![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Cytuje - co u Ciebie...
Iva nieźle maz Ci odpowiedział. Mój jakbym zdecydowała dać położnej kase za to by przy mnie była to też pewnie by miał coś przeciwko bo przecież bez własnej położnej tyle kobiet rodziło a mi się wymyślać wydatki zachcialo
#1802 |
Raczkowanie
|
Aga a na mnie to już wrażenia nie robi
![]() ![]() ![]() a te karuzelki to fajna sprawa.sekunda i zdjęte zabawki. ja nieraz zostawiałam samą pozytywke ![]()
#1803 |
Zakorzenienie
|
Wywiesilam tylko 2prania i wszystko mnie boli. Plecy szczególnie. Pies patrzy na mnie błagalnie ale nie piszczy jeszcze to moze chwile pospie a potem zabiorę się za spacer, bank i pocztę a jak wrócę to posprzątaj choć nawet na to zbytnio siły nie mam
#1804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze uda Ci sie teraz jeszcze poodsypiac ![]() Cytat:
Wczesniej rozwazalismy ten prywatny szpital 7tys :/ Ale nawet slowem nie powiedzial,ze nie, bo strata kasy, szpital jednak zamkneli ![]() on by dal wszystko, byle mi cc na zyczenie zrobili,ale nie ma takiej opcji niestety tu nigdzie ![]() oj nie chcialabym tak od meza uslyszzec, ze wlasnie sie tyle rodzilo, a ja wymyslam czy cos ![]()
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Aga wow jakie cudowności dostałaś
![]() A w tym pajacu niebiesko-czarnym jestem zakochana ![]() Widać, że fajny materiał taki mięciutki i w ogóle Próbowałam jeszcze się kimnąć ale jakoś nie mogę zasnąć Idę zrobić sobie cappuccino i doczytać co tam skrobnęłyście
#1806 |
Zadomowienie
|
emdzik - przytulam i zdrówka dużo dla ciebie
![]() Asia- u mnie podobnie, chociaż nie chyba gorzej , bo u mnie brat tak się zachował. ja ma dwóch braci o baj w trójmieście, jeden młodszy 13 lat który raz w tygodniu do mnie dzwoni jak się czuje i ogólnie żeby pogadać Natomiast starszy z żona przez cała ciąże zadzwonił może z 3 razy do mnie. Co się spotykamy to cały czas mi obiecują ze wejdą na strych u rodziców Ani i mi poprzywożą rzeczy po chłopkach , plus rzeczy po Ani siostrzeńcach bo tego jest sporo i cały strych. Do dziś mi nie przywieźli nic, mnóstwo rzeczy dostałam właśnie od koleżanek. A parę dni bratowa do mnie dzwoni , ze mogłabym z tym porodem to się tak wstrzelić żeby nie musieli przyjeżdżać dwa razy, tylko za jednym zamachem przyjechaliby na imieniny mojej mamy które są 19.01 i odrazu na pępkowe , co by nie marnować dwóch weekendów pod rząd. Nawsadzałam jej przez telefon że jest hipokrytką i na biednego nie trafiło da radę przyjechać dwa razy, poza tym mi nie zależy czy będzie na pępkowym bo ja wtedy będę w szpitalu . Także mój starszy brat zaskoczył mnie ale niestety negatywnie dziękuję wam dziewczyny za miłe słowa odnośnie moich dzieciaków ![]() Migotka współczuje nocek, może spanie przy brzegu łóżka pomoże z tym wstawaniem, bo ja tak robię, żeby tz nie budzić i wtedy jeszcze stolik do pomocy i do góry hyc ![]() A z wypadów do znajomych czy na angielski korzystaj jak jeszcze masz silę ![]() Edytowane przez ewek000 Czas edycji: 2015-01-16 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko szkoda, ze to raczej nic nie daje co ![]() Myslisz ,ze jest jeszcze szansa na poprawe waszych stosunkow ??? Mala odpocznij chwile ![]() na szczescie pies moj dzis sraki nie ma, ale wole nie krakac ,dopiero 12.... ehhh pralka wywirowala ten podklad pod materac i mi tu pika ![]()
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
Mala my to chyba mamy identycznych facetów
![]() aaa i mój też kierowca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
swietny jest ale wieeeeelki,pomimo,ze na metce 74 to wydaje mi sie,ze to takie 80pare ![]() Mniam cappucino a mi sie mleko skonczylo ![]() Cytat:
szok. a na ten strych to pewnie nigdy nie dojdzie , a moze to i Ewcia lepiej pomysl,co by bylo jakbys od nich cokolwiek wziela :/ masakieraaaaaaaaaaa wlasnie zjadlam bulke serowa zagryzajac ptasim mleczkiem ![]()
![]() |
#1810 |
Raczkowanie
|
ha a ja dzisiaj (pierwszy raz) spróbowałam łososia w pomidorach w puszce z biedry i przepadłam
![]() a z moim to raz lepsze dni raz gorsze...przywykłam...moż e mu się jeszcze odmieni ![]() ![]() ![]()
#1811 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam Was od rana ale teraz już nie pamiętam wszystkiego...
Ewa masz zdolne dzieciaki !! cudownie że się tak starają ![]() Mała ehh Twój mąż naprawde sobie grabi.. ja bym mu też nie odpisywała i niech się martwi! Aga cudne rzeczy ![]() Zielona powodzenia na usg ![]() Migotka czekam na zdjęcie ![]() ![]() MamaZuzi Maciejka miłego spotkania ![]() Ewa nie mogę się doczekać zdjęć jak zrobisz te kocyki ![]()
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to trzymam kciuki by przyłożył się chłopina do rany ponownie hihihi ![]()
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle
![]()
#1815 |
Zadomowienie
|
zielona, aga - no mega chamówa, Aga Anka już mnie pytała co bym chciała dostać jak się Agata urodzi, czy coś mi jest potrzebne to jej odpowiedziałam , ze nie dziękuję mam wszystko i nic od nich nie chcę, a jak już bardzo musza się wysilić to tylko pampersy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zadomowienie
|
Madzia no to się namęczyłaś w nocy
![]() Ewa fantastyczna rodzinka! łaski Ci nie robią, ze przyjadą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zadomowienie
|
no i niby laska wykształcona, mądra zawsze się uważa za najinteligentniejszą osobę w rodzinie, a zachować sie nie potrafi
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój jakby mi coś takiego powiedział, to ![]() Cytat:
Aga ale piję cappuccino takie z paczki, mokate ![]()
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Ewek z takimi naj naj jest najczesciej wlasnie tak :/
Pani z TENSem dzwonila ![]() ![]() teraz tylko zacisnac nogi ![]()
![]() |
#1820 |
Raczkowanie
|
jejciu ja tu się żale a ta godzina już...ogarne pokój, lece po Wercie a potem oda do żelazka
![]() oby dzionek bez bóli minął szybiutko ![]() Emdzik bidulko a nie lepiej pojechać na IP co by Cię tak całościowo przebadali...tzn. i te skoki ciśnienia i cukry i żeby zobaczyli czemu tak słabo się czujesz czy to rzeczywiście przez chorobe...bo się zamęczysz do tego porodu ![]() ![]()
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mama moja tylko mi oznajmiła, że ma jakąś kasę odłożoną i że jak będzie potrzebna, to odpali. To mówię jej, żeby trzymała po prostu, pewnie się przyda na zrobienie chrzcin bo będzie ze 20 osób, to już w żadnym domu nie ma mowy, trzeba będzie iść gdzieś na obiad... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zadomowienie
|
ewek000 Pępkowe
![]() ![]() Swoją drogą ciekawe, czy mój tż coś myślał o pępkowym... chyba nie, ale wiem, że ma zachomikowane cygaro na specjalne okazje, które prawdopodobnie wypali po narodzinach syna. Tyle, że on na co dzień nie pali, więc nie wiem czy to cygaro będzie mu smakowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zadomowienie
|
Migotka - wiesz nawet mi za bardzo nie zależy na tym czy będzie, tylko przykro, bo jak im się rodził 6 lat temu drugi syn, to wtedy my braliśmy urlop i jechaliśmy do nich żeby mogli być razem przy porodzie, a my wtedy siedzieliśmy ze starszym
I my ma do nich jakieś 3oo km, a jej rodzeństwo z Elbląga jakieś 80 km i tam jakoś wszyscy byli zbyt zajęci sobą żeby im pomóc No i dla porównania młodszy bart do mnie mówi siostra ja mam w dupie pępkowe bo ja przyjeżdżam i chcę wpaść do ciebie do szpitala i zobaczyć swoją chrześniaczkę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Wtajemniczenie
|
Zielona, Ewa no to tak jak u mnie
![]() ![]() U mnie to jeszcze było tak, że wiedziała, że się stramay, nie wychodzi, że in vitro może będzie itd. To wiecie co zrobiła, nożesz ku... do dziś nie mogę. Wyprawiała urodziny syna, 3 dni jej pomagałam, zakupy, gotowanie, opieka nad dzieckiem, przyprowadzanie drugiego z przedszkola itd. I wyobraźcie sobie, po tych przygotowaniach ona do mnie mówi, że zapraszają znajomych z dziećmi, bo to dobra okazja, żeby właśnie z takimi się spotkać! No i oczywiście my nie znaleźliśmy się w tym zaszczytnym gronie! Jak mi wtedy było przykro, bo niedość, że problemy z zajściem to jeszcze ta tak dowaliła, to już był szczyt moich nerwów! A mało tego jak się z nią widziałam po tych urodzinach przypadkiem, to odniosłam wrażenie, że ma pretensję, że nie przyszłam w jakiś dzień z prezentem do jej dziecka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
O to u mnie też nikt nie pyta czy coś potrzebujemy
![]() A nie, raz kuzynka do mnie napisała czy chcę odkupić od niej pampersy, bo ona chce z małą już na trójki przejść ![]() To jej napisałam, że dziękuję ale mam już zapas Chociaż tak naprawdę nie mam jeszcze żadnych dwójek, ale wolę w sklepie kupić. Bo jej nie lubię i tyle
#1827 |
Zadomowienie
|
odowska- no nie wiesz że im więcej masz kasy tym większym dziadem sie stajesz, niestety za czyjeś się fajniej pije
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Asia - w tym przysłowiu ze z rodzina to najlepiej na zdjęciu, jest dużo prawdy |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
MALA wy według mnie powinniście pójść na terapię bo nie jesteście małżeństwem a kolegami których łączy mieszkanie i seks. Ty piszesz praktycznie codziennie o sobie jako o męczennicy w tym związku. Nie łudziłabym się że urodzi się dziecko i nagle pstryk i będzie pięknie. Nie twierdzę że twój mąż jest zły ale na pewno do poprawki. A może Ty też dajesz mu do wiwatu tylko tego nie widzisz? Pamiętam że pisałaś że twoja córa też na tym cierpi bo jest przez niego odrzucana. Zróbcie coś z tym związkiem i ratujcie go zanim będzie za późno.
![]() |
#1829 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to powiedzial,ze w zyciu, ze on i tak alkoholu nie pije, a jak bede w szpitalu to on bedzie mial wystarczajaco duzo pracy na nasz przyjazd ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() katastrofa czlowiek.
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.