![]() |
#1801 | ||||||||
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
biedna ty ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Donoszę, że widzę na oczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przeczytałam, że witasz się w 9 miesiącu ![]() łóżeczko to my dumamy, czy już nie przenieść - ale muszę pomierzyć, czy da się inaczej oba ustawić, bo nie wierzę że Agata na piętrze będzie chciała spać ![]() Cytat:
![]() Dorotka mówi MAMA tylko, i ciągle nawija w swoim języku, buzia się nie zamyka. Fewciu, co ja widzę??? taki BAŁAGAN? drugi smoczek na podłodze??? ![]() ![]() Bokeh, aleście dali hardcore do chodzenia, normalnie tor przeszkód na trawie ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Lurker ;)
|
Co do tesciowej/matki/babci roku to sory ale moja wygrywa na 100%
![]() -mala widziala w sierpniu, na tydzien przed moim powrotem do pracy zakomunikowala, ze nie poswieci jej 2 h dziennie bo bedzie odbierac inne wnuki z przedszkola( ich rodzicie sponsoruja t. [ t chodzi do pracy na godzine dziennie, nie ma wyksztalcenia miala juz 4 dzieci w wieku 20 lat, piate oddala do domu dziecka nie wiem kiedy]takze wybor jasny, mniejsza ze co do siedzenia z mala dogadywalismy sie juz w mojej ciazy ![]() - sugeruje, ze moj tz jest jej winny jakas kase, gdzie moj tz tym co dla niej robil/robilismy splacilby domniemany dlug milion razy( mam na mysli naprawe sprzetow, od kompow po telefony, sprzety domowe, opieke po nocnej zmianie! nad wnuczka ktora ona sie opiekuje, wnoszenie wegla w zime na 4 pietro itp) - spotkalismy ja w sklepie w zimie, minela nas bez slowa, na mala nie spojrzala i szybko uciekla z wnuczka, zeby ta nas nie zauwazyla ![]() - spotkali sie w sadzie na rozprawie rozwodowej rodzicow tza, gdzie udawala, ze ona nie widziala nas w sklepie gdy przechodzilismy OBOK RYJ W RYJ ![]() - wspomne tylko o akcji z siostrami tza, opisywalam w k. Tak wychowac wlasne dzieci? W nienawisci do siebie? Pozwalac na takie akcje? - wisienka na torcie, dzis dzwonil do mnie brat tza, ze zostawia prezent dla malej u ich matki hahahah, spytalam czy jest niepowazny i powiedzialam, ze moj tz nie bedzie do niej chodzil, gdzie mowiac to slyszalam rzucanie sie tej starej ☠☠☠☠y i jej coreczki ze " z gowniara na ty nie przechodzila" Oczywiscie na mala wy☠☠☠ka. Ani razu o nia nie spytala. Pobijcie ja ![]() ![]() ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-04-14 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misia przykro mi że mąż nie dostał wolnego. Mój ma 2,5 tygodnia i ja już się boję czy aby się nie pozabijamy ![]() Aaaa nie mówiłam, dzwonił do męża w urodziny jego brat, też pokłócony jak mamusia był. Życzenia składał. Zastanawiam się, czy ta nagła potrzeba kontaktu i porozumienia nie wynika z tego, że spowiedź blisko ![]() Moja t to taki typ "modli się pod figurą a diabła ma za skórą"
![]() |
#1804 |
Wtajemniczenie
|
Hejka,
Dziewczyny brawa za pierwsze kroczki dzieciaczkow ![]() ![]() ![]()
#1805 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46026323]biedna ty
![]() ![]() ![]() tyż piknie ![]() wake me up, before you go-go ![]() mam, jak młode wstanie to spiszę, dobrze? Donoszę, że widzę na oczy ![]() no to się pięknie kobita rozkręciła ![]() ![]() przeczytałam, że witasz się w 9 miesiącu ![]() łóżeczko to my dumamy, czy już nie przenieść - ale muszę pomierzyć, czy da się inaczej oba ustawić, bo nie wierzę że Agata na piętrze będzie chciała spać ![]() fajne plany ![]() Dorotka mówi MAMA tylko, i ciągle nawija w swoim języku, buzia się nie zamyka. Fewciu, co ja widzę??? taki BAŁAGAN? drugi smoczek na podłodze??? ![]() ![]() Bokeh, aleście dali hardcore do chodzenia, normalnie tor przeszkód na trawie ![]() Dziekuje Ci bardzo!! marsi Yae spi na materacu szerszym niz my z tz we dwojke. Co z tego jak przez sen albo z niego wychodzi, albo kladzie sie u nas; wczoraj przeszla sama siebie: wcisnela glowe pod sofe, tak ze patrzac z gory byla bez glowa Yae ;-) W przypadku Yae wiekszy materac wcale nie oznacza, ze z niego tez nie wyszlaby. A co dopiero o lozku mowic, no nie uwierze, ze schodzilaby z niego tak jak Pola. |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
U nas 1 w tym roku burza i sypie gradem
![]()
#1807 |
Zakorzenienie
|
Do nas właśnie z Krakowa idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Pewnie pomyślicie że jestem walnięta (i pewnie będziecie miały rację
![]() ![]() http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...fca252fc95.jpg http://media-cache-ak0.pinimg.com/73...64ade82e6a.jpg mąż na razie nic nie mówi, ale pewnie każe mi się puknąć w główkę ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Raaaany, ale tu tłumy ![]()
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
bardzo mi się podobają meble z palet, Laurko zamierzam w tym roku zrobić kanapę na taras bo nam zostało troszkę palet z budowy
co do łóżka to podobnie jak u większości z Was, mały uderza główką i się wybudza ale dziś dostałam propozycję nie do odrzucenia ![]() ![]() ![]() TZ spi z małym a ja na górze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marsi ja na mój mikro balkonik planuję siedzisko z palet, mąż ma mi przynieść z pracy. Tylko jakąś gąbkę tapicerską muszę dorwać.
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Robię właśnie pełnoziarniste placuszki na maślance truskawkowej, bez tłuszczu (na patelni grillowej). Mniam mniam, jakie pyszniaste.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyrabiam w taka pogode. Musialam kimnąć z Amelką.
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Hej
Apropo mowienia my jutro do logopedy idziemy bo w duzej mierze po swojemu gadamy oprocz niesmiertdlnego Tata we wszelkich intonacjach i mamy nowa umiejetnosc Julek pokaz język i bach jezor na brodzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Aąaaaaaaa zalozylam bloga mamy 1 szybki wpis i dalej nie ogarniam jak wy to robićie ze takie ladne wasze sa jak te zdjecia tam sie wstawia ?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a prosze bardzo - ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o jaaaaaaaaaa, uwielbialam odliczac tyg ![]() spr. opisy tyg? Kubulencjusz w nowych kaloszkach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a link gdzie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niedrogie materace za 50 zł można kupić w Jysk- już obczaiłam brałam jeszcze pod uwagę materacyki dzicięce z ikea po 20 zł ![]() Mika dawaj linka do bloga pstrynio, ale kaloszarz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie bardzo takie meble podobają! Ja wczoraj zrobiłam projekt półki i skrzyni na zabawki a na skrzyni chce takie siedzisko miękkie uszyte. Jak bedzie gotowe to wam pokaże. Marsi już 9 tydzień kurcze... A moja kuzynka urodziła dzis chłopca Nikodema ![]() Hania coraz więcej chodzi ale superrr! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1821 |
Zadomowienie
|
![]() HOPE,ja się wybieram z Ola do kościoła w niedzielę i już czuje na sobie wzrok tych wszystkich ludzi ![]() CAŁA przyszła i poszła ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaz dzis sieraz puscil, pacnął na pupe i wiecej nie probowal ![]() charlizz, "tatus" nic a nic sie nie odzywa? ![]() Jejku, nie ogarniam co w jego glowie siedzi............... Jak dobrze, ze w tylek go kopnelas! little, t. ![]() I jak to - oddala dziecko? ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-04-14 o 19:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zadomowienie
|
PSTRYKU od razu chciałam to napisać ale ja czytam z tel i tak nie miałam sposobności - a propos tej mamy, która taka dobra dla dzieci... co to znaczy, że ma troje dzieci i nie dostaje alimentów? Idzie do gopsu i fundusz alimentacyjny jej płaci - max 500zł na jedno dziecko, do tego rodzinne i robi się kwota całkiem niegłupia...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- o właśnie, LITTLE nie wiedziałam że Twoja T to aż tak! szok. jak to oddała dziecko? jak to w wieku 20stu lat miała już czworo?? powiedz coś więcej, ile miała jak zaszła pierwszy raz w ciążę, w ogóle wszystkie dzieci z tym samym ojcem? przepraszam, mam nadzieję, że Cię nie urażę, ale jak nie chcesz, to nie mow, ja po prostu ciekawa jestem, taka baba ze mnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- nawijko, dokładnie tak. Nic a nic. Ostatni raz widziałam go w styczniu jeszcze przed urodzinami Oli. Nie dzwoni, nie pyta o dziecko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Konto usunięte
|
Meneq! maila łap z gąsienicą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() jednak święta nie zapowiadają się najgorzej pogodowo, bo straszyli śniegiem ![]() dziewczyny podające dzieciom Bebiko - chciałam kupić na próbę Filipowi, bo kończy nam się zapas bebilonu i jakieś zwykłe i bananowe było na półce; chyba to zwykłe ma być? ![]() ![]() Cytat:
![]() przynieś kiedy Ci będzie po drodze; a pasuje Ci któraś? ![]() mam nadzieję, że jak najdłużej w łóżeczku da radę spać, bo nie mamy miejsca na inne łóżko ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46026323] Donoszę, że widzę na oczy ![]() [/QUOTE] dobrze, że już ok Cytat:
meble z palet są świetne ![]() miałam pytać, gdzie znalazłaś taki mały numer, ale Kubuś to chyba wielka stopa jest z tego co kojarzę ![]()
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
kalosze firmy demar sa fajne
![]() |
#1828 | |||
Zakorzenienie
|
juz dawno nie mialam tak malo do nadrabiania
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() faktycznie szybciutko leci ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1829 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty glupolu nie masz sie czego wstydzic, to on ma powody, dzieciak i maminsynek!
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-04-14 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
a wychodzilas z nim na dwor? bo ja jak mlodemu dzis zalozylam pierwszy raz (nie liczac przymiarki w sklepie) to tez mu dziwnie bylo w nich chodzic ale jak wyszlismy na dwor to momentalnie zapomnial ze ma je na nogach i zaliczal kazda napotkana kaluze
![]() a tak w ogole to one sa biale w niebieskie paseczki z kotwica na boczku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.