Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-13, 15:14   #181
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II

wlasnie zajechalam do gdanska tylko sie melduje
i lece cos zjesc bo jestem wymeczona po podrozy ... kocham korki xD

ach lunka... zeby to tak latwo bylo...myslec, ze sie jest szczesliwym i byc od razu ;P
u mnie dzis brat cioci przyjechal do Polski na wakacje ... i mu nowiutkie bmx rąbneli w gdyni jaaa... jak bede zoną poldzia to bedziemy przyjezdzac chyba polonezem ale szkoda faceta...

lece na obiadek

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-13, 18:12   #182
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Hejo

Ooo Lunka, Mateusz sie odezwal niezly ma refleks
Magda ciesze sie ze calo i zdrowo dojechalas ja jade w niedziele rano takze jeszcze dzisiaj i jutro tutaj posiedze

Wczoraj nasi chlopcy niestety przegrali z Argentyna 1 do 3 no ale coz takie zycie. I tak jestem z nich dumna
A dzisiaj bylam na malych zakupach wyjazdowych kupilam sobie dwie pary spodni dresowych, trzy pary gaci, stanik, skarpetki i zel do mycia twarzy aaa tata kupil mi antidral wpada taki zadowolony mowi "patrz co ci kupilem" ja patrze "tatooo, ale przeciez ja mam antidral bo go ostatni kupowalam" tez ma refleks
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-13, 23:12   #183
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Izka no ja to myslalam ze padne z krzesla jak te foty zobaczylam az sobie na ava wrzucilam ach tak,siatkarze sa boscy.Szkoda tylko ze nie zobacze finalu ale mam nadzieje ze ktoras mi zrelacjonuje

Izka ladne zdjecia.Takie z ukrycia

MAGDA ale moj tata to spiewak chodzi i spiewa "goldiii poldiii alelujaaa" a teraz chodzi i hymn nasz spiewa
Nie watpie jak mnie powaliły to co dopiero ciebie
Szkoda ze nie zobaczysz Ja moge zrelacjonowac

Jak zwylke

Twoj tata jest dobry
Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
o metzelderze jesli juz spolszczamy za niego

ja juz wlasnie sie spakowalam i wykapalam :P i tylko lece z mokra glowa przed tv ogladac... POOOOOLSKAAA !!!!

heheh... beczka, lubie twojego tate
ja pamietam w tamtym roku dzieciaki ulozyly taniec do tej piosenki speszyl for mi ... i mi tanczyly haha...
goldi poldi hallelujah ... es gibt einen fussballgott !!!

si ja ... jutro jade o 10 rano wiec pewnie juz nie wpadne... w gdansku postaram sie wpasc do was
Udanego wypoczynku

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
heh teraz sie wypierasz
ja to po pijaku potrafie wszystko zrobić nawet podrywać panów robotników a no pewnie że musze mieć ładny uśmiech
dzieki

avek boski
nom dziwnie tu wyszedł Simonek

Ja sie wypieram gdziezby tam
No po pijaku to mozna duzo
wiec musisz uwazac zeby dalej miec ładniutki usmiech

Wiem

To chyba bylo rozstanie

Cytat:
witam jest tu kto ja właśnie niedawno wstałam teraz wieczorem padnięta zasypiam szybko i śpie jak zabita wczoraj wieczorem napisał do mnie Mateusz ... pytał co u mnie to ja mu powiedziałam że jeżdze z chlopakiem ( co prawda narazie jestem sama ale chciałam mu dokopać po uczelniach i rozwoże podania na studia i pozatym jest ok. On mi na to że niedawno miał wypadek samochodowy jak zwykle jechał po pijaku ja mu na to, brawo, Ty sie nigdy nie zmienisz a on mi że już jeździ rowerem a do motoru go nie ciągnie ja już nic nie odpisałam może gdyby kilka tygodni temu napisał o tym, może bym sie tym zainteresowała ale on sie nigdy nie zmieni, a ja nie jestem od tego żeby go pilnować to jego życie, niech robi co chce pozatym w moim życiu jest ktoś inny, ważniejszy
wczoraj coprawda sie nie widzieliśmy ale to przez pogode bo było tak strasznie zimno i mokro mam nadzieje że dziś będzie lepiej
Ten Mateusz to ma refleks szkoda słow na takich ludzi

Widze ze tu dzis pustko troche

Polacy wygrali 3:0 genialni sa oby tak dalej

No fotki Simonek palza na jednej sam a na drugie z nowa "stara" dziewczyna

Oraz 3 banery z Miguelem Torresem

I w tym rozpłynięciu ide spac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 891.jpg (60,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 892.jpg (61,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: png banner-aglaiya-migueltorres.png (110,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: png banner-aglaiya-migueltorres-1.png (97,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg banner-aglaiya-migueltorres-2a.jpg (57,7 KB, 4 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-13, 23:39   #184
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Laskii

Byłam dziś w tym oddziale dpd z sis To było na drugim końcu miasta, szłyśmy ze 2 godziny.. jak tylko weszłyśmy na ich posesję[ tam znajdują się same fabryki] to ochroniarz się zapytał, 'a panie do kogo', ale wpuścił nas. Tam skąd odebrałam paczkę byli sami przystojni faceci, powaznie.. ja jednego pytam gdzie mozna odebrać paczkę od Rossmanna, a on do mnie 'podejdź do tego przystojnego chłopaka', a on 'nie, tu nie wolno wchodzić'. To poszłyśmy do jakiegoś biura.. facet długo szukał mojej przesyłki ale znalazł.. podpisałam i wyszłyśmy I jak jeszzce byłyśmy na ich terenie, to facet z tira nas pyta 'podwieźć panie gdzieś?'.. podziękowałam..

