Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-10, 19:44   #1861
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
hej

Dziewczyny, od kilku dni twardnieje mi brzuch, jak chwilę pochodzę, coś porobię, do tego boli podbrzusze... zaczynam się martwić tym. Mój gin jest na urlopie, wizyta dopiero 22.08. Sama nie wiem co robić, biorę nospę i magnez ale nie pomaga Staram się cały czas leżeć, dzisiaj byłam w sklepie samochodem, chodziłam powolutku jakąś godzinę i do teraz mam twardy i pobolewający... leżę ale nie przechodzi...

za wszystkie udane wizyty i kciuki za wieczorną

ciezaroweczka przyke to jest, ale jeśli to jest jedyne wyjście żeby mamie pomóc i żeby doszła do siebie to jakoś musisz to znieść trzymaj się
a moze to wzdęcia ? Ja tez początkowo te bóle myliłam, okazało sie ze sprawcą moich są jelita
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 19:50   #1862
MissZuzia
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Natalia gratuluję udanej wizyty Następnym razem na pewno poznacie płeć

Ciezaroweczka współczuję.. Trzymam kciuki, żeby lekarze pomogli Twojej mamie i żeby jak najszybciej opuściła szpital.

Dziewczyny ja chyba mam zachcianki Zjadłam obiad, w ogóle nie czułam głodu, ale cały czas czułam potrzebę zjedzenia prażynek... Zjadłam całą paczkę, a teraz jeszcze pół paczki talarków lajkonika :/ W ogóle nie będę kupowała takich rzeczy, bo jak coś takiego jest w domu, to dosłownie muszę to pochłonąć :/ No i teraz źle mi z tym, że tak ulegam moim słabościom, bo to przecież niezdrowe jest. Że też na owoce nie mam takiej ochoty...
a ja bym je mogła jeść non stop, tylko powstrzymuję się bo w niektórych moich ulubionych za dużo cukrów jest Dziennie mogłabym zjeść kilka jabłek, dużą kiść winogron, gruszkę i wiele śliwek. Dziś zjadłam banana i dwa jabłka więc jeszcze ok

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
która mnie już podkablowała???
własnei dostałam ostrzeżenie wieć albo ktoś podkablował albo sam znalazł mnie z tym linkiem ... hmmm
niekoniecznie któraś z nas, równie dobrze sam moderator zobaczył. Przecież chodzą i sprawdzają wątki, to ich praca No ale już wiesz, że najpierw trzeba poczytać regulamin

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Wróciłam od lekarza.Maluszek fikał jak szalony,ale niestety ułożony pośladkowo i płci niechciał pokazac,więc musimy czekac do następnej wizyty!Rozwija się prawidłowo ,wszystko jest wporządku!TŻ zachwycony usg
gratki

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Hej Mamusie.
Jutro długo wyczekiwana wizyta w mojej Pani ginekolog. Bardzo sie boję tam iść jak nigdy dotąd. Nieciekawy okres w moim życiu nastał. Dziś musiałam odwieźć moją mamę do szpitala psychiatrycznego z silną depresją Bardzo to przeżyłyśmy i ja i Ona. Nie potrafię dziś sobie tego wybaczyć, że zostawiłam ją w takim miejscu Staram się nie denerwować, nie martwić - ale to jest silniejsze ode mnie Nie wiem co mam zrobić dziś ze sobą.
współczuję ci, życzę dużo sił

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Wyniki ok, już nie mam bakterii w moczu, a toxoplazmozy nie przechodziłam i muszę uważać Nie mam zdjęcia, bo malca było mało co widać i się kręciuchał i kopał mnie bo niezadowolony, że ktoś go przyciska... od głowy do dupki miał 10 cm niecałe więc z nogami gdzieś ze 12-13 ma

Ale mam też złą wiadomość... mam zapalenie i dostałam kapsułki dopochwowe i będę się leczyć jakieś 3 tyg do następnej wizyty
10 dni po jednej na noc, a potem co 2 dzień mam brać. Na szczęście 2 opakowania kosztowały 25 zł, więc przeżyłam

Malec jak kopał mnie u gina szok! A teraz znów mnie kopie i to coraz częściej w ciągu dnia, widać jak się rusza gówniarz mały no
jakiego wierciucha masz że ho ho, mój się tak nie dobija do mnie....

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
A co do przetworów to w tym roku szaleję Zaliczyłam już dżemy z czarnej porzeczki, malin, mirabelek, powidła śliwkowe i soki malinowe. Do tej pory robiłam na żel-fixach i innym tałatajstwie ale w tym roku owocki dostałam od rodziców z działki więc niepryskane i robię bez żadnych ulepszaczy. I tylko padam na pyszczek bo po pracy stać jeszcze nad garami to masakra.... Wczorajsze powidła mnie dobiły.... Ale za to ten smak w zimie
narobiłaś mi smaka, aż mi ślinka cieknie

Cytat:
Napisane przez kamisiad24 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie przyszłe mamusie
Pierwszy raz jestem na tym forum i chciałam sie zapytac jak to wszystko działa
Cytat:
jak to wszystko działa? nie mogę sie połapać
witaj, ale co byś chciała wiedzieć? Jak odpowiadać na posty cytując je bądź wielocytując czy coś innego? Bez konkretnego pytanie ciężko będzie ci pomóc

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 19:56   #1863
MMONIKA9
Wtajemniczenie

nigdy mi sie niechce ich czytać bo są za długie a jak by to było zamieszczone w klubie to też ostrzeżenie bym dostała??? ja sobie właśnie paznokietki zrobiłam szwagierka mi pożyczyła caly sprzet do tipsów i tak sobie siedziałam i dłubałam
Stary 2011-08-10, 20:00   #1864
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Kamciurka - oby się jakos ułożyło z pracą męża. A Ty nie płacz bo dzidzi tez smutno będzie!!

CIężaróweczko- przykra sprawa z mamą ale uważam, ze nie powinnas miec wyrzutów sumienia. Tam się nią profesjonalnie zajmą, zastosują odpowiednie leczenie i szybko do Was wróci!!!

Agatek - dobrze, ze wyniki ok!! co do zapalenie to współczuję....

Inutil - uważaj na ten brzuchol.... moja kolezanka tak miala (tylko caly czas) i musiala potem lezec...

a co do skurczy to ja nie mam bo gin mi kazała brac magnez z b6 (wiec nie wiem czy nie mam bo nie mam czy nie mam bo biorę ten magnez)
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:01   #1865
kamisiad24
Przyczajenie

niby takale tak sobie fajnie tu piszecie aja niewtajemniczona i dlatego pytam na jakiej zasadzie to dziala
kamisiad24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:02   #1866
staraupa
Raczkowanie

hej dziewczynki
Inutil kochana teżtak miałam kiedyś, jak tylko coś porobiłam to musiałam leżeć i brzuch tak bolał. Dostałam magnez i nospę, której prawie nie brałam i póki co jest ok. Ale ja mam to tak okresowo, czasem mnie nic nie boli przez tydzień a czasem 4 dni ciągle coś czuję. Nie martw się, na pewno to nic poważnego. Mnie pomimo tych bóli gin odstawił Luteinę i nic się nie podziało więc to chyba nic strasznego.
Ściskam wszystkie!!
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:08   #1867
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Hej Mamusie.
Jutro długo wyczekiwana wizyta w mojej Pani ginekolog. Bardzo sie boję tam iść jak nigdy dotąd. Nieciekawy okres w moim życiu nastał. Dziś musiałam odwieźć moją mamę do szpitala psychiatrycznego z silną depresją Bardzo to przeżyłyśmy i ja i Ona. Nie potrafię dziś sobie tego wybaczyć, że zostawiłam ją w takim miejscu Staram się nie denerwować, nie martwić - ale to jest silniejsze ode mnie Nie wiem co mam zrobić dziś ze sobą.

Biedna <przytul> współczuję, te kiedyś miałam tatę w takim szpitalu...pamiętam, że było mi bardzo przykro.

A dzisiaj kupiłam troszkę ciuszków nowe body i skarpetki, a na lumpie ciepłe bluzy dwie, jedna cieńsza, spodnie, pajacyk uwielbiam takie zakupy

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 20:10   #1868
MMONIKA9
Wtajemniczenie

mnie dziś tż tak wkurzył ze się popłakałam i zachwile plamiłam odrazu położyłam sie do wyrka wziełam dodatkową lutkę i przeszło , jestem zła i przykro mi bo mieliśmy iść razem na wesele do mojego kuzyna chociaż na 3 godzinki tż powiedział ż enigdzi enie idzie bo nei ma siana na prezent nie ma się w co ubrać i mam isć sama ;( owszem sytuacja u nas nei wesoła brak siana znowu musimy pożyczać na jedzenie ale te 3 godzinki by go nie zbawiły iśc troche odstresować się najeść no ale jak niechce to zmuszać go nie będe wiem że chce samochód jak najszybciej zrobić by dostać za neigo kase wkur...ia mnie cała ta sytuacja z tymi ✂✂✂....mi kolesiami co go w huja zrobili przez nich teraz jesteśmy na łasce innych dziś nawet na chleb nie mieliśmy po kieszeniach szperałam by 3zl nazbierać ;( no wyć mi się chce
Stary 2011-08-10, 20:10   #1869
NataliaM1103
Rozeznanie

Kochane ,dzisiaj mój ginekolog powiedział,że od czasu do czasu mogę wypic sobie szklaneczke piwka,ja niestety jakoś tego nie popieram
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:11   #1870
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Witam serdecznie przyszłe mamusie
Pierwszy raz jestem na tym forum i chciałam sie zapytac jak to wszystko działa
kamisiad24 witaj zapraszamy. Napisz coś o sobie. Którt tc?
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:16   #1871
kamisiad24
Przyczajenie

Witam mam na imie Kamila jestem w 16 tyg ciazy, na zwolnieniu lekarskim i potwornie sie nudzie. pomyslalam ze wejde na forum i poznam inne przyszlemamusie z ktorymi bede moglawymieniac sie doswiadczeniami
Stary 2011-08-10, 20:19   #1872
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
mnie dziś tż tak wkurzył ze się popłakałam i zachwile plamiłam odrazu położyłam sie do wyrka wziełam dodatkową lutkę i przeszło , jestem zła i przykro mi bo mieliśmy iść razem na wesele do mojego kuzyna chociaż na 3 godzinki tż powiedział ż enigdzi enie idzie bo nei ma siana na prezent nie ma się w co ubrać i mam isć sama ;( owszem sytuacja u nas nei wesoła brak siana znowu musimy pożyczać na jedzenie ale te 3 godzinki by go nie zbawiły iśc troche odstresować się najeść no ale jak niechce to zmuszać go nie będe wiem że chce samochód jak najszybciej zrobić by dostać za neigo kase wkur...ia mnie cała ta sytuacja z tymi ✂✂✂....mi kolesiami co go w huja zrobili przez nich teraz jesteśmy na łasce innych dziś nawet na chleb nie mieliśmy po kieszeniach szperałam by 3zl nazbierać ;( no wyć mi się chce
Współczuję Ci tej sytuacji, bardzo mi przykropostaraj się niedenerwować bo widzisz jak nerwy na Ciebie wpływają, aż zaczęłaś plamić.
Stary 2011-08-10, 20:20   #1873
kamisiad24
Przyczajenie

czesc kochana ty sie tak nie denerwuj bo nic dobrego z tego nie wyjdzie. widze ze u Ciebie inna sytyuacja ja w tym roku mam tyle wesel a tak strasznie mi sie nie chce chodzic
Stary 2011-08-10, 20:25   #1874
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
przytulam CIę mocno!!! ale nie denerwuj się, proszę

uciekam laseczki bo padam na pysk...
do jutra
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:27   #1875
Lucy1111
Zakorzenienie

Dziewczyny, Inutil jest w szpitalu.

Pojechała na IP, bo martwiła się tym brzuchem i ją zatrzymali. Ma nadzieję, że jutro wyjdzie. Dostała kroplówkę i leki. Usg zrobią pewnie jutro, bo dzisiaj już było za późno
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:29   #1876
NataliaM1103
Rozeznanie

Trzymam kciuki za Inutil żeby wszystko było dobrze
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:31   #1877
MMONIKA9
Wtajemniczenie

ojjj biedna oby to nic poważnego ja jutro też do lekarza idę bo coś szyjkę mam dziś nisko ze bez problemu ją dosięgam a niedawno była tak wysoko ze jej sięgnąć nei mogłam i teraz sie martwie bo nie wiem czy szyjka w ciazy zmienia swoje położenie czasami??
Stary 2011-08-10, 20:38   #1878
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość

Pojechała na IP, bo martwiła się tym brzuchem i ją zatrzymali. Ma nadzieję, że jutro wyjdzie. Dostała kroplówkę i leki. Usg zrobią pewnie jutro, bo dzisiaj już było za późno
Inutil trzymaj się kochana, Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
ojjj biedna oby to nic poważnego ja jutro też do lekarza idę bo coś szyjkę mam dziś nisko ze bez problemu ją dosięgam a niedawno była tak wysoko ze jej sięgnąć nei mogłam i teraz sie martwie bo nie wiem czy szyjka w ciazy zmienia swoje położenie czasami??
Moniś uciekaj jutro biegiem do lekarza!
Stary 2011-08-10, 20:41   #1879
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Witam mam na imie Kamila jestem w 16 tyg ciazy, na zwolnieniu lekarskim i potwornie sie nudzie. pomyslalam ze wejde na forum i poznam inne przyszlemamusie z ktorymi bede moglawymieniac sie doswiadczeniami
Witam
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:42   #1880
kamisiad24
Przyczajenie

Cytat:
jak to wszystko działa? nie mogę sie połapać
[QUOTE=nawojka8583;2868237 8]Inutil trzymaj się kochana, Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Moniś uciekaj jutro biegiem do lekarza![/QUOTE

jej dobrze ze pojechała jednak kobieca intuicja nie zawodzi, trzymam kciuki
Stary 2011-08-10, 20:42   #1881
uska000
Zadomowienie

czesc dziewczynki
trzymam kciuki za Inutil bedzie dobrze

zdjecia tortow wrzuce moze w piatek bo jutro caly dzien po lekarzach a na koniec 3d

dostalam dzis propozycje darmowej sesji ciazowej ale sie ciesze

jutro mnie pewnbie caly dzien nie bedzie moze uda mi sie odezwac wieczorkiem jak nie to do piatku
trzymajcie kciuki za polowkowe

dobranoc

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:43   #1882
kamisiad24
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
Witam
powoli zaczynam łapac haha
Stary 2011-08-10, 20:44   #1883
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:

Oby nic poważnego trzymam kciuki
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:45   #1884
*Agatek*
Zakorzenienie

Kochane byłam dziś w rossmanie i kupiłam pampersy aż 2 sztuki próbki na spróbowanie tych babydream (1,99 zł) Ceny są fajne w sumie. Za 46 sztuk 15 zł paczka pampersów, zobaczymy jak próbki po porodzie się sprawdzą

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
jakiego wierciucha masz że ho ho, mój się tak nie dobija do mnie....
no właśnie w szoku jestem, że tak szybko poczułam ruchy, fajnie w sumie ja się bardzo cieszę, bo wiem, że mały żyje i jest wszystko ok
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Agatek - dobrze, ze wyniki ok!! co do zapalenie to współczuję....
wyniki ok, ale kurka chyba toxo będę musiała powtórzyć za 2-3 miesiące, bo jeśli mam wynik 'nie stwierdzono' to znaczy, że nie przechodziłam i nie mam przeciwciał. Muszę uważać

Cieżaróweczko- zdrówka dla mamy!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:00   #1885
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:

O matko, mam nadzieje ze to nic poważnego Dobrze ze pojechała na IP. Trzymam kciuki
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:07   #1886
Lucy1111
Zakorzenienie

ja również mam nadzieję, że to rutynowe zatrzymanie i jutro dowie się, czym spowodowane było to twardnienie brzucha.

Uważam, że lepiej dmuchać na zimne i szybko reagować w sytuacjach dla nas nowych i niepokojących. Czasami czas gra na naszą korzyść. Im szybciej znajdziemy się w szpitalu, tym lepiej.

Monika, Ty też nie czekaj z tą szyjką, tylko pojedz jutro do lekarza, jeśli Cię to niepokoi... Z drugiej strony, po co gmerasz, tam gdzie nie trzeba?
Stary 2011-08-10, 21:11   #1887
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
trzymam kciuki za Inutil bedzie dobrze

zdjecia tortow wrzuce moze w piatek bo jutro caly dzien po lekarzach a na koniec 3d

dostalam dzis propozycje darmowej sesji ciazowej ale sie ciesze

jutro mnie pewnbie caly dzien nie bedzie moze uda mi sie odezwac wieczorkiem jak nie to do piatku
trzymajcie kciuki za polowkowe

dobranoc

marzy mi się taka sesja szukałam w necie ogłoszeń ale wszytsko tak daleko i zalecają od 7-8 mc się zgłaszac gdy brzusio jest już fajny duży okrąglutki

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
ja również mam nadzieję, że to rutynowe zatrzymanie i jutro dowie się, czym spowodowane było to twardnienie brzucha.

Uważam, że lepiej dmuchać na zimne i szybko reagować w sytuacjach dla nas nowych i niepokojących. Czasami czas gra na naszą korzyść. Im szybciej znajdziemy się w szpitalu, tym lepiej.

Monika, Ty też nie czekaj z tą szyjką, tylko pojedz jutro do lekarza, jeśli Cię to niepokoi... Z drugiej strony, po co gmerasz, tam gdzie nie trzeba?

oj nie gmeram nei gmeram tylko ja codziennie biorę lutkę dopochwowo to to czuje a ze etraz plamilam to odrazu sprawdzilam co sie dzieje z szyjka polozylam sie troche to mi przeszlo wiec mykam do wyrka lezec a jutro dzwonie do lekarza
Stary 2011-08-10, 21:12   #1888
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc moje piękne mamusie

byłam dzis u ortodonty i dowiedzialam się ze w pazdzierniku pozbędę się górnego aparatu a w listopadzie dolnego hurrrrrrrrrrrra moje dziecko się mnie nei wystraszy

i kupiłam m jak mama ale jeszcze nie czytalam fajne się na pierwszy rzut oka wydaje...

dzisiaj mialam strasznie męczący dzień w pracy :/

idę Was poczytac
za zdjęcie aparatu

Cytat:

Monika
, nie denerwuj się Wiem, że brak kasy to nic przyjemnego, że można mieć przez to doła i nie mieć ochoty na zabawę, więc po trochę rozumiem Twojego Tzta.
Ale nie denerwuj się już, może miał gorszy dzień, i potem nabierze jeszcze ochoty? Kiedy to wesele?

Cytat:
Witaj!

Cytat:

Inutil,
trzymam kciuki bardzo mocno za Was

Ja zmykam spać, jeszcze tylko głowę wysuszę Dobranoc i do jutra

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:24   #1889
n1kotynka
Zadomowienie

uff nadrabiałam Was 2 godz ;D ale dużo napisałyście !!
Inutil trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok ! myślałam, że drugi trymestr jest spokojniejszy i zagrożenie jest minimalne a tu jednak ehhh

dziewczyny co do magnezu to ja mam zalecenie brać codziennie 2-3 tabletki i biorę magne b6

renatko a z poradnią jest tak, że są takie bez zapisów i z zapisami, my wybraliśmy te bez zapisów na spotkanie, bo tak to trzeba było długo czekać. W jednej poradni nie chciała nam babka przybić 3 pieczątek, więc lataliśmy od kościoła do kościoła i zbieraliśmy w sumie to całe popołudnie nam zeszło, ale często się tak trafia, że już za pierwszym razem babka zgodzi się na przybicie wszystkich pieczątek jak ładnie poprosicie

kamciurka z wyjazdem TŻ coś o tym wiem, bo mój dostał propozycję pracy w warszawie a jesteśmy z krakowa. Ja jednak rzuciłam wszystko i pojechałam za nim, tyle, że mnie z krakowem wiązała rodzina i studia, u Was jest ciężej, bo dzieci i szkoła. Porozmawiajcie jak to rozwiązać, odległość jest do przemęczenia się czy pociągiem czy samochodem, tyle, że zdaje sobie sprawę, że Tobie samej będzie cięzko we wrocławiu

ciężaróweczko - pomyśl, że każda choroba wymaga leczenia, w takim szpitalu zapewnią Twojej mamie bardzo dobrą opiekę i jak tylko będzie to możliwe to ją wypiszą. Sama się leczyłam na depresję i jeżeli pobyt w szpitalu pomoże Twojej mamie, to warto przetrzymać ten okres, nie będzie tam na długo zobaczysz

a co do naszego urlopu to zrezygnowaliśmy z TŻ z wyjazdu, bo pogoda ma się zepsuć w weekend i we wrześniu postaramy się wybrać. Ja coś w ogóle dzisiaj nie w nastroju jestem, najchętniej bym cały dzień w łóżku pod kołdrą przeleżała.
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:35   #1890
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:

oj nie gmeram nei gmeram tylko ja codziennie biorę lutkę dopochwowo to to czuje a ze etraz plamilam to odrazu sprawdzilam co sie dzieje z szyjka polozylam sie troche to mi przeszlo wiec mykam do wyrka lezec a jutro dzwonie do lekarza
aaa, ok

Serduszko Maleństwa Inutil bije jak dzwon, jest już spokojniejsza :)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości