|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Butyr.40, ubrania + biżuteria
Jednak podziękuję za buty.Bransoletka interesowałaby mnie ale skoro za mało za spódniczkę to nie mam za bardzo nic do dołożenia,chyba,że chciałabyś tę drewnianą szkatułkę-okrągłe pudełko z mojego wątku do tej spódniczki?
A i tak z ciekawości jeszcze spytam czy te buty aż tak dużo ważą bo wysyłałam już niejedne i polecony priorytet wychodzi około 8-9 zł porządnie owinięte w kopercie bąbelkowej a paczka priorytetowa 11 zł czyli w przypadku wysyłki samej spódniczki różnica przy poleconym może być najwyżej 2-3 zł bo za paczkę płaci się tyle samo ?Wysyłałam parę dni temu ciężka krajalnicę i inne rzeczy o wadze ponad 3 kg i płaciłam 16 zł za paczkę,więc Twoje buty aż tyle chyba nie ważą? Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-07-26 o 21:44 |
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,a czy spódniczką i tym pudełkiem drewnianym jesteś zainteresowana za bransoletkę,czy to za mało?
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Rozumiem.Ja jestem średniego wzrostu (167 cm) i do ziemi jej dużo brakuje więc jeśli jesteś wyższa to na pewno nie jest to czego szukasz.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic.
moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451274 |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
będziesz może robić jakieś dokładki w najbliższym czasie?
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
hmm to chyba nie, nie potrzebuje akurat perfum ani masła
no trudno, moze innym razem sie uda... pozdrawiam!
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, ale wyprzedziła Cie inna wizazystka
![]() Pozdrawiam
|
|
#188 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,
Jestem bardzo zabiegana. Kolczyki bardzo mi się podobają ! Nie wiem kiedy będę w stanie zrobić dla Ciebie zdjęcia i zmierzyć bransoletkę Przepraszam...
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
2. kolczyki ze szkłem, (w tym szkłem weneckim) i miedzią srebro, fossil, awenturyn srebro, kwarc turmalinowy, szkło ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- spodnica ma podszewke, jest cieplejsza raczej na jesien zime, w pasie ma 40cm bo to pamietam, reszte wymiarow moge podac jutro jak sie dobiore do garderoby bo nie chce sie krecic teraz po chalupie chcialabym 3 pary
|
|
#190 |
|
|
Kurczaki, byłam w zesżły weekend w Krakowie, a następny przyjazd dopiero we wrześniu na kilka dni, a potem niemal stale od października, mogę zaczekać !
Jeśli Tobie się nie spieszy |
|
|
|
|
#191 |
|
|
Tak ! Mogę zarezerwować na amen,wykreślić nawet z listy !
![]() Zdjęcia w świetle dziennym mogę obiecać na przyszły weekend, będę po praktykach A teraz wracam o 17, zanim się doprowadzę do porządku jest 19 i kiepskie światło... I przepraszam za takie poślizgi |
|
|
|
|
#192 |
|
|
Bransoletka od wew ma jakieś 19 cm, ale przyjmij proszę jakąś granicę błędu, bo mierzyłam metrem krawieckim i mogło mi się majtnąć w jedną albo drugą stronę. Pogoda nie dopisuje jest szaro, ale zrobię dzisiaj więcej fotek, zobaczymy co wyjdzie
|
|
|
|
|
#193 |
|
|
Ha, udało się nawet
Powiem Ci, że ja jej nie nosiłam, po prostu sobie leżała
|
|
|
|
|
#194 |
|
|
Ja też kościasta jestem
I się trzyma Dobrze, na wrzesień się umawiamy, tylko o mnie nie zapomnij ! Jak będę w Krakowie to się odezwę
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
W tej chwili nic dla siebie nie widzę ale jak chcesz to mogę napisać na czym mi najbardziej zależy to może akurat będziesz coś miała
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Tutaj jest moja lista:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=463721
|
|
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
hop
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1269120465? ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() Na pewno są srebrne? (mam uczulenie na posrebrzane, więc wolę zapytać) ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Ok, jutro pooglądam ją dokładnie, podam wymiary i zrobię zdjęcia.
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Wymiary sukienki są takie:
Szerokość na dole - 47cm Dł. od pachy do pachy - 38 cm Dł całkowita( z ramiączkami) - 80 cm Wszystkie wymiary bez rozciągania. Jedyną wadą jakiej się dopatrzyłam jest to, że z jednej strony poszewka odpruła albo raczej nitka się urwała się od koronki i byłoby trzeba ją przychwycić. Zamek kryty z boku sukienki. Co do tych koralików, to w sumie mogę je dołączyć do sukienki,bo oprócz fajnej biżuterii nic innego mi się u Ciebie nie spodobało. ![]() Sprawdź wymiary i pisz jak masz jeszcze jakieś pytania. |
|
|
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
hop
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1269121191 ? hej niestety tunika za kolczyki nie bardzo mi sie opłaca, bedziesz miec dokładkę?
miniwątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1182656 odpisuj proszę u mnie Hand Made Po drugiej stronie lustra, czyli... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=844011 Edytowane przez ci-sha Czas edycji: 2010-12-03 o 18:54 Powód: odpowiedz na pytanie |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za dwie pary okularów? Nie widzę zdjęć, ale myślę, że by mi się spodobały xD
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Już Ci mówię. Kolczyki są leciutkie. A pianka - nie ma daty na opakowaniu (!) ale mogę podać kod: 93854079
Mogłabym coś dobrać? W sensie, jakąś odleweczkę? Jestem zainteresowana tylko jedną parą - bo są takie same ![]() One mają takie neonowe żółte szkła? Fajne.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Innocent?
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Gotowych odlewek poza wątkiem za bardzo nie mam, ale mogę odlać do 5 ml z DKNY Women lub do 5 ml z Opium Fleur Imperiale. Za jeszcze jedną odlewkę poza Innocentem. Jeśli tylko masz wolny atomek, bo ja nie dysponuję takim sprzętem
![]() Co Ty na to?
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Dkny Women to takie cytrusy, ale z pazurem, świeży, cytrusowy, ale jednocześnie dość nietypowy zapach bo z nutami... wódki i krzaku pomidora. Brzmi być może strasznie kuchennie, ale nie ma się czego bać. Na wiosnę i lato idealny.
Tutaj nuty: http://www.fragrantica.com/perfume/D.../DKNY-504.html Z kolei Opium Fleur Imperiale YSL to bardziej lajtowa wersja opium, bardziej, powiedziałabym wiosenna, kwiatowa i świeża. http://www.fragrantica.com/perfume/Y...iale-2051.html Może po prostu umówimy się gdzieś, przyniosę Ci oba zapachy i swoje rzeczy, i wybierzesz sobie, co mam odpsikać do Twojego atomka? Oprócz Innocenta chciałabym być może Mandarin Basilic AA, albo Noa, ale jeszcze się na spokojnie zastanowię. ![]() PS Mam jeszcze Rumeur Lanvin, do 5 ml mogę psiknąć: http://www.fragrantica.com/perfume/L...umeur-364.html
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2011-02-24 o 15:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

Październik