niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 22:01   #181
Aivilo
Wtajemniczenie

Dot.: niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp.

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
uwolnijmy swoje macice!
Mój Murzyn, moja plantacja, ja niczego uwalniać nie będę. Jak kiedyś spuściłam żołądek ze smyczy, to się pierun skumał z jelitami i dali mi razem do wiwatu.

Z organami trzeba krótko, kochane, nie ma to tamto.

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 22:11   #182
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez marchewkowe pole Pokaż wiadomość
"miesiączka to krwawe łzy macicy, która płacze, bo nie została wypełniona życiem"
czy jakoś tak to szło
Cytat:
Napisane przez Kira87 Pokaż wiadomość
Omg...

"Kobieta winna zawiesić swój hymen nad kołyską dziecka".

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ooo, a ja jeszcze trafiłam na jakiś post na forum kiedyś, gdzie dziewczyna panikowała, bo obejrzała się TAM w lusterku, i jej coś wisi tak po obu stronach, i czy to możliwe, że jej pochwa wypadła, bo tak to wygląda.

jesuuuu..popłakałam sie

ja zapamiętałam z nauk przedmałżeńskich dlaczego nie wolno stosować prezerwatyw:
ponieważ sperma jest kobiecie niezbędna do prawidłowego funkcjonowania mózgu, a to ze tyle kobiet ma depresje to wina tego ze nie otrzymuja spermy
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 22:11   #183
rapifen
Zakorzenienie

Jeszcze się jajowody zaplączą w kokardkę na złość nie ma to tamto, kaganiec i smycz !

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 22:18   #184
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
jesuuuu..popłakałam sie

ja zapamiętałam z nauk przedmałżeńskich dlaczego nie wolno stosować prezerwatyw:
ponieważ sperma jest kobiecie niezbędna do prawidłowego funkcjonowania mózgu, a to ze tyle kobiet ma depresje to wina tego ze nie otrzymuja spermy
A to dlatego ja taka intelygentna i dobrze wykształcona. Prezerwatywy używaliśmy raz w życiu. A tak mam systematyczną dostawę energii życiowej i płynów mądrości. Ach to moje źródełko!
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 22:32   #185
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Poplułam monitor. TŻ zaraz zadzwoni po karetkę z Kobierzyna
Dostałam spazmatycznych śmichów-chichów...
Ode mnie ;

Jak jakaś dziewczyna była podejrzana o strate cnoty to znajomi sie jej przypatrywali jak chodzi (coś w tym rodzaju). jeśli podczas spacerowania "jakoś tak dziwnie szeroko" rozstawiała nogi to juz był powód do poinformowania osiedla że się puszcza ;]

Oczywiścię tę tajemnicę posiadali tylko doświadczeni starsi chłopcy z podwórka
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 22:38   #186
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze się jajowody zaplączą w kokardkę na złość nie ma to tamto, kaganiec i smycz !
A dwunastnica skręci w ósemki

Chyba dam ten wątek do podpisu, wróżę mu przyszłość

Ode mnie jeszcze:

"KAŻDA tancerka traci cnotę przez szpagat".

"Od tabletek wszędzie zaczynają rosnąć włosy!" - ale koleżanka powiedziala to takim tonem, jakby o najmniej chodziło o zamianę w wilkolaka.

oraz przez połknięcie spermy można zajść w ciążę, bo układ rozrodczy i pokarmowy ma bezpośrednie połączenie, a pochwa to taki właściwie drugi odbyt.

