|
|
#1741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Hejka!
my bylismy dzis ol dnia u tesciow a drugie pol dnia na zakupach... mielismy jechac do zoo ale pogoda taka doopna ze hej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaką ma śliczną sukienkę i Filip w taki sposób tańczy, a potem siada na dupce i się cieszy, jak mu wiruje wszystko
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Ja bym jej nie pomyliła z chłopcem. Kija : Nawijka: brawo! świetnie piszesz, wyobraźnia mi szalała ![]() Ktoś mi powie czemu moje dziecko mówi na skarpetki.. "ciapci"? Nauczyła się też mówić "stopa" ("topa"). Rozgaduje mi się dziewczyna, kłóci się, przekomarza i pepla po swojemu wciąż i wciąż. Ale nie sądziłam, że kiedykolwiek można mieć "dość" ( w dużym cudzysłowiu) słowa "mama" od rana do wieczora na tapecie ja, mamizm jeszcze większy - nawet jak są dziadkowie. Idę jutro podciąć włosy z Tż - weźmiemy Amelkę, może pani troszkę grzywkę ciachnie jej przy okazji - już się cykam. |
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
skarpetki są na stopach tak samo jak kapcie, a od kapci do ciapci niedaleko
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- a tak w ogóle, to Filip mnie dzisiaj rozłożył na łopatki, aż się popłakałam i dopóki mu nie powiedziałam, że nie, to dmuchał
|
#1745 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z drugiej strony wiele rzeczy taniej niz na all Cytat:
Cytat:
toć Ty nasza Blanus jest rewelacyjna ale nie ma sie co dziwic, jak ma sie takich rodziców Cytat:
jaka zadowolona, widac ze sie podobało ![]() Tż jak sie zabezpiecza |
||||
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeeeej, kochany maluszek Moja mi dzisiaj przywaliła głową w wargę tak, że aż krew poczułam i mi wara spuchła - śmiała się jak dzika Cóż... ![]() Czy Wasze maluchy jak jesteście z nimi na podłodze to wam ciągle chcą siadać na kolanach? Moja jak się siedzi to obraca się tyłem, cofa się i siada dupką, uwielbia siedzieć na naszych kolanach, oparta o nas. W nocy była tugeza od 00:40 do prawie 4. Dawnooo się to nie zdarzyło. Ale potem jak zasnęła to wstała grubo po 9, odespała. Fewciu: widzę Amelka tak samo robi jak się jej puści coś co lubi, np Nirvanę ![]() Kręci się z rączkami w górze. |
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Ellmmi a u Was ile mniej więcej? Własnie, ja też w szoku byłam ze tyle;> znajomi mają większą o wiele chatke i zmiescili się w 17
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to samo
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my byliśmy na weekend u znajomych, Hania rozkręca się z chodzeniem Czemu mi się dobra skurczyła a Wam nie ?
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to przez TŻ i te jego pomysły; spoko, świetnie wyglądają takie ogromne przeszklenia, do tego jakieś przesuwne itd., ale ile to kur.... kosztuje
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle...to Amelka zrobiła się taki przytulasek mały
ciągle do mnie przychodzi i daje buziaki ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
A kiedy Wy macie zamiar się wprowadzić? pół roku? rok? dwa? My mamy taki plan że na święta już chcemy tak być
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za mile slowa
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=w6zl...ature=youtu.be no to tu macie filmik
![]()
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TAK I nie tylko na kolana, ale również na głowę, brzuch tudzież inne części ciała ![]() :brzyda l:I tak na wszystko, na misia, na poduszkę itp |
|
|
|
|
#1755 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hania też takie piruety odstawia Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1756 | ||
|
Zakorzenienie
|
ohohoho, wlasnie dostałam esa że "nie robi sie dziecku piaskownicy z opony bo są gotowe" zgadnijcie od kogo
ten ..... (w miesjce kropek wstaw wedle uznania) tu czytaCytat:
pogrubione: wedle uznania najbardziej lubi jak mnie przewróci i siadzie na szyi ![]() Cytat:
ELLLMI, pan doktor rosnie A ja sie pytam, gdzie jest HJE! |
||
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co się dzieje, przybyło obowiązków? |
|
|
|
|
#1758 |
|
Konto usunięte
|
Sylwia, świetnie, że czyta, oby wszystko, przynajmniej wie, że jest dupkiem. A tyle wizażanek nie może się mylić
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
nawijko za pierwsze kroczki ![]() to teraz już tylko mój został niechodzący ![]() i fajnie, że wczorajszy wieczór udany ![]() Mała masz powodzenie ![]() misiaeel kciuki, żeby w pracy tż tak się poukładało, żeby jednak mógł mieć wolne ![]() a Hania cudna i jakiegoś kawalera w dorożce miała ![]() Kija jesteś boska z tymi swoimi opowieściami ![]() szaja nie zgodzę się z tym, że ci co pracują u prywaciarzy nie wiedzą, o czym Kija pisze ![]() sylwia łączę się z Tobą w bólu, u nas też buczydło straszne :/ ten ....rwiel to czyta???? ![]() ![]() ellmi bystrzacha z Fifka ![]() my wybieramy kwaterę na wakacje i nie wiemy gdzie :/ może polecicie coś w Chłapowie/Władysławowie? Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2014-04-13 o 22:23 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1760 |
|
Zadomowienie
|
W maju mój mąż leci na 5 dni do Anglii i zostanę sama z dziećmi. I dziś mnie teściu przeraził na maksa - podobno moja teściowa planuje sobie wziąć urlop i nocować u nas żeby mi pomagać rano z dziećmi...
Muszę rano lecieć do naczelnika i zaklepać sobie na te dni jakieś wolne żeby nie miała pretekstu do pomocy... Moja t to obiektywnie rzecz biorąc złota kobieta ale nie wyobrażam jej sobie ze mną pod jednym dachem przez 5 dni!!! |
|
|
|
#1761 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ się zarzeka, że za rok już, ale ja tam się nie nastawiam, bo jak on będzie taki "oszczędny", to i za 5 lat nam się nie uda Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Fifek pokazany jest, chyba w klubie niedawno kamizelką od Cioci Bokeh się chwaliliśmy
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty co? w ogóle tego nie doceniasz
|
|
|
|
|
#1763 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale On w sumie też do Niej lgnął;p
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, zdrowia!
Fewciu, Blaneczka jest cudna Misiael, widać, że się Hani podobało! Brawa dla Kubusia i Domi za pierwsze kroki ![]() Elllmi, rozczuliło mnie zachowanie Filipa Sylwia, smsa nie skomentuję... I jestem ------------------------------------ Hej Nadrobiłam w miarę, ale pisałam z pamięci, więc niewiele tego. Cały czas nie mogę się ogarnąć po tym, co się stało w piątek, więc no... Jeszcze trochę rzeczy przy tym powychodziło/trzeba poukładać, poustalać, no i temat tak ciągle krąży. Babcia mówiła, że była dzisiaj u nich, i M. cały czas tylko płakała, a P. ją tylko za rękę trzymał, bo cóz miał robić..... ![]() Ale, są dobre wiadomości. Pola wreszcie nauczyła się jednego małego słówka, które świadomie powtarza po nas, albo sama wie, kiedy powiedzieć. A jest to "EJ!", wiadomo chyba w jakich momentach Uśmiech przy tym oczywiście z twarzy nie schodzi.
Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-04-13 o 22:23 |
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46019057]Sylwia, świetnie, że czyta, oby wszystko, przynajmniej wie, że jest dupkiem. A tyle wizażanek nie może się mylić
[/QUOTE]Szaja na prezydenta! ![]() Cytat:
Kubusiowe blizniaki beda nierozłaczne pogrubione: najwidoczniej niech sie buja i tak zrobie jak bede uwazała |
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
NANCY, spokojnie, chodzeniem bym tego nie nazwala
narazie to wyglada na cos w stylu "dajcie mi szybko cos do podtrzymania, bo zaraz sie pierdutne" :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja z moją musiałam 4 lata wytrzymac Cytat:
![]() oj, to musiałam przegapic Cytat:
![]() straszna sytuacja, naprawde sie nie dziwie, ze tak cierpią..... |
|||
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po jednym dniu nawijki miałyby nas dość ![]() Kubson opanował dziś nowe słowa "gogo" naprzemiennie wymawia je z "koko", niestety nie wiem, o co mu chodzi :/ chyba na razie to tylko nowy dźwięk w Jego słowniku
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!!
Alez duzo informacji o kroczkach bylo!! Brawa dla wszystkich!! debrah Yae przygryza, ciagnie i podczas uu bawi sie wolna piersia szaja jak oczy? kija juz sie w pracy zaaklimatyzowalas? fewciu dobrze, ze znow jestes! Kiedy Twoi podopieczni maja testy? marsi tak mi sie przypomnialo odnosnie Twojego cisnienia; mialam takie niskie do samego prawie konca. Wtedy juz Was podczytywalam i pamietam, jak wiekszosc pisala, ze w drugim trymestrze tryska energia - liczylam, ze u mnie tez tak bedzie, ale gdzie tam, jeszcze bardziej spiaca bylam niz w pierwszym... Mam prosbe, czy ktoras z posiadaczek "Bardzo glodnej gasienicy" moglaby mi podeslac tekst? Juz mowie dlaczego; w weekend pojechalismy kupic ksiazeczki dla Yae i z takich, ktore na tym etapie sa dostepne w obu wersjach jezykowych jest tylko gasienica. Sadze, ze fajnie byloby pokazac Yae te sama ksiazeczke w dwoch wersjach jezykowych. Z gory dziekuje! |
|
|
|
#1770 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka!
wstalismy o 5.50 ![]() Cytat:
zazdroszcze! ![]() i tych papierow, i tych komputerow o internecie nie wspomne ![]() ja kaździuchna klasowke, kartkowke, karte pracy itd drukuje na swojej drukarce, swoim tuszem na swoim paierze ![]() ![]() szaleje chlopak! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46017202]Kija, kocham cię! i jak ja cię doskonale rozumiem [/QUOTE] sliczna! a zdjecie w dorozce mega! ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

Chyba jej się spodobało 

i dopóki mu nie powiedziałam, że nie, to dmuchał
ale z drugiej strony wiele rzeczy taniej niz na all
Toner dostawało się na przykład po dwóch miesiącach proszenia i pisania pism do "góry" że naprawdę jest nam niezbędny (u nas dostawaliśmy szybko bo kolega z pokoju za którymś razem się wkurzył i zaczął wysyłać pisma do prokuratury pisane odręcznie. A że bazgrze wyjątkowo to już po pierwszym razie szefostwo dostało telefon z prok że co to k... ma być i na drugi dzień nam dali toner 
toć Ty nasza 
jeeeej, kochany maluszek 

ale to przez TŻ i te jego pomysły; spoko, świetnie wyglądają takie ogromne przeszklenia, do tego jakieś przesuwne itd., ale ile to kur.... kosztuje
ciągle do mnie przychodzi i daje buziaki 

ten ..... (w miesjce kropek wstaw wedle uznania) tu czyta