|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
Pure jest cudowny, no i zapach, nie wiem ja uwielbiam zapach zielonej herbaty, nawet kiedys perfum miałam Cytat:
No ale taką ósemke jak miałam to każdy dobry dentysta by wyrwał. Dzizyz babska! Te sie na rozjaśniacz uparły, te na olej. No ludzie Zaraz posadze jedna z druga, kajdanami przypne i sie uspokoją wszystkie ![]() Humor z humorem, można sie czasem pośmiać ale nie jarajcie sie jak dzieci Jak obozy wrogów w podstawówce. W sumie, pamiętam raz mi jedna fikała w kolejce do stołówki to jej przywaliłam, w 2 klasie! Ale chętnie przeprowadziłabym rzeczową dyskusję, ale po co mi banan
|
||
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jak myslałam,Biovax z Keratyna zrobił mi puch i masakre,jakbym teraz pokazała swoje włosy to dopiero pożywka dla wybranych byłaby ![]() Kurde miałam już nic nie pisac,ale to se ne da |
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw. Bunny przeczytalam bardzo ciekawe i inteligentne komcie na Twoim blogu i nie wiem skąd się biorą takie stworzenia aż mi brakuje słów by to opisac Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2014-02-03 o 16:54 |
|
|
|
|
#1864 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co ty z twoim jednookim to byscie nawet nie odetchnely jakby mnie na stosie jakim spalily Cytat:
co 3 mce sie robi agafia au naturel vel bury ![]() Cytat:
Cytat:
i jeszcze zadna nie jest łysa to je pomidor
|
|
#1865 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
z moją dolną też będzie gorzej, ale na razie się nie martwię, bo termin na 29 kwietnia![]() u mnie z tymi górnymi też nie było problemu, dwie naraz i dwie minutki roboty, jeszcze ta dolna i będzie z głowy ![]() Oj Czeko mi jak jedna fikała to w podstawówce wrzuciłam jej kapcia do zupy![]() |
||
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1867 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#1868 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() https://www.google.pl/search?q=biova...ct%3B264%3B264 |
||||
|
|
|
#1869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz dawno sie ewakuowaly ps. teraz takie piekne peruki robia <3 ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
|
|
#1870 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#1871 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z LA żeby paliwa nie brakowało! Siła musi być! http://www.youtube.com/watch?v=ZNyMuNuHh9E Cytat:
Wloski mam po nim takie mięsiste, sypkie. Nie ma uczucia takiego oblepienia czy tafli ale sa takie fajne no Wogóle jak sie podgrzeje, ale ostatnio mi sie nie chce ![]() Cytat:
Ile on kosztuje?;> Bo myślałam nad jedwabiem z Chi albo jakimś olejkiem matrixa ;> Cytat:
![]() Kapcia do zupy A to była 2 klasa |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1872 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#1873 | |
|
Konto usunięte
|
O, widzę, że wam humor dopisuje
My dzisiajj, z moim chopem, zjeździliśmy chyba wszystkie sklepy meblowe. I takie mamy rozbieżne gusta, że tylko mnie wku*wił I w końcu kupiliśmy tylko meble do pokoju synka, bo te sam sobie wybrał ![]() Cytat:
Ale coś mi się zdaje, że jeszcze zima nas nawiedzi znowu.A włosy bomba, i jakie gładkie Ja z vaxu z olejami byłam zadowolona. A wczoraj nałożyłam tą z timotei, i omg, jak ona wygładza pięknie włosy! Ale włosy są takie mięsiste, boskie.Asia ale piękne końcóweczki bunny ja mam timotei pure, i już mi się kończy. I potwierdzam, jest bardzo przyjemny czeko i po bólu |
|
|
|
|
#1874 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bunny doszło do Ciebie pw? Puść mi pw kto nas hejtuje![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mamy taka sama opinie o tej odzywce timotei szok
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do osób doświadczonych w rozjaśnianiu włosów
Mam włosy do talii, z czego do brody jest to mój naturalny jasny brąz, a reszta to też brąz, ale po przejściach - dekoloryzacja z czerni i kilkukrotne rozjaśnianie, oraz farbowanie. Czy rozjaśniacz zadziała na takich przeżartych różnymi zabiegami włosach? Może lepiej poczekać kilka miesięcy, żeby ściąć włosy do ramion i wtedy działać na tych naturalnych?
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
każdy ma swoje gusta ![]() Cytat:
![]() dzięki jeśli chodzi u umeblowanie to zawsze ja podejmuję decyzje ogólnie we wszystkim ja podejmuje decyzje
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1879 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wiecie co mam problem z psem :/ niedługo się będziemy przeprowadzać, babka się oczywiście zgodziła na psa, ale... On się strasznie przyzwyczaił do Zuźki (swojej mamy) i nawet jak ktoś z nią wychodzi na dwór, a on zostaje sam w domu to wyje, a jak ktoś jest to i tak siedzi pod drzwiami i piszczy. I nie wiem jak to teraz będzie jak je rozdzielimy jak on się tak będzie zachowywał to mnie sąsiedzi tam zjedzą |
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to i nawet ja płace a gotówka jak już to zazwyczaj w moim portfelu jest
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#1881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1882 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
jakoś mniej mnie boli jak TŻ płacinajśmieszniejsze jest to,że jak on dostanie wypłatę i idziemy na zakupy to ja go naciągam i wkładam pełno rzeczy do koszyka, a on oszczędza i tylko bierze najpotrzebniejsze rzeczy, a jak ja mam kasę to odwrotnie ja oszczędzam, a on dokłada śmiesznie, bo i tak mamy wspólną kasę![]() Cytat:
![]() tylko,żeby nie wył
|
||
|
|
|
#1883 |
|
Konto usunięte
|
U nas też zawsze staje w końcu na moim, ale ile przy tym muszę się ogadać i odenerwować
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- bynny elseve też podpasowała i tobie, i mnie a ta z timotei jest s super. A widziałaś ją w innych sklepach?
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
u nas od początku tak się utarło, że wydatkami ,opłatami i zakupami zajmuje się ja
pewnie ,że nieraz razem jeździmy na wspólne zakupy ,ale ogólnie kasą ja zarządzam
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1886 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosy genialne, normalnie jak z bajki ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rgan-mask.html Cytat:
Marznąć w takiej sytuacji byłoby głupotą, tym bardziej, że nie dopłacacie![]() Cytat:
Cytat:
Gapią się na Ciebie ludzie? Na mnie się gapili i czasem to krępujące było![]() Ciekawa jestem jak będziesz wyglądała w takich długaśnych włosach. Uwielbiam Twój typ włosów w wersji maxi, jeszcze jak są dobre wystrzyżone to dopiero bajka ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz się będę zastanawiać całą noc![]() Ostatnio "przypadkowo" w moje zbiory wpadła odżywka z Avonu z olejkami https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nditioner.html Całkiem fajna, ale jakoś bez rewelacji, chyba od olejkowej pielęgnacji wolę klasyczną nawilżająco-zakwaszającą. Tylko ten Timotei mnie teraz będzie męczył Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2014-02-03 o 20:51 |
|||||||
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie niezauważyłam , żeby się gapili ![]() sama jestem ciekawa jak to będzie z takimi długaśnymi ![]() a tak to w blondzie osiągnęłam najdłuższe do zapięcia od stanika zawsze miałam do ramion albo boba jak zapuszcze do tych 60cm to pójdę ładnie wycieniować i będę się cieszyć długością jak dziecko
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziesz się czuła super seksownie, a zazdrosne baby będą szeptać po cichu, że na pewno masz doczepki |
|
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez ja mam tanie doczepy z allegro z wylinialej wiewiorki Jakos nie lubie cece, juz w szkole fryz nie przepadalam, potem bylo gorzej... Na blogu zobaczysz po fotach co ten timotei robi Miekkosc, gladkosc, lekkie lsnienie, wlosy zdyscyplinowane ale nie ciezkie i nie oblepione.czeszac sie grzebieniem wyczesalam z reka na sercu 4 wlosy, nic nie ciagnelo, zero skoltunien mimo mocnego szamponu. Dla mnie skrzyzowanie maski extreme, efekt na koncowkach z odzywka dobrze natluszczajaca typu stary garnier karite-taka reakcje widze po moich wlosach i widze u ani podobnie.
|
|
#1890 |
|
Wtajemniczenie
|
bunny już Ci napisałam co sądze na temat tych kobitek... Bez komentarza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

tylko terminy dosyć długie
tzn odrosty. U fryzjerki byłam przed świętami, koło 20 grudnia, już mnie wkurza odrost, ale nie chcę ich tak katować

I w końcu kupiliśmy tylko meble do pokoju synka, bo te sam sobie wybrał 
każdy ma swoje gusta 

Marznąć w takiej sytuacji byłoby głupotą, tym bardziej, że nie dopłacacie