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 22:39   #187
Sunsett
Zakorzenienie

Jedna dziewczyna z mojego liceum zaniepokoiła się, gdy po samotnych zabawach pojawiło się u niej delikatne krwawienie.
Była strasznie zdziwiona, gdy powiedziałyśmy jej , że wkładając palce do pochwy również można pozbawić się błony dziewiczej. Ona przez cały czas miała przekonanie, że jedynie penis ma taką super moc, która przebija błonę dziewiczą. Palce , albo różnorakie przedmioty można pchać tam bez umiaru , a błonie i tak nic nie grozi

Ps. Gratuluję pomysłu , świetny wątek
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 22:44   #188
Asienka187
Zakorzenienie

Przypomniało mi się jak wiele moich kolezanek w gimnazjum twierdziło, że błony nie mozna przebic palcem, bo jest on po prostu, za krótki i nie sięgnie (że niby błona znajduje sie b. głęboko w pochwie).
Stary 2010-02-08, 22:46   #189
Madelaine87
Zadomowienie

Cytat:
jesuuuu..popłakałam sie

ale czad czekam z niecierpliwością na nauki przedmałżeńskie, ciekawe czego ja się dowiem
Madelaine87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 22:53   #190
rapifen
Zakorzenienie

o... Obwinianie partnerki że nie wydała na świat syna _-_ nie będę wskazywać palcem od kogo i czego to zależy

Od orgazmu w ciąży można poronić ...

Stary 2010-02-08, 22:54   #191
Polly_
grozi wypollizowaniem

aa jeszcze z nauk..ze od tabletek zanikają kosmki odpowiedzialne za transport plemnika do jajeczka...dlatego potem są problemy z poczęciem
Stary 2010-02-08, 22:54   #192
Kira87
Wtajemniczenie

Cytat:
to błony się zbiera i suszy, tak jak napletki po obrzezaniu?
a ja swojej nie ususzyłam i co teraz, będę musiała dziecku zawiesić jakąs durną karuzelę z misiami i kotkami
Karuzelę odradzam, bo to wirowanie może być przyczynkiem do późniejszego niekontrolowanego kręcenia pupą w towarzystwie płci przeciwnej.

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
A męskie przyrodzenie może być? Łatwiej uchlastać, a i zawieszone wygląda lepiej, można pokolorować i niech wisi
Jeżeli pokolorujesz w ten sposób, to później można też go wykorzystać wieszając na choince:

http://z.about.com/d/sewing/1/0/M/A/...casndycane.jpg

Praktycznie i ekonomicznie zarazem.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy."
~Lineage2 & Sigur Ros fan
Kira87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 22:59   #193
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Cytat:
o... Obwinianie partnerki że nie wydała na świat syna _-_ nie będę wskazywać palcem od kogo i czego to zależy

od kogo i czego to zależy ?

czytałaś
http://www.lideria.pl/Cala-prawda-o-...opis?nr=135068 ?

Edytowane przez 749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Czas edycji: 2010-02-08 o 23:01
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 23:02   #194
rewelka111
Rozeznanie

Cytat:
jesuuuu..popłakałam sie

Jak ja swoje "nauki" wytrzymam...
Stary 2010-02-08, 23:03   #195
Madelaine87
Zadomowienie

Cytat:

to mi przypomniała wypowiedzi mojego gina na wykładach, powiedział że jesli para współzyje i jest podejrzenie że doszło do zapłodnienia tzn wiadomo że nie wiadomo bo od razu nie da się tego sprawdzić ale przypuszczalnie, nie wiem pęknięta gumka np to dobrym sposobem jest doprowadzenie kobiety do orgazmu co powoduje obluźnienie mięśni macicy co utrudnia zaczepienie się zarodka. Z medycznego pkt widzenia ciąża zaczyna się właśnie od momentu gdy zarodek "osiądzie" także coś jest w tym co piszesz rapifen ale tylko częściowo :P

Edytowane przez Madelaine87
Czas edycji: 2010-02-08 o 23:05
Madelaine87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 23:04   #196
invisible_01
Zakorzeniona

A, pamiętam jeszcze, jak jedna dziewczyna na forum odradzała innej forumce-dziewicy golenie włosów z okolic intymnych, "bo sobie błonę dziewiczą uszkodzi"... Ja jakoś goliłam będąc dziewicą, a błona wytrzymała - no, ale może ja czegoś nie wiem i błona nie znajduję się wewnątrz tylko na zewnątrz pochwy? Kurczę, gdybym wcześniej wiedziała, to bym sobie ją wygoliła, a tak to bolało
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 23:06   #197
rapifen
Zakorzenienie

