Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-23, 17:08   #1831
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

agnesuk mm to moja bogini mam jej ogromny czarno biały plakat równiez nad łóżkiem blog dopiero zaczynam i pierwszy raz bawię się w cos takiego także wygląda jak wyglada na razie po sesji się do niego przyłozę dziekuję za komplement wlosy to jedna z nielicznych rzeczy z ktorych jestem dumna szczególnie teraz gdy zaczelam o nie dbac i sa miękkie i błyszczące. dlaczego dieta nie jest tak przyjemna jak malowanie paznokci albo dbanie o wosy?
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 17:11   #1832
Patka 89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
patka - no to bardzo mało! ciekawe czy to w ogóle pomaga?
oby tak!
ewalucja - zajrzałam na Twojego bloga i masz moje ulubione zdjęcie Marilyn Monroe
kiedyś kupiłam takie w HMV i powiem Ci,że plakat jest ogrooooomny! wisi oczywiście nad łóżkiem ahh zapomniałabym- piekne włosięta!
słyszałam, że pomaga podobno ujędrnia skórę i niszczy cellulit jednak boli i robi siniaki więc lepiej zacząc masowac teraz gdy nie trzeba odkrywac ciała :-P
Patka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:20   #1833
Roisin92
Rozeznanie

Można się przyłączyć ?
Dzisiejsza waga to 58,4 a chcę, żeby było 52. Wzrost 167.
Jakiś czas temu ważylam nawet 65 kg , potem schudłam do 60, potem przerwa, a teraz chcę się jeszcze pozbyć tych 7 kg.
Przyjmiecie mnie ?

'Psycho, groupie, coccaine, crazy..'

Roisin92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:35   #1834
bita smietana
Zakorzenienie

Jestem otoczona przez wroga. Po lewej czekoladki, na stoliku przede mną delicje, po prawej, cóż- kuchnia. Trzymam się dzielnie, ale forteca może upaść

Wiecie, ja też jak patrzę na siebie widzę takiego ludzika Michelin, Bukę i potwora z Loch Ness w jednym. Ale potem stwierdzam, że nieee, że na pewno tak nie jest i idę się pocieszać ciasteczkami. Braaaawo Honoratka, tak trzymać!

Ale staram się być uporządkowana, nie spóźniać się, nie zapominać o wszystkim i ogarniać świat. Jak mam dużo zajęć to nie zjadam za dużo, jem kiedy się nudzę

Ech, zresztą ile o tym pisać. To siedzi w psychice, niestety.

Roisin92
cześć napisz coś o sobie!

ja mam szczęście, że frytek nie lubię. Ani czipsów. Poza imprezami, na imprezach zjadam wszystko Chociaż ostatnio dokonują się zmiany w moim życiu i staję się domatorem

Rany dziewczyny, jak a Wam tych długich włosów zazdroszczę, ja mam jakieś zwykłe do ramion i cierpię. Do tego przestały się kręcić i ogólnie, nie chcą mi się podporządkowywać

Agniesik, jak jazdy, zapisałaś się już na egzamin?
Stary 2011-01-23, 20:31   #1835
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roisin92 Pokaż wiadomość
Można się przyłączyć ?
Dzisiejsza waga to 58,4 a chcę, żeby było 52. Wzrost 167.
Jakiś czas temu ważylam nawet 65 kg , potem schudłam do 60, potem przerwa, a teraz chcę się jeszcze pozbyć tych 7 kg.
Przyjmiecie mnie ?
To opowiedz nam: w jakim wieku jesteś, czy studiujesz, jesteś w szkole, pracujesz (nie musi być ze szczegółami wystarczy 'pracuję' )
no i w jaki sposób i w jakim czasie pozbyłaś się tamtych 5kg? a potem tych 2kg?
I chcesz w końcu schudnąć 5kg czy 7kg?
Witamy, witamy, bądź nam motywacją, bo my tu plotkujemy, o różnych zbereźnych rzeczach zwłaszcza, a jakoś to odchudzanie to nam różnie idzie . Ale damy radę!
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Jestem otoczona przez wroga. Po lewej czekoladki, na stoliku przede mną delicje, po prawej, cóż- kuchnia. Trzymam się dzielnie, ale forteca może upaść

Wiecie, ja też jak patrzę na siebie widzę takiego ludzika Michelin, Bukę i potwora z Loch Ness w jednym. Ale potem stwierdzam, że nieee, że na pewno tak nie jest i idę się pocieszać ciasteczkami. Braaaawo Honoratka, tak trzymać!

Ale staram się być uporządkowana, nie spóźniać się, nie zapominać o wszystkim i ogarniać świat. Jak mam dużo zajęć to nie zjadam za dużo, jem kiedy się nudzę

Ech, zresztą ile o tym pisać. To siedzi w psychice, niestety.

Roisin92
cześć napisz coś o sobie!

ja mam szczęście, że frytek nie lubię. Ani czipsów. Poza imprezami, na imprezach zjadam wszystko Chociaż ostatnio dokonują się zmiany w moim życiu i staję się domatorem

Rany dziewczyny, jak a Wam tych długich włosów zazdroszczę, ja mam jakieś zwykłe do ramion i cierpię. Do tego przestały się kręcić i ogólnie, nie chcą mi się podporządkowywać

O tak, tak, dokładnie. Piszesz o mnie, czy z mojego umysłu?

Chociaż ja to wyglądam jak muminek czy inny teletubiś (wąskie ramiona, wielki brzuchol, dupa i udzicha).

Moje są długie, ale same problemy z nimi :P. Niestety w krótkich wyglądam jeszcze gorzej niż teraz (a jednak to jest możliwe ).
A podporządkowywać to się moje nigdy nie chciały, one żyją własnym życiem!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 20:45   #1836
Lunitka
Raczkowanie

Chcę dołączyć do was 5kg w dół poproszę...
teraz 65kg ( efekt świąt i obżarstwa od tamtego czasu do dzisiaj)
167cm
pracuję
:P

Wielkie oszczędzanie

książki przeczytane 25/2012
Lunitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:10   #1837
bita smietana
Zakorzenienie

Lunitka, cześć damy radę

Winyl, bez sensu, prawda? Chyba jedynym sposobem jest całkowite zmienienie sposobu postrzegania siebie i jedzenia, w sensie- nie łączyć porażek/sukcesów/stresu z jedzeniem, tylko ono musi być zupełnie osobną częścią życia. Chciałabym...
Stary 2011-01-23, 21:25   #1838
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Witam nowe dziewczynki
oj przybedzie nas bo wiadomo blizej wiosny i lata w kupie siła

ja wybylam na weekend do babci, powiedziala ze jestem "cienka" Zwykle slyszalam ze sie poprawilam, dostalam dupki, wiecie jak to jestu bbci ale mialam buty na obcasie i takie wrazenie że zmizernialam, ah te babcie

tradycyjnie od poniedzialku postanowienie diety, glownie oczyszczenia sie, czuje sie jak balon. W sumie ten brzuch wyglada paskudnie... Kupilam sobie spontanicznie w tesco rurki F&F, polecam 47 zl i koszule ale to na wiosne wiec wypad udany

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc też nie wierzylam w 8-minutówki, ale po 10 dniach 8min legs ubyło mi 1,5cm w udzie, a moich ud nic nie chciało ruszyć! (nawet codzienne 40-60min steppera), więc zaczęłam wierzyć :P.
Poza tym, jak Ci się wydaje, że za mało to zrób kilka serii . Jak zrobisz 4 serie to już będzie optymalny czas dziennych ćwiczeń
kurcze ale mnie zmobilizowałaś! choc piszesz o czasie przeszlym, to i tak super!

ja kiedy tez cwiczylam 8 minutowki, i naprawde podzialalo, glownie wlasnie na uda i biodra. Nie mam nic do roboty musze zaczac cwiczyc!

Cytat:
Napisane przez Patka 89 Pokaż wiadomość
zapłaciłam 23,50 z przesyłką na allegro jak dostanę i zrobię pierwszy masaż to napiszę jak było
jaaaaa, od pol roku jakos obserwuję wątek o cellulicie! i dziewczyny wlasnie pisza o bankach chinskich, zawsze myslalam ze to nic nie daje. Sama nie wiem, na pewno kremy nie rozbija tego co mam.

Mam szczupłe nogi, lubie je, a juz na pewno łydki, kolana, tylko te uda pisz jak dojda,oj bede Ci przypowinac o raportowaniu

Cytat:
"Good bye apetite- zamień kluseczki na figurę laseczki" Padłam.
nienawidze tej reklamy

poza tym, szykuje sie niezly tydzien, TZ ma urodziny we wtorek, prezent mu kupie to wiadomo, ale chyba zorganizuje mu imprezke w malym gronie. Chce kupic syrop Curacao, w tesco widzialam. Nie wiem jaki ma smak, czy to jakas lipa nie bedzie. Moze kupowalyscie ten syrop?dokamikadze potrzebuje
Stary 2011-01-23, 21:35   #1839
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
ja dzisiaj też się pocieszałam chrupkami serowymi... czuję się dziś jak pasztet i tyle. o!

jeśli te bańki działają, może faktycznie je sobie kupie? hmm

witam nowe osóbki

ide coś zjeść

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:44   #1840
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

agnes ja sie na nie dawno napalilam ale boje sie ze na all jakies badziewie jest

trzymjcie kciuki,ja jutro sie waze i mierze
Stary 2011-01-23, 23:04   #1841
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Witam nowe dziewczynki
oj przybedzie nas bo wiadomo blizej wiosny i lata w kupie siła

ja wybylam na weekend do babci, powiedziala ze jestem "cienka" Zwykle slyszalam ze sie poprawilam, dostalam dupki, wiecie jak to jestu bbci ale mialam buty na obcasie i takie wrazenie że zmizernialam, ah te babcie

tradycyjnie od poniedzialku postanowienie diety, glownie oczyszczenia sie, czuje sie jak balon. W sumie ten brzuch wyglada paskudnie... Kupilam sobie spontanicznie w tesco rurki F&F, polecam 47 zl i koszule ale to na wiosne wiec wypad udany

kurcze ale mnie zmobilizowałaś! choc piszesz o czasie przeszlym, to i tak super!

ja kiedy tez cwiczylam 8 minutowki, i naprawde podzialalo, glownie wlasnie na uda i biodra. Nie mam nic do roboty musze zaczac cwiczyc!

jaaaaa, od pol roku jakos obserwuję wątek o cellulicie! i dziewczyny wlasnie pisza o bankach chinskich, zawsze myslalam ze to nic nie daje. Sama nie wiem, na pewno kremy nie rozbija tego co mam.

Mam szczupłe nogi, lubie je, a juz na pewno łydki, kolana, tylko te uda pisz jak dojda,oj bede Ci przypowinac o raportowaniu

nienawidze tej reklamy

poza tym, szykuje sie niezly tydzien, TZ ma urodziny we wtorek, prezent mu kupie to wiadomo, ale chyba zorganizuje mu imprezke w malym gronie. Chce kupic syrop Curacao, w tesco widzialam. Nie wiem jaki ma smak, czy to jakas lipa nie bedzie. Moze kupowalyscie ten syrop?dokamikadze potrzebuje
To teraz ja się muszę teraz sama zmobilizować :P.

Curacao jest ok . A już na pewno w takiej roli, od jakiej zamierzasz go użyć . Tylko nie wiem czy wszystkie są takie same - w sensie, wydaje mi się, że różne firmy mają różne, czasem lepsze, czasem gorsze .

Ja chyba zawieszę dietę na poniedziałek-czwartek, bo mam najgorsze zaliczenia itd i ja potrzebuje czekolady! Za to bym się postarała ćwiczyć, żeby nie przybrać na wadze, aczkolwiek wiem, że w poniedziałek nie zdążę. Więc jutro dzień paskudnego, tłustego lenia odchudzaniowego, natomiast od wtorku ćwiczenia, a od piątku z powrotem dieta. Trzymajcie za mnie kciuki przez te 4 dni, bo to istna masakra jest!!

XOXO
Stary 2011-01-23, 23:17   #1842
bita smietana
Zakorzenienie

Winyl, trzymam kciuki za zaliczenia Zdietujemy się po sesji

Dziewczyny, ja Was chyba opuszczam na parę dni, bo nie biorę ze sobą komputera, tylko będę ewentualnie korzystała z laptopa TŻta no i czasem może dam radę coś napisać

Bo z komputerem w życiu się nie nauczę na wszystkie egzaminy

To do zobaczenia, mam nadzieję szybko
Stary 2011-01-24, 10:15   #1843
milusia1991
Rozeznanie

Cześc dupeczki Dawno mnie tutaj nie było. Przytyło mi się dzisiaj na wadze miałam 46,1 kg. Powolutku zbliża się moja 100 dniówka. Kreacja już gotowa, butki gotowe, jeszcze parę drobiazgów mam do kupienia, a teraz szukam fryzury
Stary 2011-01-24, 10:43   #1844
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
Cześc dupeczki Dawno mnie tutaj nie było. Przytyło mi się dzisiaj na wadze miałam 46,1 kg. Powolutku zbliża się moja 100 dniówka. Kreacja już gotowa, butki gotowe, jeszcze parę drobiazgów mam do kupienia, a teraz szukam fryzury
Uu taka chudzinka na studniówkę jak znalazł . Pokaż się w sukience!

XOXO
Stary 2011-01-24, 11:12   #1845
milusia1991
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Uu taka chudzinka na studniówkę jak znalazł . Pokaż się w sukience!
zaraz po studniówce podeślę wam na meila zdjęcia obiecuję.
Stary 2011-01-24, 11:38   #1846
adusia1554
Rozeznanie

Zaledwie przez weekend tu nie zagladalam i juz 2,5 strony do nadrobienia plotkary
Witam nowe wizazanki. W kupie sila!!
Agnes weselicho 20 sierpnia.
Dziewczyny a co to za doly i smuty. Glowa do gory. Napewno jestescie super laski. Ja juz chyba 2 tyg nie jem slodyczy i chipsow czuje sie cudownie. Lekko i zgrabnie. Wasza idolka to Marlin a ona przecież była gruba nosiła rozmiar 42 wiec otworzcie oczy wygladacie o wiele lepiej niz ona!!!!!

Dietetycznie dobrze i cwiczeniowo tez
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 14:40   #1847
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
Moniaaa- czy ta maść cynkowa nie wysusza Ci skóry? ja kiedyś używałam i miałam tragedie! później przerzuciłam się na Sudocrem nie wyobrażam sobie funkcjonować bez tej maści
Przeważnie używam jej punktowo, raz na jakiś czas walnę jako maseczkę na strefę T i jest ok ale na noc używam masła kakaowego albo smaruję twarz oliwką, więc nie ma szans na przesuszenie :P

Cytat:
Nie piłam,ale zajrzyj też do lidla, fajne mają alko i tanie :P
Cytat:
agnes ja sie na nie dawno napalilam ale boje sie ze na all jakies badziewie jest
Na doz-ie też są

Weekend pod znakiem Wczoraj pogrzeszyłam, piwko, chrupki, szampan, koc, tv i TŻ :P nie tylko dietowo :P Dzisiaj też wzorowo nie będzie bo idziemy wieczorem do kina
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 16:43   #1848
Patka 89
Raczkowanie

Obiecuję, że dam znac o efektach baniek póki co pan wysłał mi maila że już wysyła banieczki szybko jakoś
dziś mało dietetycznie... 3 kromki chrupkiego z filetem z indora i pomidorem, jabłko, banan, pół pomelo no i baton ale musiałam się odstresowac po egzaminie na kolację będzie rybcia wędzona
Patka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 17:48   #1849
Roisin92
Rozeznanie

ok, więc przedstawię się
Mam 18 lat, uczę się w liceum ( klasa maturalna )
5 kilogramów zleciało mi od między pierwszą a drugą klasą liceum, można powiedzieć, że 'przypadkiem', bo nie miałam żadnej diety, ale trzeba przyznać, że więcej ruchu w stylu jakichś spacerów, biegania, brzuszki itp
Marzy mi się 50 kg, ale z 52 też będę zadowolona. Co do obecnej diety, to na razie jem normalne posiłki w zmniejszonych porcjach, zastanawiam się nad Dukanem , ale nie wiem, musze się jeszcze zastanowić. Jak na razie 2 kg zleciało samym ograniczaniem normalnych posiłków.
No to chyba odpowiedziałam na wszystkie pytania.
Dzisiejszego dnia nie zaliczę do udanych pod względem diety, bo pół czekolady zjadłam
Jeśli chodzi o wymiary to 83-66-93, udo 54, najgorzej z udami właśnie

'Psycho, groupie, coccaine, crazy..'

Roisin92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 19:51   #1850
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze idzie, jutro znowu jeżdżę Jeszcze do egzaminu trochę czasu, mam 4 godziny wyjeżdżone

Ekhm... Dzisiaj moja dieta to jedna wielka porażka Jutro znów walczę.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 20:11   #1851
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Ło Jesus! Chyba pół dnia nadrabiałam zaległości w czytaniu! MASAKRA!!
A więc tak Agusia 3mam kciuki za dzidziusia! mamą się nie przejmuj, skoro ona nie docenia jakie ma szczęście to jej pech!! Masz wsparcie w TŻcie i jego mamie więc ciesz się, że masz to!! Mnie mama od exa nigdy jakoś nie lubiła, choć się starałam, ale czasem nie warto.

Co do jeżdżenia samochodem to fajna sprawa, szkoda, że nie mam swojego autka. Zdałam za 2 razem.

Co do baniek chińskich mam w domu i leżą, bo nie ukrywajmy trzeba determinacji aby tego używać, szczypie to i boli :/ nie przyjemna sprawa.

Witam nowe wiazażanki.

Ja od 3 dni jestem na diecie, jem mało /przyznam się bez bicia/ ale taki jest mój plan. Najpierw skurczę żołądek, a później już 5 posiłków dziennie i myślę, że waga spadnie.
Co do sesji 1 egzamin zdany za mną. Jeszcze 3. Całą sesję mam rozłożoną na 1,5 miesiąca... więc postanowiłam się zacząć odchudzać od soboty a na co mam czekać? aż mi sadło takie wyskoczy, że już totalnie bd się wstydzić chodzić do ludzi? oł noł! Zaczynam z wagą 58kg :/ kijowo. Oponka mi się zrobiła straszna!! Ahhh tak to jest jak się żre a nie je :/ Z siłką zaczynam od 7 lutego, na razie mi się nie chce :P
Wiecie co się dowiedziałam? że ja byłam winna temu że mój eks kazał mi "wypierdalać". Myślałam, że mnie ze złości coś strzeli jak to uslyszałam! Ciekawe co zrobiłam... Po pierwsze mój eks na tym weselu mnie olewał totalnie, nie tańczyłam z nikim, ani nic. Po drugie mój ex na drugi dzien mówił, że nie pamięta że tak powiedział. Widzicie jakie chłopaki to szuje? teraz opowiada jakąś niestworzoną historię (której nawet nie chcę znać) żeby się wybielić. On tak zawsze miał :/ coś narobił i wszystkim opowiadał że ja byłam winna. Nawet mnie to nie interesuje co on tak opowiada, to jest temat skończony dla mnie już prawie 5 miesięcy minęło.
Ja z nauką bdb stoję, same 5, 4 ze dwie 3 zadowolona jestem na maska, odchudzam się. Co weekend imprezuje :P ale w ten nie mogę bo dieta :P Ogólnie cieszę się z życia. Nie mam zamiaru mieć na razie faceta, nie potrzebuję huśtawek nastroju. Najgorsze jest, że od 5 miesięcy nie było ooOOooo nie umiem tak z obcymi :P
Aaaa i włosy mam proste :P aaaa i nie gniewam się no co wy aaa i jeszcze byłam na zakupach mega zakupach i całą garderobę mam nową haaaaa!

Mój blog active-and-healthy-lifestyle

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2011-01-24 o 20:14
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 20:16   #1852
Madzik631
Raczkowanie

Mogę i ja schudnąć z Wami?
Waga-68
Cel-minimum 60
Wzrost-169

Urodziłam córcię 3 miesiące temu...mam conieco do zwalczenia...
Dzień 1 diety...za mną, no prawie;p

Motywacja:
Być piękną i we wszystkim dobrze wyglądać
Oczekiwany efekt: ''JA przed ciążą a nawet lepiej!!!!!!''

MOTTO: ''Śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem,a kolację oddaj wrogowi.''
Madzik631 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 21:58   #1853
adusia1554
Rozeznanie

Pewnie ze mozesz. Witamy. Gratuluje córci
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 23:07   #1854
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
A więc tak Agusia 3mam kciuki za dzidziusia! mamą się nie przejmuj, skoro ona nie docenia jakie ma szczęście to jej pech!! Masz wsparcie w TŻcie i jego mamie więc ciesz się, że masz to!! Mnie mama od exa nigdy jakoś nie lubiła, choć się starałam, ale czasem nie warto.

Co do baniek chińskich mam w domu i leżą, bo nie ukrywajmy trzeba determinacji aby tego używać, szczypie to i boli :/ nie przyjemna sprawa.

Ja od 3 dni jestem na diecie, jem mało /przyznam się bez bicia/ ale taki jest mój plan. Najpierw skurczę żołądek, a później już 5 posiłków dziennie i myślę, że waga spadnie.
Co do sesji 1 egzamin zdany za mną. Jeszcze 3. Całą sesję mam rozłożoną na 1,5 miesiąca... więc postanowiłam się zacząć odchudzać od soboty a na co mam czekać? aż mi sadło takie wyskoczy, że już totalnie bd się wstydzić chodzić do ludzi? oł noł! Zaczynam z wagą 58kg :/ kijowo. Oponka mi się zrobiła straszna!! Ahhh tak to jest jak się żre a nie je :/ Z siłką zaczynam od 7 lutego, na razie mi się nie chce :P
Wiecie co się dowiedziałam? że ja byłam winna temu że mój eks kazał mi "wypierdalać". Myślałam, że mnie ze złości coś strzeli jak to uslyszałam! Ciekawe co zrobiłam... Po pierwsze mój eks na tym weselu mnie olewał totalnie, nie tańczyłam z nikim, ani nic. Po drugie mój ex na drugi dzien mówił, że nie pamięta że tak powiedział. Widzicie jakie chłopaki to szuje? teraz opowiada jakąś niestworzoną historię (której nawet nie chcę znać) żeby się wybielić. On tak zawsze miał :/ coś narobił i wszystkim opowiadał że ja byłam winna. Nawet mnie to nie interesuje co on tak opowiada, to jest temat skończony dla mnie już prawie 5 miesięcy minęło.
Ja z nauką bdb stoję, same 5, 4 ze dwie 3 zadowolona jestem na maska, odchudzam się. Co weekend imprezuje :P ale w ten nie mogę bo dieta :P Ogólnie cieszę się z życia. Nie mam zamiaru mieć na razie faceta, nie potrzebuję huśtawek nastroju. Najgorsze jest, że od 5 miesięcy nie było ooOOooo nie umiem tak z obcymi :P
Aaaa i włosy mam proste :P aaaa i nie gniewam się no co wy aaa i jeszcze byłam na zakupach mega zakupach i całą garderobę mam nową haaaaa!
heeeej Wam
Cindy - dziękuje za słowa wsparcia! Dam sobie radę, jestem silną babka, więc mama nie ma ze mną szans
Jutro jadę do rodziców TŻa pożegnać się, bo w środę wracam do jukeja. Na samą myśl,że tam wracam robi mi się niedobrze... chciałabym żeby już był czerwiec. TŻ czeka i już się nie może doczekać, ja też! miesiąc bez OOooO to dla mnie za duzo, a co dopiero 5 miesięcy.. Cindy jak Ty sobie z tym radzisz?
a ten Twoj ex to jakiś dziwny jest myśli,że jak się wybieli to będzie lepszy... ajjj

