|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny 20-25 lat snujące plany na przyszłość :)
Cytat:
jednak wydaje mi się, że czas robi swoje
|
|
|
#182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale może kiedyś ufałam zbyt mocno, i to może o to zdrowe zaufanie chodzi,może musimy tzrymać rękę na pulsie jednak? ...no nie wiem trzeba by się zwrócić z pytaniem do dziewczyn bardziej doświadconych kobietek
|
|
|
#183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zmiany... zmiany! ![]() i dbam o siebie ![]() * jem codziennie jeden owoc i jedno warzywo * robię brzuszki * piję pokrzywę Edytowane przez Aureli Czas edycji: 2010-04-13 o 13:57 |
|
|
|
|
|
#184 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę, że masz taki sam kłopot z obgryzaniem paznokci jak ja U mnie to bardziej problem ze skórkami :P Ale od wczoraj bardzo mocno się pilnuję - zobaczymy co z tego wyniknie...Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Mnie też mój TŻ zawiódł kilka razy... Szczerze Wam powiem, że gdyby zrobił mi dziś to samo co zrobił kiedy Nasz związek nie trwał jeszcze zbyt długo, to nie wiem czy przypadkiem nie zostawiłabym Go... Wtedy po prostu byłam w Nim tak szaleńczo zakochana, że nie wyobrażałam sobie by z Nim zerwać i byłam w stanie wybaczyć mu chyba naprawdę wiele. Dziś, kiedy w moich oczach nie jest już tak idealny i wspaniały, myślę, że potrafiłabym bardziej trzeźwo spojrzeć na podobną sytuację. Prawdą jest też to, że mój TŻ bardzo się zmienił... Na początku chyba mniej mu zależało niż mi. Teraz czasem mam wrażenie, że jest zupełnie na odwrót - że to On bardziej zabiega o mnie i chce żeby zawsze wszystko było dobrze...
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=martunia_88;1854406 9]Witaj
Widzę, że masz taki sam kłopot z obgryzaniem paznokci jak ja U mnie to bardziej problem ze skórkami :P Ale od wczoraj bardzo mocno się pilnuję - zobaczymy co z tego wyniknie...oj, skórki też nie są u mnie w najlepszym stanie:P kiedy mam jakieś zaliczenie w szkole, to stres robi swoje i wychodze z egzaminu już bez paznokci a jeszcze jakieś dwa tygodnie temu udało mi się wyhodować takie piękne szpadelki, że nawet robiłam sobie frencha u kosmetyczki...
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
U mnie problem z obgryzaniem paznokci zaczął się w technikum... Sama w sumie nie wiem czemu, bo nie wspominam tego okresu jako jakiegoś wielkiego stresu :|
I teraz mogę stosować wszystko a i tak nie pomaga :/ Staram się mieć kontrolę, ale po pewnym czasie łapię się na tym, że znowu to robię... masakra!
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do obgryzania pazurków, to w podstawówce moje koleżanki obgryzały i ja też chciałam tak jak one |
|
|
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
maalwiinkaa2 to powinnaś się tylko cieszyć, że nie dopadło Cię to ... uzależnienie
|
|
#189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a to niestety boli najbardziej, że nie można zapomnieć , ale myślę że ja wogóle łatwo wybaczam, kiedyś uważałam że to normalne, że każdy wybacza, później za wadę kiedy każdy mi mówił: "co Ty robisz? ja by nie wybaczyła..." zdałam sobie sprawę że chyba nie każdy jednak ten dar posiada, a ja zostałam na niego skazana i wróciłam, wybaczyłam, narazie nie żałuję i chyba tak jak Ty martunia_88 twardo teraz stąpam po Ziemi i widzę że wkońcu mu na mnie zależy i naprawdę stara się, a ja zyskałam siłę nad Nim wkońcu
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczęta pomóżcie mi proszę, poradźcie, bo się w ogóle w tym nie orientuję
Jest taka sprawa: jestem zarejestrowana w urzędzie pracy, 23 kwietnia mam się zgłosić do pośrednika pracy, a się okazuje, że w dniach 1-8 maja nie mogę podjąć żadnej pracy (z przyczyn osobistych). Wiem, że ciężko jest znaleźć pracę i możliwe, że mi nic nie zaproponują, ale boję się złośliwości losu i że właśnie teraz gdy jest mi to nie na rękę dostanę jakąś ofertę Co mam robić? Mogę odmówić przyjęcia pracy/stażu?
