![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania i akcesoria z h&m, bershka i inne !
Cos u mnie za któres z tych ciuszków ? :
7. Tunika/nietoperz z MK rozm. 38 6. Koszula łączona z kamizelką z YI&JAN 35. Tunika z ZARA wzorowana na STYL JAPAN rozm. 36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Muszę przyznać, że się postarałaś
![]() Biała koszula/sukienka ZARA rozm. S Chusta z H&M ![]() Czekam na jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- A jo, patrz ![]() ![]() Przejrzałam raz jeszcze <3> i już nic nie widzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
404 Not Found
|
Ło jeny
![]() Z tej tury podoba mi się: ![]() kardigan, bransoletka promod & aviatory <czy ten napis adidas to naklejka, którą mozna odkleić? ![]() Aaa! I chciałabym zobaczyć kamizelę dżinsową Promod ![]() P.S. Wszystko Promod, masz sklep czy taka Promodomaniaczka z Ciebie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#187 |
404 Not Found
|
No kamizelka też niczego sobie
![]() Podsumowując, podoba mi się:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- A więc sprawa przedstawia się nastepująco. Niektóre z rzeczy, które wymieniłaś poszły na all, a niektóre są w trakcie negocjacji. Do Twojej dyspozycji zostały: Tunika - sukienka firmy Atmosphere na szelkach z 4 guzikami Dłuższy miętowy top firmy Milla. Kruczoczarna bluzka bombka H&M. Kobaltowy kardigan firmy Atmosphere. Szara bluza kangurka firmy Varo Moda. Perłowy lakier do paznokci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- hmm w jakich dokładnie akcesoriów szukasz? ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- tak wiem pomyliłam,więc edytowałam ![]() hmm no więc mam szary sweterek z rękawem 3,4 atmosphere rozmiar 36, tylko, że nie jest on długi,taki zwykły do pasa. Bransoletek mam dość dużo,ale bardziej takie plastikowe kolorowe,jedną mam złota. a chustek i apaszek too dużo tylko musiałabyś mi powiedzieć jakiej konkretnie szukasz. Bluz mam kilka, np firmy New Look,w paski kremowo-zielone rozmiar niby 13 lat ,ale jest dobra na mnie a ja noszę 36, 38, kangurka ciemnozółtą, jakby musztardowa i różową również kangurka h&m ,też dziecięca ale ja w nią wchodzę ![]() Jak cos to pisz. Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2009-08-05 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Hej, niecierpliwa kobieto
![]() Dopiero komputer włączyłam więc spokojnie. Z rzeczy które mi pokazałaś spodobały mi się peep toe(w jakim są stanie?) ta pierwsza chusta kolorowa i kardigan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie za którąś z tych rzeczy
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1249332041 obie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1249332041 bluzeczka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1249332041 bluza https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1249334034 ta jaśniejsza Proszę o odpowiedz w moim watku ![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
widać że były użytkowane tzn?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
odpisane |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Kombinezon spoko ale raczej za mały będzie, a właśnie jaki jest rozmiar tego kardiganu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- No niestety. Jestem zainteresowana bucikami, chustą i ew. kardiganem. I to tyle na dzień dzisiejszy muszę iść spać bo oczy mi się same zamykają. Do usłyszenia niecierpliwa kobieto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1249334034 !!!
da radę znaleźć coś u mnie? odpisz w moim wątku, proszę ![]()
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie oddam Ci tych czterech rzeczy za buciki i chustkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
up
up ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- odpisane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Tak, ze sweterka rezygnuję, zostawie Ci go skoro tak go lubisz
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Kosmetyków mam chwilowo pod dostatkiem, a kamizelka hm, sama nie wiem, to taka króciutka kamizelka pewnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
BAN stały
|
poprosze o zdjecia tych rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Ładna ale podziękuję. To nie wiem jak robimy
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- za kolczyki dziękuję ![]() ![]() nie wiem jak to zrobić aby dwie strony były zadowolone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
BAN stały
|
podoba mi sie plaszcz i kamizelka
pytanie czy cos u mnie znajdziesz bo wlasnie wymienilam sporo rzeczy ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- teraz musze zmykac jak wroce podam wymiary ciebie poprosze o to samo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Wybacz ale jestem raczej wybredna i nie wymieniam się na siłę. Musi mi się serio coś spodobać a moje rzeczy w szafie nie są mi do końca zbędne. Fajne masz ciuszki, wszystko ok no ale nie dam Ci trzech rzeczy za Twoje dwie, przepraszam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Ja Ciebie również rozumiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Ty nie chcesz z niczego już rezygnować a ja nie chcę tych trzech rzeczy oddać i mamy problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie czarne legginsy < jaki rozmiar> i pilotki. pasowalaby ci taka wymiana za bluzke ze stworkiem ?
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- kolor bluzeczi to nie jest calkiem rozowy bardziej podchodzi pod fiolet <inaczej wyszlo na fotce>. japan chce wymienic tylko za cos extra a nie jestem tak do konca przekonana jesli chodzi o okulary i legginsy <jaki jest wogole ich rozmiar?> wiec sama nie wiem czy cos bedzie z naszej wymianki ![]() ![]()
Edytowane przez MaRaKuIa Czas edycji: 2009-08-06 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
niestety mąż wziął aparat do pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj lub jutro porobie fotki i wysle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.