|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Cytat:
ja w ogole zauwazylam, ze na tbletkach, ktore biore od refluksu tez jest napisane, ze powoduja przyrost wagi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Rozeznanie
|
no dobrze, topcia po prostu tak mi się zdawało
![]() ![]() w ogóle zauważyłam coś dziwnego. w zeszłym roku, gdy ważyłam 63kg byłam naprawdę no... gruba jak na mnie. nosiłam takie wielkie spodnie i w ogóle, a teraz ważę 64, a jednak tamte spodnie ze mnie spadają i noszę rozmiar M w dalszym ciągu. i niby wiem, że mięśnie więcej ważą, ale skąd u mnie te mięśnie? jak u mnie treningi siłowe to tylko porywy jakieś 2tyg trwające były... w sumie mnie to cieszy, ale ubrania ubraniami a na plażę pewnie i tak bym w tej chwili nie wyszła ![]()
![]() |
#1923 |
Rozeznanie
|
Corny, ja mam tak samo.
W wakacje wszyscy mówili mi, że tak bardzo schudłam itd... A tak naprawdę z wagi nie straciłam ani grama ![]() Dopiero na początku września straciłam 3 kg, ale wtedy już nikt nie widział różnicy.
![]() |
#1924 |
Rozeznanie
|
no to u mnie nikt nie komentował, tylko po a6w jak na wfie się przebierałyśmy to koleżanki coś tam "ooo jaki brzuszek ooo". ale kurcze u mnie po tym a6w tak szybko te efekty znikają, że nie mogę. właśnie zauważyłam, że strasznie mi się na brzuchu odkłada tłuszcz, a kiedyś w ogóle nie miałam z nim problemów...
![]() |
#1925 |
Rozeznanie
|
aaa wreszcie u mnie coś ruszyło!
![]() ![]() aaaa ale się cieszę! a wczoraj znowu a6w nie zrobiłam, kurcze, już druga przerwa, no ale się nie poddam, bo już większy sens z przerwami robić niż wcale. niby bym mogła zacząć od początku, ale też trochę bez sensu, jak po 6 powtórzeń to już zero zmęczenia dla mnie. jednak proszę o duuuże baciki ![]() dobra, lecę robić obiadek sobie, bo głodna jestem, a w ogóle gardło mnie dzisiaj strasznie boli ![]()
![]() |
#1926 |
Rozeznanie
|
Corny, gratulacje!
![]() ![]() A co do tej przerwy, to każdemu się może zdarzyć... ![]() Ja przez ostatnie dwa dni tak się objadałam, że szok normalnie... Aż mi samej wstyd było. Ale dzisiaj już przystopowałam i od poniedziałku wracam do gry! ![]() Powiem Wam, że już się przyzwyczaiłam do ograniczania jedzenia. I takie dwudniowe obżarstwo to dla mnie był już totalny max.
![]() |
#1927 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no wiem, że się może zdarzyć, ale właśnie już drugi raz nie zrobiłam (bo wcześniej strasznie cierpiałam w drugi dzień @), a to niby w ogóle nie można przerywać albo najwyżej raz. no ale dobra ![]() mam tak samo z tym obżarstwem. na Święta sobie popuściłam, to potem już wręcz wytrzymać nie mogłam z tym całym jedzeniem (a wcale tak dużo nie jadłam) i wróciłam do diety wcześniej niż zamierzałam. rany, robię ten obiad od dwóch godzin, bo cały czas czegoś zapominam. dobrze, że przegryzłam trochę sera, bo bym chyba z głodu umierała ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
Corny gratulacje
![]() soczewica- a fuj ![]() ![]() a ja mam fajny przepis na dietetyczne ciasto ![]() no i dzis na calego wrocilam do cwiczen- stwierdzilam, ze jakos sobie dobre rozciagne zeby znalezc ta godzinke na cwiczenia no i pocwiczylam kardio- alez sie zmachalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Rozeznanie
|
andziuchna ja przepis bardzo chętnie. chłonę wszelkie dietetyczne przepisy. a soczewicę lubię, zresztą aż tak jej nie czuć
![]() kardiooo a fuuu ![]() ![]()
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
przepis:
jedna galaretke przygotowac wg przepisu, dwie galaretki w 0.6 litra wody; podwojna tezejaca galaretke wymieszac z jogurtem (ok 500g) tortownice wylozyc biszkoptami i przelozyc mase z galaretki i jogurku wstawic do lodowki na co najmniej 1.5h (ja wystawiam teraz na balkon:P) na warstwie jogurtu ulozyc pokrojone brzoskwinie i wlac wystudzona i tezejaca galaretke, wstawic do lodowki mozna na koniec udekorowac owocami dobre jest z galaretki pomaranczowej smacznego ![]() porcja ma 145kcal a co do kardio- trzeba sie nameczyc, ale to najlepsze cwiczenia na spalanie tluszczu, poza tym niewiarygodnie poprawiaja kondycje, wiec mysle ze warto sie poswiecic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1931 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a z kardio to nawet nie chodzi ze mnie męczą, ale po prostu niesamowicie nudząąą, zresztą, jak ja się czegoś nie mogę nauczyć to się zniechęcam szybko ![]()
![]() |
![]() |
#1932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam odwrotnie- jak mi cos nie wychodzi probuje az sie naucze i nigdy sie nie zniechecam ![]() a kardio, ktore mam jest z Vity- cardio i stretching- bardzo fajny, kompleksowy trening no a ciasto nie tylko brzmi smakowicie ale i jest pyszne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Rozeznanie
|
no wiesz różne są gusta
![]() ![]() ![]() z Vity też mam kilka płyt, jakieś Dirty Dancing Fitness, TBC itd ale żadne mi nie przypadły od gustu, więc przestałam kupować. no może DD trochę, ale nie za bardzo ![]() (no i wyszło, kto większy leniuch z tym zniechęcaniem ![]()
![]() |
#1934 |
Zakorzenienie
|
hehehe no faktycznie- co kto lubi
![]() ja teraz sie musze skupic na zgubieniu tluszczu wiec zostane przy swoim cario a z vity tez mam kilka plyt- najbardziej podoba mi sie fitness dla leniuchow ( ![]() ![]() ide spac bo jutro rano do szkoly:/ dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Raczkowanie
|
Powodzenia TOPCIA. Ja jestem na tym samym etapie co Ty. Zrezygnowałam z pieczywa, ziemniaków, ryżu i makaronów. Mineło już 2,5 tygodnia a mój organizm się już do tego przyzwyczaił i nie jest źle. Dwa razy w tygodniu aerobik. Zakupiłam też rowerek stacjonarny ale jakoś się nie polubiliśmy
![]() ![]() Będę zaglądała i kibicowała. Kochana damy radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1937 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1938 |
Rozeznanie
|
Matryca, jednym SB pomaga, innym nie. Na mnie też nie zadziałało.
Trzeba próbować dalej... ![]()
![]() |
#1939 |
Rozeznanie
|
ja tam też nie wiem, czy cokolwiek mi da, ale na pewno się na SB bardzo dobrze czuję. mam lepsze trawienie i nie mam brzucha wzdętego wcale
![]() tyle, że mam problem z rodziną, bo tata zaczyna się buntować przeciw kupowaniu mi tych wszystkich produktów i moja dieta staje się coraz mniej urozmaicona ![]() ![]() i staram się ich przekonać, żeby po prostu też jedli zgodnie z SB, na pewno im się to przyda, zwłaszcza, że mama ma nadciśnienie. to by wszystko rozwiązało, nie uważacie? ![]() matryca a Tobie jak idzie odchudzanie? bo tak pojawiasz się i znikasz ![]() aaa i przerwałam a6w. już dawno sobie obiecałam, że nie będę robić ćwiczeń, które nie sprawiają mi przyjemności, a a6w po tylu podejściach zaczęło do nich należeć... szkoda, że nie mam drążka, to bym mogła jakieś podciągania robić - są lepsze niż brzuszki na brzuch. no, ale pomyślę o czymś innym by jakoś go wymodelować ![]()
http://onet.pl Edytowane przez Corny Czas edycji: 2009-01-24 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Zadomowienie
|
hmm no fakt pojawiam sie i znikam
![]() ostatnio schudłąm kilogramik to sie sesyjka jedzonka zaczeła i wrócił;/hmm...jestem teraz mega happy kurcze i jak jestem szczesliwa to jem ![]() mysle zeby sie pobawiac z dietka 1500kcal jak myslicie?:p
![]() |
#1941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tylko trochę mnie zmartwiła ta 'sesyjka jedzenia' - nie jadłaś przedtem za mało kcal? chociaż 1kg to mogą być zwykłe wahania wagi, więc nie przerażaj się za bardzo ![]()
![]() |
![]() |
#1942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i teraz schudłąm ale znow przytyłam../;/ a co do kalori ![]() ![]() ![]() sesyjka...eh;p no tak chyba przez @ mam ze jem jem jem i jem ![]()
![]() |
![]() |
#1943 |
Rozeznanie
|
Dieta 1500 kcal, to dobry wybór
![]() Wtedy można uniknąć takich napadów...
![]() |
#1944 |
Zadomowienie
|
no tylko jeszcze musze na niej wytrzymac
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1945 |
Rozeznanie
|
nadmiar zjedzonych kalorii możesz spalić ćwiczeniami
![]() (mówi ta, co tyyyle ćwiczy, że hej ![]() nie wiem, ja już zmieniłam podejście do odchudzania i jak coś mnie za bardzo męczy, to rezygnuję - bo wiem, że na dłuższą metę nie wytrzymam. ale skoro lubisz liczyć kalorie, to może rzeczywiście to jest dla Ciebie dobre. pozostaje mi życzyć powodzenia ![]()
![]() |
#1946 |
Zadomowienie
|
dziekuje bardzo
![]() ![]() eh te cwiczenia.... len ze mnie ![]()
![]() |
#1947 |
Wtajemniczenie
|
a mnie sie jakoś widzi,ze schudłam,bo kuszlka która była na mnie z miesiąc temu taka opięta (i nie chodziłam w niej przez to), w piątek była już całkiem luźna i to mimo tego że miała jeszcze pod nią gruby bawełniany podkosuzlek (bo zimno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
Rozeznanie
|
No to na pewno schudłaś. Ubrania to najlepiej pokazują.
A właśnie! Miałam Wam mój test spodniowy zrobić. Już cykam zdjęcie! ![]() A co do wagi, to waga kłamie... Wiem z doświadczenia ![]() Edit: dodaję zdjęcia. Może to nie jest dużo, ale ja się cieszę, że w ogóle jest jakaś różnica. Nawet minimalna ![]() Te pod spodem to moje spodnie kupione w sierpniu. Te na zewnątrz zostały kupione w zeszły poniedziałek ![]()
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2009-01-25 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie topcia, czekam na ten test, bo umieram z ciekowosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
topcia gratuluje! nie mow, ze to nie duzo bo Twoj wyglad na pewno bardzo sie zmienil
![]() ![]() ja dzis niedietkowo- wczoraj balowalam a dzis nie chcialo mi sie isc do sklepu wiec jadlam co bylo ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.