|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Nosku,
wszystkiego najlepszego!
|
|
|
|
#1982 |
|
Miss Pudernica
|
Nosku wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i tonę najfajniejszych kosmetyków
|
#1983 | |
|
Zadomowienie
|
Nosku, wszystkiego najlepszego w dniu twojego święta, żeby uśmiech zawsze gościł na twojej twarzy, żebyś zawsze trafiała na mega-promocje w perfumeriach a od Mikołaja dostała wór pieniędzy na swoje zachcianki Cytat:
![]() Rzyrafko, trzymam kciuki za twoje dzisiejsze kolokwium, uczyłaś się więc na pewno zaliczenie to tylko kwestia formalna ![]() Aante, bardzo mi przykro
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dagmaro: Wszystkiego najlepszego - moje spóźnione życzenia ale szczere, zdrowia, szcześcia, pomyślności, pięknych kosmetyków oczywiście i uśmiechu na twarzy Sto latt !! ![]() Nosku- Wszystkiego naj! naj! naj! Zdrowia mnóstwo, uśmiechu moc, szczęścia, pogody ducha, Sto Lat !! ![]() Antee - bardzo mi przykro ale wiesz, widocznie tak musi być żeby prawdziwe szczęście do Ciebie przyszło
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Wróciłam właśnie z biblioteki, oddałam książki i podjechałam jeszcze do G.Krak. Spodobały mi się takie 3 mini błyszczyki z Hello Kitty w H&M Nie poszłam za to do żadnej perfumerii ani kosmetycznego, bo dziś powinnam odebrać zamówienie z Avonu i nie chciałam się rozpraszać widokiem innych kosmetyków.Kupiłam sobie za to kozaczki w CCC - beżowe z takim jakby szachownicowym wzorkiem na górze cholewki. Nie miałam żadnych kozaków w innym kolorze niż czarny, więc myślę, że zakup był dobry - będą mi pasowały do brązowej torebki i ciemnoczekoladowego płaszcza ![]() aante ściskam Cię mocno noseczku, wszystkiego najlepszego Mnóstwo pachnących prezentów, bo chyba lubisz jeszcze perfumy, prawda? ![]() EDIT: Złożyłam zamówienie z katalogu Avonu: - żel pod prysznic Winter Warmth - krem do stóp i łokci z kwasami AHA z serii tropikalnej PS + balsam do ciała z PS Himalajskie Ogrody Goji w promocji 2 za 34.40 zł.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-12-09 o 13:52 |
|
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Sephora chce mnie wykończyć
znów dostałam SMS na dni VIP-20% 10-17 grudnia, niby "na świąteczne zakupy"Cytat:
|
|
#1988 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nosku- najlepszego
Cytat:
Pomyliło mi się- to nie prawo gospodarcze tylko katedra polityki gospodarczej ![]() Cytat:
dzisiaj na razie tylko Marsa zwykłego, a zostało mi już tylko Kinder Bueno, Twis i 3 kulki Rnr ![]() Cytat:
![]() A prezent akurat wyjatkowo miałam wybrany zawczasu- z SP Kenzo pour Homme chciałam mu kupić bo strasnzie mnei zaintrygowały nuty i wypowiedzi z kwc ![]() gratulacje testów, ja dostałam pasty wcześniej od s t r e e t c o m u ![]() Cytat:
Cytat:
nie wiem co mi się dzieje ostatnio i nie mam juz do siebie sił ![]() staram się ![]() Cześć
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
aante_e
Rzyrafko, no normalnie masz pecha z tą szkołą, w głowie się nie mieści! Co do TZta, to może porozmawiajcie szczerze i jak coś z tego wyniknie to daj mu jeszcze jedną szansę... Ja dziś sama sobie zrobiłam prezent na Mikołaja- perfumy w których się zakochalam- Cacharel Eden Ale w tym roku to juz nic nie mogę kupić...
|
#1990 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Już kozaczki zaliczyły "chrzest" - poszłam w nich do sklepu. Wygodnie się noszą ![]() Cytat:
![]() Biedactwo, faktycznie jakiegoś pecha masz do uczelni ostatnio. Ale wierzę, że pozaliczasz wszystko ![]() I mam nadzieję, że sprawy sercowe też się jakoś rozwiążą Cytat:
Teraz prawie codziennie używam Gucci EDT odkąd je kupiłam, ale pewnie za jakiś czas będę musiała je odstawić na półkę, bo mi się zapach znudzi.
|
|
#1991 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Kurczę, nie zacytowały mi się wszystkie posty, a takie mi napisałyście śliczne życzenia.
Baardzo serdecznie Wam dziękuję za pamięć i za tyle ciepłych słów!!! ![]() Dagmaro spóźnione ale szczere życzenia A co do mieszkania............ mam je, mam ![]() isa perfumy oczywiście nadal kocham i ostatnio nawet mam nową miłość aante rzyrafko ściskam Was mocno oby wszystko niezależnie od tego co się teraz dzieje obróciło się na dobre
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku gratulacje
![]() Sama w tym roku spędzam święta - pierwsze na nowym mieszkanku i bardzo się z tego cieszę Umówiłam się na wizytę do mojej fryzjerki, idę zrobić odrosty i odrobinkę podciąć końce i zamówiłam siobie też saunę z maską nawilżającą ![]() Fuksjoo, mam nadzieję że nam sie zakupy w sobotę udają bo ja ostatnio nic nie umiem sobie kupić
|
#1993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też
![]() Nie kupuj, jutro (mam nadzieję) dotrze do Ciebie paczka ![]() Cytat:
![]() Też dostałam smsa od Sephory, ale tym razem to dobrze, miałam nadzieję, że wyślą przed Świętami :se-se-se:
|
|
#1994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to myślę nad Insolence albo L'instant Magic jeszcze od jutra w Naturze jest setka I Love Love za 129zł ![]() Cytat:
|
|
#1995 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko prezenty, nuuuda
Na razie nie kupuję dla siebie nic, czekam aż mi się praca (sama ) napisze, to wtedy pomyślę nad nagrodą
|
#1996 | |||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
Nie przypuszczałam, że kiedykolwiek tak to będzie wyglądać. I tak jak Ty, wiedziałam, że go to zrani, ale w całej tej sytuacji po prostu się dusiłam. A pytanie czy za dużo wymagam, zadaje sobie cały czas... Cytat:
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Ciężko mi się przyzwyczaić po 2 latach, że nie ma 'tej' osoby, samotne wieczory i noce. Przeraża mnie to i tyle. Mam nadzieję, że powoli wrócę do równowagi.
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, gratuluję mieszkania.
![]() Rzyrafko, jak ta dalej pójdzie to z tego pzredmiotu będziesz mogła zagiąć największego kujona. Cytat:
![]() I na pewno nie wymagasz za wiele. Skoro się dusiłaś to podjęłaś słuszną decyzję. Ja odeszłam chyba po 6 latach wspólnego bycia (nie pamiętam dokładnie) i nie żałowałam tego ani przez moment.
|
|
#1998 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i też by się przydało podciąć kudełki, tylko znów nie wiem czy wycieniować czy też skrócić o jakieś 15 cm i pocieniowac krótsze? A moż ejednak zostawić drastyczne skrócenie na wiosnę? Cytat:
Przyjacielskie meskie głosy podpowiadają mi, ze jednak te moje wymagania nie są wygórowane Jutro będę słuchac przyjacielskich głosów kobiecych ![]() Cytat:
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki trudny ten przedmiot?
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę tu pisać dokładnie, ale dotyczą kwestii podstawowych jak np. odpowiedzialnośc za druga osobę itp.
![]() Nie tyle trudny co po prostu sama pamięciówka i do tego na poziomie lekarskim czyli o wiele za dużo dla analityków med.
|
#2001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suuuper Cytat:
![]() Mnie z nowej gazetki kusi Kenzo L'eau par, ale jak już kupiłam eden to ten zakup odłożę na nowy rok ![]() Tak piszecie o rozstaniach, a my dziś mieliśmy małą wojnę... było dość dramatycznie, ale nie chcę tu o tym pisać
|
|
#2002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znosiłam takich. Na każdy termin musiałam się uczyć od nowa bo wszystko wylatywało z głowy. Cytat:
Wojny są potrzebne, oczyszczają atmosferę.
|
|
#2003 | |||||||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Nosku, ode mnie również wszystkiego co najlepsze, w tym kosmetyków także.
Przepraszam, że dopiero dziś, ale nie było mnie wczoraj. Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się, że moja koleżanka ma te kozaki, z tego co wiem to jest zadowolona z nich. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Btw. co to za fryzjerka? Cytat:
Jednak wierzę, że musi być Ci bardzo ciężko.. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 czy 3 razy mi się zdarzyło wyczuć go na ulicy na jakiejś kobiecie/dziewczynie i za każdym razem wydał mi się niesamowicie duszący, odpychający i aż mnie odrzucało. Dziewczyny, widzę, że problemy sercowe i z TŻ-ami jakoś się nasiliły ostatnio. Przesyłam moc pozytywnej energii wszystkim smutaskom
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już swoje EDM-y
Kochanie, bardzo dziękuję ![]() No właśnie też zauważyłam, że ostatnio jakoś wiele z nas ma problemy z TŻtami może to przez tą pogodę, brak światła wszystko widzimy w ciemnych barwach ![]() Co do moich nowych nabytków to pędzle są świetne (chociaż przy moim skunksie też z EDMu to są malutkie ) jestem bardzo zadowolona z różów, świetne kolory; podkłady trochę za jasne sobie wzięłam, ale te dwa jaśniejsze kolory będę używać pod oczy na cienie. Właśnie zrobiłam sobie makijaż ![]() Przyszła mi też z wymiany brązująca czekoladka Bourjois i woda też Bourjois sweet kiss- taki slodziak
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, strasznie długo spałam. Ale kot (zwierzak, nie TŻ
) tak się do mnie przytulił, że zasnęłam znowu i spałam do 10. Trzymajcie się dziewczyny. Ja sama rozstań nie znoszę. |
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie rozstania są czymś pozytywnym, szansą na coś lepszego.
Skoro poprzedni związek się wypalił, nie spełnia oczekiwań itd to najwyższy czas iść dalej wykorzystując dotychczasowe doświadczenia do zbudowania czegoś wartościowszego.
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przemknął mi temat maseł do ciała - mam karotenowe Bielendy, jest bardzo fajnie, pachnie delikatnie jak perfumy.
|
|
|
#2009 |
|
po prostu Em :)
|
To prawda.
Pamiętacie czarną serię w 2008 r.?
|
|
#2010 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja miałam skunksa i to był jedyny pędzel od nich, którego się pozbyłam, bo nie umiałam go używać Ale fakt - mogłyby mieć dłuższe rączki - ten nowy do różu i do cieni Smudge już mają długie, może wszystkim wymienią kiedyś![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja pamiętam. Jeszcze tu nie pisałam, ale podczytywałam Was wtedy i dokładnie w tym czasie zostawił mnie ex... Edycja: Zapomniałam wrzucić zdjęcia - dla Lizzie i Sleepy - Robione dzisiaj, niestety światło jest marne, więc to raczej orientacyjne zdjęcia... Wydaje mi się, że najbardziej żółty jest Winged Butter.
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-12-10 o 13:36 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

bardzo proszę o ustawienie spotkania na godzinę 11.00.

Nie poszłam za to do żadnej perfumerii ani kosmetycznego, bo dziś powinnam odebrać zamówienie z Avonu i nie chciałam się rozpraszać widokiem innych kosmetyków.

dzisiaj na razie tylko Marsa zwykłego, a zostało mi już tylko Kinder Bueno, Twis i 3 kulki Rnr 

Teraz prawie codziennie używam Gucci EDT odkąd je kupiłam, ale pewnie za jakiś czas będę musiała je odstawić na półkę, bo mi się zapach znudzi.
Baardzo serdecznie Wam dziękuję za pamięć i za tyle ciepłych słów!!!

Ale fakt - mogłyby mieć dłuższe rączki - ten nowy do różu i do cieni Smudge już mają długie, może wszystkim wymienią kiedyś