|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec
Malutka
![]() a ja czekam az sie ciasto skonczy piec ![]() wesolych swiat ![]() |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec
hej kobitki wpadlam zajrzec co tu u was slychac ale widze ze cisza jak makiem zasial...pewnie lezycie brzuchami do gory i trawicie swiateczne tluszcze i cholersterole
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane świątecznie
Miałam być wpracy,ale od rana z wc nie wychodzę,więc pojechałam i zaraz wróciłam. Koszmarne mam mdłości w tej ciąży Przesyłam wam pozdrowionka i życzonka od Ani 4891. Jest bardzo zapracowana i nie ma czasu dla nas Pozwoliła mi udostępnić wam link do filmu,na którym maszerują z Juleczką. http://www.youtube.com/watch?v=pPUBR_dCjtI Glam ![]() milenka koniecznie napisz,jakie wrażenia po spacerku nowym wózkiem. Nie wszystkie mamusie kupiły już spacerówki,więc napewno twoja opinia się przyda Illbanka jak Hubercik się czuje? Kurko Eve ja też staram się każdej z was coś napisac,nwet jeśli nie piszecie do mnie i Marika i Illbanka,więc teraz nie możesz tylko faworyzować Malutkiej Caro to może lepiej już nie dotykaj żadnych komuterów i laptopów ![]() Blondi my za sesję u fotgrafa zapłaciliśmy 60zł, jedno ujęcie i tylko trzy odbitki. Takie ceny są,ale laski maja rację,pogrzeb w necie. Malutka a jeśli Dawidek wyciągnie kieliszek? No wiesz ,nie chcialabym,aby mojego zięcia ciągnęło w przyszłości do alkoholu Pilnuj,żeby pieniążek wziął Dla reszty kobitek buziaczek |
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dzisiaj mialam odpoczynek od diety, ale powiem Wam, ze nawet nie mialam ochoty na "normalne" jedzenie ![]() Ursull no dobra, nie bede nikogo faworyzowac ![]() wspolczuje Ci dolegliwosci ciazowych, ale moze niebawem przejda. Glam ile ciasta pozarlas ??? ![]() a tak w ogole to strasznie zmeczona jestem ![]() |
|
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej babeczki, spóźnione życzenia świąteczne dla wszystkich.
Ursull wiem co przechodzisz, ja ciąże z Igusiem taką miałam... trzymaj się dzielnie kochana! Eve a jakie ciasto piekłaś wczoraj w nocy? Witaj w klubie zmęczonych... ja bardziej psychicznie... te święta były do dupy. Wojtek całe przepracował, miał nocki. Wracał rano, szedł spać, budził się, chwilkę z nami pobyt i znowu uciekał do pracy. Atmosfery świątecznej u mnie ze świecą szukać.
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
zameldowana
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy dzień świąt za nami
Cytat:
ad. 2 przekaż Ani ode mnie ![]() ad. 3 oj już moja i mojej mamy w tym głowa, żeby nie wyciągnął kieliszka
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
I znowu mi wątek minął ;P
Hela za mną łazi całymi dniami i beczy, jak tylko wstanę z podłogi to jest ryk, jak siąde do komputera to podchodzi, wstaje, wiesza się moich nóg i wyje... I tak jest od miesiąca...Nie mam nawet jak sie wys rać. A dzisiaj obudziła się o 3:30 i do 6:00 nie spała, idzie zwariować. Oprócz tego wstaje ale jeszcze nie chodzi, nadal raczek only. Ma 4 zęby (jedynki) i chyba idą górne dwójki. Dzizas, stęskniłam się za wami, jeszcze mi qwa transfer zwolnili, bo malz przekroczyl i forum wczytywalo mi sie z godzine :/! |
|
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
Nie zaglądałam tu 3 dni i bałam sie ze nie nadrobie, a tu miła niespodzianka -tylko jedna strona czytania ![]() Pewnie sie objadacie i brak czasu na wizaz![]() Ja jestem w Pl Wczoraj z tz mielismy randke, jak za dawnych czaso w naszej ulubionej romantycznej knajpce, w ktorej nie bylismy kilka lat ![]() Jutro wskakuje w kreszowy dres i pedze na koncert Wczoraj piekna pogoda i pol dnia spacerowalismy Dzisiaj niestety juz nie tak pięknie ![]() Musze pochwalic Aleksia -sam stoi ![]() Do zobaczenia pozniej
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Obzartuszki
![]() Heksa czekalam do nocy az murzynek raczy sie upiec Moj Tz tez dzisiaj w pracy, wiec sie nie doluj Oczywiscie mistrzem ceremonii jest Olus ![]() Malutka nie moge do Ciebie nic napisac, zeby Cie nie faworyzowac Caro a kto to??? skad wzielas taka ladna mamuske na avatarku???Mell kreszowy dres ![]() Marzylam kiedys o takim, ale moja mama, nie wiedziec czemu nie chciala mi kupic za stanie !!!Ursull Gratulacje !!! ja sie czujesz ?Czesc Maugoszatka !!!
Edytowane przez Eve1603 Czas edycji: 2010-04-05 o 11:59 |
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
cze eva cze heksa cze maugoszatka
![]() eva stała w zoo ta pani to jej cyknełam foto ![]() heksa fryz zmieniłąm ale ten z ava to stary
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie kto się odezwał Heksa i Maugoszatka
mnie wczoraj nie było byliśmy i mojej rodzinki i większość dnia spędziliśmy na dworze mały brykał w chodziku po tarasie![]() muszę mu kupić buty bo na wyjazdach nie ma w czym na dworze chodzić
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaki dla Filipka i Piotrusia
Swoją drogą ciekawe co u Male i Aljaki? ![]() Dziś czuję się lepiej,troszkę mnie mdliło z rana,ale przeszło (oby). Eve Heksa dziękuje Caro pokaż aktualną fryzurę,obiecałaś ![]() Malutka napewno przekażę Ani pozdrowienia . Torta kupijesz czy pieczecie?Maugosztaka cześć Mell dla Aleksa Zazdroszczę randki ,będziesz się pięknie wmin prezentowała,załóż do niego swój płaszczyk Blondi cześć
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Ursull fajnie że się już lepiej czujesz
nic nie wydałam bo gdzie ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Alijak się odzywa na butowym Caro ją chyba przywołała ale one nie przyszła
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Ursull no w sumie moglabym Cie pofaworyzowac, ale musze przyznac, ze mam lekka blokade po tym, jak nie brutanie rzucilas Ksiazke mi przyslalas od str sto ktorejs ![]() |
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja też postaram się odpowiedzieć wszystkim, co by na złość zrobić Malutkiej, Marice i Ursull
![]() Najpierw witamy dawno niewidzianą Maugoszatkę. Pokaż jakieś zdjęcie Heli, dawno jej nie widziałam ![]() Mell, gratulacje dla Aleksa. I zazdroszcze randki. Facet jak chce to potrafi Nie mam zielonego pojęcia co to kreszowy dres. Po reakcji Eve, aż mnie skręca z ciekawości ![]() Eve, lubie takie "proste" ciasta typu murzynek, nie są przekombinowane, z niezliczoną ilością warstw i kremów. Dla mnie najlepsze. Gości zazdroszczę, my z Iguśkiem kisimy się we własnym sosie A co do "współlokatora" to zapomniałam powiedzieć... że dobry brzydal z Ciebie jest że go przygarnęłaś. Jego "przyjaciół" to bym na pale powbijała.. ale może dobrze się stało, facet dowiedział się na kogo może liczyć w gorszych chwilach. Niestety przyszłowie "prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie" jest bardzo prawdziwe. A Tobie życzę dużo cierpliwości, bo wiem jak lubisz akademickie klimaty ![]() Caro ślicznie wyglądasz na tym avatarze. Ile miałaś wtedy lat? Wyglądasz tak dziewczęco... Dobrze Ci było w takich włosach. Blondi ślepa babo, od paru dni tu jestem Mam Ci cyckiem przed oczami przejechać żebyś mnie zauważyła? I jak wytrzymałaś te pare dni bez zakupów? ![]() Ursull super, że mdłości sobie poszły... oby tak już zostało aż do rozwiązania A galeryjka - dziewczyny nie chcą wysyłać fotek... nie wiem, może się boją kontaktu ze mną? Nie taka Heksa straszna jak ją malują ![]() U Nas po staremu.. czekamy na przebicie się dolnej jedynki... Ignaś nauczył się otwierać drzwi od pralki. Jego ulubione zajęcie: wchodzenie do bębna. Podszas kąpieli puszcza wodę z kranu. żeby się chociaż nią bawił, pluskał... ale gdzie tam, wkłada głowę pod kran i próbuje pić wodę... Rodzice niedobrzy, nie dają dziecku pić w ciągu dnia to musi się ratować kranówką. Aaa, zapomniałam o 3 ulubionej zabawie - wrzucaniu przedmiotów do kibelka. Wrzucił już moje kolczyki, rolke papieru toaletowego, buteleczkę z moimi perfumami, krem na odparzenia i swoją łyżeczkę. W koszu na śmieci ostatnio leżał jego pluszak. Skubaniec musiał nauczyć się go otwierać i niepostrzeżenie wrzucił. Wróże mu karierę dziadka klozetowego lub śmieciarza Więc chyba darujemy sobie wróżby na roczek
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te uważaj,bo cię myszy zjedzą. Teraz musisz być dla mnie miła,mimo traumy z przeszłości. Którą książkę,bo wysłałam ci kilka. |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Heksia toś się wysiliła
![]() tak wygląda kreszowy dres,piękny jest
Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-04-05 o 13:38 |
|
|
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
Już wiem czemu moje życie takie puste jest... nie mam w szafie kreszowego dresa
![]() Wysiliłam się, wysiliłam... teraz rozpiera mnie duma :P Następny taki wyczyn w Boże Narodzenie
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamietam jak mame prosilam o taki piekny dres...
Kolezanki mialy, a moja mama nie chciala mi kupic... nieszczesliwa bylam strasznie... Heksa bo ja taka wredota z mieTkim sercem jestem Ursull jedna ksiazke mi przyslalas... mylisz mnie z kims... Dukana mi przyslalas, ale zaczyna sie od srodka ![]() Postaram sie bardziej Ci sie podlizywac, ale traume mam wielka Heksa a ten murzynek jeszcze nigdy mi w Irlandii nie wyszedl tak, jak powinien... |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
hej, hej
![]() jade właśnie do domu to przywiozę kabel z aparatu i się pokaże i jeszcze jade się w tym tyg na blond zrobić i tyle...idę.... idę idę idę i wróce
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Witam po świętach
Pewnie żeście pojadły jak to w święta bywa, ja nie moge już na nic patrzec, bo sobie pofolgowałam, ale od jutra wracam do dietkowania gosikk_s - oby sie wam udalo z tym mieszkankiem bo pewnie w innym razie zatluczesz Tz za te negocjacje bo cena i tak jest okzayjna . Ale miałas fajny długi świateczny weekendzik. Może juz Ci sie szykuja całkowicie przespane nocki .Mell - i jak wrażania w Pl? bo u nas dzisiaj paskudna pogoda .Ursull - ale miałaś sen . nie znam takowych wrózb? . Wstawiłas sie za mna i za Illbanką hehe buziak .Bercia - chwilke potęsknicie za futrzakiem ale bezpieczeństwo dzieci zawsze na 1 miejscu Illbanka - kurcze i jak tam Hubuś? W moim kręgu tez byly ostatnio takie jazdy dzieki Bebiko, nie wiem dlaczego akurat te mleko ale moje 2 koleżanki tez musiały zmienic na Bebilon. Eve - a ja to że niby nie odpowiadam prawie każdej? , święta tez na dietce ?blondi - ciekawa jestem ile u nas taka sesyjka kosztuje? zapytam jak będę gdzies w poblizu gotografa, bo chciałam na roczek taką pamiątkę miec. Caro - psuja malutka - to wasza sesja była za fajne pieniązki, tanio i sporo zdjęc. Zielony akurat tez mi sie podobał, bo miała ladny delikatny odcień. boszenka - kope lat glam - mi posżło wszędzie, pewnie będzie 2kg na plusie aneczka cyfrowa - jak maszeruje, brawo , takie sztywniutkie nózki.maugoszatka - witajcie Heksa - mi na złośc nie zrobisz a raczej przyjemnośc . Jak lubisz takie proste ciacha to zebra jest super i ladnie wygląda.Musze spadac ogarnąc chałupę od stosu garów, bo była mała gościna i jest co myc .Ps. Dlaczego nie zamkięto nam tamtego wątku? |
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam juz prawie poswiątecznie
![]() Marika brawa dla Ciebie za pięknego posta!!! Heksa dlA ciebie rowniez brawa!!! Czesc Eve Caro (ty przywitalas wszystkie procz mnie ) Usrullko BlondynkoWiedzialam ze pozazdroscicie mi kreszowego dresu mam wlasnie taki rozowo-seledynowy oczywiscie zakładam do niego płaszczyk i hustawke... a jak! Musze sie wyrozniac, zeby 50 cent mnie zauwazył Zastanawiam sie tylko na butami
|
|
#206 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak byłam dzieckiem to miałam takie odjazdowe czarne Adidasy z królem lwem. Podeszwa świeciła się na czerwono podczas chodzenia. Pasowałyby jak ulał
![]() Reszcie dziewczyn odpiszę potem, bo zmykam... mąż żużel ogląda i muszę się dzieckiem zająć. |
|
|
|
#207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A pozyczysz ![]() podwinęłabym troszke paluszki...
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
Mell - tez miałam taki zajefajny dresik fioletowy a później większy podziedziczyłam po kuzynce
![]() Heksa - ja zawsze marzyłam o takich butach ale rodzice nie chcieli mi ich kupic .obejrzałam M i chyba ide zaraz troszke pohaftowac balerinę .
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
cze
![]() jestem zła ![]() miałam szybe lekko pękniętą w aucie zatrzymały mnie białe czapki :internet :zabrali mi dowód łaskawie pozwolili mi do domu wrócić;/ nie nawidze swiat ![]() z lepszych info: przytyłam ide zgrac zdjecia
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
I już po świętach
wczoraj byliśmy na śniadanku u moich rodziców, potem na obiadku u teściowej i na cmentarzu u teścia, a dzisiaj prawie cały dzień spędziliśmy u moich rodziców z przerwą na spacer z małym
Maugoszatko my też za Tobą tęskniłyśmy Mell dla Aleksa Eve pisz mi tak nikt nie zauważy ![]() Ursull tort zamówiony w cukierni w kształcie samochodzika ![]() Heksa uśmiałam się z tych zabaw Ignasia Marika ta fotografka co robiliśmy i niej sesję była na naszym ślubie i potem na chrzcinach małego Caro to pochwal się ile przytyłaś?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

Pilnuj,żeby pieniążek wziął 

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK

:internet :