Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-28, 19:54   #1981
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje!
Dzisiaj miałam okropny dzień,pogoda fatalna,spałam na stojąco cały dzień;/ jutro kartkówka z maty,niby wszystko umiem,a czuję że nic nie umiem co tu zrobic

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 23:08   #1982
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja tez mam nadzieje,ze zalatwisz
załatwiłam indeks złożony, V rok oficjalnie zaczęty

Cytat:
zimno dalej,w pracy jakos nudy dzis a od jutra zacznie sie zapier i pewnie po godzinach bedziemy siedziec.. jak ja sie ciesze na te wakacje jeszcze 3 dni tylko...
nie dziwię się ze się nie możesz doczekać

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Dziękuje Ewuś
Jakbym miała conajmniej takie towarzystwo jak Ty to bym w 7 niebie była No ,ale młoda jestem. Wszystko przede mna miejmy nadzieje.
ano pewnie, bez wątpienia

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
dostałam dzisiaj 5 z kartkówki z angola a spr z historii poszedł mi dobrze. ale
gratulacje

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Wczoraj niczym na szpilkach przespałam 2 gpdziny uroczystych mów nt.twórczości Z.Herberta z racji uniwersyteckich obchodów urodzin tego twórcy. Przybył nawet jego syn Przed końcem nie wytrzymałam i wraz z kumpelą wyszłyśmy 'po angielsku' Fakt miałam mieć po jeszcze 90min ćwiczeń z problemów sztuki współczesnej,ale darowałam sobie. W taką pogodę nic tylko zaszyć się w czterech ścianach z książką i kubkiem herbaty w dłoni ;]
Dziś z kolei cały dzień wolny, pojechałam do Galerii Bałtyckiej rozejrzeć się po sklepach. Nabyłam wymarzone jesienne ciut lakierowane (taa jesienne )buty na sporym słupku tzw. 'Oxfordki' w Aldo, mając przy tym farta jako,że były ostatnią parą.
Potem 'dojechała' matka z jej bratem,którzy załatwiali coś na mieście i udało mi się namówić ją na zakup swetra i całkiem oryginalnego płaszcza na zimę w Reserved. Tak więc część problemów natury modowej mam z głowy
W międzyczasie z nudów i głodu wstąpiłam do Grycana na lody i pijalni Wedla .
konsumując gorącą czekoladę ,patrzę w alejkę sklepową ,a tam śmiga mi koleś z mego kierunku (acz starszego rocznika) ,w którym lekko się zauroczyłam ;> wyglancowany, włosy w zawadiacki koczek, normalnie zgoon , coś mi sie zdaje ,ze pracuje w jakimś sklepie, nie pierwszy raz był widziany o tej porze wychodząc z tego miejsca..
gratuluję zakupów
i dobrego oka do wypatrywanie potencjalnych samców

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje!
Dzisiaj miałam okropny dzień,pogoda fatalna,spałam na stojąco cały dzień;/ jutro kartkówka z maty,niby wszystko umiem,a czuję że nic nie umiem co tu zrobic
na pewno będzie dobrze na kartkówce

cały dzień prawie spędziłam na uczelni później jeszcze zakupy spożywcze, przygotowanie do jutrzejszych zajęć i oto mamy noc
ale przynajmniej przy dużej ilości zajęć weekend się szybciej zbliża

dobrej nocki Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 08:54   #1983
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry

wpadłam się przywitać, bo znikam na cały dzień, dziś koczowanie na uczelni permanentne

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-29, 09:44   #1984
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

agolku - kurde już mi przeszło narazie matula przywiozła książki do Kielc więc, zacznę pisać te pracę - do 18stego listopada mam oddać 2 rozdziały
lolciu - to dobrze, że przeprosiły
Ewusia - no to git z tymi praktykami nie było nic siedziałam ryczałam tak min. 3 godziny dziennie ale już lepiej chyba... chyba
Baby - eee tam talentem nie jestem ale co nieco się umie A wiesz jak ciężko się pozbierać z taką masa

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 09:48   #1985
tamonita
Zakorzenienie

Dziewczynki, Dziewczynki to już dziś ! Aaaaaaaaaa.. !
o 15 egzamin - i tak pewnie nie zdam

Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 11:06   #1986
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
agolku - kurde już mi przeszło narazie matula przywiozła książki do Kielc więc, zacznę pisać te pracę - do 18stego listopada mam oddać 2 rozdziały
swietnie problem sie rozwiazal teraz bedziesz narzekala,ze masz za duzo

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
jak nie zdasz jak zdasz! nie ma innej opcji

hello z pracy,

zima,zima,zima....brrrrr

napisze na lunchu bo teraz nie za bardzo moge
Stary 2008-10-29, 14:13   #1987
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry A u mnie dzis wyjątkowo ładna pogoda A i dostałam z dwpch sprawdzianow z fizyki po dwie czwórki bylam tak zaskoczona ,ze szok 1 raz w życiu

