|
|
#1921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() Milkus, fajne przezycia no i autografik jest nie wiedzialam,ze 1 bacardii breezer powoduje takie niesamowite przezycia ![]() u mnie juz po lunchu, pogoda dupna ze tak sie wyraze.. chce juz do domku,pod kocyk i spaaaac...
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Przepraszam, że wejdę ot tak... ale tak jakoś będzie mi raźniej, bo za ok. 30 min mój ex będzie siedział pod moimi drzwiami (albo i nie tylko, sama nie wiem czego się spodziewać...). Strasznie się boję, a tym sposobem przynajmniej czuję czyjąś obecność
|
|
#1923 |
|
♥
|
Witam
![]() e wczoraj miałam poprostu taki dzien ze wszystko u mnie było negatywne w ciele . dzisiaj nogi wygladaja normalne - spuchły mi po siłowym treningu. cm ud mi spadaja dzisiaj dosstałam 4 z sprawdzianu z matmy( co piatek mam spr z matmy bo tak gonimy z materiałem ) no i jutro kolejny sprawdzian karktówka z biologi i angola poszła mi bardzo dobrze uff wogóle dzisiaj jakas głupawka mnie i 3 moje przyjaciółki z którymi siedze na wszystkich lekcjach (płakałysmy az ze smiechu ) ![]() Mango a spotykasz sie z ex aby porozmawiac ? trzymaj sie Agolku a ja ciwcze trening siłowy , diete 10 przekazan i interwały-czasem aeroby noi zawsze rozciaganie i efekty widac ![]() Ewus ja dzisiaj ustawiłam sobie budzik na 5.00 ale stwierdziłam ze szybko naucze sie szybko i wogóle i 30 min jeszcze pospałam wiec wstałam prawie tak samo jak ty:P
|
|
|
|
#1924 |
|
Zadomowienie
|
Agolek- Heh z tym breezer'em i autografem to chyba nie Milka miała przygodę
![]() Acz kto wie xD |
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z biologii również dzisiaj się nie popisałam...Nie, ja się z nim nie spotykam... to on chcę mnie dopaść wbrew mojej woli...
|
|
|
#1926 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż u nas też nie za ciekawie, ziiimno strasznie i mży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
albo książka Cytat:
fajnie ze koncert sie udał Cytat:
dalej Cię on męczy? Cytat:
i tak cud ze jestem w stanie wstać, zjeść śniadanie i doprowadzić się do stanu używalności wróciłam z praktyk trochę jestem zmęczona ale chyba się przyzwyczajam coraz lepiej nam idzie nauczanie ![]() w ogóle to wczoraj tak z nudów dałam ogłoszenie w necie że daję korepetycje i od razu mi sie uczeń zgłosił tak wiec jeszcze będę dziś nauczać jakiegoś licealistę muszę posprzątać bo bajzel mam, aż wstdy kogoś obcego zaprosic do środka ![]() miłego popołudnia
|
|||||||||
|
|
|
#1927 | |
|
♥
|
Cytat:
u mnie najgorzej jest wstac ale jak wstane to bez problemu wszystko robie:Poo to widze ze podoba ci sie nauczanie szybko sie uczen znalazł ![]() Mango cud ze teraz rozumiem matme( mam 3 razy w tygodniu matme w tym wod wrzesnia w kazdy piatek mamy spr jeszcze 2 i bede tylko przez kolejne miesiace kartkówki wiec połowa lekcji bedzie sie mogła odbyc wiec mam bardzo mało matme a jestesmy na tym samym etapie co mat fiz co ma 6 godz tyg) ale wiecej czasu jej poswiecam a jak juz wybitnie nie umiem to wołam kolezanke ktora studiuje matme i mi tlumaczy
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2008-10-23 o 16:31 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przepraszam, cos dzis nie kojarze co sie dzieje... za oknem jakis horror az sie boje do domu jechac ze mnie zdmuchnie z autostrady...wogole to mi teskno dzis za domem i juz chcialabym wracac do polski... do rodziny,znajomych itp..
|
|
#1929 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie udzielałam się tutaj przez pewien czas i mam co do czytania zaległości, więc tylko skrobnę co u mnie i zaraz podczytam na spokojnie
. angina męczy, a jutro weekendu początek, kuruję się jak mogę żeby chociaż w sobotę wyjść ze znajomymi bo nerwicy dostaję w domu... co do pana M. to już koniec, wszystko wyjaśnione, dupek z niego i tyle. jeszcze siedzę zdenerwowana bo się dowiedziałam, że dzieci sąsiadki której daliśmy małego kota obcięły mu..wąsy kazałam mamie, żeby go zabrała spowrotem, przecież skoro posunęli się do tego to pewnie jeszcze mu coś mogą zrobic...aż mnie nosi, nosz, sama najchętniej bym się tam przeszła, uhhh a teraz cieplutka herbatka malinowa, komputer i relaks .
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Wczoraj z TŻ-tem miałam udane spotkanko,nawet pierwszy raz wspólnie kawę piliśmy,bo on ogólnie nie lubi .No a dzisiaj się wściekłam z geografii,ale nie chcę się teraz o tym rozpisywać,muszę wszystko wyjaśnić i będzie git .Miłego wieczorku .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1931 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym uczniem to faktycznie mi się trafiło w sumie lekcja chyba poszła dobrze miał bardzo duże braki, więc siedzieliśmy 2 godziny i trochę kaski wpadło ![]() w sumie mogę się tym czasem zajmować ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
zmęczyłam się dość tym nauczaniem i głos straciłam ale muszę się regenerować bo jutro znowu praktyki a rano zajęciachyba powinnam się położyć spać o jakiejś normalnej porze w końcu chociaż pewnie i nie wyjdzie ![]() miłych snów
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dementuje plotki co bym nijako na jakimś koncercie była. Nie moje klimaty ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Zieeeeeeeeeeew.
Nienawidzę spać 4godziny ==' W pociągu idęw takąkimę, że szok. Odezwę się jak będę na miejscu... Miłego dnia kochane ![]() Aaaa Ewusiu -4 siadła ^^
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry....
spaaaaccccc... Na szczescie piatek juz.. kumplela z pracy przychodzi dzis do mnie na male babskie i zostaje na noc wiec poplotkujemy przy drineczku![]() jakie macie plany na weekend? milego dzionka
|
#1935 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobryyy moje miłe Panie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() moje plany na weekend to.. hm, przepisywanie zeszytów, siedzenie w domu ? ew. uda mi się wyjść. mój weekend teraz to jak nie mój weekend . ![]() staram się jak mogę .
|
|
#1936 |
|
♥
|
dzien doobry
bo on nie napisze co masz w zadaniu źle tyle napisze ci taki tekst i nie wiadomo co źle po za tym zawsze na spr mamy 6 zadan i kazde jest na 1 pkt i jak nawet nie napiszesz przy stopni bo ma byc 45 stopni to zadanie masz źle mimo ze wynik i obliczenie sa dobrze![]() Ewelka wracaj do zdrowia Ewus zawsze jakas dodatkowa kasa wpadnie ![]() Agolku oo widze ze ciekawy wieczór sie szykuje ja uwielbiam takie babskie spotkania
|
|
|
|
#1937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suuuper Cytat:
![]() ja jadę do TŻ-a do akademika dziś z Siss jeszcze i jej TŻ-em pójdziemy się bawić gdzieś do knajpy, a jutro ja zostanę w akademiku żeby jeszcze mojego pomęczyć trochę wracam w niedzielę Cytat:
właśnie wróciłam z praktyk i idę się powoli pakować, bo chcemy wyjechać w miarę przed wieczorem ![]() miłego weekendu Wam życzę Skarby
|
|||
|
|
|
#1938 |
|
♥
|
Ewus w takim razie miłego spotkania z tz i sis
nie pij za duzo :P
|
|
|
|
#1939 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewcia udanego baletowania
![]() i wszystkim zycze super weekendu ![]() moj sie zaczyna za 2 min jedziemy z kumpela do Tesco po zarcie i picie i potem na chate i zaczynamy imprezke
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Ja również zaniedbałam plotkowe. Az wstyd...ale uwierzcie ,że przez ten tydzień nie siedziałam dłuzej jak godzine na komputerze naprawde żyje szybko Ale chwale sobie bo przynajmniej coś sie dzieje )Tak duzo sie wydarzyło. Nie wiem od czego zaczac. Moze sprobouje sie po prostu wgryzc na nowo ;D Wczoraj żegnalismy w szkole gosci [z wymiany] z Anglii. Fajnie bylo. Impreza taka ze hoho. Wytanczylam sie za wszystkie czasy ^^ W szkole tez mi idzie [odpukac;D] bardzo dobrze. Własnie myslimy nad wycieczka klasowa. Mamy 2 opcje: Warszawa lub Trójmiasto na 5 dni. Oczywiscie skłaniam sie do opcji 2 bo nad morzem polskim w zyciu nie bylam ![]() ![]() agolek: Miłego imprezowania ![]() A wracajac do Twojego ślubu to przepiękne zdjecia załaczyłas pare dni temu Kurcze jak to szybko leci...juz jestes żona od kilkunastu tygodni ![]() anniaa: gratuluje wynikow z matematyki ![]() EwelkaaS: Lepiej już? ![]() Mangolina: czyli dalej masz mnóstwo adoratorów ![]() orzeszek01: Gratulacje A moze kup tej bratanicy takie jakies koralki do robienia biżuteri? Ja jak byłam mała to miałam radoche z tego ![]() Miłego wieczorku
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Właśnie z miasta wróciłam a teraz muszę chwilę odpocząć,zjadłam kolację i zaraz pójdę po herbatkę ziołową .Miłego weekendu .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1942 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do gier - popieram. uwielbiam takie rozwojowe prezenty dla dzieci, a nie misie i jeszcze slodycze.. .o zgrozo.... ![]() termin obrony - 5ty albo 10ty, albo 15ty, cos promotor niezdecydowany zalezy od recenzenta.. Ale prace musze zlozyc do konca przyszlego tygodnia, tak wiec bede miala juz luzik ![]() )Cytat:
Ależ dzis zaganiana byłam.. ale i tak fajnie, ze nie siedzialam caly dzien przed komputerem jutro zaś caly dzien na uczelni... i do korekty mgr zasiądę dopiero w niedzielę... mam nadzieje, ze w 3 dni zdążę bo w srode widze sie z profesorem i powinnam miec gotową pracę, zeby mogl ja sprawdzic i zezwolic drukowanie i oprawianie.....
|
||
|
|
|
#1943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Baby też nigdy nie byłam nad morzem polskim, ale cii A czy lepiej, tak, wreszcie mogę pic, jeść i przede wszystkim połykać ślinę 2 h siedziałam nad przepisywaniem zeszytów, poćwiczyłam trochę i.. sama nie wiem za co mam się teraz zabrać . miłego wieczorku
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Dzeń dobry
![]() Pamietam o Was Aniołki, pamietam, ale szkoła i zycie osobiste pochłaniają mnie bez reszty iii zupełnie nie mam czasu aby się wdrążyć.. Ogólnie z powodu matury ciągle mam jakies fakultety, testy etc. masakra, ale dam rade poza tym ciągle jacyś znajomi, wyjścia.. życie jednym słowem ![]() Ogólnie u mnie bez większych zmian, nadal sama - z wyboru ![]() czekam na księcia z bajki chyba, ale dobrze jest jak jest, chociaż moge spotykać się z kim chce i nie mam przy tym żadnych nieprzyjemności życie osobiste kwitnie i przyznaje, że jestem... szczęśliwa czasami tylko wracam myślami do "tamtych" czasów, wyrzucam sobie własna głupote, ale co bylo, a nie jest się nie liczy.. zreszta malo kto pamieta mnie tamtą.. i dobrze. Większość osob zna obecną Tamonitke.. przebojową, uśmiechnieta, zwariowaną, pełną życia.. Zreszta ja tez znam siebie tylko taka o ! ![]() Nie podczytuje Was, przyznaje bez bicia.. i nawet nie obiecuje, że wroce tu na stale, bo nie wiem jak będzie.. ale uwierzcie mi, ze pamietam o Was, a tak poza tym, to bardzo Wam dziękuje.. dziekuje, ze byłyscie ze mna w tym czasie gdy wszyscy sie odemnie odwrocili ... ![]() W pryzsyzm tygodniu mam egzamin na prawko i tak zapewne nie zdam ale jak cos wpadne i dam Wam znać ![]() Miłego dnia Słonka Do poczytania..
|
|
#1945 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a co sądzicie o miodzie w diecie redukcyjne?
|
#1946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Pustawo coś od rana tutaj... Ja wrócilam z miasta. Byłam na udanych zakupach także jestem zadowolona. Teraz tylko odpoczywac...Cytat:
A nad morze moze uda sie nam wkoncu pojechac![]() 2 godz. to duzo. ALe tak niestety wygladaja nieobecnosci w szkole ![]() Cytat:
![]() Własnie sie zastanawiałam co z Tobą. Ślicznie wyglądasz. Pięknie się uśmiechasz i wogóle widac że jestes radosna , sliczna dziewczyną ! Oby tak dalej Ciesze sie ze wychodzisz na prostą ,ze masz przyjaciol. Fajnie ze spotykasz sie z nimi a nie siedzisz na wizazu ciągle![]() A prawko na 100 zdasz bo ja kciuki bede trzymała mocno I zadnego watpienia w siebie Bedzie dobrze![]() Milego dnia |
||
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
Dzisiaj mój 7 dzień zdrowego odżywiania (czyli bez słodyczy i chipsów) ![]() Niedługo jadę do TŻ-ta,tylko siostra mi włosy wyprostuje no i muszę się jakoś ładnie umalować .Wszamałam coś przed chwilą w ramach obiadu,kanapkę i jogurt,bo mama w pracy,a mi się nie chce dzisiaj jakoś stać przy garach,jak widać nie jestem do tego stworzona .Tamuś - fajnie że się odezwałaś ![]() super,że tak Ci się powodzi ![]() Miłego dnia kochane moje .
|
|
|
#1948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od kilku tygodni ale czas tak leci,ze zaraz bedzie kilkanascie...melduje sie cala,zdrowa i troche skacowana...Bylo baaardzo fajnie,.. dzis bylismy tylko na zakupach jedzeniowych,niewiele bo za 6 dni na wakacje jedziemy dzis dzien do siedzenia w domu nna dworze jakas masakra,chyba koniec swiata idzie...leje,wieje i od wczoraj wogole tragedia...milego dnia wam zycze
|
|
#1949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nad polskie może nawet nie mam ochoty jakoś jechać mi by się przydały wyspy egzotyczne, oo tak Baby co kupiłaś sobie ? pochwal się ; ) Agolku a u mnie wręcz przeciwna pogoda - jest tak pięknie, że aż nie chce się siedziec w domu ! ^^
|
|
#1950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie ze miałas udany dzien ![]() Cytat:
No nie da sie ukryc ze polskie morze jest zimne i nie tak piekne jak zagraniczne. Mi sie marzy w tym roku oboz nad Lazurowe Wybrzeze. A co z tego wyniknie zobaczymy ale jestem dobrej mysli.A co kupilam ? pare kosmetyków i takie fajne dzinsy z nadrukami ;D Jak zainwestuje w cyfrowke to pokaże : ) gdzie Ty mieszkasz ze masz ładna pogode ![]() ![]() ?Dobranoc kochane ![]() P.S : nie zapomnijcie zegarkow przestawic
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

nie wiedzialam,ze 1 bacardii breezer powoduje takie niesamowite przezycia 

karktówka z biologi i angola poszła mi bardzo dobrze uff wogóle dzisiaj jakas głupawka mnie i 3 moje przyjaciółki z którymi siedze na wszystkich lekcjach (płakałysmy az ze smiechu ) 
I z biologii również dzisiaj się nie popisałam...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
lub pozna,wszak stałam prawie pod sceną od jego strony,a 10dni temu po koncercie CKOD natknęłam się nań,nawet w tym samym stroju co wczoraj xP
a rano zajęcia