|
|
#2011 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
![]() A dyniowe zupy potrafią być naprawdę dobre, szczególnie w wydaniu słodko-pikantno-orientalnym.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2012 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chyba pójdę spać jak Gryx
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Nietopesz zatruł talerz z zupą dla Redzi
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ poleca szukanie wśród Dell i Sony Vaiooraz skoro już w matrycę inwestujesz bo chcesz cadować itp to żebyś se wzięła 17 cali |
|
|
|
|
#2015 |
|
Panaroja
|
Ufff , wróciłam po całodziennym siedzeniu na doopie i wchłanianiu mądrości didowraczowych , zwyciężyła czerń i glany ale fijolecik miał reprezentację w postaci czapeczki , szaliczka , rękawiczuszek i lakierku na paznokietkach Idę Was przelatywać , może starczy mi siły
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
a ja widziałam całe piekne pola dyni i stosy dyń ustawione przy drogach jak byłm w kieleckim na wsi. Widok był cudny , tylko dziecko nie fciało stanąc ,żeby foty zrobi , bo droga była wąska i nie chciał ruchu tarasowac. za to w polu jedna sobie "przygarnęłam" .
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Gryszardzie, Tyś zupełnie jak mój Chłop z tymi zegarkami.
Najpierw jakieś kwadratowe a teraz takie, że można nimi gwoździe wbijać. Chociaż mnie się podobają tego typu męskie zegarki. ![]() Polly, ale lapki nie zostały stworzone do Twojej czy mojej pracy. Chodzić będzie, ale jak otworzysz cada i jeszcze 2 inne programy, to nawet czterordzeniowy MacBook Pro może ciężko dychać. A co tu dopiero mówić o dwurdzeniowych pececiakach. Toż solidny rendering będzie się mielił tydzień. ![]() A dlaczego stacjonarny nie wchodzi w grę? Za 4 tysiaki to możesz mieć full-wypas plus używany lapek za kilka stówek do prezentacji. 16 godzin na ślabanie. Padam już na paszczękę a tu końca nie widać.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2019 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
w temacie kompików, w poniedziałek będę miała w pracy zainstalowany Windows XP full wypas nowoczesność, c'nie? ![]() edit: bosz, dopiero dotarło do mnie 16 h to powinno być zabronione
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-10-14 o 20:44 |
|
|
|
|
#2020 | ||
|
Zakorzenienie
|
będziemy pierwsze
Cytat:
![]() fłaśnie Cytat:
oglądam Grease , a później Omen
|
|
|
#2021 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Generalnie zalecenie uslyszałam, że najlepiej by było, gdybyś poszukała laptoka z Quadro FX ![]() EDIT: ponoć Precisiony z takimi cechami da się kupić do 3 tysięcy
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-10-14 o 20:54 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2022 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#2023 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
. I pytaj , jak bende wiedzieć , to pofiem , a jak nie to pofiem że nie fiem ![]() Cytat:
![]() Obcy Mnie tesz ![]() Cytat:
Cytat:
Ojciec karmiący ![]() Bomba
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2024 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Uwielbiam duże golfy - zawsze z nich jakieś okruszki wytrzepuję
|
||
|
|
|
#2025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Idę na seriale będzie też wino
|
||
|
|
|
#2026 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ja cadowac bede na monajtorze 22 calowym, lapek ma byc w teren Cytat:
mam juz jeden stacjonarny- full piraten , musze miec cos full oryginal...a 2 stacji nie mam gdzie trzymac po prostu...Cytat:
ale ja robie na archicadzie- wszystko 3d ![]() ogólnie dobrze mówi-to niech mi zanjdzie taki do 4,5 koła ![]() kolega ma xpsa della i mowi ze chodzi to jakos , tylko one som błyszczące dlaczego?
|
|
|
#2027 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() 2. xps do cadów się nie nadaje, bo zamiast quadro fx ma jakiegoś gforce'a - rzekł TŻ i oddalił się dumnym krokiem
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
śmieję się, a to fcale nie jest śmieszne mi sie nawet bez golfu ciągle jakieś okruszki i medale czepiają
|
#2029 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2030 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ho na faka f kszaka, co? Twój P. podobny do jednego z moich kolegów jest zostało trochę? Uwielbiam dyniową ![]() i czego się szczerzy? Teraz boli mnie brzuch z przejedzenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Źle mi jakoś dziś.I wszystko bez sensu. I mam przeczucie,że zrobię jakąś głupotę, a potem będę żałować
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-14 o 21:20 |
|
|
|
|
#2032 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Vegeta już nie smakuje ![]() Cytat:
Cytat:
a ona mogła mówić potem , czy jej to przy mimice odpadało kawałkami ![]() Przeczytałam "może Redzia śpi w toalecie ![]() Cytat:
? Ju , wypachniłam się Aromatixem Elixirem ![]() ![]() ale żaden zbok się nie przyplątał , a nawet jakby się jakiś znalazł , to pewnie nie zdołałabym się dopchać - 99% to były baby , niemalże piszczące na widok wykładowcy płci męskiej ![]() Cytat:
Cytat:
Tatar mniam , śledzie mniam ![]() Co Wy s temy zegarkamy , zupełnie jak mój małżon , gdzie nie pójdziemy , zaraz każe mi wszystkie zegarki oglądać a mnie to po co , mam jeden chodzący i cześć
||||||
|
|
|
#2034 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#2035 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! własnie-niby sie nie nadajo a jednak działa ![]() o! ale zapytaj Tza na czym polega to nienadawanie sie? co bedzie nie tak? bo ja sie nie znam i nie potrafie przewidziec konsekwencji ![]() ![]() ![]() Cytat:
o ![]() to tak jak ja ![]() nawet wiem jaka bym zrobiła ![]() na szczescie nie mam mozliwości :rolleyes :Cytat:
nie wchodzo
|
|
|
#2036 |
|
Nindżopesz
|
Co do zupy zarydzykowałam. I żyję! Żałujecie? ![]() Ach, zaraz u nas dżampreza... Znowu granie... Kiedy ja się wyśpię... |
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie za współczucie.
Kameno, sama sobie zabronić nie mogę, krasnoludków ni mom niestety a robota sama zrobić się nijak nie chce. Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2038 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ad2. ide oblukać narzutę, bo nie pamiętam fajnie ![]() ide ale to było w 2005, troche sie chop zmienił ![]() Cytat:
oć f te kszaki, wszystko mi opowiesz
|
|
|
#2040 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale wychodzi ze to jedyna opcja w sensownej cenie ![]() tylko ze wszystkie co są dostepne majo 4 GB ram a do win7 64 bitowego to za mało ![]() ale moze dołozo na zamowienie ale najlepsze ze w krakowie to nie wiem gdzie to kupic ![]() ide sie pocionc
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.

Za 4 tysiaki to możesz mieć full-wypas plus używany lapek za kilka stówek do prezentacji.
to powinno być zabronione

Ja w swej karierze spotykam różnych lekarzy Przykład ostatni - mówię, że m.in boli mnie gardło, a lekarka nawet do niego nie zagląda bo byle szybciej Jak didowi kiedyś coś dolegało, to samo zaproponowałam takie i takie badanie (poczytawszy o tym w necie ), a ona powiedziała, no tak to może zróbmy to badanie Ja rozumiem znudzenie zawodowe itd, ale niektórzy ewidentnie olewają Żeby jednak nie było, spotkałam w swej karierze pacjentowej z 4 lekarzy z powołania, którym zależy i zależało, by dojść do tego co jest pacjentowi 

Uwielbiam dyniową 
oć f te kszaki, wszystko mi opowiesz