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam
uf zmeczona jestem niedawno wróciłam z siłowni . zadania przed siłownia zrobiłam pozostała mi nauka fizyki . no i zaczne sie uczyc dzisiaj na spr z chemi bo jest w czwartek i sporo tego blee.
dostałam dzisiaj 5 z kartkówki z angola a spr z historii poszedł mi dobrze. ale dzisiaj sie wkurzyłam na geografi robiłam tak długo moja prace wczoraj a ona doszła do nr 30 a ja jestem 31 i w piatek mi dopiero sprawdzi ja chce juz weekend buu . Wogóle mam fajna propozycje z siłowni ale nie bede zapeszac ani nic i napisze jak wszystko bedzie pewne

Baby gratuluje oceny jak i wyniku z testy oj pamietam jak ja szłam do bierzmowania i musiałam na wszystko chodzic najgrosze dla mnie były roraty na 6:30
Ja rowniez Ci gratuluje ocen I trzymam kciuki za siłownie Napisz jak bedziesz mogla coś wiecej

A ja miejmy nadzieje ze na roraty nie bede musiała chodzic

Cytat:
nie doluje sie kochana bo ja tu nawet lata nie mamwiec raz na rok slonko mi sie nalezy
Pewnie ze CI sie nalezy a hotel wygląda bosko ! Okropnie skromna jestes Chociaz wiadomo ze wazniejsze bedzie to , co bedzie do zobaczenia i zwiedzania. I w sumie to nie wyszło tak drogo jak na taka szalowa wycieczke dla 2 osob.
Tak wiec jeszcze raz zazdroszcze Tylko pamietaj zeby zdjecia porobic i chociaz nam tu wstawic piekne widoczki

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Dzień dobry

wpadłam się przywitać, bo znikam na cały dzień, dziś koczowanie na uczelni permanentne

miłego dnia
Hehe To miłego koczowania

Cytat:
Baby - eee tam talentem nie jestem ale co nieco się umie A wiesz jak ciężko się pozbierać z taką masa
Malinko nie przesadzaj mi tu bo z bacikami polece
A jak idzie z R?

Cytat:

O kurcze ! To własnie teraz zdajesz. ! Naprawde trzymam kciuki za Ciebie Wiedz ze jestem duchowo z Tobą teraz Dasz rade

Cytat:

hello z pracy,

zima,zima,zima....brrrrr

napisze na lunchu bo teraz nie za bardzo moge
Masz śnieg?

Miłego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 17:53   #1988
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

agolku - wątpie
Baby - utyłam 2 kg znowu i nie chce mi zejść do mojej standardowej wagi :/

Stary 2008-10-29, 19:37   #1989
orzeszek01
Zakorzenienie

Witam

JA chce zeby juz był piatek rano godzina 11 czyli odjazd autobusu do domu jestem zmeczona,wykonczona po cwiczeniach z mysli pedagogicznej,gosc jest okropny sieje postrach,normalnie dostaje paralizu jak wchodzi do sali przypomina mi moja nauczycielke która w liceum była istną żyletą( nie w sensie wyglądu,bo to była stara babcia aczkolwiek bynajmniej nie miała dobrego stosunku do uczniów),naszescie juz po..nastepny za dwa tyg..

teraz musze czytac teksty na PiS i uczyc sie bo przebąkują ze ma byc jutro kolokwium btw,mozna je poprawiac czy jak?

dzis otrzęsiny ale nie poszłam..

nie chwaliłam sie Wam jaki orzeszek jest mądry ze hej..nie wiem czy to opowiadac jako anegdote czy siedziec cicho i nie chwalic sie swa głupotą w zeszłym tyg w piatek ejchałam do domu autobus miałam o 11,przedtem musiałam w GK kupic prezent bratanicy bo miała urodziny,kupiłam i strasznie sie spieszyłam zeby zdazyc,no i wsiadłam do autobusu tego samego który zawsze jezdził do mnie ten sam kierowca był nawet,kupiłam bilet do mojej miejscowosci usiadłam słucham mp3 troszke przysypiam,a tu nagle patrze droga nie ta,tabiczki - "chorzów", "jordanów" co sie dzieje,nie tą drogą jedzie czy jak lookam na bilet- KATOWICE
dojechałam do katowic,wysikałam sie na dworcu i o 15 poechałam znow do krakowa a z krk do domu,gdzie byłam po 19

kierowca powiedzial jak z nim potem gadalam,ze myslal ze chce do katowic jak wszyscy

takie rzeczy to tylko u orzeszka

ide czytac i sie uczyc

Lolcia- gratuluje 1razuja sie jeszcze nie odwazyłam
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 20:07   #1990
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Pewnie ze CI sie nalezy a hotel wygląda bosko ! Okropnie skromna jestes Chociaz wiadomo ze wazniejsze bedzie to , co bedzie do zobaczenia i zwiedzania. I w sumie to nie wyszło tak drogo jak na taka szalowa wycieczke dla 2 osob.
Tak wiec jeszcze raz zazdroszcze Tylko pamietaj zeby zdjecia porobic i chociaz nam tu wstawic piekne widoczki

no wlasnie tak w miare niedrogoale powiem ci,ze biura podrozy tak zawsze zdzieraja ze masakra.A najlepsze ze my lecimy tym samym samolotem co ludzie na wycieczke tyle,ze kupilismy sam przelot a hotel osobno i wyszlo nam 500 funtow taniej! a hotelik to taki Bed & Breakfast tylko ale wyglada ladnie i czysto a ja wybredna nie jestem.Nie jade tam siedziec w hotelu i jesc na all inclusive

Masz śnieg?

ja na sczescie nie ale w Anglii maja i kolo mnie w gorach tez ponoc lezy.
hello laleczki,

ja juz po pracy,wykapan,czekam na You Can Dance.

mialam beznadziejny dzien, mialam dostac swiatecnego bonusa ale nie dostane sie okazalo dzis!ja tutaj flaki sobie wypruwam ale ogolna ocena firmy cienko wyszla wiec nikt nie dostanie!jak za komuny normalnie. Po wakacjach zaczynamsuzkac pracy innej bo normlanie nie dam sie robic w balona caly czas!

wrrrr tyle ja, ide sie pakowac do konca

buzka
Stary 2008-10-29, 22:47   #1991
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
nie było nic siedziałam ryczałam tak min. 3 godziny dziennie ale już lepiej chyba... chyba
oby lepiej już na stałe było
Cytat:
nie zdążyłam trzymać kciuków ale czekam na relację

Cytat:

zima,zima,zima....brrrrr
a u nas ciepło rzadko taka pogoda bywa o tej porze roku

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

JA chce zeby juz był piatek rano godzina 11 czyli odjazd autobusu do domu jestem zmeczona,wykonczona po cwiczeniach z mysli pedagogicznej,gosc jest okropny sieje postrach,normalnie dostaje paralizu jak wchodzi do sali przypomina mi moja nauczycielke która w liceum była istną żyletą( nie w sensie wyglądu,bo to była stara babcia aczkolwiek bynajmniej nie miała dobrego stosunku do uczniów),naszescie juz po..nastepny za dwa tyg..
no tak to jest z wykładowcami, zawsze jacyś terroryści się muszą trafić
podziwiam Cię w ogóle że studiujesz pedagogikę dla mnie to jest koszmar jakiś, a mam ją tylko przez 2 semestry
Cytat:
teraz musze czytac teksty na PiS i uczyc sie bo przebąkują ze ma byc jutro kolokwium btw,mozna je poprawiac czy jak?
to zależy od wykładowcy
Cytat:

nie chwaliłam sie Wam jaki orzeszek jest mądry ze hej..nie wiem czy to opowiadac jako anegdote czy siedziec cicho i nie chwalic sie swa głupotą w zeszłym tyg w piatek ejchałam do domu autobus miałam o 11,przedtem musiałam w GK kupic prezent bratanicy bo miała urodziny,kupiłam i strasznie sie spieszyłam zeby zdazyc,no i wsiadłam do autobusu tego samego który zawsze jezdził do mnie ten sam kierowca był nawet,kupiłam bilet do mojej miejscowosci usiadłam słucham mp3 troszke przysypiam,a tu nagle patrze droga nie ta,tabiczki - "chorzów", "jordanów" co sie dzieje,nie tą drogą jedzie czy jak lookam na bilet- KATOWICE
dojechałam do katowic,wysikałam sie na dworcu i o 15 poechałam znow do krakowa a z krk do domu,gdzie byłam po 19
oooo, byłaś w Katowicach? i jak Ci się podobało?

a tak w ogóle to każdemu się mogło zdarzyć pomylić autobusy, naprawdę

Cytat:
no wlasnie tak w miare niedrogoale powiem ci,ze biura podrozy tak zawsze zdzieraja ze masakra.A najlepsze ze my lecimy tym samym samolotem co ludzie na wycieczke tyle,ze kupilismy sam przelot a hotel osobno i wyszlo nam 500 funtow taniej! a hotelik to taki Bed & Breakfast tylko ale wyglada ladnie i czysto a ja wybredna nie jestem.Nie jade tam siedziec w hotelu i jesc na all inclusive

no właśmnie zapomniałam wczoraj to napisać, ze uważam że to strasznie tanio
jak na taką odległość i taką egzotykę świetna okazja Wam się trafiła
Cytat:
mialam beznadziejny dzien, mialam dostac swiatecnego bonusa ale nie dostane sie okazalo dzis!ja tutaj flaki sobie wypruwam ale ogolna ocena firmy cienko wyszla wiec nikt nie dostanie!jak za komuny normalnie. Po wakacjach zaczynamsuzkac pracy innej bo normlanie nie dam sie robic w balona caly czas!

buzka
na szczęście przez wakacje odpoczniesz od tego wszystkiego

jestem padnięta i boli mnie głowa co za tydzień, a to dopiero środa
idę spać bo jutro znowu wychodze o 6.30.... dobrze że to juz ostatni raz

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 08:40   #1992
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
no właśmnie zapomniałam wczoraj to napisać, ze uważam że to strasznie tanio [/color]jak na taką odległość i taką egzotykę świetna okazja Wam się trafiła
no ja tez tak uwazam. w przyszlym roku planuemy wycieczke do USA i szukamy 2 osob jeszcze na podroz,tez w przystepnych cenach wiec jakby ktos chcial sie przylaczyc to zapraszam

dzien dobry,

ale przymrozek dzis,moje auto zamarzniete bylo, brrrrr. na szczescie tylko dzis przezyje a jutro mam w pracy Halloween dzien wiec juz z gorki bedzie zawsze tak lepiej sie pracuje jak czlowiek wyluzowany i wogole.

milego dzionka wam zycze.
Stary 2008-10-30, 15:35   #1993
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry
Cytat:
Baby - utyłam 2 kg znowu i nie chce mi zejść do mojej standardowej wagi :/
Nie poddawaj się ! tyle juz walczyłas i niech Cie te 2 kg nie zrazaja. Na pewno uda sie je zrzucic

Cytat:
Witam

kierowca powiedzial jak z nim potem gadalam,ze myslal ze chce do katowic jak wszyscy

takie rzeczy to tylko u orzeszka

ide czytac i sie uczyc

Lolcia- gratuluje 1razuja sie jeszcze nie odwazyłam
O wow ale historia...ja bym chyba umarła z przerazenia. Dobrze ze chociaz do Katowic pojechałas a nie gdzies dalej i kompletnie nie w tym kieruku. A tu sie okazało ze DOminiczka przespała noc ,budzi sie a tu Warszawa
Nie no ,zartuje'_" kazdemu sie moze zdarzyc ,ale to nieprzyjemne...

Cytat:
hello laleczki,

ja juz po pracy,wykapan,czekam na You Can Dance.

buzka
BiednaMoze po wakacjach sie poszczesci i sypna cos w pracy

Cytat:
no ja tez tak uwazam. w przyszlym roku planuemy wycieczke do USA i szukamy 2 osob jeszcze na podroz,tez w przystepnych cenach wiec jakby ktos chcial sie przylaczyc to zapraszam

dzien dobry,

ale przymrozek dzis,moje auto zamarzniete bylo, brrrrr. na szczescie tylko dzis przezyje a jutro mam w pracy Halloween dzien wiec juz z gorki bedzie zawsze tak lepiej sie pracuje jak czlowiek wyluzowany i wogole.

milego dzionka wam zycze.
DO USA? A gdzie konkretniej sie wybieracie?Widz e ze lubisz podrozowac...
O własnie Halloween jest ;-) Szkoda ze u nas to malo popularne...

Mileego wieczorka
Stary 2008-10-30, 15:49   #1994
agness51
Zakorzenienie

Witam dziewczyny

U mnie to nie ma za bardzo co pisać... dostałam @ i umieram,źle się czuję i w ogóle... wczoraj 3 tabletki brałam,a nic nie pomogło,dopiero wieczorem ustało... a poza tym to widziałam się również wczoraj z TŻ-tem,a jak wróciłam to od 22 do około pierwszej się uczyłam biologii,i chyba mi to nic nie dało,mam wrażenie,że to co dotyczy szkoły mi nie wychodzi ostatnio... mam 2 oceny do poprawki,a reszty nie mam najlepszych... nie wiem dlaczego,nie jest tak,że olewam szkołę,a mimo to nie wychodzi za bardzo ...mam nadzieję,że tylko na razie jakoś tak jest...
No a poza tym to niedawno wróciłam,wszamałam obiad i teraz leniuchuję,bo i tak bym się nigdzie nie ruszyła,boli mnie brzuch,cały spuchnięty,wydęty,normaln ie czuję się jakbym w ciąży była

Orzeszku - - zdolna jesteś

Miłego popołudnia .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 16:04   #1995
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
kuszące zaproszenie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

U mnie to nie ma za bardzo co pisać... dostałam @ i umieram,źle się czuję i w ogóle... wczoraj 3 tabletki brałam,a nic nie pomogło,dopiero wieczorem ustało... a poza tym to widziałam się również wczoraj z TŻ-tem,a jak wróciłam to od 22 do około pierwszej się uczyłam biologii,i chyba mi to nic nie dało,mam wrażenie,że to co dotyczy szkoły mi nie wychodzi ostatnio... mam 2 oceny do poprawki,a reszty nie mam najlepszych... nie wiem dlaczego,nie jest tak,że olewam szkołę,a mimo to nie wychodzi za bardzo ...mam nadzieję,że tylko na razie jakoś tak jest...
.
jak się uczysz to na pewno w końcu się oceny poprawią cierpliwości trochę i samozaparcia a będzie dobrze

witajcie Kochane

nie mogę się przyzwyczaić ze o 17 już ciemno jest wróciłam z praktyk niedawno, w sumie się ciesze ze to już przedostatni dzień, bo dziś przeszłam niewielki kryzys w związku z tym, ze się uczniowie nie nauczyli, nie zrobili zadania i w ogóle twierdzili ze nic nie rozumieją oj, jak to inaczej wygląda z drugiej strony biurka, dramat... od razu myśli ze to moja wina, ze im za bardzo popuściłam, byłam za miła, albo faktycznie coś źle wytłumaczyłam masakra po prostu
muszę się uodpornić psychicznie bardziej jeślibym miała kiedyś faktycznie uczyć

dla odreagowania idziemy dziś z do knajpki jakiejś, bo dawno nie byłyśmy tak po babsku ale przesadzać z % nie możemy bo jutro po południu znów nauczamy

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 16:14   #1996
agness51
Zakorzenienie

Ewuś - no ja dzisiaj patrzę a o 16 robiło się szaro
miłego spotkania .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 17:42   #1997
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
O własnie Halloween jest ;-) Szkoda ze u nas to malo popularne...
A szkoda, szkoda. Lubię Halloween .

Orzeszek
- to zakręcona jesteś :P z tym autobusem

Cześć dziewczyny
U mnie urwanie głowy,sama nie wiem za co mam się zabrac, godzin mi w dniu brakuje
jeszcze z historii musiałam napisac referat i 100x co to jest humnaznim i 100x odkrycia geograficzne kara dla całej klasy ;/ i nauczyc się Bogurodzicy, no zwariowała ta nauczycielka.
Oczywiście odkryc nie napiszę, bo to mi wyjdzie jakby pojedyńczo z 500 razy za dużo tego, a już padam.
Pokręcę się jeszcze trochę po necie, zjem coś, nauczę się tej bogurodzicy, wykąpię się i pewnie pójdę spac bo już usypiam . o.O miłego wieczorka

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 18:27   #1998
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Orzeszku - kochanutka! Nie mów,ze to głupota, bo daj spokój!;D Ja wsiadłam kiedyś do złych pociągów ;* Więc nie martw się - nie jesteś jedyna

Już po kolosie z farmakologii Na szczęście jutro wolne, więc weekend już mam! Ahhh <3. Jutro z TŻ-em idziemy na Bliznę 3d Się okaze czy wybiegne z sali po 10 czy po godzinie ;D

Kochane przepraszam,że nie zaglądam, ale nie mam kompletnie czasu ;( Teraz też tylko przelotem ;((( Podczytuję, podczytuję,ale czasu na napisanie nie ma ...;(

W domu byłam - weekend i dopiero na święta pojadę ;( Ehhh tęsknie bardzo;((

A teraz lecę TŻ-owi robić hamburgery

Miłego wieczoru ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 18:30   #1999
schism_
Zadomowienie

Helloł ;>

Przyszłam tymczasowo się z wami pożegnać Jako,że jutro/w sobotę kończy mi się umowa z Neostradą ,a net z nowej sieci zamontują dopiero w czwartek po południu ==' Cóż trzeba będzie to znieść ;]

Swoją drogą dopadła mnie lekka jesienna depresja :P Pogoda kiepska,na studiach rozpoczyna się ostra sieczka,opuściłam już3 lektoraty z anglika pod rząd (ani nie miałam ochoty,siły i przygotowanej 'pracy'domowej,sama uczycielka pojechana sekciarka,indoktrynująca wszystkich na buddyzm Oo )gdy jestem w grupie tych kilkunastu osób wstydzę się przełamać i zwyczajnie pogadać bo 'będzie widać'
Zresztą jak wcześniej wspominałam dość się izolują między sobą ,

a i dokonane zostało ciekawe odkrycie z zębologiem w Wawie ==' Otóż matka 3 dni pod rząd dzwoniła pytać się czy szanowny doktorek jest, sekretarka oschłym głosem (gdy usłyszała me nazwisko_mówiła,że nie ,nie wie kiedy będzie i tak w kółko.
Aż znajoma z pracy rodzicielki,wpadła na pomysł ,aby 'coś'sprawdzić..
Dzwoni,podaje inne nazwisko,zmyśla historię choroby
i voilla.. Nagle okazuje się,że pan jest od 4dni obecny
Podstępem matce udaje dorwać się do słuchawki i normalnie zaczyna dyskusję,że dodzwonić się nie może,że to pilne ,owy milusim głosem ustala pierwszę wizytę na najbliższy poniedziałek o 12 w południe.
Trza będzie jechać,
o ile nie pocałujemy klamki
Zabawne ,że wszystko zaczęło po tym jak tydzień temu neutralnie i uprzejmie spytaliśmy się,czy jego kierowniczka wyraziła zgodę na zwrot części kosztów od NFZ'u
Cóż bywa..

Sam czwartek był dziś pojechany.. Żywię się samym słodkim ,jawnie zwiałam ze wspomnianych lektoratów,w sensie,że dołączyłam do reszty i wyszłam,bo mi się odechciało ,po powrocie wybyłam z domownikami do centrum handlowego kupić (co prawda na raty :P)ciśnieniowy ekspres do kawy (z opcją robienia Latte i Cappuccino ;D) i mini wieże muzyczną , potem deser w kafejce i zlądowaliśmy.
Yhh a jutro z rana pobudka i na wykłady

Tak czy owak życzę reszcie udanego wieczoru ;]
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 18:35   #2000
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczyny

No a poza tym to niedawno wróciłam,wszamałam obiad i teraz leniuchuję,bo i tak bym się nigdzie nie ruszyła,boli mnie brzuch,cały spuchnięty,wydęty,normaln ie czuję się jakbym w ciąży była

Orzeszku - - zdolna jesteś

Miłego popołudnia .
Biedna Mam nadzieje ,ze bole przejda
Aaa podziwiam Cie ze o 22 mozesz siasc do ksiazek. Ja juz bym nie dała rady fizycznie...
Ocenki na pewno poprawisz, nie martw sie A teraz im krotsze wieczory to bedzie sie chciało uczyc

Cytat:
eny poprawią cierpliwości trochę i samozaparcia a będzie dobrze

witajcie Kochane

nie mogę się przyzwyczaić ze o 17 już ciemno jest wróciłam z praktyk niedawno, w sumie się ciesze ze to już przedostatni dzień, bo dziś przeszłam niewielki kryzys w związku z tym, ze się uczniowie nie nauczyli, nie zrobili zadania i w ogóle twierdzili ze nic nie rozumieją oj, jak to inaczej wygląda z drugiej strony biurka, dramat... od razu myśli ze to moja wina, ze im za bardzo popuściłam, byłam za miła, albo faktycznie coś źle wytłumaczyłam masakra po prostu
muszę się uodpornić psychicznie bardziej jeślibym miała kiedyś faktycznie uczyć

dla odreagowania idziemy dziś z do knajpki jakiejś, bo dawno nie byłyśmy tak po babsku ale przesadzać z % nie możemy bo jutro po południu znów nauczamy

miłego wieczorku
Noo 17 ciemno To Ty Ewuś w szkole masz te prkatyki? Widzisz jak to ejst nie robic zadan...a kiedys pewnie sama nie robilas
A z tymi % to nie powiem...szalona nauczycielka wez przyjdz mnie troche pouczyc ,co?

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

Cześć dziewczyny
U mnie urwanie głowy,sama nie wiem za co mam się zabrac, godzin mi w dniu brakuje
jeszcze z historii musiałam napisac referat i 100x co to jest humnaznim i 100x odkrycia geograficzne kara dla całej klasy ;/ i nauczyc się Bogurodzicy, no zwariowała ta nauczycielka.
Oczywiście odkryc nie napiszę, bo to mi wyjdzie jakby pojedyńczo z 500 razy za dużo tego, a już padam.
Pokręcę się jeszcze trochę po necie, zjem coś, nauczę się tej bogurodzicy, wykąpię się i pewnie pójdę spac bo już usypiam . o.O miłego wieczorka
o referat z historii Nam tez zadała na wtorek. Chyba ogłupiała jak mysli ze ja przez Wszystkich Świetych bede to pisac...
Mi juz sie nie chce spac ,ale w szkole na 1 lekcjach usypialam juz...
Stary 2008-10-30, 20:57   #2001
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
DO USA? A gdzie konkretniej sie wybieracie?Widz e ze lubisz podrozowac...

uwieeelbiam podrozowaczazwyczaj caly rok co miesiac odkladam jakas sumke zeby na 2 tyg poszalec po swiecie...W koncu jedno zycie mamy...
W przyszlym roku plan jest California-Los Angeles-Las Vegas-Wielki Kanion-Santa Monica_San Diego-San Francisco.

jakby ktos chcial sie przylaczyc to naprawde zapraszam.Ja zajmuje sie wszelkimi sprawami organizacyjnymi i rezerwacjami

O własnie Halloween jest ;-) Szkoda ze u nas to malo popularne...ano szkoda bo w sumie fajny zwyczaj..Nie ma przebrania na jutro do pracy ale po pracy od razyu jedziemy wiec sie nie bede wyglupiac.Pozycze od kogos maske moze

Mileego wieczorka
Cytat:
U mnie to nie ma za bardzo co pisać... dostałam @ i umieram,źle się czuję i w ogóle... wczoraj 3 tabletki brałam,a nic nie pomogło,dopiero wieczorem ustało...
Miłego popołudnia .
oj bidulka...mam nadzieje,ze juz lepiej sie czujesz

Cytat:
kuszące nie mogę się przyzwyczaić ze o 17 już ciemno jest

u mnie to samo..wychodze do pracy-noc, wracam-noc. Jeeeezz...

miłego wieczorku
hehehe nie powiem,ze mnie zaskoczylas imprezowiczko ja popijam wlasnie szampana i sie wkrecam w wakacyjny humor

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
A teraz lecę TŻ-owi robić hamburgery ;*
o matko, skad ja to znam... ''kotus!!glodny jestem!!''

hej laleczki!

ja juz na walizkach,ze tak powiem nieskromniepopijam szmapana i sie nastawiam na wakacje psychicznieJutro mamy Halloween w pracy wiec fajnie bedzie a od razu po pracy startujemy do mojego kuzyna co mieszka kolo Manchesteru i w sobote o 6 rano mamy lot do Meksyku

zagadam rano i z lunchu jeszcze spijcie smacznie
Stary 2008-10-31, 09:56   #2002
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

dziwna kara a za co Was ukarali?

Cytat:

Już po kolosie z farmakologii Na szczęście jutro wolne, więc weekend już mam! Ahhh <3. Jutro z TŻ-em idziemy na Bliznę 3d Się okaze czy wybiegne z sali po 10 czy po godzinie ;D
opowiedz jak wrażenia

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Helloł ;>

Przyszłam tymczasowo się z wami pożegnać Jako,że jutro/w sobotę kończy mi się umowa z Neostradą ,a net z nowej sieci zamontują dopiero w czwartek po południu ==' Cóż trzeba będzie to znieść ;]
uuuuuu, ja bym się załamała bez neta wracaj szybko do nas no i mam nadzieję ze te historie z zębologiem się pozytywnie rozwiążą

Cytat:

Noo 17 ciemno To Ty Ewuś w szkole masz te prkatyki? Widzisz jak to ejst nie robic zadan...a kiedys pewnie sama nie robilas
A z tymi % to nie powiem...szalona nauczycielka wez przyjdz mnie troche pouczyc ,co?
ano w szkole, w liceum no i właśnie dobrze pamiętam jak ja byłam na ich miejscu, z tym ze muszę przyznać ze "za moich czasów" dyscyplina była dużo większa a ja sama byłam dość obowiązkowa, może w liceum juz nie tak jak w podstawówce, ale na tyle energii żeby chociaż spisać od kogoś to zadanie to miałam
chętnie bym przyszła do Ciebie pouczyć, o ile chcesz się uczyć łaciny

Cytat:

hehehe nie powiem,ze mnie zaskoczylas imprezowiczko ja popijam wlasnie szampana i sie wkrecam w wakacyjny humor
słusznie

Cytat:

ja juz na walizkach,ze tak powiem nieskromniepopijam szmapana i sie nastawiam na wakacje psychicznieJutro mamy Halloween w pracy wiec fajnie bedzie a od razu po pracy startujemy do mojego kuzyna co mieszka kolo Manchesteru i w sobote o 6 rano mamy lot do Meksyku
straszliwie Ci zazdroszczę ni i będę tęsknić i z niecierpliwością czekać na Twój powrót i relację z wakacji

Dzień dobry

wczoraj jakoś nie czułam się na siłach pisać ale dziś czuję się świetnie wyspałam się i jest git powoli się zbieram na praktyki, a po powrocie z praktyk szybko się spakuje i jadę do rodzinki bo wszakże jutro Wszystkich Świętych nie przepadam za tym świętem ale cóż przynajmniej się może z kuzynkami z tej okazji spotkam
wieczorem się jeszcze chyba gdzieś z TŻ-em i może jakąś ekipą wybiorę na miasto w Jaworznie (naszej rodzinnej miejscowości), w koncu dziś osławione Halloween

miłego piateczku Wam zyczę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-31, 10:42   #2003
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

orzeszku - nieźle z tym autobusem

ewusia - może będzie już lepiej na stałe. No chyba nikt nie może się przyzwyczaić, że jest już ciemno, mnie to masakrycznie denerwuje tylko nie bądź żyletą bo Cię "za nielubią"

Baby - nie poddaję się, ale denerwuje mnie już to, że ciągle skacze mi +2 -2 kg

Ewelkaa - nieźle, ja kiedyś miałam napisać 100 x nie będę przeklinać na lekcji rosyjskiego, to zaczełam się kłócić z babką i wyglądowałam na dywaniku u dyra

schism - tak to jest z lekarzami, też miałam kilka podobnych sytuacji, trzeba z nimi ostro i opierd.... ich bo tak to inaczej nie zdziałasz

a ja pewnie będę siedzieć dzisiaj w domu i się nudzić

Stary 2008-10-31, 10:57   #2004
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
straszliwie Ci zazdroszczę ni i będę tęsknić i z niecierpliwością czekać na Twój powrót i relację z wakacji

ja tez bede tesknic.....

wieczorem się jeszcze chyba gdzieś z TŻ-em i może jakąś ekipą wybiorę na miasto w Jaworznie (naszej rodzinnej miejscowości), w koncu dziś osławione Halloween
baw sie dobrze kochana!przebierasz sie?

Cytat:
chwila,chwila mialas sie juz nie nudzic

hej laleczki,

ja w pracy,dopinam wszystko na ostatni guzik przed wyjazdemchocaz i tak po powrocie kupa roboty bedzie napewno. Ale niewazne, dzis wyjazd

pozegnam sie z wami na lunchu
Stary 2008-10-31, 11:31   #2005
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:

opowiedz jak wrażenia

Opowiem,opowiem ^^

uuuuuu, ja bym się załamała bez neta wracaj szybko do nas no i mam nadzieję ze te historie z zębologiem się pozytywnie rozwiążą

To sobie wyobraź jak mi się musiało nudzić na Śląsku - mama zawiesiła neta i dopiero odwieszą w grudniu - jak przyjadę na dłużej

Dzień dobry

wczoraj jakoś nie czułam się na siłach pisać ale dziś czuję się świetnie wyspałam się i jest git powoli się zbieram na praktyki, a po powrocie z praktyk szybko się spakuje i jadę do rodzinki bo wszakże jutro Wszystkich Świętych nie przepadam za tym świętem ale cóż przynajmniej się może z kuzynkami z tej okazji spotkam

I zamierzasz przebrac się za beboka i cukierek albo psikus? Spędź dobrze ten czas;*
Cytat:

Leniuch, leniuch, enenenenen!

Cytat:

hej laleczki,

ja w pracy,dopinam wszystko na ostatni guzik przed wyjazdemchocaz i tak po powrocie kupa roboty bedzie napewno. Ale niewazne, dzis wyjazd

Agolku,oby ten wyjazd był udany ;* I bezpiecznej podróży życzę

A ja byłam na spotkaniu o pracę... i maaaaaam! Coprawda tylko max 200 zł miesiecznie (no bo ileż mozna dopstac zasprzatanie biura 2 razy w tygodniu po max 2h?xD), ale przynajmniej na jakieś swoje wydatki będę miała.

Za chwilę jadę po TŻ-a do Sopotu i do jego mamuśki na obiad ^^ Pozniej zakupky i bzzzzium do kina

Życzę wszystkim miłego weekendu ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 11:46   #2006
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ewusia - może będzie już lepiej na stałe. No chyba nikt nie może się przyzwyczaić, że jest już ciemno, mnie to masakrycznie denerwuje tylko nie bądź żyletą bo Cię "za nielubią"
podobo mnie lubią bo ogólnie staram się być miła ale wczoraj przy tej klasie trochę nas nerwy poniosły
Cytat:
a może jednak nie

Cytat:
nie no, raczej nie jakoś ta tradycja u nas nie jest zbyt powszechna i nie sądze żeby przebierańcy latali po ulicach ale jeśli bym wiedziała ze na jakąś imprezę trzeba się przebrać to na pewno bym się przebrała

Cytat:

to ja się już żegnam bo pewnie się miniemy baw się jak najlepiej Kochana i wracaj wypoczeta, odstresowana i opalona

Cytat:

A ja byłam na spotkaniu o pracę... i maaaaaam! Coprawda tylko max 200 zł miesiecznie (no bo ileż mozna dopstac zasprzatanie biura 2 razy w tygodniu po max 2h?xD), ale przynajmniej na jakieś swoje wydatki będę miała.
super mnie by nawet taka praca wystarczyła, ale póki co nadal szukam bezskutecznie

teraz to już wychodzę
miłego dnia jeszcze raz

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-31, 12:08   #2007
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

agolku - ale na tym moim zad... nie ma gdzie wyjść
nefre - lepsze te 200 zł niż nic
ewusia - no ja się nie dziwię, ja bym nie mogła pracować z uczniami bo mam za wybuchowy charakter

Stary 2008-10-31, 12:28   #2008
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
to ja się już żegnam bo pewnie się miniemy baw się jak najlepiej Kochana i wracaj wypoczeta, odstresowana i opalona
dzieki Ewcia bede 11 go spowrotem to postaram sie jakies fotki wrzucic jesli nie bede calkiem padnieta uwazaj na siebie i baw sie dobrze

Cytat:
agolku - ale na tym moim zad... nie ma gdzie wyjść
ah,niech juz Malinka nie narzeka takniech idzie na rower,na spacer,poczyta ksiazke,pouczy sie jezyka obcego,posprzata,upiecze ciasto etc.

ja juz sie oficjalnie zegnam Uwazajcie na siebie wszystkie i do uslyszenia po 11tym

papapappa:cmo k:
Stary 2008-10-31, 12:30   #2009
yerba
Raczkowanie

Dziewczynki.............. ... Wracam do życia!!
Udało się i dziś wreszcie profesor podpisał mi pracę. Mogę złożyć do dziekanatu i pozostaje już tylko szykować się do obrony...
NIE PISZCIE MGR NA OSTATNIĄ CHWILĘ Zwłaszcza jeśli temat jest rozległy, a promotor wymagający (bo wiadomo, że jedni przejmują się mniej a inni bardziej...)
No ale nic, niezmiernie się cieszę, że wreszcie się wyśpię i ogólnie odpocznę... Ostatnio już byłam tak niewyspana, że zaczęłam tracić pamięc, serio Mówiłam coś, a po chwili powtarzałam to samo Masakra...
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 12:57   #2010
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
o referat z historii Nam tez zadała na wtorek. Chyba ogłupiała jak mysli ze ja przez Wszystkich Świetych bede to pisac...
Mi juz sie nie chce spac ,ale w szkole na 1 lekcjach usypialam juz...
Hehe, najlepsza metoda- kopiuj-> wklej-> drukuj ; D .
U nas nawet nie czyta referatów..spra wdza czy i jak jest zrobiony i stawia ocenę.

Cytat:
Bo nikt nie wiedział tego jak pytała xD
ogólnie to przecież jesteśmy pod względem nauki jak i zachowania najgorszą klasą w szkole, ekheem.

Cytat:
Ewelkaa - nieźle, ja kiedyś miałam napisać 100 x nie będę przeklinać na lekcji rosyjskiego, to zaczełam się kłócić z babką i wyglądowałam na dywaniku u dyra
Hihi, Ty łobuziaro
Cytat:
No co Ty, Malinka, piątek jest .

Yerba- gratulacje kochana ; ) .

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości