![]() |
#1801 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
Cytat:
![]() wiecie, ze względu na ciążę i "wybrzuszenie" to zakup raczej jednorazowy, szału ni ma ![]() na wesele - mała czarna: http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...houlders-dress na poprawiny - mała biała ![]() http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...x/ladies-dress tak, to wesele na które mamy jechać prawie 600 km (biorę torbę szpitalną ze sobą ![]() ![]() lekarz też nie widzi przeciwwskazań, więc ....jadę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Bogini, ta czarna bardzo mi się podoba
![]() No i +17 kg ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Wtajemniczenie
|
Taki gorąc koszmarny, nawet nie chce mi się z domu wychodzić a mam KTG o 13.30. Założyłabym sukienkę ale tak głupi majtkami świecić przed położna a jedyne leginsy mam czarne... chyba się tam upiekę
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Podziwiam ze odważyłaś się na tak daleką podróż. Cytat:
Wczoraj Młody dał mi nieźle popalić. Tak się wiercił w brzuchu cały wieczór że myślalam że oszaleje. Jak nie walił po żebrach to po pęcherzu. Aż krzyknęłam z bólu kilka razy. I mówie do męża że już od brzucha problemy wychowawcze sie zaczynają. Dziś też się wierci na wszystkie strony.
![]() |
#1805 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Blue jakaś Ty zgrabna, nie widać ani nic tych 17 kg nie to co u mnie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
No waga nie kłamie
![]() ![]() ![]() Necro, ja ostatnio też chciałam na ktg jechać w sukience, ale właśnie też pomyslalam o lezeniu tam w samych majtach ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zadomowienie
|
Bogini Bastet sukienki świetne, po ciąży spokojnie ubierzesz, więc wcale nie taki jednorazowy zakup
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46545056] leżysz, a do ręki dostajesz taki guziczek, który naciskasz, jak poczujesz ruchy dziecka, za każdym razem. Ale nie wszędzie mają ten guziczek i wtedy tylko leżysz. Czas też jest różny, w szpitalu u mnie leży się 10min i nie ma guziczka. A u mojego gina jest i leżysz 20min. ![]() Hmmm, a jak mały w kółko kopie, przekręca się i coś wypina to się raz ten guzik się naciska czy cały czas klika? ![]() Ślicznie dziś jest i u mnie, na razie upał mi nie przeszkadza, bo siedzę w domku, balkon otworzony i w sumie nigdzie nie muszę iść ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Pater,
![]() ![]() Zazdroszczę morza ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bluesky89 świetnie wyglądasz ![]() ![]() pocieszyłaś mnie z wagą, bo też przytyłam prawie 17 kg, których nie widać ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Berenika gratuluję skończenia pracy - teraz możesz już rodzić ![]() Ramona mam nadzieję, że u Ciebie wszystko się ułoży z tymi wynikami... Życzę wszystkim mamusiom, które chcą szybkiego rozpakowania, a innym żeby dzieciaczki jeszcze poczekały ![]() ![]() Piękny dziś dzień, a ja mam doła, nieprzespana noc, łapie mnie infekcja gardła, z zatok spływa świństwo... a od poniedziałku chciałam się nastawić psychicznie żeby mój królewicz powoli szykował się do opuszczenia pałacu... ----- Dziewczyny czy to badanie na paciorkowce robicie prywatnie czy lekarz wam zlecił? AAAA i witam nową mamusię Ka rolina, bo jeszcze nie miałam okazji się przywitać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Troppo, nie martw się, zrzucimy szybciutko
![]() ![]() Ja na GBS dostałam skierowanie od ginki ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z wyników już wróciłam. Teraz tylko jutro albo w piątek trzeba pójść je odebrać. No i w poniedziałek wizyta u ginki i we wtorek na usg mam nadzieję dowiem się ile mała mniej więcej waży. Przez to że tak na to czekam to ten tydzień strasznie mi się dłuży |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |||||
Zadomowienie
|
Witam się w rozpoczętym 36 tygodniu
![]() ![]() U mnie poranek aktywny, wysprzątałam całe mieszkanie na błysk, bo mają dzisiaj mnie odwiedzić koleżanki w tym jedna z 8-miesięcznym pełzającym szkrabem, więc jak ma dotykać podłóg to wolę, żeby były porządnie wyszorowane ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Sukienki świetne, na pewno jeszcze ubierzesz po porodzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pater a gdzie dokładnie mieszkasz? Bo ja też znad morza ![]() ![]() Edytowane przez Ka rolina Czas edycji: 2014-05-21 o 10:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | ||
Wtajemniczenie
|
co do tego badania na GBS to podobno trzeba zrobić w 35-37 tc a ja miałam robione w szpitalu w 31 tyg i ten wynik wpisała mi lekarka w kartę
![]() Cytat:
![]() ![]() Ta czarna sukienka bardzo fajna ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kurcze z tym GBS to nie wiem co robić dziś miałam badanie na czystość pochwy czy tu też może coś wyjść? dotychczas lekarz nie zlecił mi badania na paciorkowce, a w labku kosztuje 45 zł... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Wtajemniczenie
|
Troppo mi moj gin robil GBS. Zycze Ci zdrowka duzo nich nic Cie tam nie dopadnie konkretnie...
Wyslane za pomoca Tapatalk2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skoro synek do małych nie należy to po samym porodzie pewnie sporo tych kg Ci spadnie. Ale może to faktycznie tylko błąd pomiaru, wiadomo jak często to się zdarza... Mnie na paciorkowce kieruje lekarz, zresztą i tak musi wymaz zrobić. Ale do laboratorium już muszę zanieść sama i oczywiście zapłacić, bo mój gin nie ma kontraktu z nfz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | ||||||||
Raczkowanie
|
Witam się Kochane.
Ja dziś od 5:00 rano z tragicznym bólem głowy, o co chodzi? Pierwszy raz w życiu tak mnie boli... Cytat:
![]() O jedna właśnie przyszła <jupi> Pan listonosz chyba przywykł do moich dziwnych strojów (otworzyłam mu w bardzo krótkiej piżamce ;p ) Poza tym powiedział mi, że dwa piętra wyżej mieszkają ludzie o tym samym nazwisku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Motocykl powiadasz? Trzymam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do czerpania z różnych "filozofii" tego co nam odpowiada to też sądzę, żę to najlepsze podejście. Poradniki są super bo warto wiedzieć jakie się ma opcje, ale wyboru każdy musi dokonać sam. Nie wszystko jednakowo sprawdza sie u różnych dzieci. Będziemy badać teren i wybierzemy to, co najlepsze ![]() To ile Ty ważyłaś przed ciążą? 30kg?? ![]() Cytat:
Raz jak Mąż przytulał się do brzuszka Mała ni z tego, ni z owego wierzgnęła z całej pary aż wrzasnęłam z bólu, a ten się tak tego kopa wystraszył że uciekł ![]()
![]() |
#1818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi gin zlecił ale za badanie płaciłam bo chodzę prywatnie. ![]() ![]()
![]() |
#1819 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sama też powinnam zabrać się do roboty ale jakoś nie mogę odkleić tyłka od piłki... Kochamy z Mężem Ustkę, to najfajniejsze miasteczko nadmorskie w jakim byliśmy, a co roku jeździliśmy gdzie indziej żeby właśnie porównać. Tęsknię za morzem - w zeszłym roku kupiliśmy mieszkanie i nie było mowy o żadnych wakacjach,w tym roku - wiadomo... ale strasznie chciałabym pojechać choć na 3-4 dni... ![]()
![]() |
#1820 |
Raczkowanie
|
Cześć,
Witam nową Mamusię!! Dziś kończymy 37TC, więc oficjalnie ciąża donoszona. Standardowo musiałam nadrobić kilka str i nie jestem w stanie odnieść się do konkretnych wypowiedzi. Przepraszam, ale totalnie się nie wyrabiam. Zaczęłam ten tydzień jakaś zdołowana. Spotęgował to chyba fakt, ze zaczełam czytać książke "jezyk niemowląt" i po dosłownie kilku stronach, działach się załamałam i wpadłam w panike, że ja nie jestem gotowa, że nie dam rady (co artykuł książka to inne zdanie: karm na żadanie- absolutnie nie karm na żadanie tylko Ty wprowadz rytm, np. co 3h) i nagle tak mega szkoda zrobiło mi się mojego życia, któro już nigdy nie będzie takie samo. Nagle usiadamiam sobie, ze już nie spotkam się ze znajomymi, ze nie wyjdziemy swobodnie . Jak wiecie mam chorą, umierającą mame, więc nie będe miała zadnej pomocy. Kilka pierwszych lat to będzie jak areszt. Zastanawiam się czy uda mi się wyjść do fryzjera? Mam jakieś totalnie czarne myśli, zamiast się cieszyć. Decyzja o ciąży i dziekcu była w 100% swiadoma. Dlaczego nie potrafie cieszyc sie tym co mam, tylko rozmyslam czego nie mam. Jak nie byłam w ciazy to nie mogłam napatrzyc sie na mamusie z brzuszkiem czy wozkiem. A teraz kiedy sama mam brzuch mysle tylko o tym, ze znajomi sie pewnie odwrocą i nas oleją, bo bedziemy mieli placzącego bobasa, wiec będa woleli się spotykac z tymi, ktorzy mogą spontanicznie wyskoczyc na weekend coś w tym stylu.I tak ich grono mamy w sumie okrojone, do tego podzielone, tzn. ze raczej znajomi dosc roznia sie wiekiem, zainteresowaniami, więc rzadko spotymay sie w duzych grupach. Raczej indywidalnie, parami. A ja jak nie mam kontaku z ludzmi to depresja milion. Zaczełam pakowanie torby i przygotowywanie łóżeczka dla małej. I znowu schody. Torby nie potrafie rozplanować, nie zmieszcze sie w taką jedną dużą, wszystko byłoby mega upchane. Znowu z dwiema chyba będe wygladała jak jakas paniusia jadąca na miesiac wczasów.. ![]() Ale naprawde tyyle tego, 2 paczki podkladów, koszule, reczniki i już miejsce ucieka.... Co do lozeczko to jak kupowałam posciel i ochraniacz w planie było lozeczko w kolorze sosnowym. A kupiłam takie prawie białe- zakochałam sie jak je zobaczylam. I nie pomyslalam, ze ten ochraniacz srednio bedzie pasował kolorystycznie. Jest taki jakby zolty-brudny przy tym lozeczku.. Tata dorabiał mi polke nad lozeczko i tez oczywiscie problem z kolorem. Pomalowali drewno takim calvadosem, wiec wyszlo bardziej czerwone niz brązowe i tak sie gryzie, ze nie zdecydowalam się powiesić. Dlaczego tak przeszkadzaja mi takie szczegoly, przeciez to tylko kolor a ja chodze załamana i się zamartwiam, złoszcze, chciałabym nie widzieć kolorów, byłoby łatwiej. Jestem zodiakalną panna i chyba pedantką, bo tak mnie draznią takie rzeczy... :[ nie radze sobie z emocjami. Nie wspomne o tym, ze TŻ tego nie ogarnia. najpierw marudziłam, ze chce półkę a jak zrobili to powiedziałam, ze narazie ma jej nie wieszać, bo nie zniosę jej widoku. (łozeczko jest drewniane, białe-transparentne z ciemniejszym brzegiem teak -drewex Piotr). I ta polka miala być własnie w kolorze tej ciemniejszej krawędzi i wisiec bezposrednio nad nim, tylko, ze im nie poszło i zapamietali sobie, ze to było bardziej w czerwien niż brąz- albo sa slepi.. ![]() Kolejny temat- sajgon w mieszkaniu. Nie potrafię sobie poradzic ze sprzataniem. Wystarczy, ze sciagne pranie i już na meblach kurz jakby 100lat nie było sprzatane. Nie tak dawno myłam okna a po tych deszczach znowu zasyfione. Wszedzie kartony i jakies akcesoria, nie miescimy się z niczym. Ja ledwo sie poruszam, zaczełam puchnac, boli mnie ta miednica jak dluzej pochodzę, więc musze sporo polegiwac a wtedy widok tego wszystkiego mnie...... :[ ![]() Szykuje szafe dla małej. Poprasowałam i ulozylam narazie ciuszki z romiaru 50, 56 i 62. Nie mam tego jakos bardzo dużo. W sumie po kilka sztuk z kazdego rodzaju (body dł, kr, polspiochy, jakaś sukienka, sweterek, koszulka). Nie potrafie oszacowac ile czego i co się sprawdzi. Chyba będe dokupowała na bierząco... Widze, ze sypia się u nas CC. Przez cały watek wszystkie byłysmy nastawione na SN a teraz okazuje sie, ze duza czesc z nas będzie miała porod operacyjny. Ja tak sie boję, ze pewnie bym się ucieszyła gdyby wyszło u mnie jakies wzkazanie. Oczywiscie jak na zlosc, Wy nie chcecie, to macie, ja chce to nie ma opcji, tylko jakaś lapowka ewentualnie (chyba, ze cos wyjdzie w trakcie- wiadomo). Przeraza mnie wizja, jak to bedzie jak sie zacznie. Na pewno ze strachu zaczne wymiotować (zdaza mi sie pod wpływem silnego stresu), od skurczy będe miała biegunke (miewam nawet przed @) ![]() Na koniec trochę pozytywów. Zamontowlaismy wczoraj baze do fotelika w samochodzie (gość ze sklepu, w którym kupowlaiśmy kazał podjechać, by nam pokazać raz jak to poprawnie robić i skorzystaliśmy z jego wskazówek, rad i teraz będzie łatwo). A pozniej TŻ wział mnie na zakupy, bo obczaił, ze w Bergsonie są mega wyprzedaże (zakykają sklep) i kupiłam sobie kilka rzeczy ![]() ![]() A później pojechaliśmy na krótki spacer nad rzekę. Posiedzieliśmy troszkę nad wodą, powietrze pachniało tak cudnie. Jak w środku lata! Już do późno jest widno... lato, latooooo Pomarudziła co nie miara a teraz uciekam sprzątać!! 3mam kciuki za Wasze wyniki, wizyty i zdrówko!! Ciekawe jak tam nasze "świeże" mamy? Milego dnia!
Mama Ssaka CÓRKA 14.06.14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Promotorka zdrowego stylu życia i biznes mam! Chcesz czuć się, wyglądać i żyć lepiej? Praca z domu, praca przy dzieciach, dodatkowa podpora finansowa-> napisz! Edytowane przez Prowansja88 Czas edycji: 2014-05-21 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |||
Zakorzenienie
|
Czekam na wiadomość od Aldi że są już w domku ale Dawidek w weekend był troszkę żółty więc pewnie dlatego ich trzymają.
Agaga może już w domku? Cytat:
![]() ![]() Zdrówka Ci życzę ![]() GBS robiłam na nfz Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Waleczną masz małą ![]() Współczuje bólu głowy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Beranika Ja też musiałam się dziś wybrać do dobrze zaopatrzonej apteki, i padło na najbliższe CH, musiałam kupić sinupret bo zatoki mimo inhalacji nie ruszyły ![]() No i przy okazji nabyłam ten 2-pak koszulek na ramiączkach do karmienia. Kupiłam rozmiar M, ale wydają mi się jakoś strasznie duże. Na szczęście 28 dni na zwrot ![]() Zaszłam też do rossmana po pierdółki i teraz odpoczywam ![]() Ka rolina ![]() bluesky Pięknie wyglądasz ![]() ![]() TroppoSensibile Witam w klubie zatokowców ![]() Oby szybko Ci przeszło ![]() zaaaabcia Tak, u nas tego typu imprezy mniej popularne, moja siostra wspominała, że może mi zorganizować, ale jakoś się nie złożyło ![]() Bogini Bastet Witam w klubie pozytywnych GBS-ów ![]() Ja też się naczytałam, lekarka powiedziała, że na tym etapie ciąży nie ma sensu mnie już leczyć, że pozostaje antybiotyk okołoporodowo dla mnie i dziecka Sukieneczki bardzo fajne, a z jazdą na wesele podziwiam ![]() My za to mamy wesele 14.06, to bliska rodzina, mam nadzieję, że będę w formie po porodzie ![]() __Sylwia__88 Powodzenia z prasowaniem i praniem, obyś się szybciutko uwinęła ![]() Kucyk_Truskawkowy Cieszę się, że wszystko w porządku, ja też chustę dostaję w spadku. Całkiem mi się podoba noszenie, choć na początek pewnie będzie mnie trochę stresowało... No zobaczymy, w sumie oboje będziemy musieli to polubić ![]() Co do tego rodzicielstwa bliskości, to pewnie będzie tak jak ze wszystkim- przetestuję wskazówki i wybiorę to co odpowiada... Ale gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zadomowienie
|
Witam się w upalny dzień, cieknie ze mnie pot, nogi mam jak balony i tak jak kiedyś uwielbiałam upały, tak teraz wcale ich nie chcę.
Wy tu narzekacie na kg, a co ja mam powiedzieć, przybyło mi już 22 kg i gin dzisiaj mnie chyba zabije ![]() ![]() ![]() Bogini śliczne sukienki ![]() Prowansja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Witam się po wizycie. Mały troszkę nadrobił ale dalej jest za mały
![]() Jedyne co mnie zaniepokoiło to wyszła mi spora glukoza w moczu i krwi, chociaż lekarz stwierdził że to dlatego że zjadłam śniadanie, ale nie wydaje mi się żeby płatki z mlekiem i melisa aż tak mi cukier podniosła bo z krwi z palca wyszło mi ponad 170 ![]() No i miałam wysokie ciśnienie przez co muszę teraz trzy razy dziennie je mierzyć w domu...
#1825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Każda z nas przechodzi chwile zwątpienia, naprawdę KAŻDA. A Ty dodatkowo masz cholernie ciężki moment w życiu i cała ta kumulacja sprawia, że widzisz życie w ciemniejszych kolorach. Nie dziwi mnie że trudno cieszyć się oczekiwaniem na dziecko kiedy tyle się dzieje. Ale musisz uwierzyć, że z dzieckiem będzie fajnie, musisz to sobie powtarzać do znudzenia! Że będziecie rewelacyjnymi rodzicami, że ze wszystkim sobie poradzicie tym czy innym sposobem. Musisz samą siebie podnieść na duchu, bo jak nie Ty to kto? Mężczyźni nie mają pojęcia co przeżywamy i nie są w stanie pomóc tak jak byśmy chciały. A Ty masz narzędzia do tego, by znieść poród, pomóc swojemu skarbowi przyjść i potem dać mu wszystko czego potrzebuje. A potrzebuje głównie szczęśliwej mamy, żeby sam był szczęśliwy. Tylko musisz w to uwierzyć ![]()
![]() |
#1826 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakie pieluszki zamawiałaś jeszcze? Dużo ich już masz? Ja gryzę się z myślami czy jeszcze jakieś dokupować czy narazie poczekać czy dam radę to ogarnąć. Strasznie chce pieluchować w wielorazowych. Ale początki mogą być ciężkie i może bedę mieszkać z jednorazówkami? ![]() To samo nazwisko to nic- naprzeciw nas mieszka sąsiad który ma tak samo na imie i nazwisko jak mój mąż. I numer domu my mamy 190 on 191 i ciekawe bo do męża ani jeden list jeszcze nie przyszedł ![]() Tak- motocykl- zrobiłam prawko kat A, pojeździłam jeden sezon i teraz nie będe miała jak jeździć więc szkoda żeby stał w garażu i się kurzył. Laska przełożyła oglądanie na piątek ;( Malutko przytyłaś. Ja przytyłam 10 kg i od kąd jestem na diecie cukrzycowej czyli prawie 2 mce waga tylko 1 kg poszła w górę ![]() Cytat:
Prasowanie skończone. Ale jeszcze cała suszarka prania schnie a pralka pierze dalej ![]()
![]() |
#1827 |
Rozeznanie
|
Witam! Coś cisza z porodami nastała
![]() ![]() Gratuluję kolejnych tygodni ![]() ![]() W ndz wrócił mój syn ![]() ![]() ![]() ![]() GBS - u mnie wyszedł ujemny ![]() CHUSTY - ja bardzo jestem napalona na chustowanie, ale... ani nie mam chusty jeszcze, ani nikogo kto by mnie nauczył ![]() A w ogóle zaczynam mieć coraz większe schizy przedporodowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bluesky śliczny brzuszek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
Dziewuchy, ale się rozpisałyście
![]() ![]() ![]() odnośnie GBS : ja chodzę na niby prywatnie (pakiet służbowy Medicover), wymaz pobrał mi mój gin i mam to badanie w abonamencie, więc za nie nie płaciłam. Dziś byłam z wynikami u niego i dał mi antybiotyk doustnie i dopochwowo na 7 dni ![]() ![]() odnoście cc: mam straszny dylemat! lekarz powiedział, że jak jest nawet cień szansy, że poród może mi zaszkodzić nie powinnam decydować się na naturalny ![]() poza tym byłam dziś odwiedzić koleżankę, która urodziła w poniedziałek przez cc. Wygląda super, dobrze się czuje a cięcie jest naprawdę nie aż takie duże jak sobie wyobrażałam. Z tym, że ona leży w prywatnej klinice i ma super warunki i opiekę nad sobą i malutką a w szpitalach wiadomo jak jest ![]() odnośnie wagi wg USG: ku pokrzepieniu serc: częściej słyszę o zawyżonych wynikach ![]() ![]() ![]() ![]() choć u mojej siostry było odwrotnie ![]() odnośnie wagi: sama już nie wiem ile mam na plusie, chyba 10. wyglądam i czuję się jak słoń, choć otoczenie uważa inaczej, więc chyba ta ociężałość siedzi nam w głowach ![]() ![]() odnośnie czarnych myśli: mam je codziennie ![]() w tej klinice dostałam małęgo ataku paniki: boże , przecież ja nie wiem jak się obchodzić z takim maleństwem!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Blog: Projekt Rodzice Edytowane przez Mala_Czarno_Biala Czas edycji: 2014-05-21 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46545056]nie martw się, może to błąd pomiaru.? Jeśli przepływy i wszystko poza tym jest ok, to będzie dobrze ![]() ![]() tak, wszystkie wyniki razem z przepływami są ok dlatego zdecydowałam sie wstrzymać z pobytem w szpitalu. Zobaczymy co wyjdzie za tydzień i wtedy jak coś to ide... Licze, że faktycznie albo źle pokazuje usg albo ten tydzień zmieni sytuację i będzie tak jak trzeba.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.