![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Cytat:
![]()
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anisia a takie syropy można gdzieś w sklepie spotkać /jak tak to przy jakich produktach // czy tylko na necie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam w ogóle , dzis jeden dzien wolnego po 6 dniach i znowu 5 ![]() jakos nie mam weny ![]()
![]() |
#184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() a gdzie Twoja wena? ![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Kristi
ja jak dotąd nigdzie prócz Makro to nie widziałam syropów do kawy, ale pamiętaj te syropy sa słodkie, bo tam jest cukier, a nie tylko aromat ![]() zrobiłam rozeznanie po rodzinie i okazało się że w meblowym jest młynek do kawy , elektryczny co prawda, ale co tam jakoś obczaję stopień mielenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
wena znikła po 6 dniach pray, wczoraj to sie mnie ludzie w pracy pytali co mi jest bo taka byłam klapnięta. Ja sie nie nadaje do takich maratonów w pracy. Cały luty po 3 dni, raz 4, a poczatek marca od razu 6
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- oooooooo a Wikula dzis konczy 1 rok i 8 miesięcy ![]()
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załącznik 2917529 kupuje zazwyczaj limetkę, kokos, blue Limetka swietnie sie sprawdza jako syropek do rozcienczania z woda mineralna latem badz do herbaty ![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
kokosowego uzywam do drinkow i kawy
![]() drink: wodka czysta, zimne mleko, syrop kokosowy (do shakera) i mamy Białego Rosjanina ![]()
#190 |
Zakorzenienie
|
odkryłam, że w almie (u niektórych z Was jest alma) są te syropy. u mnie stoją w dziale z syropami malinowymi itp. dokupiłam sobie kokosowy do tych co wtedy zamówiłam
![]() pochwalę się, ze Zofia zna już 9 liter ![]() ![]() dziś akcja z synkiem od sąsiadów (ci podrzucający wszystkim z rodziny dzieci): przyjechała mamusia, dżony z nami i nianią na spacerze. wysiadła z samochodu, rozłożyła ręce i krzyczy jaaaś. a jaś w nogi i na ręce do niani. niania go zachęca do mamy, zrobił 3 kroki i z krzykiem w 2gi koniec ulicy. mamusi nie było tydz. - super ważna podróż służbowa oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale sobie zakupie na dvd i po ciazy i tak zobacze..... ![]() A ja jadlam wczoraj i dzis niestety tez mam ochote..... i zaraz zjem. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Wersta, ty se daj na luz z literkami. Potem przychodza mi do zerowki takie madrale, co umieja juz plynnie czytac i sie zanudzaja przez nastepne dwa lata w szkole i wkurzaja Panie Nauczycielki..... ![]() ![]() Nie zabieraj czlowiekowi satysfakcji z zawodu ! ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- U mnie o 21.30 zaczyna sie nowy YCD..... Bede ogladac pierwszy raz w zyciu... ![]() Wczorajszym Klubem Samotnych Dziewic jestem bardzo zawiedziona..... przelepszyli. I ta wrzeszczaca muzyka non stop.... koszmar. A wy ? podobalo wam sie ? Jeszcze mam the biggest looser na francuskim. Cho.lera zapowiada sie skakanie po programach.... Dobrze, ze Tz na zebraniu, to Tv mam tylko dla siebie. ![]() Male, a cieszy. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
tak daj na luz, ale ja nie mam pojęcia w co mam się bawić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A jakie to są pojemności tych butelek i jak cenowo wychodzi aa i jeszcze proszę powiedz mi w makro jak one są pakowane też kilka butelek razem w jednym smaku czy może są smaki mieszane Ja sobie zdaję sprawę z tego że to słodkie bo w końcu to syrop i nie zamierzam tego używać stale ale od czasu do czasu do kawusi czy do drinka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
ech, byle do wiosny
![]() Kristi odkąd kupiłam syropy, ani razu nie wypiłam kawy bez ![]() ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-03-03 o 19:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Co do łiterek
![]() ![]() ![]() My bawimy sie w ukladanie klockow,czytanie bajeczek, sciganie po domu, ukladanie puzzli, bawimy sie lalkami, miskami Ola pokazuje czesci ciala zabawek ja nazywam albo odwrotnie tzn. ja sie pytam gdzie mis/lala ma oczko, nosek, bluzeczke itp. Ola jezdzi na takim samochodziku, bawi sie wozkiem, tanczymy na piosenkach ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz sie Wam wyszpulam (chyba) na ogrodzie ![]()
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co syropow, to ja nigdy nie probowalam, a to co napisalas utwierdza mnie w przekonaniu, ze nie powinnam ich NIGDY kupowac i tego sie bede trzymac. Bo potem bedzie jak z Nutella..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- a ja bylam dzis na drugim spacerze, Ola wyszala sie niesamowicie, co niestety nie pomaga jej w zasnieciu dalej szaleje, co wiecej ostatnio dwa dni mi zasypiała przed 21 (sukces) dzis sie nie zanosi ![]()
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
też oglądam dziś YCD.
Poulette masz rację z serialem, a zwłaszcza muzyką, też mnie momentami irytowała ![]() Mała dostałaś maila ? ![]() Ania jak kupisz cenne ziarenka to pokaż jakie ![]() ![]() Poskakałam na stepie, i już jestem wykąpana. |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
oj gdyby tak Karolek się zapatrzył choć na 5 min na tv ale jego tv w ogóle nie interesuje
wiecie co dziś zrobiłam jak tz przyszedł z pracy zjadł obiad to mu mówię co ma dać Karolkowi jeść bo ja mam wychodne oczywiści mu powiedziałam gdzie idę //poszłam do rodziców// wracam do domu po 2 godz. i co zastaję Krystian znów ma guza wielkości śliwki na czole i na niej 2 sznity //rozbite //na szczęście płytko i zostaw facetów samych w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale mi czasami juz tez brakuje pomyslow na zabawy z nim...... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
o moj to z edukacją w lesie
![]() nadal nie gada ani mama ani tata świadomie, żeby mnie albo tż po coś zawołać, ciągle tylko eeeee i eeeee w różnej skali ![]() ulubiona zabawa Mikiego od dwóch dni, kanapowanie samochodów, układa samochody na kanapie, wskakuje na kanapę i się nimi bawi, koszmar jak trzeba się iść kąpać, nie chce, pełna histeria OMG ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
a ja mam zawsze obiekcje czy to w co się bawimy jest wystarczająco rozwojowe
![]() ![]() i jak daję się jej samej pobawić, to mam wyrzuty ![]() edit: Anka ten 2latek dżony od sąsiadów podobnie jak Miki ![]() ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-03-03 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze zajecia pozaszkolne to zajecia sportowe. Wszytskie inne nalezy zapodawac umiarkowanie. ![]() OK, koniec wymadrzania sie i pedagogicznego belkotu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja z gadaniem też dopiero rusza na dobre, w ostatnim tygodniu sporo nowych słów zaczęła mówić. mam porównanie z dzieciakami psiół i Iga gada najmniej. najbardziej rozbrajająca jest Karina jednej z koleżanek - 3 miechy młodsza czyli rok i 4 mce miała jak ją w lutym widziałam. a jak ona gada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a drinka to robie wedle uznania wodki leję tak 2cm na szklankę do whiski, uzupelniam mlekiem zimnym z lodowki, a syropu kokosowego wlewam 2 łyzeczki, by nie bylo ani za slodkie ani zbyt kokosowe ![]() w macro mozna je brac pojedynczo ![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Poulette ja też w sumie mam uprawnienia pedagogiczne, ale to nie moja pasja zdecydowanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
hm to jak wziąć w karby mojego lenia
![]() nie mam pomysłu, bo non stop moge mu powtarzać nazwy z książeczek, a on i tak ani be ani me, nic nie chce gadać ![]() jedyne słówko świadome to: nie ma i ten nieszczęsny dźwig-dźźźźźź ![]() ![]() moja ciotka mnie pociesza, że moj młodszy kuzyn też nic nie gadał tak gdzieś do 2 roku życia, za to teraz usta mu się nie zamykają, tak sie odszczekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.