|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II
wlasnie zajechalam do gdanska
tylko sie melduje ![]() i lece cos zjesc bo jestem wymeczona po podrozy ... kocham korki xD ach lunka... zeby to tak latwo bylo...myslec, ze sie jest szczesliwym i byc od razu ;P u mnie dzis brat cioci przyjechal do Polski na wakacje ... i mu nowiutkie bmx rąbneli w gdyni jaaa... jak bede zoną poldzia to bedziemy przyjezdzac chyba polonezem ale szkoda faceta...lece na obiadek
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Ooo Lunka, Mateusz sie odezwal niezly ma refleks ![]() Magda ciesze sie ze calo i zdrowo dojechalas ![]() Wczoraj nasi chlopcy niestety przegrali z Argentyna 1 do 3 no ale coz takie zycie. I tak jestem z nich dumna ![]() A dzisiaj bylam na malych zakupach wyjazdowych kupilam sobie dwie pary spodni dresowych, trzy pary gaci, stanik, skarpetki i zel do mycia twarzy aaa tata kupil mi antidral wpada taki zadowolony mowi "patrz co ci kupilem" ja patrze "tatooo, ale przeciez ja mam antidral bo go ostatni kupowalam"
|
|
|
|
|
#183 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda ze nie zobaczysz Ja moge zrelacjonowac ![]() Jak zwylke Twoj tata jest dobry Cytat:
Cytat:
No po pijaku to mozna duzo wiec musisz uwazac zeby dalej miec ładniutki usmiech Wiem ![]() To chyba bylo rozstanie ![]() Cytat:
![]() szkoda słow na takich ludzi![]() Widze ze tu dzis pustko troche Polacy wygrali 3:0 No fotki Simonek palza na jednej sam ![]() Oraz 3 banery z Miguelem Torresem ![]() I w tym rozpłynięciu
|
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
Laskii
Byłam dziś w tym oddziale dpd z sis To było na drugim końcu miasta, szłyśmy ze 2 godziny.. jak tylko weszłyśmy na ich posesję[ tam znajdują się same fabryki] to ochroniarz się zapytał, 'a panie do kogo', ale wpuścił nas. Tam skąd odebrałam paczkę byli sami przystojni faceci, powaznie.. ja jednego pytam gdzie mozna odebrać paczkę od Rossmanna, a on do mnie 'podejdź do tego przystojnego chłopaka' I jak jeszzce byłyśmy na ich terenie, to facet z tira nas pyta 'podwieźć panie gdzieś?'.. podziękowałam..![]() Moja mama się nie skapnęła, że tak długo nas nie było. Bo miałyśmy najpierw pojechać do cioci po jakieś warzywa od babci, a potem do netto zrobić zakupy. Ale wpadłam na pomysł, że mogłabym w końcu pójść po paczkę I tak zamiast 2 godzin, nie było nas 4. A na koniec dnia powiem, że 13 w piatek wcale nie musi być pechowy, wręcz przeciwnie![]() A w paczce dali mi: piankę do demakijażu z Loreala, pilniczek tekturowy, zapalniczkę, smycz, jakieś kulki do masażu z dove, gazetę Skarb, reklamówkę( ) oraz uwaga .. dezodorant męski adidasa w sztyfcie, czyżby im się coś pomyliło?![]() Ale ogólnie jstem zadowolona Jutro odpowiem na posty, teraz idę spać, pa |
|
|
|
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Artek moglby czesciej na takie wakacje wyjezdzac Bardzo chetnie Zebys wiedziala ![]() Pustki straszne ![]() Za POLAKOW Wow, ale Torres ma spojrzenie Dobranoc ![]() Cytat:
![]() Wow niezly zestaw ![]() szkoda ze nie AXE ja sobie dzisiaj ta zielona torebke zamowilam i tez ide spac.. ZzZzzZzZ |
||
|
|
|
|
#186 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myśle że jestem szczęśliwa i na serio tak jest, i wszystko sie układa ![]() nie znalezli tego bmx ![]() Cytat:
![]() tym lepiej jak rozstanie ![]() on zawsze miał taki refleks ale przyznam sie bez bicia że wykasowałam jego numer i przez chwile zastanawiałam sie jak on ma na imie bo numer pamiętałam za naszych banery boskie, skąd Ty je masz ![]() Cytat:
[quote=Oleczka;4775687] Cytat:
udalo mi sie o nim zapomnieć za Twoje zakupy
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
witam
dziewczyny, powiedzcie mi jaki wczoraj był mecz ? siatkarzy ? kto z kim grał ? bo ja jestem teraz tak zakręcona że nic nie wiem, nic nie oglądam a ten mój piłkarz ( Michał sołł ![]() PS. mam teraz remont w chacie, wywalamy stare meble przez balkon, ale jazda
|
|
|
#188 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejo
na jednym kompie sie net zepsul wiec sporadycznie udaje mi sie wpadac na drugi komputer, ktory zajmują kolejno moi bracia i wujek xD ale teraz sie udało ![]() nie wiem jak u was, ale tutaj boska pogoda ... juz nie pamietam takiej... chyba przed wakacjami byla XD jutro wracam do domu i licze, ze bedzie tez tak pieknie wczoraj bylam na matarni wiec obskoczylam new yorkera ( u nas nie ma ;P) zakupki wrzuce jak ostatnio na zakupowym ...jak wroce na wiecej czasu nie mialam... bo mama z ciocia zawlokly mnie jak zwykle do ikei XD ehhh...a chlopaki lazili po electro worldzie i nie mialam towarzystwa do zakupow (a tego nienawidze :P)my wychodzimy z ikei a wujek mowi do cioci, ze kupil sobie perfumy davidoffa ;p my wachamy po kolei ... i tak jakos damsko zalatuje...wręcz śliczny slodki zapach hah...poszlismy wiec do sephory... i sie okazalo, ze wzial ten z damskiej strony ubaw mielismy po pachy ![]() zaraz gdzies ruszamy wiec szybko zabieram sie do komentowania. pozdrawiam i niedlugo wracam ![]() Cytat:
![]() przegrali niestety ale coz... przynajmniej lepiej im poszlo niz doroslej druzynie ;P ghee...znaczy... tej wpelni profesjonalnej ![]() zakupki agrrr...co to jest antidral? :P Cytat:
![]() za naszy wspanialych siatkarzy foty fajne bannerki tez of kors XDCytat:
myslalam, ze cos skromniejszego dadza na odczepke atu fju fju ![]() fajnie ![]() Cytat:
hahaha... ja to jestem normalnie idiot XD chodzilo mi oczywiscie o nowiutkie BMW a nie bmx ... (za duzo ostatnio mialam stycznosci z bmxami ;P)Cytat:
nasi wygrali ...nie ogladalam ;p ale w necie piszą ![]() remoncik...nie lubie remontow XD ale zawsze to jakas atrakcja wywalic cos przez okno...rozladowac nadmiar emocji i sil ihihihi lece do zobaczyska mordki ![]() edit: nawet nie wiedzialam, ze wczoraj byl piatek 13 XD w ogole w wakacje to ja nie pamietam jaka jest data (przez co czasem trace mecze kontrolne bayernu ;P) a moj post napisalam o 12:12
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Hejooo
![]() O ranciu. dzisiaj juz bede musiala sie pakowac najgorsze jest to ze jutro pobudka gdzies o 4-5 znow poczuje sie tak jakbym jechala do Krakowa (na dodatek bedziemy jechac ta sama autostrada a4 oczywiscie bede foty cykac ![]() Lunka dzieki ze pilas za moje zakupy (rany jak ja kocham soczysto zielony) i taki fajny niebiesko siwy mini plecak ze srebrna puma na przodzie ![]() Wywalac meble prze balkon? a z ktorego pietra? ja bede miala remont gdzies w sierpniu.Zmiana tapety w pokoju teraz mam taka dwu poziomawa.Na gorze zolta a na dole poziome paski zielono zolte a pomiedzy nimi boder w listki.A po remoncie bedzie soczysto zielona i takie soczysto kolorwe kolka np. jest duze zolte w tym zoltym mniejsze pomaranczowe i jakos tak to idzie. boska ![]() Lunka polscy siatkarze grali wczoraj z USA. Wygrali 3 do 0 a dzisiaj z Brazylia ![]() Magda u mnie dzisiaj gorąco czytalam w gazecie ze do czwartku ma byc cieplo na poludniu, nawet do 38stopni a potem ok 24.gorąco.juz sobie to wyobrazam.chodzenie po gorach czy gdzies w takim skwarze ![]() My zajedziemy do znaojmych do Wroclawia to moze wybierzemy sie do ikei jak bedzie czas. Bylam tam w poznaniu chyba z 5lat temu ![]() Jaki wujas Antidral to jest taki antyprespirant zeby sie nie pocic.Mowie ci boski, szczegolnie na takie upaly.Zadna kropelka ci nie poleci No tak wlasnie zkminilam ze Ci chyba o bmw chodzilo
|
|
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie słońce świeci ale zimno jest ![]() heh nieźle z tymi perfumami złudzenie złudzeniem ale warto wierzyć, ufać ![]() tak wtedy myślałam, miałam pisać o bemce, ale czytam że bmx wiec to przepisałam aha, to z USa grali nom a a ja lubie remonty mam nową szafe ja o 13 piątku dowiedziałam sie z wizażu ![]() Cytat:
współczuje pobudki fajnie ![]() z pierwszego piętra ![]() fajnie to musi wyglądać ![]() sie bedzie działo
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety.Polacy przegrali.
Ale dla mnie i tak są mistrzami świata a nie jakaś tam brazylia ![]() No dziewczyny ja wpadłam się pożegnać, bo o 4 rano pobudka czy tam wyjazd do zobaczenia ok 26-27ego lipca p.s. prosze o biezace relacje wydarzen sportowych (final i mecz o 3 miejsce LŚ , mecz Botu Gks Belchatow z Ameri Tbilisi 19ego lipca i ogolem jakies nowosci ze swiata pilki noznej i sportu, np czy Dudek znalalzl nowy klub proszeeee no wiec do zobaczenia |
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki to ja lece! Pamietajcie o mnie
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymaj sie Olcia ja bede coś pisać w miare możliwości, sama nie jestem teraz na bieżąco, tyle sie dzieje w moim życiu ![]() łooo jaka pora ![]() my Cie też love papa
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
juz w domku
moj brat ledwo wrocil z gda a juz sie ywbral z kolegami na domek ;D wiec kompa mam dla siebie...wpadne wieczorkiem si ja
|
|
|
#195 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ok ![]() M. Torres + jego spojrzenie ![]() Cytat:
![]() To dobrze ze o nim nie pamietasz bo nie warto Banery sa boskie znalazło mi ![]() Cytat:
![]() Wypoczywaj ![]() Cytat:
![]() Trzymaj sie ciepło słonko ![]() Witam Ale skwar ![]() opalałam sie troche ale juz nie mogfe wiec wpadła ale tu zywej duszy![]() Wiec wrzuce pare fot Roqusia ![]() I zmykam na mecz POLSKA
|
|
|
#196 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To dobrze, wrzucaj foty Crisa jak napotkasz gdzieś przypadkiem, bo ja ostatnio czasu nie mam na poszukiwania.. Cytat:
Odżywki z pantene są też dobre, J. Koroniewska używa![]() Cytat:
![]() A więc Michał jest tym szczęściarzem ![]() Cytat:
![]() Nie wiedziałam, że Torres ma na imię Miguel Ale ma przenikliwe spojrzenieCytat:
Ten deo najwyżej tacie dam![]() Cytat:
Chyba się nie doczekam Prędzej ten sztyft straci termin ważności![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miłego wypoczynku Kochana, 3maj się --------- ahh. Niedawno się zakochałam w piosence Iglesiasa 'do you know' |
||||||||||
|
|
|
|
#197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mowisz i masz z Trenigu 2 dni temu ![]() To jest inny torres Jest Fernando ten bardziej znany i Miguel mniej ![]() Słyszałam ta piosenke i trzeba przyznac ze fajna wpadajaca w ucho ![]() Ola przesyła buziaki ![]() ![]() ![]() i teskni juz za wamiOraz Smitha w nowej fryzurze:p i Miguel
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh wszystko jest źle
![]() ![]()
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
|
|
#200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez chce wygrac... a poki co... trafic jeszcze na promocje mini perfumki puma :Pheh...dzis go widzialam w tv, i sobie pomyslalam... kurcze to ten sam enrique??? XD jak bylam mala (mlodsza o kilka lat przynajmniej ;D) to go nie lubilam i w ogole brzydki byl ...trlalal...teraz jakby troszke wyladnial (?) Cytat:
![]() eeeejjj... po pierwsze to chcialam dac fotki smitha w nowej fryzurze JA a po drugie... to akurat to zdjecie chcialam ominac ze wzgledu na brzydkie ujecie ...Cytat:
![]() wlasnie obejrzalam 'babel'... zamierzenie bylo jedno: zachwycac sie gaelem efekt koncowy odmienny XD gaela bylo malo i gral taką szumowinkę, ze sympatii mojej nie budzil specjalnej ;p za to film generalnie mi sie bardzo podobal...szczegolnie wątek japonki... wlasnie on wywolal we mnie najwiecej zadumy... i niekiedy jakby moje zycie odibjalo sie w tej dziewczynie. no nic...do jutra moze ochlone :P i zabiore sie za jakis inny filmik ![]() fotki tez dam jutro. musze sie dobrze wyspac aaaa... no i oczywiscie za naszych siatkarz za brazylijczykow tez dobranoc moje mile ![]() edit: zapomnialam... !!! dzis widzialam reklame z lahmim wii (wiecie...taka gra...nintendo bodajze XD) słooodki
Edytowane przez magda_aparatka Czas edycji: 2007-07-15 o 23:50 |
|||
|
|
|
|
#201 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz ty co ja tu chce ci sprawic przyjemnosc na powitanie to ty mnie jeszcze ganisz ![]() ![]() Za naszych I zmykam spac
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jednakowoż chcialam uniknac tego foto ... jeszcze mam owenka z treningu... ale i tak najladniej mu bylo w bayernowych ciuszkach... i mase innych fotek... kiedy ja je dodam ... jak mam ich tyle i tak zalegają to nie moge sie zebrac i wrzucic...eszz...btw: to dzieki za smithka... a raczej za chęci ![]() tez juz lece...musialam tylko wyszukac w necie nazwe piosenki z 'babel' i juz zmykam spac ;P pewnie do 10 to minimum bede spac
|
|
|
|
#203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co ty chcesz az tak zle na niej nie wyszedł Prosze ![]() I ide
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
musialam jeszcze wrocic...bo wiecie co?
na wątku 'rocznik 91' znalazlam tropy...normalnie ktos mi tam dojczkow chcial balamucic... ... to byly stare posty... ale te dziewoje (mlodsze ode mnie z reszta malolaty w wieku mojego brata xD) wpadaly w zachwyt nad moimi chlopami... bez zadnego pozwolenia a to wszystko przypadek...a moze Boza opatrznosc ...bo tak sobie wpisalam do wyszukiwarki wizazowej : podolski... a potem schweinsteiger... i patrzylam na posty...czy ktos oprocz mnie w ogole uzywa tych pojec ale jednak... jutro, jak sie wyspie...to musze wznowic swoje szerlokowe wcielenie
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
wstałam... jak mowilam... o 10 XD ale duchota... wyszlam w pizamce na balkon... tam jest cien o tej porze... i myslalam, ze mi tchu zabraknie ;P nie ma czym oddychac... chyba pojde poopalam te swoje blade lico bo juz cala opalenizna mi zeszla przez te ostatnie tygodnie szarówy...wczoraj byl kolejny mecz testowy... patrzylam na moich programach, ale niestety nie lecial w tv a szkoda... bo moi kochani wygrali 13:0 !!! :P wiem, wiem, ze testowki maja to do siebie, ze gramy z raczej slabymi druzynami ;p ale wyniki i tak ciesza ![]() tym bardziej, ze basti wrocil do gry (na treningach pojawial sie juz kilka razy... mecze zagral poki co dwa :P) !!! i sttzelił 2 gole Poldiego widzialam tez na ostatnich fotkach treningowych na training camp'ie ;D soł... mysle, ze tez niedlugo moze sie pokazac...chociaz konkurencja ostra...trzeba przyznac. poczytam troche njusów na necie i lece na opalanko dzis pewnie wpadne to dam troche fotek w koncu si ja milego dnia ![]() tak w ogole to jeszcze powiem, ze copa america wygrala brazylia... wiec znow trzeba za brazyile pic XD
Edytowane przez magda_aparatka Czas edycji: 2007-07-16 o 12:07 |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
heja dziewoje
ufff.... właśnie zeszłam z balkonu, upłą u mnie jak nie wiem co wooooo : ile zaległości musze nadrobić ale to moze wieczorem bo dzisiaj mam wykłady na prawko a potem może na jakiś bro się skoczy ![]() |
|
|
|
|
#207 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() warto nie warto ale zapomniałam ![]() co za dupa z niego D i fajny kolorek koszulki ![]() Cytat:
![]() warto nie warto ale zapomniałam ![]() co za dupa z niego D i fajny kolorek koszulki ![]() Cytat:
Miguel fajna dupa ![]() Cytat:
![]() a właśnie miałam ściągać babel to Gael tam gra ![]() Cytat:
![]() bede spac si ja[/quote] Cytat:
![]() no pewnie że tlyko Ty ![]() Cytat:
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
witam
dziś byłam w sąsiednim mieście zawieźć papiery na uczelnie na szczęście szybko znalazłam uniwerek i spowrotem do domciu bo gorąco dziś ![]() oboje czekaliśmy na pociąg bo jak sie okazało był z mojego miasta studencik, brunet, taka dupa że hoho ![]() wiecie co sie okazało że połowa z mojej klasy nie zdała matury, tzn zdała ale giertchowską a np. osoby które zdawały mature z historii, zdały po 40 % a to poziom podstawowy a ja miałam więcej i to z rozszerzonego a to naprawde dobre osoby z historii i kujony normalnie jestem w szoku i czuje sie jak geniusz na tle całej klasy bo to naprawde osiągnięcie że zdałam wszystkie przedmioty i to poziom rozszerzony ( tylko angielski ale jednak ) podczas gdy tyle osób nie zdało
|
|
|
#209 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A no tak, tamten bardziej rudawy to Fernando, już mnie oświeciłaś, dzięki ![]() Olciu, my też tęsknimy Cytat:
Cytat:
Wyładniał, tak ![]() Cytat:
Wystarczyło, żebym poszła pomóc mamie przynieść zakupy z miasta, wróciłam i od razu musiałam pod prysznic, na dodatek od tego gorąca jestem czerwona na buzi jak burak i to mnie najbardziej wnerwia.. chyba mam kłopoty z krążeniem Ja chcę DESZCZ!!
|
||||
|
|
|
|
#210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na jaki kierunek złożyłaś papiery? ![]() No coś Ty.. Połowa nie zdała.. ale to przecież nie koniec swiataA z Ciebie jestem naprawdę dumna |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

tylko sie melduje 
bo jestem wymeczona po podrozy ... kocham korki xD
jaaa... jak bede zoną poldzia to bedziemy przyjezdzac chyba polonezem
ale szkoda faceta...

no ale coz takie zycie. I tak jestem z nich dumna 

a on mi że już jeździ rowerem a do motoru go nie ciągnie ja już nic nie odpisałam może gdyby kilka tygodni temu napisał o tym, może bym sie tym zainteresowała ale on sie nigdy nie zmieni, a ja nie jestem od tego żeby go pilnować
szkoda słow na takich ludzi

Odżywki z pantene są też dobre, J. Koroniewska używa

Ja chcę DESZCZ!!