Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-26, 11:13   #1861
olka9553
Przyczajenie

Dot.: Szansa ciąży ?!

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

dziewicza*
olka9553 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 12:48   #1862
Kaaef
Zadomowienie

Dot.: Szansa ciąży ?!

Cytat:
Napisane przez olka9553 Pokaż wiadomość
Witam. Wczoraj uprawiałam z chłopakiem petting. Byliśmy w ubraniach. Najpierw ja zrobiłam mu dobrze po czym doszło do wytrysku na jego brzuch. Wytarliśmy wszystko papierem. Potem leżeliśmy obok siebie i rozmawialiśmy. Po ok. 40-60 min. on włożył swoje palce do mojej pochwy.( Oboje jesteśmy raczej pewni ,że na jego palcach nic nie było). Błona dziewczyna najprawdopodobniej nie została przerwana ponieważ nie krwawiłam ani nie czułam jakiegoś wielkiego bólu. Mimo wszystko jaka jest szansa ciąży ? Proszę o szybką odpowiedź ponieważ niepoki mnie to trochę.

Naprawdę dobrze, że kończą się wakacje.
Stary 2012-08-26, 13:35   #1863
marek_dzik21
Przyczajenie

Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8

Witam!

Pewnie rzadko zaglądają tu faceci,ale mam ku temu powód,więc proszę o pomoc.

Moja dziewczyna od zawsze miała nieregularne miesiączki, leczyła się hormonalnie na tarczyce. Dopóki łykała tabletki hormonalne, okres pojawiał się dosyć regularnie,ale gdy tylko przestawała je brać, znów było tak samo.
W czerwcu tego roku lekarz wykrył u niej torbiel na lewym jajniku i zdecydował, że lepiej spróbować zaleczyć ją farmakologicznie a nie poprzez operację. Zapisał jej trzy lekarstwa, w tym jedno nazywa się Gravistat, a więc tabletka antykoncepcyjna. Bierze je od końca czerwca 2012.Z tych pozostałych dwóch ( nie pamiętam nazw ) jedna zawiera hormon betaHCG. W lipcu i sierpniu kochaliśmy się, zazwyczaj zaczynaliśmy od penetracji bez prezerwatywy-trwało to kilka minut, a potem zakładałem prezerwatywę i dopiero miałem wytrysk. Ostatnią miesiączkę miała pod koniec czerwca, w lipcu już się nie pojawiła, to samo w sierpniu. Bała się zrobić test ciążowy,ale w końcu sprawdziła i wyszło że jest. Wczoraj zrobiliśmy badanie krwi na beta HCG, jutro będę wyniki. Czy to, że ona ma torbiel lub tabletki którymi leczy tę torbiel, mogły spowodować błędny wynik testu ciążowego? Czy Gravistat, który niby działa antykoncepcyjnie, zawiódł? Nadmienię jeszcze że trochę pobolewają ją piersi, dziś rano miała temperaturę 37,7 stopni, no i nie ma okresu... Dzięki za pomoc wszystkim ludziom dobrej woli
marek_dzik21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 13:41   #1864
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marek_dzik21 Pokaż wiadomość
Witam!

Pewnie rzadko zaglądają tu faceci,ale mam ku temu powód,więc proszę o pomoc.

Moja dziewczyna od zawsze miała nieregularne miesiączki, leczyła się hormonalnie na tarczyce. Dopóki łykała tabletki hormonalne, okres pojawiał się dosyć regularnie,ale gdy tylko przestawała je brać, znów było tak samo.
W czerwcu tego roku lekarz wykrył u niej torbiel na lewym jajniku i zdecydował, że lepiej spróbować zaleczyć ją farmakologicznie a nie poprzez operację. Zapisał jej trzy lekarstwa, w tym jedno nazywa się Gravistat, a więc tabletka antykoncepcyjna. Bierze je od końca czerwca 2012.Z tych pozostałych dwóch ( nie pamiętam nazw ) jedna zawiera hormon betaHCG. W lipcu i sierpniu kochaliśmy się, zazwyczaj zaczynaliśmy od penetracji bez prezerwatywy-trwało to kilka minut, a potem zakładałem prezerwatywę i dopiero miałem wytrysk. Ostatnią miesiączkę miała pod koniec czerwca, w lipcu już się nie pojawiła, to samo w sierpniu. Bała się zrobić test ciążowy,ale w końcu sprawdziła i wyszło że jest. Wczoraj zrobiliśmy badanie krwi na beta HCG, jutro będę wyniki. Czy to, że ona ma torbiel lub tabletki którymi leczy tę torbiel, mogły spowodować błędny wynik testu ciążowego? Czy Gravistat, który niby działa antykoncepcyjnie, zawiódł? Nadmienię jeszcze że trochę pobolewają ją piersi, dziś rano miała temperaturę 37,7 stopni, no i nie ma okresu... Dzięki za pomoc wszystkim ludziom dobrej woli
Zdziwiłbyś się, jak często wchodzą tu faceci z podobnymi pytaniami.

Skoro dziewczyna bierze tabletki, które zawierają hormon hcg, to się nie dziwię, że wynik może być błędny. Testy właśnie ten hormon wykrywają-jeśli znajduje się w ciele kobiety-ciąża, jeśli nie-brak.
Nie zdziwcie się, jeśli wyniki bety też będą pozytywne.
Wątpliwe, żeby tabletki zawiodły, tym bardziej, że dodatkowo stosowaliście prezerwatywy, więc ciąża jest absolutnie niemożliwa. Tabletki hamują całkowicie owulację, nie da się zajść w ciążę dobrze je stosując
Stary 2012-08-26, 13:48   #1865
marek_dzik21
Przyczajenie

po pierwsze dzięki wielkie za odpowiedź
ale niepokoi mnie ta jej temperatura-37,7 C oraz brak miesiączki już prawie 2 miesiące ( objawy ciąży ), no i mogłem mieć plemniki w płynie preejakulacyjnym...
Jeśli jutro odbierzemy wyniki beta HCG i wyjdzie że ona jest w ciąży, to kiedy i jak sprawdzić na 100% czy tak czy nie?

Z góry dziękuję!
Stary 2012-08-26, 13:58   #1866
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
po pierwsze dzięki wielkie za odpowiedź
ale niepokoi mnie ta jej temperatura-37,7 C oraz brak miesiączki już prawie 2 miesiące ( objawy ciąży ), no i mogłem mieć plemniki w płynie preejakulacyjnym...
Jeśli jutro odbierzemy wyniki beta HCG i wyjdzie że ona jest w ciąży, to kiedy i jak sprawdzić na 100% czy tak czy nie?

Z góry dziękuję!
Twoja dziewczyna mierzy sobie regularnie temperaturę o stałej porze, codziennie? Jeśli nie, to mało ma ona do rzeczy.
Halo! Mógłbyś w niej kończyć 5x dziennie, to ciąża będzie mało prawdopodobna, ona bierze hormony. Poczytaj o ich działaniu

Wygoń ją do ginekologa poza tym brak krwawienia może mieć wpływ z jej wahaniami hormonów i torbielą.
Stary 2012-08-26, 14:08   #1867
marek_dzik21
Przyczajenie

dopiero dzisiaj rano zmierzyła temperaturę po raz pierwszy, bo ją ubłagałem...
Już się naczytałem o tych hormonach, że mnie głowa boli heh
Wiem że Gravistat to antykoncepcja, ale "nigdy nic nie wiadomo"- jak mawiał pewien Mały Książę

Ma wizytę u swojego ginekologa dopiero 5 września, a jak ją proszę abyśmy poszli szybciej-to marudzi...

Myślisz że to badanie z krwi też będzie wskazywać ciążę?
Stary 2012-08-26, 14:20   #1868
bajka1807
Zakorzenienie

jesli nie ma okresu juz dwa miesiace, bierze leki ktore moga falszowac wynik to ja bym poszla zrobic usg, to rozwieje wszelkie watpliwosci. a do 5 wrzesnia juz niedlugo. z hormonami bywa roznie, zawsze jest szansa, chociaz tutaj wydaje sie bardzo znikoma. jak napisalam wizyta u lekarza rozwieje watpliwosci. daj znac co sie okazalo wg mnie to raczej torbiel jest tego przyczyna
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 14:23   #1869
marek_dzik21
Przyczajenie

dzięki, napiszę jutro, gdy odbierzemy wyniki betaHCG
Stary 2012-08-26, 14:24   #1870
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
dopiero dzisiaj rano zmierzyła temperaturę po raz pierwszy, bo ją ubłagałem...
Już się naczytałem o tych hormonach, że mnie głowa boli heh
Wiem że Gravistat to antykoncepcja, ale "nigdy nic nie wiadomo"- jak mawiał pewien Mały Książę

Ma wizytę u swojego ginekologa dopiero 5 września, a jak ją proszę abyśmy poszli szybciej-to marudzi...

Myślisz że to badanie z krwi też będzie wskazywać ciążę?
Ale hormony blokują owulację, zwiększają gęstość śluzu szyjkowego, plemnik ma tam warunki tak okropne, że nie żyje za długo, bo to złe środowisko dla niego. Poza tym tabletki anty mają wpływ na ruchy rzęsek w jamie macicy (mam nadzieję, że nie palnęłam głupoty ) i to też utrudnia zapłodnienie.
Marne szanse

I tak, wynik bety może też być sfałszowany.
Stary 2012-08-26, 15:28   #1871
marek_dzik21
Przyczajenie

czyli w tej sytuacji tylko ginekolog może stwierdzić ewentualną ciążę?
Stary 2012-08-26, 15:32   #1872
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
czyli w tej sytuacji tylko ginekolog może stwierdzić ewentualną ciążę?
raczej tak
Stary 2012-08-26, 15:35   #1873
marek_dzik21
Przyczajenie

ok, dzięki wielkie za pomoc,odezwę się gdy będę wiedział coś więcej, miłego popołudnia!
Stary 2012-08-26, 23:59   #1874
smile1993
Przyczajenie

Podczas seksu pękła mojemu chłopakowi prezerwatywa.. zmieniając pozycje zauważyliśmy to i przerwaliśmy stosunek. Chłopak nie doszedł ( twierdził, że jeszcze miał do tego daleko ). Nie wiem czy któraś z was to zauważyła, ale mężczyzna ciężko dojść po %. I tak samo było w tym przypadku. Stosunek odbył się 3 dni po okresie ( cykl trwa 28 dni ). Następną miesiączkę powinnam dostać 2 dni temu. Myślicie że wpływ na to może mieć stres ( ryzyko ciąży) i antybiotyki które biorę od 2 tygodni ?
smile1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 07:37   #1875
babie_lato
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez babie_lato Pokaż wiadomość
Piszę do Was z pytaniem dotyczącym oczywiście tematu.
Moje cykle zawsze są 25 - dniowe (+/- 1 dzień). Ostatnia miesiączka zaczęła się jednak 16 dni po poprzedniej, mianowicie 31.07. Pierwszy raz zdarzyło mi się takie przesunięcie.
Następna miesiączka powinna pojawić się jutro, czyli 25.08.
Przez ostatni tydzień 2 razy kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia (stosunek przerywany). Za pierwszym razem chłopak nie zdążył i odrobinę nasienia znalazło się w mojej pochwie.
Czy szanse na ciążę są duże?
Nie chcę pisać ponownie tego co jest powyżej, dlatego cytuję i będę dopisywać.

Tak jak pisałam, kolejna miesiączka powinna była pojawić się 25.08. Niestety, nie przyszła. Wczoraj wieczorem zrobiłam test, wyszedł negatywnie (ale jak inaczej mógł wyjść, jeśli od stosunku minęło dzisiaj 7 dni). Robię częściej siusiu, ponadto boli mnie podbrzusze. Wczoraj zauważyłam na wkładce maleńką kropeczkę w kolorze bardzo jasnego różu.
Co mogę w tej sytuacji zrobić? Wiem, wiem - uzbroić się w cierpliwość, ale o to ciężko.
babie_lato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:22   #1876
karola991
Zakorzenienie

babie lato- to poczekaj jeszcze 2-3 dni i idź zrób badanie krwi ona już po 10 dniach daje wyniki, jeżeli nie jesteś cierpliwa, a akurat może w tych dniach przyjdzie @
smile1993 raczej 2 dni to nie taki duży poślizg, ryzyko ciąży jest b. małe także czekaj cierpliwie, choroba i stres może przesunąć @
Stary 2012-08-27, 09:54   #1877
FD_nika
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8

Cytat:
Nie chcę pisać ponownie tego co jest powyżej, dlatego cytuję i będę dopisywać.

Tak jak pisałam, kolejna miesiączka powinna była pojawić się 25.08. Niestety, nie przyszła. Wczoraj wieczorem zrobiłam test, wyszedł negatywnie (ale jak inaczej mógł wyjść, jeśli od stosunku minęło dzisiaj 7 dni). Robię częściej siusiu, ponadto boli mnie podbrzusze. Wczoraj zauważyłam na wkładce maleńką kropeczkę w kolorze bardzo jasnego różu.
Co mogę w tej sytuacji zrobić? Wiem, wiem - uzbroić się w cierpliwość, ale o to ciężko.
Witam w takim razie powtorz test po 3 a najlepiej po 7 dniach. pozatym mi ostatnio @ spoznił sie 7 dni rozne cykle sie zdarzaja. moze idz do gina moze to inny problem ze poprzedni cykl tak krotki teraz tak dlugi hmm? dawaj znac jak sie sprawa rozwija ale nie panikuj wszystko pewnie jest ok

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez smile1993 Pokaż wiadomość
Podczas seksu pękła mojemu chłopakowi prezerwatywa.. zmieniając pozycje zauważyliśmy to i przerwaliśmy stosunek. Chłopak nie doszedł ( twierdził, że jeszcze miał do tego daleko ). Nie wiem czy któraś z was to zauważyła, ale mężczyzna ciężko dojść po %. I tak samo było w tym przypadku. Stosunek odbył się 3 dni po okresie ( cykl trwa 28 dni ). Następną miesiączkę powinnam dostać 2 dni temu. Myślicie że wpływ na to może mieć stres ( ryzyko ciąży) i antybiotyki które biorę od 2 tygodni ?
Myśle ze moga miec wpływ. Zrob sobie test ciazowy kosztuje ok 8-12 zł a pewnie wyjdzie tylko jedna kreska i od razu sie uspokoisz a i @ wroci powodzenia

Jeszcze 20 dni i mam nadzieje ze zobacze druga czerwona kreseczke na tescie zamiast @ .....bromek wspomaga juz 5 dzień....sampoczucie po nim juz lepsze
Stary 2012-08-27, 10:12   #1878
babie_lato
Zadomowienie

Staram się oczywiście nie panikować, a u gina byłam około 2 tygodnie temu, zaraz po okresie po tym krótkim cyklu i nic nie wykrył, dlatego też w sprawach zdrowotno - ginekologicznych wszystko jest w porządku.
babie_lato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 10:24   #1879
FD_nika
Raczkowanie

Cytat:
Staram się oczywiście nie panikować, a u gina byłam około 2 tygodnie temu, zaraz po okresie po tym krótkim cyklu i nic nie wykrył, dlatego też w sprawach zdrowotno - ginekologicznych wszystko jest w porządku.
To moze z powodu stresu wiec wyluzuj ....
Twoje obiawy ktore opisalas moga byc tez na okres powtorz test 7 dni od dnia w ktorym robilas ostatni .
Stary 2012-08-27, 13:37   #1880
pauliss1607
Raczkowanie

witam, ok 2,5 miesiaca temu wspolzylam ostatni raz z chlopakiem i pekla nam prezerwatywa aczkolwiek raczej była pusta. szybko poszlam sie umyc aczkolwiek nie wiem czy to mialo jakis sens. mialam dwie normalne miesiaczki a teraz okres spoznia mi sie ok 7 dni. test na mocz wyszedl negatywny. bralam aspiryne na przyspieszenie okresu ale nic nie dała. dodam ze przytylam kilka kilogramow w ciagu ostatniego czasu jednak nie stronie od fast foodow i raczej nie prowadze zdrowego trybu zycia. nie mam pojecia co robic, umowic sie do lekarza czy poczekac jeszcze troche? czy opoznienie okresu moze byc wywolane stresem i oczekiwaniem na jego poczatek?
pauliss1607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 13:48   #1881
FD_nika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pauliss1607 Pokaż wiadomość
witam, ok 2,5 miesiaca temu wspolzylam ostatni raz z chlopakiem i pekla nam prezerwatywa aczkolwiek raczej była pusta. szybko poszlam sie umyc aczkolwiek nie wiem czy to mialo jakis sens. mialam dwie normalne miesiaczki a teraz okres spoznia mi sie ok 7 dni. test na mocz wyszedl negatywny. bralam aspiryne na przyspieszenie okresu ale nic nie dała. dodam ze przytylam kilka kilogramow w ciagu ostatniego czasu jednak nie stronie od fast foodow i raczej nie prowadze zdrowego trybu zycia. nie mam pojecia co robic, umowic sie do lekarza czy poczekac jeszcze troche? czy opoznienie okresu moze byc wywolane stresem i oczekiwaniem na jego poczatek?
Oczywiscie ze tak stres opoznia @ i duzo innych czynnikow nie tylko ciaza. moim zdaniem w ciazy nie jestes.dla pewnosci powtorz test za 3 dni ale pewnie tez wyjdzie negatywny. duzo spokoju i @ zycze
Stary 2012-08-27, 13:51   #1882
pauliss1607
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FD_nika Pokaż wiadomość
Oczywiscie ze tak stres opoznia @ i duzo innych czynnikow nie tylko ciaza. moim zdaniem w ciazy nie jestes.dla pewnosci powtorz test za 3 dni ale pewnie tez wyjdzie negatywny. duzo spokoju i @ zycze
dzięki, ale uwierz trudno o spokoj kiedy każdy pyta czemu przytyłam i sugeruje, że może jestem w ciąży.
pauliss1607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 13:55   #1883
FD_nika
Raczkowanie

Cytat:
dzięki, ale uwierz trudno o spokoj kiedy każdy pyta czemu przytyłam i sugeruje, że może jestem w ciąży.
Kochana wiem wiem kiedys tez tak drastycznie przytylam ludzie sa okrutni ale niech tak latwo nie zatruwaa cie swoim zdaniem - nie pozwalaj na to glowa do gory i z usmiechem brnij przez to zycie bo masz je jedno !!!
Stary 2012-08-27, 15:30   #1884
abc159
Przyczajenie

Okres spóźnia mi się ponad tydzień. Robiłam test ale wyszedł negatywny. Piersi mnie bolą ale niecodziennie... Dodam że kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ale do wytrysku doszło poza pochwą. Czy to może być jednak ciąża?
abc159 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:39   #1885
FD_nika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez abc159 Pokaż wiadomość
Okres spóźnia mi się ponad tydzień. Robiłam test ale wyszedł negatywny. Piersi mnie bolą ale niecodziennie... Dodam że kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ale do wytrysku doszło poza pochwą. Czy to może być jednak ciąża?
a czy na ogol masz regularne miesiaczki i czy kochałaś sie z chlopakiem ok 14 dni od miesiaczki (pierwszego dnia)? szanse sa ale niekoniecznie musi to byc ciaza. powtorz test za 3 dni jesli wyjdzie znow negatywny to raczej napewni nie jestes w ciazy
Stary 2012-08-27, 15:51   #1886
olaolaolaolaolaolaolaolao
Przyczajenie

W którym tygodniu ciązy ginekolog jest w stanie zobaczyc zarodek poprzez USG?
Czytałam o 5-6-7 tygodniu, ale zastanawiam sie czy liczac od ostatniej miesiaczki, czy od momentu zycia dziecka ?
Ile czasu od ewentualnej implamentacji musi minac aby móc stwierdzic lub wykluczyc ewentualna ciaze?
Ostatnia miesiaczke miałam 9 sierpnia, współzyłam 6 sierpnia. Robiłam dziś test wyszedł negatywnie, ale jest pewnie jeszcze za wczesnie aby test był wiarygodny. Niepokoję się bo mam pewne objawy ciazy.
Proszę o odpowiedz
olaolaolaolaolaolaolaolao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:57   #1887
FD_nika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olaolaolaolaolaolaolaolao Pokaż wiadomość
Czytałam o 5-6-7 tygodniu, ale zastanawiam sie czy liczac od ostatniej miesiaczki, czy od momentu zycia dziecka ?
Ile czasu od ewentualnej implamentacji musi minac aby móc stwierdzic lub wykluczyc ewentualna ciaze?
Ostatnia miesiaczke miałam 9 sierpnia, współzyłam 6 sierpnia. Robiłam dziś test wyszedł negatywnie, ale jest pewnie jeszcze za wczesnie aby test był wiarygodny. Niepokoję się bo mam pewne objawy ciazy.
Proszę o odpowiedz
- zarodek na usg widac od 5tc
- ciaza jest wykrywalna od 10 dni od zagniezdzenia sie zarodka (TEST I BADANIE KRWI)
- najlepiej test robic w dniu spodziewanej miesiaczki jesli wyjdzie negatywny a mimo to nie ma miesiaczki warto powtorzyc za 3 do 7 dni lub zrobic badanie beta z krwi. a ile ci sie spoznia @?
Stary 2012-08-27, 15:59   #1888
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
babie lato- to poczekaj jeszcze 2-3 dni i idź zrób badanie krwi ona już po 10 dniach daje wyniki, jeżeli nie jesteś cierpliwa, a akurat może w tych dniach przyjdzie @
smile1993 raczej 2 dni to nie taki duży poślizg, ryzyko ciąży jest b. małe także czekaj cierpliwie, choroba i stres może przesunąć @
Po 10 dniach, ALE od zapłodnienia
Dziewczyna współżyła 7 dni temu, do zapłodnienia mogło (piszę teoretycznie, bo akurat tu wątpię) dojść nawet po 3-4 dniach, no to po co ty ją wysyłasz na betę

Cytat:
A ty sądzisz, że jest xapłodnienie, zarodek się zagnieżdża i pyk! kobieta WIDOCZNIE tyje? :d no proszę cię. Przytyłaś od jedzenia a nie ciąży.

Cytat:
Napisane przez olaolaolaolaolaolaolaolao Pokaż wiadomość
Proszę o odpowiedz
W 3 tygodniu ciąży na usg było widać jedynie [owiększone endometrium, wskazujące na 3 tydzień ciąży (nie od miesiączki), serducho można koło 5 tygodnia zobaczyć - tygodnia faktycznego zarodka, a nie OM.

A ty tak będziesz co miesiąc schizować?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 16:12   #1889
FD_nika
Raczkowanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36154661]Po 10 dniach, ALE od zapłodnienia
Dziewczyna współżyła 7 dni temu, do zapłodnienia mogło (piszę teoretycznie, bo akurat tu wątpię) dojść nawet po 3-4 dniach, no to po co ty ją wysyłasz na betę

pisze ze okres miała 9 a wspolzyla 6 tego samego miesiaca tzn sierpnia wiec jakie 7 dni temu?

A ty tak będziesz co miesiąc schizować? [/QUOTE]pisze ze okres miała 9 a wspolzyla 6 tego samego miesiaca tzn sierpnia wiec jakie 7 dni temu? a zaplodnienie =zagniezdzenie zarodka
Stary 2012-08-27, 16:21   #1890
olaolaolaolaolaolaolaolao
Przyczajenie

Moja schiza osiaga nieprawdopodobne rozmiary

I jeszcze jedno pytanko ile czasu może minąć od stosunku do zagnieżdżenia sie zarodka?

Wiem, że męczę, ale stres mnie zjada
Do @ mam jeszcze daleko. Cykle mam nieregularne i długie (PCO).
Normalnie możliwości zajscia w ciaze bym sie nie obawiała, bo i zabezpieczenie było (które raczej nie nawaliło) i okres był, ale przed tym byłam nad morzem i tam moja gospodarka hormonalna mogła ostro zaszaleć, wiec kto wie czy jakies dodatkowe jajeczkowanie sie nie pojawiło ;p
Może tworzę własne historie, a moze nie, wole sie upewnić

Edytowane przez olaolaolaolaolaolaolaolao
Czas edycji: 2012-08-27 o 16:38
olaolaolaolaolaolaolaolao jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości