![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Jastin - ja dałam tez Szymusiowi paroweczke cieleca, taka delikatna dla maluszków...smakowała mu bardzo.. ale nie wiem co o tym sadzic bo lekarka powiedziaa mi ze w parowkach jest to co najgorsze zmielone ale to moja sprawa co moje dziecko bedzie jadło
![]() Szymus zajadał ta parówke ze hej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
Podobno to prawda, że do parówek dają najgorsze odpadki , mój tata pracuje w branży mięsno- wędliniarskiej stąd wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście nie bede dawać codziennie jej tego ale co jakis czas,czemu nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Rozeznanie
|
Mówie wam Kochane jaka jestem głuuuuuuuuuuuuuuupia to normalnie nie do opowiedzenia!!!!!!!!!!!!! !!!
Nie wiem czy wam pisałam ale musiałam oddac komórke do serwisu bo dawałam ją Lili do zabawy i coś się porobiło z ładowaniem, jeszcze była na gwarancji. I dzisiaj dzwoni facet z serwisu i mówi, że naprawa będzie kosztowała 85 zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1865 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powodzenie życze z Lilianką,jak dasz rade to daj wskazówki jak to zrobiłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zadomowienie
|
Wikuniu wszystkiego naj od Amelci z mamusią rośnij zdrowo.
![]() Niki cieszę się,że do nas dołacżyłaś,córcia cudowna,a pochwal sie tez synkiem. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1869 |
Wtajemniczenie
|
#1870 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale siedzielismy z fajnymi ludzmi przy stoliku wiec było troche smiechu. Aaaa, jak wesele sie zaczynało to mnie panienka na samym poczatku szampanem oblała ![]() Młodzi pojechali na sejse zdjęciową do innego miasta wiec ich ponad 3 godziny nie było na wlasnym weselu. Ja poł wesela o Wice myslałam, co robi, czy nie płacze itd. Po 18 musielismy jechac do Wiki, ja ją nakarmiłam i potem wrocilismy na wesele. Zostalismy duzo dłuzej niz do 21 bo wrocilismy do domu po 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Oj zeby tak z moja mamą mozna sie było dogadać a tu ![]() ![]() W piątek wieczorem mielismy gosci, przyniesli zaproszenie na swoje wesele ![]() ![]()
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Wszędzie sie weseliska sypia tylko nie u mnie
![]() Dziewczyny czy Wy tez jestescie po slubie? Bo ja nawet nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Mam juz wolne, Szymonek zasnał..bylismy dzis dlugo na spacerku.i chyba zmeczony był..wypił 210ml mleka+ 4 lyzli kaszy to wyniosło razem 240ml..wypił za jednym zamachem...
Ja siedze przed kompem, ogladam allegro, kupilam dzis spodnie ![]() A co do poscieli to wlasnie podajcie link bo tez szukam ![]() Aha mam pytanko..czy Wasze pociechy spia na duzych poduszkach? czy dalej na takich małych co byly w kompletach na samym poczatku??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tych paróweczek, to może są jakieś np. Morlinki do których nie pakują świństwa, zresztą ja sama daję synkowi parówki, sama też jem ![]() ![]() Humbak spotkała mnie identyczna historia z telefonem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc telefon mogę wyrzucić ![]() Moni@ ja jestem po ślubie od 2003 r. ![]() A na poduszcze moja Nikolka nie śpi, ma taką cieniutką, niewiele cieńszą od poszewki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zadomowienie
|
Moni a kiedy planujecie ślub? Moją Amelcie dzisiaj w nocy użarł komar,wredota.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alien zazdroszcze Ci tych stosunków z teściową,u mnie sytuacja jest odwrotna,wprawdzie tez nie mieszkamy z teściowa ale ja to z nią nie moge sie dogadać ![]() ![]() Niby fajna z niej babka,i wiem ze kocha Wikunie ale czasami wynikaja takie sytacje ze szlak mnie trafia.Tak naprawde to wcale nam nie pomaga,często jets tak ze jak chcemy gdzie s z tż-tem wyjśc to albo ona sie juz umówiła albo nie może bo coś tam...itp.Wkurza mnie jeszcze to ze myśli ze my na kasie śpimy,odkąd tż ma firme,non stop porzycza kase i na moja odpowiedzi ostatnio ze nie wiem czy Tomek(mój tz) ma odpowiedziała ma,ma napewno ma mamie nie pożyczy? ![]() Pozatym notorycznie otwierane sa nasze rachunki bankowe,niby przez pomyłke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wkońcu mam aparat
![]() ![]() Szkoda ze tylko tyle moge Wam pokazać,prawda ze cudeńka ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
jastin83 superowe ubranka, a najsłodsze są te maleńkie adidaski
![]() ![]() Córcię też masz śliczną ![]() Moni@ pochwal się spodenkami które wygrałas na Allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama napewno bym ich nie kupiła,naszczęście Wika ma super ciocię ![]() Niedlugo następna dostawa tyle ze zimowych ![]() ![]() Ps.A ile kosztowały na allegro,ciekawa jestem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak dostane te spodenki to zrobie foteczke
![]() ![]() Nel kochana planowalismy w tym roku ale zmarł moj przyszły tesc i wszystko sie spierniczyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
A to Moj Syneczek jak sam juz stoi i stawia kroczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() troszke dużo mi się wydaje, tym bardziej że taki dzidziuś pochodzi w nich miesiąc czy dwa i wyrośnie ![]() ![]() Moni@ ślicznie Twój synek stoi, moja się jeszcze chwieje na nózkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Spóźnione ale ze szczerego serca spóźnione życzenia dla Wiktorki ![]() witam nowa koleżankę i Twoją śliczną córeczkę ![]() Jastin ja parówek nie daję jeszcze od lekarza słyszałam że tego absolutnie niepowinno się dawać dzieciom do ukończenia 3 lat ![]() ![]() humbak taka przygodę z telefonem miał mój narzeczony kilka dni temu, zostawił na wierzchu i mała dorwałą , ale na szczęście szybko zauważyłam i telefon się uratował ![]() Moni Oliwia śpi cały czas na małej poduszeczce. Jastin fajną ciocię ma twoja córeczka ![]() Nel ja jestem cały czas przed ślubem i wcale mi się do niego nie spieszy. Pisałam już tu kiedyś że termin śłubu mieliśmy wyznaczony na 10 czerwca tego roku, już mieliśmy trochę pozałatwiane, ale w kwietniu się rozmyśliliśmy i odwołaliśmy wszystko. Przeraziło mnie to ciągłe ząłatwianie, zaczeliśmy się strasznie kłócić itd, więc stwierdziliśmy że ślub nie zając i nie ucieknie. Żyjemy już tak 5,5 roku i dobrze mi tak wiec niech tak zostanie, przynajmniej na jakiś czas. To teraz trochę co u nas: wczoraj byłam zważyć małą waży 6900 nadal to za mało i ciągle ma niedowagę , udobruchałam w końcu pielegniarkę i zmierzyła Oliwię mierzy 67 cm. Mała bez zmian śmiga po całym domu, a ostatnio zaczęła używać swoich ząbków do zabawy w przygryzaniu moich cycuchów ![]() ![]() ![]() Od wczoraj mamy remont przedpokoju, dzisiaj mam już dość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuję za dodanie mnie do listy styczniówek ![]() A teraz lecę spać ,dobranoc
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mojej Wice sie zabardzo nie śpieszy,no ale co zrobić,widocznie na wszystko ma przyjsc odpowiednia pora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staram sie małej dawac "wszystkiego" po troszku,Wikunia nie miała zadnych problemów nigdy po zjedzeniu czegokolwiek,ja jak karmiłam cycem tez wszystko jadłam żadnej diety nie trzymałam,mała nie miała uczuleń,ani jakiś problemów z jedzeniem,zresztą waży już prawie 9 kg ![]() I tak naprawde to je wszystko,lubi jabłka,je moje zupki bez żadnego skrzywienia,a najbardziej to przepada za wszystkim co bananowe ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
A u nas od rana pada deszcz,a jeszcze wczoraj było tak ładnie
![]() Musze iść z Wiką odebrac wyniki,i wziąć nowe skierowanie na badanie zeby zobaczyć czy te Furaginum pomaga na zakazenie tych dróg moczowych,mam nadzieje ze juz nie bede musiała jej dawać,nie chce faszerować ja tymi lekarstwami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
A to nasza mała dzisiejsza sesyjka
![]() A gdzie Wy kochane sie podziewacie,bo smutno mi bez Was ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.