![]() |
#1921 | |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
ajć w3szystkie śliczne , ale te na czerwnonoo nalśliczniejsze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
Raczkowanie
|
Potknęłam się, a TY... pozwoliłeś mi upaść..
Wersja DEMO naszej miłości..Szczęście z papieru.. Nie zauważyłeś, że umieram...Opisy pewnie i tak zbyteczne, ale przed prośbą trzeba coś wstawic ![]() Prośbeczka... ;// Może coś o tym, że On tak poprostu mnie wystawił..? A teraz milczy..? Że nie wiem czy mu zależy, bo raz niby to wszystko ładnei pięknie, a następnie wogółe się nei odzywa..
#1923 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam identyczną sytuacje.. więc również proszę o opisy tego typu..
![]() |
#1924 |
BAN stały
|
sloneczkoo14 o jak miło ze Ci sie podobają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zależy Ci ? To udowodnij . Nie mam siły na zabawę w cośtam . Jeśli nie przyjdziesz zniknę i... już nie będzie mnie... Trzymasz w dłoniach mój świat. Spraw, by nie runął . Największym bólem jest to, w co się wierzyło, a okazało się kłamstwem. Zrób tak żebym nie cierpiała . Milczenie ? Oznaka słabości . Wystawiłeś ? Teraz się pier*ol ! Nie ze mną te numery. mnie się nie wystawia do wiatru Narazie tyle ;* jak coś wybierzesz to mów ;] postaram się wymyśleć jeszcze ;p
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zadomowienie
|
Błagam o pomoc...
![]() potrzebuję pomocy ... jest chłopak, na którym zaczęło mi zależeć..ale jest jak zawsze haczyk, ma dziewczynę... napisał mi, że już od dłuższego czasu im się nie układa i nie wie jak to będzie... a ze mną pisze jakby był sam i wogóle... potrzebuję opisy po ang najlepiej !! ![]()
#1927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
If only I could find the answer to help me understand... mój na tą sytuacje. Cokolwiek będzie, zdaję się na los.Czy ktoś chociaż wie po co żyjemy ? "Szczęścia nie kupisz.. Gdy problemy piętrzą się po sufit.." .kołyszemy.się.na.wietrze .otula.nas.czas. .Ty.jesteś.powietrzem. umiesz patrzeć by zobaczyć,że Wszystko jest piękne ?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | ||||||
Zadomowienie
|
Idealnyyyy dla mnie !!! kradne kochana, więcej takich ![]() Cytat:
Wstałam dzisiaj lewą nogą - bo prawa jeszcze spała xD Ale mnie Łeb nap... napadowe bóle głowy mam Masz za małego konia, by dotrzeć do mego zamku.. ![]() Moj Ty kochany masz cos z RYCERZA.........- zakuty łeb Jak najlepiej trafic do serca mezczyzny?Nozem przez klatke piersiowa ATerazZDzikąPrzyjemnoścąZ anurzęWBiałejPoświaciePoś cieliMojeCelulajtis.. Wyposażona W Oryginalny Zestaw Zabójczych Wad... Romeo! Gdzie jesteś? Cholero, marznę przez Ciebie na balkonie.! xD Obiecanki macanki a głupiemu stoi xD Po co powiększać biust? Niech sobie pomniejszą ręce xD Będziesz miał szansę gdy w wibratorze wysiądzie enerdżajzer xD A gdy jest już ciemno - to co? - pokaż na co Cię stać Fajnie jest być świadomą swej wartości jędzą ;D MAM SILNĄ WOLĘ, ROBI ZE MNĄ CO CHCE!!!! xD 80% nastolatków optymistycznie patrzy na świat....reszta nie ćpa xD xD Tanio, Łatwo i Szybko To Można Dostać W Morde xD tego kwiatu jest pół światu, a 3/4 h*ja wartee! xD Nie szarżuj Mały, nie masz czym xD A jak Cię zawołam, przyjdziesz? (...) Zawołam czule... (...) Maaaaaaatko, nie biegnij No tak, poczułam ogromny ból w plecach. Odwracam się, paaaaaatrze... a tu asfalt Daj dłoń. Czujesz.................. ......................... ..............? Wiem, że cycek Baranie, chodziło o serce bijące dla Ciebie Kolego, spodnie Ci spadły. Weź no schowaj kolibra i wracaj do domu Małolata? Jak Ci mało lata, to se rozbujaj. Ja jestem młoda. ...bo nas połączyła chemia - Hormony? - Nie, etanol Wczoraj mialam na ciebie ochote!Niestety dzis juz nie jestem pijana kilka ostatnich zdaje się od Frizz <3 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ATerazZDzikąPrzyjemnoścąZ anurzęWBiałejPoświaciePoś cieliMojeCelulajtis.. Śpie ![]() Śpie.Nie budziĆ.W razie wojny przenieśĆ w bezpieczne miejsce xD Cytat:
Kawały o blondynkach mówią same za siebie ;] Blondynki...jedna do drugiej podobna.Brunetki rlzzzz ;] Blond.Najmniej orginalny kolor włosów wszechczasów Blond kopie...Każda taka sama laleczka xD Brunetki górą ;] tylko takie mi przyszły do głowy ; ) PS.Tak swoją drogą też jestem brunetką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zależy Ci? Mój drogi,nie udowodnisz tego flirtując z inną Ja albo ona...wybieraj! Jeśli wydaje Ci się że będziesz kręciĆ z dwoma...to masz racje-wydaje ci sie ;] Kochany, albo ci zależy albo nie.Proste. może coś wybierzesz ; ) co do 2: pare stron wcześniej były opisy na ten temat zdaje sie ![]() ![]() _____________ Nie wiem jak Wam,mi dużo nie trzeba.Mam coś,czego kupić się nie da... A miała na imię Tęsknota... Czasami warto jest żyĆ dla kilku chwil...ale ile można na nie czekaĆ? Mam jedną pier*oloną schizofremię... Świat schodzi na psy,a ty razem z nim... Dla każdego prawdziwego respect mam....
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
Ania89pc
3martyna3 Booooskie te opisy!!! ;** ![]() ![]()
#1930 |
Zakorzenienie
|
kocham Twoje czekoladowe spojrzenie.
wieczorny szept kusi jak świeża krew. tańcz chcę widzieć jak pieści Cię wiatr włosami gra. wczorajszy dzień przykrył prawdę jak kurz. z drugiej strony tęczy są drzwi... And you sealed it with a kiss. // zapieczętowałeś to pocałunkiem. You took a poison arrow, and you aimed it at my heart. // bierzesz zatrutą strzałę i kierujesz ją w moje serce...
#1931 |
Zadomowienie
|
Mały koncert życzeń:
1. Znalazłam tu przeuroczy opis: nożyczki z tekturki tną serce na wiórki (niestety nie pamiętam kto go tu wstawił) i teraz pytanie, czy jest to tekst pochodzący z piosenki, książki etc? 2. Prośba o opisy: coś w stylu Nieważne są żadne słowa, miłość jest piękna. Generalnie pasujące do sytuacji, że bywa między nami różnie, ale to nic nie zmienia, dalej jesteśmy ze sobą i chcę żeby tak pozostało. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to bardzo proszę, kochane ![]() Uśmiechnij się kochanie. Inaczej tego nie zniosę. To dlatego czuję się tak okropnie. To dlatego tusz rozmazał mi się po twarzy. Hej, gdzie byłeś przez całe moje życie? Moja osobowość daje o sobie znać. Wkrada się do każdego serca. Uśmiechnij się. Grzeczna dziewczynka. Byłoby to miłe. Miłe i kojące być umarłym. Znasz wielu ludzi którzy uważają ją za ładną? Musisz mieć szerokie znajmości wśród astygmatyków, kotku. To dlatego szukam siebie, by nie stracić tego co już wiem. Niewiele mamy w sobie. Choć w myślach znowu spotkać się. z sentymentem, wzruszona wzięła go w ramiona i czule do niego rzekła... Ty jesteś rodem z piekła, a ja jestem rodem z nieba, nic więcej nie potrzeba. Będziemy piękni jak dawniej, będziemy działać sprawniej. Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Raczkowanie
|
masz rację znalazłam wiele świetnych,które na dysku już są zapisane ^ ale wiadomo, może coś nowego wpadnie Wam do główki ^ ;]
żeby nie było offa_ : bez nadziei , że będzie inaczej </3 to Ty, a w Twoich dłoniach cały świat.. dzisiaj tak daleko nam do siebie </3 to co nie zabija dziś mnie, doda jutro sił . mówimy o miłości a miłości brak . zanim żegnać się zacznę, chcę zobaczyć go znów . jeszcze raz moje serce mi umarło </3 wszystkie dawne uczucia , wygasły już </3 to, co kiedyś było w nas dobre, skończyło się. < /3 bo dziś już nie ma nas.. tylko ONA.. ON.. dwa o.b.c.e serca , każde chroni swój dom.. < /3 nie ma siły na miłość.. na zazdrość też . . <#3 tyle było POMYŁEK , za późno żeby dziś naprawić je.. zagubiona droga.. stracony czas.. ; ((( wśród dymu papierosów.. i wielu nudnych rozmów.. ja szukam c.i.e.b.i.e. choć bez CIEBIE nie ma MNIE. kiedyś wszystkim byłeś TY! tej miłości mówię stop! { z piosenek wszystko ![]()
![]() |
#1933 |
Zadomowienie
|
Ciemne oczy patrzą na mnie, gonią w locie mmoje sny..
Muszę przetrwać niezależnie od nikogo..nie dać satysfakcji swoim wrogom.. Życie to nie bajka, nie głaszcze po jajkach.. ![]() ![]() Nieraz dałam plamę, myśląc, że robię słusznie.. Szanuję tych, co działają z przekonaniem, w duchowej zgodzie wykonują swe zadanie. Szanuję bliskich moich życia towarzyszy, a Ty szanuj swoich, bo to się liczy.. Są tacy, którzy kradną, bo takie mają hoby.. są tacy, którzy kradną, bo są głodni.. ..jedno jest pewne, prawda czasem kole w oczy. Wszystko, co zaczyna się.. gdzieś musi mieć kres.. Pamiętaj, tylko jedno życie masz, jesteś TYLKO człowiekiem i AŻ. Zawsze chowaj własną twarz, pamiętaj..tyle dostaniesz ile dasz.. Oto kilka prostych słów..Ty uwierz w ich prawdziwość. Jeśli chodzi o wybór, to zawsze masz możliwość. Lecz pamiętaj o tym, kiedy będziesz szedł własną ścieżką, że zwykle dobrze wybrać jest ciężko.. Mieć do siebie zaufanie, wierzyć w przeznaczenie, być wporządku z własnym sumieniem..
![]() |
#1934 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ponawiam ![]() ![]() Cytat:
No nie zmieniałam, żebyś mnie łatwo rozpoznała jak już wrócisz ![]() ![]() ________ Koniec nie różni się tak bardzo od początku...
![]() |
#1935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
może coś wybierzesz : po szczęście albo po szaleństwo w ciemność . ze mną . nieważne co się stanie, ja sercem będe przy Tobie ;* Z Tobą być, razem iść. Chcę na pewno. <3. Gdy ktoś pyta o miłość.. za każdy razem wyciągam Twoje zdjęcie .. naprawię to Skarbie. na naszą miłość nie ma mocnych. przy Tobie kolor szary zmienia się w czerwień. przezwyciężyć rozczarowania tym, co napotykane MY wybraliśmy prostsze wyjcie -własną rzeczywistość.;* wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. życie czarno-białe jest złe.. MY pomalujemy je własnymi barwami.. wtedy będzie kolorowo.. ;]]]
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
`_Ja dorastam i się uczę. Teraz ty powiedz mi co naprawdę czujesz. _Podaruj mi tą iskierkę nadziei, która już nigdy nie zgaśnie. _wyjawisz mi to co od dawna wiem, czy będziesz dłużej oszukiwał się?? _czekając na walecznego księcia.... _Miłość trzeba budować, bo odkryć ją to za mało _Śpiesz się książe, bo księżniczce nie wypada czekać _Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie trzy ani jedna _KOCHASZ ?! Dziwne..bo tego nie czuje A co do drugiej prośby to niestety nie mam nic, ale kilka stron wcześniej były takie opisy ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Wtajemniczenie
|
_Ja spać idąc wiem,że świt Mi da za***isty widok.
_Ja mam serca rytm ten co uchroni mnie od bólu .. _Są Ci co myśleli 'jestem kimś więcej', Autorzy wlasnych błędów i nieszczęść .. _Przypominają sie twarze których nie zobacze wiecej.. _Nie zapomniałam tych momentów kiedy zycie nabierało sensu .. _Wymazać sie nie da, a pamietac warto.. _te lata jakby to bylo wczoraj .. _Niczym na wystawach szybciej bije serce,ej.. _Wyłoże to prosto,jestes kotką. _Zycie to muzyka gdy Cie dotykam. _Wiem jak pachniesz.przy Tobie zasne ![]() _Jestes TYMM męzczyzna wiesz... _Historia uczuć patrz,cały swiat sie wzruszyl. _Potrzebuje czuc ze daje Ci siebie. _Bez Ciebie, nie ma mnie..proste. _Świat już mam mój, w nim co chce i dbam o to zero kantu .. _Chcesz wszędzie nie pojęte ogarniać w końcu ziom nigdzie cie nie będzie .. _ile światła będziesz w stanie dać jej ..? _chce znow zyc i jego za reke trzymac... _Chce przede wszystkim sama sobie moc zaufać .. |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Raczkowanie
|
Żeby docenić wartość jednego roku, zapytaj studenta, który oblał końcowe egzaminy.
Żeby docenić wartość miesiąca, spytaj matkę, której dziecko przyszło na świat za wcześnie. Żeby docenić wartość godziny, zapytaj zakochanych czekających na to, żeby się zobaczyć. Żeby docenić wartość minuty, zapytaj kogoś, kto przegapił autobus lub samolot. Żeby docenić wartość sekundy, zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek. Żeby docenić wartość setnej sekundy, zapytaj sportowca, który na olimpiadzie zdobył srebrny medal. A jakieś tajemnicze opisy macie?? Było ich trochę, ale te najlepsze już wykorzystałam i mi brakuje...Obojętnie na jaki temat... mogą być miłosne, optymistyczne o przyjaźni... Kochane moje pomozecie mi?? <3 Kocham ;**** |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do pro
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1940 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
A moze jakies o szkole np ze sie ucze cos w rodzaju "romans z ksiazkami" , "zdycham nad ksiazkami"
![]() a cos odemnie :d 1.Bądź Słońca lśnieniem na mym niebie ![]() ![]() ![]() 2.Po prostu razem <33 3. Kilometry głuchych słow miedzy nami... ![]()
#1942 |
Rozeznanie
|
I'm begging please stop playing games . /Błagam, przestań się mną bawić.
You got to understand that i need a man who can take my hand. / Musisz zrozumieć Że potrzebuję faceta Który by wziął mnie za rękę I’m under your spell. / Jestem pod działaniem twego uroku. When I drop you boy You'll need another toy. / Kiedy już cię rzucę, chłopcze Będziesz potrzebował innej zabawki. My head is filled with hope... /Moja głowa jest przepełniona nadzieją... I'm a dreamer, a distant dreamer, dreaming for hope, from today. / Jestem marzycielką Nieobecną marzycielką Marzę z nadzieją już od dziś. And when life gets tough, I hold on to a distant star. / A kiedy życie robi się ciężkie Chwytam się odległej gwiazdy. It was just my false hope Thinking we'd last. / To była moja złudna nadzieja Myślenie, że przetrwamy. I was a fool for you Hoping for a spark . / Byłam dla ciebie głupcem Mającym nadzieję na iskrę. See no light of day. / Nie widzę światła dnia. No sign of wet foosteps in the hall. / Zero śladów mokrych stóp w korytarzu. A towel left hangin on the wall. / Zostawiony ręcznik wisi na ścianie. I'm scared to face another day. / Boję się stawić czoła kolejnemu dniu. wszystko z mojej ukochanej Duffy ![]() ![]()
#1943 | |
Zadomowienie
|
sory dubel...coś mi się działo z wizażem i kompem :/
Cytat:
Właśnie tracę 2 godziny swojego życia <przedmiot> lub .Nauka Uczę się czyli giń bękarcie polskiego systemu oświaty! Kontempluje ;] Romantyczne chwile z matmą (lub innym przedmiotem) Uczę się [przynajmniej sie staram] ![]() Ściemniam nad ksiązkami... tylko takie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
RealGirl89 swietne
![]() ![]()
#1945 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczynki cuuudowne!! uwielbiam takie!! proszę o więcej takich optymistycznych i kreatywnych ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
* Oddałam swe serce w najwspanialsze ręce.. * Gdzie po za biciem serca, nie liczy się nic więcej ![]() * Niczego nie odbierze czas! <3 * I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie.. cisze niczym nie zmąconą..' * zawsze razem.. i na zawsze!' * 'Zaczaruj. I bądź. Już na zawsze.' * 'Jedność Ty i ja.. cały świat to Ty i ja..' * 'Ty pokazałeś ile sił mogę znaleźć w sercu mym kiedy kocham' * 'razem każdą drogę przejść. sny w kolorach tęczy na jawie mieć I szczęscia życzę. ![]() Cytat:
![]() I cieszę się bardzo, że jesteś. ![]() Opis; * Masz prawo wyboru. Zawsze.
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
BAN stały
|
Dziewczynki , a cos takiego ROMANTYCZNEGO ?
NIe iwem np. że cos jest romantyczne albvo cos plose was xD |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Raczkowanie
|
Ojej chwile mnie nie bylo a tu juz tyle opisow
![]() ![]() troche opisow ode mnie ![]() Tylko wybrańcy mogą spijać ambrozje życia z mego nagiego ciała ![]() Kto wysłucha jej, kto zrozumie, kto poczuje to co tylko ona czuje...? A my z wiecznego niepokoju, z przelotów wiatru, z garści cienia... NiektóreKwestieRozsądniej JestZapomniećŻebyNiePogrą żaćSięIOprzytomnieć. W poświacie stu niemych księżyców - pokój bez widoków na przyszłość... Wydryluje slina Cie, otocze sprezysta łydka;** Po Co Karmić Ego? Moze Świat Potrzebuje Nas Bardziej Niż My Jego...... za bledy sorki ![]() ![]()
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
jako ze czesto krade opisiki, dodam cos od siebie:
- nie daj się, ludzie niech swoje myślą - Zamykam oczy i spuszczam głowę, gdy widzę Ciebie przypadkiem -Gdy jestem w miejscach gdzie byliśmy razem przystaję i płaczę ukradkiem - I ciągle próbóję zapomnieć o wszystkim gdy palę Twe fotografie - Tak widziałam Was I zrozumiałam że miłość przegrała - Zostały wspomnienia, nie będę nic zmieniać - Jesteś piękna mówiłeś nie wiem po co - od dawna jak Ty mnie nie kocham cie i ja - Będe twoja choć fałszywą gre wciąż grasz - Złoty krążek mi wcisną na rękę i powiozą mnie windą do nieba - To Twoje imie i to Ty zatruwasz komus sny - Szukaj mnie cierpliwie dzien po dniu - Ja go nie kocham, taka jest prawda - gdzie tamten przepadł bez - bez wspomnień czasem łatwiej żyć- nie wraca nic - i choć z daleka wołasz mnie, nie powiem tak, nie powiem NIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.