![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.II
No już przepraszał
![]() ![]()
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogadac na pewno trzeba, ale nie od razu rzucac się w ramiona . ![]() Nie płacz, nie panikuj tylko spokojnie z nim pogadaj.
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylu lat związku nie powinno przekreślać jedno kłamstwo ale moim zdaniem powinna włączyć Ci sie tzw. lampka alarmowa, ja bym bardziej go obserwowała, głupio to mówić ale nie ma rady- sprawdzałabym .... Ale ja już taka jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Melodio z tym zamieszkaniem razem to radziłabym poczekac troche, a na pewno nie decydowałabym się na ten krok juz od tego poniedziałku.
To moje zdanie.
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Ale wtedy to dopiero może zamieszkamy razem od września
![]() ![]() ![]() A wiecie czego jestem najbardziej ciekawa. Czy on się dziś u mnie zjawi prosząc o przebaczenie. Znając Go to nic z tego ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2007-06-29 o 13:23 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdam relację na pewno, tyle że będę Was trzymała w niepewności do poniedziałku.... Mam taką niepisaną zasadę, że w domu nie wchodzę na Wizaż, mój Tż jest strasznie ciekkawy i chciałby mnie inwigilowac co też ja tu wypisuję, czy nie umawiam się z gachami ![]() To w końcu nasze babskie sprawy i nie wyobrażam sobie, aby czytał co ja tu wypisuję... ![]() ![]() Chyba że mi się uda i znajdę chwilkę samotności to wykorzystam to na relację ![]() Cytat:
To szkoda, bo powinien ![]() A może się zjawi? ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-29 o 17:57 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Zrobisz to, co w gruncie rzeczy uważasz za słuszne.
Ja też byłam w podobnej sytuacji króciutko przed ślubem. Dokonałam wyboru i nie żałuję. Niestety faceci są tacy, że jak będziesz wybaczać kłamstwa, to TŻ przestanie Cię szanować i zacznie notorycznie okłamywać wiedząc, że i tak ujdzie mu to płazem. Znowu wybaczysz, a on nadal będzie tak robił, bo wie, że nie ma nic do stracenia. A widać Twoje zaufanie nic dla niego teraz nie znaczy. Chcesz wybaczyć i ratować związek, zrób to, jeśli jest Wam dobrze. Ale teraz potrzymaj go trochę na dystans, niech facet wie, że przez swoje durne zachowanie MOŻE NAPRAWDĘ CIEBIE STRACIĆ. Jak się tego przestraszy, to może doceni jaki ma skarb przy boku i będzie się pilnował. Co sądzicie dziewczyny? |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przetrzymaj go w niepewności, niech pomysli ze moze Cię stracic. Dlatego tez nie zamieszkałabym z nim teraz. Dorinko do poniedziałku chyba umre z tej ciekawości ![]() ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Natalio wierzę w Ciebie dasz radę
![]() Ja dzisiaj nie próżnowałam i obdzwoniłam Aparty, gdzie znajduje się mój upatrzony pierścionek, najpierw popjedziemy zobaczyć ten a jak się okaże gorszy niz na foto to szukam dalej .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
Taverney Odeszłaś od niego? Wiecie ja mu wczoraj powiedziałam, że to jest brak szacunku, że czuję że on mnie nie szanuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie ja odeszłam od niego już na 3 miesiące po tamtym z tamtą laską ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#194 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem, zdjęcie tej laski wisiało u niego na ścianie???
Co do facetów to wiem, że bywa różnie, są tacy co są notorycznymi kłamcami i na to nic nie można poradzić. Tacy nigdy się nie zmieniają, ale Twój Tż zapewne nie jest tym przypadkiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Wiecie.. napisałam mojemu TZ , że chce z nim dzis na ten temat porozmawiać... i że od tej wiadomości bedzie wiele zależało.... on zaraz do mnie zadzwonił i mówi: ale ja ci przeciez wczoraj wszytsko na temat tego wyjazdu(powrotu) powiedziałem...
![]() ![]() Oj zobaczymy jak to bedzie.. ale jakos pesymistycznie jestem do tego nastawiona... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Jakie zdjęcie? Szafka
![]()
#197 | |
Zakorzenienie
|
Ups, jakaś zakręcona jestem i wyczytałam, że to było zdjęcie
![]() ![]() Cytat:
![]() Daj znać co i jak.... Dziewczyny co się też w naszym wątku dzieje>>>>>> ![]() Mam nadzieję, że wszystko się ułoży Tobie Madzielenko i Tobie Melodio ![]() A ja .........czuję się jakoś dziwnie......, jestem nienormalna, w końću niepotrzebnie się denerwuję, przecież to nic takiego.........To w końcu konsekwencja naszych planów ![]() Zaraz zmykam, buziaki ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-29 o 17:54 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
nie dziwię się że jestes zakrecona, juz niedługo wybieracie sie po wyczekany pierscionek
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Bardzo się cieszę, że się doczekałaś
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2007-06-29 o 16:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Melodio oczywiście że będe trzymac kciuki i za Madzialenke tez
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dorinko trzymam kciuki
![]() melodio bardzo mi przykro ![]() i rowniez uwazam ze powinnas dac mu do zrozumienia ze moze Ci przez to stracic, przetrzymac go troche... no i przede wszystkim spuscic mu troche smycz jak juz dojdziecie do porozumienia, bo ja rowniez jestem zbyt zaborcza i zazdrosna i moj TZ sie czasami az boi mi oczyms powiedziec a to nie jest dobrze bo w zwiazku powinno czuc sie dobrze a nie jak w wiezieniu.....takie zachowanie moze zrujnowac zwiazek madzialenka mam nadzieje ze dojdziesz z TZ do porozumienia i znajdziecie wspolne rozwiazanie a ja dzisiaj mam wypad z kolezankami - TZ mnie puscil i jeszcze przyjdzie do mnie spac zeby pilnowac malego ![]() ![]()
#202 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
Od dawna czytam wasze forum i postanowiłam napisać. Widzę ze większość jest już po i planuje swoje śluby. Ja niestety jestem przed wszystkim. Z moim TZ jestem prawie 4 lat tzn w sierpniu będzie 4 rocznica. Mieszkamy ze sobą od 2 lat i tu nic. Od jakiegoś czasu jestem już tak zdesperowana ze nie mogę wytrzymać. Zaczynam go naciskać , ale nie chce żeby tak było bo wiem ze go to strasznie irytuje. Nie wiem co robić. Widzę ze wszystkie, ma macie albo miałyście taki sam problem. Nie chce prosić tak desperacko, ale chyba jestem strasznie zdesperowana. Dlaczego oni są tak strasznie uparci i myślą ze jak jesteśmy razem to już nic nam się od nich nie należy. Przeciecz to jest takie egoistyczne, I jak czytam wasze informacje to widzę ze mój TZ jest taki sam dokładnie tak samo reaguje. Tragedia Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!Aż mi wstyd,że tak szybko, ale się pogodzilismy. TŻ przyszedł skruszony z wiąchą 21 czerwonych róż i przepraszał. Umówiliśmy się, że może chodzić na kawę z kim chce, ale pod dwoma warunkami. Po pierwsze musi to być spotaknie tylko koleżeńskie, a po drugie musi mi powiedzieć, że idzie itd. On mnie przeprosił, ja jego i mam nadzieję, że będzie dobrze. Buziaki dla Was
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Melodio dobrze że sie pogodziliscie
![]() ![]() Myszka 25 witaj ![]() skoro nas podczytywałas ![]() ![]() A Twój Tz wie że jestes gotowa na Zaręczyny?? Mówiłas mu o swoich odczuciach?? Ciekawe co u Dorinki ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Kurde!Kolega mi podliczył i wyszło, że za ten bukiet to musiał dać ze 126 zł. Bo 1 róża 6 zł np...A te są wypasione i krwisto czerwone i śliczne*_* Wie jak mnie przekupić
![]()
#206 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do Dorinki.. oj to pewnie dziewczyna już dawno po zaręczynach, szczęśliwa teraz leży ze swoim ukochanym... hmm.. też juz tak chce.... ![]() a wogóle zapomniałam wam wczoraj napisac, że: Nie wiem co mnie podkusiło, ale postawiłam sobie tarota.. (juz kiedys mi sie sprawdził, w bardzo ważnej dla mnie sprawie i korzystam z niego jak jest mi on bardzo potrzebny... ostatnio to było z jakieś 3 lata temu) no wiec oto co mi wyszło (wylosowałam 2 karty) - czeka cie szczera rozmowa o wspólnej przyszlości - nie jesteś pewna swojej sytuacji. Karta ta oznacza intuicję, sny, uczucia, przeczucia i obawy... Oj jakie to prawdziwe co?? ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-01 o 23:21 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Melodio , Madzialenko bardzo fajnie jest sobie poczytac od samego rana o takich miłych i szczesliwych zakończeniach
![]() Jednak faceci potrafia się czasem zachowac ![]() ![]()
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Mdzialenko dobrze że się dogadaliście i wszystko wyjaśniliście sobie
![]() ![]() ![]() Mnie te czeka z moim Tz 5 tygodniowa rozłąka, od 5.08 do 9.09, lece do siostry do Anglii. Po tym jak nie widzieliśmy sie ponad 3 miesiace, 5 tygodni to pikus i nie jest mi straszna wizja samotności. A nawet jestem pewna że dobrze nam zrobi ta przerwa, tymbardziej że Tz mi powiedział że po wakacjach zaczniemy coś planowac ( ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.