u mnie też z dietą słabo. dzisiaj na śniadanie 3 kromki chlebka z serem żółtym, szynka i pasztetem + herbata. obiad - rosół. kolacja chrupki serowe. brawo .. od pon ostro ruszam!

a co do baniek - myslę,ze mimo bólu i tak bym sie skusiła

a ja dzisiaj wybierałam sobie prezenty urodzinowe! ur. ma 13 lutego, więc siostra musiała przyspieszyć zakupy ... więc dzisiaj dostałam komplet bielizny ( niespodzianka dla TŻa ) + apaszka w paski biało niebieskie. mmm

jeszcze tylko jutro, pakowanko i o 4 wyjazd na lotnisko. oj to będzie ciężki lot...

witam nowe osóbki! z Nami na pewno się uda
lece spać, dobranoc

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 07:36   #1855
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Agnesuk, ja wiem, że z Ciebie silna kobitka wiem wiem A to znów imprezka się szykuje tym razem Twoja urodzinowa! Ja jeszcze 7 lutego w pracy odprawiam i na szczęście już koniec! Dzięki Bogu! Chyba 5 razy odprawiałam, dla każdego co innego już mam dość. Nie wspomnę o kasie jaka na to badziewie poszła :/

No ja jak się zmobilizuje to też bd używać bańki ale taaaaaak mi się nie chcę :P
Ja 4 dzień diety, ostroooo daję radę, teraz to już całkowicie nie mam wyjścia. W piątek mam sesję zdjęciową. Pierwszą w moim życiu. Koleżanka się na tym zna i będzie mi strzelać foty, jakieś tam artystyczne Ale się już boję, bo kazała mi kabaretki przynieść i papierosa :P a ja mam cellulu i nie chcę go pokazywać buuu walczę z nim jak na razie kremami

A co do oooOOoo to sama nie wiem jak to wytrzymuję :/ a ze mnie łobuziara straszna w tych sprawach. Jakoś tak nie ma z kim, boję się HIVa :P

Miłego dnia kochaneczki

wiecie co mnie śmieszy? że mamy tylko 5 kilo do zrzucenia, a zrzucamy je już 1,5 roku hahaha

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2011-01-25 o 08:21
Stary 2011-01-25, 10:50   #1856
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roisin92 Pokaż wiadomość
ok, więc przedstawię się
Mam 18 lat, uczę się w liceum ( klasa maturalna )
5 kilogramów zleciało mi od między pierwszą a drugą klasą liceum, można powiedzieć, że 'przypadkiem', bo nie miałam żadnej diety, ale trzeba przyznać, że więcej ruchu w stylu jakichś spacerów, biegania, brzuszki itp
Marzy mi się 50 kg, ale z 52 też będę zadowolona. Co do obecnej diety, to na razie jem normalne posiłki w zmniejszonych porcjach, zastanawiam się nad Dukanem , ale nie wiem, musze się jeszcze zastanowić. Jak na razie 2 kg zleciało samym ograniczaniem normalnych posiłków.
No to chyba odpowiedziałam na wszystkie pytania.
Dzisiejszego dnia nie zaliczę do udanych pod względem diety, bo pół czekolady zjadłam
Jeśli chodzi o wymiary to 83-66-93, udo 54, najgorzej z udami właśnie
Na Twoim miejscu nie brałąbym się za Dukana skoro już dzięki samemu ograniczeniu masz spadki

Cytat:
Napisane przez Madzik631 Pokaż wiadomość
Mogę i ja schudnąć z Wami?
Waga-68
Cel-minimum 60
Wzrost-169

Urodziłam córcię 3 miesiące temu...mam conieco do zwalczenia...
Dzień 1 diety...za mną, no prawie;p
No jasne,witamy i mów jak się córa nazywa

Laski, ale mam lenia przez te wolne dni. Normalnie muszę budzik nastawiać, żeby wstać o 10:00,a nie o 12:00. A chodzę normalnie spać. Nie wiem jak za 2 tygodnie będę wstawała z rańca :P

Byliśmy wczoraj z Tż na Och Karol 2 ,w sumie fajny lekki film. Ale mało tam tej erotyki Plus za aktorów, dużo polskich których lubię

A i uwaga uwaga! Postanowiłam codziennie robić 8min legs + kręcić HH (minimum kwadrans). Kiedyś robiłam taki zestaw i najdłużej wytrwałam bo te ćwiczenia lubię najbardziej :P Więc i teraz jestem dobrej myśli.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 11:00   #1857
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Laski, ale mam lenia przez te wolne dni. Normalnie muszę budzik nastawiać, żeby wstać o 10:00,a nie o 12:00. A chodzę normalnie spać. Nie wiem jak za 2 tygodnie będę wstawała z rańca :P

A i uwaga uwaga! Postanowiłam codziennie robić 8min legs + kręcić HH (minimum kwadrans). Kiedyś robiłam taki zestaw i najdłużej wytrwałam bo te ćwiczenia lubię najbardziej :P Więc i teraz jestem dobrej myśli.
No to leniu wstajemy z łóżka i bierzemy się do roboty!!
Wiecie co przez to, że wy ciągle o HH piszecie to ja chyba też zacznę HH ćwiczyć chociaż 15 min
Dziś do gina idę po pracy oj oj

Stary 2011-01-25, 14:11   #1858
milusia1991
Rozeznanie

Hej kotleciki Dzisiaj mamy wtorek a tu żadnych pomiarów nie widzę. U mnie waga szaleje na skutek chyba wyczerpujących się baterii. Dzisiaj wchodziłam na nią z 4 razy i mam 45 kg a i dzisiaj dostałam @ więc to mogł byc tez powód mojego przytycia do 46.
Stary 2011-01-25, 14:39   #1859
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
wiecie co mnie śmieszy? że mamy tylko 5 kilo do zrzucenia, a zrzucamy je już 1,5 roku hahaha

najgorzej te kilka kg zrzucic

ja w sumie jak nie schudne mocno plakac nie bede, wazne ze w pore otworzylam oczy bo jakby dalej tak szlo to naprawde bym sie roztyla! narazie zrucilam 2 kg i kilka cm w talii, i czekam i czekam

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Byliśmy wczoraj z Tż na Och Karol 2 ,w sumie fajny lekki film. Ale mało tam tej erotyki Plus za aktorów, dużo polskich których lubię

ja w kinie nie bylam sto lat, chyba czas sie wybrac ostatnio mowilam do TZta

ja to nawet juz nie pisze o nowych postanowieniach bo nic z tego, co za lenistwo

odpalilam dzisiaj wosk do depilacji, jeszcze pedi, mani i moge leciec no trudno, zaryzykuje i kupie curacao w ciemno

ahh no i ja sie wczoraj wazylam i mierzylam, niby 54 (czyli 1 kg przytylam) ale mysle ze to jakies wahania, a moze przytylam wazne ze zrucilam te 2 kilosy i powoli do celu. Talia to mi nawet 65 wyszla jutro to zmierze dokladniej

Edytowane przez _Ewelka___
Czas edycji: 2011-01-25 o 14:41
_Ewelka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 17:14   #1860
Madzik631
Raczkowanie

Córcia ma na imię Maja i mam jeszcze synka Marcela i ma 2,5 roku

Motywacja:
Być piękną i we wszystkim dobrze wyglądać
Oczekiwany efekt: ''JA przed ciążą a nawet lepiej!!!!!!''

MOTTO: ''Śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem,a kolację oddaj wrogowi.''
Madzik631 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości