Czy kupiłam podróbę?? POMOCY!! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-18, 11:15   #181
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Czy kupiłam podróbę?? POMOCY!!

Cytat:
Napisane przez marzfrost Pokaż wiadomość
Dziewczyny - 550 zł za torebeczkę Chanel - to NIEMOŻLIWE, nawet za malusieńką, taką wielkości portfelika. Torby Chanel kosztują co najmniej 10, 15 razy więcej.. Owszewm , 550 Euro - to ma sens (chociaż nikły, ale od biedy...). Sprzedawcy toreb także nikomu prezentów nie robią. Z tym że oryginaną torbę tej marki kupić poza butikami tej firmy (a dużo ich nie jest) jest rzeczą prawie niemożliwą. Za to już na Tajwanie - proszę bardzo i do woli, podróbek w bród, a w większych miastach Europy Afrykańczycy i Azjaci na ulicy za bezcen takie "oryginalne" torby sprzedają
Jeśli masz rację i ta torebka, i portfelik są lewe, to już nie wiem czy tupet większy czy głupota. Dać 75zł za pseudooryginalną wodę to jedno, ale dać 550 za lewą torebkę to już inna inkszość.

A Pani myślę zasługuje na uwagę również. Choćby z tej przyczyny, by kiedyś jakaś Wizażanka nie poleciła nam jej, bo coś u niej ok kupiła.

Cytat:
Napisane przez Basia39 Pokaż wiadomość
No więc właśnie, ponieważ widzę, że dyskusja schodzi przypadkowo na boczne tory torebki itp. to może warto uściślić pewne fakty, żeby nie zamazywać meritum sprawy.
Tu się Basiu nie zgodzę. Kolorówka czy inne markowe produkty, to nie są boczne tory, bo chyba wszystkie tu, jak jesteśmy, kupujemy na all również inne markowe produkty, nie tylko zapachy.
I ktoś kto kupuje i odsprzedaje felerne torby, tusze czy cienie, nigdy nie powinien być wiarygodny w przypadku sprzedaży zapachu, choćby to był cud miód opis i nie wiadomo co jeszcze przemawiało na jego korzyść.
Ale to moje upierdliwe zdanie.

Cytat:
Każda z tych osób w łańcuchu pokarmowym celowo wprowadziła w błąd kolejną puszczając w obieg „indycze jajo”, mało tego każda każdej wystawiła pozytywny komentarz na Allegro.
I to jest tu najbardziej przykre. Tym bardziej, że w owych komentarzach zawarte jest potwierdzenie oryginalności zakupionych smrodów.

"Masz świra to go hoduj."

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2008-11-18 o 11:23
kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 11:26   #182
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Dziewczyny ( i chłopaki)
- czy podrabiany jest Cristobal ? Albo Stella (jakakolwiek) ?
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 11:41   #183
marzfrost
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Jeśli masz rację i ta torebka, i portfelik są lewe, to już nie wiem czy tupet większy czy głupota. Dać 75zł za pseudooryginalną wodę to jedno, ale dać 550 za lewą torebkę to już inna inkszość.

A Pani myślę zasługuje na uwagę również. Choćby z tej przyczyny, by kiedyś jakaś Wizażanka nie poleciła nam jej, bo coś u niej ok kupiła.
Głupota całkiem spora , ale tupecik też niczego (szczególnie uwiarygodniające torby z perfumerii oraz karty -3- na mnie wrażenie zrobiły)!

Muszę na nas cmoknąć z przyganą, Kropko! Widocznie nie jest nam dane poznać tego cudnego, wzniosłego uczucia gdy zaopatrzone w torbę od "Chanel" (to co , że lewiznę made in Taiwan, ale za to za złotych polskich 550) wychodzimy "na miasto" pachnąc podrobioną Coco i wpędzamy innych w kompleksy. Nie są tak zamożni i wspaniali jak MY - damesa z torebką "Chanela", cieniem"Diora" na powiece i w obłoku słynnej "Coco" (zawsze flakon można wyjąć z torby w celu pochwalenia się koleżankom jak to nam się dobrze powodzi, a co! Oczywiście informujemy przy tym towarzystwo, że zakupów dokonałśmy w sklepie Sephora za sumy przyprawiające koleżanki o lekką palpitację serca)

Że pani alte_hexe była nie polecana przez oszukaną Wizażankę nie wiedziałam - zatem tym bardziej czerwona kartka dla niej!

Edycja: zerknęłam jeszcze w aukcje tej osoby i szczerze się zadziwiłam Wielbicielka wielkich marek za MAŁE pieniądze kupiła jeszcze inne "markowe' torby za niemarkowe ceny, podrobione cenie Dior od użytkownika rzepa20, tusz Chanel, którego nigdy nie produkwano i w przyrodzie go nie ma... etc, etc...Jeśli to jest Wizażanka i nie daj Bóg się wymienia to była bym czujna.

Basia jednak okazała dobre serce nie wymieniając z nicka tej jedynej, której nikt jeszcze z nicka nie wymienił.

Edytowane przez marzfrost
Czas edycji: 2008-11-18 o 11:52
marzfrost jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 11:46   #184
chooomik
Rozeznanie

GG do chooomik

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
- czy podrabiany jest Cristobal ?
Jakis czas temu szuakalam Cristobala na all i jestem przkonana, że nie wszystko co widzialam to byly oryginały niestety. Co do Stelli to niestety nie wiem ...

The water's dark and deep inside this ancient heart
You'll always be a part of me...
chooomik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 11:48   #185
Basia39
Zakorzenienie

Cytat:

Tu się Basiu nie zgodzę. Kolorówka czy inne markowe produkty, to nie są boczne tory, bo chyba wszystkie tu, jak jesteśmy, kupujemy na all również inne markowe produkty, nie tylko zapachy.
I ktoś kto kupuje i odsprzedaje felerne torby, tusze czy cienie, nigdy nie powinien być wiarygodny w przypadku sprzedaży zapachu, choćby to był cud miód opis i nie wiadomo co jeszcze przemawiało na jego korzyść.
Ale to moje upierdliwe zdanie.
Oczywiście masz rację podróba to podróba i nie ważne czy dotyczy to kolorówki, galanterii czy ciuchów, a osoba, która tym handluje traci wiarygodność również oferując "oryginalne" zapachy
Użyłam słowa "boczne tory" jedynie w obawie, by z wątku dotyczącego konkretnych przypadków nie zrobiła nam się tu na Perfumach ogólnowizażowa dyskusja na temat podrób. Poza tym wszystko ok
Basia39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 11:49   #186
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Napisane przez chooomik Pokaż wiadomość
Jakis czas temu szuakalam Cristobala na all i jestem przkonana, że nie wszystko co widzialam to byly oryginały niestety. Co do Stelli to niestety nie wiem ...
A co budziło Twoje podejrzenia?
Zasadzam się na jednego takiego Krzysia
a Stellę mam w planach

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2008-11-18 o 11:51
Stary 2008-11-18, 11:54   #187
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Że pani alte_hexe była nie polecana przez oszukaną Wizażankę nie wiedziałam - zatem tym bardziej czerwona kartka dla niej!
Nie, nie, nie w tym rzecz. Źle zrozumiałaś moje wypociny.

Pisałam o niej to co pisałam, żeby pokazać, że TYLKO dwie flaszki nie są przypadkiem ani wyjątkiem. I żeby ktoś kiedyś nie napisał, że można kupować, bo sam to zrobił i np. cień był ok, jak to miało miejsce w przypadku pani Princessy...

Cytat:
Oczywiście masz rację podróba to podróba i nie ważne czy dotyczy to kolorówki, galanterii czy ciuchów, a osoba, która tym handluje traci wiarygodność również oferując "oryginalne" zapachy.
Użyłam słowa "boczne tory" jedynie w obawie, by z wątku dotyczącego konkretnych przypadków nie zrobiła nam się tu na Perfumach ogólnowizażowa dyskusja na temat podrób. Poza tym wszystko ok
Rozumiem.

Cytat:
A co budziło Twoje podejrzenia?
Zasadzam się na jednego takiego Krzysia
a Stellę mam w planach
A gdzie chcesz je kupić??

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2008-11-18 o 11:57
Stary 2008-11-18, 12:00   #188
BigMama
Zakorzenienie

Na Allegro ofkors
Stary 2008-11-18, 12:02   #189
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Na Allegro ofkors
Małą, zgrabną, tanią 30teczkę?

Stary 2008-11-18, 12:04   #190
marzfrost
Raczkowanie

Cytat:
Nie, nie, nie w tym rzecz. Źle zrozumiałaś moje wypociny.

Pisałam o niej to co pisałam, żeby pokazać, że TYLKO dwie flaszki nie są przypadkiem ani wyjątkiem. I żeby ktoś kiedyś nie napisał, że można kupować, bo sam to zrobił i np. cień był ok, jak to miało miejsce w przypadku pani Princessy...
Ach, już kumam. Po prostu "by" przeczytałam nieuważnie jako "że".
Stary 2008-11-18, 12:06   #191
chooomik
Rozeznanie

GG do chooomik

BigMama - na all masz w tej chwili (jak spojrzałam) 2 naszych sprawdzonych sprzedawców z Krzysiami wystawionymi. Już nie pamiętam dokładnie co tam było nie halo w tych poprzednich aukcjach.

Stary 2008-11-18, 12:09   #192
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
Małą, zgrabną, tanią 30teczkę?
jak pić, to setkę i poprawić umywszy się uprzednio i nabalsamowawszy
http://allegro.pl/item481364255_cris...el_balsam.html

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2008-11-18 o 12:12
Stary 2008-11-18, 12:10   #193
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, już kumam. Po prostu "by" przeczytałam nieuważnie jako "że".
No to jesteśmy w domu.

Cytat:
Napisane przez chooomik Pokaż wiadomość
BigMama - na all masz w tej chwili (jak spojrzałam) 2 naszych sprawdzonych sprzedawców z Krzysiami wystawionymi. Już nie pamiętam dokładnie co tam było nie halo w tych poprzednich aukcjach.
Dokładnie.
Ale są jeszcze dwie "obce" aukcje, jeden Krzyś w zestawie, a drugi 100ml za taką cenę, że zrobiłam tak

Cytat:
jak pić, to setkę i poprawić umywszy się uprzednio i nabalsamowawszy
Tak myślałam, że w zestawie, skoro się zastanawiasz nad oryginalnością. Nie sądzę by się zestaw komuś chciało podrabiać, ale pani sprzedawczyni nie znam. Nie jest to jednak handlarz, więc na 99% wszystko będzie ok.

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2008-11-18 o 12:13 Powód: dopisek dla BigMamy :)
Stary 2008-11-18, 12:14   #194
Basia39
Zakorzenienie

Cytat:

Basia jednak okazała dobre serce nie wymieniając z nicka tej jedynej, której nikt jeszcze z nicka nie wymienił.
To chyba podobnie jak i Ty marzfrost i sądzę, że nie z obawy, ale raczej w imię zasady "nie kopać leżącego".
Stary 2008-11-18, 12:23   #195
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
No to jesteśmy w domu.

Dokładnie.
Ale są jeszcze dwie "obce" aukcje, jeden Krzyś w zestawie, a drugi 100ml za taką cenę, że zrobiłam tak

Tak myślałam, że w zestawie, skoro się zastanawiasz nad oryginalnością. Nie sądzę by się zestaw komuś chciało podrabiać, ale pani sprzedawczyni nie znam. Nie jest to jednak handlarz, więc na 99% wszystko będzie ok.
dziekować

Można oryginalny balsam i żel wpakować do jednego pudła z podrabianą wodą

(eh, jak człek wizaż poczyta, to wszędzie szpiegów widzi - sprzedająca jak to czyta, a czystość zachowała, niech się nie obraża)

Niedawno podobną aukcję obserwowałam. Stawki były 160 L/180 KT. Wygrał ktoś z zerową punktacją. Po kilku dniach ten zestaw pojawił się znowu - to samo foto, sprzedająca, tylko ceny niższe
Stary 2008-11-18, 12:30   #196
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
dziekować

Można oryginalny balsam i żel wpakować do jednego pudła z podrabianą wodą
Po przejrzeniu jej zakupów, muszę stwierdzić, że ja bym u niej kupiła. Ona zapachy ma od samych super sprzedawców, od andrexa, od kosmy, wcześniej brała od nieistniejących już perfumelli, marty25 czy roteza2 (ach! stare dobre czasy)...

Stary 2008-11-18, 12:35   #197
KomEwa
Rozeznanie

Tylko, że - dziewczęta i chłopcy - ona nie leży. Myślę natomiast, że śmieje się w kułak. Szkoda, że ja jej kompletnie nie kojarzę, bo od razu bym ją zdemaskowała.

A tymczasem rozściela się przed Twoimi, Joanno, stopami szeroki gościniec Wymiaru Sprawiedliwości. Doprowadziła Cię do niekorzystnego rozporządzenia mieniem. Nadmieniam, że organy ścigania posiadają już wydziały d/s ścigania przestępstw internetowych. No, po prostu - żyć, nie umierać.
KomEwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 12:55   #198
marzfrost
Raczkowanie

Cytat:
To chyba podobnie jak i Ty marzfrost i sądzę, że nie z obawy, ale raczej w imię zasady "nie kopać leżącego".
Wiesz co Basiu? Obawiam się, że co do tego leżenia to rację ma KomEwa...
Ja wychodzę z założenia, że kto chce to sobie sprawdzi, co to za "perfumoholiczka".

I wrednie dodam, że jeśli się chce oryginalność perfum sprawdzić, by kupujących w błąd nie wprowadzać, to warto się ruszyć do najbliższego większego miasta, w którym jest autoryzowana perfumeria. Nawet w ciągu 7-10 dni. A nawet więcej.
Stary 2008-11-18, 13:01   #199
joanna_mp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KomEwa Pokaż wiadomość
Tylko, że - dziewczęta i chłopcy - ona nie leży. Myślę natomiast, że śmieje się w kułak. Szkoda, że ja jej kompletnie nie kojarzę, bo od razu bym ją zdemaskowała.

A tymczasem rozściela się przed Twoimi, Joanno, stopami szeroki gościniec Wymiaru Sprawiedliwości. Doprowadziła Cię do niekorzystnego rozporządzenia mieniem. Nadmieniam, że organy ścigania posiadają już wydziały d/s ścigania przestępstw internetowych. No, po prostu - żyć, nie umierać.

KomEwo dzięki za informacje. Narazie dostałam kilka porad od allegro, co mnie pozytywnie zaskoczyło. Pani nadal się nie odzywa... no bo i po co, w końcu jeden negatyw jej nie zaszkodzi. Osobiście apeluję o ujawnienie jej nicka wizażowego - bynajmniej nie dla zemsty, ale nikomu nie życze takiego paskudnego uczucia jakiego doznałam otwierając Princess od tej osóbki.
joanna_mp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 13:03   #200
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanna_mp Pokaż wiadomość
Osobiście apeluję o ujawnienie jej nicka wizażowego - bynajmniej nie dla zemsty, ale nikomu nie życze takiego paskudnego uczucia jakiego doznałam otwierając Princess od tej osóbki.
no tak, bo jak się na All spali, to na wymiankowy przyjdzie ...
Stary 2008-11-18, 13:06   #201
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Osobiście apeluję o ujawnienie jej nicka wizażowego - bynajmniej nie dla zemsty, ale nikomu nie życze takiego paskudnego uczucia jakiego doznałam otwierając Princess od tej osóbki.
Jeśli nie na forum publicznym, to może chociaż zainteresowanym na PW?

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 13:09   #202
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Jesli ta Wizażanka czytała ten wątek, ale nie skłoniło jej to do zabrania głosu ani do wyjaśnienia sprawy, to myślę, że warto by ujawnić nicka tej osoby. W końcu miała szansę załatwic sprawę poza forum, dogadać sie, ustalic jakieś warunki zwrotu czy rozwiązania tej sytuacji. W końcu ktoś kto nie kupuje na Allegro może sie nieopatrznie wymienić na takie "cudo" na targowisku..., zwłaszcza, jesli nie jest się tak biegłym w odróżnianiu oryginałów od podóbek.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 13:15   #203
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
KomEwo dzięki za informacje. Narazie dostałam kilka porad od allegro, co mnie pozytywnie zaskoczyło. Pani nadal się nie odzywa... no bo i po co, w końcu jeden negatyw jej nie zaszkodzi. Osobiście apeluję o ujawnienie jej nicka wizażowego - bynajmniej nie dla zemsty, ale nikomu nie życze takiego paskudnego uczucia jakiego doznałam otwierając Princess od tej osóbki.
Ja również jestem za ujawnieniem nicku. Sama często kupuję od Wizażanek na Allegro i chcę nadal wierzyć że są to oryginały.

Niestety ja nie mam dobrego zdania o pomocy Allegro w kofliktowych sytuacjach, owszem wysyłają maile, ale żywcem skopiowane z Pomocy Allergo, sami twierdzą ze nie są stroną w sprawie i tylko od dobrej woli obu stron zależy czy udaje się bądź nie dojść do porozumienia.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 13:24   #204
chooomik
Rozeznanie

GG do chooomik

Cytat:
Napisane przez hathayoga Pokaż wiadomość
Jeśli nie na forum publicznym, to może chociaż zainteresowanym na PW?

Tych zainteresowanych całe stado, bo jeśli faktycznie sprawy przeniosą się na wymiankowy to Bog jeden wie na kogo trafi.... Ja jestem chyba za tępa na wlasne przeszpiegi bo kompletnie nie wiem jak sprawdzić kto to od nas.

Stary 2008-11-18, 13:43   #205
Basia39
Zakorzenienie

Moim zdaniem każdy kto uważnie czytał ten wątek nicki allegrowe obu "perfumoholiczek", o których była mowa w tym wątku zna, a nick megasek1, która sprzedała trefną Princess Joannie był wymieniany już nie raz.

Nicku wizażowgo megasek1 nie znam, domyślam się jednak, że to ta sama osoba, która na forum gazetowym Perfumy występuje jako marzenna01. Dlaczego?, dlatego, że ten sam zestaw w tym samym czasie oferowała właśnie tam:

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...152&a=86653355

i dla porównania:

http://allegro.pl/item473502027_vera...50ml_cudo.html

Prawdopodobnym jest, że nick wizażowy tej osoby zna Nasturcja, ponieważ na samym początku tego wątku napisała "Wiem, ze podczytuje, bo wiem, ze jest z Wizazu ( kupowalam u niej dwa razy, choc nie znam osobiscie )".

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=65

ale to, czy go zechce ujawnić, zależy oczywiście tylko od niej samej.
Stary 2008-11-18, 13:49   #206
KomEwa
Rozeznanie

Joanno, Allegro nie jest stroną w sprawie. Tu mają rację. Dlatego sama musisz walczyć o swoje. "Bóg pomaga tym, którzy sami sobie pomagają". Masz nasze wsparcie w tej sprawie. Może takie poczucie solidaryzmu wizażowego troszkę Cię pokrzepi.

A negatyw na Allegro na pewno trochę ją zaboli, oj zaboli. Nie jest tak łatwo od nowa budować sobie opinię, bo trzeba się dużo nakupować i nasprzedawać. Ostatnio magasek1 dostała negatywa jako kupująca. Aż się prosi na drugą nóżkę

A jak się przeniesie na wymiankowy? No, cóż... To też należy ją tępić przy okazji każdej wpadki (przepraszam, każdego oszustwa). Kiedyś dziwiłam się na BL, że w sytuacjach ewidentnych Wizażanki nie wystawiają sobie negatywnych przekupek. Potem inna czyta same pozytywy, wymienia się i klops, a jeżeli uda jej się odzyskać swoje rzeczy przy poniesieniu "tylko" dodatkowych kosztów przesyłki, to też wystawia z ulgi pozytywną przekupkę. I tak w koło. Czas położyć temu kres. Precz ze "świętymi krowami" w jakiejkolwiek dziedzinie.
Osoby, które znają nicka wizażowego magaska nawołuję do podania go nam, abyśmy się jej wystrzegały w wymianach.

Edytowane przez KomEwa
Czas edycji: 2008-11-18 o 15:30 Powód: lit.
KomEwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 16:49   #207
marzfrost
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem każdy kto uważnie czytał ten wątek nicki allegrowe obu "perfumoholiczek", o których była mowa w tym wątku zna, a nick megasek1, która sprzedała trefną Princess Joannie był wymieniany już nie raz.

Nicku wizażowgo megasek1 nie znam, domyślam się jednak, że to ta sama osoba, która na forum gazetowym Perfumy występuje jako marzenna01. Dlaczego?, dlatego, że ten sam zestaw w tym samym czasie oferowała właśnie tam:

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...152&a=86653355

i dla porównania:

http://allegro.pl/item473502027_vera...50ml_cudo.html

Prawdopodobnym jest, że nick wizażowy tej osoby zna Nasturcja, ponieważ na samym początku tego wątku napisała "Wiem, ze podczytuje, bo wiem, ze jest z Wizazu ( kupowalam u niej dwa razy, choc nie znam osobiscie )".

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=65

ale to, czy go zechce ujawnić, zależy oczywiście tylko od niej samej.
A nasz magasek1/marzenna01 ma się całkiem dobrze i chwali się nawet radośnie na forum O perfumach czym to dzisiaj pachnie (L Lempickiej).

Ja to sobie myślę, że Pani Marzenka czuje się zupełnie bezkarna, co więcej nie ma sobie nic do zarzucenia (przecież kupowała oryginały od p. Pearl78 i pana sylwka - i jako oryginały je sprzedała) i te nasze dywagacje mające ją skłonić do refleksji nad swoim postępowaniem były chybione, bo pani uważa że jest czysta jak łza niemowlęcia.
Nick na allegro czy forum Gazeta można zmienić a nawet jeśli nie to iść w zaparte, to też jest taktyka.

ED: Joasia musi się liczyć z negatywem od Pani Marzenki bo allegrowicz, który Pani Marzence negatyw wystawił (za nie wywiązanie się z transakcji) prędko dostał pełen oburzenia negatyw zwrotny (Zanim sie wystawi komuś negatywa, nalezaloby sie skontaktowac, jakis telefon, mail, nic nie otrzymalam, a temat mi umknąl... gratuluje spontanicznosci biorac pod uwage jak niska kwota transakcji!!!).
Ciekawe czy i Ty Asiu zostaniesz posądzona o brak chęci kontaktu? A może o preparowanie maili (były wszak takie sugestie)?

Edytowane przez marzfrost
Czas edycji: 2008-11-18 o 17:11
Stary 2008-11-18, 17:10   #208
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
A nasz magasek1/marzenna01 ma się całkiem dobrze i chwali się nawet radośnie na forum O perfumach czym to dzisiaj pachnie (L Lempickiej).

Ja to sobie myślę, że Pani Marzenka czuje się zupełnie bezkarna, co więcej nie ma sobie nic do zarzucenia (przecież kupowała oryginały od p. Pearl78 i pana sylwka - i jako oryginały je sprzedała) i te nasze dywagacje mające ją skłonić do refleksji nad swoim postępowaniem były chybione, bo pani uważa że jest czysta jak łza niemowlęcia.
Nick na allegro czy forum Gazeta można zmienić a nawet jeśli nie to iść w zaparte, to też jest taktyka.
Mozesz podac nick?
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 17:12   #209
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:

Chyba jednak tepa jestem i nie wiem kto to ,kupuje na allegro ,a jak pisze ,ze wizazanka to dla mnie rekojmia orginalnosci

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 17:16   #210
marzfrost
Raczkowanie

Nie, Princessko - bo go nie znam. Na szczęście nic wspólnego z tą Panią nie miałam.
Ale nie liczę także za bardzo, że ten kto miał - ów nick poda.
Na to, że sama Pani głos zabierze, może przeprosi, też nie liczę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości