Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-23, 13:58   #1921
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to normalne, bo jak się dużo ćwiczy to mięsnie są napięte, zbite. Jak się przestanie na kilka dni, to jakby opadają. Moja znajoma, instruktorka fitness, też mi o tym mówiła, że sama tak ma po siłowni

Poza tym, bardzo ważne jest, żeby się odpowiednio rozciągać, dzięki czemu rozciągamy mięsnie i nie są właśnie takie nabite.
napewno masz racje, ale ja juz odpuscilam silownie bo ile razy podchodzilam tylke razy potem zalowalam. A dodam,ze sie i rozciagalam i pilnowalam diety i takie tam...

Milkus, fajne przezycia no i autografik jest nie wiedzialam,ze 1 bacardii breezer powoduje takie niesamowite przezycia

u mnie juz po lunchu, pogoda dupna ze tak sie wyraze.. chce juz do domku,pod kocyk i spaaaac...
Stary 2008-10-23, 14:27   #1922
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Witam Was
Przepraszam, że wejdę ot tak... ale tak jakoś będzie mi raźniej, bo za ok. 30 min mój ex będzie siedział pod moimi drzwiami (albo i nie tylko, sama nie wiem czego się spodziewać...). Strasznie się boję, a tym sposobem przynajmniej czuję czyjąś obecność

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 14:40   #1923
anniaa

Witam
e wczoraj miałam poprostu taki dzien ze wszystko u mnie było negatywne w ciele . dzisiaj nogi wygladaja normalne - spuchły mi po siłowym treningu. cm ud mi spadaja nogi mam fajne zbite twarde tylko mniejsze chce mniej cm w udzie :P
dzisiaj dosstałam 4 z sprawdzianu z matmy( co piatek mam spr z matmy bo tak gonimy z materiałem ) no i jutro kolejny sprawdzian karktówka z biologi i angola poszła mi bardzo dobrze uff wogóle dzisiaj jakas głupawka mnie i 3 moje przyjaciółki z którymi siedze na wszystkich lekcjach (płakałysmy az ze smiechu )

Mango a spotykasz sie z ex aby porozmawiac ? trzymaj sie
Agolku a ja ciwcze trening siłowy , diete 10 przekazan i interwały-czasem aeroby noi zawsze rozciaganie i efekty widac najgorsze jest to ze to trzeba miec cierpliwosc
Ewus ja dzisiaj ustawiłam sobie budzik na 5.00 ale stwierdziłam ze szybko naucze sie szybko i wogóle i 30 min jeszcze pospałam wiec wstałam prawie tak samo jak ty:P

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 14:53   #1924
schism_
Zadomowienie

Agolek- Heh z tym breezer'em i autografem to chyba nie Milka miała przygodę
Acz kto wie xD
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 14:56   #1925
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam
e wczoraj miałam poprostu taki dzien ze wszystko u mnie było negatywne w ciele . dzisiaj nogi wygladaja normalne - spuchły mi po siłowym treningu. cm ud mi spadaja nogi mam fajne zbite twarde tylko mniejsze chce mniej cm w udzie :P
dzisiaj dosstałam 4 z sprawdzianu z matmy( co piatek mam spr z matmy bo tak gonimy z materiałem ) no i jutro kolejny sprawdzian karktówka z biologi i angola poszła mi bardzo dobrze uff wogóle dzisiaj jakas głupawka mnie i 3 moje przyjaciółki z którymi siedze na wszystkich lekcjach (płakałysmy az ze smiechu )

Mango a spotykasz sie z ex aby porozmawiac ? trzymaj sie
Agolku a ja ciwcze trening siłowy , diete 10 przekazan i interwały-czasem aeroby noi zawsze rozciaganie i efekty widac najgorsze jest to ze to trzeba miec cierpliwosc
Ewus ja dzisiaj ustawiłam sobie budzik na 5.00 ale stwierdziłam ze szybko naucze sie szybko i wogóle i 30 min jeszcze pospałam wiec wstałam prawie tak samo jak ty:P
Zazdroszczę 4 z matmy, bo u mnie paranoja I z biologii również dzisiaj się nie popisałam...

Nie, ja się z nim nie spotykam... to on chcę mnie dopaść wbrew mojej woli...

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 15:00   #1926
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

u mnie na dworze horror dzis...taka wichura i deszcz,ze szok.W TV ostrzegaja przed ulewami i wogole...Szkocja....
okropność

chociaż u nas też nie za ciekawie, ziiimno strasznie i mży

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Jednak jadędopiero jutro rano;/ przedyskutowałam z TŻ-em,zetak będzie bezpieczniej
Ewusiu - ze Śląska wyjeżdżam w poniedziałek
oj , to na chwileczkę dosłownie jedziesz
Cytat:
Od rana siedzę nad cukrami, dzisiaj zaliczenie Wszystko mi się miesza;(
Jeszcze zdązyłam posprzeczać się z TŻ-em - poszło o jego lenistwo i robienie wszystkiego na ostatnią chwilę. Ehh =='

Lecę dalej czytać.

Miłego dnia ;*
i jak poszło?

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

Wczoraj byłam tak zmęczona, że o 18 usypiałam, ucięłam więc sobie drzemkę, ale po niej nie było lepiej i po 22 byłam już w łóżku, nawet nie pamiętam czy zdążyłam o czymkolwiek pomyśleć...
pewnie w takim wypadku też bym padła

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
a ja sie musze pochwalic ze wczoraj dostałam zaliczenie z podstaw samokszatłcenia

gratulejszyn

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Jakieś gry planszowe czy inne słowno-matematyczne skłaniające do logicznego myślenia albo puzzle.

albo książka

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Wczoraj ma matka miała urodziny więc wieczorem wybyłyśmy do Gdańska na koncert Golden Life.
Nie obyło się bez sprzeczek, o to ile i jakiego alkoholu wypiję,skończyło sie na nędznym Bacardi Breezerze (i tak we łbie mi zaszumiało xD) i poszłam w 'tany'
W sensie,że stanęłam wśród publiki (ona 'na balkonie przesiadywała Oo) i wczułam się w muzykę.

Chłopaki byli niesamowici
Mimo,że ciut zapomniani przez odbiorców,zagrali niesamowity koncert. Z multum energii,pasji ,charyzmy, przy 'Get Up (czy jakos tak) Boba Marley'a odpłynęłam w siną dal, zaś przy nowym kawałku Tip (dedykowanym zmarłemu kilka lat temu ich perkusiście)wokalista po raz pierwszy ponoć w swej 'karierze'musiał przerwać ze wzruszenia i zaśpiewać na nowo, mi tez zrobiło się jakoś dziwnie,z racji,że 'premierowe'odsłuchanie przeze mnie,zbiegło się z otrzymaniem pewnej diagnozy..
Ale było minęło

Zabawne było to,że spotkałam znajomego z licealnej klasy. Nawet stałam obok. Koleś fan szeroko pojętej muzyki rockowej,artystyczna dusza,był z jakimś znajomym (chyba) popijając piwo za piwem nie gadaliśmy ze sobą acz kontakt został nawiązany poprzez wspólne podrygiwanie (nawet dobrze mi to szło _^_) , w przeciwieństwie do skostniałej publiki,ruszającej się jedynie przy starszych kawałkach Oo
Nawet poczęstował mnie tabaką

Grali akurat 24.11.94 ,a ja myślałam,że je...bnę na ziemię,tak mi się w głowie zakręciło po tytoniu,chociaż uczucie fajne, odbierasz wszystko na głębszych falach.
Po niekończącym się bisom ,udałam się do wyjścia.

Idziemy z matką,patrzę,a tam ich gitarzysta (przystojny itp ^^) gada zkimś ,to ja narobiłam niedaleko popeliny ,aby wyszperać z torebki ich nową płytę i długopis do podpisu
Wiec kobita podeszła , ten pyta się czy z dedykacją,
ta że dla córki Adriany
on- Hmm to dla Adrianny (akurat tak się me imię wymawia/pisze) i zamaszyście walnął na okładce' Z pozdrowieniami Adriannie Tomasz K..'
Matka pod wrażeniem jego urody charyzmy,wymamrotała z uśmiechem,ze świetnie zagrali i paszłaaa xD
Oczywiście stałam w pobliżu,z nadzieją ,że ów pan mnie dostrzeże lub pozna,wszak stałam prawie pod sceną od jego strony,a 10dni temu po koncercie CKOD natknęłam się nań,nawet w tym samym stroju co wczoraj xP
Rozżalona,że nie zrobiłam sobie z nim zdjęcia =_='z lądowałam po północy w domu.

wow, ale masz przeżycia fajnie ze koncert sie udał

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witam Was
Przepraszam, że wejdę ot tak... ale tak jakoś będzie mi raźniej, bo za ok. 30 min mój ex będzie siedział pod moimi drzwiami (albo i nie tylko, sama nie wiem czego się spodziewać...). Strasznie się boję, a tym sposobem przynajmniej czuję czyjąś obecność
wiesz ze do nas zawsze możesz
dalej Cię on męczy?

Cytat:
hehe, ja bym si o tej porze nic nie nauczyła i tak cud ze jestem w stanie wstać, zjeść śniadanie i doprowadzić się do stanu używalności

wróciłam z praktyk trochę jestem zmęczona ale chyba się przyzwyczajam coraz lepiej nam idzie nauczanie
w ogóle to wczoraj tak z nudów dałam ogłoszenie w necie że daję korepetycje i od razu mi sie uczeń zgłosił tak wiec jeszcze będę dziś nauczać jakiegoś licealistę muszę posprzątać bo bajzel mam, aż wstdy kogoś obcego zaprosic do środka

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 15:06   #1927
anniaa

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

hehe, ja bym si o tej porze nic nie nauczyła i tak cud ze jestem w stanie wstać, zjeść śniadanie i doprowadzić się do stanu używalności

wróciłam z praktyk trochę jestem zmęczona ale chyba się przyzwyczajam coraz lepiej nam idzie nauczanie
w ogóle to wczoraj tak z nudów dałam ogłoszenie w necie że daję korepetycje i od razu mi sie uczeń zgłosił tak wiec jeszcze będę dziś nauczać jakiegoś licealistę muszę posprzątać bo bajzel mam, aż wstdy kogoś obcego zaprosic do środka

miłego popołudnia
ja jak sie ucze musze miec idealna cisze bo tak zamiast uczyc sie robie wszystko inne . a u mnie w domu tak jest wieczorem badz rano u mnie najgorzej jest wstac ale jak wstane to bez problemu wszystko robie:P
oo to widze ze podoba ci sie nauczanie szybko sie uczen znalazł

Mango cud ze teraz rozumiem matme( mam 3 razy w tygodniu matme w tym wod wrzesnia w kazdy piatek mamy spr jeszcze 2 i bede tylko przez kolejne miesiace kartkówki wiec połowa lekcji bedzie sie mogła odbyc wiec mam bardzo mało matme a jestesmy na tym samym etapie co mat fiz co ma 6 godz tyg) ale wiecej czasu jej poswiecam a jak juz wybitnie nie umiem to wołam kolezanke ktora studiuje matme i mi tlumaczy

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Edytowane przez anniaa
Czas edycji: 2008-10-23 o 15:31

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 15:14   #1928
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Agolek- Heh z tym breezer'em i autografem to chyba nie Milka miała przygodę
Acz kto wie xD
no jasne,ze nie przepraszam, cos dzis nie kojarze co sie dzieje... za oknem jakis horror az sie boje do domu jechac ze mnie zdmuchnie z autostrady...

wogole to mi teskno dzis za domem i juz chcialabym wracac do polski... do rodziny,znajomych itp..
Stary 2008-10-23, 16:43   #1929
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Nie udzielałam się tutaj przez pewien czas i mam co do czytania zaległości, więc tylko skrobnę co u mnie i zaraz podczytam na spokojnie .
angina męczy, a jutro weekendu początek, kuruję się jak mogę żeby chociaż w sobotę wyjść ze znajomymi bo nerwicy dostaję w domu...
co do pana M. to już koniec, wszystko wyjaśnione, dupek z niego i tyle.
jeszcze siedzę zdenerwowana bo się dowiedziałam, że dzieci sąsiadki której daliśmy małego kota obcięły mu..wąsy kazałam mamie, żeby go zabrała spowrotem, przecież skoro posunęli się do tego to pewnie jeszcze mu coś mogą zrobic...
aż mnie nosi, nosz, sama najchętniej bym się tam przeszła, uhhh
a teraz cieplutka herbatka malinowa, komputer i relaks .

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 17:26   #1930
agness51
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
Wczoraj z TŻ-tem miałam udane spotkanko,nawet pierwszy raz wspólnie kawę piliśmy,bo on ogólnie nie lubi .

No a dzisiaj się wściekłam z geografii,ale nie chcę się teraz o tym rozpisywać,muszę wszystko wyjaśnić i będzie git .

Miłego wieczorku .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-23, 21:59   #1931
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak sie ucze musze miec idealna cisze bo tak zamiast uczyc sie robie wszystko inne . a u mnie w domu tak jest wieczorem badz rano u mnie najgorzej jest wstac ale jak wstane to bez problemu wszystko robie:P
oo to widze ze podoba ci sie nauczanie szybko sie uczen znalazł
no to ja sobei tam ciszę łatwo organizuję jaj tylko Siss mam na stanie w mieszkaniu
a z tym uczniem to faktycznie mi się trafiło w sumie lekcja chyba poszła dobrze miał bardzo duże braki, więc siedzieliśmy 2 godziny i trochę kaski wpadło

w sumie mogę się tym czasem zajmować

Cytat:

wogole to mi teskno dzis za domem i juz chcialabym wracac do polski... do rodziny,znajomych itp..

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Nie udzielałam się tutaj przez pewien czas i mam co do czytania zaległości, więc tylko skrobnę co u mnie i zaraz podczytam na spokojnie .
angina męczy, a jutro weekendu początek, kuruję się jak mogę żeby chociaż w sobotę wyjść ze znajomymi bo nerwicy dostaję w domu...
zdrowiej
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

No a dzisiaj się wściekłam z geografii,ale nie chcę się teraz o tym rozpisywać,muszę wszystko wyjaśnić i będzie git .

.
no to mam nadzieję ze wyjaśnisz

zmęczyłam się dość tym nauczaniem i głos straciłam ale muszę się regenerować bo jutro znowu praktyki a rano zajęcia
chyba powinnam się położyć spać o jakiejś normalnej porze w końcu chociaż pewnie i nie wyjdzie

miłych snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-23, 22:24   #1932
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
zmęczyłam się dość tym nauczaniem i głos straciłam ale muszę się regenerować bo jutro znowu praktyki a rano zajęcia
chyba powinnam się położyć spać o jakiejś normalnej porze w końcu chociaż pewnie i nie wyjdzie

miłych snów
Ewuś wydaje mi się, że nie wyjdzie Ci to wczesne spanie... bo normalna pora to już dawno minęła (tak już po wieczorynce)

Dementuje plotki co bym nijako na jakimś koncercie była. Nie moje klimaty

Dobranoc
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 03:36   #1933
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Zieeeeeeeeeeew.

Nienawidzę spać 4godziny ==' W pociągu idęw takąkimę, że szok.
Odezwę się jak będę na miejscu...

Miłego dnia kochane

Aaaa Ewusiu -4 siadła ^^

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 07:52   #1934
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry....

spaaaaccccc... Na szczescie piatek juz.. kumplela z pracy przychodzi dzis do mnie na male babskie i zostaje na noc wiec poplotkujemy przy drineczku

jakie macie plany na weekend?

milego dzionka
Stary 2008-10-24, 12:28   #1935
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Dzień dobryyy moje miłe Panie

Cytat:
Zieeeeeeeeeeew.

Nienawidzę spać 4godziny ==' W pociągu idęw takąkimę, że szok.
Odezwę się jak będę na miejscu...

Miłego dnia kochane

Aaaa Ewusiu -4 siadła ^^
Ostatnimi czasy i ja spałam po niecałe 4 h.. wiem co to za ból ^^ .

Cytat:
spaaaaccccc... Na szczescie piatek juz.. kumplela z pracy przychodzi dzis do mnie na male babskie i zostaje na noc wiec poplotkujemy przy drineczku

O, jaka miła nocka się zapowiada
moje plany na weekend to.. hm, przepisywanie zeszytów, siedzenie w domu ? ew. uda mi się wyjść. mój weekend teraz to jak nie mój weekend .

Cytat:

zdrowiej
staram się jak mogę .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-24, 15:21   #1936
anniaa

dzien doobry spr z matmy mi poszedł bardzo dobrze wogóle dzisiaj ogladalismy spr z poprzedniego piatku bo piszemy w zeszytach taki specjalnych i moj genialny nauczyciel taki teksty daje ze szok np RB- rany boskie , chciejstwo , oszustwo bo on nie napisze co masz w zadaniu źle tyle napisze ci taki tekst i nie wiadomo co źle po za tym zawsze na spr mamy 6 zadan i kazde jest na 1 pkt i jak nawet nie napiszesz przy stopni bo ma byc 45 stopni to zadanie masz źle mimo ze wynik i obliczenie sa dobrze
Ewelka wracaj do zdrowia
Ewus zawsze jakas dodatkowa kasa wpadnie no a u mnie troche wiecej ludzi i jak zaczynam sie uczyc to wszyscy cos ode mnie chca
Agolku oo widze ze ciekawy wieczór sie szykuje ja uwielbiam takie babskie spotkania

Stary 2008-10-24, 15:39   #1937
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewuś wydaje mi się, że nie wyjdzie Ci to wczesne spanie... bo normalna pora to już dawno minęła (tak już po wieczorynce)
w końcu poszłam spać o 1.30 jestem niepoprawna

Cytat:

Aaaa Ewusiu -4 siadła ^^
suuuper
Cytat:
dzien dobry....

owocnego plotkowania
Cytat:
ja jadę do TŻ-a do akademika dziś z Siss jeszcze i jej TŻ-em pójdziemy się bawić gdzieś do knajpy, a jutro ja zostanę w akademiku żeby jeszcze mojego pomęczyć trochę wracam w niedzielę

Cytat:
dzien doobry spr z matmy mi poszedł bardzo dobrze wogóle dzisiaj ogladalismy spr z poprzedniego piatku bo piszemy w zeszytach taki specjalnych i moj genialny nauczyciel taki teksty daje ze szok np RB- rany boskie , chciejstwo , oszustwo bo on nie napisze co masz w zadaniu źle tyle napisze ci taki tekst i nie wiadomo co źle po za tym zawsze na spr mamy 6 zadan i kazde jest na 1 pkt i jak nawet nie napiszesz przy stopni bo ma byc 45 stopni to zadanie masz źle mimo ze wynik i obliczenie sa dobrze
wow, niezły terrorysta

właśnie wróciłam z praktyk i idę się powoli pakować, bo chcemy wyjechać w miarę przed wieczorem

miłego weekendu Wam życzę Skarby

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-24, 15:58   #1938
anniaa

Ewus w takim razie miłego spotkania z tz i sis nie pij za duzo :P

Stary 2008-10-24, 17:29   #1939
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Ewcia udanego baletowania

i wszystkim zycze super weekendu

moj sie zaczyna za 2 min jedziemy z kumpela do Tesco po zarcie i picie i potem na chate i zaczynamy imprezke

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-24, 17:43   #1940
Baby14
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Ja również zaniedbałam plotkowe. Az wstyd...ale uwierzcie ,że przez ten tydzień nie siedziałam dłuzej jak godzine na komputerze naprawde żyje szybko Ale chwale sobie bo przynajmniej coś sie dzieje)
Tak duzo sie wydarzyło. Nie wiem od czego zaczac. Moze sprobouje sie po prostu wgryzc na nowo ;D

Wczoraj żegnalismy w szkole gosci [z wymiany] z Anglii. Fajnie bylo. Impreza taka ze hoho. Wytanczylam sie za wszystkie czasy ^^
W szkole tez mi idzie [odpukac;D] bardzo dobrze.
Własnie myslimy nad wycieczka klasowa. Mamy 2 opcje: Warszawa lub Trójmiasto na 5 dni.
Oczywiscie skłaniam sie do opcji 2 bo nad morzem polskim w zyciu nie bylam

agolek:
Miłego imprezowania
A wracajac do Twojego ślubu to przepiękne zdjecia załaczyłas pare dni temu Kurcze jak to szybko leci...juz jestes żona od kilkunastu tygodni

anniaa: gratuluje wynikow z matematyki

EwelkaaS
: Lepiej już?

Mangolina: czyli dalej masz mnóstwo adoratorów

orzeszek01: Gratulacje A moze kup tej bratanicy takie jakies koralki do robienia biżuteri? Ja jak byłam mała to miałam radoche z tego

Miłego wieczorku
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 18:25   #1941
agness51
Zakorzenienie

Witam

Właśnie z miasta wróciłam a teraz muszę chwilę odpocząć,zjadłam kolację i zaraz pójdę po herbatkę ziołową .

Miłego weekendu .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-10-24, 18:37   #1942
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Wiem, że dużo czasu, ale też mam dużo innych obowiązków.

Ja się właśnie doskonale relaksuje czytając książki naukowe

A Ty masz już termin obrony Kochana

Jakieś gry planszowe czy inne słowno-matematyczne skłaniające do logicznego myślenia albo puzzle.

co do gier - popieram. uwielbiam takie rozwojowe prezenty dla dzieci, a nie misie i jeszcze slodycze.. .o zgrozo....

termin obrony - 5ty albo 10ty, albo 15ty, cos promotor niezdecydowany zalezy od recenzenta..

Ale prace musze zlozyc do konca przyszlego tygodnia, tak wiec bede miala juz luzik (chyba ze jakims cudem nie nanose poprawek ijej nie zloze )

Cytat:

Dementuje plotki co bym nijako na jakimś koncercie była. Nie moje klimaty

Dobranoc

oj Milkuś, Milkuś...

Ależ dzis zaganiana byłam.. ale i tak fajnie, ze nie siedzialam caly dzien przed komputerem jutro zaś caly dzien na uczelni... i do korekty mgr zasiądę dopiero w niedzielę... mam nadzieje, ze w 3 dni zdążę bo w srode widze sie z profesorem i powinnam miec gotową pracę, zeby mogl ja sprawdzic i zezwolic drukowanie i oprawianie.....
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-24, 19:35   #1943
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
dziś z Siss jeszcze i jej TŻ-em pójdziemy się bawić gdzieś do knajpy
miłej zabawy

Baby też nigdy nie byłam nad morzem polskim, ale cii
A czy lepiej, tak, wreszcie mogę pic, jeść i przede wszystkim połykać ślinę

2 h siedziałam nad przepisywaniem zeszytów, poćwiczyłam trochę i.. sama nie wiem za co mam się teraz zabrać .

miłego wieczorku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-25, 09:49   #1944
tamonita
Zakorzenienie

Dzeń dobry

Pamietam o Was Aniołki, pamietam, ale szkoła i zycie osobiste pochłaniają mnie bez reszty iii zupełnie nie mam czasu aby się wdrążyć.. Ogólnie z powodu matury ciągle mam jakies fakultety, testy etc. masakra, ale dam rade poza tym ciągle jacyś znajomi, wyjścia.. życie jednym słowem
Ogólnie u mnie bez większych zmian, nadal sama - z wyboru czekam na księcia z bajki chyba, ale dobrze jest jak jest, chociaż moge spotykać się z kim chce i nie mam przy tym żadnych nieprzyjemności życie osobiste kwitnie i przyznaje, że jestem... szczęśliwa czasami tylko wracam myślami do "tamtych" czasów, wyrzucam sobie własna głupote, ale co bylo, a nie jest się nie liczy.. zreszta malo kto pamieta mnie tamtą.. i dobrze. Większość osob zna obecną Tamonitke.. przebojową, uśmiechnieta, zwariowaną, pełną życia.. Zreszta ja tez znam siebie tylko taka o !
Nie podczytuje Was, przyznaje bez bicia.. i nawet nie obiecuje, że wroce tu na stale, bo nie wiem jak będzie.. ale uwierzcie mi, ze pamietam o Was, a tak poza tym, to bardzo Wam dziękuje.. dziekuje, ze byłyscie ze mna w tym czasie gdy wszyscy sie odemnie odwrocili ...
W pryzsyzm tygodniu mam egzamin na prawko i tak zapewne nie zdam ale jak cos wpadne i dam Wam znać

Miłego dnia Słonka
Do poczytania..
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-25, 09:52   #1945
sida!
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to sida!

dziewczyny a co sądzicie o miodzie w diecie redukcyjne?
Stary 2008-10-25, 11:59   #1946
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry
Pustawo coś od rana tutaj...
Ja wrócilam z miasta. Byłam na udanych zakupach także jestem zadowolona.Teraz tylko odpoczywac...

Cytat:

Baby też nigdy nie byłam nad morzem polskim, ale cii
A czy lepiej, tak, wreszcie mogę pic, jeść i przede wszystkim połykać ślinę

2 h siedziałam nad przepisywaniem zeszytów, poćwiczyłam trochę i.. sama nie wiem za co mam się teraz zabrać .

miłego wieczorku
Fajnie że juz lepiej sie czujesz A nad morze moze uda sie nam wkoncu pojechac
2 godz. to duzo. ALe tak niestety wygladaja nieobecnosci w szkole

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dzeń dobry

Pamietam o Was Aniołki, pamietam, ale szkoła i zycie osobiste pochłaniają mnie bez reszty iii zupełnie nie mam czasu aby się wdrążyć.. Ogólnie z powodu matury ciągle mam jakies fakultety, testy etc. masakra, ale dam rade poza tym ciągle jacyś znajomi, wyjścia.. życie jednym słowem
Ogólnie u mnie bez większych zmian, nadal sama - z wyboru czekam na księcia z bajki chyba, ale dobrze jest jak jest, chociaż moge spotykać się z kim chce i nie mam przy tym żadnych nieprzyjemności życie osobiste kwitnie i przyznaje, że jestem... szczęśliwa czasami tylko wracam myślami do "tamtych" czasów, wyrzucam sobie własna głupote, ale co bylo, a nie jest się nie liczy.. zreszta malo kto pamieta mnie tamtą.. i dobrze. Większość osob zna obecną Tamonitke.. przebojową, uśmiechnieta, zwariowaną, pełną życia.. Zreszta ja tez znam siebie tylko taka o !
Nie podczytuje Was, przyznaje bez bicia.. i nawet nie obiecuje, że wroce tu na stale, bo nie wiem jak będzie.. ale uwierzcie mi, ze pamietam o Was, a tak poza tym, to bardzo Wam dziękuje.. dziekuje, ze byłyscie ze mna w tym czasie gdy wszyscy sie odemnie odwrocili ...
W pryzsyzm tygodniu mam egzamin na prawko i tak zapewne nie zdam ale jak cos wpadne i dam Wam znać

Miłego dnia Słonka
Do poczytania..
Witaj kochana
Własnie sie zastanawiałam co z Tobą. Ślicznie wyglądasz. Pięknie się uśmiechasz i wogóle widac że jestes radosna , sliczna dziewczyną ! Oby tak dalej Ciesze sie ze wychodzisz na prostą ,ze masz przyjaciol. Fajnie ze spotykasz sie z nimi a nie siedzisz na wizazu ciągle
A prawko na 100 zdasz bo ja kciuki bede trzymała mocno I zadnego watpienia w siebie Bedzie dobrze

Milego dnia
Stary 2008-10-25, 12:21   #1947
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane
Dzisiaj mój 7 dzień zdrowego odżywiania (czyli bez słodyczy i chipsów)
Niedługo jadę do TŻ-ta,tylko siostra mi włosy wyprostuje no i muszę się jakoś ładnie umalować .
Wszamałam coś przed chwilą w ramach obiadu,kanapkę i jogurt,bo mama w pracy,a mi się nie chce dzisiaj jakoś stać przy garach,jak widać nie jestem do tego stworzona .

Tamuś - fajnie że się odezwałaś
super,że tak Ci się powodzi

Miłego dnia kochane moje .

Stary 2008-10-25, 15:26   #1948
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Ja również zaniedbałam plotkowe.
no nie da sie ukryc....

W szkole tez mi idzie [odpukac;D] bardzo dobrze.super,tak trzymaj

agolek: Miłego imprezowania
A wracajac do Twojego ślubu to przepiękne zdjecia załaczyłas pare dni temu Kurcze jak to szybko leci...juz jestes żona od kilkunastu tygodni
dziekuje od kilku tygodni ale czas tak leci,ze zaraz bedzie kilkanascie...

melduje sie cala,zdrowa i troche skacowana...Bylo baaardzo fajnie,..

dzis bylismy tylko na zakupach jedzeniowych,niewiele bo za 6 dni na wakacje jedziemynie moge sie doczekac..

dzis dzien do siedzenia w domunna dworze jakas masakra,chyba koniec swiata idzie...leje,wieje i od wczoraj wogole tragedia...

milego dnia wam zycze
Stary 2008-10-25, 19:02   #1949
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Fajnie że juz lepiej sie czujesz A nad morze moze uda sie nam wkoncu pojechac
2 godz. to duzo. ALe tak niestety wygladaja nieobecnosci w szkole
Dużo czy nie dużo, w każdym bądź razie robiłam to w piątek, jak nigdy ; D .
a nad polskie może nawet nie mam ochoty jakoś jechać mi by się przydały wyspy egzotyczne, oo tak Baby co kupiłaś sobie ? pochwal się ; )

Agolku a u mnie wręcz przeciwna pogoda - jest tak pięknie, że aż nie chce się siedziec w domu ! ^^

Stary 2008-10-25, 20:59   #1950
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:

dzis bylismy tylko na zakupach jedzeniowych,niewiele bo za 6 dni na wakacje jedziemynie moge sie doczekac..

dzis dzien do siedzenia w domunna dworze jakas masakra,chyba koniec swiata idzie...leje,wieje i od wczoraj wogole tragedia...

milego dnia wam zycze
U mnie tez zimno ,ale chyba nie zwiastuje to konca swiata ,tylko zimę;-) Coż...juz na cieplo liczyc nie mozna raczej

Fajnie ze miałas udany dzien

Cytat:
Dużo czy nie dużo, w każdym bądź razie robiłam to w piątek, jak nigdy ; D .
a nad polskie może nawet nie mam ochoty jakoś jechać mi by się przydały wyspy egzotyczne, oo tak Baby co kupiłaś sobie ? pochwal się ; )

Agolku a u mnie wręcz przeciwna pogoda - jest tak pięknie, że aż nie chce się siedziec w domu ! ^^

Ja tez wczoraj siedzialam nad geografia do konkursu.
No nie da sie ukryc ze polskie morze jest zimne i nie tak piekne jak zagraniczne. Mi sie marzy w tym roku oboz nad Lazurowe Wybrzeze. A co z tego wyniknie zobaczymy ale jestem dobrej mysli.
A co kupilam ? pare kosmetyków i takie fajne dzinsy z nadrukami ;D Jak zainwestuje w cyfrowke to pokaże : )

gdzie Ty mieszkasz ze masz ładna pogode?

Dobranoc kochane

P.S : nie zapomnijcie zegarkow przestawic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości