![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile dzisiaj zjadłam ? :) II
sn: kromka z serem, ogorkiem, poledwica; jablko
2sn: serek wiejski 200g z lyzeczka dzemu, 120g jugurtu z musli i wiorkami ob: pol paczki warzyw na patelnie na oliwie z oliwek z ketchupem |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() fajnie że ktoś odpowiedział ![]() a co z tymi surówkami takimi kupnymi w woreczku lub pojemniku? są bez majonezu ale najprawdopodobniej z cukrem bo są dosyć słodkie, mają też jakieś tam przyprawy. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Ś; owsianka, brzoskwinia, rogal
IIŚ: pol gtrahamki z serem i szynką (bez masła ![]() IIIŚ: pół jeżyka, 1 gałka lodów od Grycana :P O: pizza :/ K: pol kostki twarogu na słodko. Tra-gi-cznie.
#184 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do jadłospisu to mało dość;-) może do kolacji warzywka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
maślane - taka chwila szaleństwa podczas śniadania :P rogala jem codziennie praktycznie
![]()
#186 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zmiany,tzn? ![]() ![]() Cytat:
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
Czy ja naprawdę,aż tak dużo jem?
![]() ![]() ![]() nie chodzilo mi o to,ze duzo jesz ale jak ja bym np jadla to samo co ty to juz bym byla szersza niz dluzsza..chyba mam jakis metabolizm za wolny.. A jesz naprawde swietnie agness. Nie wroze ci zadnych problemow ze zdrowiem w przyszlosci ![]()
#188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
![]() 1)bulka z ziarnami z maslem orzechowym+serek wiejski siemieniem lnianym+koktajl porzeczkowy 2)drozdzowka z serem+serek waniliowy danio+soczek z czarnej porzeczki-400ml ![]() 3)kuskus z sosem pomidorowym z fasolka i kurczakiem+250lm soczku marchewkowego 4)200gr ciasteczek ze slonecznikiem,dynia,orzes zkami,i platkami owsianymi+kubek cieplego mleczka sojowego ![]() 5)jajecznica z 2jajek ze szczypiorkiem+bulka owsiana z maslem i pomidorem 6)twarozek wiejski miodem+serek truskawkowy danio+banan W miedzyczasie bylo duzo kawy ![]() ![]() P:
The greatest glory in living lies not in never failing, but rising every time we fall! Wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia... Dzięki bezgranicznej mocy mojej podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych Wytrwać w dążeniu do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję,że nie będę miała żadnych problemów,w końcu chcę być w przyszłości Dietetykiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Witam ja dzisiaj
s.2 kanapki z serem i ketchupem o biala kielbasa zupa jarzynowa k.2 kanapaki zwedlina nadal dol... |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
a ja mam takie pytanie;
jakie jest sprawdzone źródło kaloryczności posiłków? bo czasem tabele podają całkiem inne wartości...nawet ok 70 kcal roznicy w tym samym składniku...może ktoś podrzucić w miare pewnego linka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
witam zaczynam sie odchudzac waze 63 przy wzroscie 162 masakra
Śn.kawa nie miałam smaka na jedzenie -termline i 60 brzuszków O:pół kaszy jecxzmiennej mieso gotowane(piers z kurczaka) 2marchewki gotowane K.jogurt 300ml z musli
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Musisz zmienić jadłospis...
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak na dobrą sprawę tylko jeden posiłek tu widzę i niewielki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To samo chciałam powiedzieć ;D
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2007-07-05 o 12:39 Powód: Post pod postem - połączone - Istnieje opcja wielo-cytatu, proszę z niej korzystać ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
pierwszy raz od niepamiętnych czasów zżarłam świadomie trochę węgli na śniadanie
![]() makaronik razowy- 30g + twaróg 100g
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Redukcja..
Wczorajszy dzien śn: 6:00 - pol kromki czarnego chleba ze słonecznikiem, masełko, sałata, pieczarka, rzodkiewki 2, kawa z mlekiem 2śn: 9:00 - jak wyżej bez kawy, czerwona herbata 12:00 plaster szynki 14:00 zupa pomidorowa z garstką makaronu 15:00 sałata z sosem winegret, ogorki małosolne, pomidor z cebulką, jajecznica z dwoch jaj na pieczarkach 18:00 herbata z cukrem, marchewka razem ok 1300 kcal .. zapomnialam dodac- kawałek sernika :/ A ta redukcja to ma byc tylko 2,5 kg. Lepiej sie czuje, gdy nie odklada mi sie tu i owdzie, choc obecnie jestem szczupła. Niestety mam tendencje do tlustych ud z cellulitem, ble.
#201 |
Raczkowanie
|
jak na razie 2 kromki chleba z pasztetem i zielonym ogórkiem
2 cukierki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
A ja dziś tak: (utrzymanie)
Iśn: dwie kromki ciemnego pieczywa z polędwicą i serem light jogurt activia kawa z mlekiem pozniej aerobic 1h IIśn: serek wiejski z kukurydza i groszkiem talerzyk wiśni obiad: ryba(chyba dorsz będzie) salatka kolacji jeszcze nie zaplanowalam ale może 2 śledzie lub makrela. czy z takim jedzeniem uda mi sie utrzymac wagę bo znów schudlam 1kg a ja juz nie chce chudnąc chcę zachować tą wagę, która mam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
To mój wczorajczy jadłospis, prosze oceńcie czy to za duzo jak na redukcje bo wydaje mi się, że tak ![]() Śniadanie(przed 9.00): jogurt naturalny z musli, dwie kromki ciemnego pieczywa z serem żółtym i pomidorem 2 śniadanie(11.00): 2 kromki chelka ryzowego z almette i keczupem + banan i nektarynka obiad(14.00): pierogi ruskie i jogurt z musli podwieczorek(18.00): dwie kromki ciemnego chleba z serem białym i rzodkiewką kolacja(20.00): troche sera białego z fitupem i keczupem Ogólnie to wiem że za mało warzyw ale naprawde nie wiem gdzie je dodawać i jakie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
to wiecej jesz na redukcji niz ja na utrzymaniu..czyli ja mam wiecej jesc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
No to ja musze jeśc napewno mniej..
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
no to nie dziwie się ze chudne, mimo ze nie chcę...
Ale co ja mam zrobić kiedy ja wlasciwie glodna nie jestem caly dzień(czyzby mi sie tak żolądek skurczyl), jem bo po prostu wiem ze muszę i żeby nie miec problemów ze zdrowiem..;/ kiedyś jak bylam grubsza jadlam prawie same fast foody i slodycze moglam się tym napchać a teraz jak juz zdrowo jem to po prostu wiecej nie mogę, nie jestem w stanie na silę wpychać w siebie jedzenia kiedy nie odczuwam takiej potrzeby.. |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Ś: Płatki otrębowe z mlekiem, 2 kostki czekolady
2śn: Kromka chleba razowego z tuńczykiem, 180g serka naturalnego homo *lód wodny 'solo' O: Omlet z zielonymi warzywami frosty (400g)
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Redukcja:
Ś:talerz płatków corn flakes z mlekiem W miedzy czasie:1 mały ogórek+ kilka chipsów(malutko może z 5) będzie: O:fasolka szparagowa+ziemniaki+kotl et schabowy(ale nie wiem czy go zjem może troszkę) Cytat:
hm sporo,ale przynajmniej nie było zadnych slodyczy. I dużo posiłków, chyba w dobrych odstepach czasu. Banan jest dosc kaloryczny.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.