|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Szukam płaszczyka na zimę i kilku innych rzeczy................... .............:)
Postanowiłam stworzyć własną listę poszukiwanych rzeczy
![]() 1. płaszczyk ew. kurtka na zimę rozmiar 38 ale nie sportowe tylko coś eleganckiego ![]() 2. kozaki rozmiar 38 z cholewką przed kolano, na niewielkim obcasie lub płaskie, nie zamszowe, kolor - czarne, brąz, ciemno szare Za te 2 rzeczy mogę oddać biżuterię srebrną własnego autorstwa ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350383 Jeśli mi na czymś będzie bardzo zależeć mogę wykonać coś na zamówienie ![]() ![]() Poza tym szukam: 3. lokówka do włosów - już mam ![]() 4. koc polarowy 5. złom srebra 6. lampka nocna i klosz 7. ciepłe rozpinane swetry, nierozpinane też mogą być ![]() Jeśli masz coś z tych rzeczy na wymianę pisz TUTAJ (nie w wątku z biżuterią) Poniżej kilka przykładowych zdjęć biżuterii ![]() ![]() Edytowane przez Sunflower55 Czas edycji: 2010-09-06 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam płaszczyka na zimę i kilku innych rzeczy................... ............
ja mam kozaki 38, ale niestety nic u Ciebie nie widzę.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam płaszczyka na zimę i kilku innych rzeczy................... ............
hey u mnie czarny płaszczyk do kolanka jesienno-zimowy i kurteczka-płaszczyk rónież zimowa.
![]() ciuszki:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post23646183 linki do WISH i wątku książkowego w 1. poście ![]() ZAPRASZAM Edytowane przez butik_online Czas edycji: 2010-09-01 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.