|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Nowy wizaz
|
|
|
|
#182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Nowy wizaz
Cytat:
popieram nie jestem w stanie spedzic tu dluzej niz kilka minut ![]() i tez poszlam na spacer, sprawdzilam poczte, poczytalam onet itp, weszla tutaj - i znow, prawie ze mroczki przed oczami ;( |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wizaz
A mi się tylko nie podoba że pod wątkami nie ma pokazanych "nowych wątków" - fajnie by było, gdyby to wróciło
Doczytałam uwagi dziewczyn - szczerze mówiąc faktycznie trochę nowa szata "irytuje" wzrok. Poza tym teraz strona strasznie się poszerzyła, wolałam jak wszystko było mniejsze, łatwiej było objąć okiem całą stronę, teraz trzeba dużo latać oczami
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2009-03-09 o 13:57 |
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak wejść na wizaż i dostać oczowstrząsu.
Ta szata strasznie mi się nie podoba. Jestem tu od paru minut a już mnie bolą oczy. Poza tym brakuje mi nowo założonych wątków na dole strony i tych informacji na górze o dniu tygodnia i imieninach. Dlaczego nie można wybrać designu ? Kiedyś była taka opcja..
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to sami tu sobie siedzcie. nie ma to, jak popsuc humor setkom ludzi odwiedzajacym ten portal...ubaw po pachy. dokladnie, kolor jest meczacy wybitnie.
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
mi strasznie przeszkadzają te czcionki i w ogóle... nie wyraźnie i źle sie czyta wszystko
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Nowy wizaz
Najlepszy to pojecie wzgledne, reklamy, które nie podobaja się widzom, najczęście j wygrywają różne konkursy, ale branzowe konkursy, a nie takie "dla ludu"
|
|
|
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nadal bede sie czepiać meczączej dla oczy kolorystyki To juz nie kwestia preferencji ale zwyklej fizjologii, oczy sie mecza i naprawde nie wiem czy pomoze tu przyzwyczajenie? Ja na pewno bede wchodzic rzadziej na wizaz bo po prostu po 20 min boli mnie juz glowka A chyba nie chodzi o spadek liczby odwiedzin...?
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większość jeszcze się nie wypowiedziała, więc nie sądź dnia przed północą. Jestem za zmianami i testowaniem, jeśli coś się nie sprawdzi przecież można to zmienić. Kolor mi nie przeszkadza, może forum zrobiło się mniej kobiece [jak to niektórzy sugerują] ale za to bardziej przejrzyste. Na razie jestem na TAK. |
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
najbardziej zawiodła mnie kolorystyka. Dla mnie jak dla dużej liczby Dziewczyn jest ona zbyt "agresywna" . ten kolor bije po oczach
![]() sorry ale jestem szczera
|
#191 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Re: Dot.: Nowy wizaz
Zrób lepszy projekt, pooglądamy i pomarudzimy
![]() BTW: ekran recenzentki w KWC już działa prawidłowo. |
|
|
|
#192 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Chciałam powiedzieć, ża szalenie mi się podobają galerie
Jeszcze bardzo fajny byłby dział w Galerii mody nt. butów... <uśmiecha się przymilnie>
|
|
|
|
#193 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
uzależniona jestem od wizażu, ale teraz to już koniec ze mną, nie umiem tu wytrzymać Cytat:
Może walnijmy jakąś petycję do załogi ? |
||
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może macie monitory źle ustawione :hmm: bo u mnie kolor nie jest jakoś przesadnie rażący.
|
|
|
|
#195 |
|
Konto usunięte
|
mi niestety też się nie podoba nowa szata graficzna.
jest zbyt wielgachna, przytłaczająca, rażąca!! oczy bolą... ![]() nowe funkcje-owszem super, i za to wielkie brawa.
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Może zrobimy ogólnowizażową wyprowadzkę z Wizażu? ;P
Nie no, serio. Nie mam siły podnieść wzroku z klawiatury na monitor jak tu piszę.
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAA,co to za kolory.
mnie też nie podobają się odcienie fioletu,męczą wzrok. ![]() ja chcę zielony do reszty się przyzwyczaję,ale kolor jest męczący.jeśli nie da się go zmienić,to chociaż przygasić-stonować Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-03-09 o 14:04 |
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
A już myślałam, że koniec świata, bo wizaż mi się nie ładował
![]() Cieszę się, bo: + wizaż się pojawił ![]() + nareszcie szeroko i wycentrowane ![]() + przyszarzone tło do czytania ![]() + rozmieszczenie elementów na głównej stronie bardziej czytelne Ale: - BARDZO PROSZĘ jeśli już musi być fiolet wpadający w róż czy tam biskupi jak zwał to zwał, ale w każdym bądź razie coś w różu - PROSZĘ o przydymienie go, zrobienie bardziej pastelowego.. jest nieco ciężki w odbiorze, delikatnie mówiąc.. Nie wiem skąd ten fenomen wśród projektantów: kobiece, to jakiś odcień różu (brrr...), chociaż dziękuję, że nie róż majtkowy z niebieskim błękitem, bo tego bym nie przeżyła na moim ulubionym portalu. - ten przycisk "bloguj" jakoś nieco ukryć poza innymi, wg mnie odpowiedz jest ważniejsze. - trochę kanciaście, ale jak tak ma być, to ok Ogólnie jestem na TAK, byle tą fuksję przytłumić nieco.. Następne uwagi, jak się rozejrzę, bo chyba na nie czekacie, byleby były konkretne, nie? |
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
naila, nie ma się co produkować, bo napisali że skórka zostaje taka jaka jest
![]() Chociaż nie wiem kto wpadł na taki genialny pomysł, żeby zmienić wygląd z naprawdę całkiem dobrego na takie... coś.
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się powtorze, i napisze, ze pamietam jak ostatnim razem tez bylo duzo szumu o nowa szate graficzna (sama tez marudzilam), a potem sie przyzwyczailam i bylo swietnie. Teraz zapewne tak samo bedzie, wiec wiecej wiary dziewczyny
|
|
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
Mnie się bardzo podoba, chociaż narazie jestem w małym szoku
Gratuluję redakcji ![]() PS Jedyny minus to to rozciągnięcie, też zaczęła mnie boleć głowa. Może się przyzwyczaję.
Edytowane przez n.atalie Czas edycji: 2009-03-09 o 14:06 |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Co się stało z Wizażem?
|
|
|
|
#203 |
|
BAN stały
|
No ja jestem na zmiany otwarta, ale uważam, że tym razem temu super grafikowi nie wyszło najcudowniej.
Poprzedni dizajn był lepszy; delikatniejszy, nienachalny, bardziej gładki. I moim zdaniem oliwka była fajniejsza, jesli chodzi o odejście od różowo-niebieskiej kolorystyki. Ale akurat przeciwko fioletowi z pomarańczem nic nie mam, podoba mi się takie zestawienie, aczkowiek jestem zdania, że ten fiolet jest zbyt agresywny. A czcionki to się daje gładkie, a nie jak na zaproszeniu ślubnym . No i jest zbyt kanciasto, wszystko w takim ostrym prostokącie.
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie ten fioletowy kolor to lekka przesada , jest starsznie ostry co powoduje ze po kilku minutach bola mnie oczy . Wczoraj mogłam spokojnie czytać ważne dla mnie informacje a dzisiaj przeczytałam kilka postów i mam dość. Mam nadzieje , że ktoś ma na to wpływ i szata graficzna jednak sie zmieni na bardziej przyjazną dla naszego wzroku.
|
#205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jeśli od patrzenia w ekran zaczyna boleć głowa to do tego się nie da przyzwyczaić. BŁAGAM do dodatkowa opcję na zmianę koloru!!!..... |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
drogi/a
złośliwcu uważasz że aż tak potężna czcionka jest komuś na coś potrzebna? Ludzie protestują a Ty odpisujesz "to zrób lepszy projekt pogadamy, pokrytykujemy" nie fajnie! Forum jest jak piszą wizażanki dla ludzi więc moim zdaniem opinii tych ludzi trzeba słuchać. Kolory każdy powinien móc ustawić sam! takie jak ma chęć! a czcionka powinna być normalna! w sensie aby nie powodowała bólu oczu i nie trzeba przy niej myszka przesuwać stronę bo jest za wielka i post nie mieści się na moniorze! |
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja także jestem za przywróceniem starej szaty graficznej, można było wtedy siedzieć na wizażu godzinami. I nie chodzi o to czy sie do nowej szaty przyzwyczaję bo do starej sie nie musiałam przyzwyczajać
w tamtej nic nie raziło po oczach, było bardziej wyważone. Lepiej zmieńcie ten fiolet bo przykro by było patrzec jak przez taka małostkę forum podupada.
|
#209 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() menu Widok => Rozmiar czcionki - ustaw na domyślne ![]() BTW: nowe wątki na forum wróciły na swoje miejsce
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
te kolory są okropne
nie mam problemu z oczami, a bolą mnie jak nie wiem co. Chyba rzadziej będę tu wpadać
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

Oj dana, dana...

A chyba nie chodzi o spadek liczby odwiedzin...?

oczy bolą...

jestem również