Wody perfumowane damskie

Bvlgari Mon Jasmin Noir EDP

Bulgari Mon Jasmin Noir woda perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Benita5
    5 listopada 2017 o 11:35
    przestrzenny
    Zapach jest przestrzenny, wołająco kobiecy i bardziej mój niż wcześniejsza wersja czarnego jaśminu krzyczącego. Jest bardziej zmysłowy i nie krzykliwy. Na mnie wiodące nuty gra jaśmin, drzewo kaszmirowe, trochę cedr , odrobinke posypany białym kwieciem. Noszalny bez migreny, zmyslowy, z czymś słonym i wytrwanym. Nie jest jakoś dziko trwały - ok4godzin
    Zalety:
    • kompozycja
    • flakon
    • design
    • podanie jaśminu z cedrem i kaszmire
    • m
    Wady:
    • trwałość
    • Flakon
    W perfumerii
  • 7 października 2014 o 21:46
    Jaśmin wieczorową porą...
    Zapach niezwykle kobiecy i elegancki. Jaśmin w towarzystwie konwalii oparty na drzewnej bazie, z nutką nugatowej słodyczy w tle. Z początku wyrazisty, z czasem traci swój pazur. Flakon dopełnia charakter zapachu. Używam tego produktu od: 2014 roku Ilość zużytych opakowań: 1 próbka z atomizerem o pojemności 1,5 ml
    Judyta~
    16 lutego 2014 o 22:59
    Trzyma na dystans
    Zacznę od flakonu (posiadam wersję testerową, która z wyglądu niczym nie różni się od normalnej) - jest naprawdę niezwykle elegancki, biżuteryjny, krystaliczno-złoto-czarny. Korek obciągnięty na wierzchu satyną, z grawerowanym logo firmy, szyfonowa tasiemka, wykwintny kształt oszlifowanego szkła zdradza, że we wnętrzu odnajdziemy zapach równie elegancki i tak jest w istocie. Mon Jasmin Noir to zapach kwiatowy, jaśminowy, piękny, ale dystyngowany, chłodny i zdystansowany. Wyrazisty i bardzo trwały, wyczuwalny przez otoczenie. W moim odczuciu nieco poważny, ciężkawy nawet. Czasami może przytłoczyć mimo swej krystaliczności. Koniecznie polecam przetestować przed zakupem.
  • 27 grudnia 2013 o 21:04
    Jaśminie nie kwaśniej!
    Muszę przyznać, że strasznie jest dziwna sprawa z tym jaśminem. Na początku zachwyca, jest bardzo zbliżony do naturalnego krzaczastego jaśminu rosnącego obok mojego domu. Swieży, taki sycący zapach, bardzo naturalny nadający się na ciepłe i mroźne dni. Byłam baaardzo bliska zakupu dużego opakowania (w promocji świątecznej na lotnisku 60e za 75ml) ale w końcu zdecydowałam się na Pure Poison. Uważam, że Dior ma największy talent do chwytania konwalii i jaśmiu w swoje butle w ich naturalnych postaciach. A dlaczego? Otóż testowałam Mon Jasmin Noir najpierw sam, wtedy mnie zachwycał, a potem z Alienem i Pure Poison. Po kilku dniach przeniuchałam wszystkie ubrania i Mon Jasmin Noir skwaśniał ( gwarantuję, że bluza mi nie spleśniała :D ). Stał się takim męskim, dziwnym zapachem. Trwałość na mnie, doskonała, lepsza niż Pure i jego czarny brat Jasmin Noir, minimum 9godzin (mycie nadgarstków itp). Cały czas mnie intryguje i jak sobie uzbieram zaskórniaków to sobie go zakupię w pełnowymiarowej postaci. No tak na 99% zakupię :) Używam tego produktu od: prawie 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 10ml
    Fiks
    6 sierpnia 2013 o 2:11
    Przypomina świece zapachowe
    Wyobraź sobie, że chodzisz po sklepie wąchając świeczki zapachowe, typu Ambi Pur, Glade i inne. Z tym właśnie kojarzy mi się ten zapach. Jest zdecydowanie trwalszy niż Jasmin Noir EDP, słodszy, po 6 godzinach wyczuwalny na nadgarstku, oczywiście w delikatniejszej formie. Nie przekonał mnie do siebie choć wzbudził więcej wątpliwości niż wcześniej wspomniany Jasmin Noir EDP. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: próbka

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie