![]() |
#1921 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ![]() Milkus, fajne przezycia ![]() ![]() ![]() u mnie juz po lunchu, pogoda dupna ze tak sie wyraze.. chce juz do domku,pod kocyk i spaaaac...
![]() |
#1922 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Przepraszam, że wejdę ot tak... ale tak jakoś będzie mi raźniej, bo za ok. 30 min mój ex będzie siedział pod moimi drzwiami (albo i nie tylko, sama nie wiem czego się spodziewać...). Strasznie się boję, a tym sposobem przynajmniej czuję czyjąś obecność ![]()
![]() |
#1923 |
♥
|
Witam
![]() e wczoraj miałam poprostu taki dzien ze wszystko u mnie było negatywne w ciele . dzisiaj nogi wygladaja normalne - spuchły mi po siłowym treningu. cm ud mi spadaja ![]() dzisiaj dosstałam 4 z sprawdzianu z matmy( co piatek mam spr z matmy bo tak gonimy z materiałem ) no i jutro kolejny sprawdzian ![]() ![]() Mango a spotykasz sie z ex aby porozmawiac ? trzymaj sie ![]() Agolku a ja ciwcze trening siłowy , diete 10 przekazan i interwały-czasem aeroby noi zawsze rozciaganie i efekty widac ![]() ![]() Ewus ja dzisiaj ustawiłam sobie budzik na 5.00 ale stwierdziłam ze szybko naucze sie szybko i wogóle i 30 min jeszcze pospałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Zadomowienie
|
Agolek- Heh z tym breezer'em i autografem to chyba nie Milka miała przygodę
![]() Acz kto wie xD |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, ja się z nim nie spotykam... to on chcę mnie dopaść wbrew mojej woli...
![]() ![]() |
![]() |
#1926 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż u nas też nie za ciekawie, ziiimno strasznie i mży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() albo książka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dalej Cię on męczy? ![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam z praktyk ![]() ![]() ![]() w ogóle to wczoraj tak z nudów dałam ogłoszenie w necie że daję korepetycje i od razu mi sie uczeń zgłosił ![]() ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | |
♥
|
Cytat:
![]() oo to widze ze podoba ci sie nauczanie ![]() ![]() Mango cud ze teraz rozumiem matme( mam 3 razy w tygodniu matme w tym wod wrzesnia w kazdy piatek mamy spr jeszcze 2 i bede tylko przez kolejne miesiace kartkówki wiec połowa lekcji bedzie sie mogła odbyc wiec mam bardzo mało matme a jestesmy na tym samym etapie co mat fiz co ma 6 godz tyg) ale wiecej czasu jej poswiecam a jak juz wybitnie nie umiem to wołam kolezanke ktora studiuje matme i mi tlumaczy ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2008-10-23 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wogole to mi teskno dzis za domem i juz chcialabym wracac do polski... do rodziny,znajomych itp..
![]() |
#1929 |
Wtajemniczenie
|
Nie udzielałam się tutaj przez pewien czas i mam co do czytania zaległości, więc tylko skrobnę co u mnie i zaraz podczytam na spokojnie
![]() angina męczy, a jutro weekendu początek, kuruję się jak mogę żeby chociaż w sobotę wyjść ze znajomymi bo nerwicy dostaję w domu... co do pana M. to już koniec, wszystko wyjaśnione, dupek z niego i tyle. jeszcze siedzę zdenerwowana bo się dowiedziałam, że dzieci sąsiadki której daliśmy małego kota obcięły mu..wąsy ![]() aż mnie nosi, nosz, sama najchętniej bym się tam przeszła, uhhh ![]() a teraz cieplutka herbatka malinowa, komputer i relaks ![]()
#1930 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Wczoraj z TŻ-tem miałam udane spotkanko,nawet pierwszy raz wspólnie kawę piliśmy,bo on ogólnie nie lubi ![]() No a dzisiaj się wściekłam z geografii,ale nie chcę się teraz o tym rozpisywać,muszę wszystko wyjaśnić i będzie git ![]() Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym uczniem to faktycznie mi się trafiło ![]() ![]() ![]() w sumie mogę się tym czasem zajmować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zmęczyłam się dość tym nauczaniem i głos straciłam ![]() ![]() chyba powinnam się położyć spać o jakiejś normalnej porze w końcu ![]() ![]() miłych snów ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1932 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Dementuje plotki co bym nijako na jakimś koncercie była. Nie moje klimaty ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Zakorzenienie
|
Zieeeeeeeeeeew.
Nienawidzę spać 4godziny ==' W pociągu idęw takąkimę, że szok. Odezwę się jak będę na miejscu... Miłego dnia kochane ![]() Aaaa Ewusiu -4 siadła ^^
#1934 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry....
spaaaaccccc... Na szczescie piatek juz.. ![]() ![]() jakie macie plany na weekend? milego dzionka ![]()
#1935 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobryyy moje miłe Panie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() moje plany na weekend to.. hm, przepisywanie zeszytów, siedzenie w domu ? ew. uda mi się wyjść. mój weekend teraz to jak nie mój weekend . ![]() staram się jak mogę . ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 |
♥
|
dzien doobry
![]() ![]() ![]() ![]() Ewelka wracaj do zdrowia ![]() Ewus zawsze jakas dodatkowa kasa wpadnie ![]() ![]() Agolku oo widze ze ciekawy wieczór sie szykuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() suuuper ![]() Cytat:
![]() ja jadę do TŻ-a do akademika ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie wróciłam z praktyk ![]() ![]() miłego weekendu Wam życzę Skarby ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
♥
|
Ewus w takim razie miłego spotkania z tz i sis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia udanego baletowania
![]() i wszystkim zycze super weekendu ![]() moj sie zaczyna za 2 min ![]() ![]()
#1940 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja również zaniedbałam plotkowe. Az wstyd...ale uwierzcie ,że przez ten tydzień nie siedziałam dłuzej jak godzine na komputerze ![]() ![]() ![]() Tak duzo sie wydarzyło. Nie wiem od czego zaczac. Moze sprobouje sie po prostu wgryzc na nowo ;D Wczoraj żegnalismy w szkole gosci [z wymiany] z Anglii. Fajnie bylo. Impreza taka ze hoho. Wytanczylam sie za wszystkie czasy ^^ W szkole tez mi idzie [odpukac;D] bardzo dobrze. Własnie myslimy nad wycieczka klasowa. Mamy 2 opcje: Warszawa lub Trójmiasto na 5 dni. Oczywiscie skłaniam sie do opcji 2 bo nad morzem polskim w zyciu nie bylam ![]() ![]() agolek: Miłego imprezowania ![]() A wracajac do Twojego ślubu to przepiękne zdjecia załaczyłas pare dni temu ![]() ![]() anniaa: gratuluje wynikow z matematyki ![]() EwelkaaS: Lepiej już? ![]() Mangolina: czyli dalej masz mnóstwo adoratorów ![]() orzeszek01: Gratulacje ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Właśnie z miasta wróciłam a teraz muszę chwilę odpocząć,zjadłam kolację i zaraz pójdę po herbatkę ziołową ![]() Miłego weekendu ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1942 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
co do gier - popieram. uwielbiam takie rozwojowe prezenty dla dzieci, a nie misie i jeszcze slodycze.. .o zgrozo.... ![]() termin obrony - 5ty albo 10ty, albo 15ty, cos promotor niezdecydowany ![]() ![]() Ale prace musze zlozyc do konca przyszlego tygodnia, tak wiec bede miala juz luzik ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ależ dzis zaganiana byłam.. ale i tak fajnie, ze nie siedzialam caly dzien przed komputerem ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Baby też nigdy nie byłam nad morzem polskim, ale cii ![]() A czy lepiej, tak, wreszcie mogę pic, jeść i przede wszystkim połykać ślinę ![]() 2 h siedziałam nad przepisywaniem zeszytów, poćwiczyłam trochę i.. sama nie wiem za co mam się teraz zabrać ![]() miłego wieczorku ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
Dzeń dobry
![]() Pamietam o Was Aniołki, pamietam, ale szkoła i zycie osobiste pochłaniają mnie bez reszty iii zupełnie nie mam czasu aby się wdrążyć.. Ogólnie z powodu matury ciągle mam jakies fakultety, testy etc. masakra, ale dam rade ![]() ![]() Ogólnie u mnie bez większych zmian, nadal sama - z wyboru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie podczytuje Was, przyznaje bez bicia.. i nawet nie obiecuje, że wroce tu na stale, bo nie wiem jak będzie.. ale uwierzcie mi, ze pamietam o Was, a tak poza tym, to bardzo Wam dziękuje.. dziekuje, ze byłyscie ze mna w tym czasie gdy wszyscy sie odemnie odwrocili ... ![]() W pryzsyzm tygodniu mam egzamin na prawko ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Słonka ![]() Do poczytania..
![]() |
#1945 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a co sądzicie o miodzie w diecie redukcyjne?
#1946 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Pustawo coś od rana tutaj... Ja wrócilam z miasta. Byłam na udanych zakupach także jestem zadowolona. ![]() Cytat:
![]() ![]() 2 godz. to duzo. ALe tak niestety wygladaja nieobecnosci w szkole ![]() Cytat:
![]() Własnie sie zastanawiałam co z Tobą. Ślicznie wyglądasz. Pięknie się uśmiechasz i wogóle widac że jestes radosna , sliczna dziewczyną ! Oby tak dalej ![]() ![]() A prawko na 100 zdasz bo ja kciuki bede trzymała mocno ![]() ![]() ![]() ![]() Milego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Dzisiaj mój 7 dzień zdrowego odżywiania (czyli bez słodyczy i chipsów) ![]() ![]() Niedługo jadę do TŻ-ta,tylko siostra mi włosy wyprostuje no i muszę się jakoś ładnie umalować ![]() Wszamałam coś przed chwilą w ramach obiadu,kanapkę i jogurt,bo mama w pracy,a mi się nie chce dzisiaj jakoś stać przy garach,jak widać nie jestem do tego stworzona ![]() Tamuś - fajnie że się odezwałaś ![]() super,że tak Ci się powodzi ![]() Miłego dnia kochane moje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() melduje sie cala,zdrowa i troche skacowana...Bylo baaardzo fajnie,.. dzis bylismy tylko na zakupach jedzeniowych,niewiele bo za 6 dni na wakacje jedziemy ![]() dzis dzien do siedzenia w domu ![]() milego dnia wam zycze ![]()
![]() |
#1949 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nad polskie może nawet nie mam ochoty jakoś jechać ![]() ![]() Agolku a u mnie wręcz przeciwna pogoda - jest tak pięknie, że aż nie chce się siedziec w domu ! ^^
![]() |
#1950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie ze miałas udany dzien ![]() Cytat:
No nie da sie ukryc ze polskie morze jest zimne i nie tak piekne jak zagraniczne. Mi sie marzy w tym roku oboz nad Lazurowe Wybrzeze. A co z tego wyniknie zobaczymy ![]() A co kupilam ? pare kosmetyków i takie fajne dzinsy z nadrukami ;D Jak zainwestuje w cyfrowke to pokaże ![]() gdzie Ty mieszkasz ze masz ładna pogode ![]() ![]() ![]() Dobranoc kochane ![]() P.S : nie zapomnijcie zegarkow przestawic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.