Oceńcie moje życie, stary kawaler i nieudacznik? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Pokaż wyniki sondy: Czy waszym zdaniem autor tego wątku jest niezaradnym życiowo nieudacznikiem?
Tak 18 32,73%
Nie 18 32,73%
trudno ocenić 19 34,55%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-25, 12:25   #181
Fortuna1
Zakorzenienie

Dot.: Oceńcie moje życie, stary kawaler i nieudacznik?

Cytat:
Napisane przez niewidzialny30 Pokaż wiadomość
Co to za miejsca? (pojawiają się necie podobne koncepcje może nawet takie same i co z tego? nanotechnologia tez się pojawia wszędzie ostatnio a nadal jej nie mamy w domu) efekty kwantowe owszem ale ja z nich nie drwię w przeciwieństwie do ciebie, efekty poniekąd kwantowe masz nawet w kablu z prądem, co w tym dziwnego? Problem polega na tym nie podałaś żadnych argumentów przeczących możliwości występowaniu opisanego przeze mnie zjawiska "nie bo nie" nie wypowiadaj sie w ten sposób o rzeczach a których się nie znasz bo tak z tego wynika, Koleś który wynalazł mikrofalówkę w której odgrzewasz pitce z biedronki odkrył ją przez przypadek; batonik w jego kieszeni roztopił się gdy pracował przy radarach, nikt tego jakoś nie zaobserwował wcześniej a radar był już dostępny od dawna.
Chciałbym zakończyć ten temat ale cały czas mnie prowokujesz
Wyluzuj już, proszę cie.

Foty nie będzie (podobno wygląd nie ma znaczenia? :P) aleee mój link do profilu randowskiego otrzymała pewna miła istota z tego forum i stwierdziła że jest ok.Dostaniecie mały fotoreportaż z mojej pracy, może to was zainteresuje (o moim hobby już ani słowa bo kontrowersje to wzbudziło ogromne)

Janusz jak to Janusz(to on nakłonił mnie do założenia DG i zarabiam więcej niż 2k ale na ZUS płacę 1200, Janusz też opłaca mi księgowego) u nas na podkarpaciu bida jak fix, ludzie mi zazdroszczą ze mam taka prace, serio!) ale nie mogę powiedzieć że nie lubię mojej pracy bo w pracy nie doświadczam żadnego stresu i nikt mnie nie gnoi, panuje wyluzowana atmosfera a na zmianę przypadają tylko 2 osoby (ja i pewien STARY KAWALER 40+) dodatkową zaletą jest to że jestem tam w ramach DG więc mogę sobie kupować rożne rzeczy na firmę i odliczać to od podatku.
Wyniki sondy są bardzo podzielone, wygląda na to ze tyle zdań ile kobiet, fascynujące.
Jak na takie podejście to za niedługo również zostaniesz starym kawalerem 40plus.

Autorze czy odpowiesz na pytanie dlaczego nie chcesz, nie chciałeś iść na studia?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez Fortuna1
Czas edycji: 2017-01-25 o 12:33
Fortuna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 12:35   #182
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Co to za miejsca? (pojawiają się necie podobne koncepcje może nawet takie same i co z tego?
Na pewno youtube i na którymś forum. I ja nie mówię o podobnych koncepcjach czy nawet takich samych, tylko o dokładnie tym, czego zdjęcie wstawiłeś.
Swoją drogą to słaby wynalazek, skoro już ktoś miał identyczny pomysł
Cytat:
nanotechnologia tez się pojawia wszędzie ostatnio a nadal jej nie mamy w domu) efekty kwantowe owszem ale ja z nich nie drwię w przeciwieństwie do ciebie, efekty poniekąd kwantowe masz nawet w kablu z prądem, co w tym dziwnego? Problem polega na tym nie podałaś żadnych argumentów przeczących możliwości występowaniu opisanego przeze mnie zjawiska "nie bo nie" nie wypowiadaj sie w ten sposób o rzeczach a których się nie znasz bo tak z tego wynika, Koleś który wynalazł mikrofalówkę w której odgrzewasz pitce z biedronki odkrył ją przez przypadek; batonik w jego kieszeni roztopił się gdy pracował przy radarach, nikt tego jakoś nie zaobserwował wcześniej a radar był już dostępny od dawna.
A w którym miejscu ja drwię ze zjawisk kwantowych? Widocznie nie skumałeś moich intencji.
Cytat:
Chciałbym zakończyć ten temat ale cały czas mnie prowokujesz
Wyluzuj już, proszę cie.
Odnoszę wrażenie, że jesteś jedyną niewyluzowaną osobą w tym wątku. Ja się tutaj świetnie bawię.
Cytat:
Foty nie będzie (podobno wygląd nie ma znaczenia? :P) aleee mój link do profilu randowskiego otrzymała pewna miła istota z tego forum i stwierdziła że jest ok.Dostaniecie mały fotoreportaż z mojej pracy, może to was zainteresuje (o moim hobby już ani słowa bo kontrowersje to wzbudziło ogromne)
A jednak, wygląd ma znaczenie.
Cytat:
Wyniki sondy są bardzo podzielone, wygląda na to ze tyle zdań ile kobiet, fascynujące.
No, kto by pomyślał, że ludzie mogą mieć różne opinie
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 12:54   #183
Minui
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
Autorze czy odpowiesz na pytanie dlaczego nie chcesz, nie chciałeś iść na studia?

Odpowiedział na to pytanie już niejednokrotnie, doczytaj sobie.

- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer.
Minui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 13:29   #184
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
nie nie, facet jednak trochę powinien, wdłg mnie powinien:
1. Być wierny
2. Nie chlać
3. Pracować
3. Umieć się zachować wśród ludzi
4. Mieć cierpliwość do kobiety (hehe)
No więc jeśli sam masz seksistowskie poglądy, to czemu u innych Ci przeszkadzają? Chyba, że wzorem jednej wizażanki uważasz, że seksistowski pogląd, który odpowiada wyobrażeniom idealnego partnera lub w który sam się wpisuje jest ok, a inne to wymyślanie?

Cytat:
Napisane przez annamari29 Pokaż wiadomość
Pracujesz za ok 2000 zł jak sam pisałeś, jak się okazuje na własnej działalności, osobę u której wykonujesz zlecenia nazywasz januszem biznesu... bhua ha ha. Jakbyś nie zauważył sam jesteś januszem biznesu, a ten co daje Ci taką prace wykorzystuje Twoją januszowatość, żeby zaoszczędzić i więcej zostało dla nniego...
A ty ani nie masz chorobowego, stracisz pracę jak przestaniesz wykonywać zlecenie. No sorry trochę krytyki wobec siebie, a nie wytykasz innym.
W czym Twój mąż, który sam sobie stworzył miejsce pracy, bo nie było w małej miejscowości innej opcji, jest lepszy od naszego kolegi?

Cytat:
Foty nie będzie (podobno wygląd nie ma znaczenia? :P)
Kto tak twierdzi?

Cytat:
Odpowiedział wielokrotnie.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 13:43   #185
adeedra
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Kto tak twierdzi?
Wymarzona partnerka użytkownika artur45
adeedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 14:19   #186
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
No więc jeśli sam masz seksistowskie poglądy, to czemu u innych Ci przeszkadzają? Chyba, że wzorem jednej wizażanki uważasz, że seksistowski pogląd, który odpowiada wyobrażeniom idealnego partnera lub w który sam się wpisuje jest ok, a inne to wymyślanie?

W czym Twój mąż, który sam sobie stworzył miejsce pracy, bo nie było w małej miejscowości innej opcji, jest lepszy od naszego kolegi?

Kto tak twierdzi?

Odpowiedział wielokrotnie.
W którym miejscu jego poglady sa seksistowskie w tym poscie?

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 14:20   #187
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Autorze pokaż zdjęcie to może wrócimy do głównego tematu.

Jako naoczny świadek zaświadczam - zdjęcie widziałam, autor to normalny chłop, wygląda dobrze. Wiadomo - ile kobiet tyle gustów, ale nie sądzę, żeby wygląd był tu problemem, bo na prawdę nie ma się czego przyczepić

BTW co do wynalazku - nie wypowiem się co do tego, czy ma prawo działac czy nie, bo to nie moja dziedzina i nie czuję się osobą na tyle kompetentną. Alee... a) autor nie porzucił zycia i pracy na rzecz "mrzonek" o byciu wynalazcą, traktuje to jako hobby w wolnych chwilach. Nie ma chyba powodu traktować to jako coś złego, wręcz przeciwnie - czymś się interesuje, coś rozwija, zakładając najgorszą opcję, że całe te działanie prowadzi donikąd - czy w międzyczasie człowiek nie poszerza swojej wiedzy? Nie zajmuje się czymś przyjemnym, pożytecznym i rozwijającym? A chyba o to głównie chodzi w hobby
b) ktoś kiedyś na świecie opatentował przyrząd do siusiania na stojąco dla kobiet i na tym zarabia, więc... kto wie co los przyniesie

ps. czuję się trochę winna jak potoczyła się dyskusja, bo to ja zapytałam o szczegóły wynalazku, ot z czystej ciekawości, lubię takie techniczne bzdurki, lubię słuchać o nowych, nawet szalonych teoriach. Mam wrażenie, że gdyby autor mi nie odpowiedział nie wybuchłaby taka nagonka na tę sprawę.
Zapisz
Zapisz
Zapisz

Edytowane przez _ema_
Czas edycji: 2017-01-25 o 14:27
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-01-25, 17:00   #188
annamari29
Raczkowanie

Cytat:

W czym Twój mąż, który sam sobie stworzył miejsce pracy, bo nie było w małej miejscowości innej opcji, jest lepszy od naszego kolegi
Chyba w tym, że nie jest męczybułą, nie jest januszem biznesu, który 1/3 wypłaty oddaje na składki tylko normalnie zarabia.
Ogólnie to nie zrozumiałaś intencji tego co pisałam. Pisałam, że jedyną przeszkodą jaka istnieje to nie jest to co sobie wmawia typu: mała miejscowość, bo mam inne hobby itd tylko ograniczanie samego siebie doprowadzają do sytuacji w jakiej jest. Tak samo jak pisanie nie zrobię teraz operacji, a może jakby zrobił byłby w stanie zarabiać więcej.. A jako przykład przedstawiłam męża, który wg wytycznych bo mała miejscowość, powinien mieć jeszcze gorzej, a jednak nie ma. A do dużej miejscowości miał 40 km. Jak się chce to można. Nie porównałam, że ktoś jest lepszy!
annamari29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 17:05   #189
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Nie porównałam, że ktoś jest lepszy!
Ale...

Cytat:
Chyba w tym, że nie jest męczybułą, nie jest januszem biznesu, który 1/3 wypłaty oddaje na składki tylko normalnie zarabia.
???

Sugerujesz, że autor zarabia nienormalnie, poza tym, że prawdopodobnie mniej?
Stary 2017-01-25, 17:13   #190
annamari29
Raczkowanie

Cytat:
Ale...

???

Sugerujesz, że autor zarabia nienormalnie, poza tym, że prawdopodobnie mniej?
Nie muszę, sam w jednym z postów sugeruje, ze zarabia mało, więc widocznie mu to nie odpowiada. Bo jak zarabiam kwotę X, to albo mi odpowiada, albo nie, jest mało dużo lub OK. Ja nie tworzę jego wizerunku, sam się tak przedstawił w pierwszych postach. A to, że piszę, że jest januszem... sam tak kogoś nazywa, a nie jest lepszy - do tego piję.
annamari29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 18:48   #191
ama4
High Quality Since 2007

Przeczytałam cały wątek i się nieźle ubawiłam momentami I mam wrażenie, że autor się też nieźle bawi jak to czyta Zwłaszcza, że wykazał się w tym temacie poczuciem humoru. A jest to jedna z ważniejszych cech w życiu w sumie.

Mam wrażenie, że cały temat mocno skręcił w jakąś dziwną stronę. Każdy kolejny post to kołki wbijane w Autora, a on się ciągle tylko broni przed atakiem.

Nie do końca rozumiem uwagi o tym, że Autor musi mieszkać sam w wieku 30 lat (mój TŻ w podobnym wieku też mieszkał z rodzicami, bo tak mu było wygodniej i w międzyczasie odkładał pieniądze na mieszkanie, które kupił już będąc ze mną) - grunt to dla mnie mieć perspektywy na wyprowadzkę w chwili, gdy kogoś pozna i będzie chciał zamieszkać z tą osobą. A pieniądze odłożone ma, więc zakładam że da radę jakby musiał/chciał.

Grunt to zadbać o zdrowie i zrobić tę operację oczu, wcześniej jednak próbując wynegocjować w pracy bezpieczny powrót. Wiem, że ciężko, ale lepiej próbować niż potem mieć do siebie żal.

Co do prawa jazdy - postrzegam je jako fajne w kategoriach np. gdyby miał dojechać do jakiejś dziewczyny. Bo co z tego, że znajdziesz jakąś fajną laskę na portalu randkowym, skoro ciężko będzie się Wam spotkać?

Życie w Bieszczadach naprawdę wygląda zdecydowanie inaczej niż w miastach/wsiach, które są bliżej większych miast. Osoby, które twierdziły że to zupełnie nie ma wpływu na codzienne życie, chyba nigdy nie były tam na dłużej. Natomiast mam też wrażenie, że ludzie tam są trochę inni, bardziej otwarci na wspólne spędzanie czasu, więc może Autorze udałoby Ci się wkręcić w jakąś lokalną inicjatywę? Nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz, ale np. okolice Cisnej były dość fajne pod tym względem.

Moim zdaniem tak naprawdę nikt poza emą nie starał się poznać Autora, żeby w ogóle odpowiedzieć na pytanie "jakim Autor jest CZŁOWIEKIEM", a nie jakim jest naukowcem/pracownikiem/rowerzystą/kimkolwiek i jak sobie potem radzi w relacjach męsko-damskich. Może to trochę wina tytułu tematu, który za bardzo sugeruje ocenianie życia a nie osoby.

Zapytano Autora o to, jak zaczyna rozmowę, skrytykowano obecny sposób ale w sumie nikt nie powiedział jak zacząć inaczej. Nie wiemy, czy Autor szuka dziewczyn tylko z najbliższej okolicy (i wtedy nie będzie aż takim problemem gdzieś dojechać), czy np. szuka gdzieś dalej więc jak dziewczyna czyta, że gość nie ma prawa jazdy, to przestaje odpisywać bo to nie ma sensu. Może faktycznie należy się skupić na tym rozpoczynaniu rozmowy i potem jej kontynuowaniu, może jest tak, że Autor dopiero z czasem się rozkręca, a te początki są ciężkie i taki efekt? Może zagaduje "nie do swojego targetu"?

Podsumowując: wydajesz mi się Autorze dość normalnym facetem i nie odbiegasz od przeciętnych ludzi, którzy budują związki. Skoro ema oceniła, że zdjęcie też jest ok (i jakiś opis?), to skupiłabym się na początkach znajomości jako kluczowych dla sprawy. Jeśli rozmowa się nie klei, to zapewne nie dochodzicie nawet do kwestii tego kto z kim mieszka?

Oglądasz jakieś seriale? Angażujesz się w cokolwiek co jest spoza sfery Twojego hobby? Wspomniałeś o jednym aspekcie, ale czy jest tego więcej? Jesteś w stanie pogadać o czymś luźnym typu ulubiona muzyka?
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu

Edytowane przez ama4
Czas edycji: 2017-01-25 o 18:54
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-25, 20:21   #192
slonaLukrecja
Przyczajenie

Cytat:
to zbyt optymistyczne, aż przerażające.
Spoko, po Twojej dyskusji z Lisbeth jestem już trochę mniej optymistycznie nastawiona...

Zareagowałam, bo nie sądzę żeby można było kogoś oceniać jako mało ambitnego itp. tylko i wyłączniena podstawie wysokości wypłaty, faktu mieszkania z rodzicami i braku prawa jazdy. A wystraszył się ten co to niby miał być brany w obronę

Stary 2017-01-25, 21:15   #193
adeedra
BAN stały

Cytat:
Ogólnie to nie zrozumiałaś intencji tego co pisałam. Pisałam, że jedyną przeszkodą jaka istnieje to nie jest to co sobie wmawia typu: mała miejscowość, bo mam inne hobby itd tylko ograniczanie samego siebie doprowadzają do sytuacji w jakiej jest. Tak samo jak pisanie nie zrobię teraz operacji, a może jakby zrobił byłby w stanie zarabiać więcej.. A jako przykład przedstawiłam męża, który wg wytycznych bo mała miejscowość, powinien mieć jeszcze gorzej, a jednak nie ma. A do dużej miejscowości miał 40 km. Jak się chce to można. Nie porównałam, że ktoś jest lepszy!
A jakie są intencje tego, co pisałaś?
Wmawia sobie, że po przeszczepie przez długie miesiące nie można normalnie pracować, ani dźwigać, ani się stresować, ani zrobić tego obowiązkowego prawa jazdy? Wmawia sobie, że po operacji może nadal nie widzieć normalnie?
Nie ma takiej reguły, że jak ktoś sobie umiarkowanie dobrą robotę na zadupiu znalazł, to jest bardziej zaradny nić inna osoba na innym zadupiu, która znalazła sobie umiarkowanie-odrobinę-gorszą robotę. Równie dobrze można podać przykład Zdziśka, który pracuje na platformie wiertniczej, ma 1000km do najbliższej wsi i zarabia 15 razy tyle. Można? Można.
Stary 2017-01-25, 21:32   #194
ama4
High Quality Since 2007

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
A jakie są intencje tego, co pisałaś?
Wmawia sobie, że po przeszczepie przez długie miesiące nie można normalnie pracować, ani dźwigać, ani się stresować, ani zrobić tego obowiązkowego prawa jazdy? Wmawia sobie, że po operacji może nadal nie widzieć normalnie?
No jak to, a nie może sobie powmawiać? Może będzie jak z polipem? (klik: https://www.tygodnikpowszechny.pl/gr...ni-cuda-146428 )
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 23:34   #195
niewidzialny30
BAN stały

Cześć dziewczyny, dziś miała być fotorelacja z pracy ale było tyle do zrobienia że nawet nie miałem czasu podrapać się po tyłku wiec może jutro zobaczycie jak się trawią w kwasie śrubki, nie mniej jednak mam dla was zdjęcie mojego roweru i krótki materiał wideo na którym możecie zobaczyć jak się tym rowerem przemieszczam do pracy w mroźnych Bieszczadach.

Zachęcam do komentowania.

W każdym razie:

Cytat:
Odkrycie godne naukowca i tęgiej głowy- kobiety to jednak nie jest jedna, szara masa myśląca w identyczny, schematyczny sposób. One jednak się między sobą różnią...
Jeszcze trochę podumasz i dojdziesz do wniosku, że kobiety...to...LUDZIE
Cytat:
No, kto by pomyślał, że ludzie mogą mieć różne opinie
Eeee, to był taki żarcik zwłaszcza że na pewnym forum (którego nazwy lepiej nie podawać) wyczytałem że wszystkie wizażanki są takie same, nie kupiłem tego, chciałem sam się przekonać, prawda?

Cytat:
Na pewno youtube i na którymś forum. I ja nie mówię o podobnych koncepcjach czy nawet takich samych, tylko o dokładnie tym, czego zdjęcie wstawiłeś.
Swoją drogą to słaby wynalazek, skoro już ktoś miał identyczny pomysł
Chyba wiem na jakim forum mówisz (jak ty tam trafiłaś?? wpisałaś w G free energy 2017? i to forum nie jest polskie?) udzielam się tam często, to mój świat, eh jakie te internety małe!

Taaak, to urządzenie przewija się przez internety w różnych formach (tak naprawdę pochodzi gdzieś z krajów bloku wschodniego i nie wiadomo kto był pierwotnym pomysłodawcą) ale gdybyś zagłębiła się w temacie bardziej to wiedziałabyś że nikt nie ma pojęcia na jakiej zasadzie to urządzenie ma funkcjonować, narosło sporo mitów i teorii na ten temat, (prąd z kosmosu, prąd z jonosfery, NMR, muony itd) panuje straszne zamieszanie na forach i nikt do tej pory nie podał konkretnego przepisu jak to zbudować aby funkcjonowało w sferze free energy dlatego zamierzam rozgryźć tą zagadkę bo mit głosi że urządzenie jest w stanie pobierać energię z jakiegoś źródła. Mam swoje teorie na ten temat i chce je wykorzystać a sprawa wygląda wystarczająco ciekawie dla mnie, czy mi się uda? czas pokaże.

W zanadrzu mam również kilka bardziej nowatorskich pomysłów ale na razie skupiam się na powyższym.

ps zakładamy osobny temacik o tym?

Cytat:
Widocznie nie skumałeś moich intencji.
Jest możliwe, aczkolwiek nadal wyczuwam trochę negatywne nastawienie.

Cytat:
Co w tym seksistowskiego? nie kumam, chciałbyś mieć faceta menela?

Cytat:
a) autor nie porzucił zycia i pracy na rzecz "mrzonek" o byciu wynalazcą, traktuje to jako hobby w wolnych chwilach. Nie ma chyba powodu traktować to jako coś złego, wręcz przeciwnie - czymś się interesuje, coś rozwija, zakładając najgorszą opcję, że całe te działanie prowadzi donikąd - czy w międzyczasie człowiek nie poszerza swojej wiedzy? Nie zajmuje się czymś przyjemnym, pożytecznym i rozwijającym? A chyba o to głównie chodzi w hobby
Dokładnie, sam bym tego lepiej nie ujął.

Cytat:
lubię takie techniczne bzdurki, lubię słuchać o nowych, nawet szalonych teoriach
Wyjdziesz za mnie? (może nawet będziemy nawijać cewki po nocach na rurę od srajtaśmy)

Cytat:
ps. czuję się trochę winna jak potoczyła się dyskusja
Jakoś to ogarnę tylko Lisbeth musi przestać mnie gnębić

Cytat:
który 1/3 wypłaty oddaje na składki tylko normalnie zarabia.
Normalnie? tzn ile? ale jednak coś oddaje? 1/10? czy wgl nic bo na co komu Zusy? (to też sprawa na inny topik)

Cytat:
Nie muszę, sam w jednym z postów sugeruje, ze zarabia mało,
Ja sugeruje? no wolne żarty, mi wystarcza, co nie oznacza ze chciałbym na tym poprzestać (w końcu mieszkam u mamy)

Cytat:
A to, że piszę, że jest januszem
To żartobliwe określenie, generalnie nie narzekam na szefa i nie jestem wyzyskiwany, nawet znam stan majątkowy Janusza i jego firmy bo znam się z jego synem d. dobrze.

Cytat:
Każdy kolejny post to kołki wbijane w Autora, a on się ciągle tylko broni przed atakiem.
Lubię wyzwania.

Cytat:
rowerzystą
W tej sprawie zachęcam do zapoznania się z materiałem wideo poniżej.

Cytat:
Oglądasz jakieś seriale?
CHŁOPAKÓW DO WZIĘCIA

Cytat:
czymś luźnym typu ulubiona muzyka?
No ba.

https://youtu.be/6hx290Dr308
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0524.jpg (151,1 KB, 89 załadowań)

Edytowane przez niewidzialny30
Czas edycji: 2017-01-25 o 23:41
niewidzialny30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-01-25, 23:43   #196
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Co w tym seksistowskiego? nie kumam, chciałbyś mieć faceta menela?
A co było seksistowskiego gdy wizażanki dyktowały, co facet powinien?
Stary 2017-01-25, 23:47   #197
niewidzialny30
BAN stały

Cytat:
nie wiem, nie analizowałem tego pod kątem czy seksistowskie czy nie...
Stary 2017-01-26, 06:46   #198
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Przeciez to raczej ogolne zasady dotyczace ludzi, nic seksistowkiego. Juz nie przesadzaj.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 07:12   #199
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Jako naoczny świadek zaświadczam - zdjęcie widziałam, autor to normalny chłop, wygląda dobrze. Wiadomo - ile kobiet tyle gustów, ale nie sądzę, żeby wygląd był tu problemem, bo na prawdę nie ma się czego przyczepić

BTW co do wynalazku - nie wypowiem się co do tego, czy ma prawo działac czy nie, bo to nie moja dziedzina i nie czuję się osobą na tyle kompetentną. Alee... a) autor nie porzucił zycia i pracy na rzecz "mrzonek" o byciu wynalazcą, traktuje to jako hobby w wolnych chwilach. Nie ma chyba powodu traktować to jako coś złego, wręcz przeciwnie - czymś się interesuje, coś rozwija, zakładając najgorszą opcję, że całe te działanie prowadzi donikąd - czy w międzyczasie człowiek nie poszerza swojej wiedzy? Nie zajmuje się czymś przyjemnym, pożytecznym i rozwijającym? A chyba o to głównie chodzi w hobby
b) ktoś kiedyś na świecie opatentował przyrząd do siusiania na stojąco dla kobiet i na tym zarabia, więc... kto wie co los przyniesie

ps. czuję się trochę winna jak potoczyła się dyskusja, bo to ja zapytałam o szczegóły wynalazku, ot z czystej ciekawości, lubię takie techniczne bzdurki, lubię słuchać o nowych, nawet szalonych teoriach. Mam wrażenie, że gdyby autor mi nie odpowiedział nie wybuchłaby taka nagonka na tę sprawę.
Zapisz
Zapisz
Zapisz
Skoro to normalny chłop z wyglądu, to problem musi leżeć w jego nieporadnosci życiowej, sposobie mówienia, poglądach, sposobie traktowania kobiet.

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Tak. Żyje przyszłością zamiast tym co jest teraz. To chore i współczuję mu szczerze, bo tylko marnuje czas.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-26, 07:18   #200
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Tak. Żyje przyszłością zamiast tym co jest teraz. To chore i współczuję mu szczerze, bo tylko marnuje czas.

Chore? nie przesadzasz trochę?
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 07:38   #201
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Chore? nie przesadzasz trochę?
Tak, życie przyszłością a nie teraźniejszością jest chore. Na pewno nie jest to normalne.

Stary 2017-01-26, 09:32   #202
Konto usunięte

Cytat:
Chyba wiem na jakim forum mówisz (jak ty tam trafiłaś?? wpisałaś w G free energy 2017? i to forum nie jest polskie?) udzielam się tam często, to mój świat, eh jakie te internety małe.
Dziwisz się tak, jakby to forum było w darknecie, a do jego znalezienia były potrzebne tajemne kody i portal otwierany krwią szylkretowego kota.
Szczerze, to nie pamiętam jak je znalazłam. Tak samo jak większość miejsc w internetach, jest to rzecz ogólnodostępna i łatwa do znalezienia, jeśli interesujesz się jakimś tematem.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 10:20   #203
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Przeciez to raczej ogolne zasady dotyczace ludzi, nic seksistowkiego. Juz nie przesadzaj.
To by napisał, że mówi o wszystkich ludziach. Tekst, że chłop powinien pracować (przypominam dyskusję w wątku obok) i powinien mieć cierpliwość do kobiet nie ma nic wspólnego z "ogólnymi zasadani dotyczącymi ludzi", wyraźnie dzieli ich na dwie grupy, z których każda ma jakieś powinności.

Cytat:
Skoro to normalny chłop z wyglądu, to problem musi leżeć w jego nieporadnosci życiowej, sposobie mówienia, poglądach, sposobie traktowania kobiet.
Zwykle leży w tym ostatnim.

Cytat:
Fortuna, daruj sobie wymyślanie, który sposób spędzania czasu jest zdrowy, a który chory. Zmarnowanie kilku lat na nikomu niepotrzebne studia jest ok, a jego zabawa w garażu, z której najwyrażniej ma sporo frajdy, już nie?
Stary 2017-01-26, 11:47   #204
niewidzialny30
BAN stały

Cytat:
Tak, życie przyszłością a nie teraźniejszością jest chore.
To źle mieć jakieś plany na przyszłość? żyje też teraźniejszością bo szukam na portalach a nie czekam az nadjedzie ta przyszłość.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Dziwisz się tak, jakby to forum było w darknecie, a do jego znalezienia były potrzebne tajemne kody i portal otwierany krwią szylkretowego kota.
Ale i tak nieźle grasujesz po internetach, większość wizażanek tam nie zagląda, co nie?

Cytat:
wyraźnie dzieli ich na dwie grupy
Nie, dzielę na więcej grup, są różni ludzie o różnych umiejętnościach, predyspozycjach i celach w życiu.

Dlaczego nikt się (jeszcze) nie przyczepił o to że jeżdżę na damce??

Edytowane przez niewidzialny30
Czas edycji: 2017-01-26 o 11:56
Stary 2017-01-26, 11:55   #205
Konto usunięte

Cytat:
Ale i tak nieźle grasujesz po internetach, większość wizażanek tam nie zagląda, co nie?
Powiem więcej: większość wszystkich ludzi świata tam nie zagląda.
Stary 2017-01-26, 11:57   #206
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
To źle mieć jakieś plany na przyszłość? żyje też teraźniejszością bo szukam na portalach a nie czekam az nadjedzie ta przyszłość.
Nie robisz nic w kierunku operacji, prócz "celowania" w operacje w Czechach. Pasuje Ci praca za "nieco ponad minimalna"? Jak widzisz, dla wielu osób tutaj nie jest to atrakcyjne. Nie robisz nic, by to zmienić. Nie doksztalcasz się. Już pomijając studia, mowa o jakichś kursach nawet za free aby znaleźć lepsza pracę.
Pomijam mieszkanie z rodzicami, brak prawa jazdy i niechęć do poznania kogoś na żywo, tylko przez internet.

A później się dziwisz, że masz 30 lat i żadnego doświadczenia w związkach?

Życzę Ci powodzenia w trafieniu na osobę, która Cię w pełni zaakceptuje. (I teraz to nie sarkazm )

Edytowane przez Fortuna1
Czas edycji: 2017-01-26 o 12:29
Fortuna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 12:04   #207
adeedra
BAN stały

Cytat:
Jak widzisz, dla większości osób tutaj nie jest to atrakcyjne.
Gdzie ta większość? W tej chwili ma w ankietce 15:16 i 16 niezdecydowanych.
Stary 2017-01-26, 12:11   #208
Fortuna1
Zakorzenienie

Nie śledzę wyników ankiety, bo mam Wizaz na telefonie. Natomiast wiele opinii jest takich w treści wątku.

Stary 2017-01-26, 12:21   #209
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Nie śledzę wyników ankiety, bo mam Wizaz na telefonie. Natomiast wiele opinii jest takich w treści wątku.
Wiele, bo niektórzy uznali za słuszne parę razy swoją opinię wygłosić.

Nie ogarniam tego argumentu, on się nie chce spotykać z większością dziewczyn, tylko chce stworzyć związek. Do tego mu potrzebna jedna, której się spodoba i która spodoba się jemu.

Nie wyobrażam sobie związku z większością ludzi, więc czemu miałoby mieć dla mnie znaczenie, czy ta większość rozważa mnie jako swoją partnerkę? A już wybieranie pod tym kątem hobby czy pracy to jakiś absurd.
Stary 2017-01-26, 12:35   #210
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Nie, dzielę na więcej grup, są różni ludzie o różnych umiejętnościach, predyspozycjach i celach w życiu.

Dlaczego nikt się (jeszcze) nie przyczepił o to że jeżdżę na damce??
Przecież to logiczne że jeździsz na damce, szczególnie zimą i z twoimi oczami. Nie wymyślaj problemów z doopy (napisała "stara" rowerzystka).

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości