|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() ja myślę podobnie, gdyz szukam kogoś o podobnych cechach, które wymieniłaś .... ![]() ogólnie to chciałabym kogoś mniec ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
No to i ja sie wypowiem...
Fiolusku.... Pana M znasz z internetu, niespotkalas sie z nim.... i mysle, ze zbudowalas sobie w glowce obraz faceta wg Ciebie idealnego, no a on ci w tym pomogl za pewne... internet wiele ulatwia szczegolnie w kreowaniu sie na kogos, kim chcielibysmy byc... moze byc tak, ze po paru spotkaniach stwierdzisz dokladnie to samo co teraz uwazasz o drugim M... Co do facetow... ja juz dawno przestalam szukac w facetach cech, ktore chcialabym aby moj facet mial... teraz jak patrze z perspektywy czasu kazdy facet w ktorym sie kiedykolwiek zakochalam byl kosmicznie inny od drugiego.... co kiedys wydawalo mi sie bariera niedoprzeszkoczenia, cechy charakteru niedozaakceptowania wraz z poznaniem tej osoby stawaly sie zupelnie normalne... dlatego nie szukam faceta pod kontem "bycia" moim poprostu nastawiam sie na poznanie fantastycznych ludzi ![]() Jutro mam rozmowe ![]() ![]() ![]() Firma jak sie okazuje nie jest pirmaida finansowa... a jednak doradztem finansowym w glownej mierze mialabym sie zajmowac....do tego HR no i chyba nie wyglada to tak kosmicznie zle... aczkolwiek nadal jestem sceptycznie do tego nastawiona ![]() Na kopcie mi po tylku ![]() ![]() ![]() Joyce co do Twojej sytuacji.. hmmm skoro tam masz szersze perspektywy...to moze jednak warto zaryzykowac.. tymbardziej, ze nie bedziesz sama a z osoba ktora bedzie wspierac..zawsze to latwiej... no i moze rodzice sie zmienia ![]() ![]() W kazdym razie jak bedziesz miala wracac na pomorze to ja popronuje za wczasu umowic sie na jakas kawe, zebys pozniej sie nie wymigala ze z drugiego konca polski jestes ![]()
#183 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć plociuchy i gaduły
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o pieniążki która z nas nie zna tego problemu? Trudno, musimy jakoś kombinować, żeby związać koniec z końcem. Przynajmniej stale trenujemy spryt i zaradność ![]() A jeśli u Ciebie na wadze rozgrywa się horror to u mnie jest to thriller tylko dla ludzi o mocnych nerwach ![]() ![]() ![]() Trzymaj się ciepło, słoneczko ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Co by się nie działo i co byś nie postanowiła jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło ![]() Cytat:
![]() I know, I know ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie dzień jak co dzień, nic wartego wspomnienia się nie wydarzyło. Wpadłam tylko wrzucić obiecane fotki spódniczki. Jestem w niej absolutnie zakochana i mogłabym ją nosić 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu ![]()
![]() |
#184 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No i zgadzam się co do spotkania! Napisz tylko kiedy i gdzie, a na pewno się stawię ![]() Cytat:
Co do mojej sytuacji to dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i opinie. Ostatecznie zdecydowałam się jechac tam i nawet już wstępnie rozmawiałam z mamą przez telefon. Zacznę sobie wszystko z nimi układac od początku chociaż wiem, że będzie ciężko, bo już kilka razy próbowałam z nimi rozmawiac i nic z tego nie wyniknęło. Tak czy siak będę walczyła z nerwicą i jestem pewna, że w końcu wygram tę walkę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Żebym chociaż jakieś 10% uczniów w stosunku do ulotek znalazła... ![]() Zmykam, zwalniam kompa TŻetowi, a sama lecę rozweselić się jakąś komedią...
![]() |
#186 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() "Im bardziej Tygrysek szukał tym bardziej Puchatka nie było". Przenosząc to w naszą rzeczywistość: im bardziej szukasz faceta, którego chcesz "usidlić" tym szybciej wszyscy od Ciebie uciekają, względnie trafiasz na samych kretynów. Co innego gdy ma się takie zdrowe podejście jak nasza Malinnka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Trzymaj się cieplutko, kochanie ![]() Cytat:
![]() Dziękuję, Joyce ![]() ![]() Cytat:
![]() Jesteś bardzo dzielną babeczką i podobnie jak Virginia po prostu WIEM,że Ci się uda! Dziękuję ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, żeby ilość wysiłku, który wkładasz w reklamę była wprost proporcjonalna do sukcesu, który dzięki temu osiągniesz ![]() Dziękuję Ci też za wszystkie mądre słowa. Oczywiście doskonale o tym wszystkim wiem i staram się podchodzić do tego wszystkiego z dystansem. Jestem humanistką i nie przeskoczę tego. Pewne rzeczy w księgowości są poza granicami mojego pojmowania. Jednocześnie zdaję sobie sprawę, że mam przy tym wszystkim inne zalety i dlatego chcę znaleźć pracę, w której będę mogła lepiej je wykorzystywać. Praca w moim przekonaniu nie jest tylko po to, żeby zarabiać pieniążki, ale również po to, aby się w niej realizować. Niemniej na pewno nie będę żałować okresu, który tu przepracowałam (chociaż jeszcze dwa miesiące temu pewnie bym się zarzekała, że będę chciała wymazać ten etap mojego życia z pamięci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Dobri wiećer (tak a propos naszych poludniowych sąsiadów
![]() Laski, od jutra biorę się za siebie. Koniec już tego marazmu. Koniec i basta! Reasumując jestem półtora kilograma na plusie, a w plecy mam mnóstwo czasu, który zmarnowałam zamartwiając się! Ale koniec i już. Było minęło. Na brak kasy mam nadzieję, że coś poradzę, bo dostałam nową pracę. Wprawdzie przybędzie mi do tego co mam jakieś 300 zł na miesiąc, więc nie złote góry, ale od czegoś trzeba rozpocząć! JoyceSky, co do herbatek i kawek to była tutaj ostatnio o nich mowa i jest zdecydowanie więcej zwolenniczek Piramidek Liptonek niż ty ![]() ![]() A co do przeprowadzki, to wszystko faktycznie wydaje się być jak z bajki, oprócz rodziców, którzy może bardziej wyjęci z koszmarku, skoro do takiego stanu Cię doprowadzili. No ale... skoro Twoja decyzja już podjęta, to pozostaje nam trzymać za Ciebie kciuki ![]() ![]() Tysławo, dzielna kobieto. Gratulacje z bukietem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiolusiu, moim zdaniem nie jesteś absolutnie dziwna z Twoimi wymaganiami co do faceta. Jak osoba jest niewyrazista i traci się w związku, to rzadko on ma jakąś przyszłość przed sobą... (No chyba, że ludzie są razem, ale bardziej dla wygody i z przyzwyczajenia niż z racji prawdziwych uczuć). Tylko nie wiem czy dziewczyny nie mają przypadkiem racji i czy nie idealizujesz Pana M (tego pierwszego ![]() ![]() ![]() Malinn, kciuksy za jutro trzymam mocno! ![]() Limonko, a jednak marudzić nie będę! No nie i koniec ![]() ![]() Spódniczka bardzo ładna... Gdzie kupiona? ![]() A i jeszcze jedno... ja mam szefowe i zamieniłabym je wszystkie na jednego takiego szefa jak ty masz... Z babkami ciężko jakoś się pracuje. Mówię to, choć nie powinnam, bo wiadomo - solidarność jajników, ale... szefowe to potrafią być prawdziwą udręką... Ja zbieram się teraz do innego pokoju, oglądać z TeŻem filmik jakiś, a potem spać, bo od jutra zaczynam też krucjatę wczesnego wstawania. O 6 moje panie będę się zrywać ![]() ![]() Trzymajcie się! ![]() Dobranocka.
#188 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrrrrrrrrrrry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję, skarbie ![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia, kobietki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Hej, hej!
![]() Cytat:
![]() Teraz idę przygotować sobie kawkę i popracuję nad dzisiejszymi korkami, a potem lecę do sklepiku i na miasto na trochę ![]()
![]() |
#190 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Co do rabatu to też nie jestem taka pewna, bo facet podaje cenę od sztuki. I nawet jak początkowo chciałam zamówić tego więcej, to cena była taka sama. Nic to, sprawdzę jeszcze może w innych tego typu firmach, a narazie będziemy pewnie coś z TŻetem kombinować... Cytat:
Aha, dziewczyny!! Myślę jeszcze o wysłaniu jakiś elektronicznych reklamówek w formie maili do firm, o organizacji kursów indywidualnych i dla firm. Tylko zupełnie nie wiem jak się za to zabrać. Co tam napisać (choćby na samym początku, bo ofertę jako taką sama już przygotuję) i jak to ma wyglądać - czy mam do tego załączyć coś, np. ulotkę czy coś w tym stylu? Jak myślicie? Do później! ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-09-16 o 08:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ja mam katar ![]() ![]() zły dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Virginio- jesli piszesz do firm to zrob to profesjonalnie i nie zalaczaj ulotki tylko jak gdyby oferta skoncentrowana tylko na firmach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Limonko zdrowe podejscie to ja mam.... dzieki temu na kretynow nie trafiam, na normalnych z reszta tez nie ![]() ![]() ![]() No i mam plan ![]() ![]() ![]() ![]() No a teraz sie zbieram i jade w miasto ![]() A co do spotkania do dziewczyny moze piatek? ![]()
#193 |
Raczkowanie
|
Virginio, praca mało ambitna. Tłumaczenie spotkań biznesowych... ponoć krótkie mają być (tak ze 40 minut) i mniej więcej raz w tygodniu. Muszę niestety dojechać na miejsce, ale to w moim mieście, więc nie jest tak źle.
A co do rozsyłania informacji do firm, to chyba najlepiej będzie w treści maila tylko się zaanonsować, że to zapytanie handlowe (czy jak to się tam nazywa ![]() ![]() Btw. czy ty prowadzisz własną działalność gospodarczą czy chcesz, żeby to firma zatrudniała Ciebie na jakąś umowę zlecenie/o dzieło? Malinnko, piątek może być, ale ja kończę pracę po 19 dopiero ![]() Dbaj o siebie, zakatarzona Kosteczko! mua*
Dieta! ![]() ![]() Edytowane przez blokerka Czas edycji: 2009-09-16 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Mornin' everyone!
Co do spotkania to ja wprawdzie wstępnie na piątek jestem już umówiona, ale nie wiadomo, czy to wypali. Kostka z tego co widzę też nie może... hmmm...może umówmy się kiedy wszystkim pasuje? I kto by w ogóle się zjawił? Ja, Malinn, Kostka i Blokerka, tak? Chyba nikogo więcej z okolic Katosów nie mamy. Mi pasuje i w tygodniu i w weekendy, tylko tak się głupio złożyło, że już ten piątek mam zajęty. Macie jakieś inne propozycje? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
mnie obojetnie
![]() ![]() ![]()
#197 |
Zadomowienie
|
dziewczyneczki dzieki za gtatki po egzaminie;d hihi
wiecie nei zbyt chce dodac fotki bo, nie wiem czy ALA by sobie zyczyla bym jej pyszczek tutaj umieszczala wiecie ja kejst;/ ale ona predzej czy pónij doda fociaki na nk to zoabczycie ![]() a pozatym mam mzoe 7 zdjec, bo moj zdebilniały aparat sie psuje i caly czas mi sie wyłącza;/ byłam sobie wczoraj w rzeszowie na spotkaniu oriflame i powiem wam, ze Ci ludzie sa jak sekta;P wszsykim sie ciesza, podniecają, i mowia z takim entuzjazmem jakby milion w totka wygrali, smiac mi sie troche z tego chce, no ale ok, niech sie ciesza;P strasznei ostatnio duzo piszecie a ja wciaz za wami nei nadarzam bo malo keidy jesrtem na internecie;/ zaraz znów pomykam ![]() wiec milefo dnia kochane dziewczyneczki;*
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aha... i Hipnoza mi odpowiada, a jak nie będzie miejsca to zawsze można się przekludzić do Electro albo 2B3 ![]() aaa... no i może być sobota labo niedziela ![]()
Dieta! ![]() ![]() Edytowane przez blokerka Czas edycji: 2009-09-16 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Czyli na razie pasuje nam wszystkim środa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Pochwalę się Wam, że mam 2-óch nowych uczniów ![]() ![]() 'Porozwieszałam się' też po najbliższych blokach, słupach i przystankach, i ogłoszenia gdzieniegdzie nawet pozrywane, ale tel. póki co milczy... Lecę pokombinować coś dla tych firm. Do później! ![]()
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
virginio cierpliwości na pewno telefon jeszcze sie rozdzwoni ....a 2 nowych uczniów to zawsze cos ![]() ![]() u mnie nudnawo dośc....dzis miałam kartkówkę ![]() ![]() a teraz opowiem Wam coś co mnie zarazem rozśmieszyło i lekko zdziwiło...mamy w grupie chłopaka z kazachstanu 25 lat ogólnie miły sympatyczny, całkiem dobrze mówi po polsku z tym, że często brakuje mu słów i widac tez że nie wszystko rozumie bo zadaje często pytania w stylu "a co znaczy to słowo" i z reguły odnosi się to do słów banalnych i oczywistych dla wszystkich... i do czego zmierzam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziś złapał mnie straszny ból kręgosłupa i się nie moge wyprostowac i sama nie wiem czemu, bo nigdy dotąt mi się to nie zdarzyło ![]() ![]() A tak ogólnie to fajnie macie z tym spotkaniem ![]() ![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Blokerko- nie warto się martwić na zapas. Mojej koleżance gin powiedział kiedyś, że niestety bardzo mu przykro, ale nigdy nie zostanie mamą, nie ma na to szans. I wiesz co? Jej bliźniaki niedługo skończą dwa lata ![]() Malinnko- opowiadaj szybciutko jak się udało spotkanie! Czy nasze kciuki pomogły? ![]() Też mi się wydaje, że gdy Twój grafik znów będzie napięty odbije się to korzystnie na Twoim samopoczuciu- jak na prawdziwego człowieka czynu przystało ![]() Virginio- bardzo się cieszę z powodu dwójki nowych uczniów! Czy to może już pierwsze efekty Twojej szeroko zakrojonej akcji reklamowej? Ines- a może dysk Ci wypadł? Jeśli Cię tak bardzo boli... Kosteczko- całuję ciepło naszą wątkową "smarkulę" i życzę dużo zdrówka ![]() ![]() ![]() Dzieczynki ze Śląska- bardzo zazdroszczę Wam tego spotkania... Szkoda, że to które planowałyśmy się nie udało... Chociaż kto wie- może jednak kiedyś dojdzie do skutku?
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Jestem i melduje sie na posterunku
![]() Dziewczyny co do spotkania to w srode nie dam rady ![]() ![]() ![]() Co do spotaknia o prace nooo... to nie skomentuje...Bo wszystko pieknie ladnie tylko odpowiedzialnosc kosmiczna ![]() ![]() ![]() Viriginio w razie czego pisz smialo ![]() aaaa no i wlasnie.... tak dzisiaj z mama rozmawialam(pracuje w szkole) i mowila, ze pojawila sie tam taka pani (tez ma swoja dzialanosc jak ty) i reklamuje angielski dla dzieciakow.... ma 3 grupy w kazdej grupie po 10 dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#205 |
Zakorzenienie
|
a mnie zlapal zly humor pewnie przez nadchodzacy okres
![]() ![]() ![]() ![]() do tego odechciewa mi sie juz diety wogole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Fiolusiu, nie możesz zrezygnować, bo co my bez Ciebie zrobimy? Jesteś protoplastką w wątku, więc spoczywa na Tobie wielka odpowiedzialność ![]() ![]() ![]() Malinn, co do pracy, to ja też nie przepadam za ryzykiem i wizja obciążeń finansowych by mnie chyba przeraziła... No i szkoda, że masz tak mało czasu... Więc przekładamy spotkanie? Na kiedy??? Limonciu, wiem i na razie nie panikuję. Tylko taki smutas to był chwilowy. To dopiero taki wstęp do diagnozy... Może po prostu gin chciał, żebym potraktowała sprawę poważnie... No nie wiem... takie przynajmniej są moje nadzieje. Virginio, w sumie to nie wiem jaką dokładnie najlepiej zastosować formułkę. Bo z jednej strony coś oficjalnego (żeby potraktowali Cię poważnie), a z drugiej coś pryginalnego. Ciężko chyba znaleźć równowagę... Jak wpadnie mi coś do głowy, to skrobnę na pewno. A teraz lecę, bo mnie Teżetos woła na projection ![]() ![]() Papaty!
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jeśli chodzi o facetów właśnie związek z jednym zadziałał na mnie tak 'wspaniale' że pierwszy raz w życiu musiałam przejść na dietę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Laski :P
od paru dni zastanawiam się, dlaczego w subskrypcjach nie pojawia sie wątek -30kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
wpadlam tu znowu boo spac nie moge
![]() ![]() ![]() czuje ze dopada mnie juz znuzenie zyciem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Cześć cześć
![]() Malinnko- to było do przewidzenia, że gdzieś tkwi jakiś haczyk. No nic... Następna propozycja na pewno będzie bardziej obiecująca ![]() Marei- gratuluję refleksu ![]() Dziewczyny, dziś w końcu idę złożyć pracę do dziekanatu. Miałam to zrobić we wtorek, ale oczywiście miałam różne niefajne przygody z oprawą (typowo...) i dopiero wczoraj wieczorem miałam ją gotową. Chciałabym jak najszybciej ją obronić i mieć temat z głowy. Powoli zaczyna mnie to męczyć. Poza tym dziś po pracy spotykam się z dziewczynami z byłej pracy i już nie mogę się doczekać ![]() ![]() Oczywiście obudziłam się o 3.30 i pewnie już nie zasnę do rana... To się zaczyna robić frustrujące ![]() ![]() Pozdrawiam, ściskam, całuję ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.