"Kiedy malzonkowie stosuja srodki antykoncepcyjne,przypisuj a sobie wladze ostatecznego decydowania o daniu zycia dziecku"........ "Ludzie nie moga manipulowac plodnoscia,ale maja prawo do swiadomego i odpowiedzialnego korzystania z jej praw.".........." Ma rowniez negatywny wplyw na uklad nerwowy kobiety,na jakos wspolzycia oraz relacji malzenskich....." "No, pewnie. Nie trzeba być filozofem, żeby domyślić się jakie mogą być skutki założenia spirali. Nie mówię tu tylko o kwestii wczesnoporonnej (zdarza się i to nierzadko, że zarodek jednak zagnieździ się w macicy, mimo spirali. I co? Dziecko umiera lub - o zgrozo - rodzi się ze spiralą wrośniętą w ciało."

"Uwaga! spirale powoduja ciągły, lekki stan zapalny błony śluzowej...(cialo-obce..) po kilku latach w momencie zdjecia jej, (czytalem wiele opini negatywnych) z uwagi na pow/ lekarze czesto odkrywaja nowotworka... tak to nie żarty..."

"Los dzieci niechcianych jest straszny, to z nich wywodzą się kaleki .....Byc moze kobiety tego nie wiedza i nie zdaja sobie sprawy ze w wyniku ich zażywania może urodzić sie dziecko kalekie. Lekarz Ci tego nie powie, dopiero jak jestes po porodzie przyniosa Ci twoje dziecie i na widok kalectwa nie bede opisywal jakiego zaczyna sie płacz lamet, i Boze dlaczego to akurat mi sie przytrafilo?Ja tu banialuki nie pisze, pożyj i sama sie przekonaj......."

"Czy lekarz moze zagwarantować kobiecie na 100% ze jej dziecko skoro moze przy spirali sie urodzic, ze urodzi sie z nie wrośnięta spirala w cialo?"

"Czy medycyna gwarantuje, iz kobieta po zdjeciu spirali nie zachoruje na nowotwor zlosliwy?"

"Antykoncepcja - zło mojego życia.Zło które doprowadziło do braku szacunku dla żony.Popęd,nigdzie nie chamowany.........."

"A tak z innej beczki, gdy kobieta ma założoną np, spirale i mezczyzna dobrze o tym wiedzac nastepuje w nim inne myslenie inny stosunek sama mysl o tym ze ów stosunek bedzie tylko jakby dokładniej określić wyżyciem sie jakby zwierzecym, tak..."

http://www.mateusz.pl/ksiazki/js-npp/js-npp_34.htm

pośmiałam się generalnie

Stary 2010-02-08, 23:11   #198
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Jedna dziewczyna z mojego liceum zaniepokoiła się, gdy po samotnych zabawach pojawiło się u niej delikatne krwawienie.
Była strasznie zdziwiona, gdy powiedziałyśmy jej , że wkładając palce do pochwy również można pozbawić się błony dziewiczej. Ona przez cały czas miała przekonanie, że jedynie penis ma taką super moc, która przebija błonę dziewiczą. Palce , albo różnorakie przedmioty można pchać tam bez umiaru , a błonie i tak nic nie grozi

Ps. Gratuluję pomysłu , świetny wątek
Ależ koleżanka miała rację! Pochwa ma przecież superradar i w momencie rozpoznaje, co się w nią wkłada! Kiedy wkładany jest palec, do pochwy wysyłany jest komunikat: "zbliża się przedmiot nieupoważniony do rozdziewiczenia, nałożyć blokadę na błonę", a kiedy penis: "zwolnić blokadę, następuje przerwanie błony"

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
"Dziecko umiera lub - o zgrozo - rodzi się ze spiralą wrośniętą w ciało."

"Antykoncepcja - zło mojego życia.Zło które doprowadziło do braku szacunku dla żony.Popęd,nigdzie nie chamowany.........."

"A tak z innej beczki, gdy kobieta ma założoną np, spirale i mezczyzna dobrze o tym wiedzac nastepuje w nim inne myslenie inny stosunek sama mysl o tym ze ów stosunek bedzie tylko jakby dokładniej określić wyżyciem sie jakby zwierzecym, tak..."
Popłakałam się ze śmiechu !
Stary 2010-02-08, 23:12   #199
rapifen
Zakorzenienie

nie no mnie rozbawiło to
"Czy medycyna gwarantuje, iz kobieta po zdjeciu spirali nie zachoruje na nowotwor zlosliwy?"

fajna manipulacja

Stary 2010-02-08, 23:15   #200
invisible_01
Zakorzeniona

Najbardziej mnie dobija, kiedy dziewczyny uprawiają stosunek przerywany, bo mówią, że nie będą łykać tabletek, bo nie chcą sztucznych hormonów, które bardzo szkodzą, ale większość z nich nie raz brała tabletkę 72 h "po", bo chłopak jednak nie zdążył... To to może nie jest ingerencja w gospodarkę hormonalną? Zero myślenia po prostu.

Ok, ja zabieram moją nieszczęśliwą macicę, jeszcze niezasuszone wargi sromowe i mój dziewiczy odbyt i idę spać Dobranoc!

Edytowane przez invisible_01
Czas edycji: 2010-02-08 o 23:16
Stary 2010-02-09, 00:04   #201
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
Mój Murzyn, moja plantacja, ja niczego uwalniać nie będę. Jak kiedyś spuściłam żołądek ze smyczy, to się pierun skumał z jelitami i dali mi razem do wiwatu.

Z organami trzeba krótko, kochane, nie ma to tamto.
Dokladnie, dlatego ja profilaktycznie bije sie piescia po watrobie

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 07:37   #202
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
wątek killer.

mi się przy czytaniu przpomniał artykuł z wyborczej, w którym były cytaty z nauk przedmałżeńskich, i szczególnie zapamiętałam jeden

"miesiączka to krwawe łzy macicy, która płacze, bo nie została wypełniona życiem"
czy jakoś tak to szło

Cytat:
Napisane przez Kira87 Pokaż wiadomość
Omg...

Nie zacytuję dokładnie, ale babcia opowiadała mi o takim oto stwierdzeniu księdza:

"Kobieta winna zawiesić swój hymen nad kołyską dziecka".

Urocza alegoria

Cytat:
A męskie przyrodzenie może być? Łatwiej uchlastać, a i zawieszone wygląda lepiej, można pokolorować i niech wisi
i może dryndać
Cytat:
jesuuuu..popłakałam sie

tylko czemu puszczalskie blachary nie mądrzeją?
Cytat:
Najbardziej mnie dobija, kiedy dziewczyny uprawiają stosunek przerywany, bo mówią, że nie będą łykać tabletek, bo nie chcą sztucznych hormonów, które bardzo szkodzą, ale większość z nich nie raz brała tabletkę 72 h "po", bo chłopak jednak nie zdążył... To to może nie jest ingerencja w gospodarkę hormonalną? Zero myślenia po prostu.

Ok, ja zabieram moją nieszczęśliwą macicę, jeszcze niezasuszone wargi sromowe i mój dziewiczy odbyt i idę spać Dobranoc!
mnie drażni pokutujący stereotyp, że tabletki to zło i trucizna, więc lepiej nie zabezpieczać się wcale.
Kiedyś były szkodliwe hormony, ale teraz dawka jest tak obniżona, że lekarze przepisują je nawet na problemy zdrowotne, więc nie zawsze sa złem totalnym

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-02-09 o 08:17
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 08:06   #203
PinkSlip
Różowy Jednorożec

Wątek zyskał u mnie miano boskiego.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 08:21   #204
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Dziewczyny, przyszłam do pracy i ledwo się powstrzymuję od rżenia na całe gardło (bo określenie "śmiech" jest tu co najmniej niedopowiedzeniem) Wątek boski, pokulałam sie ze śmiechu

(Chociaż i tak chodzi mi po głowie myśl, ze należałoby raczej zapłakać nad ludzką głupotą)
Stary 2010-02-09, 08:25   #205
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
A, pamiętam jeszcze, jak jedna dziewczyna na forum odradzała innej forumce-dziewicy golenie włosów z okolic intymnych, "bo sobie błonę dziewiczą uszkodzi"... Ja jakoś goliłam będąc dziewicą, a błona wytrzymała - no, ale może ja czegoś nie wiem i błona nie znajduję się wewnątrz tylko na zewnątrz pochwy? Kurczę, gdybym wcześniej wiedziała, to bym sobie ją wygoliła, a tak to bolało

a moze jej rosły na błonie te włosy....

Cytat:
nie no mnie rozbawiło to

fajna manipulacja

tez zwróciłam na to uwage
Stary 2010-02-09, 08:59   #206
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
"Kiedy malzonkowie stosuja srodki antykoncepcyjne,przypisuj a sobie wladze ostatecznego decydowania o daniu zycia dziecku"........ "Ludzie nie moga manipulowac plodnoscia,ale maja prawo do swiadomego i odpowiedzialnego korzystania z jej praw.".........." Ma rowniez negatywny wplyw na uklad nerwowy kobiety,na jakos wspolzycia oraz relacji malzenskich....." "No, pewnie. Nie trzeba być filozofem, żeby domyślić się jakie mogą być skutki założenia spirali. Nie mówię tu tylko o kwestii wczesnoporonnej (zdarza się i to nierzadko, że zarodek jednak zagnieździ się w macicy, mimo spirali. I co? Dziecko umiera lub - o zgrozo - rodzi się ze spiralą wrośniętą w ciało."

"Uwaga! spirale powoduja ciągły, lekki stan zapalny błony śluzowej...(cialo-obce..) po kilku latach w momencie zdjecia jej, (czytalem wiele opini negatywnych) z uwagi na pow/ lekarze czesto odkrywaja nowotworka... tak to nie żarty..."

"Los dzieci niechcianych jest straszny, to z nich wywodzą się kaleki .....Byc moze kobiety tego nie wiedza i nie zdaja sobie sprawy ze w wyniku ich zażywania może urodzić sie dziecko kalekie. Lekarz Ci tego nie powie, dopiero jak jestes po porodzie przyniosa Ci twoje dziecie i na widok kalectwa nie bede opisywal jakiego zaczyna sie płacz lamet, i Boze dlaczego to akurat mi sie przytrafilo?Ja tu banialuki nie pisze, pożyj i sama sie przekonaj......."

"Czy lekarz moze zagwarantować kobiecie na 100% ze jej dziecko skoro moze przy spirali sie urodzic, ze urodzi sie z nie wrośnięta spirala w cialo?"

http://www.mateusz.pl/ksiazki/js-npp/js-npp_34.htm

pośmiałam się generalnie
Czasem się boję, że człowiek, który tak myśli idzie koło mnie na ulicy. Skąd się biorą takie cudaki!?

Oczywiście, że medycyna gwarantuje. Wystarczy na mnie spojrzeć - okaz zdrowia. Z gwarancją!

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Dokladnie, dlatego ja profilaktycznie bije sie piescia po watrobie
Z jakim skutkiem?
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 09:03   #207
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
j
też na naukach to słyszałam, babka zresztą miała takie poglądy że np pozwalanie facetowi na seks przed ślubem to takie przyuczanie go do zdrady, przyzwalanie na późniejszą zdradę małżeńską i potem kobiety nie powinny obwiniać facetów o to że zdradzili bo same na to się przyczyniły. Pani twierdziła że w męskim nasieniu znajdują się hormony szczęścia, endorfiny które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania kobiecej psychiki - normalnie od dzisiaj przestaje jeść czekoladę jak mam chandrę tylko dzwonie po małża - i hop do łóżka na żywioł

Zresztą ta sama urocza Pani twierdziła że całe życie stosowała z mężem naturalne metody i sobie chwaliła (miała jakieś 55-56 lat) a dorobiła się 8 cudownych dzieci

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
moja znajoma corke urodzila w styczniu a w listopadzie tego samego roku kolejna
na uczelni mam w grupie rodzeństwo, chłopaka i dziewczyne, wszyscy myśleli zę to bliźniaki dwujajowe a się okazało że on jest ze stycznia a ona z pocz grudnia, chyba też tu komuś metoda anty związana z laktacją zawiodła.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No to w końcu można sobie te chomiki wpuszczać czy nie?
Cytat:
miesiączka to krwawe łzy macicy, która płacze, bo nie została wypełniona życiem"
czy jakoś tak to szło
nie mówili o jakie życie chodzi więc pewnie można

kurde wątek tak szybko się rozwija że nie nadążam czytać

normalnie dla założycielki wątku

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2010-02-09 o 09:23
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 09:12   #208
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
oraz przez połknięcie spermy można zajść w ciążę, bo układ rozrodczy i pokarmowy ma bezpośrednie połączenie, a pochwa to taki właściwie drugi odbyt.
ale to chyba logiczne skoro pochwa służy także do sikania

Cytat:
Tak mi się przypomniało a propos tego, że mama mi opowiadała, że jak była młoda niektóre babki uważały spermę za najlepszy środek upiększający na włosy i twarz.
Teraz to mi się wszystko logicznie ułożyło: w końcu wtedy najpopularniejszy był stosunek przerywany, no a ładunek nie może się zmarnować bo to grzech, więc zaradne Polki wymyśliły jak go wykorzystać, skutkiem czego:
a) Polki to najpiękniejsze kobiety w Europie, jeśli nie na świecie
b) dzięki dobrodziejstwom naturalnych metod antykoncepcji MY żyjemy i mamy się dobrze
Obala to takze mit że wytrysk na twarz jest produktem przemysłu pornograficznego, bo wtedy jeszcze nie było magnetowidów.
Stary 2010-02-09, 09:15   #209
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

slyszałam kiedyś powiedzonko;

chcesz mieć ząbki jak kryształki-to pij mleko w mojej pałki

więc wpływa wybielająco na ząbki.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 09:20   #210
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
ale to chyba logiczne skoro pochwa służy także do sikania
No właśnie i otóż to

Cytat:
Tak mi się przypomniało a propos tego, że mama mi opowiadała, że jak była młoda niektóre babki uważały spermę za najlepszy środek upiększający na włosy i twarz.
Teraz to mi się wszystko logicznie ułożyło: w końcu wtedy najpopularniejszy był stosunek przerywany, no a ładunek nie może się zmarnować bo to grzech, więc zaradne Polki wymyśliły jak go wykorzystać, skutkiem czego:

a) Polki to najpiękniejsze kobiety w Europie, jeśli nie na świecie
b) dzięki dobrodziejstwom naturalnych metod antykoncepcji MY żyjemy i mamy się dobrze
Obala to takze mit że wytrysk na twarz jest produktem przemysłu pornograficznego, bo wtedy jeszcze nie było magnetowidów.
też to słyszałam
w końcu Polak potrafi a potrzeba matką wynalazku. Polacy to religijni ludzie, więc czemu się dziwić:
-męskie nasienie się nie marnuje-nie ma grzechu
-nie ma antykoncepcji- stosunek przerywany więc też grzechu nie ma
-mamy darmową maseczkę - oszczędzamy - nie trzeba operacji palstycznych, botoxu etc. - ciekawe czy operacje plastyczne i botox KK też uważa za grzech - sądze że

jednym słowem - same plusy

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2010-02-09 o 09:22
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości