![]() |
#1801 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak subtelnie ![]() ![]() Cytat:
Jak sie trzymasz? LADY, to co z Tamarką? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1803 |
Zadomowienie
|
![]() Laski tak Was czytam i czytam i nie umiem się wypowiedzieć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | ||||
Zakorzenienie
|
zostało mi 10 stron, nie wiem ile mi sie uda nadrobic, bomały cos sie wierci pod kołdra
![]() ja byłam za Ewa i Kamilem, może nie byli "mistrzami dizajnu" ale wg mnie mieszkanie bardzo by im w zyciu pomogło. Mikołajczykowie jednak mieli swoją piwnice wyrobioną na cacy, Gor i Ania dom, mimo że ciezko im z remontem szło Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bartulo tez przerwą swieci a'la Karolak ![]() to żem nadrobiła, dziec oczy otworzył |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAA czasem mówie do niej 'cycu, chodź no tu" ![]() ![]() od godziny powinnam spać, a tzt wrrrrrrrrrr popil sobie cholernik jeden, dobrze ze mam dwa łóżka, nie bedzie mi psuł powietrza ![]()
![]() |
#1806 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My na mikołajki kupilismy Niuni lego duplo a sama sobie wybrala telefon stacjonarny grajacy i chyba tego smartfonna co ktoras z Was wklejała zamowie, moze akurat sie spodoba swieta tu sylwester tu, i niewiadomo czy roczek czsami tez ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
To trzymam kciuki, zebys zostala na stale
![]() Ano, wygral, w koncu przestanie łazić po wszystkich talent show ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
Myśmy byli z młodą do kontroli, lekarka jak zwykle stwierdziła że chyba mam rację
![]() Żeby nie było za różowo - kiedy po wizycie odbieraliśmy Grzesia (czekał u babci) zasygnalizowali nam że się zaczął u nich drapać po plecach. Obejrzeli mu plecy i ma jakąś wysypkę. W domu go wyoglądałam i faktycznie się okazało że jest wysypany, a właściwie nie tyle wysypany bo nie ma punkcików tylko jednolicie zaczerwieniony, jakby się opalił na czerwono. Wczoraj tego nie miał... Wieczorem mu zmierzyłam temperaturę bo był ciepły, wyszło 38,2, przed spaniem zwymiotował i ogólnie nie wyglądał zbyt dobrze więc wysłałam go z mężem na całodobówkę. Tam się dowiedzieli że lekarz nie wie co to ![]() ![]() Na razie oboje poszli spać i jest ok, trzymajcie kciuki żeby noc była spokojna, bez ataków kaszlu krtaniowego, gorączki i innych atrakcji... |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
Szczerze mówiąc nie wiem jak to ugryźć i temu zaradzić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka. u nas nocka jako-tako
![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze, jak nie urok to sr.aczka ![]() zdrowka Kijeczki!!!! ps. jak nocka? ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane! Przeczytałam wszystko ale tak mało pamiętam
![]() Przede wszystkim gratuluje ząbkow! Illusion super że wróciłaś! Igi pięknie się uśmiecha i uroczo stoi! Tak się czasem zastanawiam czy Blanka kiedykolwiek pójdzie jak jej się tak super stoi ![]() Bokeh my kupiliśmy wczoraj szczeniaczka,jako prezent pod choinkę. I tu przechodzimy do odpowiedzi na pytanie o andrzejkowy wieczór-siedzieliśmy na allegro i szukaliśmy prezentów na święta. Została tylko moja siostra modelka-nie mam zupełnie pomysłu. ![]() Lady jak się czujesz? Insolito jak Piotruś? Ewik trzymam kciuki żebyś została zatrudniona na stale! ![]() Sylwietta jaki Bartuś już mądry jest ![]() ![]() Gocha Blanka też żebrze o jedzenie. Nic nie można przy Niej zjeść ![]() ![]() Michael Twój TZ bardzo delikatnie ujął różnice między chłopcem a dziewczynka ![]() Szaja jak pięknie Dorka recytuje! ![]() Ja dziś przeżywam bo jutro Blanka pierwszy raz do żłobka idzie. Strasznie się martwię ![]() ![]() ![]() Dziękuje za komplementy dotyczące zasypiania Blanki,udało Jej się ![]() Mogę jeszcze zapytac jakie ciasta i sałatki planujcie na Świeta? Zawsze wcześniej robię zakupy,plan co i kiedy będę robić. Może coś od Was zapożyczę? ![]() Ściskam Was mocno Kochane! I przesyłam mnóstwo buziaków! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- z The Voice Of Poland a miałąm iść na osiemnastkę ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzka też tak robi, albo o mnie się opiera. Ale do tylu jeszcze tak nie poleciała, zawsze ja trzymam bo się boję że sobie kark skręci. Nocka u nas tragiczna ![]() ![]() Fewciu a co w końcu wymysliliscie na rano ? Jedziesz później do pracy czy tz odwozi do żłobka ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-12-01 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
zarejestrowałam sie na tym lubimyczytac , tylk opowiedzci mi jak ja mam te tysiące przeczytanych już książek odnaleść :P Średnio pochłaniam 2 w miesiacu , no od narodzin Ewy może średnia ciut spadła
#1816 |
Zakorzenienie
|
nawijko zapraszam na chałwowca
![]() fewciu to już jutro? ale ten czas leci :/ jak to w końcu zorganizowaliście? |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Ktoras pisala ostatnio o miejscach parkingowych dla kobiet ciezarnych
![]() ![]() wlasnie podjechalismy do rossa przy CH, chyba 15 rozowiutkich slicznych przepieknych miejsc parkingowych dla kobiet w ciazy ![]() ![]() ![]() Wzielam wczoraj dwa apapy i mi przez noc przeszlo, ale za to sie rozchorowalam ![]() Kurcze, takie z nas mohery, ze musimy czekac na otwarcie galerii ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Fewciu kochanie strasznie wspolczuje..... ![]() ![]() ![]() Kija olosie!!! Ale was sie trzymaja te chorobska!!!!!!!!!!!! Masakra po prostu..... Kurujcie sie ![]() A, babel tez kataru dostal, charczy niesamowicie mu w gardziolku i kaszle, zastanawiam sie tylko, czy to czasem nie od zabkow, bo ta lewa gorna jedynka i dwojka mu wyszly i chyba nastepne ida, z drugiej strony Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Miłej niedzieli Wam życzę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kija, kurde ciągle coś.....współczuję ... tulę. Zdrówka życzę! ![]() Dziewczyny gdzie jest Black???
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-01 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() My na dzis obiad u t., kawa imieninowa u mojego tatki a jeszcze chciałabym buty kupic...zobaczymy Fewciu współczuje, musisz sie niezle stresowac.Jedziesz od razu do pracy czy to jakies dni 'probne'? Kija zdrowia życzę! Obycie sie w koncu wykurowali! |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to samo pomyslalam ![]() ojojoj, zdowka dla Pietraszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój tez popił sam się połozył w salonie, a rano jak mi dawał buzi przed pracą to uhhhhh gorzelnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kurde Hania też ten katar ale nic pozatym.... czasem se tylko kichnie i glut wyleci a ona zaciesza ![]() Fewciu !!!! kciuki za żłobek !!!! ![]() Kurcze dziewczyny boje się II ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-12-01 o 09:29 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zadomowienie
|
ohoho Bokeh
![]() Silver pytałaś kiedyś o Czas honoru. Tak, juz po ostatnim odcinku, ale zakonczenie z 'furtką', więc moze ich jeszcze najdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | ||||||
Zakorzenienie
|
niestety tak..
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też nigdy nie wiem kiedy miałam ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
nawet z tego co myślę że miałam to niemożliwe są II ale jak myślę kiedy miałam to jakieś 33 dni temu
![]() ![]()
#1825 |
Zakorzenienie
|
Lady - prosilas o fotke laptopa
wklejam tu bo w k. nie umiem ![]() mielismy kupic ten, ktory jest w gazetce za 14 zeta bodajze ale na zywo okazal sie bardzo maly, bardzo bardzo bardzo (obawialam sie wrecz ze mlody moglby go nie zauwazyc ![]() wydaje sie fajny a co najwazniejsze ten ekranik sporo w tyl sie wygina wiec moze tak szybko go nie urwie (z tego miejsca pozdrawiam laptop Bijkorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
ja chyba jestem dziwna
![]() sami mamy szczeniaczka uczniaczka, ktorego dostaliśmy, i powiem Wam, ze za ta kasę w zyciu bym go nie kupiła Zdecydowanie wolałabym parę innych 'normalnych' zabawek Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-12-01 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Taaak? My chcemy szczeniaczka, tylko w sklepach był drogi, myślałam żeby allegro. 99z... Hm na kwc dla mam dobre opinie. Chcesz pieska czy siostrzyczke?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
od t. pod choinkę poprosilismy o sanki dla Olci, ale nie wiem czy ona nie za mała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
ogólnie fajna rzecz, zastanawiam się, czy na urodziny nie brać tej siostrzyczki ![]() Cytat:
i buziak w policzek ![]() i współczuję nocki, u nas tez kiepsko ostatnio, ale chyba emocje, bo muszę wziąć na ręce, przytulić na leżąco, ona tak zasypia i dopiero odkładam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://silverkas.blox.pl/html tam ma podane strony w zakładkach, na których można kupić, ale to galerie są więc wysoka marża. Można prywatnie do niej też pisać chyba, ja właśnie tak zamawiałam ![]() Dorcia też chce jeść ![]() Trzymam kciuki za jutro ![]() Ciasta - piernik, makowiec z pianą, to mama - bo idzie z nami do teściów. Ale zawsze piekła też np. sernik "kropla rosy" albo z brzoskwiniami ![]() A mnie... kusi: http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasteczka-balwanki Cytat:
i Black, i Meneq? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-12-01 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.