|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje male twórczości
Ten poprzedni wrzut jest nieziemski!
Przepiękne są bransoletki, zarówno fioletowa jak i wesoła żółto-zielona. Bardzo mi sie podoba pomysł tego gronka w fioletowej bransoletce. Prześliczne, romantyczne kolczyki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1242755146 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1242755196 I ta bardzo wdzięczna forma: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1242755146 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1242755146
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
Twoja bizuteria jest przepiękna!!!!
![]() Starannie dobrane kolory i kamienie.Rewelwcja!!!! Edytowane przez angelina897 Czas edycji: 2009-06-10 o 21:50 |
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
bardzo podobają mi się twoje wrapki, zwłaszcza z ostatniego wrzutu, po prostu cudne te kolczyki, pomysłowe i ładnie wykonane
. No i bransoletka ostatnia też cudna![]() Wszystkiego naj z okazji rychłego zamążpójścia, o ile dobrze zrozumiałam Żeby pogoda była cudna i mąż też
Edytowane przez cayen1 Czas edycji: 2009-06-09 o 22:34 |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne kolczyki, cuda ! Delikatne i śliczne
|
|
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
To zabieganie przed wielkim dniem chyba dobrze Ci robi bo prace są śliczniusie
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
cayen1dzięki wielkie
tak za mąż wychodzę i też mam nadzieję na pogodę - chociaż taka bezdeszczową. slonka nawet nie musi być![]() klaudens Dziękuję! ![]() heurekdziękuję te wrapki to takie, może nie za często wrapkuje... ale mam motywacje by się uczyć
|
|
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
zawijaski bardzo udane! doradzic nie umiem, bo sie na tym nie znam, ale mysle, ze idziesz dobrym tropem
![]() poza tym, bransoletki bardzo ladne, szczegolnie koralowa |
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
dagus_gd śliczności robisz!
ja jestem pod ciągłym wrażeniem liliowych kolczyków (wrapki) chyba z 5 strony. Sa obłędne. Szaleję ostatnio na punkcie ametystów i wszelkich biżutek w tym kolorze Liliowe cuda
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, Rhogata Dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa.
Trochę sobie posiedziałam nad kamyczkami, skoro do pracy na nockę niemalże Jednakże aparat nie chciał współpracować, ale chyba widać co nieco...1* jaspis purpurowy z ametystowymi kuleczkami od joanki + onyks 2*j.w. kolczyki do kompletu ![]() 3*turkosy zielone chyba - też od joanki ![]() +onyks, 4*jadeit niebiański z kwarcem niebieskim 5*bryłki cytrynu nieregularne 6*ametyst i kwarc zielony 7*koral biały i kwarc 8* 9*turmalinowe oponki i nie pamiętam co. może ktoś pomoże myślałam że jadeit żółty w 810* elegancki onyks DZIĘKUJĘ za kamyki Joance i inspiracje wielu z was
Edytowane przez dagus_gd Czas edycji: 2009-06-19 o 13:09 |
|
|
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Cudowny wrzucik. Wszystko pierwsza klasa. Najbardziej spodobała mi się bransoleta, taka nie przesadzona, w sam raz, no i kolce 4, 8 i 9. Cudności
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
wszystkie śliczne, a zwłaszcza 5,6,8,9
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Prześliczny jest pierwszy komplecik, zwłaszcza kolczyki. Bardzo podoba mi sie forma i kształt, chociaż kamyki już mniej
Urocze też obie pary z gronkami i kwiatuszkami, zarówno żółte jak i różowe. Tylko coś zdjęcia masz nieostre.
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Daguś, bardzo ładne prace, przejrzałam sobie jeszcze pozostałe z najnowszych wrzutów i bardzo spodobał mi sie ten wrapek:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1244566738 Dominujący zawijasek sprawił, że praca jest bardzo oryginalna. Z ostatniego wrzutu zachwyciły mnie kolczyki z ametystem i zielonym turmalinem, piękna gra kolorów, fajna przekładka i projekt ładnie zestawiony. Edytowane przez LadyArgerich Czas edycji: 2009-06-20 o 21:51 |
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ cudności robią Twoje rączęta.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
bardzo ładne prace ...jak zawsze zresztą
![]() najbardziej podobaja mi się: - komplecik z jaspisu z gwiazdeczkami - uroczy i delikanty - żółte z kwiatkami i gronkiem - to na dole to kalcyt - urocze, i takie moje stylowo ![]() - dugie kolczyki - koral +kwarc - za połaczenie kolorystyczne- świeże i wiosenne no i gratulacje z wiesz jakiego powodu!!! Edytowane przez falling in love Czas edycji: 2009-06-21 o 13:21 |
|
|
|
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. turmalinki to jedynie te malutkie oponki w kolczykach isnpirowanych Fall. dziekuję za inspirację i mam nadzieję, że to nie kłopot![]() Dziękuję ![]() Cytat:
dziekuję No wiem za co - i na mnie przyszła pora z czego się cieszę![]() Juz nie dziękowalam za inspiracje z osobna, bo wiele was cudności robi... Ja dopiero na początku drogi. |
||
|
|
|
|
#200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to moje zmagania https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=5227 Edytowane przez 101Milka Czas edycji: 2009-06-25 o 11:53 |
|
|
|
|
|
#201 |
|
www.dulcedo.pl
|
Dwie oprzedostatnie najładniejsze kobiece.
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Masz rację przepraszam, ale dopiero zaczynam tu działać i sie uczę
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
A ja tu zaglądam z nadzieją że Daguś coś nowego przedstawia... Dagus - pozdrawiam!!!
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez 101Milka Czas edycji: 2009-06-26 o 08:33 |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wam kochane za odwiedzinki. Fajnie, że choć komuś się podoba
![]() ![]() 101Milka faktycznie załóż swój wąteczek, bynajmniej będzie z twoimi pracami o twoich pracach ![]() Lady specjalnie dla ciebie nowości takie zwyczajne hehe przed urlopem. potem chcę iść potrenować z drutem ale mam zastój bo niby chce się uczyć a faktycznie to pracuje z kamieniami a nie z wrappingiem1* muszelki (od Joanki-dziękuję!), perły szklane 2*agat tęczowy, karneol 3*?, perły rzeczne 4*odcień zielony ? (od Joanki) 5*kalcyt, kwarc żółty 6*swarovski light amethyst ![]() mnie się trochę kamieni uzbierało, stąd nie pamiętam co to było w 3 |
|
|
|
|
#207 |
|
Rozeznanie
|
Skromne i przez to urocze. Uwielbiam "dyndadła", a kiedy patrzę na kalcytowo-kwarcowe, w tle jawi mi się napis "specjalne dla Yori".
Moje wrażenia odnośnie wrzutu jako całości: świetnie wyglądają "swarovskie", są sporą odmianą na tle reszty wrzutu.
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
Muszelki fajnie
.W tych to jest chyba jakiś jaspis,tak mi wygląda,ale głowy sobie uciąć nie dam.Swarovskie z całego wrzutu wypadają najładniej,jak taka łączka pełna fiołków .Prześliczne,del ikatne i kobiece!
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczności ; )
|
|
|
|
|
#210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzieki wielkie
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

. No i bransoletka ostatnia też cudna