|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe - część trzecia!!! :))
Kochana dziekuje Ci bardzo, nie musisz reszty dodawac. Pare osob mi powiedzialo, ze mam za duzy brzuch jak na 27 tydzien. No i moje biodra i uda - masakra.
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
no i kolejne,,,
|
|
|
|
#183 | |
|
Wtajemniczenie
|
a moja wczoraj caly dzień spokojna była,czasem cos tam szurchnęła.Za to o pierwszej w nocy jak jej sie na charce zebrało to przez dwie godzny zasnąć nie mogłam Dzisiaj znowu rozleniwiona To chyba przez tą pogode.cisnienie do bani...Cytat:
no niestety nie każdy dzień jest udany.Ale powiem ci że zazdroszcze ci tego cudownego początku tygodnia bo u mnie chandra od poniedziałku sie ciągnie,zmieniając na codziennie tylko stopień nasilenia![]() Gratuluje oddanej pracy
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
szyciej dodalam niz przeczytałam...no fakt brzuszek masz spory...ale bardzo zgrabnie wygladasz
|
|
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
Leonko no brzuszek spory jest, jak bym nie miala USG z jakis wzgledow to bym podejrzewala, ze mam blizniaki. Ale USG to wykluczylo.
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
a moze sie gdzies tam 1 schowało
|
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
Lepiej zeby nie raczej to nie jest mozliwe. Ja nie wiem czy dam rade z jednym a co dopiero z dwojka.
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
dorbarq, bardzo ładnie wyglądasz. Nie słuchaj jak ktoś mówi co innego. Śliczna, zgrabna mamusia
Kurzoslawa, a witam serdecznie i dziękuję Męczyłam się z tą pracą tyle że szkoda gadać... pomijając fakt że często siedziałam na wizażu zamiast pisać A mojego chłopa to chyba zaraz walnę... to mi przejdzie może Taki milusi już, tak się stara, do rany przyłóż po prostu... a ja i tak mam ochotę czymś go zdzielić.
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorbar,faktycznie spory masz brzuszek ja na ten tydzień ale za to jaki rewelacyjny!Taka piłeczka!Bomba poprostu I czego ty chcesz od swoich bioderek?
bardzo ładne,normalnie poszerzone jak to u cięzarnej żadnych ekstramalnych "rozjazdów"
|
#190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak już sie człowiek zaweźmie to nie ma ochoty popuścić nawet jak by mu do stóp padali
|
|
#191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cestia ja tez mam czasami ochote walnac tego mojego. Jestem ciekawa co on i moj brat wykabinowali w domu, nie bylo mnie 3 godziny i cos mi sie wydaje ze cos zrobili. Wiem, ze kosili ogrod. Pewnie cos zepsuli
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic uciekam do domku, cos zjesc bo moja maluda chyba juz glodna jest.
Milego reszty dnia i wieczorka i milych snow. pa pa
|
#193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#195 |
|
Wtajemniczenie
|
Na mnie też już pora
cały dzień na nogach...trzeba troche dychać,polezec.zajrzę jeszcze wieczorem zobaczyć coście tu naskrobały żeby w razie czego nie mieć na rano jakichś 100 postów zaległych
|
#196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dorbar, a gdzie ty gruba jestes ? Nie wiem gdzie ci to 17 kg poszlo, chyba tylko w brzuch.... pewnie masz duzo wod plodowych i tyle. Cos mi sie wydaje ze ty przed ciaza to super chuderlak bylas, skoro teraz masz 17 kg na plusie i nie widac.... |
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
A my wlasnie postanowilismy kupic tummy tub, wlasciwie to tz sie uparl. W sklepie we Wroclawiu kosztuje 93zl, moze troche drozsze niz normalna wanienka, ale po ogladnieciu tegi filmu to stwierdzilam ze warto
![]() http://www.youtube.com/watch?v=caYo1...eature=related |
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
no i sie doigralam... jestem chora.... siedze jeszcze w pracy ale mam zamiar sie ewakuowac w ciagu pol godziny... najgorsze jest to, ze zarazilam sie w pracy, a poniewaz jest tu conajmniej 60-ciu pracownikow podrozujacych wciaz po swiecie- zarazek moze byc czyms powazniejszym niz zwykle przeziebienie...... jedna dziewczyna po powrocie z chin i japonii kaszle juz 4 tygodnie... kurdeeee pakuje sie i ide do domu
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to moczenie uszu i pępka... jakoś nie wydaje mi się dobrym pomysłem
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacz jakie te dzieciaczki sa szczesliwe: http://pl.youtube.com/watch?v=vbrNt24eHVQ |
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wtedy to jak wiadomo wszystko się może zdarzyć Po prostu dla mnie to niesamowita frajda i zakupy robię od stycznia, wózek mam od lutego więc może zamilknę bo normalna do końca też chyba nie jestem ![]() A, obiecuję zdjęcia jak plan wypali i wszystko poskładamy z małżonem. Kurzoslawo i Dorbarku macie prześliczne brzuszki Kurzoslawo ja nie wiem gdzie Ty gruba jesteś. Wyglądasz bosko i masz cudnego kotka. Ja też mam celulit zauważyłam ostatnio, że chyba faktycznie się zwiększył, ale nie przejmuję się w ząb. Kosmetyków zwalczających jest mnóstwo, a to że będę mamusią wypełnia mnie dumą i taką radością, że mogę mieć 10 celulitów i mam je w głębokim poważaniu, czego i Wam serdecznie życzę ![]() A i piszcie tak dalej, miałam teraz co poczytać ![]() Jowiszku, wielkie uściski, niech Cię już cholerstwo zostawi biedactwo. Ja z obrzydliwych rzeczy to powiem, że byłam przed momentem w wc i myślałam, że urodzę takie mam zatrzymanie tego i owego. Szału można dostać! Nie czuję już jak kiedyś, że trzeba lecieć, po prostu idę na siku i jestem tak zapchana, że wiem iż muszę się pomocować ze sobą. Dziś w serialu "Bez skazy" kobitka w ciąży określiła swoje zaparcia następująco "jestem zapchana jak toaleta na dworcu" i coś w tym jest!
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Dorbarq, Leleth, Kurzosławo wyglądacie pięknie, zgrabnie i kwitnąco!!!!!!!!!!!
![]() Co do tego wiaderkA do kąpania to mam wrażenie że służy ono moczeniu dziecka Bo te mamy ciagle trzymają obiema rękami głowę i to na tyle hehe no nie wiem, wolę wanienkę Ale może się sprawdzi ![]() Jowiszku!!!!!!!!!!! Trzymaj się tam, ale Cię to długo trzyma.... a nie da się jakiegoś atybiotyku na to wziąć....??? Mojej mamie wtedy od razu przechodzi... Naprawdę żal mi Cię... Okropieństwo... dorbarq ale Sie ta sytuacja poplątała. Wydaje mi się że lepiej żebyś wróciła narazie do Nas do Polski i przeczekała ten trudny okres....??? Bo ja bym umarła ze stresu jakbym miała taką sytuację, ale ja to panikara w takich sytuacjach jestem. Trzymam za Was kciuki by to wszytsko się jakoś poukłądało, żeby było wszystko dobrze... Cestia gratuluję napisania pracy Wiem jak mi ulżyło gdy oddałam swoją nie mówiąc o uldze gdy się obroniłam ![]() Poulette nie daj się...podziwiam Cię ze w ogóle dajesz radę Już niedługo, a potem odpoczynek zasłużony![]() Ja byłam na szybkim grillu, zjadłam jedną kiełbasę Mniam Potem truskawki i kilka winogronek Teraz House a potem sleep bo po tej paskudnej nocy jestem taka niewyspana że słów brak, dzisiaj trzeba nadrobić. Jesteśmy oboje padnięci i niewyspani...
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Dorbarku ale Cię wydęło.Normalnie wyglądasz super tak jakbyś w końcu była w ciąży.
Ja padam na twarz mała szaleje jak dzika i normalnie czasem to oddechu nie mogę złapać i bierze mnie na wymioty. NIe wiem co ona tam wyprawia.Nawet w jednej chwili myślałam że sie przekręciła na położenie poprzeczne.Ja zaraz śmigam walnąć sobie wieczór w domowym spa..Czytała któraś ten artykuł ?? http://www.pardon.pl/artykul/4998/po...y_plod_przezyl czyli jakby odpukać którejś kruszynce spieszyło się na świat to jest duża możliwość że będzie żyć??
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku jakie to malenstwo bylo, prawie wielkosci dlugopisu! http://www.dailymail.co.uk/health/ar...owed-home.html |
|
|
|
|
#206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam tylko jedno ALE do tego. Cena.... Wiec stwierdzilam, ze bede szukac zwyklego wiaderka, ktore by posowalo wielkoscia i ksztaltem i w tym bedziemy probowac. Dziecku podtrzymujesz glowke jedna reka, w wodzie jest ono leciutkie, wiec to w sumie dal rownowagi tylko a nie dla trzymania calego ciezaru za szyje..., a druga obmywasz. Dzieciom w tym jest dobrze i sa o wiele spokojniejsze. Natomiast wydaje mi sie to dobre tylko na poczatek, tak do 5 miesiaca zycia srednio, bo potem dzieci chyba juz sa duze i pewnie wola sie pluskac w wiekszej przestrzeni, bo wtedy kapiel staje sie juz zabawa. Nie wiem czy to jest lepsze od zwyklej wanienki, ale wydaje mi sie, ze tak, szczegolnie na poczatku, ale powiem wam dopiero jak wyprobuje. Verona, ty tez zdaj relacje jak juz wyprobujesz. |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Pokazałam zdjęcie z artykułu tatcie normalnie był w szoku, że w 5 miesiącu dziecko jak dla mnie a nie plód może byc już tak rozwinięte
Poulette na początku i tak nie bedziesz mogła w tym maleństwa kąpać bo będzie kikut pępka którego nie powinno się moczyć.Dlatego w wypadku wiaderka to początkowe kąpiele odpadają
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Kikut pepka zamoczony na 5 minut to nic strasznego, skoro tu tez tak kapia juz nawet w szpitalu. Potem trzeba go tylko dobrze osuszyc i odkazic. A na poczatku dziecka dluzej w wodzi i tak sie nie trzyma, zeby nie przesuszyc skory.
|
|
|
|
#209 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hey Kobietki
witam was ciepło w ten kolejny pochmurny poranek(przynajmniej u mnie taki jest ![]() Noc miałam podłą.Brzuch mi twardniał i do tego momentami az mi go deformowało Cytat:
dzieciak wyglądal na autentycznie zachwyconego tą kapielą Niezły pomysł na początek jak pisała Poulette bo faktycznie potem dzieciaki podrastają i bardziej cenią sobie swobodę ruchu w kąpieli ja już mam wanienkę kupioną także tego sprzetu nie zakupie Ale mam nadzieje że te z was które będą tego cuda używały podziela sie wrażeniami![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hehe Kasiulka nie przejmuj sie,w takim razie ja tez nie jestem zupełnie zrównowazona
|
|
#210 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Leleth, Kurzosława,Dorbar - normalnie wyglądanie cudnie.Brzuszki dorodne ale mamusie same w sobie niezłe laski.Na pewno niejedna dziewczyna patrząc na Was zapragnie być w ciąży.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

a moja wczoraj caly dzień spokojna była,czasem cos tam szurchnęła.Za to o pierwszej w nocy jak jej sie na charce zebrało to przez dwie godzny zasnąć nie mogłam
Dzisiaj znowu rozleniwiona To chyba przez tą pogode.cisnienie do bani...

Taki milusi już, tak się stara, do rany przyłóż po prostu... a ja i tak mam ochotę czymś go zdzielić.

bo normalna do końca też chyba nie jestem