![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziewczyny podpowiedzcie mi w jaki sposób podziękować rodzicom za opieke. Wiem że oni nic nie będą chcieli ale ja tak nie mogę. I jeśli nie ode mnie to od wnusi beda musieli przyjąć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Samantha haha rozbawiła mnie historia z laska co użyła kolesia
![]() ![]() Ja nie biore szczotki do szpitala damy radę te 3dni Dziewczyny donoszona to 37,1 czy 38,1? |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
A mialam Wam pokazać wózek 😊 Jak na używany to jest w ładnym stanie.
Morelle mozesz mnie dopisac do listy : Joie Chrome DLX 1498116210622.jpg 1498116231856.jpg Obrocily sie zdjecia sorki 😛 A nieee sa ok 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Carolles Czas edycji: 2017-06-22 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze voucher na weekend w hotelu z basenem, spa, wyżywieniem? Tak, zeby wypoczęli po trudach opieki. Poprostu - 37t1d Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Carolles - bardzo zgrabnie sie prezentuje! Gratuluje zakupu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wygląda super! ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- A nie 37tc bo widzę że masz termin tydzień przede mną? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#187 | |||||
Zakorzenienie
|
Darietta - Twój Tz przegiął . Nie może oceniac Twoich rodziców . Myśle ze wystarczająco z siebie już dali i tak.
Cytat:
![]() Termin mam na 5.07 Mój Alex będzie miał 4latka 5.08 ![]() Cytat:
Kciuki! Cytat:
No cóż muszę nadrabiać spam ![]() Zazdro nocki ![]() Bez kitu ludzie to tempe dzidy ![]() Cytat:
O masz Ci los. Masakra jakaś. Oby w poniedziałek się rozkręciło na dobre ![]() ![]() Cytat:
Tak ja w nocy mam dramat poprostu pod każdym względem . Boli mi wszystko chyba nawet włosy ![]() ![]() ![]() Ja nie biorę szczoteczki . Mojego starszaka mi pielęgniarki pielęgnowały robiły wszystko ja tylko dawałam mu cycka. Za coś biorą te kasę. Poza tym nie wiem dlaczego każdy lekarz czy jakiś intern proponował czy zmienić pieluchę Lol Pierwszego pampersa zmieniłam małemu w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#188 | ||
Wtajemniczenie
|
Mała to podobnie jak u nas, też na pierwszy rzut oka ciężko stwierdzić do kogo córka podobna. Ludzie zwykle w pierwszym odruchu mówią że do mnie (ale ja w jej wieku zupełnie inaczej wyglądałam), dopiero jak się przyjrzą widzą podobieństwo do męża.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
A będzie miał wyjście?
![]() ![]() ![]() Darietta ja tez bym jakis weekend im wykupila w spa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
MerDer 4ever
|
Nulka a może dobrze, że wracasz do domu
![]() ![]() Carolles super wózek! ![]() Ogarnęłam z grubsza, resztę mam w ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Matko właśnie mam cały pakiet mam skurcz , chce mi się okropnie siku i dwójkę . Ratunku!
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#193 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny bardzo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale pedzicie
![]() ![]() Niulka bierz męża w obroty może jeszcze w weekend urodzisz ![]() Ja dziś biorę się za sprzątanie góry, nie chcę mi się i nie wiem na ile starczy mi sił ale muszę. Miała mi sprzątać ta dziewczyna co mi okna myła ale jakaś niepowazna laska od soboty przekłada wizytę , codziennie rano dostaje SMS ze coś jej tam wypadło i będzie jutro. Dziś napisała że źle się poczuła i była w szpitalu wogóle to nie ona napisała tylko niby jej siostra. Już jej nie wierzę , napisałam że rezygnuję, to mi teraz wypisuje że ona prosi,że jej zależy bo musi rachunek zapłacić , ze jutro bedzie napewno itp. normalnie jestem juz wkurzona tymi smsami. Ja rozumiem raz, no dobra dwa mogło coś wypaść ale nie 5 razy z rzędu. Mój mąż się śmieje , teraz wiesz jak fajnie się ludzi zatrudnia, on też ma stale problem z pracownikami. Sama ogarne i będzie z głowy, najwyżej na porodówkę od razu pojadę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
MerDer 4ever
|
Dzięki za wszystkie kciuki
![]() Mąż pojechał odebrać mój wynik gbs, jestem ciekawa jaki bedzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam Tp z Alexem na 28.08 ![]() Mój synuś jest podobny w 100% do mnie . Wszyscy mówią , ze to mój brat bliźniak w postaci syna kilkadziesiąt lat później Lol . Moja mama jak zobaczyła małego to powiedział "Boże to moja mała córusia jak ja urodziłam" Ja mam ciemniejsze włosy teraz ale jako dziecko byłam bielka z lekkim rudym i tak samo mój syn jest blondyn . W każdej ciąży mam jakieś włosowe anomalie. W Alexem mi włosy ściemniały do ciemnego blondu, a teraz mi włosy się kręcą ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ---------- Lecę spać bo u mnie 3 a muszę o 9 wstać bo mam wizytę na 10:45 Potem musimy na zakupy bo te echo mnie dobija w tel lodowce. A potem robimy przemeblowanie w pokoju naszym bo jednak nie może stać tak łóżeczko pod oknem ponieważ z boku jest klima i za bardzo będzie mi wiać na maluszka , a bez klimy się udusimy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#198 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może jakiś kosz z rzeczami, które lubią (słodycze, kawa, albo coś do domu), albo jakąś wycieczkę zafundować, jakiś dobry alkohol jeśli lubią. Jakbym miała mojej mamie coś sprezentować w ramach podziękowań to mam zawsze mnóstwo pomysłów, bo wiem co lubi ![]() Cytat:
![]() No to najważniejsze, że się zaopiekuje ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
Moj Misiek to kopia tatusia, w życiu by się nie wyparł. Nawet z zachowania , np, lody tylko czekoladowe jak tatuś, jak coś robi to wystawia język z buzi i merda nim we wszystkie strony dokĺadnie jak mój mąż, czasem mi przykro jak rodzinka czy znajomi mówią że nic że mnie nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | ||||
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
Przyszły mi nogami męża z paczkomatu pieluchy eko: Muumi i Everdry. Muszę przyznać, że dobrze się prezentują: miękkie, fajnie zrobione, nie powinny nic przepuszczać i nie śmierdzą. Bałam się, że może będą jakieś sztywnawe, nieprzyjemne w dotyku. Muumi z Muminkiem mają wzór
![]() ![]() Pierwszy raz kupiłam eko pieluchy, stwierdziłam że skoro i tak po szpitalu chcę przejść jak najszybciej na wielorazówki, to do szpitala wezmę te, może Łucja nie nabawi się odparzeń, jak Lila od pampersów, bo pamiętam że był z tym problem ![]() Dorzucili w gratisie akurat chusteczki nasączone czystą wodą water wipes, nad którymi i tak zastanawiałam się czy nie wypróbować ![]() No i dodatek antybakteryjny do prania przyszedł, mogę dzisiaj w końcu wyciągnąć i uprać wszystkie wielorazówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
upieraj sie że ma byc przy was i koniec! żadna tesciowa, czy dalsze mieszkanie u twoich. teraz wasza trojka bedzie najwazniejsza! Cytat:
super że sie wyspalaś! to najlepsze co ostatnio moze nas spotkac ![]() Cytat:
oby to nic groznego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie dziś jakis chaos w domu. z rana facet od kuchni przyjechal potwierdzić uchwyty. potem kuzynka obok przyszla po srebro. potem mąż wrocil bo cos zapomnial. potem milion telefonów. a przed chwilą jacyś zbieracze złomu. a dopiero 10! i pośpij tu dłużej...
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Baby jakaś niepoważna ta kobieta! Niby jej zależy, ale ściemnia na maxa, nie lubię takich ludzi.
Darietta prezent to bardzo dobry pomysł. Dziewczyny dobrze piszą, jeśli rodzice są zmęczeni to spa będzie fajnym prezentem, ale pisałaś też że jadą na urlop, więc tam odpoczną. A w związku z tym może coś co zawsze będzie się z tym okresem kojarzyć, np. łańcuszek z serduszkiem dla mamy, zegarek dla taty. Carolles bardzo fajny wózek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#204 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Tez myslalam o weekendzie w spa i zaprosić ich na obiad do restauracji. Ale znajac mojego tate to go to nie kreci jakies masaże itp mame szybciej bym nakreciła. A tak w ogóle to na pewno usłyszę po co to kupiłaś i wydałaś pieniądze my nic nie chcemy. Tata jest z zawodu kierowcą i alko rzadko pije jak piwko wypije to nawet nie jest jedno w tygodniu. No chyba że jest nad morzem tam sobie pozowli bo taki klimat. Moim rodzicom ciężko jest cos kupić bo oni nigdy nic nie potrzebują. Będzie ciężko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Minini za wizytę ✊️✊️
Cytat:
U mnie tak jest, że ja to wykapana mama, a brat to czysty tata ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#208 |
królikoholiczka
|
Minini
![]()
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Mini, kciukasy!
![]() Ja postanowiłam, że dzisiaj robię NIC ![]() ![]()
#210 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny! Wozek jest mega zgrabny i lekki a na tym.mi zalezalo 😊 Troche sie nakrecilam ma ten Easy Go Optimo który ma Mała ale dziewczyna od ktorej miałam odkupić nie odzywa sie trzeci tydzień a ja już nie mam czasu czekac. Bardzo mnie wkurzyla.
Darietta rodzice nigdy niczego mie potrzebuja 😊 kup im coś od serca będą marudzic ze wydajesz kasę ale z drugiej strony bedzie im mega milo zobaczysz! Kciuki za wizyty dzisiejsze! Sam, Taedio, Minini 😊 kogo pominelam? 😞 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.