Garnier Ultra Doux, Sekrety Prowansji, Odżywka do włosów z tendencją do przesuszania `Morela z Rousillon i olejek migdałowy`

Garnier Ultra Doux Sekrety Prowansji Morela Z Rousillon i Olejek Migdałowy 200 ml

olivke
    17 grudnia 2017 o 21:09
    Kupowałam ją ze względu na zapach..
    Zapach tej odżywki jest dla mnie obłedny! Jednak niestety ona z moimi włosami nie robiła kompletnie nic. W momencie kiedy ją spłukiwałam nie czułam żadnego wygładzenia, nawilżenia, nic. Miałam wrażenie, że włosy były po niej sianowate.
    Lewese4
    8 listopada 2016 o 18:20
    No nawet
    Odżywka ładnie pachnie ale działaniem średnio powala. Niby pomaga rozczesywać włosy ale jest bardzo wodnista, przez co mało wydajna. Troche nawilża i wygładza ale sądzę, że bardzo zniszczonym i suchym włosom nie pomoże. Cena taka sobie, można ją nabyć w większości drogerii i czasem w biedronce.
    Pynia96
    22 sierpnia 2016 o 22:41
    Przyjemna odżywka
    Odżywka spisywała się całkiem dobrze, przede wszystkim oczekiwałam od niej tego, aby włosy się dobrze rozczesywały i te zadanie spełniła. :) Plusy: - zapach przecudowny, - wydajność, - cena, - wygodne opakowanie, - włosy bardzo dobrze się po niej rozczesywały, - zapach pozostawał długo na włosach co mnie bardzo cieszyło, bo jest niesamowity. - dostępność. Na pewno jeszcze po nią sięgnę. :)
  • 19 marca 2016 o 20:50
    Typowa drogeryjna odżywka
    Nie jest to odżywka dla włosów z tendencją do przesuszania (a także wysokoporowatych, zniszczonych). Zgodnie z zaleceniami producenta ułatwia rozczesywanie włosów, delikatnie odżywia - włosy są miękkie. Nie wpływa na przetłuszczanie oraz zmniejszenie puchu. Przyjemnie pachnie. Zalety: -zapach -ułatwia rozczesywanie -włosy są miękkie -cena Wady: - wydajność - za słaba dla zniszczonych włosów
  • 14 marca 2016 o 12:59
    Nic nie robi
    Krótko mówiąc nic nie robi z moimi włosami. Konsystencja jest zbyt rzadka, zapach średni, działania żadnego. Mogłam umyć włosy samym szamponem i wydawało mi się, że nie było różnicy czy użyłam tej odżywki czy nie. Zuzylam całe opakowanie i nigdy do niej nie wrócę. Krzywdy nie zrobiła, ale dla mnie chyba za lekka. Używam tego produktu od: Dłużej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1