Moja mama się nie skapnęła, że tak długo nas nie było. Bo miałyśmy najpierw pojechać do cioci po jakieś warzywa od babci, a potem do netto zrobić zakupy. Ale wpadłam na pomysł, że mogłabym w końcu pójść po paczkę I tak zamiast 2 godzin, nie było nas 4. A na koniec dnia powiem, że 13 w piatek wcale nie musi być pechowy, wręcz przeciwnie

A w paczce dali mi: piankę do demakijażu z Loreala, pilniczek tekturowy, zapalniczkę, smycz, jakieś kulki do masażu z dove, gazetę Skarb, reklamówkę() oraz uwaga .. dezodorant męski adidasa w sztyfcie, czyżby im się coś pomyliło?
Ale ogólnie jstem zadowolona Jutro odpowiem na posty, teraz idę spać, pa

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-13, 23:51   #185
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Nie watpie jak mnie powaliły to co dopiero ciebie
Szkoda ze nie zobaczysz Ja moge zrelacjonowac

Jak zwylke

Twoj tata jest dobry

Foty boskie Artek moglby czesciej na takie wakacje wyjezdzac
Bardzo chetnie Jutrzejszy mecz z Brazylia w zasadzie o final to obejrze
Zebys wiedziala choc czasami wkurzajacy.ale to jak kazdy
Pustki straszne
Za POLAKOW

Wow, ale Torres ma spojrzenie Dobranoc
Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Laskii

Byłam dziś w tym oddziale dpd z sis To było na drugim końcu miasta, szłyśmy ze 2 godziny.. jak tylko weszłyśmy na ich posesję[ tam znajdują się same fabryki] to ochroniarz się zapytał, 'a panie do kogo', ale wpuścił nas. Tam skąd odebrałam paczkę byli sami przystojni faceci, powaznie.. ja jednego pytam gdzie mozna odebrać paczkę od Rossmanna, a on do mnie 'podejdź do tego przystojnego chłopaka', a on 'nie, tu nie wolno wchodzić'. To poszłyśmy do jakiegoś biura.. facet długo szukał mojej przesyłki ale znalazł.. podpisałam i wyszłyśmy I jak jeszzce byłyśmy na ich terenie, to facet z tira nas pyta 'podwieźć panie gdzieś?'.. podziękowałam..

Moja mama się nie skapnęła, że tak długo nas nie było. Bo miałyśmy najpierw pojechać do cioci po jakieś warzywa od babci, a potem do netto zrobić zakupy. Ale wpadłam na pomysł, że mogłabym w końcu pójść po paczkę I tak zamiast 2 godzin, nie było nas 4. A na koniec dnia powiem, że 13 w piatek wcale nie musi być pechowy, wręcz przeciwnie

A w paczce dali mi: piankę do demakijażu z Loreala, pilniczek tekturowy, zapalniczkę, smycz, jakieś kulki do masażu z dove, gazetę Skarb, reklamówkę() oraz uwaga .. dezodorant męski adidasa w sztyfcie, czyżby im się coś pomyliło?
Wyobrazam sobie jaki slinotok musialas miec
Wow niezly zestaw
szkoda ze nie AXE
ja sobie dzisiaj ta zielona torebke zamowilam

i tez ide spac.. ZzZzzZzZ
Stary 2007-07-14, 10:18   #186
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
wlasnie zajechalam do gdanska tylko sie melduje
i lece cos zjesc bo jestem wymeczona po podrozy ... kocham korki xD

ach lunka... zeby to tak latwo bylo...myslec, ze sie jest szczesliwym i byc od razu ;P
u mnie dzis brat cioci przyjechal do Polski na wakacje ... i mu nowiutkie bmx rąbneli w gdyni jaaa... jak bede zoną poldzia to bedziemy przyjezdzac chyba polonezem ale szkoda faceta...

lece na obiadek
u mnie czasem tak jest myśle że jestem szczęśliwa i na serio tak jest, i wszystko sie układa

nie znalezli tego bmx

Cytat:

Ja sie wypieram gdziezby tam
No po pijaku to mozna duzo
wiec musisz uwazac zeby dalej miec ładniutki usmiech

Wiem

To chyba bylo rozstanie

Ten Mateusz to ma refleks szkoda słow na takich ludzi

tym lepiej jak rozstanie
on zawsze miał taki refleks ale przyznam sie bez bicia że wykasowałam jego numer i przez chwile zastanawiałam sie jak on ma na imie bo numer pamiętałam
za naszych
banery boskie, skąd Ty je masz

Cytat:
Laskii

hah to za twój udany dzień a sztyft to będziesz miała dla przyszłego chłopaka

[quote=Oleczka;4775687]

Cytat:
Hejo

Ooo Lunka, Mateusz sie odezwal niezly ma refleks
Magda ciesze sie ze calo i zdrowo dojechalas ja jade w niedziele rano takze jeszcze dzisiaj i jutro tutaj posiedze

Wczoraj nasi chlopcy niestety przegrali z Argentyna 1 do 3 no ale coz takie zycie. I tak jestem z nich dumna
A dzisiaj bylam na malych zakupach wyjazdowych kupilam sobie dwie pary spodni dresowych, trzy pary gaci, stanik, skarpetki i zel do mycia twarzy aaa tata kupil mi antidral wpada taki zadowolony mowi "patrz co ci kupilem" ja patrze "tatooo, ale przeciez ja mam antidral bo go ostatni kupowalam" tez ma refleks
wali mnie to co on robi udalo mi sie o nim zapomnieć

za Twoje zakupy
Stary 2007-07-14, 10:24   #187
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

witam dziewczyny, powiedzcie mi jaki wczoraj był mecz ? siatkarzy ? kto z kim grał ? bo ja jestem teraz tak zakręcona że nic nie wiem, nic nie oglądam a ten mój piłkarz ( Michał ) coś wczoraj oglądał, tylko nie wiem co bo widzieliśmy sie w szybkim przejściu sołł

PS. mam teraz remont w chacie, wywalamy stare meble przez balkon, ale jazda
Stary 2007-07-14, 12:12   #188
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

hejo na jednym kompie sie net zepsul wiec sporadycznie udaje mi sie wpadac na drugi komputer, ktory zajmują kolejno moi bracia i wujek xD ale teraz sie udało

nie wiem jak u was, ale tutaj boska pogoda ... juz nie pamietam takiej... chyba przed wakacjami byla XD jutro wracam do domu i licze, ze bedzie tez tak pieknie
wczoraj bylam na matarni wiec obskoczylam new yorkera ( u nas nie ma ;P) zakupki wrzuce jak ostatnio na zakupowym ...jak wroce na wiecej czasu nie mialam... bo mama z ciocia zawlokly mnie jak zwykle do ikei XD ehhh...a chlopaki lazili po electro worldzie i nie mialam towarzystwa do zakupow (a tego nienawidze :P)
my wychodzimy z ikei a wujek mowi do cioci, ze kupil sobie perfumy davidoffa ;p my wachamy po kolei ... i tak jakos damsko zalatuje...wręcz śliczny slodki zapach hah...poszlismy wiec do sephory... i sie okazalo, ze wzial ten z damskiej strony ubaw mielismy po pachy

zaraz gdzies ruszamy wiec szybko zabieram sie do komentowania. pozdrawiam i niedlugo wracam

Cytat:
Hejo

dzieki
przegrali niestety ale coz... przynajmniej lepiej im poszlo niz doroslej druzynie ;P ghee...znaczy... tej wpelni profesjonalnej

zakupki agrrr...
co to jest antidral? :P

Cytat:
Udanego wypoczynku

dzieki
za naszy wspanialych siatkarzy
foty fajne bannerki tez of kors XD

Cytat:
Laskii

ej bez beki... super te prezenty myslalam, ze cos skromniejszego dadza na odczepke atu fju fju
fajnie

Cytat:
u mnie czasem tak jest myśle że jestem szczęśliwa i na serio tak jest, i wszystko sie układa

nie znalezli tego bmx
nom... ja tez sobie tak wmawiam...bo nic innego mi nie pozostaje...ale poprostu czasem dociera do mnie przez tą mgłe... ze to wszystko farsa...klamstwo...ze sama siebie oszukuje. cale moje zycie to jedno wielkie oszustwo :P i kazdy wierzy, ze ja naprawde jestem idealnie szczesliwa ;D

hahaha... ja to jestem normalnie idiot XD
chodzilo mi oczywiscie o nowiutkie BMW a nie bmx ... (za duzo ostatnio mialam stycznosci z bmxami ;P)

Cytat:
witam dziewczyny, powiedzcie mi jaki wczoraj był mecz ? siatkarzy ? kto z kim grał ? bo ja jestem teraz tak zakręcona że nic nie wiem, nic nie oglądam a ten mój piłkarz ( Michał ) coś wczoraj oglądał, tylko nie wiem co bo widzieliśmy sie w szybkim przejściu sołł

wczoraj byl mecz siatkarzy z usa nasi wygrali ...nie ogladalam ;p ale w necie piszą

remoncik...nie lubie remontow XD ale zawsze to jakas atrakcja wywalic cos przez okno...rozladowac nadmiar emocji i sil ihihih

i lece do zobaczyska mordki

edit: nawet nie wiedzialam, ze wczoraj byl piatek 13 XD w ogole w wakacje to ja nie pamietam jaka jest data (przez co czasem trace mecze kontrolne bayernu ;P)
a moj post napisalam o 12:12 hiihih

Stary 2007-07-14, 14:24   #189
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Hejooo

O ranciu. dzisiaj juz bede musiala sie pakowac najgorsze jest to ze jutro pobudka gdzies o 4-5 znow poczuje sie tak jakbym jechala do Krakowa (na dodatek bedziemy jechac ta sama autostrada a4 ) wlacze sobie muze ta co sluchalam w drodze do kraka i bedzie zupelny oflot oczywiscie bede foty cykac

Lunka dzieki ze pilas za moje zakupy dzisiaj jescze mama kupila mi morelowe gacie w serduszka soczysta zielona klamre do wlosow (rany jak ja kocham soczysto zielony) i taki fajny niebiesko siwy mini plecak ze srebrna puma na przodzie
Wywalac meble prze balkon? tylko uwazajcie zeby komus na glowe nie zrzucic a z ktorego pietra?
ja bede miala remont gdzies w sierpniu.Zmiana tapety w pokoju teraz mam taka dwu poziomawa.Na gorze zolta a na dole poziome paski zielono zolte a pomiedzy nimi boder w listki.A po remoncie bedzie soczysto zielona i takie soczysto kolorwe kolka np. jest duze zolte w tym zoltym mniejsze pomaranczowe i jakos tak to idzie. boska
Lunka polscy siatkarze grali wczoraj z USA. Wygrali 3 do 0 a dzisiaj z Brazylia

Magda u mnie dzisiaj gorąco czytalam w gazecie ze do czwartku ma byc cieplo na poludniu, nawet do 38stopni a potem ok 24.gorąco.juz sobie to wyobrazam.chodzenie po gorach czy gdzies w takim skwarze
My zajedziemy do znaojmych do Wroclawia to moze wybierzemy sie do ikei jak bedzie czas. Bylam tam w poznaniu chyba z 5lat temu
Jaki wujas
Antidral to jest taki antyprespirant zeby sie nie pocic.Mowie ci boski, szczegolnie na takie upaly.Zadna kropelka ci nie poleci
No tak wlasnie zkminilam ze Ci chyba o bmw chodzilo
Stary 2007-07-14, 18:40   #190
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
hejo na jednym kompie sie net zepsul wiec sporadycznie udaje mi sie wpadac na drugi komputer, ktory zajmują kolejno moi bracia i wujek xD ale teraz sie udało

nie wiem jak u was, ale tutaj boska pogoda ... juz nie pamietam takiej... chyba przed wakacjami byla XD jutro wracam do domu i licze, ze bedzie tez tak pieknie
wczoraj bylam na matarni wiec obskoczylam new yorkera ( u nas nie ma ;P) zakupki wrzuce jak ostatnio na zakupowym ...jak wroce na wiecej czasu nie mialam... bo mama z ciocia zawlokly mnie jak zwykle do ikei XD ehhh...a chlopaki lazili po electro worldzie i nie mialam towarzystwa do zakupow (a tego nienawidze :P)
my wychodzimy z ikei a wujek mowi do cioci, ze kupil sobie perfumy davidoffa ;p my wachamy po kolei ... i tak jakos damsko zalatuje...wręcz śliczny slodki zapach hah...poszlismy wiec do sephory... i sie okazalo, ze wzial ten z damskiej strony ubaw mielismy po pachy

zaraz gdzies ruszamy wiec szybko zabieram sie do komentowania. pozdrawiam i niedlugo wracam

nom... ja tez sobie tak wmawiam...bo nic innego mi nie pozostaje...ale poprostu czasem dociera do mnie przez tą mgłe... ze to wszystko farsa...klamstwo...ze sama siebie oszukuje. cale moje zycie to jedno wielkie oszustwo :P i kazdy wierzy, ze ja naprawde jestem idealnie szczesliwa ;D

hahaha... ja to jestem normalnie idiot XD
chodzilo mi oczywiscie o nowiutkie BMW a nie bmx ... (za duzo ostatnio mialam stycznosci z bmxami ;P)

wczoraj byl mecz siatkarzy z usa nasi wygrali ...nie ogladalam ;p ale w necie piszą

remoncik...nie lubie remontow XD ale zawsze to jakas atrakcja wywalic cos przez okno...rozladowac nadmiar emocji i sil ihihih

i lece do zobaczyska mordki

edit: nawet nie wiedzialam, ze wczoraj byl piatek 13 XD w ogole w wakacje to ja nie pamietam jaka jest data (przez co czasem trace mecze kontrolne bayernu ;P)
a moj post napisalam o 12:12 hiihih
fajnie że u Ciebie ładna pogoda u mnie słońce świeci ale zimno jest
heh nieźle z tymi perfumami
złudzenie złudzeniem ale warto wierzyć, ufać
tak wtedy myślałam, miałam pisać o bemce, ale czytam że bmx wiec to przepisałam
aha, to z USa grali
nom a a ja lubie remonty mam nową szafe
ja o 13 piątku dowiedziałam sie z wizażu

Cytat:
Hejooo

O ranciu. dzisiaj juz bede musiala sie pakowac najgorsze jest to ze jutro pobudka gdzies o 4-5 znow poczuje sie tak jakbym jechala do Krakowa (na dodatek bedziemy jechac ta sama autostrada a4 ) wlacze sobie muze ta co sluchalam w drodze do kraka i bedzie zupelny oflot oczywiscie bede foty cykac

Lunka dzieki ze pilas za moje zakupy dzisiaj jescze mama kupila mi morelowe gacie w serduszka soczysta zielona klamre do wlosow (rany jak ja kocham soczysto zielony) i taki fajny niebiesko siwy mini plecak ze srebrna puma na przodzie
Wywalac meble prze balkon? tylko uwazajcie zeby komus na glowe nie zrzucic a z ktorego pietra?
ja bede miala remont gdzies w sierpniu.Zmiana tapety w pokoju teraz mam taka dwu poziomawa.Na gorze zolta a na dole poziome paski zielono zolte a pomiedzy nimi boder w listki.A po remoncie bedzie soczysto zielona i takie soczysto kolorwe kolka np. jest duze zolte w tym zoltym mniejsze pomaranczowe i jakos tak to idzie. boska
Lunka polscy siatkarze grali wczoraj z USA. Wygrali 3 do 0 a dzisiaj z Brazylia

współczuje pobudki
fajnie
z pierwszego piętra
fajnie to musi wyglądać ja mam zwykłe białe ściany bo sie rodzice nie zgodzili na kolory i tapety
sie bedzie działo
Stary 2007-07-14, 23:04   #191
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

No niestety.Polacy przegrali.

Ale dla mnie i tak są mistrzami świata a nie jakaś tam brazylia

No dziewczyny ja wpadłam się pożegnać, bo o 4 rano pobudka czy tam wyjazd do zobaczenia ok 26-27ego lipca trzymajcie kciuki zebym calo i zdrowo dojechala i wrocila kocham was!

p.s. prosze o biezace relacje wydarzen sportowych (final i mecz o 3 miejsce LŚ , mecz Botu Gks Belchatow z Ameri Tbilisi 19ego lipca i ogolem jakies nowosci ze swiata pilki noznej i sportu, np czy Dudek znalalzl nowy klub )

proszeeee

no wiec do zobaczenia
Stary 2007-07-15, 04:15   #192
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Dziewczynki to ja lece! Pamietajcie o mnie love !!!
Stary 2007-07-15, 12:08   #193
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

No dziewczyny ja wpadłam się pożegnać, bo o 4 rano pobudka czy tam wyjazd do zobaczenia ok 26-27ego lipca trzymajcie kciuki zebym calo i zdrowo dojechala i wrocila kocham was!

p.s. prosze o biezace relacje wydarzen sportowych (final i mecz o 3 miejsce LŚ , mecz Botu Gks Belchatow z Ameri Tbilisi 19ego lipca i ogolem jakies nowosci ze swiata pilki noznej i sportu, np czy Dudek znalalzl nowy klub )

proszeeee

no wiec do zobaczenia
szkoda że przegrali, ale i tak grali świetnie

trzymaj sie Olcia

ja bede coś pisać w miare możliwości, sama nie jestem teraz na bieżąco, tyle sie dzieje w moim życiu

Cytat:

łooo jaka pora

my Cie też love papa
Stary 2007-07-15, 16:54   #194
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

juz w domku cudowna pogoda... lece odpoczywac, bo padam z nog ;P
moj brat ledwo wrocil z gda a juz sie ywbral z kolegami na domek ;D wiec kompa mam dla siebie...wpadne wieczorkiem
si ja

Stary 2007-07-15, 17:05   #195
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
Foty boskie Artek moglby czesciej na takie wakacje wyjezdzac
Bardzo chetnie Jutrzejszy mecz z Brazylia w zasadzie o final to obejrze
Zebys wiedziala choc czasami wkurzajacy.ale to jak kazdy
Pustki straszne
Za POLAKOW

Wow, ale Torres ma spojrzenie Dobranoc

Tak mogłby to musicie sie razem gdzies wybrac:d

Ok

M. Torres + jego spojrzenie
Cytat:

tym lepiej jak rozstanie
on zawsze miał taki refleks ale przyznam sie bez bicia że wykasowałam jego numer i przez chwile zastanawiałam sie jak on ma na imie bo numer pamiętałam
za naszych
banery boskie, skąd Ty je masz

Fajnie ze sie rozstali bo ona mi do gustu nie przypadła ta co teraz jest lepsza

To dobrze ze o nim nie pamietasz bo nie warto

Banery sa boskie znalazło mi

Cytat:
dzieki
za naszy wspanialych siatkarzy
foty fajne bannerki tez of kors XD

Dzieki

Wypoczywaj

Cytat:

proszeeee

no wiec do zobaczenia
Jak tylko mi sie uda do ci bede relacjonowac

Cytat:
Trzymaj sie ciepło słonko

Witam

Ale skwar opalałam sie troche ale juz nie mogfe wiec wpadła ale tu zywej duszy
Wiec wrzuce pare fot Roqusia
I zmykam na mecz POLSKA
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 74966601.jpg (41,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 74966832.jpg (41,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 74966913.jpg (43,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 74966921.jpg (57,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75275261.jpg (49,4 KB, 1 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2007-07-15, 18:19   #196
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
oj ja tez bym chciala nie dziedziczyc wielu rzeczy...i na checiach pozostanmy...bo tego sie juz nie zmieni ;p

ja nie lubie mamy prosic o cos xD ale jak mus to mus :P bo moja mama to owszem... kupi mi co chce...ale po uprzednim wybadaniu po co mi to co to jest i sralala.. a ja nie cierpie tego jak ona docieka wszystkiego.dlatego wole na wlasna reke, po cichaczu

ja sie zastanawialam wczesniej nad tą niebieską wersją szamponu nivea... ale skoro juz mialam loreala...to postanowilam go wykonczyc i wtedy sprobowac całą serię

och tak... i dzisiaj ten niegrzeczny bachor pojechal do domu ufffff... a wczoraj na wieczor jeszcze sobie tak nagrabil ui mnie, ze niech mi sie tylko w moim domu pokaze w wakacje to chyba udusze ;P
Ja też wolę sobie sama coś kupić, bez mówienia matce o tym. Bo później już się tak nie czepia, jak zauważy coś nowego

Cytat:
Sie wie ze sie pasuje .... zartuje

A sie znałało i nie omieszkałam wrzucic
Nie no, ale ja nie żartuję Pasujecie do siebie

To dobrze, wrzucaj foty Crisa jak napotkasz gdzieś przypadkiem, bo ja ostatnio czasu nie mam na poszukiwania..

Cytat:
ja ledwo co wytrzymałam
dzieki
śmiesznie sie nazywa ale za to przystojniak z niego
musze spróbować tej odżywki
No, spróbuj tej odżywki jak masz zniszczone włosy, jest też do włosów ciemnych z filtrami uv i do blond też mają.. jak tę skończę to kupię jakąś na blask Odżywki z pantene są też dobre, J. Koroniewska używa

Cytat:
j
bo był fajny naprawde miły chłopak, taki otwarty, kontaktowy
a i jeszcze jedno fajne było jak powiedział : "mama muzykant, tata muzykant, brat muzykant, ja ekonomista "
w tym Michale o którym ostatnio Wam opowiadałam
Hehe,

A więc Michał jest tym szczęściarzem

Cytat:

Na zapas będziesz miała

Cytat:
Nie wiedziałam, że Torres ma na imię Miguel Ale ma przenikliwe spojrzenie

Cytat:
Wyobrazam sobie jaki slinotok musialas miec
Wow niezly zestaw
szkoda ze nie AXE
ja sobie dzisiaj ta zielona torebke zamowilam
A no tyle wrażeń miałam Ten deo najwyżej tacie dam

Cytat:
hah to za twój udany dzień a sztyft to będziesz miała dla przyszłego chłopaka

Chyba się nie doczekam Prędzej ten sztyft straci termin ważności

Cytat:
Hahaha, a kto był pomysłodawcą?lol:

Cytat:
ej bez beki... super te prezenty myslalam, ze cos skromniejszego dadza na odczepke atu fju fju
fajnie
Ja też się nie spodziewałam takiej paki

Cytat:
Antidral to jest taki antyprespirant zeby sie nie pocic.Mowie ci boski, szczegolnie na takie upaly.Zadna kropelka ci nie poleci
Potwierdzam

Cytat:
Miłego wypoczynku Kochana, 3maj się

---------

ahh. Niedawno się zakochałam w piosence Iglesiasa 'do you know' Widziałam też teledysk, ależ on się zmienił ;o

L.Staff
Stary 2007-07-15, 20:18   #197
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:

Nie no, ale ja nie żartuję Pasujecie do siebie

To dobrze, wrzucaj foty Crisa jak napotkasz gdzieś przypadkiem, bo ja ostatnio czasu nie mam na poszukiwania..

Nie wiedziałam, że Torres ma na imię Miguel Ale ma przenikliwe spojrzenie

ahh. Niedawno się zakochałam w piosence Iglesiasa 'do you know' Widziałam też teledysk, ależ on się zmienił ;o
Dzieki

Mowisz i masz z Trenigu 2 dni temu

To jest inny torres Jest Fernando ten bardziej znany i Miguel mniej

Słyszałam ta piosenke i trzeba przyznac ze fajna wpadajaca w ucho

Ola przesyła buziaki i teskni juz za wami

Oraz Smitha w nowej fryzurze:p
i Miguel
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0005pr9z.jpg (30,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg s640x480.jpg (27,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg migueltorresclsup.jpg (17,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg smudge1.jpg (31,1 KB, 3 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2007-07-15, 21:52   #198
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Ehhh wszystko jest źle z Michałem już koniec, bo głupia luna nie potrafi kochać nic tylko iść sie powiesić nienawidze siebie
Stary 2007-07-15, 21:54   #199
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

dubel
Stary 2007-07-15, 23:15   #200
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Ja też się nie spodziewałam takiej paki

przynajmniej wiadomo teraz, ze rossman to porzadna firma jesli chodzi o prezenty: rotfl: tez chce wygrac... a poki co... trafic jeszcze na promocje mini perfumki puma :P

heh...dzis go widzialam w tv, i sobie pomyslalam... kurcze to ten sam enrique??? XD jak bylam mala (mlodsza o kilka lat przynajmniej ;D) to go nie lubilam i w ogole brzydki byl ...trlalal...teraz jakby troszke wyladnial (?)

Cytat:
Dzieki

i Miguel
ja to nawet nie wiem co to za miguel ... oprocz tego, ze iza go daje na fotkach

eeeejjj... po pierwsze to chcialam dac fotki smitha w nowej fryzurze JA a po drugie... to akurat to zdjecie chcialam ominac ze wzgledu na brzydkie ujecie ...

Cytat:
Ehhh wszystko jest źle z Michałem już koniec, bo głupia luna nie potrafi kochać nic tylko iść sie powiesić nienawidze siebie
a pamietasz co mi mowilas jak bylam w gdansku? bylam sklonna sama siebie przekonac do twoich slow... jesli ty w nie nie uwierzysz... to jak ja mam w nie uwierzyc? bierzemy sie w garsc

wlasnie obejrzalam 'babel'... zamierzenie bylo jedno: zachwycac sie gaelem
efekt koncowy odmienny XD
gaela bylo malo i gral taką szumowinkę, ze sympatii mojej nie budzil specjalnej ;p za to film generalnie mi sie bardzo podobal...szczegolnie wątek japonki... wlasnie on wywolal we mnie najwiecej zadumy... i niekiedy jakby moje zycie odibjalo sie w tej dziewczynie. no nic...do jutra moze ochlone :P i zabiore sie za jakis inny filmik

fotki tez dam jutro. musze sie dobrze wyspac

aaaa... no i oczywiscie za naszych siatkarz ... nie udalo sie zdobyc miejsca na podium. ale ja i tak jestem dumna
za brazylijczykow tez , w koncu wygrali zasluzenie.

dobranoc moje mile

edit:
zapomnialam... !!!
dzis widzialam reklame z lahmim wii (wiecie...taka gra...nintendo bodajze XD) słooodki

Edytowane przez magda_aparatka
Czas edycji: 2007-07-15 o 23:50
Stary 2007-07-15, 23:57   #201
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
Umiesz kazdy umie Czasem tak bywa ale nie wolna sie poddawac

Cytat:

ja to nawet nie wiem co to za miguel ... oprocz tego, ze iza go daje na fotkach

eeeejjj... po pierwsze to chcialam dac fotki smitha w nowej fryzurze JA a po drugie... to akurat to zdjecie chcialam ominac ze wzgledu na brzydkie ujecie ...

aaaa... no i oczywiscie za naszych siatkarz ... nie udalo sie zdobyc miejsca na podium. ale ja i tak jestem dumna
za brazylijczykow tez , w koncu wygrali zasluzenie.

Wiesz ty co ja tu chce ci sprawic przyjemnosc na powitanie to ty mnie jeszcze ganisz

Za naszych i brazil

I zmykam spac

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2007-07-16, 00:03   #202
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:

Wiesz ty co ja tu chce ci sprawic przyjemnosc na powitanie to ty mnie jeszcze ganisz

Za naszych i brazil

I zmykam spac
ja cie nie gEnie
ale jednakowoż chcialam uniknac tego foto ... jeszcze mam owenka z treningu... ale i tak najladniej mu bylo w bayernowych ciuszkach... i mase innych fotek... kiedy ja je dodam ... jak mam ich tyle i tak zalegają to nie moge sie zebrac i wrzucic...eszz...
btw: to dzieki za smithka... a raczej za chęci

tez juz lece...musialam tylko wyszukac w necie nazwe piosenki z 'babel' i juz zmykam spac ;P pewnie do 10 to minimum bede spac si ja

Stary 2007-07-16, 00:07   #203
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
ja cie nie gEnie
ale jednakowoż chcialam uniknac tego foto ... jeszcze mam owenka z treningu... ale i tak najladniej mu bylo w bayernowych ciuszkach... i mase innych fotek... kiedy ja je dodam ... jak mam ich tyle i tak zalegają to nie moge sie zebrac i wrzucic...eszz...
btw: to dzieki za smithka... a raczej za chęci

tez juz lece...musialam tylko wyszukac w necie nazwe piosenki z 'babel' i juz zmykam spac ;P pewnie do 10 to minimum bede spac si ja
Poprawiłam ta moja literówke
Co ty chcesz az tak zle na niej nie wyszedł

Prosze

I ide

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2007-07-16, 00:24   #204
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

musialam jeszcze wrocic...bo wiecie co? na wątku 'rocznik 91' znalazlam tropy...normalnie ktos mi tam dojczkow chcial balamucic... ... to byly stare posty... ale te dziewoje (mlodsze ode mnie z reszta malolaty w wieku mojego brata xD) wpadaly w zachwyt nad moimi chlopami... bez zadnego pozwolenia ... i zberezne mysli mialy na ich temat ;P
a to wszystko przypadek...a moze Boza opatrznosc ...bo tak sobie wpisalam do wyszukiwarki wizazowej : podolski... a potem schweinsteiger... i patrzylam na posty...czy ktos oprocz mnie w ogole uzywa tych pojec jak sie okazalo prawie nikt XD bo ja jestem szajbus maniak mega hiper dojcz żona szwajnsztajga podolska ale jednak... jutro, jak sie wyspie...to musze wznowic swoje szerlokowe wcielenie

Stary 2007-07-16, 11:46   #205
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

heloł
wstałam... jak mowilam... o 10 XD
ale duchota... wyszlam w pizamce na balkon... tam jest cien o tej porze... i myslalam, ze mi tchu zabraknie ;P nie ma czym oddychac... chyba pojde poopalam te swoje blade lico bo juz cala opalenizna mi zeszla przez te ostatnie tygodnie szarówy...

wczoraj byl kolejny mecz testowy... patrzylam na moich programach, ale niestety nie lecial w tv a szkoda... bo moi kochani wygrali 13:0 !!! :P wiem, wiem, ze testowki maja to do siebie, ze gramy z raczej slabymi druzynami ;p ale wyniki i tak ciesza
tym bardziej, ze basti wrocil do gry (na treningach pojawial sie juz kilka razy... mecze zagral poki co dwa :P) !!! i sttzelił 2 gole ...
Poldiego widzialam tez na ostatnich fotkach treningowych na training camp'ie ;D soł... mysle, ze tez niedlugo moze sie pokazac...chociaz konkurencja ostra...trzeba przyznac.

poczytam troche njusów na necie i lece na opalanko dzis pewnie wpadne to dam troche fotek w koncu

si ja milego dnia

tak w ogole to jeszcze powiem, ze copa america wygrala brazylia...
wiec znow trzeba za brazyile pic XD ... za diego przede wszystkim

Edytowane przez magda_aparatka
Czas edycji: 2007-07-16 o 12:07
Stary 2007-07-16, 13:31   #206
xtalciax
Zakorzenienie

heja dziewoje

ufff.... właśnie zeszłam z balkonu, upłą u mnie jak nie wiem co ale ja kocham taką pogodę

wooooo :ile zaległości musze nadrobić ale to moze wieczorem bo dzisiaj mam wykłady na prawko a potem może na jakiś bro się skoczy
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-16, 14:30   #207
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
juz w domku cudowna pogoda... lece odpoczywac, bo padam z nog ;P
moj brat ledwo wrocil z gda a juz sie ywbral z kolegami na domek ;D wiec kompa mam dla siebie...wpadne wieczorkiem
si ja
witaj w domu

Cytat:
Fajnie ze sie rozstali bo ona mi do gustu nie przypadła ta co teraz jest lepsza

To dobrze ze o nim nie pamietasz bo nie warto

Banery sa boskie znalazło mi

Witam

Ale skwar opalałam sie troche ale juz nie mogfe wiec wpadła ale tu zywej duszy
Wiec wrzuce pare fot Roqusia
I zmykam na mecz POLSKA
hehe
warto nie warto ale zapomniałam
co za dupa z niego D i fajny kolorek koszulki

Cytat:

No, spróbuj tej odżywki jak masz zniszczone włosy, jest też do włosów ciemnych z filtrami uv i do blond też mają.. jak tę skończę to kupię jakąś na blask Odżywki z pantene są też dobre, J. Koroniewska używa

Hehe,

A więc Michał jest tym szczęściarzem

Chyba się nie doczekam Prędzej ten sztyft straci termin ważności

Hahaha, a kto był pomysłodawcą?lol:

---------

hehe
co za dupa z niego D i fajny kolorek koszulki

Cytat:

i Miguel
dzieki

Miguel fajna dupa

Cytat:

a pamietasz co mi mowilas jak bylam w gdansku? bylam sklonna sama siebie przekonac do twoich slow... jesli ty w nie nie uwierzysz... to jak ja mam w nie uwierzyc? bierzemy sie w garsc

wlasnie obejrzalam 'babel'... zamierzenie bylo jedno: zachwycac sie gaelem
efekt koncowy odmienny XD
gaela bylo malo i gral taką szumowinkę, ze sympatii mojej nie budzil specjalnej ;p za to film generalnie mi sie bardzo podobal...szczegolnie wątek japonki... wlasnie on wywolal we mnie najwiecej zadumy... i niekiedy jakby moje zycie odibjalo sie w tej dziewczynie. no nic...do jutra moze ochlone :P i zabiore sie za jakis inny filmik

fotki tez dam jutro. musze sie dobrze wyspac
komuś to ja potrafie mówić ale sama w siebie i swoje szczęście nigdy nie wierze
a właśnie miałam ściągać babel to Gael tam gra

Cytat:

Za naszych i brazil

I zmykam spac

bede spac si ja[/quote]

Cytat:
musialam jeszcze wrocic...bo wiecie co? na wątku 'rocznik 91' znalazlam tropy...normalnie ktos mi tam dojczkow chcial balamucic... ... to byly stare posty... ale te dziewoje (mlodsze ode mnie z reszta malolaty w wieku mojego brata xD) wpadaly w zachwyt nad moimi chlopami... bez zadnego pozwolenia ... i zberezne mysli mialy na ich temat ;P
a to wszystko przypadek...a moze Boza opatrznosc ...bo tak sobie wpisalam do wyszukiwarki wizazowej : podolski... a potem schweinsteiger... i patrzylam na posty...czy ktos oprocz mnie w ogole uzywa tych pojec jak sie okazalo prawie nikt XD bo ja jestem szajbus maniak mega hiper dojcz żona szwajnsztajga podolska ale jednak... jutro, jak sie wyspie...to musze wznowic swoje szerlokowe wcielenie
eee tam, jakieś młode siksy Ci nie zagrożą
no pewnie że tlyko Ty

Cytat:

tak w ogole to jeszcze powiem, ze copa america wygrala brazylia...
wiec znow trzeba za brazyile pic XD ... za diego przede wszystkim
a Maksiu ?
Stary 2007-07-16, 14:35   #208
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

witam dziś byłam w sąsiednim mieście zawieźć papiery na uczelnie na szczęście szybko znalazłam uniwerek i spowrotem do domciu bo gorąco dziś aaaaale z jakim przystojniakiem siedziałam w poczekalni oboje czekaliśmy na pociąg bo jak sie okazało był z mojego miasta studencik, brunet, taka dupa że hoho

wiecie co sie okazało że połowa z mojej klasy nie zdała matury, tzn zdała ale giertchowską a np. osoby które zdawały mature z historii, zdały po 40 % a to poziom podstawowy a ja miałam więcej i to z rozszerzonego a to naprawde dobre osoby z historii i kujony normalnie jestem w szoku i czuje sie jak geniusz na tle całej klasy bo to naprawde osiągnięcie że zdałam wszystkie przedmioty i to poziom rozszerzony ( tylko angielski ale jednak ) podczas gdy tyle osób nie zdało
Stary 2007-07-16, 15:23   #209
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki

Słyszałam ta piosenke i trzeba przyznac ze fajna wpadajaca w ucho

i Miguel
Ojojoj, dzięki za te focie

A no tak, tamten bardziej rudawy to Fernando, już mnie oświeciłaś, dzięki

Olciu, my też tęsknimy

Cytat:
Bez przesadyzmu, Kochana!!Dasz radę, już nie raz nam pokazałaś, że potrafisz być silna

Cytat:
przynajmniej wiadomo teraz, ze rossman to porzadna firma jesli chodzi o prezenty: rotfl: tez chce wygrac... a poki co... trafic jeszcze na promocje mini perfumki puma :P

heh...dzis go widzialam w tv, i sobie pomyslalam... kurcze to ten sam enrique??? XD jak bylam mala (mlodsza o kilka lat przynajmniej ;D) to go nie lubilam i w ogole brzydki byl ...trlalal...teraz jakby troszke wyladnial (?)
Aż mi się wierzyć nie chciało, że to rzeczywiście mi za friko dali

Wyładniał, tak Ale mi się i tak zawsze podobał

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
ufff.... właśnie zeszłam z balkonu, upłą u mnie jak nie wiem co ale ja kocham taką pogodę

wooooo :ile zaległości musze nadrobić ale to moze wieczorem bo dzisiaj mam wykłady na prawko a potem może na jakiś bro się skoczy
No upal.. niemiłosierny.. u mnie 31/32 stopnie.. dla mnie katorga Wystarczyło, żebym poszła pomóc mamie przynieść zakupy z miasta, wróciłam i od razu musiałam pod prysznic, na dodatek od tego gorąca jestem czerwona na buzi jak burak i to mnie najbardziej wnerwia.. chyba mam kłopoty z krążeniem Ja chcę DESZCZ!!

L.Staff
Stary 2007-07-16, 15:34   #210
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
witam dziś byłam w sąsiednim mieście zawieźć papiery na uczelnie na szczęście szybko znalazłam uniwerek i spowrotem do domciu bo gorąco dziś aaaaale z jakim przystojniakiem siedziałam w poczekalni oboje czekaliśmy na pociąg bo jak sie okazało był z mojego miasta studencik, brunet, taka dupa że hoho

wiecie co sie okazało że połowa z mojej klasy nie zdała matury, tzn zdała ale giertchowską a np. osoby które zdawały mature z historii, zdały po 40 % a to poziom podstawowy a ja miałam więcej i to z rozszerzonego a to naprawde dobre osoby z historii i kujony normalnie jestem w szoku i czuje sie jak geniusz na tle całej klasy bo to naprawde osiągnięcie że zdałam wszystkie przedmioty i to poziom rozszerzony ( tylko angielski ale jednak ) podczas gdy tyle osób nie zdało

Na jaki kierunek złożyłaś papiery?

No coś Ty.. Połowa nie zdała.. ale to przecież nie koniec swiata
A z Ciebie jestem naprawdę dumna Brawo

L.Staff
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości