![]() |
#1801 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
A prosze Cie bardzo, polecam sie na przyszlosc
![]() Cytat:
![]() filmiki nagrywam tel i wrzucam bez żadnej przerobki ![]() Dzia! ale odetchne jak to dziadostwo minie na dobre... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() brawa za główke ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
nie odniosę się do wszystkiego - przepraszam
Brawa dla Hani i Majusi i ich skończonych miesięcy, !!! ![]() Złoteczka na zdjęciach i filmikach przekochane ![]() Marsi właśnie, gdzie na południe ![]() Spóźnione życzenia na Dzień Mamy!!! Wszystkiego lepszego od najlepszego kochane! ![]() ![]() ![]() Jestem za zwiększeniem progu w klubie! Blogerko... tu chyba terapia wstrząsowa jest potrzebna... mi tydzień temu nerwy puściły, spakowałam nas, zadzwoniłam po mamę.. jak zobaczył, że nie żartuję i mogę pójść to trochę oprzytomniał i jest nieco lepiej... Ale zawsze leci jak Młody płacze, nigdy nie czeka.. Trzymam cieplutko za nasze chore Skarbusie ![]() Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-05-27 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Wtajemniczenie
|
Witam się po długiej nieobecności
![]() ![]() U mnie dużo się dzieje, sesja się zbliża a poza tym mieszka u nas mój brat z żoną i niemowlakiem , i jest małe zamieszanko.Ale dzieciaki dogadują się fajnie ![]() Gratulki za nowe miesiące dla dzieciaczków ![]() U nas dzisiaj start z marchewką, było bardzo sympatycznie ![]() Ezzo pytałaś o odstawienie-Blanka jakoś bardzo nie ubolewała z tego powodu aczkolwiek do tej pory jak jest przytulona do cyca to rozdziawia paszczę i chce chwytać . Mam pytanie jeśli chce podać sok to mam nim zastąpić posiłek czy rozrobić z wodą i podawać między posiłkami? |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kwiatki piekne My dzis po szczepieniu, zawsze chodzimy z mezem razem, teraz wypadalo ze sama ale na szczescie przyjechal, no i ja mowie teraz Ty mala trzymasz bo ja juz 2 razy trzymalam przy szczepieniu i wiecei co nie plakala, troche miala mine niewyrazna ale byla tez pielegniarka srodowiskowa i zaczela do niej zagadywac, M. mowil ze nozke naprezyla ale nic zero placzu, uffffff ale przypuszczam, ze jakby bylo wiecej wkluc to pewnie by sie w koncu poplakala, nastepne szczepienie to juz na wzw 20 lipca, musze engerix pamietac zamowic w aptece, no i za 6 tygodni od tej daty na pneumokoki sie umowimy, pielegniarka powiedziala, ze szarpnie nas po kieszeni, no ale trudno chociazby przyszlo mi kredyt brac to wezme na szczepienie A i dzis dostala ziemniaczki ze szpinakiem, sprobowalam to obrzydliwe strasznie i bylam przygotowana, ze sloiczek do wywalenia pojdzie, a ona tak szamała, ze o matko, nagralam, to juz tak łakomstwa nie pokazywała, no bo wiece kamera nie wypada, ale szok tak jej smakowalo gdybym umiala filmik wstawic to bym Wam pokazała |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Yellow masakra
![]() ![]() ![]() ![]() Zjadłam wczoraj młode ziemniaczki i młoda kapustę !!! i co ? bączki dziś męczą, marudzi, jęczy, nawet na rączkach źle.......... ale to na bank przez kapustę !!!!!!!! ehhh głupia matka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Wtajemniczenie
|
Jejku dziewczyny jak Wy pędzicie z tymi postami
![]() pobieżnie nadrobiłam ale nie dam rady zacytować. Gratuluje kolejnych miesięcy, niektóre dzieciaczki juz 5 m-cy skonczyły ![]() kurcze moj maluch dziwnie reaguje na chwytanie za łapki, jak leży na plecach (oczywiscie nie ciągnę go na siłę, tylko tak leciutko). Robi taki mostek, podnosi pupe i plecy, nie wygląda to na próbę siadu. Strasznie sztywny sie robi i na stopach sie podpiera. To normalne??? ![]() wogole maruda dzis straszny, wymiękam już. |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zadomowienie
|
dzis porobilismy zakupy dla nas bo uziemiona bede no i dla meza, masakra, tyle kasy poszlo ze szok, jak te pienieadze sie strasznie rozplywaja, w anglii jak bylam u Niego to straczalo nam i starczalo na wszystkko,
a tu ida jak woda ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Przegladalam spodnie na allegro, ale dostalam rachunek za gaz(670zl !!) i wiem, ze nie mam co patrzec. Raczej zastanawiac sie jak wyzyjemy za 400zl ![]() Nawet z tej zlosci wydarlam sie na kluske bo plakala ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AHA! Yellow - spierdzielaj od taboreta! Jej chyba elektrykę w mózgu odłączyli! Gdzie ci.pa rozwiązuje umowę o prąd jak tam małe dziecko!!! W szoku jestem ![]() Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-05-27 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Hope moi mężczyźni też nie pomyśleli o życzeniach... zaczynam się bać tego rozszerzania diety, jak ja to ogarnę ![]() Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-05-27 o 16:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Wtajemniczenie
|
Lenova trzymam kciuki za sesję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
no na dłuższą metę taki uspokajacz się nie opłaca; albo trzeba będzie psa przekonać, żeby sam chleb jadł ![]()
#1813 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Yellow brak słów, teściowej się we łbie niezle poprzewracalo. My już po wizycie wyprowadzi, była bardzo owocna, synalek popisał sie swoimi wszystkimi umiejętnościami, najpierw mnie osiusial, karmiłam go tam, po czym sporym chusteczki ulał to co zjadł na mnie i na podłogę gabinetu a na koniec zrobił kupę ![]() Alevwracajac do meritum, pani logopeda obejrzała małego i faktycznie wyszło, ze moje problemy z karmieniem to nie mój defekt, tylko mały nie załapal o co chodzi z tym całym ssaniem i to pózniej może sie odbić na rozwoju jego mowy. Pani pokazała nam masakrze, stopek, dłoni, języka i karku i buzki i mamy każda cześć tak masowac 3 razy dziennie, mogę podawać pierś ufff w sumie i tak bym podawała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
jesteście szalone, jak Boga kocham. Wy naprawdę dzieci macie? lecicie szybciej niż na poczekalni!!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Blogerko - jedno pytanie: dlaczego ty jeszcze go nazywasz swoim TŻ - towarzyszem życia?? takie z niego towarzysz jak z koziej dupy trąba ![]() ![]() ![]() ahhhh się aż zdenerwowałam! Cytat:
![]() Cytat:
fewciu, nie dość że z ciebie bałaganiara to jeszcze KŁAMCZUCHA!!! u mnie kwaitek bez okazji to jest największa niespodzianka, więc... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() oj uwierz, że wyobrażam sobie! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() emotikonki mi zastrajkowaly :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kłamczucha? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
Ellmi- przy takim rozwiązaniu to w szybki sposób można z torbami pójść
![]() Lenova-ja widziałam że Cię nie ma. Nawet dziś miałam pytać dziewczyn czy wiedzą co z tobą ![]() Jeju moje dziecko takie marudne przez te ząbki ![]() ![]() ![]()
#1819 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41016907]uwaga, kawał ![]() Rodzice znaleźli w pokoju córki zestaw sado - maso. Położyli to na stole, siedzą, myślą jak ją ukarać. W pewnym momencie ojciec mówi: - No, lanie to chyba nie wchodzi w grę? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za sesje! u nas po pierwszym razie (to akurat japco bylo) tez troszke sie ulalo, a moj tez raczej sporadycznie ulewa. mysle ze to rewolucja dla zoladka jednak jest i dlatego ak sie moze zadziac. jak sie bedzie powtarzac to ewentualnie mozna zaczac sie "martwic" a tak to raczej wszystko jest ok. co do soku - ja traktuje jak picie, podaje miedzy posilkami, dzis wszamal......... 10ml ![]() Cytat:
![]() mala czuje twoje nerwy i dlatego... nie smutaj sie, kazdej z nas czasem puszczaja nerwy, jestesmy tylko ludżmi... ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- dziec mi zasnal juz i nawet nie zjadl kleiku ![]() takze ten tego, zabieram sie za klub i all, kocham ta moja podzielnosc uwagi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zadomowienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Szklanko- współczuje problemów zoladkowych.
Co do opiekunki -właśnie tez mi sie pomysł niani na pól etatu najbardziej podoba,ale niestety ta sprawdzona niania szuka pracy wyłącznie na cały etat,wiec albo zdecydujemy sie jednak na nią,albo trzeba bedzie szukać, a wiem,ze znalezienie odpowiedniej osoby do opieki nad swoim największym skarbem to nie lada wyzwanie :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeloł masakra teściową to ![]() Ja nie wiem co z tymi teściowymi? jakoś matki nasze zachowują się normalnie a teściowe jak wścieknięte i to nie tylko tu na forum moja kumpela co ostatnio urodziła tez ma niezłe jazdy ! jak opowiadała to ręce mi opadły Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No moja też gryzie jak jej coś daje i w ogóle wyciąga smoka i gryzie sobie po palcach.... tylko że ja mam wrażenie że ona jest marudna i po prostu wymusza na mnie i tż żebyśmy na nią zwracali uwagę i bawili się tylko że ona chce tego non stop bo np lezy w łózeczku i jojczy podchodze a ona uśmiech no to wątpie że co boli a nagle nie boli? ja już nie wiem.... czuje sie taka wykończona Cytat:
ja zauważyłam !!! a gdzie ostatnio jechaliście pociągiem?? Cytat:
ja też jakiś czas temu zjadłam i też był bączki, a najlepsze że potem zapomniałam o tym i kupiłam sobie główkę mlodej z zamiarem zrobienia no i co? lezy w lodówce bo mi sie przypomnialo że był bączki....a taka mam ochotę Cytat:
cieszę się że trochę lepiej ![]() ![]() moja też ciągle musi być zabawiana a wyglądam tak smao jak ty.... tłuszcz na włosach nieogolone nogi nieumyte zęby... i z dzieciem na rękach robie kanapkę jestem załamana ![]()
![]() |
#1823 | ||
Zadomowienie
|
Śliczne
![]() Cytat:
![]() ![]() Muszę pójść po skierowanie do gastrologa i w zależności od terminów prywatnie robić badania albo zaczekać. Zobaczymy co powie, ja kiedyś mocno chorowałam i trochę schizuję przez to ![]() Jejku jak zimno. Oszaleć można z taką pogodą. Z jednej skrajności w drugą :/ Cytat:
![]() Wiesz, że ja o tym ciągle myślę i aż mnie ciarki przechodzą. Jak tu znaleźć kogoś godnego zaufania ![]() ![]() Edytowane przez szklanka19 Czas edycji: 2013-05-27 o 18:57 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Jeju-aż nie wierze że dziś tu takie pustki
![]() Sylwietta-cieszę się że coś ruszyło. Idę do klubu może już napisałaś jak sprawa wygląda.
#1825 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba nie musze wspominac ze moj o zyczeniach z okazji dnia matki nie pamietal, mial to gdzies. Masz racje co do terapi wstrzasowej. Musze pomyslec w tym temacie. Na razie skupiam sie na sobie, bo dosc mam uzalania sie. To tez nie prowadzi do nikad ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1826 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mówi też w języku yoruba...tzn uczy mnie i Sade ![]() do Sade mówi w trzech językach ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zakorzenienie
|
co się z Wami dzieje
![]() ![]() ale jestem choraaaaaa, maskara ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1828 |
Wtajemniczenie
|
Wow....prawie 20 stron muszę nadrobić!!!
![]() Dziewczyny tak w ogóle to dzisiaj rano porozmawiałam z kobitą z przedszkola na temat tamtego dnia... nie będę Was może tym tematem zamęczać, bo i tak nic dobrego z tej rozmowy nie wyszło. |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój mąż jak byłam po cc i odwiedziny były od 8 do 20 to wziął wolne w pracy i przed 8 już koczował przed drzwiami żeby być punktualnie i siedział aż do 20, tylko wyskakiwał coś zjeść na szybko. A jak już jechał do domu po 20 to dzwonił a jak już późno było i nie za bardzo chciałam rozmowami przeszkadzać dziewczynie co ze mną leżała to pisaliśmy smsy. Nawet jak pępkówę zrobił i chłopaki siedzieli do 3 to o 8 już był u mnie. Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41016907]uwaga, kawał ![]() Rodzice znaleźli w pokoju córki zestaw sado - maso. Położyli to na stole, siedzą, myślą jak ją ukarać. W pewnym momencie ojciec mówi: - No, lanie to chyba nie wchodzi w grę? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do psa to leżę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do filmiku to załóż konto na youtube jak większość z nas i tam wrzucaj
![]() |
#1830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dodam tylko, ze ja tez swieta nie jestem, nie chce zeby wyszlo ze jakas meczennica jestem, a z niego straszny kat. Ale pewne rzeczy sa przykre, nawet jesli byly miedzy nami pewne konflikty zaraz po porodzie -co wynikalo z tego ze i mnie i jemu bylo ciezko, czasem zdatrzalo nam sie klocic o glupoty, ale jesli nie spalam cala noc, w dzien bylam ciagle na chodzie, do tego musialam tolerowac tesciowa, ktora siedziala u nas po kilka godzin dziennie, dodajmy do tego hormony ciazowe - to wiadomo ze nie bylam soba i trzeba brac na to poprawke. tak czy siak, strasznie mi przykro ze on ani jednej nocy nie przejal, nie wyreczyl mnie ani razu w nocy / nad ranem w opiecie nad malym!!! pamietam jak po pobycie w szpitalu bylam strasznie wymeczona, bo dziecko plakalo non stop! prawie wcale nie spalam i w koncu taka wymeczona ktores nocy napisalam mu ze nei daje juz rady, ze marze o powrocie do domu, i ze mam nadzieje, ze chociaz jedna noc zajmie sie malym zebym mogla odespac. On oczywiscie odpowiedzial ze tak, jasne, nie ma problemu?! ... sama nie wiem co pozniej sie stalo ... wydaje mi sie ze realacje z tesciowa zaognily konflikt, ona jest z tych megaupierdliwych, pamietam jak jeszcze rozmawialismy z siostra TZ o opiece nad dziecmi i ona powiedziala do TZ cos w stylu "wiesz przeciez jaka jest mama, jak sie wtracala" wiec skoro wtracala sie do swojej corki i ta miala jej dosc, to wyobrazcie sobie jaka musi byc jako tesciowa? sama nie wiem jak z tego wybrnac, nie bede mu na sile udowadniac jaka to wspaniala jestem i co straci / czy tam nie straci, bo obydwoje jestesmy wartosciowi ale i tez mamy ciezkie charaktery. mam zamiar dac sobie na wsytrzymanie poki co, skupic sie na sobie, swoim zyciu, cieszyc sie dzieckiem bo jest mi strasznie przykro ze chocby pzrez ta durna tesciowa plakalam czy wrecz czasami nie ciwszylam sie z macierzynstwa. To chore ze jakis obcy czlowiek byl w stanie mi zatruc cos co powinno byc najpiekniejszym okresem mojego zycia. Mysle tez, zeby na jakis weekend pojechac do rodzicow, spotkac sie ze starymi znajomymi. Ale nie zrobie tego teraz pod wplywem zlych emocji, zalu, zeby zrobic na zlosc ... odczekam kilka dni, az emocje ostygna i spedze milo czas. Nie chce zeby myslal, ze tak udalo mu sie mi dopiec, ze chce mu teraz pokazac na co mnie stac.
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-05-27 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.