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
myszowata s możesz odmówić. Z tego co wiem to można odmawiać w Urzędzie Pracy 3 razy (chyba że się coś zmieniło). Ja w każdym razie ze 2 razy nie odpowiedziałam na oferty (przysyłali mi pocztą) bo zwyczajnie mi nie odpowiadały... A jak miałam stawiennictwo to w ogóle nie proponowali mi pracy, podpisali tylko karteczkę że się stawiłam i ... spadaj...
Także nie martw się ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- jodus ja też nie żałuję, że wybaczyłam swojemu TŻ. Kocham Go bardzo i naprawdę przeszedł dużą przemianę. Wcześniej (znaczy na początku) tego nie czułam tak mocno, teraz wiem, że on jest bardzo za mną i oddał by za mnie naprawdę dużo
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jaka zła byłam jak byłam mała
|
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o ten pogrubiony fragment, to właśnie w różnych miejscach czytałam różne rzeczy i nie byłam pewna jak to jest, ale Tobie ufam jeszcze raz dzięki
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
aaa oczy mi się same zamykają tak mi się spać chce
a kupiłam sobie dzisiaj pierwszy raz w życiu eyeliner będę musiała poćwiczyć później
|
|
|
|
|
#195 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejże ho wszystkim (nowym szczególnie)!
Wczorajm mnie tu nie było o wy tyle naprodukowałyście, że oj. I to na jakie tematy - dzieci, śluby... Ja tam zamierzam się cieszyć wolnością do końca życia - serio, matka natura dała mi chyba jakiś instynkt antymacierzyński. No normalnie jak widzę dzieci to mnie skręca - potwornie mnie złoszczą. Toleruje takie od 13 roku życia. Niestety, na dziś muszę lecieć, mam strasznie dużo dziś do zrobienia, ale będę zaglądać w wolnej chwili. Aaaa, i mam do was pytanie techniczne - jak zacytaować kilka osób po kolei? Bo mi się cytuje tylko jedna osoba, ta pod którą klikam cytuj i tyle. Jakieś dobre rady? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
mialam zdac relacje z rozmowy z promotorem - bardzo byl mily, bardzo mu sie spodobaly moje pomysly!
ale sie ciesze, w koncu jakis sens w czyms co zrobilam :P teraz musze rozwiazac drugi uczelniany problem - znalezc praktyke. i trzeci uczelniany problem - namowic rodzicow, ze koniecznie musza mi dac 3000 zl na semestr przez najblizsze 3 lata zebym mogla studiowac w koncu to co chce. z tym bedzie najgorzej, bo oni uznaja to za glupote. i za bezsens bo nie zarobie po tym. ale jakby nie patrzec, wkrotce bede miec inzyniera, ide od razu na magisterke dalej tu, zeby miec fach. a jak mi sie uda w czyms innym to chyba tylko dobrze? dzieci ja tez nie chce nigdy miec. nie wyobrazam sobie musiec sie kims opiekowac skoro ciezko mi idzie z sama soba :P takie dziecko by mialo ze mna tylko gorzej, niech czuli i odpowiedzialni ludzie sie zajmuja rodzeniem dzieci ![]() a zaraz mnie porywa prawie-TZ ciekawe jak to bedzie, ale ja sie jak zwykle nie moge zdecydowac....
|
|
#197 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki raz jeszcze - kochana jesteś!![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Linkier, nie ma sprawy ![]()
|
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po prawej stronie na samym dole każdego postu masz takie 3 ikonki: 1 - cytuj, 2 - taki maly kwadracik, 3 - odpowiedz.Kiedy chcesz cytować kilka osób to pod postem każdej z nich zaznaczasz ten mały kwadracik. Potem jak juz masz wszystkie wiadomości na ktore chcesz odpowiedzieć zaznaczone - pod ostatnią (koniecznie!) z nich klikasz w pierwszą ikonkę - cytuj. Wtedy już automatycznie Cię przeniesie do edytora i będziesz mogła odpowiadać ![]() Tylko uważaj - bo kiedy będziesz chciala zacytować tylko fragment czyjegoś postu musisz wyciąć tylko napisany przez tą osobę tekst, a zostawić takie cos: [/QUOTE] - na koncu lub np. [QUOTE=abraxas2871;1854672 0] - na początku. Bez tego Twój zacytowany fragment pojawi sie bez ramki. To chyba wsio - chociaż jeszcze jedno - nawet jeśli cytujesz wypowiedzi z kilku stron, nie musisz sie bać, że cos Ci zniknie - zaznaczaj spokojnie na jednek stronie te małe kwadraciki, a potem przechodź na następną, aż zbierzesz wszystkie posty, na które chcesz odpowiedzieć. Potem tylko postępuj tak jak wyżej![]() Uhu ale się rozpisałam. A uwież mi, że dopiero wczoraj sie nauczylam tego multicytowania ![]() Dzięki Wam oczywiście, bo do tej pory nigdy mi się nie chciało sprawdzać o co w tym chodzi
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
witam, witam
i znowu witam jestem strasznie nieogarnięta, albo mi się nic nie chce, albo chce mi się spać, albo olewka z mojej strony na wszystko.. ![]() te ostatnie dni zdecydowanie źle na mnie wpływają..
|
|
#201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do obgryzania to ja tylko lakier z paznokci z nerwów
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzieci są wspaniałe, potrzeba tylko ogromu cierpliwości i umiejętności wychowawczych bo to od nas samych zależy jakie rośnie nam młode pokolenie. a ja, nie obgryzam ani paznokci (w ogóle nie wyobrażam sobie tego - fuuuj!) ani lakieru
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez przesady, rycerza dostałam, nie jestem autorką (wprawdzie konie wychodzą mi koszmarne, ale ostatnio usłyszałam, że coś ze mnie będzie, bo w sumie mam talent improwizacyjny do rysowania - na poczekaniu robię różne, różniaste obrazki dzieciom, nie lubię kserować a kolorowanki same w sobie upośledzają dziecko ucząc je schematycznego myślenia, a to, co ja namaluję potem jest odzwierciedlane przez moje Wiewiórki - tak się nazywamy ;D)odprywacam mój album, cobyś mogła zobaczyć najpiękniejsze dzieła moich dzieci - mam grupę mieszaną, 3-4-5latki ![]() no i jutro (najdalej pojutrze) porobię zdjęcia moich ostatnich wyczynów
|
|
|
|
#204 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam,ze dziewczyny juz Cie poinstruowaly ja tylko dodam, ze do zaznaczania np jedego zdania z czyjejs wypowiedzi jest ikonka w pasku nad polem tekstowym(jak chmurka do dialogu)ja bylam cholernie dumna jak na to wpadłam ![]() Cytat:
[QUOTE] Cytat:
![]() Cytat:
zapodaj argumentt o rozwiajniu osobowosci, o szczesciu prytwatnym i ze oni beda szczesliwi kiedy Ty bedziesz szczesliwa a, że beda biedniejsi troche to akurat pomiń hehehCytat:
bedziesz miała gdzie relacjonowac postepy,,na watku ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- i jak zwykle zapomnialam sie przywitac witam Was dziewczynki
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
||||||
|
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Ja dopiero wróciłam z uczelni i padam Chcę już wakacje![]() Widzę, że rozmawiacie o macierzyństwie Ja dzieci zawsze lubiłam ale chyba taki instynkt macierzyński to dopiero niedawno się u mnie ujawnił Chociaż porodu nadal się panicznie boję ale chyba jeszcze troszkę poczekam aż skończę studia i popracuję trochę
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Olivia, zrobiłam 3 próby i jak na razie nieudane
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
ja też chcę WAKACJE
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-04-13 o 18:20 |
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam taki z wibo i on się nie rozmazuje
tylko że muszę nabrać wprawy żeby ładną linię zrobić
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
heeeej
![]() tak mi zazdrościcie, że mieszkam z TŻ.. ;] w sumie, to nie wiem, czy jest czego zazdrościć Zanim do tego doszło, musiałam żyć 10 mies, bez Niego.. widywaliśmy się co 2 tyg tylko na weekendy, w sumie to tylko w niedziele.. no ale;Pkurcze, ja już bym chciała mieć takiego swojego małego bobaska uwielbiam dzieci! tylko niestety na razie wynajmujemy mieszkanie, nie mamy ślubu (powiedziałam sobie, że bez tego ani rusz..).. musimy wykończyć dom TŻa i dopiero można coś dalej mysleć mam nadzieję, ze marzenie się spelni ):
Dla takich chwil warto żyć! ![]() 04.01.2014r. Edytowane przez 19monisia89 Czas edycji: 2010-04-13 o 18:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

za to na ojca moich dzieci nadawał by się w 100% 
jednak wydaje mi się, że czas robi swoje

Co mam robić? Mogę odmówić przyjęcia pracy/stażu?

Chcę już wakacje
Ja dzieci zawsze lubiłam ale chyba taki instynkt macierzyński to dopiero niedawno się u mnie ujawnił