![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
ogolnie, a coz to za zolnierz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Asiu, dobrze wiesz, że z myśleniem męczennicy daleko nie zajedziesz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
A jakiś się przypętał
![]() ![]() Latem miałam krótki epizod z onkologiem ![]() Fajny jest ten żołnierzyk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Ty idź spać, a nie flirtujesz do 3 nad ranem! Sen wspomaga odchudzanie ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Gratulejszyn!! ![]()
![]() |
#1865 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ja jeszcze jestem w lesie z moimi zaliczeniami i już jedna poprawka mnie czeka ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja potem późno wstaję, to może bilans jest w miarę wyrównany ![]() A tak w ogóle, jeśli mowa o flirtowaniu, to ja jakoś nie wyobrażam sobie życia bez tego ![]() ![]() I potem wychodzi masło maślane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zadomowienie
|
O matko, ja nie umiem flirtować
![]() ![]()
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak to robię, ale mimo, że narzekam na brak faceta, to wychodzi na to, że ja wciąż się z kimś umawiam...I z żadnym nic nie wychodzi ![]() Tego flirtowania to chyba z głupoty się nauczyłam, jak mnie pierwszy TŻ zostawił. Chciałam pustkę zapełnić po nim, to sobie pomyślałam, że zacznę się bawić, grać i co tylko. I niestety wiele z tych niezbyt pozytywnych "nawyków" mi zostało do teraz. Czasem mam wrażenie, że jestem niezdolna do tego, żeby się zakochać ![]() Pisałam, że mam zlodowaciałe serducho ![]() Mundurowy może je rozpuścić, bo - powiedzmy - drżałabym na samą myśl czy nic mu nie jest ![]() Poza tym z tego co wiem, mają wyloty do Afganistanu za kilka miesięcy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Raczkowanie
|
sunshine16 gratulacje!!
ogolnie ja też uwielbiam flirtować i powiem Ci, że teraz w małżeństwie troche mi tego brakuje. Ale cóż trzeba zrezygnować z tego na rzecz czegoś głębszego. Co do żołnierza to mam nadzieję, że to jakiś porządny facet, ja znałam jednego i niezła kanalia z niego była ![]()
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Zadomowienie
|
kurcze, ja mam jednak wrażenie, że trzeba mieć świadomość swoich atutów, trochę przebojowości, odwagę, odpowiednio wysokie mniemanie o sobie.. parę rzeczy, które składają się na pewność siebie. Trochę żałuję, że w okresie, kiedy inne dziewczyny rozwijały tę przydatną umiejętność, jaką jest flirtowanie, ja trwałam akurat w okresie pt.: Nie jestem dziewczęca! Jestem hardkorowa!
![]() ......................... ......................... ......................... ........................ A propos kobiecości - szukałam dzisiaj nowych kwiatów, którymi mogłabym zasilić moje włosy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odmeldowuję się, TURBO zrobione (czemu mi się wydawało, że to ulepszony skalpel? Toż to ocieka ćwiczeniami cardio!), pu-erh wypita, idę spać! Dobrej nocy ![]()
#1871 |
Zakorzenienie
|
FurrySue normalnie to ja nie mam mentalności meczennicy
![]() ![]() Gratuluje turbo - dla mnie zabójcze ![]() Dobrznoc |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 | ||||
Rozeznanie
|
ha ha o tej godzinie to na forum mnie jeszcze nie było
![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:54 ---------- Poprzedni post napisano o 03:47 ---------- [QUOTE=CARLA_23;38818570] Kwiatuszku Raz na jakiś czas chleb na kolację można zjeść ważne żeby nie było to codziennie. Jakiegoś doła załapujesz? Naprawdę dużo już schudłaś i nie wierzę że w lustrze tego nie widzisz ![]() [/QUOTE mni] no właśnie dlatego więcej tego chleba nie kupię bo za bardzo mnie kusi.........co prawda ten kupiłam w poniedziałek ale jeszcze z 2 kromki mi zostaly............ ![]() ---------- Dopisano o 04:00 ---------- Poprzedni post napisano o 03:54 ---------- Cytat:
![]() ................dużo mnie tam............... ale te 10 kg to jeszcze nie jest to co bym chciała...........wiem że na potrzeba czasu............. ---------- Dopisano o 04:04 ---------- Poprzedni post napisano o 04:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:09 ---------- Poprzedni post napisano o 04:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:12 ---------- Poprzedni post napisano o 04:09 ---------- Cytat:
![]() ps, nie fikaj tak ,,,,,,bo znowu ci coś w kręgosłupie trachnie ---------- Dopisano o 04:19 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ---------- kobietki poczytalam was i jakoś mi lepiej ![]() ![]() a teraz włażę do wanny- poleżę trochę........w sumie to jedyna okazja by być samemu w wannie.............bo zazwyczaj mam lokatorów ![]() .do rana ![]()
![]() |
#1873 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczęta...
ja zaczęłam dzień z nieciekawymi informacjami... Uwaliłam już 3 przedmioty na studiach ![]() ![]() ![]()
#1874 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Kwiatuszku ale dziś z Ciebie poranny ptaszek ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj jadłam: I musli z mlekiem II kanapka z pomidorem i ogórkiem III makaron z warzywami IV sałatka z marchwi i jabłka A teraz zaczynam od owsianki ![]()
#1875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do turbo - wymiękałam po drodze - nie potrafię zrobić tych ćwiczeń w podporze, gdzie trzeba szybko przechodzić z dłoni na łokcie, a także tych w podporze bokiem (zestaw 8.) - robię je na łokciu i też trochę oszukuję... mam za ciężki kadłubek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1876 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też w trakcie sesji ale nie ma się czym załamywać to nic nie da ![]() Zrób sobie dzień bez myślenia o tym i się odstresuj a później zabierz się ostro za naukę, bo ani jedzenie ani alkohol niestety tego za Ciebie nie zrobi ![]() ![]()
![]() |
#1877 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Acha, zrobiłam te placuszki, są boooskie! Dzięki za cynk, nie wpadłabym na to, by robić z samych otrąb ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
mon_cheri niunia napisała ci już wszystko co trzeba
![]() ![]() I ani się waż zajadać bądx zapijać ![]() ![]() Słowem trzymaj sie ![]() ![]() Furry ja raz spróbowałam turbo i też nie dałam rady tego podnoszenia na rękach ... dodam ze mel ma coś podobnego ćwiczyłam z nią miesiąc i też nie dawałam rady - być może to kwestia cieżaru naszych ciał... Ja skalpel robie cały a wczoraj dostrzegłam postęp w traningu gwiazd (w powtórzeniach).. Dziś moj 10 trening z Ewą i chyba przyzwyczaiłam się do lekkiego bólu w pośladkach bo nawet uwagi nie zwracam ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- kwiatuszek cieszymy się że możemy pomóc i ze już lepiej ![]() Ja dziś nie wstałam o świcie więc bedą tylko 4 posiłki... Za to waga pokazała 77,6 czyli oficjalnie wskoczyłam na zielone - i juz nie mam argumentu żeby marudzić ![]() Plan na dziś Sn 9.00 wasa, dżem, szynka, brunch II SN 12.00 owsianka, jog nat, gruszka O 15.00 Coś z wołowiny ![]() K 19.00 sałatka (lodowa, pomidor,ogóra kiszony, jogurt, maj niskokaloryczny), filet z pstrąga wędzonego, grapefrut Przede mną skalpel, nauka i może wreszcie siądę do pisania (wczoraj nie zrealizowałam pięknego planu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() No i nareszcie!!!! Waga pokazała dzisiaj 89,2 kg ![]() Jeju 8 z przodu ![]() ![]() Ogolnie super, że z plecami lepiej ![]() Sunshine gratulacje ![]() Mon_cheri oblałaś to poprawisz nie przejmuj się tak. Na którym roku jesteś? Ja w listopadzie miałam obronę ( swoją drogą czas o dyplom się podpytać czy już jest) Też studiowałam i pracowałam i dałam radę Ty też dasz ![]() A swoją drogą żadnych słodyczy, fast foodów i alko!!! Ewentualnie lampka wina w wannie wieczorem dla relaksu... Furry Sue brawo za turbo podziwiam ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-01-24 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Raczkowanie
|
Niunia, Furry i Asia dziękuję Wam, potrzebowałam takiego kopa
![]() ![]() Faza smutku przeszła, faza złości na prowadzącego przechodzi, teraz aż śmiać mi się chce, bo nie zaliczyło sporo ponad połowa osób z roku:P Furry - cieszę się, że placuszki smakowały ![]() ![]() Asia - no ja zauważyłam, że są osoby, które po moim kierunku kończą studia bez doświadczenia i mówi się potem, że po zarządzaniu pracy nie ma i w ogóle. Zresztą widzę, że te studia to jedna wielka ściema, uczą informacji, które się nie przydają. Za to jak w CV mam już kilkadziesiąt miesięcy doświadczenia w branży (choć w większości to darmowe praktyki) to potem o pracę sporo łatwiej ![]() ** na śniadanie jajecznica z cebulą i pomidorem, z dwóch jaj + kubek maślanki i zielona herbata z cytryną ![]() **dopisane: Carla - jestem na pierwszym semestrze magisterki, licencjat mam już za sobą i przez system boloński, znów z przedmiotów specjalizacyjnych cofnęłam się na bardzo ogólne i bardzo nieprzydatne :P i brawo ![]() ![]()
83,4 -> 80,5 -> 69 kg start: 21.01. Edytowane przez mon_cheri Czas edycji: 2013-01-24 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1882 |
Zadomowienie
|
CARLA gratuluję spadku
![]() Jak patrzałam na tą tabelke na 1 stronie to z tego co widzę te odchudzanie nam strasznie mozolnie idzie (poza paroma osobami). Moja waga wciąż się kręci w kółko i mam tego dość. Na za dużo luzu sobie pozwalałam, a więc koniec z tym bo chcę w końcu zobaczyć spadek ![]() Co do turbo to wiem jak na początku jest ciężko, ale po 3-4 razach już mi całkiem dobrze szło, a potem to śmigałam równo z Ewką ![]()
![]() |
#1883 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Mon cheri, ja co prawda jeszcze nie mam wynikow i jeszcze 3go lutego jeden egzamin, ale na pewno tez nie obedzie sie bez poprawki ;/ spadek tylko 100g masakers ;/ moze jutro ujrze wage sprzed weekendu ;(
kwiatuszek, ja tez sie czasem łamie patrzac w lustro ;( wiec na poczatek chce chociaz te 69,9 ale chyba i tak bardziej łamią mnie moje rozstepy niz to sadlo;( straszne to jest... chyba wstawie wam zdjecie bo mi chyba nie wierzycie, ze jest naprawde zle ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
Carla
![]() ![]() Ja tydzień temu w czw zaczęłam weekend ![]() ![]() Anuszka dziecko przecież masz - rozstępy to chyba nie taka straszna cena ? ![]() No ale w sumie fakt nie wiem jak są straszne wiec nic nie mówie ... Teraz Skalpeliszcze - ja mam nadzieje że bedzie od tego efekt bo dużo mnie to kosztuje ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
Mon cheri, no to mozemy sobie reke podac
![]() Przepraszam, jesli komuś obrzydziłam dzień, ale jakos miałam potrzebe się z tym podzielic ;( na zywo niestety wyglada to jeszcze gorzej niz na zdjeciach... oczywiscie są jeszcze na tyłku i cyckach, ale po tym mogłybyscie hmmm poczuć w ogole niesmak ;p heh W sumie w ciazy, jak mi wychodziły myslałam, ze bede miała na nie wylane, a tymczasem nie... Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-01-31 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Faktycznie nie wygląda to ciekawie, ja mam jednak trochę mniej. No ale ja w ciąży nie byłam, więc nie ma co porównywać. Ale nie przejmuj się ![]() ![]() Za to brzuszek masz już całkiem zgraby, a udka...! ile masz cm w udzie? ![]() ![]() masz ładnie podkreśloną talię, więc nawet mogłabyś bikini założyć, ukrywając co trzeba,np. takie -> http://1.bp.blogspot.com/-plW_Fyh9UV...600/6142-1.jpg
83,4 -> 80,5 -> 69 kg start: 21.01. Edytowane przez mon_cheri Czas edycji: 2013-01-24 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Mon cheri, no mowilam, ze szału nie ma ;( z reguly az tak nie wyolbrzymiam... w udzie 62w tej najgrubszej czesci, do tego nie wiem co sie robi z tym flakiem "ułomnym" na brzuchu ;p
No mon cheri calkiem ładny ten stroj, ale ciekawe jak tylek w nim... ja mam duzy tylek generalnie. Nawet jak jestem szczuplejsza to poslady zawsze są. bede nosic ewentualnie jednoczesciowy i szorty do tego. Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-01-24 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.