|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() Ci poprzedni Avonowi kurierzy byli w soboty. Pierwsze wrażenia: - Diamonesque jest cuuuuudny. Noemi też ![]() - przysłali 2 katalogi więcej ![]() - Torebki na prezenty nienaruszone. Jedna była pomiędzy katalogami a druga całkiem przy bocznej ścianie pudła. Widać zalezy kto pakuje... albo ktoś im powiedział co nieco ![]() - tez "dostałam" zawieszkę EL :/ Ale gadżecik :p
|
|
#1862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*czerwony - truskawkowy (mam - boski *zielony - zielone jabluszko * fioletowy - lawendowy u nas byly w promocji po 1,5 euro a i tak tylko jedna klientak zamowila ![]() plastikowe opakowanie |
|
|
|
|
#1864 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jaki jest kod tego fioletowego trio cieni do powiek z netto? bo za nic nie moge odczytac z pdf-a
|
#1865 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich i również dołączam się do osób nie mających u siebie w mieście COK-u.
Wczoraj dostałam paczkę i strasznie się zdziwiłam bo wszystko było pięknie poustawiane, torebki na prezenty były wsadzone przy boku paczki i są w stanie nienaruszonym, zamawiałam zestaw Today i Bond Girl i oba pyły postawione obok torebek, za nimi leżały katalogi, wszystkie butelki na stojąco no ogólnie super siedziałam 10 minut i się przyglądałam,normalnie aż nie chciałam tego wszystkiego wyjmować Jedynie co zrobili źle (zawsze coś musi być) to zamawiałam zestaw Solutions "Matowa perfekcja" i niestety nie wsadzili do paczki pianki, a była ona zafakturowana, ale złapałam za telefon i mam ją dopisaną do następnego zamówienia To teraz wrażenia:-TTA GOLD- cudo, cudo i jeszcze raz cudo, normalnie mój kolejny ulubiony zapach zaraz po Wish of Love, które mają zamiar mi wycofać w 17 (już zrobiłam zapasy) -torebka-kopertówka do TTA GOLD- śliczna, porządnie wykonana, niby wieczorowa,ale sporo do nie wejdzie -Biżuteria NOEMI-nawet fajna,ale nie w moim stylu, w katalogu wygląda na ogromną,a tak naprawdę jest takich normalnych rozmiarów (kupiłam na prezent kuzynce) -Biżuteria Marie-Lise- ładna, idealna do koszuli ale raczej dla dojrzałych kobiet (zamówiłam mamie) -Kosmetyki z serii KIDS- śliczne zapachy, ale najbardziej podoba mi się truskawkowy, jagodowy trochę niejagodowy taki dziwny, ale ładny, arbuz-kiwi ładny, słodki, trochę duszący ale jest ok (dla bratanka, a spray do włosów mój) -Zestaw Today i Bond Girl-ogromne pudełka, to z zestawu Today takie fajne twarde z pokrywką, ilości balsamu i żelu w Bond... nie widać bo te tuby są nieprzeźroczyste (nie mogę rozpakować bo to prezenty pod choinkę- Today dla mamy a drugi dla mnie) -zestaw do stóp Wanilia i brązowy cukier-boski tak samo jak zestaw z minikatalogu ten z masłem shea- siedziałam i wąchałam z 10 minut To chyba wszystko z ciekawszych rzeczy, zamówienie było na 860 złotych, wczoraj złożyłam kolejne na 150 i dostałam opust 35% - pierwszy raz w historii mojej współpracy z Avonem więc jestem zadowolona ![]() A tak apropo mam zafakturowany tusz Marimekko z netto. Ależ się rozpisałam, no ale chciałam przekazać wam jak najwięcej informacji. Wstawiłabym fotki ale aparat jeszcze się nie naprawił. Pozdrawiam serdecznie ![]() AUSTRALIA:Kod cieni: 08698 chyba, ale nie wiem dokładnie bo niestety nie dostałam netto w paczce
Edytowane przez dodzia2424 Czas edycji: 2009-11-26 o 17:10 |
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby co to zapraszam na priv, jakoś na pewno się dogadamy ![]() W strefie jest już nowa oferta internetowa - jak zwykle ostatnio, dla mnie nic ciekawego...
|
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w następnym katalogu kupię kolczyki a jeszcze w następnym naszyjnik ![]() dodzia2424 gratuluję zamówienia aby tak dalej
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-26 o 17:36 |
|
|
|
|
#1868 |
|
Raczkowanie
|
A czy ktoras z Was moglaby mi polecic jakis ladny odcien szminki Ultra Color Rich? Niestety na podstawie katalogu ciezko mi wybrac, a chcialabym zamowic ta pomadke o bardzo naturalnym odcieniu, takim w kolorze lososia
zeby byl delikatny, w tonacji cieplej do jasnej karnacji, ale brazowych wlosow i zielonych oczu. Pomozcie jesli sie znacie na tych odcieniach Bede bardzo wdzieczna A, i jeszcze szukam wlasciwego odcienia podkladu "idealny kolor". Nie wiem ktory bedzie jasny, ale neutralny - nie wpadajacy ani w roz ani w zolc czy pomarancz. Mialam mozliwosc testowania tylko odcienia"shell" i jest za ciemny dla mnie i zbyt pomaranczowy :? Edytowane przez Purple_tulips Czas edycji: 2009-11-26 o 18:37 |
|
|
|
#1869 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale w demo byl z calym zestawem
|
|
#1871 |
|
|
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkatułka na bozu - jakiś flakonik perfum na zdjęciu szaf gabriella - jakaś bransoletka ![]() nie zmienia to jednak faktu, ze oferta po raz któryś z kolei jest mało ciekawa ...
|
|
#1873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja i tak wole te 50gr zaplacic i miec ten pormularz. nie wiem czemu
|
|
#1874 |
|
|
aha a jeszcze jedno pytanko dotyczace dostawy kurierem za 9.90 tej przy zam powyzej250zl mozna sobie samemu wybrac dowolny termin dostawy (taka niby byla informacja od avonu dowolne miejsce dowolny termin} czy to sa z gory ustalone przez nich dni np w tej chwili na stronach avonu jest dostawa kurierska dn08.12 no i jak tak wlasciwie zaliczaja wtedy ta sprzedaz????? gdyz formalnie obowiazuje kat16 i jak bym zlozyla juz zam z 17 to do ktorej kampani mi zalicza???????????????
|
|
|
|
#1875 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dokładnie ten sam problem całkowity misz -masz
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#1876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Jeżeli chodzi ci o tą paletke marimeko w odcieniu Poppy Bouquel to 35329 no chyba ze chodzi ci o netto 17 to pudrowe trio Lavender Mist ma nr 08698 Edytowane przez ewa_krk Czas edycji: 2009-11-26 o 19:06 |
|
|
|
|
#1877 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
formularz K17 http://wyslijplik.pl/download.php?sid=jRxX52dA Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-11-26 o 19:18 |
||||
|
|
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
To jakiego Ty podkładu szukasz? Białego? W ogóle co to za pojęcie neutrlny? Chyba chodzi ci o neutralny do twojego kloru skóry, który musi być albo beż, albo lekko róż, nie wiem może żółty, opalony... Jak dla mnie Ivory jest najjaśniejszy (dla białasków).
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() potwierdzam bałagan na ofercie internetowej, co prawda tylko dwie pozycje są pomylone i dwa zdjęcia się nie wyświetlają, ale strasznie rozbawił mnie "jedwabny szal Gabriella" a na zdjęciu bransoletka "peace"
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-26 o 20:26 |
|
|
|
|
#1881 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy któraś z Was orientuje się jaki jest zestaw nowości dla LZ do zamówienia w K17? Bądź jakie demo zamawiałyście w 16 w okręgach prognozujacych?
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Tę 'rewelacyjną zawieszkę' przypięłam do kluczy,a po krótkim czasie razem z nimi zgubiłam, a z łańcuszka ucieszył się mój pies, który nosi go z dumą;d Edytowane przez JolciaBDG Czas edycji: 2009-11-26 o 20:36 |
|
|
|
#1882 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i który z "wish of" jest najładniejszy Waszym zdaniem? będę robić jeszcze zamówienie z 16 i chcę jeden z "wish of" zamówić, najlepiej oczywiście najładnieszy (wiem że to sprawa indywidualna, ale nie znam tych zapachów więc kupię ten który polecicie )i prośba do trendujących - HT 01 i 02 |
|
|
|
|
#1884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam dwa pytania: 1.Czy bransoletka Rita jest na gumce czy na czymś innym, czy jest bardzo rozcigliwa? 2.Czy biżuteria Diamondesque jest posrebrzana czy rodowana?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
Wish of luck - jest jak zielone jabłuszko, słodziutki ale też orzeźwiający - dla mnie śliczny.
Wrażenia po ostatniej paczce - zestaw mineralny do ciała ze złotymi drobinkami - bardzo delikatny zapach, drobinki małe w balsamie, ale już w olejku dość widoczne i dają ładny efekt, olejek nie jest zbyt tłusty. Pensetka (nowość) color trend w niebieskim opakowaniu - w środku taka sama jak poprzednia - różowa, dla mnie rewelacja. W COKu miałam okazję wypróbować Rare Pearls, skuszona Waszymi pochlebnymi opiniami - ale to zapach zupełnie nie dla mnie, zbyt ciężki, duszący i mdlący. I czekam na kosmetyki, których nie włożyli mi do paczki a zafakturowali...mają przyjść w nastepnej dostawie. Mam nadzieję, że wszystko z nimi będzie juz ok
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() dziewczyny jak to jest z liderkami? ile zarabiają?? czy wogóle ktoś mógłby mnie "oświecić" ![]() ??ile liderka zapisując nowa konsultantkę zarabia?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

aby tak dalej