![]() |
#1861 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Newsy part 4
dokładka 05.03 na ciuszkowym
- Avanti, legginsy czarne + z wstawką, nowe z wymianki, tylko przymierzone, ale na mnie za małe, rozmiar z metki 40/42 ale to naprawde s/m,inaczej byn mnie oddała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam do oddania INSOLENCE GUERLAINA EDT 30 ml
najchetniej na My lub Night insolence WYMIENIŁABYM TEŻ ELLE YSL EDP 50 ML ALE TYLKO NA WERSJE EDT
wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2012-03-06 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
Shimmer Brick Wild Rose nowy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
after hours
|
-Givenchy Extravagance d'Amarige ok.70/100ml.
-Pigment MAC, pełnowymiarowy, kolor: Copper Sparkle (stare złoto) ubytek ok. 10% -Spray do włosów MOP (Modern Organic Products) - Lemongrass Lift Spray 250ml - ubytek testowy
#1866 |
Zadomowienie
|
SKINCEUTICALS Hydrating B5 - nawilżający fluid z kwasem hialuronowym i witaminą B5 (pełnowymiarowy tester z zakraplaczem, została ok. połowa z 30 ml)
PALGANTONG One Touch BB Cream (15 g, trudno określić zużycie, na pewno zostało na spore testy) PALGANTONG Theatrical powder (odsypka w strunie, ok. 1 łyżeczka) BAVIPHAT Tea tree bb cream (odlewka ok. 2ml) BIO-ESSENCE Face lifting cream with ATP (2 próbki po 5 g) BIO-ESSENCE Deep exfoliating gel with ATP (próbka 5ml)
#1868 |
Wtajemniczenie
|
Szampon do włosów DOVE repair therapy silk&sleek - NOWY, nawet nie otwierany, dostałam w prezencie, ale na Dove mam uczulenie
Balsam do ciała The Body Shop - zapach the wild cranberry - zostało ok 60% (kupiony kilka miesięcy temu) Pusta kasetka na 3 okrągłe cienie Inglot Wkłady podłużne (cienie) do kasetki Inglot, zużycie minimalne, kolory (wszystkie perłowe): - pearl 448 - srebrzysty - pearl 451 - ciemnoszary - pearl 453 - biały Edytowane przez Cay Czas edycji: 2012-03-06 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Raczkowanie
|
Założyłam nowy wątek :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=598754 Nyx, ELF, Inglot, Armani i wiele innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zadomowienie
|
Dokładam Veet krem do depilacji do skóry wrazliwej
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 |
Konto usunięte
|
Silk Therapy Shampoo
Szampon regenerujący Silk Therapy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Dołożyłam kilka kosmetyków zapraszam
![]() Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=590619 |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
Dokładam troszkę mniej kosmetycznie tym razem, ale może kogoś zainteresuje
![]() Płyn do soczewek dla oczu wrażliwych See L'eau Olimp Gold Omega 3 60 kaps. Nursea Urextra 30 kaps The Sims 3 ze wszystkimi dodatkami ![]() Zmierzch Zaćmienie Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-03-06 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
BAN stały
|
Dokładeczka miniatury Fendi Theorema i
odlewka Mon Jasmin Noir Blvgari ok 8 ml---link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,44487,bvlgari-mon-jasmin-noir-edp.html Edytowane przez plumvalla Czas edycji: 2012-03-06 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zadomowienie
|
Dokładka w moim wątku:
- Revlon, Post Trauma Nail Treatment, Odżywka wyrównująca do paznokci uszkodzonych, nowa, nieużywana - YSL, Matt Touch Foundation, podkład w kolorze 1, z kartonikiem w idealnym stanie, kupiony parę dni temu w perfumerii (ma jeszcze naklejkę z ceną), tylko wypróbowany kolor na dłoni https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=575555 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Męski żel pod prysznic FA SPORT
użyty 2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
U mnie skromna dokładka:
Próbki perfum Oriflame, niektóre już niedostępne, ale może komuś się przydadzą: Oriflame Lucia Oriflame Midsummer man Oriflame Diamond Musk Oriflame MissO Oriflame Volare Cień Catrice szary nr 130 kilka razy użyty, można powiedzieć, ze tylko przetestowany oraz kolczyki
#1883 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dokładam nowiutkie:
1) Organiczne mleczko nawilżające BeSave 200ml, warte 58zł Mleczko wzbogacone w ekstrakty roślinne, pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych, pozostawia na skórze powłokę ochronną na cały dzień. Jego rewelacyjnie gładka i płynna konsystencja pozwala na utrzymanie odpowiedniego poziomu nawilżenia skóry przez cały czas. Wyśmienity zapach daje uczucie jak podczas zabiegu SPA. SPOSÓB UŻYCIA: Stosować po każdej kąpieli lub prysznicu. Działanie: odżywia, nawilża, działa przeciwutleniająco Zapach: 100% naturalne ekstrakty z owoców AKTYWNE SKŁADNIKI: Miętowa woda kwiatowa, masło Shea, wosk z oliwy, ekstrakt z liści rokitnika, puder ryżowy, wosk pszczeli, tokoferol (antyutleniacz). 98% wszystkich składników pochodzenia naturalnego 20% wszystkich składników pochodzenia organicznego 99% składników roślinnych pochodzenia organicznego. oraz 2) Mgiełkę nabłyszczającą TIGI Catwalk Camera Ready, warte też 58zł Wyjątkowo wydajny spray, który doskonale nabłyszcza włosy. Po użyciu tego kosmetyku włosy są jedwabiście gładkie, a elektryzujące się lub niesforne kosmyki grzecznie ułożone. Efekt końcowy to perfekcyjnie ułożona fryzura na długi czas, pachnąca soczystym arbuzem. Składniki bazowe : Phenyl trimethicone |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
dokładka:
- Jantar - odżywka do włosów i skóry głowy - 100 ml - nowa, nieotwierana - 2 szt - Meow Munchkin Abyssinian Naughty (formuła później) - zużycie około 1/3 - tylko za coś z wish |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Sebo Specific (Delikatny peeling oczyszczający) Yves Rocher
nowy
#1886 |
Zakorzenienie
|
u mnie w ciuszkowym:
lajnery avon nowe oraz nowe soczewki zerówki kolor fioletowy mocno kryjące cały zestaw ( zawierający 2 sztuki soczewek, płyn i pudełko do ich przechowywania) |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
Wielka dokładka ciuchowa XS/S 43/36
- Swetry Cubus w różnych kolorach, każdy prany max 2 razy, świetnie leżą, dopasowane do ciała rozmiar XS - Fitnessowe spodnie Marks&Spencer rozmiar 36 (na max 160 cm wzrostu), przewiewne - Bluzka w kolorze fuksji na fitness HM oddam za drobiazg XS, ciekawy fason - Koszulka fitnessowa fioletowa KappAhl rozmiar 36 (duża S-ka) - Sweter granatowy Jackpot rozmiar XS/S, krótki, wiązany, bawełna, b. fajny - Sweterek Pull&Bear z łatami na łokciach w odcieniu złamanej czerwieni - miałam go na sobie raz, niestety mam na niego uczulenie, mały tak naprawdę XS - Pumpy beżowe Promod rozmiar 34/36 - Rurki CZARNE Sisley, prane 2 razy XS/S - fioletowy bezrękawnik ZARA rozmiar S dobry pod marynarkę noszony 2 razy - fioletowy sweter SISLEY 100% wełny ciepły wiązany XS/S - zapinany na metalowe guziki ciemnofioletowy, półprzezroczysta cienka wełenka MOHITO S - wiązany sweter MEXX XS prawie nie noszony fiolet - dwa takie same wiazane swetry Cubus XS - granatowy i brązowy zdjęcie się rozmazało ale są fajowe - błękitny cieniusieńki golfik Promod, mały XS użyty 1 raz - szara koszulka z koronką XS noszona 1 raz - szpile Paolo Parma zapinane w kostce z odczepianym kwiatkiem, r. 36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
mam podklad colorstay revlona on jest do cery mieszanej, dobrze kryje z 30ml zostało 25ml-180 sand beige oraz 28ml-340 early tan
Wymienię najchętniej na puste paletki inglota 10tki magnetyczne-małe. Maski algowe, serum, peeling enzymatyczny Bielenda. Kremy z filtrem ochronne, wody termalne. Peeling zielony do stóp z Peggy Sage. Krem ze srebrem z Clareny. Odrazu piszcie czy coś macie ![]() ![]() ![]() ![]()
#1889 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
dokładka
Edytowane przez Ruda_kita Czas edycji: 2012-03-07 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.