|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
Ten tonik wprawdzie kwasów ma niewiele, ale... wysyp pokwasowy?
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
Eeej no mówiłam, że w piątek jak w domu będę
do 14 wytrzymajcie Kochane
|
#2013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ano możliwe, zwłaszcza że ja do tej pory z kwasami niezbyt za pan brat. Tak czy siak tymczasowo tonik odstawiony .Cytat:
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Od miesiąca nie czułam żadnego podniecenia, a tu takie nowości szykują się, że chyba poczuję parcie na zakupy!
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2014-10-17 o 10:50 |
|
|
|
|
#2015 | |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Dawno was niepodczytywałam. A nie tak dawno byłam w Top Spamarkach. ![]() Uciekam robić obiad. Dzisiaj na pierwsze danie zupa ogórkowa, a na drugie pieczona pierś z kurczaka z ziemniakami i warzywami na patelnie ![]() Cytat:
Byłam u rodziców na 2 dni. Ich pies jest we mnie tak zakochany, że nic nie dawał mi zrobić. Ciągle tylko przychodził do mnie, podgryzał sznurówki od moich butów i non stop skakał ze szczęścia. Jak wczoraj wracałam do Warszawy owinął swoje łapki wokół mojej nogi i nie pozwalał mi wyjść!
|
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Diana, też czekam na relację
![]() Ja znów w mieście rodzinnym, dużo się u mnie dzieje. Ogólnie całymi dniami nie ma mnie w domu. W poniedziałki mam tańce, w środy jogę, w czwartki wracam do rodzinnego na kolejne tańce, a w weekend zazwyczaj jeżdżę gdzieś z ekipą. Dzisiaj jedziemy na warsztaty z lindy hop, a jutro do Sosnowca na turniej rock'n'rolla. W środę byłam pobiegać, pierwszy raz po drugiej przerwie. Chciałam tak max 20-30minut pobiegać, ale wybiegłam gdzieś i się okazało, że mieszkanie tak daleko, 45minut mi zeszło... dobrze, że w ogóle trafiłam brakowało mi takiego trybu życia |
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Xminor ja też z niecierpliwością czekam na relację
|
|
|
|
|
#2018 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż chciałabym wrócić do biegania
|
||||
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;48562833]u mnie odkąd używam tego toniku i glinek to jest cacy
![]() mam podobnie Chociaż chciałabym wrócić do biegania [/QUOTE]U mnie teraz z twarzą jedna wielka tragedia... Ooo... może nie mieszkamy tak daleko siebie i możemy razem biegać?
|
|
|
|
#2020 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mieszkam w okolicach Dworca Nadodrze
Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2014-10-17 o 12:02 |
|
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;48563035]ja czasami czuję, że potrzebuję tylko wyrównać kolor i mogę ruszać na podbój świata
Ja mieszkam w okolicach Dworca Nadodrze [/QUOTE]Ja mam ostatnio taki wysyp, nie umiem sobie z nim poradzić... Ło, to nie, bo zanim bym tam dobiegła, to bym już płuca wypluła
|
|
|
|
#2023 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ale pomyśl jaką później byś miała kondycje |
||
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;48563436]
może błotko zapodaj na twarz? ale pomyśl jaką później byś miała kondycje Nic nie daje, chyba muszę wrócić do retinoidów ![]() Jak już będę miała taka kondycję, żeby tam dobiec, potem pobiegać z Tobą, a potem wrócić w okolice Sky Towera, to się odezwę
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiecie czy perfumy tej firmy są w ogóle jeszcze w sprzedaży?
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;48563436]mi jakoś nie podobają się Mnie też właśnie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2026 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ok a ja mam tam bardzo fajne miejsce do biegania ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;48563689]ja chyba niedługo zrobię zamówienie i będę robić pierwszy kwas
ok a ja mam tam bardzo fajne miejsce do biegania ![]() [/QUOTE] Jaki kwas chcesz kupić? |
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
No, jestem , opowiadam
Odkąd ją zobaczyłam, mój bicz radar wył jak oszalały, ale znajomi faceci, stwierdzili, że laski tak zawsze gadają o innych i zlekceważyli moje osądy W środę była impreza dla pierwszaków, ja miałam 1 dzień @, więc sobie spokojnie prawie cały dzień spałam i byłam jak worek młoda się wybrała na imprezę, super, przecież była dedykowana dla niej śpię sobie smacznie i słyszę jak wraca do pokoju, z jakimś jeszcze facetem (pomyślałam: ok, może wrzucił sobie portfel/telefon do jej torebki, moi znajomi też tak robią a szła tam m. in. z kolegami z piętra, więc spoko), ale ten gość ściąga kurtkę wyszedł z pokoju i się jej pytam "kto to jest , bo mi się nie chce otwierać oczu". Powiedziała, że jej kuzyn, bo za długo został na imprezie i nie ma czym wrócić do domu pomyślałam sobie, czy pół Gl to jej kuzyni? xD no ale ok, idę spać dalej. Wrócił, napił się wody z MOJEJ butelki, która stała na MOIM biurku (no młoda, czeka Cię kurs do sklepu po nową wodę dla mnie) i włazi na górę (ja bym kuzynowi kazała spać na fotelu a sama weszła do swojego łóżka ), ona poszła do łazienki, wraca i też na górę hop (osz kurde, no ale ok, ja po prostu nie mam kuzynów w swoim wieku, a z kuzynkami też śpimy czasem w 1 łóżku, może to tak działa? xD) no nic, próbuję spać dalej. I słyszę szelesty (no, układają się, łóżko wąskie, ciężko z chłopakiem a co dopiero z kuzynem, żeby zachować przyzwoitą odległość). I słyszę "hihihi ale to głupie, że będę mieć swój pierwszy raz z chłopakiem z roku, którego poznałam na imprezie" ooo, bardziej się skupiam, żeby sprawdzić, czy to na pewno nie idiotyczny sen "a masz gumki?" no i wtedy zaczęłam im z dołu ku*wować już się więcej nie odezwali i nawet się nie ruszali (ze strachu chyba, ładnie fuknęłam, jestem z siebie dumna ) , a dość długo nie mogłam zasnąć, byłam w takim szoku Niech się pie*rzy z kim chce, ile chce, nie obchodzi mnie to, ale nie kuźwa jak jestem w pokoju po południu wróciła z wodą dla mnie, ale nie odzywam się do s*ki . Tylko: tak/nie/nie wiem . Albo ona tego nie wytrzyma i się wyprowadzi , albo odpadnie po semestrze, albo ja na 2 semestr mam już zaklepaną jedynkę po znajomym z takimi ścierami się nie zadaję Ale już cały akademik chyba wie Amen
|
#2031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wybywam do lekarza. Czymać ciuki, coby się nie okazało nic szpitalnie chorego |
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Xminor, szczęka mi opadła :O
Tak w ogóle to ja jestem dziwnym pierwszakiem... nie byłam na żadnej imprezie jeszcze, nie integruje się z grupą i nie mam zamiaru tego zmieniać
|
|
|
|
#2033 |
|
Konto usunięte
|
Xminor jaka sucz
ale koleś tez nie lepszy, skoro chciał to robić w Twojej obecności niestety, niektórzy po opuszczeniu domu i pojsciu na studia czują się jak że smyczy spuszczeni i wariuja ![]() Edytah ![]() Obieram orzechy laskowe, chce któraś? Wysłane przez gołębia
|
|
|
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co się dzieje? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;48565979]Xminor jaka sucz ale koleś tez nie lepszy, skoro chciał to robić w Twojej obecności niestety, niektórzy po opuszczeniu domu i pojsciu na studia czują się jak że smyczy spuszczeni i wariuja ![]() Edytah ![]() Obieram orzechy laskowe, chce któraś? Wysłane przez gołębia [/QUOTE]Tylko że ten fagas był mocno pijany, a mój znajomy ją widział jak wychodziła z klubu i była prawie trzeźwa, ja miałam takie samo odczucie jak wróciła, nie śmierdziała, nie plątał jej się język, nic z rąk nie leciało
|
|
#2035 |
|
Wtajemniczenie
|
Xminor hahahaha , juz jak chcieli to robic to uj ich sprawa....ale przy Tobie.....szok
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu weekend! Jutro z psem do fryzjera, później przyjeżdża P.
|
|
#2038 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem po co przyprowadziła kolesia do waszego pokoju i Ci nakłamała, że to jej kuzyn. Mogli iść gdzieś indziej. Poniosła mnie wyobraźnia i tak sobie pomyślałam jak laska opisuje na wizażu swój pierwszy raz. |
|
|
|
|
#2039 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam do domu... z przeszkodami, bo oczywiście nie łaska wykreślić dany autobus z rozkładu, że nie przyjedzie, ale ty sieroto czekaj godzinę na kolejny
![]() Na szczęście nic strasznego. I chyba trafiłam wreszcie na kompetentnego lekarza! |
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.

.

"a masz gumki?" no i wtedy zaczęłam im z dołu ku*wować