|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
O jakie ładne imiona
. Gratulacje . I jak tam idzie odchudzanko? Przy takich młodych dzieciach to łatwiej, bo się sporo nabiegasz, co?
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
madzik prześliczne imiona
![]() no to nie jest zabawne, już tyle czasu a w sumie tylko milusia wygrała batalie ![]() ja bym się cieszyła jak bym miała wagę przed przytyciem czyli 54kgca marzenie to 50 kg. Dziś 4 dzień ładnie się 3 mam. W sobotę czekała na mnie pokusa w postaci kebaba, którego brat jadł na przeciw mnie w kebabarni :P ale spoko, później było piwo ze znajomymi, też się nie dałam, kupiłam soczek. Ja 1 soczek oni 2 piwa haaaahaaa jestem debeściara Wczoraj babka z pracy miała urodziny i tort przyniosła, a ja ładnie, że obiecałam sobie, że nie będę przez miesiąc jadła słodyczy i muszę odmówić. Widzicie jaka jestem dzielna? A dziś co? Dziś moja rodzinka zajadała się kiełbaskami, bułeczkami, majonezem kieleckim (najlepszy!! uwielbiam), a ja twardo: nie dam się!! no i na razie wytrzymuję, ale powiem szczerze, że ciężko mi trochę /dosłownie i w przenośni haha/ 58 kg to masakra jakaś, wczoraj waga pokazała 56 ufff ale mam nadzieję, że jeszcze schudnę ![]() buźki
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem pod wrażeniem . Też tak będę robić jak tylko się uporam z większością sesji . Chociaż może spróbuję i od jutra ...
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo
Tak trzymaj.Mi dzisiaj wpadł grzech: lampka szampana- urodziny taty. Ale był torcik bezowy i inne ciasta i nic nie zjadłam! Także ok.
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, właśnie się dowiedziałam, że trzeba było się zapisać na jakieś zajęcia na wf i jedyna opcja jaka mi została to ... basen :|. To ja się jednak od jutra biorę za siebie. Ale lipa, przecież ja wyglądam jak baleronowa świnia :/.
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() : pala:![]() ![]() Proszę teraz pogłaskać brzuszek i go przeprosić, że tak brzydko o nim pomyślałaś i napisałaś Ja przytyłam na tym wątku, ważę już 58 ![]() A dziś widziałam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaką piękną dziewczynę. wysoka,smukła. Do niczego nie mogłam się przyczepić żeby sobie poprawić humor. ;p zęby piękne, proste, białe, zero krzywego nosa, zero pryszcza, ubrana kompletnie normalnie, a i tak wyglądała ślicznie. Do tego taka miła, elokwentna chyba w miarę. jakaś młoda, ale ma predyspozycje na miss world ;p o czym ja gadam w ogóle miałam nic nie pisać, ale Winyl mnie zmusiła swoim brzydkim mówieniem ;p Dzisiaj już za późno ![]() :brzyda l: ale od jutra nie jem po 19 ![]() i będę turbo sexy, o
|
|
#1868 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny,
tak czytam wątek i też bym chciała do Was dołaczyć, i miec wsparcie i pomoc. Dostac jakies wskazówki które u Was zdaja egzamin (nawyki zywieniowe itp) mam 160cm i +/- 56 kg, najbardziej mi zależy żeby zgubić brzuch i uda.. Pracuje - praca siedząca :/ no i ogólnie teraz zaliczenia ale chciałambym powoli i stopniowo wprowadzać w życie diete może nie jakąs drastyczna ale żeby dała efakty. to Jak ? Przyjmiecie mnie?
|
|
#1869 |
|
Raczkowanie
|
Heja
Ja piję czerwoną herbatkę na mnie działa pozytywnie Nie jem chleba i ziemniaków..i generalnie jak nakładam jedzenie na talerz to pol tego co zawsze...pije wiecej wody...zero alko i słodyczy, jedzenia typu fast food i jakos idzie do przodu...juz 2 kilosy mniej
68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57:pro si:Motywacja: Być piękną i we wszystkim dobrze wyglądać Oczekiwany efekt: ''JA przed ciążą a nawet lepiej!!!!!! ''MOTTO: ''Śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem,a kolację oddaj wrogowi.'' |
|
|
|
#1870 |
|
Zadomowienie
|
a długo juz tak robisz?
|
|
#1871 |
|
Rozeznanie
|
Hej chudziny!!! Ale wczoraj narozrabiałam z jedzeniem ojojoj
Zjadłam tak:śniadanie: biała kiełbaska + kromka chleba II śn: jogurt brzoskwiniowy i banan Obiad: kalafior mały talerzyk i kotlet schabowy Podwieczorek: 3 kawałki piernika Kolacja: tosty (chleb ser, bekon, cebulka, pomidor,ogorek kiszony, i troche majonezu i ketchupu) Tragedia I jeszcze wczoraj nie ćwiczyłam Ale przez 2 tygodnie ładnie się trzymam i dzisiaj rano na wadze 61kg także mniej. Madzik sliczne imiona. Ja też mam kilka juz wymyslonych dziewczynka (Dominika, Blanka, Julia, Roksana) Chłopiec bezapelacyjnie Bartuś ![]() Ja też kiedys piłam czerwona herbatke i rzeczywiscie pomagala. Chyba wroce do tego nie zbyt pysznego napoju
|
|
|
|
#1872 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Maja Cytat:
![]() Cytat:
Babo!!! Ty musisz podnieść swoją samoocenę! I to w mig :P Nie jesteś żadna baleronową świnia. Jesteś piękną wartościową kobieta. I tak sobie powtarzaj codziennie przed lustrem |
||||
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
ooo jak miło słyszeć pochwały
![]() no ja się dalej dobrze 3mam na diecie, jak na razie no problemos powodzenia skarbki ![]() dziś waga 55,7
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() basen podobno swietnie dziala na cala figure! ja plywac nie umiem to w ogole nie chodze. Ale motywacja niezla nie ma co
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
A ja 5 dzień się trzymam
A wy jak?Winyl, super! teraz musisz!!
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
Mam do was prosbe.
Poniewż ucze się zaocznie i spędzam weekendy w szkole po 11 h co byście mi poleciły żebym wzieła do jedzenia i żebym nie chodziła głodna , bo wiadomo jak to jest łapie sie byle co i leci na wykłady.
|
|
#1879 |
|
Raczkowanie
|
Hej
rzadko piszę, bo nie mam czasu... ciągle jakieś egzaminy, zaliczenia... A z dietą dobrze zamykam się w ok 1000-1200 kcal i to bez głodzenia, tak po prostu do tego cwiczę 8 abs i buns i jakiś zestaw na brzuch dzis przyszly banki chinskie, ale nie mam olejku wiec nie wiem kiedy wyprobuje
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
monissskaa, ja też studiuję zaocznie i pracuję w tygodniu. Ja Ci proponuję:
śniadanie: kromka chleba z ciemnego pieczywa z szynką, sałatą, pomidorem czy ogórkiem 2 śniadanie: jogurt naturalny obiad: sałatka podwieczorek: owoc lub nawet dwa kolacja: kromka chleba z ciemnego pieczywa z sałatą, jajkiem i warzywami Możesz też robić sobie na obiad- kasza, pierś z kury, warzywa na patelnie i do pojemniczka. Wszystko tkwi w tym, aby wcześniej się przygotować. Jedz co 3-4h tadam
|
#1881 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie. U mnie wczoraj dobrze
Tylko cwiczen nie było bo byłam u rodziców i woeczorem jak wrocilam juz mi sie nie chciało. Dzisiaj jade na lotnisko do Berlina odwiezc kolege na samolot to od rana zrobiłam cwiczenia. A na śn: jajecznica +kromka chleba II śn: jogurt naturalny z bananemObiad: z wczoraj została jarzynowa wiec nie gotuje zjem zupke. A dalej to nie wiem. |
|
|
|
#1882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje napewno cos wykorzystam z Twojej rady
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() wy tak ładnie ćwiczycie, a ja taki leń
|
#1884 |
|
Rozeznanie
|
No to namów kogoś żeby cię zachęcał do ćwiczeń. Mnie namawia mój TŻ sama mu kazałam. Mówi do mnie wstawaj leniu ćwiczenia czekają i zaciesza pod nosem a jak nie chce wstac to sam mnie zwala z kanapy. A potem jestem mu wdzieczna bo super sie czuje po cwiczonkach
Nie jade na lotnisko
|
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
Już 8 minutówki za mną
na śniadanie zjadłam 2 kromki chrupkiego z filetem z indyka i pomidorem, drugie śn jabłko i banan, obiad kasza gryczana z warzywami na patelnię i jogurtem naturalnym, potem może sobie kisiel zrobię bo mam ochotę a na kolację będzie serek wiejski zrobiłam sobie masaż bańkami powiem Wam że skóra jest jakby gładsza, trochę czerwona, siniaków póki co nie ma ![]() ogólnie mam doła, sesja mnie dobija.... |
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się chce spać
A tu tyyyle nauki...
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-01-27 o 16:38 |
|
|
|
#1887 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
... co słychać? Ja już do Was piszę z UK. ehhh... cieszę się,że jestem już z TŻem lot miałam okropny! musiałam wyjechać w nocy (3:30) żeby zdążyć na rano. Lot opóźniony 30minut, bo musieli odmrozić samolot i w końcu silne turbulencje nad Niemcami. Okropnie się przestraszyłam kiedy zaczęło rzucać i kiedy kazali zapiąć pasy. masakra! w Luton musiałam czekać ponad godzinę na autobus do Milton. Dotarłam do domu, czekała na mnie niespodzianka - komplet bielizny TŻ wrócił o 14, więc cały dzień tuli tuli dobrze,że to jeszcze pół roku i wracam! a co do diety. hmm dzisiaj weszłam na wagę. i co zobaczyłam? mimo @ na wadze 50,5 byłam w szoku! cieszę się,że jestem tak blisko celu. dzisiaj zrobiłam zakupy i znowu ruszam. nie jem po 18, do tego warzywa, owoce i same zdrowe pyszności! ze słodyczy jakoś nie mogę zrezygnować - codziennie jeden mini batonik. wszystko przeczytałam, ale nie dam rady odpisać teraz ![]() idę cieszyć się TŻem ![]() aha - jak Wam się podoba moj nowy av? na zdjęciu JA nie pomalowałam rzęs i nagle nikt mnie nie poznał
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-01-27 o 20:37 |
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz jakies plany na prace w Polsce? wracasz z TZtem tak? razem zamieszkacie? ja szukam pracy kilka miesiecy, jak to dobija... jeszcze moj TZ stracil, porazka totalna ![]() a co do zdjecia - bardzo bardzo mi sie podoba. Duze ciemne oczy, pieknie naprawde ale z racji tego ze blada jestem jakos oczy pomalować musze ![]() ja tez cos ostatnio slodyczami sie objadam, TZ rozpieszcza a to sie przeciez oponką skonczy ![]() ![]()
|
|
#1889 |
|
Rozeznanie
|
AGNES cieszę się że mimo komplikacji doleciałaś szczęśliwie
Ja bardzo bym chciała po maturach wyjechac na czerwiec może i lipiec za granice do pracy. Nie wiem tylko jak to załatwic. Wiadomo nie spodziewam się że bedzie łatwo ale... nie mam zamiaru całe wakacje harowac w Polsce na to co tam zarobię w dwa tygodnie... tym bardziej że chcę zacząc zbierac na własne auto a pierwszy tydzień sierpnia planujemy spędzic z TŻ w Chorwacji Więc $ będą potrzebne. Dzisiaj ostatni dzień do SQL i mam ferie ![]() jestem "umówiona" na ferie z matematyką tagże tego JUTRO STUDNIÓWKA! Obiecuje w poniedziałek zdjęcia każdemu kto mi przyśle adres meila w PW
|
#1890 |
|
Rozeznanie
|
Agnes ja od razu Cie poznałam
Dobrze ze szczesliwie dolecialas. No Agnes w domu to przepisy dostaniemy na pycha jedzonko. U mnie dietka ok. Fajnie sie czuje. Lekko przede wszystkim.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

. Gratulacje
. 

68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57:pro si:
Zjadłam tak:

A tu tyyyle nauki...

byłam w szoku!