|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
agnesuk mm to moja bogini
mam jej ogromny czarno biały plakat równiez nad łóżkiem po sesji się do niego przyłozę dziekuję za komplement wlosy to jedna z nielicznych rzeczy z ktorych jestem dumna szczególnie teraz gdy zaczelam o nie dbac i sa miękkie i błyszczące. dlaczego dieta nie jest tak przyjemna jak malowanie paznokci albo dbanie o wosy?![]() |
|
|
|
#1832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podobno ujędrnia skórę i niszczy cellulit jednak boli i robi siniaki więc lepiej zacząc masowac teraz gdy nie trzeba odkrywac ciała :-P
|
|
|
|
|
#1833 |
|
Rozeznanie
|
Można się przyłączyć ?
![]() Dzisiejsza waga to 58,4 a chcę, żeby było 52. Wzrost 167. Jakiś czas temu ważylam nawet 65 kg , potem schudłam do 60, potem przerwa, a teraz chcę się jeszcze pozbyć tych 7 kg. Przyjmiecie mnie ?
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem otoczona przez wroga. Po lewej czekoladki, na stoliku przede mną delicje, po prawej, cóż- kuchnia. Trzymam się dzielnie, ale forteca może upaść
![]() Wiecie, ja też jak patrzę na siebie widzę takiego ludzika Michelin, Bukę i potwora z Loch Ness w jednym. Ale potem stwierdzam, że nieee, że na pewno tak nie jest i idę się pocieszać ciasteczkami. Braaaawo Honoratka, tak trzymać! Ale staram się być uporządkowana, nie spóźniać się, nie zapominać o wszystkim i ogarniać świat. Jak mam dużo zajęć to nie zjadam za dużo, jem kiedy się nudzę ![]() Ech, zresztą ile o tym pisać. To siedzi w psychice, niestety. Roisin92 cześć ![]() ja mam szczęście, że frytek nie lubię. Ani czipsów. Poza imprezami, na imprezach zjadam wszystko Chociaż ostatnio dokonują się zmiany w moim życiu i staję się domatoremRany dziewczyny, jak a Wam tych długich włosów zazdroszczę, ja mam jakieś zwykłe do ramion i cierpię. Do tego przestały się kręcić i ogólnie, nie chcą mi się podporządkowywać ![]() Agniesik, jak jazdy, zapisałaś się już na egzamin?
|
|
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)no i w jaki sposób i w jakim czasie pozbyłaś się tamtych 5kg? a potem tych 2kg? I chcesz w końcu schudnąć 5kg czy 7kg? Witamy, witamy, bądź nam motywacją, bo my tu plotkujemy, o różnych zbereźnych rzeczach zwłaszcza, a jakoś to odchudzanie to nam różnie idzie . Ale damy radę! Cytat:
Chociaż ja to wyglądam jak muminek czy inny teletubiś (wąskie ramiona, wielki brzuchol, dupa i udzicha). Moje są długie, ale same problemy z nimi :P. Niestety w krótkich wyglądam jeszcze gorzej niż teraz (a jednak to jest możliwe A podporządkowywać to się moje nigdy nie chciały, one żyją własnym życiem!
|
|
#1836 |
|
Raczkowanie
|
Chcę dołączyć do was
5kg w dół poproszę...teraz 65kg ( efekt świąt i obżarstwa od tamtego czasu do dzisiaj) 167cm pracuję :P
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Lunitka, cześć
damy radę![]() Winyl, bez sensu, prawda ? Chyba jedynym sposobem jest całkowite zmienienie sposobu postrzegania siebie i jedzenia, w sensie- nie łączyć porażek/sukcesów/stresu z jedzeniem, tylko ono musi być zupełnie osobną częścią życia. Chciałabym...
|
|
|
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczynki
oj przybedzie nas bo wiadomo blizej wiosny i lata w kupie siła ja wybylam na weekend do babci, powiedziala ze jestem "cienka" ale mialam buty na obcasie i takie wrazenie że zmizernialam, ah te babcie ![]() tradycyjnie od poniedzialku postanowienie diety, glownie oczyszczenia sie, czuje sie jak balon. W sumie ten brzuch wyglada paskudnie... Kupilam sobie spontanicznie w tesco rurki F&F, polecam 47 zl Cytat:
ja kiedy tez cwiczylam 8 minutowki, i naprawde podzialalo, glownie wlasnie na uda i biodra. Nie mam nic do roboty musze zaczac cwiczyc! Cytat:
Mam szczupłe nogi, lubie je, a juz na pewno łydki, kolana, tylko te uda ![]() nienawidze tej reklamy poza tym, szykuje sie niezly tydzien, TZ ma urodziny we wtorek, prezent mu kupie to wiadomo, ale chyba zorganizuje mu imprezke w malym gronie. Chce kupic syrop Curacao, w tesco widzialam. Nie wiem jaki ma smak, czy to jakas lipa nie bedzie. Moze kupowalyscie ten syrop?dokamikadze potrzebuje
|
|
#1839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli te bańki działają, może faktycznie je sobie kupie? hmm witam nowe osóbki ![]() ide coś zjeść
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
agnes ja sie na nie dawno napalilam ale boje sie ze na all jakies badziewie jest
![]() trzymjcie kciuki,ja jutro sie waze i mierze
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Curacao jest ok . A już na pewno w takiej roli, od jakiej zamierzasz go użyć . Tylko nie wiem czy wszystkie są takie same - w sensie, wydaje mi się, że różne firmy mają różne, czasem lepsze, czasem gorsze . Ja chyba zawieszę dietę na poniedziałek-czwartek, bo mam najgorsze zaliczenia itd i ja potrzebuje czekolady! Za to bym się postarała ćwiczyć, żeby nie przybrać na wadze, aczkolwiek wiem, że w poniedziałek nie zdążę. Więc jutro dzień paskudnego, tłustego lenia odchudzaniowego, natomiast od wtorku ćwiczenia, a od piątku z powrotem dieta. Trzymajcie za mnie kciuki przez te 4 dni, bo to istna masakra jest!!
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl, trzymam kciuki za zaliczenia
![]() Dziewczyny, ja Was chyba opuszczam na parę dni, bo nie biorę ze sobą komputera, tylko będę ewentualnie korzystała z laptopa TŻta no i czasem może dam radę coś napisać ![]() Bo z komputerem w życiu się nie nauczę na wszystkie egzaminy To do zobaczenia, mam nadzieję szybko |
|
|
|
#1843 |
|
Rozeznanie
|
Cześc dupeczki
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pokaż się w sukience!
|
|
#1845 |
|
Rozeznanie
|
zaraz po studniówce podeślę wam na meila zdjęcia obiecuję.
![]()
|
#1846 |
|
Rozeznanie
|
Zaledwie przez weekend tu nie zagladalam i juz 2,5 strony do nadrobienia plotkary
Witam nowe wizazanki. W kupie sila!! Agnes weselicho 20 sierpnia. Dziewczyny a co to za doly i smuty. Glowa do gory. Napewno jestescie super laski. Ja juz chyba 2 tyg nie jem slodyczy i chipsow czuje sie cudownie. Lekko i zgrabnie. Wasza idolka to Marlin a ona przecież była gruba nosiła rozmiar 42 wiec otworzcie oczy wygladacie o wiele lepiej niz ona!!!!! Dietetycznie dobrze i cwiczeniowo tez |
|
|
|
#1847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Weekend pod znakiem
|
|||
|
|
|
#1848 |
|
Raczkowanie
|
Obiecuję, że dam znac o efektach baniek
póki co pan wysłał mi maila że już wysyła banieczki szybko jakoś ![]() dziś mało dietetycznie... 3 kromki chrupkiego z filetem z indora i pomidorem, jabłko, banan, pół pomelo ale musiałam się odstresowac po egzaminie na kolację będzie rybcia wędzona
|
|
|
|
#1849 |
|
Rozeznanie
|
ok, więc przedstawię się
![]() Mam 18 lat, uczę się w liceum ( klasa maturalna )5 kilogramów zleciało mi od między pierwszą a drugą klasą liceum, można powiedzieć, że 'przypadkiem', bo nie miałam żadnej diety, ale trzeba przyznać, że więcej ruchu w stylu jakichś spacerów, biegania, brzuszki itp ![]() Marzy mi się 50 kg, ale z 52 też będę zadowolona. Co do obecnej diety, to na razie jem normalne posiłki w zmniejszonych porcjach, zastanawiam się nad Dukanem , ale nie wiem, musze się jeszcze zastanowić. Jak na razie 2 kg zleciało samym ograniczaniem normalnych posiłków. No to chyba odpowiedziałam na wszystkie pytania. Dzisiejszego dnia nie zaliczę do udanych pod względem diety, bo pół czekolady zjadłam ![]() Jeśli chodzi o wymiary to 83-66-93, udo 54, najgorzej z udami właśnie
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Ło Jesus! Chyba pół dnia nadrabiałam zaległości w czytaniu! MASAKRA!!
A więc tak Agusia 3mam kciuki za dzidziusia! mamą się nie przejmuj, skoro ona nie docenia jakie ma szczęście to jej pech!! Masz wsparcie w TŻcie i jego mamie więc ciesz się, że masz to!! Mnie mama od exa nigdy jakoś nie lubiła, choć się starałam, ale czasem nie warto. Co do jeżdżenia samochodem to fajna sprawa, szkoda, że nie mam swojego autka. Zdałam za 2 razem. Co do baniek chińskich mam w domu i leżą, bo nie ukrywajmy trzeba determinacji aby tego używać, szczypie to i boli :/ nie przyjemna sprawa. Witam nowe wiazażanki. Ja od 3 dni jestem na diecie, jem mało /przyznam się bez bicia/ ale taki jest mój plan. Najpierw skurczę żołądek, a później już 5 posiłków dziennie i myślę, że waga spadnie. Co do sesji 1 egzamin zdany za mną. Jeszcze 3. Całą sesję mam rozłożoną na 1,5 miesiąca... więc postanowiłam się zacząć odchudzać od soboty a na co mam czekać? aż mi sadło takie wyskoczy, że już totalnie bd się wstydzić chodzić do ludzi? oł noł! Zaczynam z wagą 58kg :/ kijowo. Oponka mi się zrobiła straszna!! Ahhh tak to jest jak się żre a nie je :/ Z siłką zaczynam od 7 lutego, na razie mi się nie chce :P Wiecie co się dowiedziałam? że ja byłam winna temu że mój eks kazał mi "wypierdalać". Myślałam, że mnie ze złości coś strzeli jak to uslyszałam! Ciekawe co zrobiłam... Po pierwsze mój eks na tym weselu mnie olewał totalnie, nie tańczyłam z nikim, ani nic. Po drugie mój ex na drugi dzien mówił, że nie pamięta że tak powiedział. Widzicie jakie chłopaki to szuje? teraz opowiada jakąś niestworzoną historię (której nawet nie chcę znać) żeby się wybielić. On tak zawsze miał :/ coś narobił i wszystkim opowiadał że ja byłam winna. Nawet mnie to nie interesuje co on tak opowiada, to jest temat skończony dla mnie już prawie 5 miesięcy minęło. Ja z nauką bdb stoję, same 5, 4 ze dwie 3 zadowolona jestem na maska, odchudzam się. Co weekend imprezuje :P ale w ten nie mogę bo dieta :P Ogólnie cieszę się z życia. Nie mam zamiaru mieć na razie faceta, nie potrzebuję huśtawek nastroju. Najgorsze jest, że od 5 miesięcy nie było ooOOooo nie umiem tak z obcymi :P Aaaa i włosy mam proste :P aaaa i nie gniewam się no co wy aaa i jeszcze byłam na zakupach mega zakupach i całą garderobę mam nową haaaaa!
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2011-01-24 o 20:14 |
|
|
|
#1852 |
|
Raczkowanie
|
Mogę i ja schudnąć z Wami?
Waga-68 Cel-minimum 60 Wzrost-169 ![]() Urodziłam córcię 3 miesiące temu...mam conieco do zwalczenia... Dzień 1 diety...za mną, no prawie;p
68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57:pro si:Motywacja: Być piękną i we wszystkim dobrze wyglądać Oczekiwany efekt: ''JA przed ciążą a nawet lepiej!!!!!! ''MOTTO: ''Śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem,a kolację oddaj wrogowi.'' |
|
|
|
#1853 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie ze mozesz. Witamy. Gratuluje córci
|
|
|
|
#1854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cindy - dziękuje za słowa wsparcia! Dam sobie radę, jestem silną babka, więc mama nie ma ze mną szans Jutro jadę do rodziców TŻa pożegnać się, bo w środę wracam do jukeja. Na samą myśl,że tam wracam robi mi się niedobrze... chciałabym żeby już był czerwiec. TŻ czeka i już się nie może doczekać, ja też! ![]() miesiąc bez OOooO to dla mnie za duzo, a co dopiero 5 miesięcy.. Cindy jak Ty sobie z tym radzisz? ![]() a ten Twoj ex to jakiś dziwny jest myśli,że jak się wybieli to będzie lepszy... ajjj u mnie też z dietą słabo. dzisiaj na śniadanie 3 kromki chlebka z serem żółtym, szynka i pasztetem + herbata. obiad - rosół. kolacja chrupki serowe. brawo a co do baniek - myslę,ze mimo bólu i tak bym sie skusiła a ja dzisiaj wybierałam sobie prezenty urodzinowe! ur. ma 13 lutego, więc siostra musiała przyspieszyć zakupy ... więc dzisiaj dostałam komplet bielizny ( niespodzianka dla TŻa ) + apaszka w paski biało niebieskie. mmm jeszcze tylko jutro, pakowanko i o 4 wyjazd na lotnisko. oj to będzie ciężki lot... witam nowe osóbki! z Nami na pewno się uda lece spać, dobranoc
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, ja wiem, że z Ciebie silna kobitka
wiem wiem A to znów imprezka się szykuje tym razem Twoja urodzinowa! Ja jeszcze 7 lutego w pracy odprawiam i na szczęście już koniec! Dzięki Bogu! Chyba 5 razy odprawiałam, dla każdego co innego już mam dość. Nie wspomnę o kasie jaka na to badziewie poszła :/ No ja jak się zmobilizuje to też bd używać bańki ale taaaaaak mi się nie chcę :P Ja 4 dzień diety, ostroooo daję radę, teraz to już całkowicie nie mam wyjścia. W piątek mam sesję zdjęciową. Pierwszą w moim życiu. Koleżanka się na tym zna i będzie mi strzelać foty, jakieś tam artystyczne Ale się już boję, bo kazała mi kabaretki przynieść i papierosa :P a ja mam cellulu i nie chcę go pokazywać buuu walczę z nim jak na razie kremami ![]() A co do oooOOoo to sama nie wiem jak to wytrzymuję :/ a ze mnie łobuziara straszna w tych sprawach. Jakoś tak nie ma z kim, boję się HIVa :P Miłego dnia kochaneczki ![]() wiecie co mnie śmieszy? że mamy tylko 5 kilo do zrzucenia, a zrzucamy je już 1,5 roku hahaha
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2011-01-25 o 08:21 |
|
|
|
#1856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Laski, ale mam lenia przez te wolne dni. Normalnie muszę budzik nastawiać, żeby wstać o 10:00,a nie o 12:00. A chodzę normalnie spać. Nie wiem jak za 2 tygodnie będę wstawała z rańca :P Byliśmy wczoraj z Tż na Och Karol 2 ,w sumie fajny lekki film. Ale mało tam tej erotyki Plus za aktorów, dużo polskich których lubię ![]() A i uwaga uwaga! Postanowiłam codziennie robić 8min legs + kręcić HH (minimum kwadrans). Kiedyś robiłam taki zestaw i najdłużej wytrwałam bo te ćwiczenia lubię najbardziej :P Więc i teraz jestem dobrej myśli. |
||
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co przez to, że wy ciągle o HH piszecie to ja chyba też zacznę HH ćwiczyć chociaż 15 min ![]() Dziś do gina idę po pracy oj oj
|
|
#1858 |
|
Rozeznanie
|
Hej kotleciki
|
#1859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej te kilka kg zrzucic ![]() ja w sumie jak nie schudne mocno plakac nie bede, wazne ze w pore otworzylam oczy bo jakby dalej tak szlo to naprawde bym sie roztyla! narazie zrucilam 2 kg i kilka cm w talii, i czekam i czekam ![]() Cytat:
![]() ja to nawet juz nie pisze o nowych postanowieniach bo nic z tego, co za lenistwo ![]() odpalilam dzisiaj wosk do depilacji, jeszcze pedi, mani i moge leciec no trudno, zaryzykuje i kupie curacao w ciemno ![]() ahh no i ja sie wczoraj wazylam i mierzylam, niby 54 (czyli 1 kg przytylam) ale mysle ze to jakies wahania, a moze przytylam wazne ze zrucilam te 2 kilosy i powoli do celu. Talia to mi nawet 65 wyszla jutro to zmierze dokladniej
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-01-25 o 14:41 |
||
|
|
|
#1860 |
|
Raczkowanie
|
Córcia ma na imię Maja i mam jeszcze synka Marcela i ma 2,5 roku
68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57:pro si:Motywacja: Być piękną i we wszystkim dobrze wyglądać Oczekiwany efekt: ''JA przed ciążą a nawet lepiej!!!!!! ''MOTTO: ''Śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem,a kolację oddaj wrogowi.'' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

mam jej ogromny czarno biały plakat równiez nad łóżkiem
dziekuję za komplement
wlosy to jedna z nielicznych rzeczy z ktorych jestem dumna szczególnie teraz gdy zaczelam o nie dbac i sa miękkie i błyszczące. dlaczego dieta nie jest tak przyjemna jak malowanie paznokci albo dbanie o wosy?

)
5kg w dół poproszę...

ja kiedyś używałam i miałam tragedie! później przerzuciłam się na Sudocrem
póki co pan wysłał mi maila że już wysyła banieczki
na kolację będzie rybcia wędzona 
68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57:pro si:
wiem wiem 
jutro to zmierze dokladniej