary 2013-04-14, 19:42   #1796
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Czytałam pierwszą część Greya i podobała mi się, natomiast drugą część nie dałam rady. W kółko to samo a za trzecią juz sie nawet nie biore bo pewnie wieje nudą. ;p
Czyli faktycznie nie warto

Cytat:
ojej, ale zazdroszczę Szkoda, że mieszkasz w kawalerce, bo bym przyjechała do Ciebie
Przyjezdzaj, wyrzucimy gdzies TZ

Cytat:
Tak, ja czytałam i też się załamałam że nic nie mogę zrobić, ale na końcu są takie pytania i odpowiedzi i tam o trzymiesięczniakach było, że wiadomo, nie da się wszystkiego zastosować, zwłaszcza niejedzenia w nocy ale można nauczyć regularności drzemek, spania w łóżeczku itp.

Brawo dla Kubusia za piękne jedzenie z piersi

Michaś znów w swoim łóżeczku i tym razem nawet nie jęknął! Pięknie się wyciszył i w 3 minuty zasnął spał od 19.30 do 3.10 Potem do 6 i o 8 pobudka. W nocy też odkładany do łóżeczka od razu zasypiał. Teraz też już śpi od 15 minut. Myślałam że trudniej będzie.
Nawijko, ty się nie zrażaj, twój Kubulek miesiąc młodszy od mojego, a pamiętam że miesiąc wcześniej Michaś też dawał czasem w dupkę
Musze dokladniej przeczytac te ksiazke, bo poki co tylko przejrzalam.

Zazdroszcze Ci, ze Twoj Misio taki pojetny jest - szybko sie chlopak uczy

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 19:46   #1797
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Silver, ja też miałam dekoloryzację i koszmar, nie polecam moje włosy zrobiły się pomarańczowe wręcz, gumowate, ciągliwe, rany, jak sobie przypomnę co ja z nimi przeżyłam to koszmaaaaar! przez miesiąc chodziłam wszędzie z chustą na głowie dopóki nie farbnęłam na blond i nie rozgumowałam ich bardziej dlatego jak chciałam zejść z ciemnego koloru po ślubie to zapuszczałam i miałam odrosty na kilometr, ale przetrzymałam i teraz będę robić lekki blond
Kurcze to ja już nie wiem co robić Bokeh pisała że też miała dekoloryzacje z czarnych na rudy i że super wyszło :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 19:52   #1798
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Po porodzie walczyłam o laktację, udało się, mała pięknie jadła, nie przybierała na wadze spektakularnie ale chociaż regularnie i w normie. Najadała się z jednej piersi, jakiś czas temu przechodziłyśmy kryzys lak. trzymałam małą non stop na piersi, mleko wróciło, ale mała się nie najada Daję jej z obu piersi, ale ona i tak później płacze. Myślałam, że to brzuszek i bolące bączki, kiedy szybko kończyła jedną pierś (miała już takie brzuszkowe problemy), ale jak ją przekładałam do drugiej to płaczu cichł i jadła aż jej się uszy trzęsły. No i teraz wychodzi, że co któreś karmienie, mam właśnie takie cyrki. Pije, pije, puszcza, znowu łapie, znowu puszcza i cały czas płacze, a niestety posiadam tylko 2 piersi. Nie chcę dokarmiać, ale nie rozumiem dlaczego tak się dzieje Macie jakiś pomysł?
Przybij piatke! Moj tez z tych cudujacych przy cycu...

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Fewcia, Nawijka Nancy oficjalnie zglaszam sie do klubu towarzyszek niedoli
Moj dziec daje nam ostatnio tak popalic, ze wczoraj wieczorem majaczyłam ze zmeczenia, sama tego nie kojarze, opowiadal tz ...
u nas wieczorne zasypianie wczoraj trwało 3,5 godziny, poza tym mały wybudza sie ok. 1 i potrafi nie spac do 5 rano, wymiekam, a pamietam, jescze jakis tydzien temu chwalilam sie, ze zasnął sam w łóżku...istny diabełek w niego wstąpił
Witamy, rozgosc sie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Pobijamy dzisiaj rekord w nie-spaniu. Od 10 rano moja szanowna córka spala szalone 10min! Nie mam już siły. Marudzi,płacze,jęczy. Ja już nie mam na Nią pomysłu. Ale mog
ę ją pochwalić że coraz wyżej podnosi główkę leżąc na brzuszku i tak się kiwa jakby chciała się Przekrecic.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Badz silna, duzo cierpliwosci przesylam

Kochana, moj spal 1h i 15min przez caly dzien
Tesciowa akurat byla, wniebowzieta, ze moze go ponosic i "pogadac" z nim

U nas tez juz glowka wysoko i coraz dluzej. Tesciowa widzac to obwiescila "na pewno zaczniesz chodzic przed 12 miesiacem!!". Na twarzy wypisane to mial czy co??

Ja tez od razu mialam w glowie czarna kuuupeee

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Moje chustowe awizo czeka w skrzynce, jutro odbiore.
Cykam sie dalej, nooooo

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 19:55   #1799
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
O, to moj egzemplarz taki jest

Nawet teraz - bujanie, szuszanie, cyc, smoczek nie pomaga - nawet z tym nie potrafi od godziny zasnac. A co dopiero w lozeczku sam...

Nie mam sil
moj niestety tez taki

Cytat:
Pozdrawiamy ciocie
przystojniak

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
To moja dziś zrobiła 2 razy. Pierwsza normalnie a druga po Chwili zabawy, karmieniu - biore do odbicia i zrobiła w pozycji pionowej, kupa jej wyszła aż na plecy
to moj ją pobił bo jemu wyszla praktycznie pod szyje

Cytat:
Po porodzie walczyłam o laktację, udało się, mała pięknie jadła, nie przybierała na wadze spektakularnie ale chociaż regularnie i w normie. Najadała się z jednej piersi, jakiś czas temu przechodziłyśmy kryzys lak. trzymałam małą non stop na piersi, mleko wróciło, ale mała się nie najada Daję jej z obu piersi, ale ona i tak później płacze. Myślałam, że to brzuszek i bolące bączki, kiedy szybko kończyła jedną pierś (miała już takie brzuszkowe problemy), ale jak ją przekładałam do drugiej to płaczu cichł i jadła aż jej się uszy trzęsły. No i teraz wychodzi, że co któreś karmienie, mam właśnie takie cyrki. Pije, pije, puszcza, znowu łapie, znowu puszcza i cały czas płacze, a niestety posiadam tylko 2 piersi. Nie chcę dokarmiać, ale nie rozumiem dlaczego tak się dzieje Macie jakiś pomysł?
widze ze u nas kolejne podobienstwo
tyle ze moj zawsze najada sie z jednej piersi wiec to raczej nie z braku mleka bo drugiej i tak nie chce, obstawialam bolacy brzuszek lub czesto tez zmeczenie, jest glodny ale i spiacy wiez sie drze, przysnie na chwile i pozniej juz je normalnie... sama nie wiem czy to napewno od tego

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ja też :p
i ja

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 19:55   #1800
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ja tam nie widzialam zadnej czarnej kupy

Silver, wiesz, ja chcialam na blond z czarnych wiec pewnie to inaczej, poza tym moje wlosy tak lapia farbe ze szok, ciezko sie pozbyc. Mozesz sprobowac

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości