![]() |
#1891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1892 |
Zakorzenienie
|
Witam !
![]() Ostatnio mam tyle na głowie,nauka,Tż-et no i załatwianie z urodzinami ,które robię w sobotę ![]() A właśnie apropo urodzin może mi coś doradzicie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=286304 ![]() Poprawiłam sprawdzian z maty,w sumie nie na jakąś super ocene bo 3+ ale i tak dobrze,lepsza poprawiona ocena na 3+ niż w ogóle nie poprawiona lub na drugie 1 ![]()
#1893 |
Zakorzenienie
|
Lolciu, spóźnione wszystkiego najlepszego!
![]() Agness, z powodu jednego dnia taka redukcja?! ![]()
![]() |
#1894 |
Zakorzenienie
|
Mangosiu,dziękuje
![]()
#1895 |
Zakorzenienie
|
#1896 |
Zakorzenienie
|
#1897 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chętnie bym Ci pomogła, ale nie bardzo się na tym znam ![]() ![]() właśnie sie wkurzyłam, bo zrobiłam notatki na psychologię w Wordzie (w zeszycie nie robię bo sie nie mogę rozczytać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobrej nocki Dziewczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Zakorzenienie
|
Pomocyyyyyy
![]() Kochane ;( Mam na jutro do zrobienia wstęp do ankiety i nie mam zielonego pojęcia co w niej napisać.Ankieta dotyczy wiedzy społeczeństwa o psychologii. ANkieta byłaprzpeorowadzona na 30 osobahc i..? Co mam napisać we wstępie? Jak zacząć? Wiem tylko,że musi się tam znajdować cel grupy i.. co dalej? ![]() ![]() Pssst,...Lolciu- God bless you;* Najlepszego ;*
#1899 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jakaś arrivarumba buszuje po wizażu i zakłada wszędzie gdzie tylko może wątki o wdzięcznej nazwie "ß â řîęĺ!! ýňî íŕäî âčäĺňü.." Obcy atakują
![]() ![]() Wpadłam się przywitać cobyście o mnie zapomniały ![]() Mam strasznie dużo pracy, do tego się przeziebiłam i soczewki mnie nie lubią ![]() ![]() Koniec z narzekaniem ![]() Karolinko wszystkiego naj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej laleczki, jade juz do pracy,zimno na dworze strasznie,w pracy mam kociol bo ludzie wykorzystuja teraz urlopy pozostale zeby im nie przepadly i prawie nikogo nie ma a robote trzeba zrobic.. pojutrze piate ![]() milego dnia ![]()
![]() |
#1901 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuje ![]() udało mis ie dziś wydrukować ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zjdałam śniadanie, wypiłam kawę i pędzę na uczelnie ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1902 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja niedawno co skończyłam lekcje,a za godzinkę jadę do TŻ-ta ![]() ![]() ![]() LoLcia - Wszystkiego naj naj naj Skarbie ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, ja w trakcie lunchu wlansie,czekam na koniec dnia bo juz mam doche siedzenia na dupsku i chce isc do domciu... dzis chyba You Can dance o ile mnie pamiec nie myli ![]() ![]() milego popoludnia ![]()
![]() |
#1904 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu - wiszę Ci wieeeeeeelgachne jabłko
![]() Kochane dzień dobry ;* Zajęcia skończyły się oczywiście wcześniej (uwielbiam tę szkołę ;D) i z racji tego,że miałam sporo czasu poszłam do Biedronki z zamiarem kupienia sosu i ryzu (obiad;D) a skonczyło się.. na 2 siatach zakupów ==' Nie mogę śmigać z tyloma pieniedzmi, bo pozniej TŻ krzyczy ze [ieniazka nie ma ^^ Właśnie.. TŻ dzisiaj w pracy...14 godzin ;( Biedaczek mi się zamęczy yyyh ![]() Co do tych przyjemniejszych rzeczy - KUPIŁAM BILETY DO DOMU I JUTRO JADĘ!!!!! Po zajęcia do domku po walizkę i bzzzzzium na Śląsk ![]() ![]() A teraz odpoczne chwilkę i lecę do nauki,bo jutro zaliczenie z farmakognozji ;( Nie wiem jak ja się tego nauczę... Chyba ściągi czas zacząć robić ;D Miłego dnia dziołszki ;*
#1905 | |||
Raczkowanie
|
Hej Laski
![]() Cytat:
![]() Ach, w sumie jestem na miejscu, ale kursuję między biblioteką, uczelnią (promotorem) a szpitalem (babcię trzymają już 3 tygodnie ![]() Ale... magisterka w zasadzie napisana, ale jeszcze czeka mnie sporo poprawek i przeróbek, a to gorsze niż samo pisanie... ![]() Cytat:
Mango, gratuluje sukcesu, pokazesz kiedys jakies swoje rysunki? ![]() Ciesze sie, ze poznalas tam fajnych ludzi. Cytat:
Ja mam od kilku tygodni receptę na soczewki, ale jakoś nie miałam okazji ich kupić (zresztą do komputera zgodnie z zalecieniem lekarki i tam mam używać okualarów, wiec soczewki chwilowo nie były mi potrzebne...). W każdym razie trochę się obawiam, bo mam raczej wrażliwe oczy i nie wiem czy będą one tolerować ciało obce ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1906 |
♥
|
Witam. dzisiaj w szkole nie byłam bo byłam na pogrzebie cioci. potem rozwiazywałam zadania z matmy poszłam na siłownie. zobacze na wspólnej i powtórze sobie biologie i angielski bo jutro 2 kartkówki. dzisiaj na siłowni cwicze sobie jak zawsze i jakis koles którego znam z widzenia z siłki do mnie: normalnie z ciebie pudzian płci żeńskiej( mówił to z podziwiem i z usmiechem ). potem mnie obgadywał z trenerem , a ja nic dziwnego nie widze w cwiczeniu z wiekszymi ciezarami a nie jak inne dziewczyny/kobiety najmniejszy ciezary jakie mozliwe sa badz tylko bieznie , rowerki albo słynne aerobiki. wogóle wszystkie kobiety( które ida na aerobik przechodza obok sprzetów z ciezaramia patrza na mnie o tak
![]() kurde co raz czesciej mam dni takie ze chciałabym rzucic ta cała redukcje ze mam wrazenie ze nigdy nie bede taka jaka chce, do tego denerwuje mnie te uda mam wrazenie ze one jedynie nie szczupleja tylko staja sie wieksze (?) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1907 |
Zakorzenienie
|
Aniu - a może uda są wieksze przez masę mięsniową?
#1908 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurczę, nie miałam kogo ściskać bo nie przyszedł ![]() ![]() ![]() ano ![]() ![]() ależ to drobiazg, prosze bardzo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tez mi to przyszło do głowy ![]() a w ogóle Aniu to sie ciesz ![]() ![]() dziś sie lenię ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1910 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() noooo,ja tez ogladam! ta ruda to normalnie swietna!!az przyjemnie patrzec..i lezka zazdrosci sie zakreci w oku ![]()
![]() |
#1911 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Soczewki nie są złe - na początku wszystko było OK. U mnie to mało snu, dużo kawy i dosyć sporo godzin ich ciągłego noszenia ![]() ![]() Jak praca magisterska? Ja jestem podłamana, bo im więcej czytam tym mniej wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() idę się myc i spać ![]() ![]() miłych snów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1913 |
Zakorzenienie
|
![]()
Miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Zakorzenienie
|
miłego dnia
![]()
#1915 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry i milego dnia
![]() u mnie na dworze horror dzis...taka wichura i deszcz,ze szok.W TV ostrzegaja przed ulewami i wogole...Szkocja....
#1916 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane;*
Jednak jadędopiero jutro rano;/ przedyskutowałam z TŻ-em,zetak będzie bezpieczniej ![]() Ewusiu - ze Śląska wyjeżdżam w poniedziałek ![]() Od rana siedzę nad cukrami, dzisiaj zaliczenie ![]() Jeszcze zdązyłam posprzeczać się z TŻ-em - poszło o jego lenistwo i robienie wszystkiego na ostatnią chwilę. Ehh ==' Lecę dalej czytać. Miłego dnia ;*
#1917 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym, bardzo ważne jest, żeby się odpowiednio rozciągać, dzięki czemu rozciągamy mięsnie i nie są właśnie takie nabite. Cytat:
Co do soczewek, to czasem kwestia przyzwyczajenia się oka do nich, a czasem niestety się ich nie toleruje. Tak więc zobaczymy jak to będzie u mnie. A Ty Milkuś - odpocznij troszkę ![]() Wczoraj byłam tak zmęczona, że o 18 usypiałam, ucięłam więc sobie drzemkę, ale po niej nie było lepiej i po 22 byłam już w łóżku, nawet nie pamiętam czy zdążyłam o czymkolwiek pomyśleć... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1918 |
Zakorzenienie
|
a ja sie musze pochwalic ze wczoraj dostałam zaliczenie z podstaw samokszatłcenia
![]() zaraz lece do dziekanatu po jakies zaswiadczenie,tylko nie bardzo mi sie chce bo pogoda nie teges..no ale nic,trzeba to trzeba ![]() A jutro do domku ![]() bratanica 5lat skonczyła wczoraj-co ja jej mam kupic? zabawek,lalek,misiów i innych tego typu rzeczy ma pełno,wiec kompletnie nie wiem co?
#1919 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja się właśnie doskonale relaksuje czytając książki naukowe ![]() A Ty masz już termin obrony Kochana ![]() Jakieś gry planszowe czy inne słowno-matematyczne skłaniające do logicznego myślenia albo puzzle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Zadomowienie
|
Lolciu-Z okazji urodzin wszystkiego naj,naj najlpeszego
![]() ![]() No a u mnie, jakoś leci ![]() Folguję sobie z zajęciami ;P Nie dość,że nie zaniosłam do jakiejś komisji zwolnienia z wufeu (ani nie zjawiłam się na nim _^_)odpuściłam sobie po raz drugi lektoraty z anglika,no ale jak nie napisałam obowiązkowego wypracowania to ![]() Atmosfera taka se,póki co przyjęłam pozę outsiderki, cóż pewnej traumy,bariery nie zniosę od tak ,choć za 3 tygodnie gdy załatwię to co trza,mam nadzieję,że wszystko się zmieni,na lepsze.. ![]() Wczoraj ma matka miała urodziny więc wieczorem wybyłyśmy do Gdańska na koncert Golden Life. Nie obyło się bez sprzeczek, o to ile i jakiego alkoholu wypiję,skończyło sie na nędznym Bacardi Breezerze (i tak we łbie mi zaszumiało xD) i poszłam w 'tany' W sensie,że stanęłam wśród publiki (ona 'na balkonie przesiadywała Oo) i wczułam się w muzykę. Chłopaki byli niesamowici ![]() Mimo,że ciut zapomniani przez odbiorców,zagrali niesamowity koncert. Z multum energii,pasji ,charyzmy, przy 'Get Up (czy jakos tak) Boba Marley'a odpłynęłam w siną dal, zaś przy nowym kawałku Tip (dedykowanym zmarłemu kilka lat temu ich perkusiście)wokalista po raz pierwszy ponoć w swej 'karierze'musiał przerwać ze wzruszenia i zaśpiewać na nowo, mi tez zrobiło się jakoś dziwnie,z racji,że 'premierowe'odsłuchanie przeze mnie,zbiegło się z otrzymaniem pewnej diagnozy.. Ale było minęło ![]() Zabawne było to,że spotkałam znajomego z licealnej klasy. Nawet stałam obok. Koleś fan szeroko pojętej muzyki rockowej,artystyczna dusza,był z jakimś znajomym (chyba) popijając piwo za piwem nie gadaliśmy ze sobą ![]() Nawet poczęstował mnie tabaką ![]() Grali akurat 24.11.94 ,a ja myślałam,że je...bnę na ziemię,tak mi się w głowie zakręciło po tytoniu,chociaż uczucie fajne, odbierasz wszystko na głębszych falach. Po niekończącym się bisom ,udałam się do wyjścia. Idziemy z matką,patrzę,a tam ich gitarzysta (przystojny itp ^^) gada zkimś ,to ja narobiłam niedaleko popeliny ,aby wyszperać z torebki ich nową płytę i długopis do podpisu ![]() Wiec kobita podeszła , ten pyta się czy z dedykacją, ta że dla córki Adriany on- Hmm to dla Adrianny (akurat tak się me imię wymawia/pisze) i zamaszyście walnął na okładce' Z pozdrowieniami Adriannie Tomasz K..' Matka pod wrażeniem jego urody charyzmy,wymamrotała z uśmiechem,ze świetnie zagrali i paszłaaa xD Oczywiście stałam w pobliżu,z nadzieją ,że ów pan mnie dostrzeże ![]() Rozżalona,że nie zrobiłam sobie z nim zdjęcia =_='z lądowałam po północy w domu. Wysłuchawszy och'ów i ach'ów jaki on przystojny i 10 lat młodszy (tsaa a ode mnie 17 starszy ;p,acz ma syna i chyba babę albo rozwodnik ![]() ![]() Huh to się rozpisałam ![]() Miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.