Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-26, 18:09   #181
95a9c0c0ad5413d91ca5eca5b0ed55ead7480bc2_60568caa65742
Konto usunięte

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9

Cytat:
Napisane przez Tolowa Pokaż wiadomość
wytrwałości i powodzenia
ja chciałam powiedzieć, że piszę tutaj pierwszy raz, ale o wytrwałości i powodzeniu wiele słyszałam, startuję jutro, oby się udało i obym wytrwała...

Cytat:
Napisane przez tabinga Pokaż wiadomość
Kochane Dziewczyny z całego serca gratuluję Wam spadków wagi. Czytam sobie i się uśmiecham bo teraz dopiero-po pierwszym dniu wiem i zaczynam rozumieć Waszą drogę. Tym bardziej łapcie wsparcie i gratulacjeOsobne pozdrowienia dla tych co zgrzeszyły- świat się jutro nie kończy ale wytrwajcie proszę, nie grzeszcie-potrzebuję tego bym sama nie grzeszyła Uściski dla tych co zaczynają
cieszę się, że nie tylko ja zaczynam, oby się nam udało, trzymam kciuki za zmniejszanie rozmiarów
95a9c0c0ad5413d91ca5eca5b0ed55ead7480bc2_60568caa65742 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:12   #182
tabinga
Raczkowanie

Wypiszę co udało mi się kupić na fazę uderzeniową:
serek homogenizowany Łowicz-białko 11,2 węglowodany2,1 tłuszcze 3,0_0,5 g cokolwiek to znaczy
serek smietankowy naturalny Piątnica białko8g węgle 4,3g tłuszcz22g
twaróg chudy MILBLU białko20g, węgle 2,2g, tłuszcz 0,2
twaróg chudy Łowicz białko 21,9g węgle3,5g tłuszcz 0
jogurt naturalny białko 4,7g węgle4,7 tłuszcz 3g
serek wiejski ze szczypiorkiem Piątnica białko11g węgle 2g tłuszcz5g
otręby owsiane ale się wystraszyłam bo mają dużo węgli-tak ma być?
otręby owsiane firma Sante- białko18g węgle 45,6 w tym cukry 1,3g tłuszcz 7,7
otręby owsiane firma Kupiec -białko14,5g węgle 56g w tym cukry 1,5g tłuszcz 5,2g. Proszę aby doświadczone koleżanki powiedziały mi co z tego jest nie dobre. Każdy serek ma inna proporcję tłuszczu czy węgla. To lepiej ten co ma więcej tłuszczu czy więcej węgla? A te otręby ? Mają tyle węgla i to ma tak być? Co do słodzików-koszmar. Udało mi się dostać wreszcie w Kauflandzie-skład na bazie aspartanu. Był słodzik w płynie-chciałam kupić ale postanowiłam zapytać czy można bo on nie jest na bazie aspartanu? Kupiłam też tuńczyki w sosie własnym, rybę surową Mintaj, piersi z kurczaka i kurzą watróbkę. Mogę na uderzeniówce nie jesc wieprzowiny a ograniczyc się do rybi kurzego mięsa?-łatwiej mi tak.Miejcie cierpliwosc, ze tyle pytam ale potrzebuje potwierdzenia-wytrwałam pierwszy dzień na Dukankuwcale nie jestem głodna czuje sie bosko
tabinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:13   #183
gohs
Zakorzenienie

A ja się zastanawiałam co taka cisza na wątku

Znowu mi wykupili wieśniaki Piątnicy
Stary 2010-04-26, 18:19   #184
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1884339 2]ja juz po kolacjii, 2 jajka na pół miekko ugotowałam, teraz ide sie pouczyć bo po 20 spać wiem ze wcześnie ale ja skowronek jestem nooo dzis porcelanka była pare razy haha ciekawe co jutro waga pokaże[/QUOTE]

Jak wy to robicie? Co jecie? ja mam znów problemy i to mnie tak dobija ;( Może doświadczone dukanki mają jakieś sprawdzone rady?

Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość

mi też wykupili!!!! Znalazłam jeden, ostatni a byłam w 4 sklepach! okropieństwo!
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:20   #185
martju
Raczkowanie

GG do martju

Ja już po kolacyjce (surówka z pomidorów, ogórka, rzodkiewki, kapusty pekińskiej, łyżki jogurtu)- ogromna micha ;d Dziewczyny, a sól i pieprz są dozwolone, czy nie?
Stary 2010-04-26, 18:22   #186
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martju Pokaż wiadomość
Ja już po kolacyjce (surówka z pomidorów, ogórka, rzodkiewki, kapusty pekińskiej, łyżki jogurtu)- ogromna micha ;d Dziewczyny, a sól i pieprz są dozwolone, czy nie?
dozwolone, dozwolone ale sól staramy się ograniczać, bo zatrzymuje wodę w organizmie
Stary 2010-04-26, 18:22   #187
tabinga
Raczkowanie

W Kauflandzie są serki z Piątnicy tylko takie jakie opisałam Dziewczyny zjadłam 2 plasterki wędliny z indyka-słone to. Czy napewno można jeśc wędliny drobiowe i indycze-szynki na uderzeniówce?
tabinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:23   #188
martju
Raczkowanie

GG do martju

Dziękuję Tysia ;*
Stary 2010-04-26, 18:25   #189
kasiul512
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość

ja dzisiaj dostalam w koncu pierwszy raz od 3 dni.. masakra jak te serki idą..

ja tu na wątku tak dorywczo że tak powiem
i znow mam pytanie z innej beki trzymalam ladnie dietke, dopoki bylam u siebie w domku i mialam wladze nad gotowaniem itd., ale na ten weekend bylam poza miastem, na weselichu w sb, w nd poprawiny, no i nie majac specjalnie mozliwosci jedzenia po dukanowemu grzeszylam jak diablica im wiecej jadlam nieproteinowych rzeczy tym wieksze obzarstwo mnie napadalo... i popsulam efekt, bo po weekendzie +1,5kg;((( od dzis znow samo bialeczko,
i tu pojawia sie moja watpliwosc-czy waga bedzie tak samo spadala jak wczesniej kiedy sie trzymalam diety?(czyli 1kg/tydz.) czy wiecej, czy moze jest mozliwosc zatrzymania sie wagi(oby nie!!) :conf used: ?

kasiul512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:26   #190
ChupaChupsowa
Przyczajenie

Tabinga - raczej można. Znaczy ja jestem w 7 dniu uderzeniowki i jem pierś z indyka i kurczaka. Powodzenia.
ChupaChupsowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:26   #191
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
W Kauflandzie są serki z Piątnicy tylko takie jakie opisałam Dziewczyny zjadłam 2 plasterki wędliny z indyka-słone to. Czy napewno można jeśc wędliny drobiowe i indycze-szynki na uderzeniówce?
Nie martw sie Mnie tez odkad zaczelam dukac wszystko wydaje sie strasznie slone. Mysle ze to dlatego, ze przyzwyczailam sie do mniej slonego jedzenia

Ja wlasnie przymierzam sie do jogurtu z otrebami Jestem bardzo zdziwiona tym, ze az tak bardzo mi smakuje Ale tylko activia

life is what happens when you are busy making other plans

Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 18:33   #192
Mariolcia =P
Zakorzenienie

dziewczyny juz 4-ta godzine trawie te frytki i dalej mi ciezko mialam zjesc jeszcze dzis serek homo i duzy jogurt bo mialam smaka i coleslawa, a czuje ze ten serek nawet nie wejdzie

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:46   #193
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
dobilam do rownych 61 kg

moze nawet podpis zmienie
gratuluj

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
dzieki Blaszka

no u mnie tez - urodziny i chrzciny Julki - 1.06 ma, moze przesune o tydzien jak mi sie uda je
ale na 3 fazie juz musze byc
najgorsze jest to ze nie bylam w zadnej restauracji u mnie w miescie, i przydaloby sie je przetestowac
a jakie są u nas fajne knajpy do testowania?

Cytat:
Napisane przez kasiak7831 Pokaż wiadomość
Witam Was,
Jestem tu nowa osoba. Sledze od 7 czesci Wasz watek z mysla ze nadejdzie ten dzien ze i ja zaczne odchudzanie z DD. Wlasnie nadszedl. Zrobilam test zakupilam ksiazke "NS". Test mnie troche zalamal ale ja sie sama zalamalam tym jak sie zapuscilam bo inaczej tego nie mozna nazwac. Mam 32 lata, waze 98 kg, wzrost 164. Wagi nie widac po mnie nikt mi tyle nie daje max 80 kg ale wskaznik elektroniczny nie klamie. 4 lata temu wazylam 58 kg. Dzis dramat. Przyznaje bez bicia Dlugo bym mogla pisac czemu tak waga mi urosla ale wystarczy napisac ze wieczorem jak juz dzieci spia to spaghetti, pizza, czekoladki, fast foody i browarek z mezulkiem a ze tendencja do tycia to sa tego efekty. I niby w domu sa obowiazki ruszam sie caly czas na nogach ale wieczory... daly swoje. Teraz juz koniec. Maz jest nie pocieszony ale trudno.
Zrobilam test i wyszlo ze I faza 7 dni i spadek wagi 2,7. Dzis 4 dzien a ja lzejsza o 3 kg. Zalamalo mnie tylko to ze moj efekt docelowy bedzie z dniem 21 grudnia a chcialabym by bylo 65 kg gdzie doktorek zalecil ze bedzie 62,3 kg. Czarno to widze Ubolewam nad tym jak tak mozna bylo sie zapuscic. Wiem ze startuje tu z duza waga to i chyba szybciej bede gubic kg niz laski ktore waza 60 kg a chca 53 .
Bede tu zagladac dosc czesto bo dzieki temu jest wieksza mobilizacja dzielac sie swoimi postepami i kibicujac innym. Trzymajcie za mnie kciuki. Ale sie rozpisalam ale mi to pomoglo z dalsza motywacja. Pozdrawiam.
Mam tyle samo wzrostu i zaczynałam od bardzo zbliżonej wagi Ja chcę dobić do 70, TŻ mnie namawia na 65 (wzrost - 100 mniej więcej, bo to podobno idealna proporcja). Na razie chudnę więcej i szybciej niż Dukan przewiduje w teście i nie grzeszę, ale boję się, że pod koniec wszystko stanie i faktycznie na III fazę przejdę w 2 połowie października dopiero...

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Ale się obżarłam Zrobiłam sobie dukanowskie naleśniki i przełożyłam je presidentem ze słodzikiem,pychaaa:rolley es:
ja tak samo z tym, że wzięłam zwykły twaróg z serkiem homo, słodzikiem i odrobiną aromatu waniliowego, machnęłam na naleśnika, tego złożyłam i podsmażyłam. Mniam

Byłam na tych nieszczęsnych zakupach dzisiaj. Zaopatrzyłam się w trochę nowych ciuszków, ale mam wrażenie, że to nadal ten sam rozmiar.. chociaż były 'literkowe' zamiast 'cyferkowych'.

Rano na szybko wciągnęłam budyń, na zakupach TŻ mnie namówił na rybkę - grillowanego dorsza z warzywkami na parze. Jak wróciłam do domu, to ledwo do łazienki zdążyłam i od razu ze 3kg lżejsza sie czułam Ale jakaś zmęczona jestem na tej diecie...
Stary 2010-04-26, 18:52   #194
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BjutifulGerl Pokaż wiadomość
HEJ. zaczynam jutro. przerobiłam już duzo diet i efektów brak. to juz moja ostatnia deska ratunku. mam do zrzucenia ok 9 kilogramow. Chce w III faze wejc w rozkwicie sezonu truskawkowego mam kilka pytan do doswiadczonych
1) w jakim rytmie chudłyście najlepiej i nejlepiej sie czułyście? 1/1 3/3 czy moze 5/5?
2) w fazie uderzeniowej nie mozna mleka do kawki? rozumiem ze nabiał to tylko jogurt i ser 0%
3) ile posiłków jecie dzeinnie i w jqkich odstępach?
4) nie wolo smazyc miesa wiec jak je przyrzadzic? gotowane nie zbyt dobre
5) czy któraś z was uporawiała jakąkolwiek aktywnosc fizyczną? rower, biegi, spacery?

pewnie jeszcse duzo pytan bede miec dziekuje z góry za odpowiedzi i proszę przyjmijcie mnie do swojego grona i wspierajcie bo potrzebuję mobilizacji
1,Rytm wybierasz dowoli jaki Ci pasuje, wszystkie są w miare dobre wszystko sie okaze w praniu, bo dlugiej uderzeniowce trzeba zrobic 5/5 a po krotkiej dowoli - to jest moja teoria, zeby uzupelnic witaminki, od razu mowie
2, mleka nie mozna, jak nie wytrzymasz to daj "kropelke" - tego max, 0,5 %, a niabial do 5%, najlpiej do 3%, a jak dorwiesz 0% to bedize jeszcze lepiej
3.odstepy 3-4 h - tak zebys glodna nie chodzila, ale tez zebys nie jadla bez przerwy, bo metabolizm dostanie kreciolka ->
posilkow ok 5 najlpiej - 3 duze i 2 mniejsze, od razu ucz sie nawykow na cale zycie
4,smazyc mozna - na teflonie, lato idzie wiec na grilla wrzucaj
5, cwiczyc nie trzeba, ale to pomoga

Cytat:
Napisane przez BjutifulGerl Pokaż wiadomość
dziekuje za odpowiedz
kurcze ale 3 posiłki? nie no nie
ja to 5 pewnie bede jesc
1) 6.30
2) 9.30
3) 12.30
4) 15.30
5) 18.30

inaczej nie dam rady
mam nadzieję że tu nie obowiązuje zasada "ostatni posiłek o 18"
poza tym planuję godzinę spaceru dziennie
a jak przejdena faze trzecia i zaczne jesc weglowodany to wprowdze intensywny sport
ostani posilek moze byc na godzine przed zasnieciem - jak zjesz samo bialko

Cytat:
Napisane przez Wisienka_81 Pokaż wiadomość
Kochane od jutra zaczynam nowy etap w moim życiu bo:

1- przechodzę na III (jutro powiem z jaką wagą i wymiarami)

2- idę do fryzjera by uczcić fakt nr1

3- 15 maja mam wesele i sukienkę na tę uroczystość zwężałam z rozmiaru 42 do 36

ŻYCIE JEST PIĘKNE CARPE DIEM

Cytat:
Wypiszę co udało mi się kupić na fazę uderzeniową:
serek homogenizowany Łowicz-białko 11,2 węglowodany2,1 tłuszcze 3,0_0,5 g cokolwiek to znaczy
serek smietankowy naturalny Piątnica białko8g węgle 4,3g tłuszcz 22g
twaróg chudy MILBLU białko20g, węgle 2,2g, tłuszcz 0,2
twaróg chudy Łowicz białko 21,9g węgle3,5g tłuszcz 0
jogurt naturalny białko 4,7g węgle4,7 tłuszcz 3g
serek wiejski ze szczypiorkiem Piątnica białko11g węgle 2g tłuszcz5g
otręby owsiane ale się wystraszyłam bo mają dużo węgli-tak ma być?
otręby owsiane firma Sante- białko18g węgle 45,6 w tym cukry 1,3g tłuszcz 7,7
otręby owsiane firma Kupiec -białko14,5g węgle 56g w tym cukry 1,5g tłuszcz 5,2g. Proszę aby doświadczone koleżanki powiedziały mi co z tego jest nie dobre. Każdy serek ma inna proporcję tłuszczu czy węgla. To lepiej ten co ma więcej tłuszczu czy więcej węgla? A te otręby ? Mają tyle węgla i to ma tak być? Co do słodzików-koszmar. Udało mi się dostać wreszcie w Kauflandzie-skład na bazie aspartanu. Był słodzik w płynie-chciałam kupić ale postanowiłam zapytać czy można bo on nie jest na bazie aspartanu? Kupiłam też tuńczyki w sosie własnym, rybę surową Mintaj, piersi z kurczaka i kurzą watróbkę. Mogę na uderzeniówce nie jesc wieprzowiny a ograniczyc się do rybi kurzego mięsa?-łatwiej mi tak.Miejcie cierpliwosc, ze tyle pytam ale potrzebuje potwierdzenia-wytrwałam pierwszy dzień na Dukankuwcale nie jestem głodna czuje sie bosko
to co pogrubione to oddaj sasiadce, boj sie Boga 22% tluszczu serek
serek ze szczypiorkeim jest za tlusty, po co pakowac w siebie tluszczu jak mozna kupic light
otreby kupca lepsze - maja mniej bielna - sa lepiej oczyszczone i musisz je jesc, nie sa trawione w ogole prawie
wieprzowiny mozesz w ogole nie jesc, bedzie nawet lepiej
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:58   #195
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
Byłam na tych nieszczęsnych zakupach dzisiaj. Zaopatrzyłam się w trochę nowych ciuszków, ale mam wrażenie, że to nadal ten sam rozmiar.. chociaż były 'literkowe' zamiast 'cyferkowych'.
Nooo jakis plus to jednak jest, ze literki

Cytat:
Ale jakaś zmęczona jestem na tej diecie...
Ja wlasnie tez jestem zmeczona notorycznie
Stary 2010-04-26, 18:59   #196
JeannyGd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adia82 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczeta i Chlopaku. U mnie po 12 dniach diety tylko 2,1 kg mniej,ale sie nie zrazam i lece z koksem dalej.A jest tego koksu duzoooooo.
U mnie też bez rewelacji , po 2 tygodniach 2.5 kg. Idę jednak na dalszą wojnę z kilogramami . Generalnie dieta mnie nie męczy i fajnie się czuję , duzo fajniej niż wskazuje waga. Myślę , że jak juz przyjdą spadki to od razu parę kilo w dół
Icel- 85kg (3 m-ce)

-
JeannyGd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:59   #197
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluj

a jakie są u nas fajne knajpy do testowania?

te wszystkie dworki i te inne jakies zajazdy i oberze, sama nie wiem, ale w zadnej nie bylam, i boje sie ze jakas kaszana bedzie zamiast jedzenia
bylam tylko w tawernie tam na przeciwko czolga i w jakies knajpie kolo na przeciwko rynku - na jakis komuniach czy nie wiem
jak sobie pomysle o tym kateringu to mam odruch,
wiesz ktora jest dobra, bylas w ktores?

tesciu wynalazl na jakies wiosce w srodku lasu maly kosciolek na te chrzciny, on tak samo jak ja nie lubi tych imprez masowych z pelnym kosciolem moherowych beretow, ktore przylaza sie pogapic, i tylko musze meza i tesciowa przekonac
Stary 2010-04-26, 18:59   #198
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

A mi dziś się nie chce pisać na wątku, o
Jakaś wymemłana jestem.
Widzę, że nam znowu przybyło świeżynek Witajta i dukajta jak książka nakazała a będzie cacy
Stary 2010-04-26, 19:01   #199
BjutifulGerl
Raczkowanie

emilia3000 dziekuję

BjutifulGerl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:02   #200
fatal21
Wtajemniczenie

No to dziewczyny czy jest tu ktoś kto pobije mój rekord?Od 1.03 jestem na diecie zaczynałam od 67kg (w ubraniu)potem były spadki 2 tygodnie temu waga pokazała 63,4kg a dziś po prawie 2 miesiącach wyrzeczeń (życie bez owoców to katorga) wchodzę na wagę i co widzę?66,9kg nie mam słów. Przed @ nie jestem bo jestem w środku!Absolutnie nic spoza listy nie jadłam!Jak widać ta dieta na mnie nie działa więc chyba sobie odpuszcze!((((( Dziś 3 dzień Pw, ale i tak nic nie tłumaczy takiego wyniku!przez ostatnie 3 dni nawet nie powąchałam soli.

Edytowane przez fatal21
Czas edycji: 2010-04-26 o 19:05
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:02   #201
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Cytat:
Napisane przez JeannyGd Pokaż wiadomość
U mnie też bez rewelacji , po 2 tygodniach 2.5 kg. Idę jednak na dalszą wojnę z kilogramami . Generalnie dieta mnie nie męczy i fajnie się czuję , duzo fajniej niż wskazuje waga. Myślę , że jak juz przyjdą spadki to od razu parę kilo w dół
No to mam identyczne doznania i zalozenia
Stary 2010-04-26, 19:03   #202
monia6561
Raczkowanie

witam w kolejnej czesci
dzis mija 49 dzien diety i waga o - 9.6 kg
ale teraz przybedzie z 2 kg bo nie dlugo @ :/ i 7 dni postoju cholender szkoda mi tych 7 dni ale coz taka natura kobiet

wzrost: 173cm
waga początkowa: 82kg

obecnie jest: 64 kg ( ubyło 18 kg )

cel według testu dunkana: 65.4kg

CEL DUNKANA OSIĄGNIĘTY

FAZA III spadek o 0.5kg hmmm:/
monia6561 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:05   #203
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
No to dziewczyny czy jest tu ktoś kto pobije mój rekord?Od 1.03 jestem na diecie zaczynałam o 67kg (w ubraniu)potem było 2 tygodnie temu waga pokazała 63,4kg a dziś po prawie 2 miesiącach wyrzeczeń (życie bez owoców to katorga) wchodzę na wagę i co widzę?66,9kg nie mam słów. Przed @ nie jestem bo jestem w środku!Absolutnie nic spoza listy nie jadłam!Jak widać ta dieta na mnie nie działa więc chyba sobie odpuszcze!(((((
może waga Ci się zepsuła A widzisz różnicę w obwodach?

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:11   #204
Honcia
Zakorzenienie

Witam wszystkie doświadczone i nowe dukanki w kolejnej części
W ubiegłym tygodniu pracowałam bez wytchnienia i nie miałam czasu pisać. a u mnie wielkie zmiany.
Otóż jestem już od ubiegłego poniedziałku na 3 fazie
Waga dzielnie trzyma się na 51kg, chociaż są i wahania o 0,5kg.
Powoli wprowadzam owoce i pieczywo pełnoziarniste no i jem dużo warzyw

Musze sobie podpis zmienić

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:12   #205
fatal21
Wtajemniczenie

Waga jest nowa i dla potwierdzenia stawałam na 3!(( Niestety juz nie widzę ostatnio zresztą strasznie napuchnięta chodzę!Przynajmniej takie mam wraażenie puchną mi nogi i ogólnie jestem na Nie!
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:13   #206
Zadomowienie

Cytat:
No to dziewczyny czy jest tu ktoś kto pobije mój rekord?Od 1.03 jestem na diecie zaczynałam od 67kg (w ubraniu)potem były spadki 2 tygodnie temu waga pokazała 63,4kg a dziś po prawie 2 miesiącach wyrzeczeń (życie bez owoców to katorga) wchodzę na wagę i co widzę?66,9kg nie mam słów. Przed @ nie jestem bo jestem w środku!Absolutnie nic spoza listy nie jadłam!Jak widać ta dieta na mnie nie działa więc chyba sobie odpuszcze!((((( Dziś 3 dzień Pw, ale i tak nic nie tłumaczy takiego wyniku!przez ostatnie 3 dni nawet nie powąchałam soli.
o kurcze! i nie grzeszyłaś? a jak ze mną będzie tak samo?
Stary 2010-04-26, 19:13   #207
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Waga jest nowa i dla potwierdzenia stawałam na 3!(( Niestety juz nie widzę ostatnio zresztą strasznie napuchnięta chodzę!Przynajmniej takie mam wraażenie puchną mi nogi i ogólnie jestem na Nie!
a hormony sobie badalas?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 19:17   #208
Greta83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ChupaChupsowa Pokaż wiadomość
Tabinga - raczej można. Znaczy ja jestem w 7 dniu uderzeniowki i jem pierś z indyka i kurczaka. Powodzenia.
aż 7dni uderzeniówki miałaś miec?To ile Ty masz do pozbycia sie kg?30?

U mnie dziś na wadze 58,7(14dzień diety) mniej mnie o 7,3kg
kurcze jestem bardzo zadowolona ze az tak szybko to idzie
tylko ze do tego duzo cwicze plus te masaże specjalne.
Ponad 3kg mi tylko zostało
Cel: 55kg
Greta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 19:19   #209
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Greta83 Pokaż wiadomość
aż 7dni uderzeniówki miałaś miec?To ile Ty masz do pozbycia sie kg?30?

U mnie dziś na wadze 58,7(14dzień diety) mniej mnie o 7,3kg
kurcze jestem bardzo zadowolona ze az tak szybko to idzie
tylko ze do tego duzo cwicze plus te masaże specjalne.
Ponad 3kg mi tylko zostało
jakie masaże? możesz powiedzieć coś więcej? jak często ćwiczysz? kurcze bardzo szybko chudniesz
Stary 2010-04-26, 19:21   #210
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Też proponowała bym badania. moim zdaniem niestety możesz miec problem z nerkami albo szaleja Ci hormony. takie nabieranie wody nie jest dobre. Jak najszybciej idź do lekarza.

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości