|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
Szampon. INCI: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol, TEA-Dodecylbenzenesulphonate, Argania Spinosa Kernel Oil, Propylene Glycol, Cocamide DEA, Arctium Lappa Root Extract, Hydrolyzed Keratin, Sodium Chloride, Panthenol, PEG-75 Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Equisetum Arvense Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Centella Asiatica Leaf Extract, Citric Acid, Parfum, Methylchloroisothiasolino ne, Methylisothiasolinone. (Woda, SLES i nieco łagodniejszy, silikon – nierozpuszczalny w wodzie, łatwo usuwalny łagodnym szamponem,detergent, olej arganowy, rozpuszczalnik, detergent, ekstrakt z łopianu, keratyna, sól – może wysuszać i sprawiać pieczenie skóry, pantenol, emulgator/emolient, filtr uva/uvb, ekstrakt ze skrzypu, ekstrakt z pokrzywy, jedwab, nawilżacz, ekstrakt z centella asiatkica, kwasek cytrynowy- regulator pH/naturalny konserwant, perfum, konserwanty Maska. INCI: Aqua/water, Cetearyl Alkohol, Cetrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Ceteareth-20, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Arctium Lappe Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Citrus Medica Limonum Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Hypericum Perforatum Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Saponaria Officinalis Root Extract, Hydrolyzed Keratin, Butyrospermum Parkii Butter, Polyquaternium-7, Panthenol, Equisetum Arvense Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Centella Asiatica Leaf Extract, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, DMDM Hydantoin, Parfum, Methylchloroisothiasolino ne, Methylisothiasolinone, CI 77492 (Woda, antystatyki, cetrimonium chloride - substancja konserwująca kosmetyk i kondycjonująca włosy, olej arganowy, emulgator, filtr uva/uvb, rozpuszczalnik, ekstrakt z łopianu, ekstrakt z kwiatu nagietka, ekstrakt z cytryny, ekstrakt z chmielu, ekstrakt z dziurawca, ekstrakt z szałwii, ekstrakt z mydlnicy lekarskiej, keratyna, masło shea, polimer, kondycjoner, antystatyk, pantenol, ekstrakt ze skrzypu, ekstrakt z pokrzywy, jedwab, nawilżacz, ekstrakt z centella asiatica, emulgator, silikon rozpuszczalny w wodzie/ emulgator, wit.E, kwas linolowy, emolient, wit.A, konserwant, perfum, konserwanty, barwnik Potwierdzam, że fajne. Winogronowa do włosów farbowanych - najgorsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Seri też mnie kusi- miodowa, ale jak na złość w moim hebe nie mają.
![]() |
#1803 | |
Spaceroholiczka
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
Śliczniasty avatar! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Dziękuję. To moja poprzednia fretka- Rózia.
#1805 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42840287] ![]() Idę pod prysznic, a potem wypróbuję domowej mikrodermabrazji z Dax ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Nie lubię tej marki.. ale te peelingi z linii professional mają bardzo dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Spaceroholiczka
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Dolczi, słodka
![]() Scarrabeo, olejuję sobie paznokcie Twoim arachidowym i go uwielbiam! Szybciej rosną, nie łamią się, wolny brzeg wybielony i zaliczyłam tylko jedno rozdwojenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Włosowo to mam GHD, zero puchu nawet deszcz im nie straszny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosowo- wyrypałam barwą, teraz siedzę z glossem. Ciekawe czy odświerzy mi kolor.
![]() |
#1809 |
Spaceroholiczka
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
A ja czekam na wiadomość od Tż, bo ma kupić nowy aparat. Jak mi wczoraj zaśpiewał ceną, to aż dostałam ataku kaszlu i miałam ochotę go udusić. Burżuj. Muszę go ukrócić, inaczej w przyszłości pójdziemy z torbami
![]() Chyba nałożę coś dzisiaj na włosy, skoro cały dzień leżę. Postawię na Amlę i jakiegoś małego miksa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() Ja i moje kciuki jedziemy na obrony jako wsparcie. Oby magia zadziałała i było trzy razy tak. ![]() Szkoda tylko, że pada, bo włosy mam całkiem niezłe a wszystko pewnie szlag trafi gdy wyjdę z domu. ![]()
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
Zastanawiam się jak oleje na paznokcie nakładacie. Bo jak dałam po kropli, to się nie wchłonęło i ciężko jest zrobić cokolwiek.
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje włosy się chyba ogólnie przejadły tym olejowaniem przed każdym myciem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja postanowiłam, że większą kasę zainwestuję we własne paznokcie. Chcę top coat, wysusacz, odtłuszczacz, jakąś bazę pod lakier, zmywacz bez acetonu, lakiery china glaze, ozdoby do paznokci. Już upatrzyłam 2 sklepy internetowe- 1 jest dystrybutor w Toruniu. Ale patrząc na moją sytuację finansową pewnie nastąpi to gdy znajdę stałą pracę- za jakieś 5 lat lub wcale.
![]() |
#1816 | ||
Spaceroholiczka
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]() Pan Wąs? ![]() Cytat:
Zostawiłam sobie opakowanie po Regenerum i tylko dezynfekuję oraz dolewam swoich olei (miałam już oliwkę BD, rzepakowy, oliwę), teraz smaruję pędzelkiem skórki, płytkę i pod paznokciem. Wmasowuję, ew. nadmiar wycieram o przedramiona i kremuję normalnie dłonie. Nic nie jest tłuste. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Idę do fryzjera, mam nadzieję, że wrócę zadowolona
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Spaceroholiczka
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy c
Cytat:
![]() Ja smaruję też w ciągu dnia, bo widzę suszę, zwłaszcza, kiedy chodzę do szkoły, ale nie zauważyłam wpływu na przyrost ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
![]()
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX
Ja od 2 lat marzę o lakierze China Glaze i Essie. Kiedyś kupię po 1 sztuce na próbę.
Kav- mam to regenerum. Straciło ważność z rok temu. Dzięki za patent.
#1822 |
Konto usunięte
|
Cześć!
![]() Nie zaglądałam do was od piątku.Musiałam jechać do pracy na drugą zmianę. A później miałam zabiegany weekend ![]() Co u mnie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeżeli chodzi o włosy to nadal o nie dbam ![]() ![]() Edytowane przez 201703240903 Czas edycji: 2013-09-17 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Spaceroholiczka
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy c
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzisz, nie ma takiego, co by na dobre nie wyszło ![]() Odnośnie biznesu.. wiadomo zawsze jest ciężko - zazwyczaj na początku się dokłada i nie ma co się zniechęcać.. klientki trzeba pozyskać, jeśli robisz coś dobrze i wracają zadowolona, na pewno wrócą i to nie same, tylko ze znajomymi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Ja nie tancze zawodowo
![]() Mozna wierzyc lub nie, ale ja tez sobie czasem nie radze, szczegolnie jak mam cos sama wymyslic ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Mam dzisiaj na drugą zmianę. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Na początku było cholernie ciężko- nie miałam niczego, ani narzędzi, ani doświadczenia. Potem było lepiej- kientki wracały i przychodziły częściej. Dziś jestem lepsza niż rok temu. Polepszyłam jakość usług kupując coraz lepsze kosmetyki. Ten biznes jest też uzależniony od czynników społeczno- ekonomicznych, tj. bezrobocie, demografia i skłonność do oszczędzania. Prowadziłam dla potrzeb informacyjnych Podatkową Księgę Przychodów i Rozchodów. Przeprowadziłam analizę finansową i dyskryminacyjną- na tyle na ile się dało, bo nie prowadzę działalności gospodarczej, pełnej księgowości i nie sporządzam sprawozdania finansowego. Z wyliczeń wynika, że po prostu przestało się to opłacać i albo dam sobie spokój albo "splajtuję".
WYMIANA Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację. Dieta cud- seks i głód. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2013-09-17 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Konto usunięte
|
Mam pytanie do[B] Warszawianek[/B]
Gdzie mogę dostać stacjonarnie krem Apis? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
Pan Wąs. Ale spięłam wszystko, łącznie z grzywką, trzyma się to jakoś.
![]() Cytat:
![]() W tę niedzielę byłam chora, na korty nie poszłam i o Milce wiem od brata, który ją zeżarł w całości. Puenta: nie opłaca się w tym kraju być uczciwym człowiekiem, bo i tak ktoś podpie*doli Ci nagrodę. ![]()
![]() |
#1830 |
Spaceroholiczka
|
Odp: Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.