Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-21, 16:15   #1891
orzeszek01
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam,dopiero co przed chwilą wróciłam . Wiecie,chyba jeszcze mam trochę rozumu w głowie,bo jednak coś zjadłam. Ale rano nic,do szkoły nic nie wzięłam i jak wróciłam to zjadłam kanapki,przed 16.... i nie wiem co dalej... a i wypiłam herbatę ziołową.

Orzeszku - z tym piciem,to chodziło o alkohol...

Miłego dnia .
Martwie sie o Ciebie Agness, a kto jak kto,ale Ty zdrową redukcje umiesz przeprwadzic Kochanawierze w Twój rozsądek
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 19:43   #1892
LoLcIa123
Zakorzenienie

Witam !
Ostatnio mam tyle na głowie,nauka,Tż-et no i załatwianie z urodzinami ,które robię w sobotę
A właśnie apropo urodzin może mi coś doradzicie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=286304
Poprawiłam sprawdzian z maty,w sumie nie na jakąś super ocene bo 3+ ale i tak dobrze,lepsza poprawiona ocena na 3+ niż w ogóle nie poprawiona lub na drugie 1

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:01   #1893
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Lolciu, spóźnione wszystkiego najlepszego!
Agness, z powodu jednego dnia taka redukcja?!

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:02   #1894
LoLcIa123
Zakorzenienie

Mangosiu,dziękuje

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-10-21, 20:53   #1895
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Mangosiu,dziękuje
i ode mnie i ode mnie

Stary 2008-10-21, 20:54   #1896
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
i ode mnie i ode mnie

dziękuje

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-10-21, 22:48   #1897
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
Wczoraj o 8 dojechałam do Katowic
Dziwna rzecz się stała, bo ja jako ateistka wylądowałam w...klasztorze Klasztor w lesie na megazadupiu, nudne wycieczki, kolejki do łazienki (1 łazienka na piętro=12 osób). A "najlepiej" wspominam wyścigi do ubikacji (i do kolejki na stołówce) po kilkugodzinnej jeździe autokarem (kierowcy zabronili korzystać z toalety, bo autokar był nowy...)
Jednak trochę się dowartościowałam:
1) poznałam osoby, które obdarzyły mnie wielką sympatią i z którymi potrafiłabym rozmawiać godzinami - jest to coś, co sprawiło, że jestem z tego wyjazdu mimo wszystko zadowolona.
2) Pokonałam wszystkich (40 osób) i... moje prace były najlepsze.

super że już jesteś!! chyba jednak nie było tak strasznie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
i co myslisz ze jeden dzien wszystko zmieni ? zmieni tylko to ze bedziesz o jeden dzien do tyłu.
wyskoków w ciagu 22 dniach nie miałam. kalorii nie licze.

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Witam !
Ostatnio mam tyle na głowie,nauka,Tż-et no i załatwianie z urodzinami ,które robię w sobotę
A właśnie apropo urodzin może mi coś doradzicie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=286304
Poprawiłam sprawdzian z maty,w sumie nie na jakąś super ocene bo 3+ ale i tak dobrze,lepsza poprawiona ocena na 3+ niż w ogóle nie poprawiona lub na drugie 1
a mnie się wydawało ż miałaś tą imprezę jakoś na początku października robić

chętnie bym Ci pomogła, ale nie bardzo się na tym znam poza tym sądzę ze Ty zawsze wyglądasz zjawiskowo

właśnie sie wkurzyłam, bo zrobiłam notatki na psychologię w Wordzie (w zeszycie nie robię bo sie nie mogę rozczytać ) i okazało się ze mi drukarka nie działa wszystko sprawdziłam co sie da i nic że też mi sie ciągle musi coś psuć no nic, mam nadzieję ze mnie nie będzie babka pytać

dobrej nocki Dziewczyny

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 07:08   #1898
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Pomocyyyyyy

Kochane ;( Mam na jutro do zrobienia wstęp do ankiety i nie mam zielonego pojęcia co w niej napisać.Ankieta dotyczy wiedzy społeczeństwa o psychologii. ANkieta byłaprzpeorowadzona na 30 osobahc i..? Co mam napisać we wstępie? Jak zacząć? Wiem tylko,że musi się tam znajdować cel grupy i.. co dalej? Błagam, pomozcie. Kompletnie o tym zpaomniałam a na jutro muszę to przynieść! ;(((

Pssst,...Lolciu- God bless you;* Najlepszego ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 07:58   #1899
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Jakaś arrivarumba buszuje po wizażu i zakłada wszędzie gdzie tylko może wątki o wdzięcznej nazwie "ß â řîęĺ!! ýňî íŕäî âčäĺňü.." Obcy atakują Precelka dla tego kto rozszyfruje ten tytu wątku i jego zawartość

Wpadłam się przywitać cobyście o mnie zapomniały

Mam strasznie dużo pracy, do tego się przeziebiłam i soczewki mnie nie lubią Zgubiłam gdzieś okulary, a wczoraj po soczewkach moje oczy wskazywały na to, że coś ćpałam. Aż sama się przestraszyłam, bo jeszcze nie widziałam tak przekrwionych oczów

Koniec z narzekaniem Miłego dnia.

Karolinko wszystkiego naj
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 08:30   #1900
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
właśnie sie wkurzyłam, bo zrobiłam notatki na psychologię w Wordzie (w zeszycie nie robię bo sie nie mogę rozczytać ) i okazało się ze mi drukarka nie działa wszystko sprawdziłam co sie da i nic że też mi sie ciągle musi coś psuć no nic, mam nadzieję ze mnie nie będzie babka pytać
zlosliwosc rzeczy martwych.. bede trzymala kciuki zeby nie pytala

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

no cos ty! jak mamy zapomniec o tobie? nie ma szan

Mam strasznie dużo pracy, do tego się przeziebiłam i soczewki mnie nie lubią Zgubiłam gdzieś okulary, a wczoraj po soczewkach moje oczy wskazywały na to, że coś ćpałam. Aż sama się przestraszyłam, bo jeszcze nie widziałam tak przekrwionych oczów
ojejej..to niefajnie... zrob cos szybko bo mozesz jakiegos przystojniaka przegapic na ulicy

hej laleczki,

jade juz do pracy,zimno na dworze strasznie,w pracy mam kociol bo ludzie wykorzystuja teraz urlopy pozostale zeby im nie przepadly i prawie nikogo nie ma a robote trzeba zrobic..

pojutrze piate

milego dnia
Stary 2008-10-22, 09:00   #1901
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Pomocyyyyyy

Kochane ;( Mam na jutro do zrobienia wstęp do ankiety i nie mam zielonego pojęcia co w niej napisać.Ankieta dotyczy wiedzy społeczeństwa o psychologii. ANkieta byłaprzpeorowadzona na 30 osobahc i..? Co mam napisać we wstępie? Jak zacząć? Wiem tylko,że musi się tam znajdować cel grupy i.. co dalej? Błagam, pomozcie. Kompletnie o tym zpaomniałam a na jutro muszę to przynieść! ;(((
musisz napisać dokładnie temat, cele, co zamierzałaś osiągnąć, później na ilu osobach była przeprowadzona ankieta, czy były jakieś ograniczenia co do wieku, płci, wykształcenia itp no i w sumie tyle później przedstawia się wyniki a na koniec podsumowuje
Cytat:
Jakaś arrivarumba buszuje po wizażu i zakłada wszędzie gdzie tylko może wątki o wdzięcznej nazwie "ß â řîęĺ!! ýňî íŕäî âčäĺňü.." Obcy atakują Precelka dla tego kto rozszyfruje ten tytu wątku i jego zawartość

Cytat:

hmmm, możne masz źle dobrane soczewki różnie to bywa z oczami... np moja kumpela ma tak ze jej oczy nie tolerują soczewek o dłuższej ważności... możne nosić bodajże tylko dwutygodniowe...

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
zlosliwosc rzeczy martwych.. bede trzymala kciuki zeby nie pytala
dziękuje

udało mis ie dziś wydrukować wczoraj ją odinstalowałam i zaninstalowałam i dziś już działa

Cytat:
jade juz do pracy,zimno na dworze strasznie,w pracy mam kociol bo ludzie wykorzystuja teraz urlopy pozostale zeby im nie przepadly i prawie nikogo nie ma a robote trzeba zrobic..
na szczęście Ty także juz niedługo znajdziesz się wśród szczęscliwych urlopowiczów

zjdałam śniadanie, wypiłam kawę i pędzę na uczelnie dziś tylko jedne ćwiczenia a później ide do promotora

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 13:06   #1902
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja niedawno co skończyłam lekcje,a za godzinkę jadę do TŻ-ta nawet 4 z angielskiego zarobiłam ... o tych gorszych stopniach wolę nie pisać ...

LoLcia - Wszystkiego naj naj naj Skarbie Super ocen,szczęścia,zdrowia,i samych dobrych dni z TŻ-tem

Miłego dnia kochane .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 13:34   #1903
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
na szczęście Ty także juz niedługo znajdziesz się wśród szczęscliwych urlopowiczów

Nooooo przypominaj mi jak najczesciej....juz widze te karaibskie plaze...

zjdałam śniadanie, wypiłam kawę i pędzę na uczelnie dziś tylko jedne ćwiczenia a później ide do promotora

miłego dnia
usciskaj promotora od wizazanek

Cytat:
Ja niedawno co skończyłam lekcje,a za godzinkę jadę do TŻ-ta nawet 4 z angielskiego zarobiłam ... o tych gorszych stopniach wolę nie pisać ...
.
gratuluje tej 4ki a o tych gorszych nie wspominam

hej laleczki,

ja w trakcie lunchu wlansie,czekam na koniec dnia bo juz mam doche siedzenia na dupsku i chce isc do domciu...

dzis chyba You Can dance o ile mnie pamiec nie myli bedzie co ogladac

milego popoludnia
Stary 2008-10-22, 13:49   #1904
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ewusiu - wiszę Ci wieeeeeeelgachne jabłko Dziękuję Ci najmocniej ;*

Kochane dzień dobry ;*

Zajęcia skończyły się oczywiście wcześniej (uwielbiam tę szkołę ;D) i z racji tego,że miałam sporo czasu poszłam do Biedronki z zamiarem kupienia sosu i ryzu (obiad;D) a skonczyło się.. na 2 siatach zakupów ==' Nie mogę śmigać z tyloma pieniedzmi, bo pozniej TŻ krzyczy ze [ieniazka nie ma ^^ Właśnie.. TŻ dzisiaj w pracy...14 godzin ;( Biedaczek mi się zamęczy yyyh
Co do tych przyjemniejszych rzeczy - KUPIŁAM BILETY DO DOMU I JUTRO JADĘ!!!!! Po zajęcia do domku po walizkę i bzzzzzium na Śląsk Cieszę się jak dziecko

A teraz odpoczne chwilkę i lecę do nauki,bo jutro zaliczenie z farmakognozji ;( Nie wiem jak ja się tego nauczę... Chyba ściągi czas zacząć robić ;D

Miłego dnia dziołszki ;*

Stary 2008-10-22, 16:14   #1905
yerba
Raczkowanie

Hej Laski

Cytat:

oj, wracaj szybko bo pusto tu bez Ciebie już sie martwiłam gdzie Cie wcięło
[/color]

Ach, w sumie jestem na miejscu, ale kursuję między biblioteką, uczelnią (promotorem) a szpitalem (babcię trzymają już 3 tygodnie).

Ale... magisterka w zasadzie napisana, ale jeszcze czeka mnie sporo poprawek i przeróbek, a to gorsze niż samo pisanie...

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
Wczoraj o 8 dojechałam do Katowic
Dziwna rzecz się stała, bo ja jako ateistka wylądowałam w...klasztorze Klasztor w lesie na megazadupiu, nudne wycieczki, kolejki do łazienki (1 łazienka na piętro=12 osób). A "najlepiej" wspominam wyścigi do ubikacji (i do kolejki na stołówce) po kilkugodzinnej jeździe autokarem (kierowcy zabronili korzystać z toalety, bo autokar był nowy...)
Jednak trochę się dowartościowałam:
1) poznałam osoby, które obdarzyły mnie wielką sympatią i z którymi potrafiłabym rozmawiać godzinami - jest to coś, co sprawiło, że jestem z tego wyjazdu mimo wszystko zadowolona.
2) Pokonałam wszystkich (40 osób) i... moje prace były najlepsze.

Kolejne minusy? Przytyłam 5kg, nieustannie obżerałam się słodyczami (które sama kupowałam i od innych), a obiady opierały się głównie na kotletach i frytkach. Wyglądam tragicznie, nie mogę włożyć żadnych spodni, brzuch zalany fałdami tłuszczu. I od jutra postanowiłam rozpocząć solidną redukcję. Dzisiaj jeszcze ostatni dzień wolnego, więc odpuściłam.

Przeczytałam kilka postów - Agolku, współczuję. Pech za pechem, mam od wczoraj (z małymi wyjątkami) podobnie.
Wrócę wieczorem i włączę się do dyskusji, ale teraz już tak na poważnie mówię
Pozdrawiam

Mango, gratuluje sukcesu, pokazesz kiedys jakies swoje rysunki?
Ciesze sie, ze poznalas tam fajnych ludzi.

Cytat:

Koniec z narzekaniem Miłego dnia.

Karolinko wszystkiego naj
hmm.. i jak z oczkami?
Ja mam od kilku tygodni receptę na soczewki, ale jakoś nie miałam okazji ich kupić (zresztą do komputera zgodnie z zalecieniem lekarki i tam mam używać okualarów, wiec soczewki chwilowo nie były mi potrzebne...).
W każdym razie trochę się obawiam, bo mam raczej wrażliwe oczy i nie wiem czy będą one tolerować ciało obce No ale spróbować trzeba...
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 18:33   #1906
anniaa

Witam. dzisiaj w szkole nie byłam bo byłam na pogrzebie cioci. potem rozwiazywałam zadania z matmy poszłam na siłownie. zobacze na wspólnej i powtórze sobie biologie i angielski bo jutro 2 kartkówki. dzisiaj na siłowni cwicze sobie jak zawsze i jakis koles którego znam z widzenia z siłki do mnie: normalnie z ciebie pudzian płci żeńskiej( mówił to z podziwiem i z usmiechem ). potem mnie obgadywał z trenerem , a ja nic dziwnego nie widze w cwiczeniu z wiekszymi ciezarami a nie jak inne dziewczyny/kobiety najmniejszy ciezary jakie mozliwe sa badz tylko bieznie , rowerki albo słynne aerobiki. wogóle wszystkie kobiety( które ida na aerobik przechodza obok sprzetów z ciezaramia patrza na mnie o tak faceci znowu patrza z podziwem.
kurde co raz czesciej mam dni takie ze chciałabym rzucic ta cała redukcje ze mam wrazenie ze nigdy nie bede taka jaka chce, do tego denerwuje mnie te uda mam wrazenie ze one jedynie nie szczupleja tylko staja sie wieksze (?) - bedzie trzeba je zmierzyc. tak to juz jest jak sie jest nie cierpliwym.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 19:48   #1907
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Aniu - a może uda są wieksze przez masę mięsniową?

Stary 2008-10-22, 20:15   #1908
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluję 4

Cytat:
usciskaj promotora od wizazanek
kurczę, nie miałam kogo ściskać bo nie przyszedł nie wiem co się stało musze maila chyba do niego napisać, bo potrzebuję wpisu a czas ucieka

Cytat:
dzis chyba You Can dance o ile mnie pamiec nie myli bedzie co ogladac
ano ja już czekam

Cytat:
Ewusiu - wiszę Ci wieeeeeeelgachne jabłko Dziękuję Ci najmocniej ;*
ależ to drobiazg, prosze bardzo

Cytat:
Co do tych przyjemniejszych rzeczy - KUPIŁAM BILETY DO DOMU I JUTRO JADĘ!!!!! Po zajęcia do domku po walizkę i bzzzzzium na Śląsk Cieszę się jak dziecko
a na ile jedziesz?;>

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

Ach, w sumie jestem na miejscu, ale kursuję między biblioteką, uczelnią (promotorem) a szpitalem (babcię trzymają już 3 tygodnie).
oj, nieciekawie z tą babcią

Cytat:

Ale... magisterka w zasadzie napisana, ale jeszcze czeka mnie sporo poprawek i przeróbek, a to gorsze niż samo pisanie...
ale jak blisko juz do końca

Cytat:

W każdym razie trochę się obawiam, bo mam raczej wrażliwe oczy i nie wiem czy będą one tolerować ciało obce No ale spróbować trzeba...
koniecznie spróbuj a nuż się polubicie

Cytat:
tez mi to przyszło do głowy

a w ogóle Aniu to sie ciesz będziesz miaął ładnie wyrzeźbione ciałko jak tak cwiczysz że aż mężczyźni podziwiają

dziś sie lenię do lekcji się przygotowałam szybko po południu i nie chce mi sie juz nic wiecej robić gadam na gg z kumpelą bo mi wyjechała do Francji i tylko to nam zostało a zaraz YCD

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-22, 20:41   #1909
yerba
Raczkowanie

Cytat:

tez tak mysle

Pierwszy raz od dawna ide spac o tak bajecznej porze Ostatnio standard to 3

Dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 21:22   #1910
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
do tego denerwuje mnie te uda mam wrazenie ze one jedynie nie szczupleja tylko staja sie wieksze (?) - bedzie trzeba je zmierzyc. tak to juz jest jak sie jest nie cierpliwym.
a ja zawsze mam wieksze uda, zbite takie...I niby trener mi ukladal plan i wogole a zawsze konczy sie tym,ze jest mnie wiecej. Silownie juz odpuscilam sobie i zawsze jak przestaje cwiczyc to mnie mniej objetosciowo...

Cytat:
a zaraz YCD
noooo,ja tez ogladam! ta ruda to normalnie swietna!!az przyjemnie patrzec..i lezka zazdrosci sie zakreci w oku
Stary 2008-10-22, 22:16   #1911
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

hmm.. i jak z oczkami?
Ja mam od kilku tygodni receptę na soczewki, ale jakoś nie miałam okazji ich kupić (zresztą do komputera zgodnie z zalecieniem lekarki i tam mam używać okualarów, wiec soczewki chwilowo nie były mi potrzebne...).

Soczewki nie są złe - na początku wszystko było OK. U mnie to mało snu, dużo kawy i dosyć sporo godzin ich ciągłego noszenia ...więc w sumie nie mogę powiedzieć, że to tylko ich wina, chociaż odkąd zaczęłam je nosić moje oczy dziwnie się zachowują Może to poprostu zmęczenie, a soczewki dodatkowo potęgują ten efekt.

Jak praca magisterska? Ja jestem podłamana, bo im więcej czytam tym mniej wiem
Stary 2008-10-22, 22:17   #1912
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Pierwszy raz od dawna ide spac o tak bajecznej porze Ostatnio standard to 3

Dobranoc
wow, ja o tej porze to sie chyba nigdy do spania nie zbiorę

Cytat:

noooo,ja tez ogladam! ta ruda to normalnie swietna!!az przyjemnie patrzec..i lezka zazdrosci sie zakreci w oku
ano chciałabym tak tańczyć...........

idę się myc i spać bo jutro praktykennn i pobudka o 5

miłych snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-23, 06:30   #1913
Milka19
Zakorzenienie

Miłego dnia
Stary 2008-10-23, 07:28   #1914
orzeszek01
Zakorzenienie

miłego dnia

Stary 2008-10-23, 07:31   #1915
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry i milego dnia

u mnie na dworze horror dzis...taka wichura i deszcz,ze szok.W TV ostrzegaja przed ulewami i wogole...Szkocja....
Stary 2008-10-23, 07:38   #1916
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Witam kochane;*

Jednak jadędopiero jutro rano;/ przedyskutowałam z TŻ-em,zetak będzie bezpieczniej
Ewusiu - ze Śląska wyjeżdżam w poniedziałek

Od rana siedzę nad cukrami, dzisiaj zaliczenie Wszystko mi się miesza;(
Jeszcze zdązyłam posprzeczać się z TŻ-em - poszło o jego lenistwo i robienie wszystkiego na ostatnią chwilę. Ehh =='

Lecę dalej czytać.

Miłego dnia ;*

Stary 2008-10-23, 10:14   #1917
yerba
Raczkowanie

Cytat:
a ja zawsze mam wieksze uda, zbite takie...I niby trener mi ukladal plan i wogole a zawsze konczy sie tym,ze jest mnie wiecej. Silownie juz odpuscilam sobie i zawsze jak przestaje cwiczyc to mnie mniej objetosciowo...

Moim zdaniem to normalne, bo jak się dużo ćwiczy to mięsnie są napięte, zbite. Jak się przestanie na kilka dni, to jakby opadają. Moja znajoma, instruktorka fitness, też mi o tym mówiła, że sama tak ma po siłowni

Poza tym, bardzo ważne jest, żeby się odpowiednio rozciągać, dzięki czemu rozciągamy mięsnie i nie są właśnie takie nabite.

Cytat:

Soczewki nie są złe - na początku wszystko było OK. U mnie to mało snu, dużo kawy i dosyć sporo godzin ich ciągłego noszenia ...więc w sumie nie mogę powiedzieć, że to tylko ich wina, chociaż odkąd zaczęłam je nosić moje oczy dziwnie się zachowują Może to poprostu zmęczenie, a soczewki dodatkowo potęgują ten efekt.

Jak praca magisterska? Ja jestem podłamana, bo im więcej czytam tym mniej wiem
Nic się nie martw, masz dużo czasu i spokojnie to wszystko opanujesz...

Co do soczewek, to czasem kwestia przyzwyczajenia się oka do nich, a czasem niestety się ich nie toleruje. Tak więc zobaczymy jak to będzie u mnie. A Ty Milkuś - odpocznij troszkę

Cytat:
wow, ja o tej porze to sie chyba nigdy do spania nie zbiorę
Wczoraj byłam tak zmęczona, że o 18 usypiałam, ucięłam więc sobie drzemkę, ale po niej nie było lepiej i po 22 byłam już w łóżku, nawet nie pamiętam czy zdążyłam o czymkolwiek pomyśleć...
Stary 2008-10-23, 10:56   #1918
orzeszek01
Zakorzenienie

a ja sie musze pochwalic ze wczoraj dostałam zaliczenie z podstaw samokszatłcenia

zaraz lece do dziekanatu po jakies zaswiadczenie,tylko nie bardzo mi sie chce bo pogoda nie teges..no ale nic,trzeba to trzeba

A jutro do domku

bratanica 5lat skonczyła wczoraj-co ja jej mam kupic? zabawek,lalek,misiów i innych tego typu rzeczy ma pełno,wiec kompletnie nie wiem co?

Stary 2008-10-23, 12:04   #1919
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Co do soczewek, to czasem kwestia przyzwyczajenia się oka do nich, a czasem niestety się ich nie toleruje. Tak więc zobaczymy jak to będzie u mnie. A Ty Milkuś - odpocznij troszkę
Wiem, że dużo czasu, ale też mam dużo innych obowiązków.

Ja się właśnie doskonale relaksuje czytając książki naukowe

A Ty masz już termin obrony Kochana

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

bratanica 5lat skonczyła wczoraj-co ja jej mam kupic? zabawek,lalek,misiów i innych tego typu rzeczy ma pełno,wiec kompletnie nie wiem co?
Jakieś gry planszowe czy inne słowno-matematyczne skłaniające do logicznego myślenia albo puzzle.
Stary 2008-10-23, 13:46   #1920
schism_
Zadomowienie

Lolciu-Z okazji urodzin wszystkiego naj,naj najlpeszego Ciut spóznione me zyczenia,ale jak najbardizej szczere

No a u mnie,
jakoś leci
Folguję sobie z zajęciami ;P Nie dość,że nie zaniosłam do jakiejś komisji zwolnienia z wufeu (ani nie zjawiłam się na nim _^_)odpuściłam sobie po raz drugi lektoraty z anglika,no ale jak nie napisałam obowiązkowego wypracowania to
Atmosfera taka se,póki co przyjęłam pozę outsiderki, cóż pewnej traumy,bariery nie zniosę od tak ,choć za 3 tygodnie gdy załatwię to co trza,mam nadzieję,że wszystko się zmieni,na lepsze..

Wczoraj ma matka miała urodziny więc wieczorem wybyłyśmy do Gdańska na koncert Golden Life.
Nie obyło się bez sprzeczek, o to ile i jakiego alkoholu wypiję,skończyło sie na nędznym Bacardi Breezerze (i tak we łbie mi zaszumiało xD) i poszłam w 'tany'
W sensie,że stanęłam wśród publiki (ona 'na balkonie przesiadywała Oo) i wczułam się w muzykę.

Chłopaki byli niesamowici
Mimo,że ciut zapomniani przez odbiorców,zagrali niesamowity koncert. Z multum energii,pasji ,charyzmy, przy 'Get Up (czy jakos tak) Boba Marley'a odpłynęłam w siną dal, zaś przy nowym kawałku Tip (dedykowanym zmarłemu kilka lat temu ich perkusiście)wokalista po raz pierwszy ponoć w swej 'karierze'musiał przerwać ze wzruszenia i zaśpiewać na nowo, mi tez zrobiło się jakoś dziwnie,z racji,że 'premierowe'odsłuchanie przeze mnie,zbiegło się z otrzymaniem pewnej diagnozy..
Ale było minęło

Zabawne było to,że spotkałam znajomego z licealnej klasy. Nawet stałam obok. Koleś fan szeroko pojętej muzyki rockowej,artystyczna dusza,był z jakimś znajomym (chyba) popijając piwo za piwem nie gadaliśmy ze sobą acz kontakt został nawiązany poprzez wspólne podrygiwanie (nawet dobrze mi to szło _^_) , w przeciwieństwie do skostniałej publiki,ruszającej się jedynie przy starszych kawałkach Oo
Nawet poczęstował mnie tabaką

Grali akurat 24.11.94 ,a ja myślałam,że je...bnę na ziemię,tak mi się w głowie zakręciło po tytoniu,chociaż uczucie fajne, odbierasz wszystko na głębszych falach.
Po niekończącym się bisom ,udałam się do wyjścia.

Idziemy z matką,patrzę,a tam ich gitarzysta (przystojny itp ^^) gada zkimś ,to ja narobiłam niedaleko popeliny ,aby wyszperać z torebki ich nową płytę i długopis do podpisu
Wiec kobita podeszła , ten pyta się czy z dedykacją,
ta że dla córki Adriany
on- Hmm to dla Adrianny (akurat tak się me imię wymawia/pisze) i zamaszyście walnął na okładce' Z pozdrowieniami Adriannie Tomasz K..'
Matka pod wrażeniem jego urody charyzmy,wymamrotała z uśmiechem,ze świetnie zagrali i paszłaaa xD
Oczywiście stałam w pobliżu,z nadzieją ,że ów pan mnie dostrzeże lub pozna,wszak stałam prawie pod sceną od jego strony,a 10dni temu po koncercie CKOD natknęłam się nań,nawet w tym samym stroju co wczoraj xP
Rozżalona,że nie zrobiłam sobie z nim zdjęcia =_='z lądowałam po północy w domu.

Wysłuchawszy och'ów i ach'ów jaki on przystojny i 10 lat młodszy (tsaa a ode mnie 17 starszy ;p,acz ma syna i chyba babę albo rozwodnik ) zapadłam w głęboki sen,aż do godziny 13...

Huh to się rozpisałam

Miłego
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości