Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 09:55   #1801
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
no ja normalnie czuję się jak zwłoki ani się przekręcić, ani kichnąć dzisiaj chyba odpuszczam ćwiczenia chyba, że jedynie rowerek zaliczę
Ja też mam 180 i też go na razie nie używam bo za ciężki. A True Match (tyż Vanilia ) jest teraz dla mnie za jasny a zawsze był za ciemny pozostał mi ten z Lirene- w sumie też za jasny jest ale lepszy rydz niż nic
Ten City Matt tak? I w sumie który z tych trzech najbardziej polecasz pod względem trwałości?
Co do ćwiczeń - ja dziś już muszę bo wiesz jak mam - wczoraj ćwiczeń brak to mi już dziś samoocena spada
Stary 2013-08-01, 10:33   #1802
Milena001
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
To mnie kosmetyki biorą bardzo. ale raczej pielegnacja niz kolorowka, nie lubie za bardzo twarzy pacykować gratuluje silki

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Zakwasy zakwasami, ale brawo za cwiczonka !

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

No hej wpadlam sie pozegnac, bo dzis wyjeżdzam wracam w środę, także do napisania- chyba, że znajde chwile, aby Wam odpisać. Ale watek bede sledzic na biezaco ) postram sie nie utyc prze ten tydzien!
to udanej podróży
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 11:14   #1803
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
No jestem. Piję i czytam
Nie wiem co to dziś porobić. Nie mam pomysłu na dzień w ogóle Jeszcze jesteśmy wkurzeni bo w.ujową farbę kupiliśmy i beznadziejnie kryje - pewnie jeszcze jedną trzeba będzie kupić a to wiadomo - kasa
Idę coś wszamać pewnie

Heroine, TŻ poszedł na piwko i oczywiście "raczył mi o tym napisać" Wkurza mnie to strasznie bo jeszcze pół bidy gdy wraca w dzień, ale w nocy to już się zaczynam martwić. Także wczoraj wymiana zdań była U mnie mama to "meldowanie" wyrobiła i pewnie teraz od innych tego oczekuję, no ale..wiesz o co chodzi..
A piwka dla nie wziął na dodatek bo kolega stawiał
Jeżuuu, myślałam, a zapomniałam o tym podkładzie napisać Ja go kupiłam w sklepie wszystko za 2,99 Dziś możliwe że pójdę po zapro jak zadzwonią (już 5 dni minęło a miało być max 5 ) to przetestuję go w terenie.
A po wodzie/herbacie z cytryną - w ogóle po cytrusach/kwaśnych jabłkach - od razu chce mi się jeść Mam ssanie niesamowite. Ja zauważyłam że w ogóle białkowa dziewucha jestem.

Tineczku oby była prawda z tą pogodą My też chcemy gdzieś się wyrwać. Mieliśmy jechać na wieś ale dopiero za tydzień pojedziemy.
Z kosmetykami mam identycznie jak Ty - w ogóle ograniczam się do minimum i nawet gdy intensywniej dbam o siebie to kupuję takie jak najbardziej wielofunkcyjne kosmetyki żeby jak najmniej kupić. Też mi szkoda kasy tym bardziej na te drogie, ale już pomyślałam że niech stracę - na ślub kupię Revlona
A gazetki to moja ulubiona lektura I tam mnie zawsze coś kusi, szczególnie te "tekstylne" strony, np. wczoraj w Leclercu były baleriny za 15zł O tego typu tylko bez tej siatki i z innym kółkiem klik Ale nie wzięłam choć już mi się śniły
A podkład ze sklepu wszystko za 2,99 - ja wzięłam odcień 20 (który jest drugi po najjaśniejszym odcieniu) więc na 100% coś wybierzesz. Ja go kupiłam bo też właśnie przejściówki szukam. Moja buzia jest w takim stanie że w sumie i bez podkładu mogę chodzić ale ja się czerwienię plackami i dlatego wolę jednak coś mieć
A kochana którego Revlona masz? I jak?
Pogoda ma być super, będziemy korzystac yeah!
Ja natomiast najbardziej lubię typową spożywkę, patrzę na promocje po ile jogurty, masło itp haha
Używam revlon 150 buff od chyba 8 lat uwielbiam go i to mój numer 1. Mam bardzo jasną cerę więc ten jest idealny. Musze kupić jakiś ciemneijszy zdecydowanie. Polecę jutro chyba na miasto to zaglądne do takowego tańszego sklepu

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 11:15   #1804
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
no ja normalnie czuję się jak zwłoki ani się przekręcić, ani kichnąć dzisiaj chyba odpuszczam ćwiczenia chyba, że jedynie rowerek zaliczę

Buuuu to się spóźniłam ;/ a to co upolowałaś?

Ja też mam 180 i też go na razie nie używam bo za ciężki. A True Match (tyż Vanilia ) jest teraz dla mnie za jasny a zawsze był za ciemny pozostał mi ten z Lirene- w sumie też za jasny jest ale lepszy rydz niż nic

Madziu, ale spadek jest super
Kupiłam 2 sukienki, spodenki i strój kąpielowy. Akurat na wakacje pare nowych ciuszków się przyda
Revlon najlepszy PIONA
Brawa za tak super wykonane ćwiczenia, że zakwasy są

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 12:09   #1805
Nita6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
pipson macerat kawowy robiłam grzejąc olej i zalewając dwie łyżeczki kawy fusiastej, miałam to stać w ciemnym przez 3 tyg ( chyba ? ) co jakis czas mieszając po tym czasie odcedzasz przez jakąś pończochową skarpetkę, żeby oddzielić fusy no i masz macerat kawowy taki zwykły kawowy olej :d daje na skórę głowy i długość, niby ma pobudzić wzrost włosów
nita6 tu wszystko dokładnie opisałam klik
heroine spokoo, każę jej się tu wstawić, a nie Haha racja, matka założycielka nie może sobie pozwalac na takie wybryki
pipson noo babcine pierogi są najlepsze :d Też były z boczkiem i skwareczkami, ale ja sobie nie polewałam tłuszczem
No i żeś mnie teraz do pionu sprowadziła Tak czekałam na tego pączusia, a teraz go nie zjem Zjem nektarynkę i wypiję kefir :d a pączka niech ktoś zje
dzaga tak żeby się wcale nie pocić to nie mam, ale naprawdę upały muszą być okropne, żebym się spociła :d przy 25-30 stopniach jeszcze jest ok, ale jak było tak jak ostatnio 35-40 to już przegięcie było

Ja też bym jakis puder/podkład kupiła, bo mam jeden który pasuje do koloru cery, a reszta za jasna chciałam ten z loreala ( haha promocja na mnie tez działa ) ale nie zużyję go całego, bo jak nie będę się już opalać to zaraz zblednie mi buzia i go nie zużyję Muszę czegoś tańszego poszukać

A w ogóle to cześć :d dziś już mały spadek na wadze 49,0 kg ale dalej na + 2 cm w brzuchu i 1cm w udzie

dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 12:56   #1806
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine nom spadek nie duży ale jest co cieszy
Hehe no dla mnie teraz wszystkie podkłady za jasne, jedynie taki z essence w musie jest dobry ale za to dziś przytargałam do domku ten klik! mam nadzieję, że będzie dobry, wzięłam najciemniejszy kolor, ale na bank i tak jasny dla mnie będzie Akurat promocyyja na mnie podziałała, bo był przeceniony z 44,99zł na 22,49zł

Zjadłam na obiad kalafior 1/3 takiego dużego i jestem pełna na kolację dziś grill, zrobiłam sobie szaszłyczki z małej piersi papryki i cebuli wyszły trzy jednego dam Tż
Stary 2013-08-01, 13:35   #1807
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe no dla mnie teraz wszystkie podkłady za jasne, jedynie taki z essence w musie jest dobry ale za to dziś przytargałam do domku ten klik! mam nadzieję, że będzie dobry, wzięłam najciemniejszy kolor, ale na bank i tak jasny dla mnie będzie Akurat promocyyja na mnie podziałała, bo był przeceniony z 44,99zł na 22,49zł
Madzia napisz jak ten podkład po jakimś czasie się sprawuje.
A co to za promocja? O czymś chyba nie wiem

Dziewczyny, padam. Co jest ze mną Znowu chce mi się spaaaać strasznie Kawa mnie nieco ruszy, ale przecież nie na tym to wszystko polega żeby wiecznie kawę żłopać. Miesiąc temu robiłam badania - krem i hormony - wszystko było w porząsiu. To dopiero od jakichś 2 tygodni taka nie do życia jestem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 14:12   #1808
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
No hej A no ja remontuję chałupę (w sumie już prawie końcówka - może jak dobrze pójdzie to jutro skończymy) i szukam pracy Poza tym stara bida.

Pyszny musiał być obiad
My za Tobą też Zastanawiałyśmy się gdzie to się podziewasz
Super że z TŻ tak Ci się układa W takim razie życzę jeszcze więcej szczęścia
Ooo remoncik, fajnie pokażesz jak skończycie, co?

Dziś nowy obiadzik- lasagne

A no dużo problemów na głowie miałam. Bardzo dużo, mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Om nom nom Zjadłabym
Jak już odpalimy nowy piekarnik to też upiekę - w ogóle to stworzę sobie listę rzeczy które upiekę w nowym piekarniku

U mnie dziś abstynencja. Nie kupiłam browara Siedzę w topie i majtach i mi się nawet ubrać już nie chce i zejść do sklepu
Hehehe tylko tak co by się nie zmarnowało

U mnie abstynencja od miesiąca i jeszcze z 2,5 tyg na pewno, bo na silnych lekach na kręgosłup jestem i nie mogę pić

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
nie wiem co Ci poradzić sama puchnę i to przekłada się na wygląd niestety... a obwód łydki to mam chyba taki sam jak uda nad kolanem tragicznie to wygląda
Taaa, na pewno

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 14:14   #1809
heroine86
Zakorzenienie

Hej jak wyszliśmy z TŻ-tem z domu przed 11 tak dopiero niedawno wróciliśmy jestem wymemłana

Cytat:
Pomogłam trochę TŻ w malowaniu a potem poszłam po bułki do sklepu i co? Lody kupiłam Ale takie małe Agatki - smak gumy balonowej mnie skusił I wzięłam sobie serek homo do ryżu - taki dziś będę miała obiad, a TŻ niech pierogi szama.
Ja też zżarłam loda na mieście bo byłam już taka wściekła i głodna, że musiałam najpierw pojechałam do Urzędu Pracy po zaświadczenie, że jestem ubezpieczona- wyczekałam się 40 min w kolejce jeszcze baba z synkiem (dorosłym ) chciała mi się wpier.dzielić w kolejkę ale nie dałam się, pędem ruszyłam do okienka nie dość, że się tyle ostałam i mało tam nie zakwitłam to jeszcze będę babę puszczać, która dopiero co wlazła no ciśnienie mi podniosła skutecznie potem poszliśmy z TŻ-tem do NFZ żeby nam wystawili Karty Europejskie. Wchodzimy, kolejka kilometrowa już mi się słabo zrobiło czekaliśmy drugie 40 min ja patrzę, a tu wybiła godzina 12, a one mają przerwę myślałam, że mnie krew zaleje no ale babka się zlitowała nas przyjęła no i musiałam to odreagować i zeżarłam tego loda potem pojechaliśmy do CCC, bo niby -30% a chciałam jakieś byle jakie japonki czy klapki do śmigania, ale nic ciekawego nie było. Potem do Tesco na małe zakupy. Kupiłam sobie sześciopak redd'sów opylało się, bo jeden kosztował niecałe 3 zeta potem pojechaliśmy do Lidla po wodę... no i w końcu do domu...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 14:16   #1810
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Jeszcze niet Ale jak wyprawimy wianek za ten miesiąc remontu to szukajcie mnie w rowie

Ja się w ogóle chlejus robię. Raz na tydzień się napić - spoko. Ale ja już dnia bez piwa sobie nie wyobrażam Dziś mi smutno i źle bo piwa brak. Jak w tej ciąży naprawdę jestem to wtedy dopiero "odwyk" będę miała
No z tym budowniczym to fakt Może ja na budowie powinnam pracy szukać

Eeech Kochana Miałam to samo tyle że z kiecką z Asosa. W tamtym roku jeszcze elegancko w nią wchodziłam a teraz wyglądam w niej tak że:
No i ofc się nie dopinam
Ale co - że dzidzię podejrzewasz?
Ja za parę dni też robię test nie ma bata

A jak

Oooo kochana jakie zakupy Zazdraszczam
Ze stópkami mam ten sam problem I też muszę sobie coś kupić, ale pewnie kupię coś Scholla, bo jakoś nie lubię kosmetyków przez net zamawiać...
To tak samo mnie szukajcie w rowie jak już skończę brać tabletki, za to że mi się w życiu zaczyna układać

Piwo tyle kalorii i jeszcze brzuch piwny się robi po nim

No to czekam na wiadomości, czy to dzidzia i od Ciebie i od Milenki

Ja o stopy wcale nie dbam

Stary 2013-08-01, 14:16   #1811
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A jakaś Ultra Biel - Śnieżka się pod nią podpisała, więc myśleliśmy że spoko. A ona w ogóle się wałka nie trzyma, jakaś wodnista jest - także tak na przyszłość odradzam
Jedz śniadanie
2 kawę z ekspresu? Taaaa...Mnie TŻ pewnie też zaraz będzie na kolejną namawiał, albo gdzieś koło 12 jak już do pracy będzie się zbierał
Wydaje mi się, że tą samą farbę kupiła moja ciocia ostatnio i też narzekała, że beznadziejna.
Zjadłam zjadłam
Nie, druga była już zwyklakowa- rozpuszczalna teraz łoję trzecią

Cytat:
Noo Twój TŻ chociaż działał w szlachetnej sprawie A mój oczywiście też daje mi znać ale w przypadkach gdy np. czeka na autobus bo poprzedni mu uciekł albo gdy idzie na jakieś zakupy. A w tym przypadku mówił że zaraz wydrę ryja że idzie beze mnie na piwo (w dodatku do nas na osiedle - w ogóle chamstwo totalne - tożbym też wypiła ) to już nie pisał i myślał że pewnie siedzę na Wizażu i tej pół godziny spóźnienia i tak nie zauważę. To źle myślał
bardzo oberwał?

Cytat:
Ten City Matt tak? I w sumie który z tych trzech najbardziej polecasz pod względem trwałości?
Co do ćwiczeń - ja dziś już muszę bo wiesz jak mam - wczoraj ćwiczeń brak to mi już dziś samoocena spada
Tak
Najtrwalszy oczywiście REVLON
Mi też gooopio i jakoś dziwnie, że nie poćwiczyłam z rana no ale chodzę jak kaleka TŻ mnie dzisiaj objął w pasie to myślałam, że się zsikam z bólu zrobił mi krótki masaż, ale takie jęki wydawałam z siebie, że musiał skończyć, bo sąsiedzi by sobie coś pomyśleli że seksyy odchodzą

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Kupiłam 2 sukienki, spodenki i strój kąpielowy. Akurat na wakacje pare nowych ciuszków się przyda
Revlon najlepszy PIONA
Brawa za tak super wykonane ćwiczenia, że zakwasy są
A gdzie sukienki dorwałaś? Takie na lato do śmigania, czy bardziej eleganckie? Bo ja szukam jakichś zwiewnych
No Revlon wymiata
Dzięki też się tak pocieszam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 14:30   #1812
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Daj spokój, do końca roku nie kupuję kosmetyków!!
To ja tak samo teraz mówię o ubraniach i tak wiem, że nie wytrzymam

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki

Wstałam, umyłam włoski i będę się zbierać pomału do pracy. Week coraz bliżej ma być ładna pogoda, więc znów mam zamiar spędzić czas na basenie

Wczoraj po pracy zaliczyłam siłkę, później obkupiłam się w Lidlu w spożywkę i piwka i zatankowałam samochód, więc można śmigać :P

Cindy
gratuluję wypieków
Hejo

Ile razy w tyg na siłkę chodzisz?

Dziękuję

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:

No hej wpadlam sie pozegnac, bo dzis wyjeżdzam wracam w środę, także do napisania- chyba, że znajde chwile, aby Wam odpisać. Ale watek bede sledzic na biezaco ) postram sie nie utyc prze ten tydzien!
Udanego wyjazdu ;*

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
No jestem. Piję i czytam
Nie wiem co to dziś porobić. Nie mam pomysłu na dzień w ogóle Jeszcze jesteśmy wkurzeni bo w.ujową farbę kupiliśmy i beznadziejnie kryje - pewnie jeszcze jedną trzeba będzie kupić a to wiadomo - kasa
Idę coś wszamać pewnie

Heroine, TŻ poszedł na piwko i oczywiście "raczył mi o tym napisać" Wkurza mnie to strasznie bo jeszcze pół bidy gdy wraca w dzień, ale w nocy to już się zaczynam martwić. Także wczoraj wymiana zdań była U mnie mama to "meldowanie" wyrobiła i pewnie teraz od innych tego oczekuję, no ale..wiesz o co chodzi..
A piwka dla nie wziął na dodatek bo kolega stawiał
Jeżuuu, myślałam, a zapomniałam o tym podkładzie napisać Ja go kupiłam w sklepie wszystko za 2,99 Dziś możliwe że pójdę po zapro jak zadzwonią (już 5 dni minęło a miało być max 5 ) to przetestuję go w terenie.
A po wodzie/herbacie z cytryną - w ogóle po cytrusach/kwaśnych jabłkach - od razu chce mi się jeść Mam ssanie niesamowite. Ja zauważyłam że w ogóle białkowa dziewucha jestem.
Mój TŻ się na szczęście słucha i zawsze melduje co i jak

Ja już w ogóle nie używam podkładu, mój TŻ mówi, że jestem piękna naturalnie i nie muszę się malować, to tyle co oczy pomaluję i policzki

Stary 2013-08-01, 14:37   #1813
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
dzięki Ty to zawsze umiesz człowieka pocieszyć
Kupiłam je w Reserved.Z przodu mają złote zipy,w sumie mi się podobają,bo są dobrze szyte i z cienkiego jeans'u,a nie szmaty
CindySuper,że u Ciebie wszystko się układa!Ja wczoraj już kimałam o 21 odkąd TŻ przyjechał to śpię po 3-4 godziny,no i obżeram się nocami

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Bidoczku no,ale się poremntujesz i będziesz się cieszyć ody.ebaną chatą

Spodnie są cudne, ja bym nie oddawała

No na reszcie się jakoś układa, miałam już dosyć ostatnio :/

Nie wolno się obżerać nocami, nu nu nu!

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
O kurde... nieciekawa sprawa ja też powinnam pójść na badania... na bank mam anemię

Ja już drugą piję a jeszcze śniadania nie jadłam zaraz coś wciągnę TŻ wrócił z dyżuru i poszedł spać, więc mam chwilę dla siebie
A co to za farba felerna?

O kurde, też bym się wkurzyła na szczęście mój TŻ zawsze mnie informuje o ewentualnym spóźnieniu czy coś. I chwała Bogu bo zawsze już s.ram po gaciach i piszę w myślach najgorsze scenariusze chociaż dzisiaj już się zaczęłam denerwować, bo kurde dyżur powinien skończyć o 7, więc 7.30-7.45 powinien być w domu a przyjechał prawie w pół do 9 no ale musiał zostać bo Mu jakieś dziecko przywieźli, potem poszedł do kadr i tak zeszło
Nieładnie, że Tobie piwka nie kupił
Haha, dzięki ciekawe czy u mnie są takie sklepy szczerze mówiąc to nie widziałam no i jeszcze kwestia taka, czy te podkłady tam są muszę się rozejrzeć
No ja po jabłkach też mam ssanie ale po wodzie z cytryną nie no, białko najlepiej zapycha na parę godzin.
Hejo! Co to się dzieje druga kawa i brak śniadania? Oj proszę się poprawić, bo będą baciki

No ja po jabłkach też mam ssanie zarąbiste dziwne to nie

Stary 2013-08-01, 14:44   #1814
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
A w tym przypadku mówił że zaraz wydrę ryja że idzie beze mnie na piwo (w dodatku do nas na osiedle - w ogóle chamstwo totalne - tożbym też wypiła ) to już nie pisał i myślał że pewnie siedzę na Wizażu i tej pół godziny spóźnienia i tak nie zauważę. To źle myślał
faceci

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Madzia napisz jak ten podkład po jakimś czasie się sprawuje.
A co to za promocja? O czymś chyba nie wiem

Dziewczyny, padam. Co jest ze mną Znowu chce mi się spaaaać strasznie Kawa mnie nieco ruszy, ale przecież nie na tym to wszystko polega żeby wiecznie kawę żłopać. Miesiąc temu robiłam badania - krem i hormony - wszystko było w porząsiu. To dopiero od jakichś 2 tygodni taka nie do życia jestem
Może przed @ jesteś?

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Hej jak wyszliśmy z TŻ-tem z domu przed 11 tak dopiero niedawno wróciliśmy jestem wymemłana

Ja też zżarłam loda na mieście bo byłam już taka wściekła i głodna, że musiałam najpierw pojechałam do Urzędu Pracy po zaświadczenie, że jestem ubezpieczona- wyczekałam się 40 min w kolejce jeszcze baba z synkiem (dorosłym ) chciała mi się wpier.dzielić w kolejkę ale nie dałam się, pędem ruszyłam do okienka nie dość, że się tyle ostałam i mało tam nie zakwitłam to jeszcze będę babę puszczać, która dopiero co wlazła no ciśnienie mi podniosła skutecznie potem poszliśmy z TŻ-tem do NFZ żeby nam wystawili Karty Europejskie. Wchodzimy, kolejka kilometrowa już mi się słabo zrobiło czekaliśmy drugie 40 min ja patrzę, a tu wybiła godzina 12, a one mają przerwę myślałam, że mnie krew zaleje no ale babka się zlitowała nas przyjęła no i musiałam to odreagować i zeżarłam tego loda potem pojechaliśmy do CCC, bo niby -30% a chciałam jakieś byle jakie japonki czy klapki do śmigania, ale nic ciekawego nie było. Potem do Tesco na małe zakupy. Kupiłam sobie sześciopak redd'sów opylało się, bo jeden kosztował niecałe 3 zeta potem pojechaliśmy do Lidla po wodę... no i w końcu do domu...
O jeja! To miałaś przygody dziś co za babsko! no i dobrze, że Cię babka w NFZ przyjęła, bo byś znów musiała z godzinę czekać biedulko
A za reddsa to masz baty ode mnie wiesz?

Stary 2013-08-01, 14:55   #1815
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:

Mi też gooopio i jakoś dziwnie, że nie poćwiczyłam z rana no ale chodzę jak kaleka TŻ mnie dzisiaj objął w pasie to myślałam, że się zsikam z bólu zrobił mi krótki masaż, ale takie jęki wydawałam z siebie, że musiał skończyć, bo sąsiedzi by sobie coś pomyśleli że seksyy odchodzą
Ja tak czytam o tej kawie i tak sobie zaczęłam myśleć, że może by tak przestać ją pić?

To uczucie kiedy ćwiczysz systematycznie a nagle przestajesz... i tak coś by się poćwiczyło, ale nie można bo zakwasy.

Ty się sąsiadami przejmujesz? młode małżeństwo to się musi wyszaleć powinien Ci masaż całego ciała zrobić, byś się rozruszała to zaraz by Ci przeszło wiem, zbereźnica ze mnie hahaha

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

A ja dziś ledwo oczy otworzyłam, już leciałam z koleżankami na sklepy. Nic sobie nie kupiłam, bo obiecałam sobie, że nie będę wydawać Ostatnio dużo kasy poszło w mieszkanie, dlatego muszę się ograniczać, a 1,5 miesiąca bez pracy będę więc na razie basta. Potem z 1 koleżanką do mnie na kawę przyszłam. Ona właśnie nie pije kawy i tak mnie naszła myśl na nie picie kawy Pogadałyśmy, ona poszła, wykąpałam się i siedzę na wizażu. Wczoraj odpisywałam, ale mi bateria padła w lapku to poszłam spać.

Tak się dziś nie wyspałam wczoraj przyszła do mnie koleżanka z płaczem, że jej facet nie kocha. Opowiedziała mi historię i aż mi się płakać chciało. Poszła do domu o północy i tak sobie myślałam, że może mnie mój TŻ nie kocha też. Wkręciłam sobie banie i nie mogłam spać. A przecież wiem, że mnie kocha. Głupia jestem heh dziś nie wyspana jestem, nietomna a teraz trzeba posprzątać, pranie wywiesić, obiad zrobić. Ale mi się nie chce lenistwo mnie złapało... a jeszcze dziś na basen (na tą siłownię co wam pisałam) miałam zacząć chodzić http://www.herbertonleisure.ie/ Nic mi się nie chce. Kawa i tak nie pomaga. Aaaaa to mi się przez te leki chce spać, bo przed chwilą wzięłam, ale jestem spostrzegawcza

Dobra nie marudzę wam już idę robić...

Stary 2013-08-01, 15:00   #1816
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Zjadłam na obiad kalafior 1/3 takiego dużego i jestem pełna na kolację dziś grill, zrobiłam sobie szaszłyczki z małej piersi papryki i cebuli wyszły trzy jednego dam Tż
Jutro będzie kolejny jak nic
Miałam ten podkład i jeśli mam być szczera... no dla był beznadziejny ja nie lubię takich podkładów co dają efekt takiej rozświetlającej poświaty paskudnie wyglądałam no i słabo krył ale może dla Ciebie będzie super daj znać

Zrobiła 3 małe szaszłyczki i jeszcze się będzie dzielić nie przesadzaj z tym oczyszczaniem

Cytat:
Zapewne to literówka, ale się uśmiałam a tak na poważnie to kurcze ja też mam takie obawy jak Ty już sobie wymyślam choroby różne, że cukrzyca czy cuś ja muszę iść zrobić podstawowe badania...

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Taaa, na pewno
No niestety to prawda
Stary 2013-08-01, 15:09   #1817
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już w ogóle nie używam podkładu, mój TŻ mówi, że jestem piękna naturalnie i nie muszę się malować, to tyle co oczy pomaluję i policzki
Mój też tak mówi, ale jak widzę te wory pod oczami wyglądają jakby mi ktoś oczy podbił

Cytat:
Hejo! Co to się dzieje druga kawa i brak śniadania? Oj proszę się poprawić, bo będą baciki
Śniadanie było, tylko troszkę później bo czekałam na TŻ-ta i tak łoiłam tą kawę ze zdenerwowania

Cytat:
O jeja! To miałaś przygody dziś co za babsko! no i dobrze, że Cię babka w NFZ przyjęła, bo byś znów musiała z godzinę czekać biedulko
A za reddsa to masz baty ode mnie wiesz?
No TŻ to już był zielony niemal nie dość, że po dyżurze i niewyspany to jeszcze po urzędach musi się włóczyć
Oj tam
Stary 2013-08-01, 15:12   #1818
dzaga1989
Zakorzenienie

U mnie byli majstry Bo drzwi w WC się nie domykały i musieli wyklepać zawiasy. I to był ojciec kolegi TŻ z pracy. Pytam ile się należy, to kręcił głową, że: oj tam oj tam. Cholera nie lubię takich ludzi Wolę jak ktoś mi powie 20zł nawet jak myśli 50 ale przynajmniej się określi. To tak jakbym ja za korki mówiła że należy się co łaska
Idę kawę strzelić i muszę futrynę pomalować bo zasyfili. A potem obiadek i poczytam
PS: Nienawidzę: "Podczas wysyłania tej wiadomości wystąpiły następujące błędy: Wiadomość jest przeładowana grafiką"

Cytat:
Ooo remoncik, fajnie pokażesz jak skończycie, co?
Dziś nowy obiadzik- lasagne

U mnie abstynencja od miesiąca i jeszcze z 2,5 tyg na pewno, bo na silnych lekach na kręgosłup jestem i nie mogę pić
Zatem dużo zdrówka
A ja wiem czy to będzie co pokazywać Bo u mnie na pewno nie będzie wnętrza jak z żurnala Zależało nam tylko na "oczyszczeniu" domu - zdarliśmy zakurzone tapety, wywaliliśmy starą wykładzinę i zamieniliśmy ją na płytki. No ale na bank zmiana będzie. Także postaram się porobić jak już będzie perfect wszystko

Cytat:
Łoooh to faktycznie taki dzień że nawet lód się należy. Kurde bo w naszych urzędach coś załatwić to jest jedna wielka masakra na ogół.
Ja przeszłam coś podobnego jak szłam po odpis aktu urodzenia to miałam podobnie - tyle że panie "w okienku" robiły sobie przerwę kiedy chciały
Mamusia z synkiem Nie nawidzę takich typków i takich mamuś. Swoją drogą - widziałaś może odcinek "Rozmów w toku" o tych facetach-rolnikach którzy szukali żon Jeden chełpił się faktem że mamusia urządziła wszystko w domu i przyszła żona ma już tylko przyjść i mieszkać. Już lecę
A zakupy w Tesco zacneeee Do Lublina się czasem nie wybierasz?
Stary 2013-08-01, 15:13   #1819
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
To tak samo mnie szukajcie w rowie jak już skończę brać tabletki, za to że mi się w życiu zaczyna układać
Piwo tyle kalorii i jeszcze brzuch piwny się robi po nim
No to czekam na wiadomości, czy to dzidzia i od Ciebie i od Milenki
Ja o stopy wcale nie dbam
Może Kochana nie musisz Ja mam jak u starej babki takie pięty żółte a przecież moczę regularnie, wcieram balsam. Boojku aż wstyd
Noo to jeszcze raz zdrówka żeby można było opić szybko.
Mi się brzuch piwny nie robi. Myślałam że może z piwa, ale wszystkiemu winne były węgle zjadane. Teraz już wygląda o wiele lepiej
No ja jeszcze dwa-trzy dni czekam i robię test.

Cytat:
Wydaje mi się, że tą samą farbę kupiła moja ciocia ostatnio i też narzekała, że beznadziejna.
bardzo oberwał?
Najtrwalszy oczywiście REVLON
że seksyy odchodzą
Hahahaha
No beznadziejna serio. Jutro po drugą idziemy, na pewno inną. I po obrączki - typek dzwonił i mówił że już są! Tylko 5 dni czekaliśmy
Nie oberwał TŻ nieeee. Ja już naprawdę często odpuszczam. Jeszcze mu pierogi przygrzałam Oczywiście nie obyło się bez: To ja zapie.rniczałam do leclerca po pierogi a Ty mnie nawet na piwo nie zawołałeś - poczucie winy trzeba wywołać, a jak! Ale nic poza tym

Cytat:
Mój też tak mówi, ale ja wiem swoje

Cytat:
Może przed @ jesteś?
Ojj to na pewno - jestem przed @ od prawie 2 tygodni Heh.

Cytat:
Nie wolno się obżerać nocami, nu nu nu!
No ja po jabłkach też mam ssanie zarąbiste dziwne to nie
No dziwne dziwne i niefajne bo jabłka są duże tanie i smakowe, ale jak zjem to zaraz zjadłabym konia z kopytami
A obżeranie nocne potwierdzam - jak pojechałam do TŻ kiedyś do UK i codziennie żarłam o 1-2 w nocy pasty, pierożki, calzone i inne takie to nie trzeba mi było wagi żeby wiedzieć że z 5kg przytyłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 15:50   #1820
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak czytam o tej kawie i tak sobie zaczęłam myśleć, że może by tak przestać ją pić?

To uczucie kiedy ćwiczysz systematycznie a nagle przestajesz... i tak coś by się poćwiczyło, ale nie można bo zakwasy.

Ty się sąsiadami przejmujesz? młode małżeństwo to się musi wyszaleć powinien Ci masaż całego ciała zrobić, byś się rozruszała to zaraz by Ci przeszło wiem, zbereźnica ze mnie hahaha
A czemu przestać? dobra kawa nie jest zła no, w umiarkowanych ilościach ja to jestem wyjątkiem od reguły no ale ja kawoholiczka jestem

No właśnie ;/ już zapomniałam o istnieniu mięśni w tych miejscach to sem przypomniała

Nie to, że się przejmuję ale ja normalnie się darłam z bólu jakby to było jakieś sado-maso

Cindy, widzę, że masz tak jak ja: nasłucham się zawsze opowieści o zdradach, rozwodach i w ogóle nieudanych związkach i już zaczynam rozkminiać swoje własne życie doszukuję się problemów na siłę, a potem spać nie mogę, bo MYŚLĘ durne to to jest dlatego przestań sobie wmawiać, że Cię TŻ nie kocha, bo widać, że Cię kocha no, i nie marudzić już

Cytat:
U mnie byli majstry Bo drzwi w WC się nie domykały i musieli wyklepać zawiasy. I to był ojciec kolegi TŻ z pracy. Pytam ile się należy, to kręcił głową, że: oj tam oj tam. Cholera nie lubię takich ludzi Wolę jak ktoś mi powie 20zł nawet jak myśli 50 ale przynajmniej się określi. To tak jakbym ja za korki mówiła że należy się co łaska
Oj, też nie lubię tego typu odpowiedzi nie wiadomo jak się zachować i ile w końcu dać

Cytat:
PS: Nienawidzę: "Podczas wysyłania tej wiadomości wystąpiły następujące błędy: Wiadomość jest przeładowana grafiką"
U mnie to norma dlatego zawsze dzielę wiadomość na kilka części od razu
Stary 2013-08-01, 15:51   #1821
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Łoooh to faktycznie taki dzień że nawet lód się należy. Kurde bo w naszych urzędach coś załatwić to jest jedna wielka masakra na ogół.
Ja przeszłam coś podobnego jak szłam po odpis aktu urodzenia to miałam podobnie - tyle że panie "w okienku" robiły sobie przerwę kiedy chciały
Mamusia z synkiem Nie nawidzę takich typków i takich mamuś. Swoją drogą - widziałaś może odcinek "Rozmów w toku" o tych facetach-rolnikach którzy szukali żon Jeden chełpił się faktem że mamusia urządziła wszystko w domu i przyszła żona ma już tylko przyjść i mieszkać. Już lecę
A zakupy w Tesco zacneeee Do Lublina się czasem nie wybierasz?
No dokładnie ja jeszcze "miło" wspominam panie z dziekanatu, co to potrafiły mi zamknąć drzwi przed nosem, bo "łoooone teraz będą kawę pić" nie dość, że przyjmowały studentów 3 godziny dziennie to jeszcze w tym czasie sobie przerwy urządzały no dramat
Paula, widziałam nigdy tego nie oglądam, ale TŻ włączył telewizor i tak to leciało w tle normalnie się zainteresowałam aż boooosz, porażka Ci kolesie i to jeszcze iść do programu i tak się ośmieszać a drugi był jakimś wybitnie "uduchowionym", co mówił, że jego wybranka nie będzie się spotykać z koleżankami, chodzić na imprezy, malować się, w ogóle używać tylko pasty do zębów i mydła nawiedzony jak nic różaniec i siedzenie w domu z mężem
Zacne zacne A do Lublina najprawdopodobniej we wrześniu

Cytat:
Nie oberwał TŻ nieeee. Ja już naprawdę często odpuszczam. Jeszcze mu pierogi przygrzałam Oczywiście nie obyło się bez: To ja zapie.rniczałam do leclerca po pierogi a Ty mnie nawet na piwo nie zawołałeś - poczucie winy trzeba wywołać, a jak! Ale nic poza tym
A jak
Stary 2013-08-01, 16:04   #1822
paulownia
Zakorzenienie

Hej, dziewuszki.
Ja dzis jezdzilam znow do Kopenhagi, bo przyslali mi maila, ze moj IPod juz naprawiony - odebralam go, i przy tej okazji przeszlam sie po miescie i zaraz ogladac staniki. Ucieszylam sie jak glupia w ogole ze mieli moj rozmiar, no i promocje - dwa staniki i dwie pary majtek w cenie jednego. Oblowilam sie.
A po poludniu lazilam z poltorej godziny po miescie, troche zagladalam do sklepow, ale nic ciekawego nie znalazlam. Nachodzilam sie, nogi mnie rozbolaly - to w ramach treningu. Teraz sie obijam. Manicure i pedicure sobie strzele.
Na sniadanie zjadlam owsianke z bananem, po poludniu nektarynke i dwie kanapki z maslem migdalowym i wedlina z piersi kurczaka. Teraz wiesniak z suszonymi owocami, ale to tylko przekaska, za niedlugo sobie cos solidnego upichce. Mam brokula, fasolke, rozne warzywka i rybke - bedzie ladna kolacja.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 16:36   #1823
ewelciaa144
Zakorzenienie

Heeej Dziewczyny proszę, przygarnijcie mnie ja już kiedyś próbowałam się z Wami zgrać, ale jakoś przestałam pisać jestem z Wami od 3 wątku, codziennie Was podczytuje i wiem duużo o Was chciałabyms dołaczyć żeby się wkońcu ogarnąć z jedzeniem ,a w szczególności ze systematycznością! Jestem Ewelina, mam 20 lat i jestem świeżo po maturze teraz czekam na pazdziernik i studia, bo złożyłam papiery na resocjalizacje i się dostałam ja tak o sobie pisze, a jeszcze nie zostałam przyjęta do Waszego grona chciałabym zostac z Wami na stałe

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 16:44   #1824
dzaga1989
Zakorzenienie

Dobra, obiad pożarty, futryna raz machnięta - odpisuję

Cytat:
Miałam ten podkład i jeśli mam być szczera... no dla był beznadziejny ja nie lubię takich podkładów co dają efekt takiej rozświetlającej poświaty paskudnie wyglądałam no i słabo krył ale może dla Ciebie będzie super daj znać
Zapewne to literówka, ale się uśmiałam a tak na poważnie to kurcze ja też mam takie obawy jak Ty już sobie wymyślam choroby różne, że cukrzyca czy cuś ja muszę iść zrobić podstawowe badania...
Ooo w sumie dobrze wiedzieć że ten podkład się źle spisywał Jednak Revlona wezmę - niech stracę
Łoooj faktycznie Krem mi wyszedł Hehe Szybko pisałam
Rób rób, chociaż jak widziś u mnie teoretycznie wszystko ok

Cytat:
A czemu przestać? dobra kawa nie jest zła no, w umiarkowanych ilościach ja to jestem wyjątkiem od reguły no ale ja kawoholiczka jestem
Ech ja też Ale zastanawiam się czy nie przesadzam bo ciągle żłopię teraz z ekspresu bo nie mam jak wody zagotować, no i w ogóle kawa rozpuszczalna nam się skończyła Może tak 2 z ekspresA to za dużo
Stary 2013-08-01, 16:45   #1825
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie ja jeszcze "miło" wspominam panie z dziekanatu, co to potrafiły mi zamknąć drzwi przed nosem, bo "łoooone teraz będą kawę pić" nie dość, że przyjmowały studentów 3 godziny dziennie to jeszcze w tym czasie sobie przerwy urządzały no dramat
Paula, widziałam nigdy tego nie oglądam, ale TŻ włączył telewizor i tak to leciało w tle normalnie się zainteresowałam aż boooosz, porażka Ci kolesie i to jeszcze iść do programu i tak się ośmieszać a drugi był jakimś wybitnie "uduchowionym", co mówił, że jego wybranka nie będzie się spotykać z koleżankami, chodzić na imprezy, malować się, w ogóle używać tylko pasty do zębów i mydła nawiedzony jak nic różaniec i siedzenie w domu z mężem
Zacne zacne A do Lublina najprawdopodobniej we wrześniu
Ech...to już pewnie % się nie uchowają do tego czasu
Hahaha też zapamiętałam tego uduchowionego Że wybranka będzie miłować się w czytaniu Pisma Świętego TO chyba był ten co czosnek hodował
A baby z dziekanatu też miałam przykre. Podobno w innych instytutach to różne bywały ale u mnie na anglistyce to matko bosko jaka wredna typa była Wszystko robiła z łaską, a jak się weszło o 10:59 gdzie dziekanat był otwarty od 11 to już był wielki problem i foch
I na przyrodniczym w sumie też nie lepsza była Kiedyś weszłam z lizakiem w łapie bo nie miałam gdzie włożyć, ale tak z tyłu schowałam, to mnie owaliła i powiedziała że: do takiej instytucji z jedzeniem się nie wchodzi
Stary 2013-08-01, 16:47   #1826
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Hej, dziewuszki.
Ja dzis jezdzilam znow do Kopenhagi, bo przyslali mi maila, ze moj IPod juz naprawiony - odebralam go, i przy tej okazji przeszlam sie po miescie i zaraz ogladac staniki. Ucieszylam sie jak glupia w ogole ze mieli moj rozmiar, no i promocje - dwa staniki i dwie pary majtek w cenie jednego. Oblowilam sie.
W ogóle początek wiadomości - aaaa - "jeździłam do Kopenhagi" A ja pewnego dnia chciałabym napisać "A dziś sobie wyskoczyłam na zakupy do Londynu"
O widzisz, to fajny deal w takim razie! Ja też muszę już kupić nowy stanik i majtasy bo stanik jest już taki rozmemłany że szok

Kapnęłam się że dziś jest 1 sierpnia i wiecie co - mam już miejsce w salonie więc zaczynam od nowa shreda z Jillian. Nie mam cholerka hantli (nawet butelek nie mam ) ale najwyżej dziś złapię byle co, a jutro wodę kupię i jedziem Chyba chwilowo rowerek odstawię. Siakoś takoś.

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-08-01 o 16:49
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 16:58   #1827
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle początek wiadomości - aaaa - "jeździłam do Kopenhagi" A ja pewnego dnia chciałabym napisać "A dziś sobie wyskoczyłam na zakupy do Londynu"
O widzisz, to fajny deal w takim razie! Ja też muszę już kupić nowy stanik i majtasy bo stanik jest już taki rozmemłany że szok
A ja Ci zycze, zebys nawet wyskakiwala sobie do Nowego Yorku.
No trudno, nic nie poradze ze takie mam okolice na wypady zakupowe.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 17:01   #1828
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Hej, dziewuszki.
A po poludniu lazilam z poltorej godziny po miescie, troche zagladalam do sklepow, ale nic ciekawego nie znalazlam. Nachodzilam sie, nogi mnie rozbolaly - to w ramach treningu. Teraz sie obijam. Manicure i pedicure sobie strzele.
Fajna wycieczka i super promocja na staniki Ty nosisz te dobrze dopasowane, tak? przydałby mi się taki... mieć przynajmniej jeden porządny coby trzymał te moje mikruski
Trening jak nic

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Heeej Dziewczyny proszę, przygarnijcie mnie ja już kiedyś próbowałam się z Wami zgrać, ale jakoś przestałam pisać jestem z Wami od 3 wątku, codziennie Was podczytuje i wiem duużo o Was chciałabyms dołaczyć żeby się wkońcu ogarnąć z jedzeniem ,a w szczególności ze systematycznością! Jestem Ewelina, mam 20 lat i jestem świeżo po maturze teraz czekam na pazdziernik i studia, bo złożyłam papiery na resocjalizacje i się dostałam ja tak o sobie pisze, a jeszcze nie zostałam przyjęta do Waszego grona chciałabym zostac z Wami na stałe
Hej witamy serdecznie ale napisz coś więcej o sobie wiek, wzrost, waga, wymiary, co jesz, co ćwiczysz itp. I gratuluję dostania się na studia
Stary 2013-08-01, 17:08   #1829
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, obiad pożarty, futryna raz machnięta - odpisuję
Tyż właśnie obiad pożarłam ryż z kurczakiem w sosie słodko-kwaśnym z ananasem peeełłłłłłnam

Cytat:
Ooo w sumie dobrze wiedzieć że ten podkład się źle spisywał Jednak Revlona wezmę - niech stracę
Łoooj faktycznie Krem mi wyszedł Hehe Szybko pisałam
Rób rób, chociaż jak widziś u mnie teoretycznie wszystko ok
Revlon jak dla mnie cudo wg. mnie powinnaś być zadowolona tylko patrz na rodzaje i wybierz odpowiedni dla Twojej skóry, albo do tłustej/mieszanej albo do suchej. Ja używam do suchej
Można i kremu badania zrobić ale serioo, muszę iść, bo odkładam to tylko tak jak i gina

Cytat:
Ech ja też Ale zastanawiam się czy nie przesadzam bo ciągle żłopię teraz z ekspresu bo nie mam jak wody zagotować, no i w ogóle kawa rozpuszczalna nam się skończyła Może tak 2 z ekspresA to za dużo
Ja z pewnością przesadzam ale cóż poradzić uzależnionemu? większość kaw piję jak TŻ nie widzi
Stary 2013-08-01, 17:09   #1830
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ech...to już pewnie % się nie uchowają do tego czasu
Hahaha też zapamiętałam tego uduchowionego Że wybranka będzie miłować się w czytaniu Pisma Świętego TO chyba był ten co czosnek hodował
A baby z dziekanatu też miałam przykre. Podobno w innych instytutach to różne bywały ale u mnie na anglistyce to matko bosko jaka wredna typa była Wszystko robiła z łaską, a jak się weszło o 10:59 gdzie dziekanat był otwarty od 11 to już był wielki problem i foch
I na przyrodniczym w sumie też nie lepsza była Kiedyś weszłam z lizakiem w łapie bo nie miałam gdzie włożyć, ale tak z tyłu schowałam, to mnie owaliła i powiedziała że: do takiej instytucji z jedzeniem się nie wchodzi
Aaa, to o to chodziło no na pewno wyżłopię je szybciej duuużo szybciej
Paula, wstydź się! jak mogłaś się tak perfidnie zachować obraza majestatu normalnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości