Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-17, 04:50   #1801
Heroldin
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Dolczi
Dwa dni temu do mojej osiedlowej drogerii weszła arganowa seria do włosów Eveline. Niestety składu nie widziałam.
Proszę, bo też zawiesiłam oko na tej serii. Ze względu na keratynę i masło shea już to oko odwiesiłam.

Szampon.
INCI: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol, TEA-Dodecylbenzenesulphonate, Argania Spinosa Kernel Oil, Propylene Glycol, Cocamide DEA, Arctium Lappa Root Extract, Hydrolyzed Keratin, Sodium Chloride, Panthenol, PEG-75 Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Equisetum Arvense Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Centella Asiatica Leaf Extract, Citric Acid, Parfum, Methylchloroisothiasolino ne, Methylisothiasolinone.

(Woda, SLES i nieco łagodniejszy, silikon – nierozpuszczalny w wodzie, łatwo usuwalny łagodnym szamponem,detergent, olej arganowy, rozpuszczalnik, detergent, ekstrakt z łopianu, keratyna, sól – może wysuszać i sprawiać pieczenie skóry, pantenol, emulgator/emolient, filtr uva/uvb, ekstrakt ze skrzypu, ekstrakt z pokrzywy, jedwab, nawilżacz, ekstrakt z centella asiatkica, kwasek cytrynowy- regulator pH/naturalny konserwant, perfum, konserwanty

Maska.
INCI: Aqua/water, Cetearyl Alkohol, Cetrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Ceteareth-20, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Arctium Lappe Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Citrus Medica Limonum Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Hypericum Perforatum Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Saponaria Officinalis Root Extract, Hydrolyzed Keratin, Butyrospermum Parkii Butter, Polyquaternium-7, Panthenol, Equisetum Arvense Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Centella Asiatica Leaf Extract, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, DMDM Hydantoin, Parfum, Methylchloroisothiasolino ne, Methylisothiasolinone, CI 77492
(Woda, antystatyki, cetrimonium chloride - substancja konserwująca kosmetyk i kondycjonująca włosy, olej arganowy, emulgator, filtr uva/uvb, rozpuszczalnik, ekstrakt z łopianu, ekstrakt z kwiatu nagietka, ekstrakt z cytryny, ekstrakt z chmielu, ekstrakt z dziurawca, ekstrakt z szałwii, ekstrakt z mydlnicy lekarskiej, keratyna, masło shea, polimer, kondycjoner, antystatyk, pantenol, ekstrakt ze skrzypu, ekstrakt z pokrzywy, jedwab, nawilżacz, ekstrakt z centella asiatica, emulgator, silikon rozpuszczalny w wodzie/ emulgator, wit.E, kwas linolowy, emolient, wit.A, konserwant, perfum, konserwanty, barwnik

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
a serio to maski Seri sa fajne
Potwierdzam, że fajne. Winogronowa do włosów farbowanych - najgorsza.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 06:03   #1802
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Proszę, bo też zawiesiłam oko na tej serii. Ze względu na keratynę i masło shea już to oko odwiesiłam.

Szampon.
INCI: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol, TEA-Dodecylbenzenesulphonate, Argania Spinosa Kernel Oil, Propylene Glycol, Cocamide DEA, Arctium Lappa Root Extract, Hydrolyzed Keratin, Sodium Chloride, Panthenol, PEG-75 Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Equisetum Arvense Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Centella Asiatica Leaf Extract, Citric Acid, Parfum, Methylchloroisothiasolino ne, Methylisothiasolinone.

(Woda, SLES i nieco łagodniejszy, silikon – nierozpuszczalny w wodzie, łatwo usuwalny łagodnym szamponem,detergent, olej arganowy, rozpuszczalnik, detergent, ekstrakt z łopianu, keratyna, sól – może wysuszać i sprawiać pieczenie skóry, pantenol, emulgator/emolient, filtr uva/uvb, ekstrakt ze skrzypu, ekstrakt z pokrzywy, jedwab, nawilżacz, ekstrakt z centella asiatkica, kwasek cytrynowy- regulator pH/naturalny konserwant, perfum, konserwanty

Maska.
INCI: Aqua/water, Cetearyl Alkohol, Cetrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Ceteareth-20, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Arctium Lappe Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Citrus Medica Limonum Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Hypericum Perforatum Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Saponaria Officinalis Root Extract, Hydrolyzed Keratin, Butyrospermum Parkii Butter, Polyquaternium-7, Panthenol, Equisetum Arvense Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Centella Asiatica Leaf Extract, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, DMDM Hydantoin, Parfum, Methylchloroisothiasolino ne, Methylisothiasolinone, CI 77492
(Woda, antystatyki, cetrimonium chloride - substancja konserwująca kosmetyk i kondycjonująca włosy, olej arganowy, emulgator, filtr uva/uvb, rozpuszczalnik, ekstrakt z łopianu, ekstrakt z kwiatu nagietka, ekstrakt z cytryny, ekstrakt z chmielu, ekstrakt z dziurawca, ekstrakt z szałwii, ekstrakt z mydlnicy lekarskiej, keratyna, masło shea, polimer, kondycjoner, antystatyk, pantenol, ekstrakt ze skrzypu, ekstrakt z pokrzywy, jedwab, nawilżacz, ekstrakt z centella asiatica, emulgator, silikon rozpuszczalny w wodzie/ emulgator, wit.E, kwas linolowy, emolient, wit.A, konserwant, perfum, konserwanty, barwnik

Potwierdzam, że fajne. Winogronowa do włosów farbowanych - najgorsza.
Bardzo Ci dziękuję Szampon ze względu na włosy łatwe do obiążenia odpuszczę- może zimą, ale maska godna uwagi. Szkoda tylko, że jej u mnie nie ma. Poza tym mają wszystko z tej serii.

Seri też mnie kusi- miodowa, ale jak na złość w moim hebe nie mają.

Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację.

Dieta cud- seks i głód.

Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 06:17   #1803
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Popatrzyłam z nudów na swoją prawą dłoń i mówię - coś mi kurna nie gra! Na palcu wskazującym nie ma lakieru. Czy ja, za przeproszeniem, zmywałam lakier?! Ale patrzę - nie - na reszcie jest.
Ot po prostu, zszedł mi lakier jak naklejka z jednego paznokcia
W życie nie ogarnę co jest z tymi moimi paznokciami nie tak
Dotknij dosyć mocno wolnego brzegu. Ugina się pod ciężarem?
Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Seri też mnie kusi- miodowa, ale jak na złość w moim hebe nie mają.
Śliczniasty avatar!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 06:51   #1804
Dolczi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Dotknij dosyć mocno wolnego brzegu. Ugina się pod ciężarem?

Śliczniasty avatar!

Dziękuję. To moja poprzednia fretka- Rózia.

Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację.

Dieta cud- seks i głód.

Stary 2013-09-17, 07:19   #1805
201704240919
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Bójcie się dziewczyny!

A ja mam dzisiaj BHD sama nie wiem czemu Dawno nie miałam takiego bajzlu na głowie...
U mnie coraz częściej jest,w dodatku wypadają w takiej ilości, że zaczynam panikować

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42840287]

Idę pod prysznic, a potem wypróbuję domowej mikrodermabrazji z Dax

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Nie lubię tej marki.. ale te peelingi z linii professional mają bardzo dobre

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Nie zdałam poprawki... nie wiem co mam dalej począć ze studiami... myślałam, że w marcu skońcę studia i się obronię, ale nie... Myślałam, że wezmę ślub w przyszłym roku, ale to też się odwlecze... Chyba jestem w dołku...

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Żanetko, to ta morelowa odżywka? Toż ona pachnie lepiej niż Fruity Passion!
(I działa też świetnie Nie umiałam się powstrzymać).
Jak byłam w biedronce już ją wykupili, kupiłam z liściem oliwnym i jest bardzo dobra. Zapach mi się nie podoba, kojarzy mi się z męskimi perfumami, nie oliwą, tudzież liściem oliwnym

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
No, wróciłam. Po takich poniedziałkach reszta tygodnia nie będzie mi straszna Będę tańczyła jeszcze w teatrze tańca
Zazdroszczę, ja zbytnio nie umiem tańczyć
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 08:05   #1806
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Dolczi, słodka

Scarrabeo, olejuję sobie paznokcie Twoim arachidowym i go uwielbiam! Szybciej rosną, nie łamią się, wolny brzeg wybielony i zaliczyłam tylko jedno rozdwojenie
Stary 2013-09-17, 08:15   #1807
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Nie zdałam poprawki... nie wiem co mam dalej począć ze studiami... myślałam, że w marcu skońcę studia i się obronię, ale nie... Myślałam, że wezmę ślub w przyszłym roku, ale to też się odwlecze... Chyba jestem w dołku...

Cytat:
Wódą znieczuliłam palce i jest lepiej. Tylko wódki żal.
Dziękuję
Jak tak teraz myślę, to lepiej z moich znajomych wyszli ci co na studia w ogóle nie poszli- mają pracę na dobrze płatnych stanowiskach, część się pożeniła się, niektórzy mają dzieci. A ja co? G*wno. Ani pracy, ani kasy, ani mieszkania. Mieszkam z matką i jestem coraz bardziej sfrustrowana. Kiedyś mnie to do obłędu doprowadzi. I skończę jako magister FiR- u (o ile nie rzucę studiów), bezrobotna (bo i tak nie dostanę pracy w zawodzie). Srać takie życie.
Niestety z tymi studiami tak jest.. sama ostatnio o tym myślałam.. ludzie zaczynają pracować zarabiać na siebie myślą o przyszłości.. Teoretycznie pracowanie przy studiach nie jest niemożliwe ale wiadomo jak to bywa, koleżanka rok szukała i nie znalazła innym się udaję i takie to wszystko o kant potrzaskać Momentami zazdroszczę TŻtowi uczył się dwa lata prace ma stała nie wywalą go, 24h służby 48h wolnego, szuka czegoś dodatkowego, a ja wegetuję Też przez chwilę myślałam o tej szkole ale wiem, że nie dałabym rady bardzo ciężko tam jest..

Włosowo to mam GHD, zero puchu nawet deszcz im nie straszny co prawda są prawie proste ale co z tego
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 08:44   #1808
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość

Niestety z tymi studiami tak jest.. sama ostatnio o tym myślałam.. ludzie zaczynają pracować zarabiać na siebie myślą o przyszłości.. Teoretycznie pracowanie przy studiach nie jest niemożliwe ale wiadomo jak to bywa, koleżanka rok szukała i nie znalazła innym się udaję i takie to wszystko o kant potrzaskać Momentami zazdroszczę TŻtowi uczył się dwa lata prace ma stała nie wywalą go, 24h służby 48h wolnego, szuka czegoś dodatkowego, a ja wegetuję Też przez chwilę myślałam o tej szkole ale wiem, że nie dałabym rady bardzo ciężko tam jest..

Włosowo to mam GHD, zero puchu nawet deszcz im nie straszny co prawda są prawie proste ale co z tego
Ja już 2 lata szukam i niczego sensownego nie znalazłam. Co z tego, że dorabiam makijażami (to już kończę, po moich obliczeniach nie opłaca się) i korkami (małe miasto, mało ludzi, mało godzin) skoro nawet na wynajęcie pokoju nie starczy. Tak naprawdę starcza mi na płacenie haraczu matce, jedzenie i żarcie zwierzaków. Na Lunę poszły wszystkie oszczędności. Nawet na prawo jazdy nie mam. Karnetu na siłownię nie wykupiłam. Jestem goła i wesoła. Guzik mam z tych studiów.

Włosowo- wyrypałam barwą, teraz siedzę z glossem. Ciekawe czy odświerzy mi kolor.

Dieta cud- seks i głód.

Stary 2013-09-17, 08:57   #1809
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

A ja czekam na wiadomość od Tż, bo ma kupić nowy aparat. Jak mi wczoraj zaśpiewał ceną, to aż dostałam ataku kaszlu i miałam ochotę go udusić. Burżuj. Muszę go ukrócić, inaczej w przyszłości pójdziemy z torbami

Chyba nałożę coś dzisiaj na włosy, skoro cały dzień leżę. Postawię na Amlę i jakiegoś małego miksa

Stary 2013-09-17, 09:01   #1810
Scarrabeo
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Scarrabeo, olejuję sobie paznokcie Twoim arachidowym i go uwielbiam! Szybciej rosną, nie łamią się, wolny brzeg wybielony i zaliczyłam tylko jedno rozdwojenie
Ciocia wie co dobre.

Ja i moje kciuki jedziemy na obrony jako wsparcie. Oby magia zadziałała i było trzy razy tak.

Szkoda tylko, że pada, bo włosy mam całkiem niezłe a wszystko pewnie szlag trafi gdy wyjdę z domu.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:09   #1811
Dolczi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Dolczi, słodka

A co to za olej arachidowy? Szukam do paznokci.
Zastanawiam się jak oleje na paznokcie nakładacie. Bo jak dałam po kropli, to się nie wchłonęło i ciężko jest zrobić cokolwiek.

Dieta cud- seks i głód.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 09:10   #1812
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już 2 lata szukam i niczego sensownego nie znalazłam. Co z tego, że dorabiam makijażami (to już kończę, po moich obliczeniach nie opłaca się) i korkami (małe miasto, mało ludzi, mało godzin) skoro nawet na wynajęcie pokoju nie starczy. Tak naprawdę starcza mi na płacenie haraczu matce, jedzenie i żarcie zwierzaków. Na Lunę poszły wszystkie oszczędności. Nawet na prawo jazdy nie mam. Karnetu na siłownię nie wykupiłam. Jestem goła i wesoła. Guzik mam z tych studiów.

Włosowo- wyrypałam barwą, teraz siedzę z glossem. Ciekawe czy odświerzy mi kolor.
Ja starałam się paznokciami ale właśnie też niezbyt wychodzi mało chętnych, mieszkam na wsi, więc ludzi jeszcze mniej jak już jest zainteresowanie to tylko tipsami, których od dłuższego czasu już nie robię bo wcale się to nie opłacało, a nie mam zamiaru kupować nowych produktów dla kilku osób, które przyjdą raz na x czasu

Moje włosy się chyba ogólnie przejadły tym olejowaniem przed każdym myciem zrobię im do końca tyg chyba przerwę
Stary 2013-09-17, 09:20   #1813
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja starałam się paznokciami ale właśnie też niezbyt wychodzi mało chętnych, mieszkam na wsi, więc ludzi jeszcze mniej jak już jest zainteresowanie to tylko tipsami, których od dłuższego czasu już nie robię bo wcale się to nie opłacało, a nie mam zamiaru kupować nowych produktów dla kilku osób, które przyjdą raz na x czasu

Moje włosy się chyba ogólnie przejadły tym olejowaniem przed każdym myciem zrobię im do końca tyg chyba przerwę
To jest właśnie problem. Muszę mieć od wuja kolorówki, bo niewiadomo jaki makijaż klientka chce i co bd pasować do urody i stroju, to traci ważność i właściwości i wyrzucam, bo nie nadaje się do użycia. Po remoncie robię renament, wyrzucę 90% kolorówki (nawet tej dobrej i drogiej)- samych podkładów mam 53szt. i 5 kompletów pędzli, bo do użytku własnego tyle nie potrzebuję.

Dieta cud- seks i głód.

Stary 2013-09-17, 09:23   #1814
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
To jest właśnie problem. Muszę mieć od wuja kolorówki, bo niewiadomo jaki makijaż klientka chce i co bd pasować do urody i stroju, to traci ważność i właściwości i wyrzucam, bo nie nadaje się do użycia. Po remoncie robię renament, wyrzucę 90% kolorówki (nawet tej dobrej i drogiej)- samych podkładów mam 53szt. i 5 kompletów pędzli, bo do użytku własnego tyle nie potrzebuję.
Dokładnie, faktycznie sporo tego Ja już raz wymieniałam komplet żeli itp i teraz znów już zgluciało wszystko i nie nadaję się do użytku. Wole sobie za to jakiś lakier do paznokci kupić
Stary 2013-09-17, 09:30   #1815
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, faktycznie sporo tego Ja już raz wymieniałam komplet żeli itp i teraz znów już zgluciało wszystko i nie nadaję się do użytku. Wole sobie za to jakiś lakier do paznokci kupić
Widzisz jak jest. To trudny biznes. Biorąc pod uwagę koszty i przychody to się nie opłaca.
Ja postanowiłam, że większą kasę zainwestuję we własne paznokcie. Chcę top coat, wysusacz, odtłuszczacz, jakąś bazę pod lakier, zmywacz bez acetonu, lakiery china glaze, ozdoby do paznokci. Już upatrzyłam 2 sklepy internetowe- 1 jest dystrybutor w Toruniu. Ale patrząc na moją sytuację finansową pewnie nastąpi to gdy znajdę stałą pracę- za jakieś 5 lat lub wcale.

Dieta cud- seks i głód.

Stary 2013-09-17, 09:33   #1816
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ciocia wie co dobre.

Szkoda tylko, że pada, bo włosy mam całkiem niezłe a wszystko pewnie szlag trafi gdy wyjdę z domu.
Oczywiście

Pan Wąs?
Cytat:
A co to za olej arachidowy? Szukam do paznokci.
Zastanawiam się jak oleje na paznokcie nakładacie. Bo jak dałam po kropli, to się nie wchłonęło i ciężko jest zrobić cokolwiek.
Z Lidla.

Zostawiłam sobie opakowanie po Regenerum i tylko dezynfekuję oraz dolewam swoich olei (miałam już oliwkę BD, rzepakowy, oliwę), teraz smaruję pędzelkiem skórki, płytkę i pod paznokciem. Wmasowuję, ew. nadmiar wycieram o przedramiona i kremuję normalnie dłonie. Nic nie jest tłuste.

Stary 2013-09-17, 09:40   #1817
izaa29
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX

Cytat:
Widzisz jak jest. To trudny biznes. Biorąc pod uwagę koszty i przychody to się nie opłaca.
Ja postanowiłam, że większą kasę zainwestuję we własne paznokcie. Chcę top coat, wysusacz, odtłuszczacz, jakąś bazę pod lakier, zmywacz bez acetonu, lakiery china glaze, ozdoby do paznokci. Już upatrzyłam 2 sklepy internetowe- 1 jest dystrybutor w Toruniu. Ale patrząc na moją sytuację finansową pewnie nastąpi to gdy znajdę stałą pracę- za jakieś 5 lat lub wcale.
Dokładnie. Do mnie jakoś chinki nie przemawiają pewnie przez cenę

Cytat:
Zostawiłam sobie opakowanie po Regenerum i tylko dezynfekuję oraz dolewam swoich olei (miałam już oliwkę BD, rzepakowy, oliwę), teraz smaruję pędzelkiem skórki, płytkę i pod paznokciem. Wmasowuję, ew. nadmiar wycieram o przedramiona i kremuję normalnie dłonie. Nic nie jest tłuste.
J też tak robię miałam buteleczkę po oliwce do skórek wyczyściłam i teraz co kilka tyg zmieniam sobie mieszankę Póki co najlepiej sprawdza się u mnie BDFM plus kilka kropel rycyny Smaruję sobie na noc rano skórki jak nowe
Stary 2013-09-17, 09:41   #1818
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Idę do fryzjera, mam nadzieję, że wrócę zadowolona chociaż pogoda nie sprzyja.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:44   #1819
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy c

Cytat:

J też tak robię miałam buteleczkę po oliwce do skórek wyczyściłam i teraz co kilka tyg zmieniam sobie mieszankę Póki co najlepiej sprawdza się u mnie BDFM plus kilka kropel rycyny Smaruję sobie na noc rano skórki jak nowe
Do mnie też. Z tego samego powodu

Ja smaruję też w ciągu dnia, bo widzę suszę, zwłaszcza, kiedy chodzę do szkoły, ale nie zauważyłam wpływu na przyrost

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 09:46   #1820
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość

Stary 2013-09-17, 09:48   #1821
Dolczi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX

Cytat:
Ja od 2 lat marzę o lakierze China Glaze i Essie. Kiedyś kupię po 1 sztuce na próbę.

Kav- mam to regenerum. Straciło ważność z rok temu. Dzięki za patent.

Dieta cud- seks i głód.

Stary 2013-09-17, 09:48   #1822
201703240903
Konto usunięte

Cześć!

Nie zaglądałam do was od piątku.Musiałam jechać do pracy na drugą zmianę. A później miałam zabiegany weekend .

Co u mnie? W sobotę zgubiłam telefon w centrum handlowym . Po 5 minutach zorientowałam się, że nie mam telefonu. . Poszłam go szukać i już go nie znalazłam. Dużo wart nie był, ponieważ to stara nokia . Po części dobrze się stało, bo zwlekałam z kupnem nowego telefonu ponad pół roku. W niedzielę TŻ zrobił mi prezent i dał mi swój telefon. . Nigdy nie dostałam tak drogiego prezentu.

Jeżeli chodzi o włosy to nadal o nie dbam . Ale moja pielęgnacja zostawia wiele do życzenia. Jak mam wolną chwilę to olejuje włosy jakimś olejem. Później myje głowę szamponem babydream i nakładam sylikonową odżywkę na pół godziny .

Edytowane przez 201703240903
Czas edycji: 2013-09-17 o 09:53
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:53   #1823
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy c

Cytat:
Kav- mam to regenerum. Straciło ważność z rok temu. Dzięki za patent.
Nie ma za co

Stary 2013-09-17, 09:54   #1824
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość

Na pewno, będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Cześć!

Nie zaglądałam do was od piątku, ponieważ musiałam jechać do pracy na drugą zmianę .

Co u mnie? W sobotę zgubiłam telefon w centrum handlowym . Po 5 minutach zorientowałam się, że nie mam telefonu. . Poszłam go szukać i już go nie znalazłam. Dużo wart nie był, bo to była stara nokia . Po części dobrze się stało, bo zwlekałam z kupnem nowego telefonu ponad pół roku. Dostałam od TŻ w prezencie telefon .

Jeżeli chodzi o włosy to nadal o nie dbam . Ale moja pielęgnacja zostawia wiele do życzenia. Jak mam wolną chwilę to olejuje włosy jakimś olejem. Później myje głowę szamponem babydream i nakładam sylikonową odżywkę na pół godziny .
Ja zostawiłam telefon w Biedronce.. jak nakładam sobie suszone owoce.. na szczęście znalazłam go... w suszonych morelach
Widzisz, nie ma takiego, co by na dobre nie wyszło

Odnośnie biznesu.. wiadomo zawsze jest ciężko - zazwyczaj na początku się dokłada i nie ma co się zniechęcać.. klientki trzeba pozyskać, jeśli robisz coś dobrze i wracają zadowolona, na pewno wrócą i to nie same, tylko ze znajomymi
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:58   #1825
moooniek
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Zazdroszczę tym co tańczą zawodowo. Ja niestety ruszam się jak słoń
Ja nie tancze zawodowo

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość

Zazdroszczę, ja zbytnio nie umiem tańczyć
Mozna wierzyc lub nie, ale ja tez sobie czasem nie radze, szczegolnie jak mam cos sama wymyslic

Stary 2013-09-17, 10:11   #1826
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Na pewno, będzie dobrze!

Ja zostawiłam telefon w Biedronce.. jak nakładam sobie suszone owoce.. na szczęście znalazłam go... w suszonych morelach

Odnośnie biznesu.. wiadomo zawsze jest ciężko - zazwyczaj na początku się dokłada i nie ma co się zniechęcać.. klientki trzeba pozyskać, jeśli robisz coś dobrze i wracają zadowolona, na pewno wrócą i to nie same, tylko ze znajomymi
Ja zostawiłam swój w damskiej toalecie. Wróciłam po 5 minutach i już go nie było. Ktoś sobie wziął telefon, który nadawał się jedynie do dzwonienia i wysyłania sms-ów . Był wart może z 50 zł, jak nie mniej . Na szczęście odzyskałam swój nr telefonu

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Mam dzisiaj na drugą zmianę. Nie chce mi się iść do pracy
Stary 2013-09-17, 10:12   #1827
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku było cholernie ciężko- nie miałam niczego, ani narzędzi, ani doświadczenia. Potem było lepiej- kientki wracały i przychodziły częściej. Dziś jestem lepsza niż rok temu. Polepszyłam jakość usług kupując coraz lepsze kosmetyki. Ten biznes jest też uzależniony od czynników społeczno- ekonomicznych, tj. bezrobocie, demografia i skłonność do oszczędzania. Prowadziłam dla potrzeb informacyjnych Podatkową Księgę Przychodów i Rozchodów. Przeprowadziłam analizę finansową i dyskryminacyjną- na tyle na ile się dało, bo nie prowadzę działalności gospodarczej, pełnej księgowości i nie sporządzam sprawozdania finansowego. Z wyliczeń wynika, że po prostu przestało się to opłacać i albo dam sobie spokój albo "splajtuję".

Dieta cud- seks i głód.

Edytowane przez Dolczi
Czas edycji: 2013-09-17 o 10:42
Stary 2013-09-17, 10:14   #1828
201703240903
Konto usunięte

Mam pytanie do[B] Warszawianek[/B]

Gdzie mogę dostać stacjonarnie krem Apis?
Stary 2013-09-17, 10:29   #1829
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście

Pan Wąs?
Pan Wąs. Ale spięłam wszystko, łącznie z grzywką, trzyma się to jakoś.

Cytat:
Ja dwa tygodnie temu znalazłam na kortach telefon, grzecznie odniosłam go na dyżurkę, a w tę niedzielę na dyżurce czekała na mnie truskawkowa Milka.
W tę niedzielę byłam chora, na korty nie poszłam i o Milce wiem od brata, który ją zeżarł w całości. Puenta: nie opłaca się w tym kraju być uczciwym człowiekiem, bo i tak ktoś podpie*doli Ci nagrodę.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:36   #1830
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Pan Wąs. Ale spięłam wszystko, łącznie z grzywką, trzyma się to jakoś.
Ja mam problem ze swoją grzywką, bo nudzi mnie podpinanie wsuwkami, a puszczona luźno sprawia, że wyglądam jak te młodzieńce, z których się śmiałaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości