|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Cytat:
Kropelka nie pustak .... tylko ch*j
|
|
|
#1982 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
ogłoszenia parafialne
na maila wrzuciłam zdjęcia kiecki, bukieciku i gratis włosów i jeszcze jedne gratis Wam wrzuciłam- ja jako niebieskooka miały być brązowe, a wyszły szafiroweCytat:
a co lenisko nie chce Ci się samej zrobić?Cytat:
2. ja przebrnęłam ![]() zrobiłaś ![]() Marta a jak Twoje plany odnośnie przeprowadzki itd? Cytat:
![]() 2. obrona trudna raczej nie jest, myślę, że jak ktoś wie cokolwiek to go przepuszczą. jak broniłam mgr to miałam tylko obronę z pracy, a teraz mam i z pracy i z całego okresu studiów i dlatego przerzuciłam to na wrzesień. a na jakie podyplomowe chcesz iść? ja myślałam o jakiś dofinansowanych, ale po cholerę mi kierunek typu "przywództwo"? WTF???? jak ja sobie to w cv wpiszę? kompletnie bez sensu.... 3. i jak wygląda sytuacja z przyjacielem? ![]() Cytat:
a koleś do
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
|
#1983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziołchy
Na nic czasu nie mam. Ciągle w biegu, jak coś zaplanuję to jakaś budowa mi wyskoczy i muszę jechać. I tak w kółko. W dodatku moja nerka ciągle szwankuje. W środę miałam urografię i mocz ciągle stoi AAAAAAAAAAA najważniejsze. 3 sierpnia mam rozprawę rozwodową. Ten dupek do Pauli się nawet nie odzywa, nie daje mi ani grosza i albo mnie straszy albo błaga o ostatnią szansę. Oszołom jakiś. Cytat:
Co za dupek. Patrycja nie przejmuj się pajacem wynaturzonym Cytat:
2. Chce, chce... MUSZĘ na rachunkowość 3. Jak wygląda Przyjaciela mam cały czas plus w pakiecie ...
Edytowane przez tamlin111 Czas edycji: 2011-06-27 o 14:13 |
||
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin...Monika tak?? a co masz jeszcze w pakiecie??;>
aaaa męża/ ex-męża podaj o alimenty a cooo..niech się poczuje trochę odpowiedzialny ![]() a i chciałam się pochwalić że zdałam podatki o Boziuu Gosia żebym tylko ja na 5 roku nie wyleciała!! brrrr ![]() ależ z ciebie lachon a oczy masz boskiei własnie sobie pomyślałam że jak następnym razem będziesz w LBN ot nie ma bata i musimy się w końcu spotkać! buziaki, uciekam się uczyć do egz z postęowania cywilnego ;*
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, Gośka musimy się spotkać!
Monika... Co do ojca małej to masakra... Coraz częściej myślę, że nie cierpię facetów. Agatko nie wylecisz, będziemy za rok świetować nasze obrony! ![]() Pamietacie lustra jakie Wam kiedys pokazywałam? Odnowione, pomalowane stały za drzwiami. Właśnie się wziełam za siebie, pomyłam je, jedno wyszorowałam dokładnie, zmieniłam zaczepy i z pomoca ojca przyczepiłam do ściany. Juz zamówiłam w wojsku półkę na lustro na moje słoniki wszytskie No i będę szukała narożnika. Jeszcze lampę kupię kiedyś i będzie świetnie
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny powiem wam numer tylko nie spadnijcie z krzeseł czy z foteli
![]() Mój szanowny były przyjechał dzisiaj do moje siostry (bo mała u niej była) i powiedział można powiedzieć że zażądał żeby dała jemu małą, bo jak nie to po policję zadzwoni .To siostra powiedziała powiedziała że ma dzwonić bo tak policja mu nic nie da ,a jeszcze może za jego przekręty co policji powie moja siostra to mogą go wsadzić ....Kur*wa jaki debil jak ona do mnie zadzwoniła to aż musiałam usiąść bo nie wierzyłam w to co słyszę Chyba kupię bazukę Panie daj mi siły do debili
|
|
#1987 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. niedobrze z tymi nerkami....musisz cały czas trzymać rękę na pulsie bo to nie przelewki. moja siostra ma też takie problemy i co trochę robi badania. mam nadzieję, że będzie ok 3. dość późno wyznaczyli ten termin. faceci to jednak debile a tak zapytam, co z Twoją siostrą? macie kontakt? wybacz że tak bezpośrednio, nie musisz odp. Cytat:
świetnie2. nie wylecisz, daj spokój. zdajesz wszystko super i dasz sobie radę ![]() 3. dzięki4. no koniecznie, koniecznie. problem tylko polega na tym, że jak jestem już w Lbn to zazwyczaj od później nocy w piątek do wczesnego popołudnia w niedzielę i zazwyczaj czas wypełniony jest po brzegi, ale OBIECUJĘ, że następnym razem się z Wami zobaczę ![]() Cytat:
![]() fotki proszę, fotki ![]() Cytat:
to już jest wyższa kategoria palantawpadłam wczoraj spontanicznie na zakupy, miałam 10min na przymierzenie 7rzeczy bo zamykali już sklep i powiem Wam to że to dobra opcja na szybkie zakupy- decyzję trzeba podjąć migiem i kupuje się hurtem potem tylko boli przy kasie![]() kupiłam kremowy golf bez rękawów ![]() sukienkę- dół dopasowany czarny-taka mini, góra lekka, zwiewana i lejąca bluzka a'la nietoperek- mam w niej taką talię że aaaa. nie sądziłam, że z moimi biodrami można mieć taką talię niestety nie mogę znaleźć na necie jej zdjęciai buty ale na razie mam wrażenie że średnie są te przeceny. zwłaszcza na dziale męskim. P. lubi ten sklep peek& cośtam i zazwyczaj było tam pełno przecenionych koszul, a teraz posucha. w zarze to samo. co to za przecena 30zł a Wy już coś upolowałyście?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
ja upolowałam"D dwóję z porceudry cywilnej
test to bł kosmos naprawdę, na 50 pyt to może znałam odpowiedzi na 4-5w domu zjadłam prawie 2 tabliczki czekolady i idę spać.nie mam już siły
|
|
#1989 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podeśle mi któraś?? ![]() Oj Gosiu na razie przez wakacje jestem "uwiązana" tak można powiedziec w domu, bo nie mam pracy co za tym idzie pieniędzy na wyprowadzke musze czekać do września i się rozglądać za stażem jak już staz będzie to moge działać coś w tej sprawie poza tym moja mama może pracować do końca roku więc też może być cięzka sytuacja, a wtedy wiadomo, że jeszcze jak się wyprowadze dodatkowe koszty, na chwile obecną nie wiem jak się potoczy to wszystko, chociaż z przeprowadzki nie rezegnuje absolutnie poprostu może to się wszystko w czasie odwlec ![]() Cytat:
![]() i zdrówka życze, żeby jak najszybicej postawili diagnoze i leczyli co z tymi nerkami się dzieje i walcz o alimenty dla Malutkiej, co to jest, żeby się dzieckiem nie interesował i nic pieniędzy nie dawał ![]() Cytat:
idiota bo inaczej nie mozna nazwac sam sobie narobi klopotow jak zacznie walczyc i policje wciagac w to ![]() Cytat:
![]() ja kupiałam pare rzeczy ale dawno temu jak dorwałam zniżki -40% bo potem na tych znizkach -50% co byly wszedzie ostatnio nie kupilam kompletnie nic, nic mi sie nie podobalo bez przeceny kupiłam spodniczke ![]() poza tym leniuchuje całkowicie, wstaje pozno i nic nie robie, wlasciwie nie mam z kim jeszcze moi znajomi sa w szkolach, koncowki sesji nie wrocili do domu, niektorzy pracuja wiec tylko w weekend mozna sie spotkac ja sie rozgladam za praca ale na razie nic, odzywalam sie do tego faceta u ktorego pracowalam rok temu jako hostessa, ale mowil, ze na razie nie ma zleceń jak cos da znać wiec czekam ![]() poza tym ze spraw sercowych słabo ostatecznie spotkalam sie z tym T. ktory jak pisalam chcial jednego, ale tak zaczelismy gadac, ze myslalam, ze mu przeszlo bylo milo siedzielismy gadalismy u niego, ale zebralo mu sie na amory chociaz nic nie bylo nastepnego dnia przyjechal do mnie bo zostawilam u niego parasol i okulary pogadalismy dal buzi pojechal potem byla cisza a potem pogadalismy i znow zaczal gadac, ze mnie tak lubi lubi ze mna rozmawiac, ale nie chce sie wiazac z młodszymi dziewczynami nie powiem zrobiło mi się smutno bo mi sie spodobal, ale coz no i wczoraj znow sie odezwal on chyba sam nie wie co chce wiem, ze go ciagnie do mnie widze, ale przez jakies byle ma uprzedzenia do młodszych dziewczyn i o! ![]() się rozpisałam
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2011-06-30 o 16:04 |
||||
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
heelooo
gdzie się wszystkie podziały??
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Ja, ja jestem...
![]() To kiedy się do mnie wybierasz;> To pokój posprzątam
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem
![]() dziś u mnie tak zimno i pada, ze nie ma sensu nigzie wychodzic :/ Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2011-07-02 o 15:15 |
|
|
|
|
#1993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chciałam się Wam pochwalić , że do zdania egz zabrakło mi 2 pkt, jak pech to pech
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Agat jesli tylko będe to jasne
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
miałam coś napisać ale mi się nie chce:/ dobija mnie ta pogoda
poprawię się jutro, obiecuję
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak tylko szybko.
Gosiu z siostrą nie mam kontaktu, ona dla mnie nie istnieje. Tak jak on. Nie chce ich znac. I tyle w temacie. Uczę się włoskiego Buonanotte |
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie mama zabrała z pokoju moją swinkę.
Późnym popołudniem zauwazyłam, że jest jakas nieruchliwa, osowiała, ciężko oddycha... Siedziałam z akwarium na kolanach cały wieczór, głaskałam, mówiłam do niej... Prosiłam żeby była silna. A ona patrzyła na mnie tymi swoimi pieknymi oczami, a później zachrumkała. Miałam nadzieje, że mówi "Nie płacz,to tylko kryzys" a ona się pożegnała... Po czym po prostu ok 23 przestała oddychać Była ze mną 7 lat 6 miesięcy i 28 dni. Od godziny nie mogę sie uspokoić, juz nawet mama głaskająca mnie po głowie i mówiąca, że jej jest teraz dobrze skapitulowała i poszła plakać do siebie...A ja siedze w moim pokoju i patrzę na pusty regał... Zawsze o tej porze dawałam jej nocna porcję jedzonka a ona jakby na złość zawsze chrupała suchy chlebek do późnych godzin a jak sie ją zaczepiało(zazwyczaj ją wołałam) patrzyła tymi bystrymi oczkami mówiąc "I tak mnie kochasz". Może nie byłam idealną właścielką ale sie starałam... Kochałam ją najmocniej na swiecie a teraz... Teraz w pokoju panuje przeraźliwa cisza... Tato zobowiązał się pochowac ją jutro w wojsku, w miejscu które tam uwielbiam, pod pieknym kasztanem. Znalazłam taki piękny tekst: "Kiedy odchodzi zwierzę, które było szczególnie bliskie komuś, kto pozostał po tej stronie, udaje się na Tęczowy Most. Są tam łąki i wzgórza, na których wszyscy nasi mali przyjaciele mogą bawić się i biegać razem. Mają tam dostatek jedzenia, wody i słońca; jest im ciepło i przytulnie. Wszystkie zwierzęta, które były chore i stare powracają w czasy młodości i zdrowia; te które były ranne lub okaleczone są znów całe i silne, takie, jakimi je pamiętamy marząc o czasach i dniach, które przeminęły. Zwierzęta są szczęśliwe i zadowolone, z jednym małym wyjątkiem: każde z nich tęskni do tej jedynej, wyjątkowej osoby, która pozostała po tamtej stronie. Biegają i bawią się razem, lecz przychodzi taki dzień, gdy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego lśniące oczy są skupione, jego spragnione ciało drży. Nagle opuszcza grupę, pędząc ponad zieloną trawą, a jego nogi poruszają się wciąż prędzej i prędzej. To ty zostałeś dostrzeżony, a kiedy ty i twój najlepszy przyjaciel wreszcie się spotykacie, obejmujecie się w radosnym połączeniu, by nigdy już się nie rozłączyć. Deszcz szczęśliwych pocałunków pada na twoją twarz, twoje ręce znów pieszczą ukochany łeb; patrzysz znów w ufne oczy swego przyjaciela, który na tak długo opuścił twe życie, ale nigdy nie opuścił twego serca. A potem przekraczacie Tęczowy Most - już razem..." |
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
po 20 lipca będziesz?? w sierpniu jadę ze znajomymi do D. a potem nauka
tylko żeby nie padałoCytat:
)ja miałam w planach zakupić sobie kurs hiszpańskiego albo włoskiego bo gdzieś wyczytałam że samemu można się nieźle ich nauczyć, oczywiście żeby w prostych sytuacjach się dogadać ![]() Gosia Ty leniu wczoraj miałam ostatni egzamin, to znaczy ostatni w czerwcu powiem Wam, że to prawda że ze słabszą osobą się nie wchodzi na ustny.na to konto że koleżanka nie umiała i próbowała zakręcić panią dr, to dr mnie przemaglowała i mimo dobrych ocen z kół postawiła mi 4 z ćw i egz,a chciała choć 4,5 bo naprawdę umiałam
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
agatka powinnam gdzies tam w ostatnich dniach lipca byc w domu
![]() I ma nie padać, dziś rano miałam słońce! |
|
|
|
|
#2000 | ||
|
Zakorzenienie
|
wczoraj tez mi się nie chciało ale dzisiaj już piszę choć w sumie też mi się nie chce
![]() oj bo dopadła mnie taka apatia. nie tylko z powodu pogody. W pracy zaczął mi się zastój i nic ale to kompletnie nic nie muszę robić. Jest to dla mnie całkowicie dobijające przede wszystkim jednak: Kaś aż się popłakałam.... siedzę w pracy przed kompem i ryczę jak głupek to jest strasznie przykre jak odchodzi nasze ukochane zwierzątko. niestety nic na to nie poradzimy.... ten żal trzeba po prostu przeczekać. Wiem jak to boli bo też straciłam mojego ukochanego królisiena. tak znienacka i to było okropne.teraz straciłam Kitka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem czy zyje, czy cierpi, czy ktoś go krzywdzi, czy błąka się gdzieś smutny, że go zostawiliśmy.... to okropne uczucie..... wbrew temu co uważa wiele ludzi ja wiem, że psy czują, wiedzą i interpretują. i to najbardziej boli![]() Cytat:
za chęci do nauki. a jak się uczysz? sama, CD, książki, przez neta czy chodzisz na zajęcia? bo ja też się przymierzam do odświeżenia języka tylko nie mogę się zebrać i zastanawiam się nad efektywną metodą.Cytat:
to teraz wakacje?wiesz Agata ocena się nie liczy. Nie ma sensu zwracać na to uwagę. Ja wiem, że niedosyt i poczucie niedocenienia jest, ale ważne że zdałaś, że masz to do przodu. Zgadzam się z Tobą, że nie warto wchodzić ze słabszą osobą na egzamin choć czasem jest tak, że dzięki niej wypada się lepiej to jednak ta reguła ma zastosowanie rzadziej niż ta że się zostanie przemaglowanym. Ja zawsze starałam się wchodzić z kumpelą, która ma nie tylko podobny poziom wiedzy, ale i charakter, bo wiedziałam, że jak się nam noga podwinie to obie będziemy kombinować, zagadywać itp. i zazwyczaj się to udawało![]() z pozytywnych spraw to muszę się pochwalić, że ostatni egzamin zdałam na 4 i SKOŃCZYŁAM STUDIA!!!!!!!!obrona będzie we wrześniu przez co w sumie trochę się też wkurzam. Wiem, że z jednej strony przy takim nagromadzeniu obowiązków nie udałoby mi się rzetelnie przygotować do 47pytań na obronę+praca i to jeden z 2powodów przerzucenia tego na wrzesień. Drugi to taki, że oddałam 4czerwca promotorce rozdział do poprawy i ankietę do zaakceptowania, która jest mi potrzebna do pisania 3rozdziału, a ona do tej pory mi tego nie oddała ![]() drugą pozytywną rzeczą jest to, że od dłuższego czasu zastanawiałam się co ze sobą mam zrobić, bo nieprzyzwyczajona jestem do wolnych weekendów więc szukałam i szukałam i znalazłam sobie studia podyplomowe z e-marketingu już się zarejestrowałam, zaniosę dokumenty i mam nadzieję, że zostanę przyjęta. To są studia dofinansowane więc niestety może być z tym sporo hocków- klocków (ciiiii oby nie).Także krótko trwał mój stan w tzw. :naukowym zawieszeniu:- dokładnie 3dni a w weekend P. miał urodziny i jedną z niespodzianek jakie mu zrobiłam to a) mój wyczyn- upiekłam muffiny , b) zabrałam go na gokarty. Normalnie cieszył się jak małe dziecko
||
|
|
|
|
#2001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo i jak nauka?chyba Gosia o to pytała wiec sie podlaczam pod pytanko jak sie uczysz płyty, ksiązki? Cytat:
już pare dni temu obejrzałam zdjecia ( dziękuje za przypomnienie maila i śliczne oczka miałaś ![]() tak mi przykro z powodu straty Kitka cięzko coś w takich chwilach powiedziec kiedy do takiego stworzonka jest się tak przwiazanym ![]() gratuluje ukonczenia studiow i trzymam kciuki za obrone bedziesz miała duzo czasu zeby dobrze sie do niej przygotowac ale jestem normalnie pod wrazeniem, ze juz szukasz dalszych studiow naprawde widac, że jestes bardzo ambitna ![]() Kaś tak bardzo mi przykro |
||
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Co poza tym u mnie nudze sie jak zawsze
nie moge znalezc zadnej pracy wiec nie jest ciekawie, tak bym chciala chociaz na tą hostesse, ale tamten facet nie ma zlecen na razie i czekam Rozmawiałyscie o nauce jezykow ja wlasnie mialam postanowienie, że w wakacje bede sie uczyc i sie zastanawiam czy jednak dalej nie angielski umiałam go na dobrym poziomie w liceum, ale teraz 2 lata nie miałam styczności i już sporo zapomnialam i pomyślałam o takim "odświeżeniu" i dalszej nauce chociaz kusi mnie jakis inny nowy język, dlatego tez pytałam Monike jak się uczy w jakiej formie j. włoskiego ![]() Ostatecznie zarejestrowałam się na studia na SGGW i na CM w Bydgoszczy na dietetyke zobaczymy gdzie sie dostane w sumie juz w sobote teraz bedzie wiadomo czy sie udalo na SGGW ![]() Czekam na słonce wreszcie bo już dosc mam takiej pogody zimno w lipcu a ja jestem taki bladzioch straszny, że musze sie wkoncu troche opalic mam nowy stroj i mleczko do opalania a słonca dalej brak
|
|
|
|
|
#2003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Buongiorno ragazza
Paula nadal chora, do przedszkola dopiero w poniedziałek. Tragedia. Ogłupieję tu do reszty. Ja chcę do ludzi Dobrze że na dwór już może wychodzić, no i wieczorkiem czekają mnie miłe odwiedzinki ![]() Pogoda w końcu się poprawia i oby tak zostało, bo nad morze chcemy jechać. Kaś tak bardzo mi przykro Cytat:
Cytat:
2. A dziękuję, dziękuję W sobotę był u mnie mój... sama niewiem jak go nazywać Powiedzmy przyjaciel i On zna włoski i tak mnie uczył że postanowiłam sama się doszkolić. Szukam słówek które mnie interesują i się ich uczę. No i kupiłam Blondynkę na językach. Fajna książka, prosto, zwięźle. Codziennie po 20 zdań. Bo nie ma tu nauki samych słówek tylko już całe zdania. Moim zdaniem fajnie. A efekty, no cóż zobaczymy ![]() 3. Gratuluję ![]() ![]() klask i:4. To żeś dała sobie czasu na zawieszenie 5. Ale fajny pomysł. Ja się wybieram na spływ kajakowy i do parku linowego ale ciągle coś |
||
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na wakację mam w planach kajaki, chciałabym odwiedzić stadninę i polecieć samolotem tak turystycznie. Takie moje małe marzenia pozwalające przezwyciężać słabości...
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
mnie dziadkowie chcieli zabrac na wycieczke do Włoch bo lecą
ale wybrali taki termin, że nie wiem czy bedzie pasowal koniec wrzesnia wiec poczatek roku akademickiego na uczelniach i mozliwe, ze bede miala staz a wtedy nikt mi urlopu nie da bo mi nawet nie przyslyguje wiec niestety ale wycieczke do Włoch odpada
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jak ja bym chciała...
![]() A jadę za to w przyszły czwartek "nad morze"
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
tez zawsze chcialam do Wloch
zreszta w ogole samolotem tez nigdy nie lecialam no ale coz
|
|
|
|
|
#2008 |
|
Zadomowienie
|
Witam was zimnego Lubina ;(przyjechałam Oliwkę zostawić,a tu zimno ,a mała chciała jechać na baseny z moją mamą ,a tu klapa.Ja niestety jutro wracam do Londynu ciepłego
Wczoraj weszłam na czata z nudów i stwierdziłam że na tym czacie sami sponsorzy siedzą albo napaleńcy ,którzy za s*ex zapłacą żenada....
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Patrycja na jakim czacie byłaś?? jak na lbn na interii to się nie dziw:P ja tam kiedys wlazłam z nudów, ot tak żeby poklikać z kimś z nudów a tam sami sponsorzy ![]() Gosia! Kitek się zgubił?? o matko jak mi przykro, taki słodki był z niego pieseczek nooo proszę to ile już będziesz miała tych studiów porobionych?? ale fakt, jak masz zamulać w weekendy to lepiej się rozwijać ja widzę po mojej współlokatorce, która siedzi w weekendy w domu jak można się wynudzić..ma 30 lat i nie ma faceta, wszystkie koleżanki sparowane i ona jedna została..czasem potrafi całą sobotę przeleżeć w łóżku i filmy na kompie oglądac.. co prawda u ciebie jest troszkę inna sytuacja, bo masz P. ja powoli zaczynam wpadac w depresję, bo studia się konczą a ja nadal sama i nie chcę tak sama weekendów spędzac w przyszłości...co do egzaminu, było minęło, 4 to tez dobra ocena:") tylko że czuję niedosyt bo dużo się uczyłam z teog przedmiotu przez cały rok no i jestem na nim na seminarium już trudno...laseczki, ja jutro jadę nad morze więc przez jakieś 2 tyg mnie nie będzie, to zawczasu przesyłam Wam gorące pozdrowienia znad Bałtyku
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Agata a w które rejony jedziesz? Bo ja jade w przyszły czwartek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

na maila wrzuciłam zdjęcia kiecki, bukieciku i gratis włosów
i jeszcze jedne gratis Wam wrzuciłam- ja jako niebieskooka
a co lenisko nie chce Ci się samej zrobić?
Sytuacja bardzo podobna i tego samego się bałam, że przez chwilę będzie super a później skończy się totalnie wszystko i stracę przyjaciela...
a koleś do
Co za dupek. Patrycja nie przejmuj się pajacem wynaturzonym 

świetnie
dzięki
to już jest wyższa kategoria palanta
niestety nie mogę znaleźć na necie jej zdjęcia
a Wy już coś upolowałyście?

cięzko coś w takich chwilach powiedziec kiedy do takiego stworzonka jest się tak przwiazanym
klask i: