![]() |
#1801 |
Rozeznanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
<treść postu usunięta przez moderatora>
Mam gównianą pracę, za gównianą płacę... Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2008-11-10 o 11:10 Powód: nieopłacona reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś zna dobrego i zaufanego ginekologa w Bydgoszczy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Przyczajenie
|
doktor oles wyprowadzil by mnie na tamten swiat gdybym w pore nie poszla do innego ginekologa jak dla mnie jest okropny ,ale polecam doktora tyczynskiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Rozeznanie
|
Łódź- doktor Baś-Budecka, przyjmuje w poradni ginekologocznej, ul. Zielona 25/37, wiem też, że ma swój prywatny gabinet.
koszt wizyty 80zł świetnie prowadzi ciąże, pomaga w trudnościach w zajściem w ciąże. świetny lekarz, zna się na rzeczy (nie tylko ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
BAN stały
|
ja również podpisze się pod tym ![]() ja niestety wszystkich ginekologów zle dobrałam no może z jednym wyjątkiem,byłam u pani Kazimierczak w sanitasie na dworcowej,póżniej u Pani Mari Polak na Karpackiej,na Chrobrego,byłam również w sanitasie na gdańskiej u takiego starszego pana był naprawde bardzo miły go moge Ci polecić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Raczkowanie
|
RADOM
Kogo mozecie polecic? Od niedawna mieszkam w Radomiu, wiec w ogole nie znam tutejszych lekarzy. Dobrze by bylo, jakbym podczas wizyty mogla zrobic usg ginekologiczne. Niestety, interesuje mnie tylko lekarz przyjmujacy prywatnie (brak ubezpieczenia).
#1808 |
Przyczajenie
|
WROCŁAW
Czy ktoś leczył się u dr. Chełmońskiej z Leśnicy??? Możecie polecić naprawdę jakiegoś dobrego gina, najlepiej przyjmującego na NFZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Przyczajenie
|
lublin
Edytowane przez cous Czas edycji: 2008-11-14 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Raczkowanie
|
Katowice
Goraco polecam doktor Janik. Jedyna ginekolog,ktora mi pomogla w mojej sytuacji,bo kazdy jej poprzednik zbywal mnie glupimi gadkami.
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
bardzo polecam pana Jana Rochalskiego z Rybnika.przyjmuje w buschido.Moj pierwszy ginekolog.wizyta 80 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zadomowienie
|
Adrianna Wacławik- Warszawa
Bardzo polecana przez moją przyjaciółkę ![]() ![]() ![]() cena wizyty o ile dobrze kojarzę 60 zł czyli nie duzo ![]() http://www.adriannawaclawik.ginweb.pl/index.htm wybieram sie po tabletki z nastawieniem na Yasminelle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1814 |
Zadomowienie
|
dlaczego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Tabletki hormonalne dobiera lekarz na podstawie wywiadu i wyników badań a nie pacjentka na podstawie swojego widzimisie...
No litości...
#1816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Raczkowanie
|
Warszawa - dr. Dębniak z przsychodni Alfa Lek
starsza pani, która chętnie odpowie na każde pytanie cierpliwa, delikatna i wyrozumiała wizyta kosztuje 100zł |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Raczkowanie
|
Poszukuję pilnie dobrego ginekologa kobietę na NFZ w Łodzi.
Przeszukałam już chyba wszelkie możliwe strony...mam pytanie o dr. Honoratę Derbich i dr. Dorotę Estemberg...podobno przyjmują na NFZ dr.Derbich w przychodni przy szpitalu MSWiA a dr. Estemberg w szpitalu Barlickiego i w Salve. Macie może jakieś opinie na temat tych pań dr, orientujecie się może czy nadal przyjmują w tych miejscach? Wcześniej chodziłam do dr. Baś - Budeckiej, ale jednak 80 zł za wizytę to bardzo dużo. Aha, i jeszcze jedno pytanie, czy chcąc iść na wizytę na NFZ potrzebne są jakieś dokumenty?słyszałam,że niby potrzebny jest numer ubezpieczenia, ale nie za bardzo wiem skąd mam go wziąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Przyczajenie
|
![]()
KRAKÓW
JAN KUŚ swietny lekarz i specjalista ![]() ![]() ![]() ![]() przyjmuje prywatnie na mieszczańskiej aa cena za te przyjemnosci cale 100 zl ![]() pozdrawiam agniecha p.s chodze do niego juz od dobrych 3 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, mozecie polecic kogos z bydgoszczy ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Przyczajenie
|
czy ktos moze polecic dobrego ginekologa z CM Lim w Warszawie, szybko przejrzalam ten watek i nic nie znalazlam, moze mi cos umknelo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Raczkowanie
|
Witam ! Ja zgłaszam się do was a szczególnie do Pań z Łodzi o pomoc w wyborze Pani ginekolog. Już od dawna wybieram się na pierwszą wizytę i przejrzałam cały wątek i spisałam 3 nazwiska:
L. Walczak Baś - Budecka Łukaszyk - Wojciechowska Celem mojej wizyty jest przepisanie tabletek anty. ale myślę, że czas by zacząć odwiedzać ginekologa. Która z tych Pań polecacie. I czy znacie może jakiś aktualny cennik. Będę baaardzo wdzięczna za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od dawna szukam zaufanej gin w lodzi i wciaz sie zdecydowac nie moge. kazde z tych nazwisk slyszalam,co do cennikow...to nie wiem,ale podobno u pani Bas Budeckiej wizyta kosztuje 90zl,to duzo,ale to specjalista. zastanawialam sie tez nad Wojciechowska,ale z kolei mam bardzo daleko do niej i nie wiem...
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
WARSZAWA
szukałam po nazwisku - po każdej części i nie znalazłam więc polecę... ![]() Dorota Wojdak-Płonka przyjmuje w poniedziałki i czwartki 17:00-18:30 na Sadybie.... poleciła mi ją koleżanka, kiedy żaliłam się na ginkę leczącą mi nadżerkę przez niespełna 2 lata... ![]() Pani Dorota jest miła, kompetentna - chyba ona pierwsza przeprowadziła ze mną pełny wywiad w mojej karierze - była piąta jak się nie mylę... polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dr. Katarzyna Rybaczek ul. Kajki 12 Sprawdziłam na sobie. Profesjonalistka z prywatną praktyką (przyjmuje prywatnie na Kajki) no i w szpitalu. Różne rzeczy słyszałam o niej, np. że źle prowadzi ciąże..Nie wiem jak się do tego odnieść...ja chodziłam do niej...moja mama też...obie bardzo sobie chwalimy...ale nie opiekowała się naszymi ciążami..(moją- bo to jeszcze przede mną, a mamy bo wtedy jeszcze miała innego lekarza) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Raczkowanie
|
Ach, zapomniałam dodać, że pani Dorota Wojdak-Płonka, jest ginekologiem-położnikiem oraz ENDOKRYNOLOGIEM
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
*sportaddict*
|
Dołączam się do zachwtów nad dr Agnieszką Hoffman.
Supermiła, superelikatna, cierpliwa, chętnie odpowiada na wszystkie pytania, wesoła babka, no nie mam słów po prostu! Szczerze polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.