|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Co do ćwiczeń - ja dziś już muszę bo wiesz jak mam - wczoraj ćwiczeń brak to mi już dziś samoocena spada
|
|
|
#1802 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja natomiast najbardziej lubię typową spożywkę, patrzę na promocje po ile jogurty, masło itp haha ![]() Używam revlon 150 buff od chyba 8 lat uwielbiam go i to mój numer 1. Mam bardzo jasną cerę więc ten jest idealny. Musze kupić jakiś ciemneijszy zdecydowanie. Polecę jutro chyba na miasto to zaglądne do takowego tańszego sklepu
|
|
#1804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Revlon najlepszy PIONA ![]() Brawa za tak super wykonane ćwiczenia, że zakwasy są
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine nom spadek nie duży ale jest
co cieszy Hehe no dla mnie teraz wszystkie podkłady za jasne, jedynie taki z essence w musie jest dobry ale za to dziś przytargałam do domku ten klik! mam nadzieję, że będzie dobry, wzięłam najciemniejszy kolor, ale na bank i tak jasny dla mnie będzie Akurat promocyyja na mnie podziałała, bo był przeceniony z 44,99zł na 22,49zł Zjadłam na obiad kalafior 1/3 takiego dużego i jestem pełna na kolację dziś grill, zrobiłam sobie szaszłyczki z małej piersi papryki i cebuli wyszły trzy jednego dam Tż
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za promocja? O czymś chyba nie wiem ![]() Dziewczyny, padam. Co jest ze mną Znowu chce mi się spaaaać strasznie Kawa mnie nieco ruszy, ale przecież nie na tym to wszystko polega żeby wiecznie kawę żłopać. Miesiąc temu robiłam badania - krem i hormony - wszystko było w porząsiu. To dopiero od jakichś 2 tygodni taka nie do życia jestem
|
|
|
#1808 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokażesz jak skończycie, co? ![]() Dziś nowy obiadzik- lasagne ![]() A no dużo problemów na głowie miałam. Bardzo dużo, mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() U mnie abstynencja od miesiąca i jeszcze z 2,5 tyg na pewno, bo na silnych lekach na kręgosłup jestem i nie mogę pić ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
jak wyszliśmy z TŻ-tem z domu przed 11 tak dopiero niedawno wróciliśmy jestem wymemłana ![]() Cytat:
bo byłam już taka wściekła i głodna, że musiałam jeszcze baba z synkiem (dorosłym ) chciała mi się wpier.dzielić w kolejkę nie dość, że się tyle ostałam i mało tam nie zakwitłam już mi się słabo zrobiło ja patrzę, a tu wybiła godzina 12, a one mają przerwę no ale babka się zlitowała nas przyjęła opylało się, bo jeden kosztował niecałe 3 zeta potem pojechaliśmy do Lidla po wodę... no i w końcu do domu...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piwo tyle kalorii i jeszcze brzuch piwny się robi po nim No to czekam na wiadomości, czy to dzidzia i od Ciebie i od Milenki ![]() Ja o stopy wcale nie dbam
|
|
#1811 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłam zjadłam ![]() ![]() Nie, druga była już zwyklakowa- rozpuszczalna teraz łoję trzecią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najtrwalszy oczywiście REVLON Mi też gooopio i jakoś dziwnie, że nie poćwiczyłam z rana no ale chodzę jak kaleka zrobił mi krótki masaż, ale takie jęki wydawałam z siebie, że musiał skończyć, bo sąsiedzi by sobie coś pomyśleli Cytat:
![]() No Revlon wymiata ![]() Dzięki też się tak pocieszam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#1812 | |||
|
Zakorzenienie
|
To ja tak samo teraz mówię o ubraniach
i tak wiem, że nie wytrzymam ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
Ile razy w tyg na siłkę chodzisz? Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() Ja już w ogóle nie używam podkładu, mój TŻ mówi, że jestem piękna naturalnie i nie muszę się malować, to tyle co oczy pomaluję i policzki
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodnie są cudne, ja bym nie oddawała No na reszcie się jakoś układa, miałam już dosyć ostatnio :/ Nie wolno się obżerać nocami, nu nu nu! ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
druga kawa i brak śniadania? Oj proszę się poprawić, bo będą baciki ![]() No ja po jabłkach też mam ssanie zarąbiste
|
|
#1814 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
co za babsko! no i dobrze, że Cię babka w NFZ przyjęła, bo byś znów musiała z godzinę czekać biedulko A za reddsa to masz baty ode mnie wiesz?
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To uczucie kiedy ćwiczysz systematycznie a nagle przestajesz... i tak coś by się poćwiczyło, ale nie można bo zakwasy. Ty się sąsiadami przejmujesz? ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- A ja dziś ledwo oczy otworzyłam, już leciałam z koleżankami na sklepy. Nic sobie nie kupiłam, bo obiecałam sobie, że nie będę wydawać Ostatnio dużo kasy poszło w mieszkanie, dlatego muszę się ograniczać, a 1,5 miesiąca bez pracy będę więc na razie basta. Potem z 1 koleżanką do mnie na kawę przyszłam. Ona właśnie nie pije kawy i tak mnie naszła myśl na nie picie kawy Pogadałyśmy, ona poszła, wykąpałam się i siedzę na wizażu. Wczoraj odpisywałam, ale mi bateria padła w lapku to poszłam spać.Tak się dziś nie wyspałam wczoraj przyszła do mnie koleżanka z płaczem, że jej facet nie kocha. Opowiedziała mi historię i aż mi się płakać chciało. Poszła do domu o północy i tak sobie myślałam, że może mnie mój TŻ nie kocha też. Wkręciłam sobie banie i nie mogłam spać. A przecież wiem, że mnie kocha. Głupia jestem heh dziś nie wyspana jestem, nietomna a teraz trzeba posprzątać, pranie wywiesić, obiad zrobić. Ale mi się nie chce lenistwo mnie złapało... a jeszcze dziś na basen (na tą siłownię co wam pisałam) miałam zacząć chodzić http://www.herbertonleisure.ie/ Nic mi się nie chce. Kawa i tak nie pomaga. Aaaaa to mi się przez te leki chce spać, bo przed chwilą wzięłam, ale jestem spostrzegawcza Dobra nie marudzę wam już idę robić...
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam ten podkład ja nie lubię takich podkładów co dają efekt takiej rozświetlającej poświaty paskudnie wyglądałam no i słabo krył ale może dla Ciebie będzie super daj znać ![]() Zrobiła 3 małe szaszłyczki i jeszcze się będzie dzielić ![]() Cytat:
a tak na poważnie to kurcze ja też mam takie obawy jak Ty już sobie wymyślam choroby różne, że cukrzyca czy cuś ja muszę iść zrobić podstawowe badania... ![]() No niestety to prawda
|
||
|
|
|
#1817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyglądają jakby mi ktoś oczy podbił Cytat:
bo czekałam na TŻ-ta i tak łoiłam tą kawę ze zdenerwowania ![]() Cytat:
TŻ to już był zielony niemal ![]() Oj tam
|
|||
|
|
|
#1818 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie byli majstry
Bo drzwi w WC się nie domykały i musieli wyklepać zawiasy. I to był ojciec kolegi TŻ z pracy. Pytam ile się należy, to kręcił głową, że: oj tam oj tam. Cholera nie lubię takich ludzi ![]() Idę kawę strzelić i muszę futrynę pomalować bo zasyfili. A potem obiadek i poczytam ![]() PS: Nienawidzę: "Podczas wysyłania tej wiadomości wystąpiły następujące błędy: Wiadomość jest przeładowana grafiką" Cytat:
![]() A ja wiem czy to będzie co pokazywać Bo u mnie na pewno nie będzie wnętrza jak z żurnala Zależało nam tylko na "oczyszczeniu" domu - zdarliśmy zakurzone tapety, wywaliliśmy starą wykładzinę i zamieniliśmy ją na płytki. No ale na bank zmiana będzie. Także postaram się porobić jak już będzie perfect wszystko ![]() Cytat:
Ja przeszłam coś podobnego jak szłam po odpis aktu urodzenia to miałam podobnie - tyle że panie "w okienku" robiły sobie przerwę kiedy chciały ![]() Mamusia z synkiem Nie nawidzę takich typków i takich mamuś. Swoją drogą - widziałaś może odcinek "Rozmów w toku" o tych facetach-rolnikach którzy szukali żon Jeden chełpił się faktem że mamusia urządziła wszystko w domu i przyszła żona ma już tylko przyjść i mieszkać. Już lecę ![]() A zakupy w Tesco zacneeee Do Lublina się czasem nie wybierasz?
|
|
|
#1819 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jak u starej babki takie pięty żółte a przecież moczę regularnie, wcieram balsam. Boojku aż wstyd ![]() Noo to jeszcze raz zdrówka żeby można było opić szybko. Mi się brzuch piwny nie robi. Myślałam że może z piwa, ale wszystkiemu winne były węgle zjadane. Teraz już wygląda o wiele lepiej ![]() No ja jeszcze dwa-trzy dni czekam i robię test. Cytat:
No beznadziejna serio. Jutro po drugą idziemy, na pewno inną. I po obrączki - typek dzwonił i mówił że już są! ![]() Nie oberwał TŻ nieeee. Ja już naprawdę często odpuszczam. Jeszcze mu pierogi przygrzałam Oczywiście nie obyło się bez: To ja zapie.rniczałam do leclerca po pierogi a Ty mnie nawet na piwo nie zawołałeś - poczucie winy trzeba wywołać, a jak! Ale nic poza tym ![]() Cytat:
![]() Ojj to na pewno - jestem przed @ od prawie 2 tygodni Heh. Cytat:
![]() A obżeranie nocne potwierdzam - jak pojechałam do TŻ kiedyś do UK i codziennie żarłam o 1-2 w nocy pasty, pierożki, calzone i inne takie to nie trzeba mi było wagi żeby wiedzieć że z 5kg przytyłam
|
|
|
#1820 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra kawa nie jest zła no, w umiarkowanych ilościach ja to jestem wyjątkiem od reguły ![]() No właśnie ;/ już zapomniałam o istnieniu mięśni w tych miejscach Nie to, że się przejmuję Cindy, widzę, że masz tak jak ja: nasłucham się zawsze opowieści o zdradach, rozwodach i w ogóle nieudanych związkach i już zaczynam rozkminiać swoje własne życie durne to to jest no, i nie marudzić już Cytat:
![]() nie wiadomo jak się zachować i ile w końcu dać ![]() Cytat:
dlatego zawsze dzielę wiadomość na kilka części od razu ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#1821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze "miło" wspominam panie z dziekanatu, co to potrafiły mi zamknąć drzwi przed nosem, bo "łoooone teraz będą kawę pić" Paula, widziałam i to jeszcze iść do programu i tak się ośmieszać ![]() Zacne zacne A do Lublina najprawdopodobniej we wrześniu ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dziewuszki
.Ja dzis jezdzilam znow do Kopenhagi, bo przyslali mi maila, ze moj IPod juz naprawiony - odebralam go, i przy tej okazji przeszlam sie po miescie i zaraz ogladac staniki. Ucieszylam sie jak glupia w ogole ze mieli moj rozmiar, no i promocje - dwa staniki i dwie pary majtek w cenie jednego. Oblowilam sieA po poludniu lazilam z poltorej godziny po miescie, troche zagladalam do sklepow, ale nic ciekawego nie znalazlam. Nachodzilam sie, nogi mnie rozbolaly - to w ramach treningu . Teraz sie obijam. Manicure i pedicure sobie strzele. Na sniadanie zjadlam owsianke z bananem, po poludniu nektarynke i dwie kanapki z maslem migdalowym i wedlina z piersi kurczaka. Teraz wiesniak z suszonymi owocami, ale to tylko przekaska, za niedlugo sobie cos solidnego upichce. Mam brokula, fasolke, rozne warzywka i rybke - bedzie ladna kolacja. |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Dziewczyny proszę, przygarnijcie mnie ja już kiedyś próbowałam się z Wami zgrać, ale jakoś przestałam pisać jestem z Wami od 3 wątku, codziennie Was podczytuje i wiem duużo o Was chciałabyms dołaczyć żeby się wkońcu ogarnąć z jedzeniem ,a w szczególności ze systematycznością! Jestem Ewelina, mam 20 lat i jestem świeżo po maturze teraz czekam na pazdziernik i studia, bo złożyłam papiery na resocjalizacje i się dostałam chciałabym zostac z Wami na stałe
|
|
#1824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobra, obiad pożarty, futryna raz machnięta - odpisuję
Cytat:
![]() Łoooj faktycznie Krem mi wyszedł Szybko pisałam ![]() Rób rób, chociaż jak widziś u mnie teoretycznie wszystko ok ![]() Cytat:
Ale zastanawiam się czy nie przesadzam bo ciągle żłopię teraz z ekspresu bo nie mam jak wody zagotować, no i w ogóle kawa rozpuszczalna nam się skończyła Może tak 2 z ekspresA to za dużo ![]()
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hahaha też zapamiętałam tego uduchowionego A baby z dziekanatu też miałam przykre. Podobno w innych instytutach to różne bywały ale u mnie na anglistyce to matko bosko jaka wredna typa była ![]() I na przyrodniczym w sumie też nie lepsza była ![]()
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O widzisz, to fajny deal w takim razie! Ja też muszę już kupić nowy stanik i majtasy bo stanik jest już taki rozmemłany że szok ![]() Kapnęłam się że dziś jest 1 sierpnia i wiecie co - mam już miejsce w salonie więc zaczynam od nowa shreda z Jillian. Nie mam cholerka hantli (nawet butelek nie mam ) ale najwyżej dziś złapię byle co, a jutro wodę kupię i jedziem Chyba chwilowo rowerek odstawię. Siakoś takoś.
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-01 o 17:49 |
|
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.No trudno, nic nie poradze ze takie mam okolice na wypady zakupowe .
|
|
|
|
|
#1828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i super promocja na staniki Ty nosisz te dobrze dopasowane, tak? przydałby mi się taki... mieć przynajmniej jeden porządny coby trzymał te moje mikruski ![]() Trening jak nic ![]() Cytat:
wiek, wzrost, waga, wymiary, co jesz, co ćwiczysz itp. I gratuluję dostania się na studia
|
||
|
|
|
#1829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tyż właśnie obiad pożarłam
ryż z kurczakiem w sosie słodko-kwaśnym z ananasem peeełłłłłłnam ![]() Cytat:
wg. mnie powinnaś być zadowolona Można i kremu badania zrobić ![]() Cytat:
ale cóż poradzić uzależnionemu?
|
||
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paula, wstydź się! jak mogłaś się tak perfidnie zachować obraza majestatu normalnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

chyba, że jedynie rowerek zaliczę 
) jest teraz dla mnie za jasny
pozostał mi ten z Lirene- w sumie też za jasny jest ale lepszy rydz niż nic

!
wpadlam sie pozegnac, bo dzis wyjeżdzam
i czytam 
O tego typu tylko bez tej siatki i z innym kółkiem

Też były z boczkiem i skwareczkami, ale ja sobie nie polewałam tłuszczem
chciałam ten z loreala ( haha promocja na mnie tez działa 

Zjadłabym
sama puchnę i to przekłada się na wygląd niestety... a obwód łydki to mam chyba taki sam jak uda nad kolanem 

nie dość, że się tyle ostałam i mało tam nie zakwitłam
Miałam to samo tyle że z kiecką z Asosa. W tamtym roku jeszcze elegancko w nią wchodziłam a teraz wyglądam w niej tak że: 

a teraz trzeba posprzątać, pranie wywiesić, obiad zrobić. Ale mi się nie chce
ryż z kurczakiem w sosie słodko-kwaśnym z ananasem
jak mogłaś się tak perfidnie zachować